Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 8

Minsci

Minsci
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 30.06.2014 klo 10:46  
+
0
Hei!
Etsimme 11kk:den ikäiselle kultaisellenoutajallemme Martille hoitajaa TAMPEREELLA 20-27.7-14 lomamatkamme ajaksi. Martti on kiltti ja fiksu koira, tottunut lapsiin. Pärjää hyvin esim. Työpäivänajan yksikseen. Suurta palkkiota emme pysty hoidosta maksamaan, mutta toivoisimme hoitajan ennemminkin arvostavan yhteistä aikaa ihanan ja fiksun koiran kanssa. Jos kiinnostuit ota yhteyttä minsci@suomi24.fi niin kerron tarkemmin lisää.

Nera7v

Nera7v
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 01.07.2014 klo 11:31  
+
0
Hei!

Etsitään Turusta koiranhoitoapua!

Satunnainen tarve hoitajalle, näin kesällä noin kerran viikossa pitkän työvuoron takia. Hoitajasta riippuen saa hoitoon enemmänkin.

Nera on noin 7-vuotias saksanpaimenkoiraa muistuttava rescue. Tottunut asumaan kerrostalossa, tulee toimeen kissojen/kanien kanssa ja häkkieläimet jättää rauhaan ja useimpien koirien kanssa tulee toimeen. Omanarvonsa tunteva narttu, joka ei toisista koirista niin hirveästi välitä mutta nuoremmat dominoivat nartut laittaa kyllä ojennukseen mikäli nämä eivät itse tajua. Rakastaa metsälenkkejä ja tottunut olemaan vapaana, vaikka myönnettävä on että sataprosenttinen luoksetulo ontuu välillä. Onhan nyt esimerkiksi jäniksen hajut pal kiinnostavampia!! Joskus hengataan koirapuistoissa, mutta ei tuo niissä juuri mitään tee. Lapsia kohtaan ei ongelmia,tosin ei jaksa sellasta hälinää ja hakeutuu rauhaan.
Matkustaa autossa ja bussissa ja missä vaan. Voi viedä mukanaan minne vaan. Remmikäyttäytyminen usein erittäin hienoa, pientä treenausta tarvii aina kun tulee "mummulasta" takaisin kun siellä on vapaa kasvatus ja silleen. Nukkuu paljon eikä koskaan paljaalla lattialla.

Omasta näkökulmasta negatiivista on jatkuva karvanlähtö,mihin yhä etsitään syytä. Ja siinä se sitten oikeastaan onkin. No toinen on kerjääminen. Taustansa vuoksi täysin ymmärrettävää ja kotona oppinut jättämään mun ruokailut rauhaan mutta vieraita kohtaa joskus törkeä. Aikaisemmassa elämässä pahoinpidelty ja vieläkin ajoittain sen näkee koirasta. Vieraampien käsien kohotukset, kepin heittäminen tai huutaminen saattaa pelästyttää Neran.

Etsii kivaa hoitajaa joka rapsuttaa eikä usko mihinkään pakotteisiin.

Tässä lyhyesti jotain mitä tuli mieleen. Ota yhteyttä sähkopostiin, jos olet koiraseuraa vailla!
noorakoskikangas@gmail.com

Marjaanar

Marjaanar
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 02.07.2014 klo 08:20  
+
0
TARVITAAN HOITOAPUA- KUOPIO TAI LÄHIALUEET

Etsin koiralleni/koirilleni hoitajaa vaihtelevasti viikonlopuiksi/lomien ajaksi ja tällä hetkellä tarve olisi pidemmälle hoitoajalle (lähinnä isommalle koiralle ja niinkin pian kuin ensi viikosta lähtien). Mieluista olisi, jos asuisit lähellä Kuopiota, mutta hoidon kokemuksesta ja luotettavuudesta riippuen kuljetus onnistuu myös 100-150 kilometrin säteellä.
Aikaisemman koirakokemuksen katson eduksi.

