Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Lizabeth_

Lizabeth_
Viestimäärä: 4

HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05  
+
0
Tänne voi pistää hoitotarpeen ilmoituksia!

:)

Moderaattorin lisäys:
Kerrothan ilmoituksessasi selkeästi haetko vai tarjoatko hoitoapua. Kerro lisäksi paikkakunta, ajankohta ja ilmoituksen laadusta riippuen joko hoitoa tarvitsevista eläimistä tai itsestäsi ja hoitokokemuksestasi. Hinnastoja tänne ei laiteta, vaan mahdollisista korvauksista sovitaan aina yksityisesti. Täällä ei ole tarkoitus mainostaa hoitoloita.

Mikäli haluat laittaa uuden ilmoituksen, ILMOITA siitä moderaattorille jotta vanha osataan poistaa. Ei siis täytetä ketjua samoilla ilmoituksilla. Tuplailmoitukset poistetaan tuoreimmasta päästä.

Oman otsikkonsa saaneet hoitoapuilmoitukset poistetaan, joten laitathan viestisi oikeaan ketjuun mikäli haluat sen jäävän palstalle!
Kirjoittaaksesi viestin viestiketjuun paina 'vastaa' (EI uusi aihe) niin viestisi menee jo olemassa olevan ketjun jatkoksi.

Yli vuoden vanhat ilmoitukset poistetaan ilman erillistä ilmoitusta.

Vanis
♥♥♥ Niin vaikeni ääni tassujen, sammui liekki suuren sydämen. Jätti surun suuren, aivan valtavan. Ei enää virkaa talutushihnalla, ei lämmittäjää kylmillä varpailla. Poissa katse tummien silmien, ja se haukku, sitä enää kuule en. (Topi kiittää elämästään maan päällä, hän katselee meitä nyt pilven reunalla, odottaen kunnes taas tavataan) ♥♥♥

(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 10.03.2013 klo 16:43)

varjosielu

varjosielu
Viestimäärä: 5

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 30.09.2020 klo 17:58  
+
0
Päivähoitaja haussa Tampereella

Kaipailisin eroahdistuneelle aussielleni päivähoitajaa omien koulupäivien ajaksi. Ujo, mutta ihmisrakas lähes kolmevuotias leikkaamaton narttukoira, joka tulee toimeen toisten koirien ja kissojenkin kanssa. Muutoin hiljainen, mutta yksinjäädessään ulvoo. Pelkkä seura riittää, mutta toki lenkitykset ja virikkeet on aina plussaa. Lainakoiraksikin saisi, jos haluaa.

Yhteydenotot sähköpostiin essi.vuor@hotmail.com .

 
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26606
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5838
Viestejä yhteensä543835
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös264404
(Tilastot päivitetty viimeksi 04.12.2021 klo 03:45)