Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 4

meliz

meliz
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 15.12.2015 klo 13:55  
+
0
Tarjotaan hoitoapua Espoo ja lähistö!
Olen 20 vuotias tyttö Espoosta joka palkkaa vastaan tarjoutuu hoitamaan koiria/kissoja/pieneläimiä niiden omassa kodissa esim omistajan loman/työpäivän ajaksi.
On ollut monenlaista hoitokoiraa ja kokemusta on niin pienistä kuin isoistakin koirista, sekä eri luonteisista. Osaan käsitellä eläimiä ja noudatan omistajan antamia ohjeita. Itselläni on 3½ vuotias isohko tyttökoira joka tulee toimeen kilttien poikakoirien (pienet ja isot) kanssa, joten koirakaverikin on tarjota hoidon ajaksi mikäli niin sopii, muuten jätän oman koiran kotiin perheen pariin.
Asuthan Espoossa tai lähistöllä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Ota yhteyttä :)

Jos et onnistu laittamaan tällä sivustolla yksityisviestiä niin laita sähköpostia mk95night@hotmail.fi
~Melissa
(Viestiä on muokattu perjantaina, 18.12.2015 klo 16:19)

EvaMariella

EvaMariella
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 18.12.2015 klo 12:48  
+
0
HEI LEMMIKINOMISTAJA,


Olen 21-vuotias nainen TAMPEREELTA ja olisin valmis hoitamaan lemmikkejäsi säännöllisesti tai satunnaisesti. Toiveesta riippuen joko teidän tai meidän kotona :)

Sinulta ja lemmikiltäsi minä haen eläinrakkaana eläinseuraa ja laajasta kokemuksesta huolimatta lisää eläintuttuja ja mahdollista palkkiota hoidoista.

Kokemusta kaikenlaisista eläimistä minulla on ihan pienestä asti tähän päivään saakka.
Koirat, kissat, matelijat, kalat ja jyrsijät on löytynyt kotoa ainakin jossain vaiheessa elämää.

Tarvitsetko koiran lenkitystä vai hoitopaikkaa pidemmälle tai lyhyelle ajalle? Vaikkapa reissun ajaksi? Tai muuten vain apua eläinten kanssa? Minä luotettava, reipas, vastuullinen ja eläinrakas ihminen voin olla avuksi.

Ota rohkeasti yhteyttä täällä, sähköpostitse tai puhelimitse jos olet apua vailla!
Ja jos jotain jäi epäselväksi vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin.

Eva Mariella
em.petsitter@gmail.com
044-0180040

aspi1

aspi1
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 20.12.2015 klo 16:07  
+
0
Hoitoapua tarjotaan Pirkanmaalla!

Hei, Olen 18v opiskelijatyttö Tampereelta ja olisin valmis hoitamaan lemmikkejäsi säännöllisesti tai satunnaisesti. Kotiini en voi valitettavasti hoitoon ottaa, mutta pääsen kyllä kulkemaan lemmikin luokse.

Laita spostia, jos kiinnostuit!
pressablez@gmail.com

sophy

sophy
Viestimäärä: 11

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 21.12.2015 klo 20:37  
+
0
Jyväskylässä/Hankasalmella tarjotaan koiran- ja kissanhoitoa. Koiria on ollut hoidossa noin viisi vuotta, useimmiten hoitokoirat ovat kotonani hoidossa. Minä (27v) hoidan koiraa pääasiallisesti, puolisoni on apuhoitajana tarvittaessa esimerkiksi jos koira on erityisen iso ja vahva ja sikäli vaativa lenkittää. Ideana on että hoidan koiria mahdollisimman kodinomaisesti. Minulla on eläintenhoitajan koulutus ja melkein valmis klinikkaeläinhoitajan koulutus. Kokemusta on hoitokoirien lisäksi omista koirista, tällä hetkellä ei ole omia koiria enää. Hoidossa on aina ainoastaan yhden perheen koiria samanaikaisesti, eikä muita lemmikkejä ole. Koiran hoidossa ollessa toimin samoilla tavoilla ja säännöillä kun mitä koiralla on kotonakin. Omista kissoista on myös kokemusta ja kissanhoito tuttua, pidän paljon myös kissoista. Hinta menee hoitovuorokausien perusteella. Tervetuloa tutustumaan! Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse holppa_88@hotmail.com

lowlie

lowlie
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 04.01.2016 klo 12:19  
+
0
Hei!