Koiriani ovat 12 vuotias kääpiösnautseri narttu, joka tulee toimeen kaikkien kaksi- kuin nelijalkaistenkin kanssa. Välillä haukkuu epävarmuuttaan (puolisokea) ja haasteena hoitopaikan löytymiseen on se, että tämä vanhus ei osaa olla yksin. Voi tulla kuitenkin yksinkin hoitoon, jos hoitopaikasta löytyy koira- tai kissakaveri. Iästään huolimatta koira on hyvässä kunnossa ja jaksaa käydä pitkilläkin lenkeillä.

Toinen koirani on 7 vuotias saksanpaimenen ja irlanninsetterin sekoitus narttu. Koira on muuten oikein mukava lenkki- ja kotikoira, mutta tietyt tilanteet aiheuttavat haasteita. Koiraa on ilmeisesti pahoinpidelty pentuna, josta syystä vieläkin löytyy pientä epävarmuutta vanhempia miehiä kohtaan. Lisäksi koiran luonteesta löytyy niin saksanpaimenen vahti- kuin irlanninsetterin metsästysviettiä. Koira "on ottanut osumaa" pentuna koirapuistossa, mistä syystä voi olla remmirähjääjä. Tulee kuitenkin uroskoirien, pentujen ja valikoitujen narttukoirien kanssa toimeen. Lasten kanssa voi olla varauksellinen. Koira on aktiivinen ja vaatii pitkiä lenkkejä ja aktiviteettia -aivan unelmahoidokki siis liikunnalliselle ihmiselle!

Tällä hetkellä asumme Kuopiossa kaupunkialueella, mutta isommalle koiralle hoidon kannalta rauhallisempi ympäristö olisi plussaa (ei siis välttämätöntä). Molemmat koirat ovat terveitä, peruskoulutettuja, sisäsiistejä eivätkä tuhoa paikkoja. Koirat voivat tulla hoitoon joko yhdessä, tai erikseen.

Otathan yhteyttä pixo_@luukku.com tai 041 465 6368
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 02.07.2014 klo 08:21)

EvaMariella

EvaMariella
Viestimäärä: 3

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 09.07.2014 klo 16:05  
+
0
HOITOAPUA TAMPEREELTA!

Hei, Olen 20v opiskelijatyttö Tampereelta ja olisin valmis hoitamaan eläimiäsi.

Tarvitsetko koiran lenkitystä tai sijaiskotia? Tarvitsetko hoitajaa kissalle tai koiralle kun olet lähdössä reissuun? Tai muuten vain apua eläinten kanssa? Ei hätää, minä luotettava,reipas ja liikunnallinen tyttö voi auttaa! Olen valmis ottamaan myös vklp kissat,koirat ja muut eläimet hoitoon tai käymään teidän kotonanne hoitamassa eläimiä.

Asun pienessä omakotitalossa Pappilassa Tampereella.
Olen luotettava ja vastuullinen eläinrakas ihminen ja tarvisin näin opiskelijana lisätienestiä ja tottakai eläinrakkaana eläinseuraa!

Kokemusta kaikenlaisista eläimistä minulla on ihan pienestä saakka. Aina on ollut kaikenlaisia eläimiä kotona. Kokemusta petsitterinä minulla on jo viime kesästä lähtien tähän päivään.

Ota yhteyttä täällä, sähköpostitse tai puhelimitse jos olet apua vailla!
jos jotain jäi epäselväksi vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin.

Eva Mariella
sposti eva.mariellam(at)gmail.com

riaarr

riaarr
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 10.07.2014 klo 22:36  
+
0
Hoitoapua kaivataan KAUHAVAN Oravassa.

Olen muuttamassa pian Kauhavalle ja kaipaisin satunnaista hoitajaa welsh corgi cardigan -koiralleni. Koira on innokas, mutta kiltti. Paha tapa sillä on vinkua vieraissa paikoissa hoidossa ollessaan (hoitajien hermot riekaleiksi repien), joten olisikin hyvä, että hoitaja pääsisi kotiimme sitä hoitamaan.

Hoito on suurimmaksi osaksi pissatusta ja seuranpitoa satunnaisten pitkien työpäivieni aikana, mutta mikäli hoitajan kanssa homma sujuu, olisi mahdollisesti tarjolla töitä myös omien reissujeni ajaksi (viime aikoina on reissut jääneet olemattomiksi hoidon järjestämisen takia). Asuin aiemmin Turussa, jossa minulla oli tällainen hyvä hoitaja, mutta nyt etäisyys sinne on vähän liian pitkä :( Hyvä koiranhoitaja onkin siis kultaakin kalliimpi.

Otathan yhteyttä sähköpostiosoitteeseeni r i a a r r (at) g m a i l.com (Poista välit! Tämä siksi, ettei tule roskapostia...)

-Riina

Paavo11

Paavo11
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 11.07.2014 klo 12:02  
+
0
Hoitoapua tarvitaan!

Etsitään luotettavaa hoitajaa pienelle uroskoiralle Paavolle. Paavo on 3-vuotias seurallinen ja herkkä koira. Hoitotarve olisi n.1vrk ( yö mukaanlukien)/ vk Naantali-Turun lähiseutu. Mahdollista myös tuoda koira Lahden seudulle, työt ovat silloin siellä. Paavoa voi myös hoitaa kotonani Naantalissa. Paavo on tottunut lapsiin, mutta en haluaisi että hoitopaikassa olisi pieniä lapsia. Ota yhteyttä, jos kaipaat kivaa koirakaveria ja lisätienestiä! Puh. 045-6739979/Sini

Inej

Inej
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 13.07.2014 klo 15:14  
+
0
Hei. Minulla on 2 vuotias kiltti espanjanvinttikoira joka tarvitsee hoitajaa kun olen töissä 22-26.7. Etsin luotettavaa ja iloista hoitajaa jolla on koirista kokemusta. Työ ajat minulla on 9-17 ja lauantaina 9-16. Ada on hyvin rauhallinen koira ja tykkää ihmisistä. Kulkee nätisti hihnassa, mutta jos näkee jäniksen tai oravan lähtee rakettina perään joten pitää olla tarkkana. Asumme Ruotulassa Tampereella. Minulta voi kysellä lisää joko soittamalla tai viestillä 0400437214. Ines

traffic

traffic
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 15.07.2014 klo 22:22  
+
0
Heippa!
Kaipailisin itselleni lenkkikaveria LAHDESTA joko satunnaisesti tai mieluummin ihan säännöllisestikin. Koirakuume vaivaa mutta vielä ei ole aika ottaa omaa, joten yritän hyödyntää intoni näin. Omaa koiraa minulla ei ole koskaan ollut mutta osaamista löytyy silti ja isompienkin eläinten kanssa on tullut touhuttua. Toivoisin koiran olevan sen verran aktiivinen että lenkit maistuisi vaikka juostenkin. Rodulla ei ole väliä, mutta erityisesti vinttikoirat ovat lähellä sydäntäni. Toivon koiran olevan hyvin käyttäytyvä. Asun Paavolassa joten ihan huippua olisi jos läheltä löytyisi joku kaveri :)
Kerron mielelläni enemmänkin vaikka sähköpostitse. Jos tarvitset apua ulkoilutuksen kanssa niin laita postia osoitteeseen: mimmipuhakka@hotmail.fi
Terveisin, Mimmi 24 v.