Tarjoan koiranhoito apua Tampereella ja lähialueet (jos koiran tuonti Tampereelle onnistuu!) Viikonloppuisin (pe-su!)

Olen 23-vuotias, ja asun koirani kanssa täällä Länsi-Tampereella. Olisi suotavaa, että koirasi tulee muiden koirien kanssa toimeen. Oma koirani on 3-vuotias leikkaamaton uros (keskikokoinen portugalinpodengo) ja tulee kyllä kaikkien narttujen kanssa sekä myös joidenkin urosten (yleensä keskikokoisten tai pienempien) kanssa toimeen. Minulla on kokemusta kaikenlaisista koirista seitsemän vuoden ajalta. :)

Yleensä olen ottanut 30e koko viikonlopulta (ja 10-15e päivä). :)

Sähköpostilla yhteydenotot
lowwlie@gmail.com

Terveisin
Eveliina Kauppinen
(Viestiä on muokattu maanantaina, 04.01.2016 klo 12:23)

Micon_äiskä

Micon_äiskä
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 07.01.2016 klo 21:49  
+
0
Hei,

haetaan 3-vuotiaalle uros sheltille hoitajaa/lenkittäjää Lahdesta, tarkemmin Renkomäestä. Koiramme nimi on Mico ja hän on hyvin lapsiystävällinen, kiltti ja leikkisä nuori mies.
Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä :)

Yhteystiedot:
rautiainen.annu/at/gmail.com

tcnjc

tcnjc
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 13.01.2016 klo 14:27  
+
0
Tarjoan hoito-/ulkoilutusapua LAHDESSA. Itselläni on 4-vuotias leikattu saksanpaimenkoira/rottweiler mix, joka tulee hyvin toimeen narttujen kanssa. Yleensä haastaa riitaa joidenkin uroksien kanssa.
Mikäli tarvetta/kiinnostusta on, ota yhteyttä sähköpostilla :)
tanja_lenkkeri@jippii.fi

magik

magik
Viestimäärä: 3932

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 13.01.2016 klo 15:07  
+
0
Tarjoan koirille lenkki/hoitoapua Kaarinassa +lähialueet. Olen Eläinrakas ,kokemusta koirista on paljon koska ensimmäinen koira meile tuli kun olin 8-vuotias ja sen jälkeen ollut aina koira/koiria. Olen luotettava.
Voin hoitaa myös kissoja, jyrsijöitä ja hevosia. Ihan minkälaisia eläimiä vaan :)

Yksityisviestillä saa yhteyden tai sitten sähköpostiin: heidinlaskut@gmail.com. (ps sähköposti on tuo kun en halua laittaa virallista sähköpostiani tähän)
*2x serobi-uros ja narttu. synt. 17.9.2012
*Rottapojat Uuno ja Viljo
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 13.01.2016 klo 15:08)

sc268

sc268
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 14.01.2016 klo 14:47  
+
0
HOITOAPUA ESPOOSEEN

Hei!
Etsin hoitoapua tarvittaessa koiralleni matkojen ajaksi. Asun Espoossa, mutta minulla on auto, joten lähikunnat ovat myös ok.
Minulla ei ole tällä hetkellä tulossa matkoja, joiden ajaksi tarvisin hoitoa, mutta haluaisin jo tässä vaiheessa etsiä hoitajaa, joka voisi ottaa tarvittaessa esim. viikon tai kuukaudenkin hoitoon. (tänä vuonna kuitenkin tarkoitus käydä ulkomailla.) Aiemmille hoitajille tullut allergiaa tai lapsia perheeseen, minkä vuoksi minun on vaikea saada hoitajaa.
Olisi kiva, jos koirani voisi jo etukäteen tutustua hoitajaan ja mahd. hoitopaikkaan.

Koirani on sekarotuinen 4-vuotias leikattu uros. Paino n.23kg eli luokittelisin keskikokoiseksi. Luonteessa on selkeästi hirvikoiraa ja metsästysviettiä ylipäätään. Lenkillä singahtaa jänisten, oravien ym. perään. Myös kissat se näkee saaliina eikä kaverina. Lenkillä toisten koirien ohitus menee yleensä ok, jos on nappuloita, mutta toiset kookkaat uroskoirat pitää monesti haukkua. Myös koirapuistossa ei tule toimeen muiden urosten kanssa.
Koirani on tottunut olemaan päivät yksin kerrostalokaksiossa. Ei hauku eikä ole tehnyt tuhojaan yksin ollessa. Kotona muutenkin hyvin rauhallinen. Uusissa tilanteissa ja vieraiden käydessä kylässä on hyvin innokas. Lapsia pelkää.