Camu

Camu
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 19.07.2014 klo 23:05  
+
0
Hei! Etsin kotihoitopaikkaa 8-vuotiaalle australiankelpie tytölle Iitalle. Olemme asuneet nyt 6 kuukautta Iitan kanssa Espanjassa ja muutan elokuussa Iitan kanssa suomeen, tarvitsen Iitalle hoitopaikan koska aloitan opiskelun ja joudun asumaan ainakin ensimmäisen kuukaden koulun asuntolassa, eikä sinne saa ottaa koiraa. Eli kun saan hommattua asunnon niin hakisin koiran. Hoitoaika olisi elokuusta 2014 lähtien 1-2 kuukaudeksi, tilanteen mukaan korkeintaan puoleksi vuodeksi. Hoitopaikan sijainnilla ei ole niin väliä, saan tuotua koiran melkein mihin vain Suomessa. Maksan luonnollisesti kaikki Iitan kulut ja lisäksi sovittavissa olevan hoitopalkkion. Iita on leikattu, iloinen, energinen ja tarvitsee aktiviteettia päivittäin mutta on ehdottoman ystävällinen. Tulee toimeen kaikkien koirien, myös kissojen kanssa, mutta aristaa itseään suurempia koiria hieman. Pienempien kanssa tulee hyvin toimeen. Kulkee nätisti autossa ja julkisissa, voi ottaa mukaan lähes mihin vain. Osaa olla rauhassa yksin kotona, on sisäsiisti, ei koskaan hajota paikkoja. :) Jos voit tarjota hoitopaikan, niin ota yhteyttä.

maria.asp55@gmail.com

Ystävällisin terveisin Camilla Asp

Ebinrude

Ebinrude
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 22.07.2014 klo 13:40  
+
0
19-vuotias kokenut koiraihminen Helsingistä tarjoaa päivähoitopaikan tai pidempiaikaisen hoitopaikan koiralle pientä korvausta vastaan.

Hoidan koiria kotonani. Vaikka kerrostalokaksioni on pienehkö, koiran koolla ei ole väliä, koska ulkoilemme paljon. Lähistöllä on hienot lenkkeilymaastot, joissa kuljemme koiran kanssa joka päivä. Lähellä on myös koirapuisto, jossa koiran kanssa käydään, mikäli sellainen toiminta sen luonteelle sopii.

Olen käsitellyt kaikenlaisia koiria ongelmatapauksista pikku enkeleihin. Olen myös omistanut monenlaisia koiria, niin isoja kuin pieniäkin. Tällä hetkellä minulla on aktiivinen mutta kiltti ja sosiaalinen chihuahuauros, joka käyttätyy aivan varmasti hyvin hoitokoiran kanssa siihen tutustuttuaan. Chihun lisäksi meillä on myös kesyrottia, jotka siirretään tarvittaessa erilliseen huoneeseen pois hoitokoiraa häiritsemästä.

Hoidan yhtä tai useampaa koiraa samaan aikaan; miten koiran/koirien omistajan kanssa sovimmekaan. Olen tällä hetkellä työtön ja puuhaan kotona opinnäytetyön kanssa, joten voin ottaa esimerkiksi eroahdostustapauksia omistajan työpäivän ajaksi. Otan myös koiria pidempiaikaiseen hoitoon esimerkiksi pois omistajan muuttopuuhien alta tai lomamatkan ajaksi.

Yli vuorokauden hoidettaville myös turkin harjaus sisältyy hintaan. Omat ruuat mukaan!

Ota yhteyttä mailitse ja kerro koirastasi ja tarpeistasi, niin vaihdetaan sitten puhelinnumeroita.
mmykysoppa@gmail.com

Villis

Villis
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 26.07.2014 klo 21:38  
+
0
Tarvitaan ehdottoman luotettavaa koirien hoitajaa
ESPOOSEEN
Kyseessä on kolme koiraa,kaksi suurta ja yksi keskikokoinen.
Koirat ovat melko vaativia ja tarvitsevat osaavan hoitajan,
mieluiten täysi-ikäisen.
Ensimmäinen hoitokerta olisi jo tiistaina 29.7.
Kerro kokemuksestasi koirista ja palkkatoive.
Ota yhteyttä sähköpostilla koska en lue yksityisviestejä.
ringoliini@gmail.com

hypophrenia

hypophrenia
Viestimäärä: 1229

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 27.07.2014 klo 14:03  
+
0
Tarjoan hoitoapua pk-seudulla

Olen -91 syntynyt opiskelija, ja tarjoan hoitoapua koirille, kissoille, pupuille ja jyrsijöille. Voin hoitaa lemmikkejä omistajan kotona tai omassa kodissani. Asun Itä-Helsingissä kerrostaloyksiössä, joten koiran tulisi miellään olla tottunut kerrostaloelämään (lähinnä silloin, jos on kyse pidemmästä hoitoajasta).

Olen rauhallinen ja vastuuntuntoinen. Olen toiminut 4H-dogsitterinä ja kokemusta on myös omasta koirasta. Lisäksi minulla on ollut useita gerbiileitä ja hamstereita.

Yhteydenotot yksityisviestillä.
"Tomorrow - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored."

riippis

riippis
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 28.07.2014 klo 18:57  
+
0
Tarjoan hoitopaikkaa koirille Järvenpäässä

HUOM! Myös kiireellisesti hoitopaikkaa hakevat!

Heippa! Olen 24-vuotias nainen, jolla on 2-vuotias leikkaamaton uroskoira. Asun tilavassa kerrostalokaksiossa (62 neliötä) loistavien lenkkimaastojen lähettyvillä (pieniä ja pidempiä metsäreittejä, koirapuisto ja -kahvila, ranta, peltoa, hiekkapohjainen lenkkipolku) ja näppärän lähellä juna-asemaa. Olen totaalisen hurahtanut näihin nelijalkaisiin kavereihin, joita nimitämme koiriksi ja tarjoan hoitopaikkaa pientä korvausta vastaan motivaattorinani oppia käsittelemään erityyppisiä koiria. Koska en tällä hetkellä pysty ottamaan omaksi toistakin koiraa, aion kartuttaa tietotaitoa koirista ottamalla niitä hoitoon. Vaikka itseopiskelen ja luen paljon monipuolista tietoa liittyen koiriin, en ehkä pärjää kaikkein vaikeimpien koirien kanssa vaikka haluaisinkin pystyä sanomaan toista. Halu oppia on kuitenkin suuri, joten voin ottaa lyhyeksi aikaa hoitoon myös hieman vaativamman kaverin, jos arvioimme yhdessä koiran omistajan kanssa, että pärjään sen kanssa edes jotenkin ;)

Oma koirani on energinen häslääjä, joka tulee yleensä kaikkien koirien kanssa toimeen. Koirani päivään mahtuu paljon yhdessäoloa kanssani, sillä olen poissa työelämästä ja sen vuoksi paljon kotona. Lenkkeilemme 1,5-3 tuntia päivässä, opettelemme uusia asioita ja järjestän koiralleni paljon aktiviteetteja muutenkin. Tämä kaikki onnistuu myös hoitokoiran kanssa. Koska koirani on noin 30 kiloinen, en valitettavasti voi aivan pienimpiä koiria ottaa hoitoon turvallisuussyistä. Myöskin narttujen suhteen toivoisin, että hoitokoira olisi sterkattu, jotta vahinkoa ei pääsisi tapahtumaan..

Pyrin koiran ohjaajana selkeyteen ja reiluuteen kykyjeni mukaan. Kannatan positiivista vahvistamista ja pyrinkin iloiseen asenteeseen koiran kanssa. Mielestäni koira tottelee parhaiten, jos se kokee saavuttavansa sillä jotain mukavaa. Kuitenkaan en anna koiran silti tehdä mitä tahansa, koska koira tarvitsee rajat. Kerro, miten teillä kotona toimitaan arjessa niin pidän hoitokoiralle mahdollisimman paljon samat säännöt itsekin.

Toivoisin, että hoitokoiralla olisi omat ruuat mukana. Tarkemmat hoito-ohjeet voidaan sopia sähköpostitse. Korvauksesta pääsemme taatusti sopuun, sillä pyytämäni summat eivät ole hurjia. Olisi hyvä, jos hoitokoira tuotaisiin luokseni, jolloin omistajalla on myös mahdollisuus nähdä hoitopaikka ja koirat saavat tutustua toisiinsa yhteisellä lenkillä, jolloin nähdään tulevatko ne toimeen keskenään. Tarvittaessa pystyn kyllä eristämään koirat eri huoneisiin (kuten teen silloin harvoin, kun en ole kotona, turvallisuuskysymys), mutta parempihan olisi, ettei näin tarvitsisi tehdä.