Jos kuulosti sille, että voisit tarjota hyvän ja luotettavan hoitopaikan koiralleni, niin ota yhteyttä. Voisi tavata ja voisitte tutustua koirani kanssa. Tarv. kerron lisää. Kyselyt: 616heart616@gmail.com

elsi_tuulevi

elsi_tuulevi
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 20.01.2016 klo 13:25  
+
0
Hei!
Olen 15-vuotias Turun 4h-yhdistyksen kouluttama dogsitter ja hoidan&ulkoilutan koiria säännöllisesti. Asun siis Turussa ja minulla on kokemusta niin isoista kuin pienistäkin koirista. Tarjoaisin lenkitys-/hoitoapua Turun seudulla asuville. Koska olen 4h-yhdistyksen dogsitter, niin palkkani tulee heidän hinnastonsa mukaan, enkä itse pysty siihen vaikuttamaan (Hinnaston löytää osoitteesta turku.4h.fi). Olen mm. hiihtolomalla käytettävissä, joten jos tarvitset luotettavaa koiranhoitajaa, niin ota rohkeasti yhteyttä ja voimme sopia tutustumiskäynnistä, joka ei vielä sido mihinkään.

tuulevi.kuisma@gmail.com

taavvvi

taavvvi
Viestimäärä: 19

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 20.01.2016 klo 14:48  
+
0
HOITOAPUA TARJOTAAN HELSINGISSÄ
Olen 18-vuotias, yksinasuva lukiolainen ja olisin valmis tarjoamaan hoitopaikkaa kotonani. Kokemusta koirista löytyy oman suomenlapinkoiran kautta (joka jäi vanhemmilleni muuttaessani) sekä aiemmista hoitokoirista. Tutuksi ovat tulleet myös ns "ongelmatapaukset": esimerkiksi remmirähjääjät, epäsosiaaliset ja varastelevat koirat. Haluan tarjota hoitopaikkaa jatkuvan koirakuumeeni takia kuin myös saadakseni entistä enemmän kokemusta erilaisista koirista.
Asun aivan metsän reunalla, hyvien lenkkeilymaastojen vieressä. Asuntoni on hyvänkokoinen kerrostalokaksio, johon myös isompi koira mahtuu ilman ongelmia. Koiran tulisi pystyä olemaan yksin n. 7h päivässä, jos hoitotarve on perinteisten loma-aikojen ulkopuolella ja minulla siten koulua. Lenkkien ja aktivoinnin määrä aina keskusteltavissa omistajan kanssa, mutta pääsääntöisesti kolme lenkkiä/päivä on ainakin luvassa.

Yhteydenotot: nearepo@outlook.com
Kukaan ei pidä juttujasi yhtä nerokkaina kuin koirasi

Suomenlapinkoira Taavi (s. 3.5.2009)

lauramariia

lauramariia
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 13.02.2016 klo 16:39  
+
0
Hoitoapua tarjotaan Tampere / Pirkanmaa

Tarjoan hoitopaikkaa koirille (ja muillekin eläimille) kotonani Tampereella, tarvittaessa voin käydä myös eläimen omassa kodissa hoitoapuna lähialueilla.
Olen parikymppinen vastuuntuntoinen, maalaisjärkeä omistava ihminen. Kokemusta on usean vuoden ajalta, olen pitänyt hoitoeläimiä luonani ja kotikotonani on ollut niin kissoja kuin koiria. Vankin kokemus on keskikokoisista ja suurista koirista. Olen myös toiminut sijaiskotina eläimille, ja ns. vaativiakin tapauksia on toki sattunut eteen. Toivon kuitenkin jonkinlaista peruskoulutusta hoitooni tulevilta koirilta.
Eläimen olisi tultava toimeen kerrostalossa. Minulla ei ole omia lemmikkejä. Asun hyvien lenkkimaastojen läheisyydessä, ja mulla on auto käytössäni. Opiskelen, eli hoidokin tulisi osata olla joitakin tunteja päivässä yksin.
Olen käytettävissä myös kesän ajan! :aurinko: Toivon pientä palkkiota hoidosta, mutta tästä voidaan yhdessä keskustella tilanteen mukaan.

Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse: laura.jalonen@live.fi

akuliina

akuliina
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 21.02.2016 klo 20:37  
+
0
Hoitoapua etsitään (Pirkanmaa)
Hoitopaikkaa tai hoitajaa kotiin toukokuun alulla 4.-10.5. etsii 7v spanieliuros.
Koira on hyväntahtoinen, peruskäskyt osaava, rauhallinen ja tulee pääsääntöisesti toimeen kaikkien toisten koirien kanssa. Tottunut asumaan kerrostalossa ja osaa olla työpäivän ajan yksin.
Tykkää myös lapsista, mutta ainoastaan paikkaan jossa mahdolliset lapset osaavat varmuudella käsitellä koiraa oikein ja antaa sille myös omaa rauhaa.
Kovin suuria summia en pysty hoidosta maksamaan, mutta jotain kuitenkin. Koiralle tulisi luonnollisesti sen ruoat ja tarvikkeet hoitoajaksi mukaan.
Tarvetta olisi satunnaisesti jatkossakin, tiedossa on jo 3.-5.6. Asumme Tampereella, mutta voin kuljettaa koiran tarvittaessa myös kauemmaksi hoitoon hyvän paikan löytyessä (n. 100km säteellä). Ja tosiaan myös koiran kotiin voi sitä tulla hoitamaan jos jolla kulla olisi siihen mahdollisuus. :)
Laitathan sähköpostia jos voisit hoitajana koiralle toimia/hoitopaikan sille tarjota! :) Kerron sitten lisää.
onneli1@wippies.fi
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 21.02.2016 klo 20:39)

Chili_86

Chili_86
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 23.02.2016 klo 20:15  
+
0
Koirien/ Eläinten hoitoapua tarjolla PORISSA!

Olen 30-vuotias nainen Länsi-Porista. Lenkkeily on yksi lempi harrastuksistani, ja mielelläni lenkkeilisinkin koiran kanssa. Koirista on kokemusta, ja itselläni on myös koiria ollut, mutta tällä hetkellä perheestämme löytyy vain 2 vuotias Belgianjätti risteytys kani, mutta oma koira on myös hankinta listalla. Voin tarjota myös muiden eläinten hoito apua. Itselläni on ollut koirien lisäksi eläiminä kissoja, kaneja, hamstereita, kilpikonna, gerbiileitä, hiiriä, undulaatti, käärme, akvaarioita, liskoja, eli kokemusta löytyy laidasta laitaan.

Jos sinulla on siis koira/ muu eläin joka tarvitsee lenkitys/ hoitoapua, pientä korvausta vastaan ota rohkeasti yhteyttä, ja jutellaan lisää.

Sähköposti: nindexii_86@hotmail.com

Josannee

Josannee
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 25.02.2016 klo 17:08  
+
0
Hei kaikki Helsinki-Vantaa-Espoo lemmikkien omistajat! :)

Tarjoan koirallesi tai muulle eläimellesi hoitoapua tai vaikka yösijaa lomiesi ajaksi!

Olen 23-vuotias nuori nainen, Minulla on pienestä lapsesta pitäen ollut koiria(terriereitä). Kokemus vuoteni ovat sieltä 10-vuotiaasta saakka. Olen vastuullinen, rehellinen, oma-aloitteinen ja napakka. Olen erittäin eläinrakas! Asun Espoon Nihtisillassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, viihtyisässä ja kodinomaisessa kaksiossa. Kerrostaloasunnossa asuu myös mieheni, joka on myös eläinrakas. Olen tällähetkellä työtön joten aikaa riittää lenkkeilyyn ja leikkimiseen koirasi kanssa!
Otan siis täyden vastuun koirasi tai lemmikkisi hyvinvoinnista täyspäiväisesti!
Pystyn hallitsemaan pieniä sekä keskikokoisia koiria(3kg-25kg). Sinulle sopivista ajankohdista voimme keksustella lisää minuun yhteydenotettuasi. Odotan innolla soittoasi tai sähköpostia juuri sinulta! :)

20€/vrk/koira
10€/vrk/kissa
5€/vrk/jyrsijät

Muista hoitomuodoista(useampi päivä, viikot&kuukaudet) ja hinnoista voidaan sopia myös erikseen!
Omat hoito tarvikkeet mukaan(ruoat, lelut, luut, pehkut)

Ystävällisin terveisin

Josanne L

Puh: 0415062292
S-posti: Lappalainen21@gmail.com

^^4ni^^

^^4ni^^
Viestimäärä: 8

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 26.02.2016 klo 18:43  
+
0
olemme 3 henkinen perhe kontiolahdelta ja tarjoaisimme hoitopaikkaa eläimille vanhalla maatilalla.
itsellämme on 4 ulkokoiraa, 2 kania,marsu,kilpikonna ja kissa.