Jos olet vailla hoitopaikkaa koirallesi, laita sähköpostia niin jutellaan lisää!

back.katariina@gmail.com

melimeli

melimeli
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 29.07.2014 klo 13:33  
+
0
Hoitopaikka tarjolla Helsingissä!

Olen 23-vuotias eläinrakas opiskelijatyttö Helsingistä, ja olisin valmis ottamaan hoitokoiria luokseni.

Asun tilavassa kerrostaloasunnossa mukavien lenkkimaastojen lähellä. Kokemusta koiranhoitajana löytyy ja minulla on myös oma koira. Olen luotettava, huolellinen ja osaava koiranhoitaja, voin ottaa koirasi hoitoon päiväksi tai pidemmäksikin aikaa.

Päivisin olen kotona, joten jos koirallasi on taipumusta eroahdistukseen tai vaikeuksia sopeutua vieraaseen paikkaan, sen ei tarvitse jäädä yksin. Lisäksi täällä olisi koirakaverina energinen 3-vuotias cockeriurokseni, joka on leikattu ja viihtyy hyvin toisten koirien seurassa. Lenkkeilemme ja touhuamme muutenkin paljon, joten tylsää parhaalla ystävälläsi ei varmasti tulisi olemaan. :)

Ota yhteyttä sähköpostitse, kerron mielelläni lisää.

melimeli@hotmail.fi

PiaKanerva

PiaKanerva
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 02.08.2014 klo 21:58  
+
0
Tarjotaan hoito/lenkitys apua Orimattilassa ja Päijät-hämeen alueella!

Tarvitsetko koirallesi satunnaista tai säännöllistä hoitajaa lomamatkan tai pitkien työpäivien ajaksi?
Olen 17vuotias luotettava tyttö Orimattilasta. Kokemusta koirista on niin isoista kuin pienistä, mutta myös vaativemmistakin koirista hoitokoirien, sekä omien koirien kautta. Olen rauhallinen tilanteessa kuin tilanteessa, omistan pitkät hermot ja myös runsaasti huumorintajua.

Säännöllistä lenkitys/hoitoapua pystyn tarjoamaan Orimattilan alueelle, mutta pidempi aikaiset hoitojaksot esim. lomamatkan ajaksi onnistuvat kyllä pidemmälläkin.

Jos kiinnostuit, otahan yhteyttä, niin jutellaan lisää!
pia.kanerva@hotmail.com

aunejamopsi

aunejamopsi
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 03.08.2014 klo 02:06  
+
0
Hoitoapua Tampereella!

Tarjotaan hoitopaikkaa ja mahdollisesti lenkitys apua Tampereella koirille, jyrsijöille, linnuille, matelijoille ja kaikenlaisille eläimille kissoja lukuun ottamatta. Myöskään suuria koiria en meille kotiin voi ottaa.

Olen 14-vuotias erittäin eläinrakas ja luotettava tyttö. Kokemusta on koirista, kaneista, marsuista ja gerbiileistä sekä kissoista. Minulla on myös ollut useita hoitokoiria. Meillä itsellä on erittäin kiltti leikattu narttumopsi, joka tulee toimeen kaikkien kanssa, ja kissa (pysyy hoitokoiran ollessa meillä kellarissa ja ulkona, eli ei koiran silmissä) ja kaksi gerbiiliä. Olen myös ulkoiluttanut muiden ihmisten koiria yli kaksi vuotta.

Hyvien lenkkeilymaastojen äärellä ja koirapuiston lähellä. Meillä lemmikki saa paljon huomiota ja asianmukaista hoitoa.:)

Voi kysyä myös pidemmistä hoitoajoista

Yhteyttä voi ottaa sähköpostiini aunekareinen@gmail.com

Koirienhoitaja

Koirienhoitaja
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 07.08.2014 klo 22:53  
+
0
Olen kohta 18 vuotta täyttävä lukiolais tyttö helsingistä ja koiria olen hoitanut noin kolme vuotta. Kokemusta löytyy niin pienistä kuin suuristakin roduista. Minulla on vuosien varrella yksittäisten hoito keikkojen ohella ollut vakituisia hoitokoiria ja pystyn tarjoamaan hoitopaikkaa pidemmiksikin aikaa. Jos siis olet koiran hoitajaa vailla ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää!

S-posti: juntunenjanina@hotmail.com

pinn

pinn
Viestimäärä: 1000

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 08.08.2014 klo 14:00  
+
0
Hoitajaa etsii Helsingissä asuva vuoden vanha whippetnarttu, ajalle 22.-24.8. Lilo on todella kiltti ja tottelevainen, kävelee nätisti hihnassa ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Se ei kuitenkaan välttämättä osaa jäädä hiljaa yksin vieraassa paikassa, joten olisi varmaan parasta, että sillä olisi kokoajan joku seurana.

Lilolla on myöskin polvi leikattu pari viikkoa sitten, ja tuon hoitojakson aikana on jalan kuntoutus vielä kesken. Lenkit on siis pidettävä lyhyinä (n. puoli tuntia) ja aina remmissä. Toki muuten voi ulkona hengailla jne., mutta liian pitkiä kävelyjä olisi vältettävä, samoin riehumista ja huonekaluille hyppimistä, toisten koirien kanssa leikkimistä jne. Voin tästä sitten vielä erillisiä ohjeita antaa, mutta ihan maalaisjärjellä kyllä varmasti pärjää!

Jos haluat auttaa, niin laita yksäriä tai sähköpostia osoitteeseen anna.salonpaa@helsinki.fi.
Australianpaimenkoira Loki (23.6.2012)
Whippet Lilo (6.8.2013)

Loki-blogi

Seyferti

Seyferti
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 15.08.2014 klo 19:47  
+
0
Hei !

Etsin koiralleni vuodeksi hoitopaikkaa heinäkuun 2015 alusta, kun lähden suorittamaan varusmiespalvelustani. Mieluiten jostain helsingin läheltä, tai sitten hämeenlinnasta, jossa itse suoritan palvelustani, mutta, jos olet halukas tarjoamaan hoitopaikkaa jostain kauempaakin, voi sekin onnistua. Kyseessä on 3-vuotias leikattu uros, painoa sellaiset 30 kiloa.

an-a3894@hotmail.com
0451502722

Csia

Csia
Viestimäärä: 73

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 17.08.2014 klo 15:27  
+
0
HELSINGISSÄ syksyn mittaan kaipaisin välillä lenkittäjää kiltille 9-kiloiselle sekarotunartulle. Hoito tapahtuu kotonani ja lenkitys tässä kulmilla. Asumme Länsi-Helsingissä Mannerheimintien läheisyydessä, joten esim. bussiyhteydet ovat loistavat.

Tarvetta lenkittäjälle on arki-iltoina, nyt alkuun välillä maanantaisin n. 2-3h ajan. Luotettava ja joustava, liikunnallinen vakkarihoitaja olisi meille paras vaihtoehto.

Koira on hyväluontoinen ja kulkee lenkillä kivasti, mutta ohi menevien pyörien kanssa täytyy olla tarkkana. Kerron tästä enempi sitten, mutta ei vaadi kuin vähän erityistarkkaavaisuutta.

Yhteydenotot vaikkapa nääs sähköpostilla joohanna-@hotmail.com tai yksityisviestillä.
Hupi (x n 04/11 HUN)
Böbe (x n 04/09 HUN)
RIP Romy (06/11-03/14)

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 8
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä21186
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä4912
Viestejä yhteensä529722
Uudet käyttäjät tänään6
Viestiketjuja aloitettu tänään1
Viestejä kirjoitettu tänään43
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös237117
(Tilastot päivitetty viimeksi 27.05.2015 klo 22:30)