lenkkeilymahdollisuudet ovat loistavat metsässä ja metsäteillä.
kokemusta on eläimistä koko ikäni ajan 25 vuotta joten ammattitaitoa löytyy, myös haastavimmistakin/isoista koirista.

mahdollsiuus ulkotarhaan jos on koira/koirat tottuneet, muuten saa olla sisällä perheen parissa, ehdottomasti kissa/lapsi ystävällinen lemmikin pitää olla ette tule ongelmia.

otappa yheyttä jos lemmikkinne kaipaa hoitopaikaa ettekä halua viedä sitä häkkihoitolaan.
ani.puumalainen@hotmail.com puh.0442642272

jassuu

jassuu
Viestimäärä: 10

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 01.03.2016 klo 13:39  
+
0

jassuu kirjoitti:

Hoitoapua/Hoitopaikkaa TARJOTAAN !
PÄÄKAUPUNKISEUTU

Tarvitsetko koirallesi luotettavaa ja energistä koiranhoitajaa? Vai tarvitsetko lemmikillesi Hoitopaikkaa? Hyvä! Sillä olen etsimäsi henkilö :)
Asun Vantaa tammistossa, jonne pystyn koiria ottamaan. Lähellä erinomaiset ulkoilumaastot sekä koirapuisto :)

Olen 18- vuotias ja opiskelen päivisin N. 1-2krt/vk. Käyn myös töissä muutamia kertoja viikossa.
Olen käynyt 4H:n dogssitter- kurssin sekä hoitanut kaverini,tuttavien ja naapurin koiraa. Itselläni on tällä hetkellä sakemanni koiranpentu narttu ja 5-vuotias sileäkarvainen noutaja narttu.

Koira saisi mahdollisimman paljon huomiota ja hoidan sitä kuin omaani. Hoidoista olen pyytänyt n.10e/pv. Kesällä pystyn ottamaan suuria koiria hoitoon ja muita koiria pidemmäksi aikaa. Tällä hetkellä pystyn ottamaan vain päivä/iltahoitoja.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Minut tavoittaa parhaiten tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Puh. 045 6670665
E-mail : Jasmin.tolvanen@hotmail.com

Gabe

Gabe
Viestimäärä: 22

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 05.03.2016 klo 03:50  
+
0
Tarjoan hoitoapua Järvenpäässä.

Olen 19-vuotias nuori ja entinen dog sitteri joka kaipailee koiria ja miksei muitakin eläimiä hoidettavaksti. Minulla on kokemusta koirista, kissoista sekä jyrsijöistä. Otan lemmikkejä hoitoon kotiini mielellään tai hoidan niitä luonanne. Mikä vain teille passaa. Hintoja minulla ei ole valmiina vaan sovin ne henkilökohtaisesti. Jos on tarvetta laitathan yksityisviestiä tulemaan.
dogetoyz.com
(Viestiä on muokattu lauantaina, 05.03.2016 klo 03:53)

Tiltu62

Tiltu62
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 07.03.2016 klo 22:46  
+
0
Hei, etsin luotettavaa ulkoilutusapua 2 sileäkarvaiselle collielle pääsiäisen tienoolle Kouvolaan. Koirani tarvitsisivat aamu-ja iltalenkittäjää kunnes itse olen tarpeeksi toipunut leikkauksesta. Ota yhteyttä, jos olet kinnostunut asiasta s-postiin tialonnqvist@gmail.com.

Tuppu

Tuppu
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 12.03.2016 klo 17:27  
+
0
Hei!

Etsimme hoitopaikkaa 4 -vuotiaalle koirallemme pääsiäislauantaista sunnuntaihin eli 26.-27.3. Tampereelta. Koira on kiltti n. 7 kg sekarotuinen tyttökoira, joka tykkää lapsista ja tulee toimeen myös toisten koirien kanssa. Haukkuu kotona kerrostalossa ovikelloa ja postia. On aremman sorttinen. Hyvää ja vastuuntuntoista hoitajaa kaivataan pientä korvausta vastaan!

Ota rohkeasti yhteyttä: tuulia.puumalainen@gmail.com
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 13.03.2016 klo 14:39)

  Siirry sivulle: 1 2 3 4
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä23384
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5356
Viestejä yhteensä541408
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös255866
(Tilastot päivitetty viimeksi 22.10.2016 klo 08:15)