Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3

Epsu01

Epsu01
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Torstaina, 16.03.2017 klo 20:40  
+
0
TAMPEREELLA LENKITYS&HOITOAPUA!!

Olen 16-vuotias opiskelija tyttö Tampereelta. Harrastan koirien kanssa lenkkeilyä ja temppuilua sekä salilla käymistä. Olen ollut koirien, kissojen ja jyrsijöiden kanssa pienestä pitäen. Kokemusta löytyy isojen ja pienien koirien hoidosta ja ulkoiluttamisesta, myös hieman haastavimmista yksilöistä (remmiräyhääminen).Olen myös ollut vasta syntyneiden ja 5-viikkoisten pentujen hoidossa mukana. Olen todella eläinrakas, joustava, iloinen, sosiaalinen, vastuullinen ja rehellinen. Kotoani minulta löytyy yksi kesyhiiri ja kaksi koiraa. Voimaakin löytyy eli isompikaan koira ei saa helposti kumoon.

Tulen mielelläni tarvittaessa tutustumaan teihin ja vastaan kysymyksiin! Suosittelijakin löytyy tarvittaessa. :) ( laita viestiä eevi.tammipuu01@gmail.com )

Terveisin Eevi!:)

inaria

inaria
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 25.03.2017 klo 01:29  
+
0
Hoitopaikkaa tarjotaan (Tampere/Pirkanmaa)

Tarjoan koiranhoitoapua Tampereella!
Minulla on ollut omia koiria, mutta tällä hetkellä asuttelen kaksiotani ilman lemmikkejä ja eläinseura olisi erittäin tervetullutta. Ottaisin mielelläni koiran luokseni hoitoon, mutta voin olla myös esimerkiksi lenkitysavuksi lähialueilla.
Kokemusta on esimerkiksi remmirähjääjistä ja hihnassa vetävistä koirista, eli hoidokin ei tarvitse olla mitenkään "täydellinen" pakkaus. Toiveena olisi kuitenkin että eläin sopeutuisi kerrostaloelämiseen.
Olen itse parikymppinen naisihminen. Eläinten kanssa luotan tervejärkiseen, eläimet yksilöinä huomioivaan asenteeseen ja lempeän jämäkkään toimintaan. Asustelen todella hyvien lenkkimaastojen ja koirapuistojen lähistöllä, ja myös pari mukavaa uimapaikkaa koirille löytyy lähistöltä kesää ajatellen.
Arkipäivisin olen ainakin joitain tunteja päivässä koululla, mutta viikonloppuaikaan myös eroahdistuneet lemmikit ovat tervetulleita hoitoon. :)

Eläinten kanssa luotan tervejärkiseen, eläimet yksilöinä huomioivaan asenteeseen ja lempeän jämäkkään toimintaan. :)

Otathan yhteyksiä!

inari_@outlook.com
(Viestiä on muokattu lauantaina, 25.03.2017 klo 01:30)

SaMaSo

SaMaSo
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 14.04.2017 klo 15:18  
+
0
Hei,
Tarvitsetko koirallesi väliaikaista hoitopaikkaa loman tai muun menon takia? Asumme omakotitalossa Lohjalla järven ja lenkkeilymaastojen lähellä. Meillä ei tällä hetkellä ole omaa lemmikkiä mutta westie ja cairn ollut aikaisemmin. Tyttäret ovat 12v ja 7v.

Ole yhteydessä jos on tarvetta!

Terv. Satu

satusolin@gmail.com

Tanne

Tanne
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 17.04.2017 klo 22:35  
+
0
Hei,
Tarvitsemme 2-vuotiaalle shelttiurokselle hoitajaa lomamme ajaksi 22.6.-2.7.2017 Varsinais-Suomen alueelta. Noppa on kiltti ja sosiaalinen, tulee hyvin toimeen ihmisten ja muiden koirien kanssa. Kyseeseen voisi tulla myös vastavuoroinen koiranhoito tarvittaessa.

Olethan yhteydessä, jos kiinnostuit!

T. Tarja

FrozenCorpse

FrozenCorpse
Viestimäärä: 63

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 22.04.2017 klo 08:50  
+
0
Hoitapua tarjolla Kerava

Hoitapua tarjotaan Kerava;
Lenkkeilytän, valvon, aktivoin, harjaan, ruokin, koulutan jne.
Tulen paikan päälle, sillä kotini on varattu kissoille.

Koirista minulla on kokemus niin omien kuin vieraidenkin koirien kanssa; eroahdistukset, aktivoinnit, hihnassa vetäminen, pelkokoirat, rescuet jne.

Olen aktiivinen ulkoilija, jonka harratuksiin kuuluu niin luonto, eläimet, käsityöt, kaksipyöräiset, autot kuin musiikkikin. Ikää minulla on 29v ja olen nainen.
Hoitokorvaukset sovitaan tapauksen mukaan.

Sari
Yhteydenotot sähköpostilla: stkuosmanen@gmail.com
(Viestiä on muokattu lauantaina, 22.04.2017 klo 08:52)

Liliel

Liliel
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 24.04.2017 klo 11:43  
+
0
TARJOTAAN hoitoapua Tampereella!

Olen 29 -vuotias nuori, liikunnallinen nainen. Koirakuume on vaivannut minua koko ikäni, ja kaikenlaiset tassuttelijat olleet ystäviäni niin kauan kuin muistan. Teini-iässä lenkitin pitkään saksanseisoja-kaveriani, ja viimeksi olen hoitannut kaverini jackrusselinterrieriä.

Tällä hetkellä en voi valitettavasti ottaa omaa koiraa, mutta hoitaisin koiria mielelläni. Parasta olisi, jos löytäisin koiran, jota lenkittää, mutta neuvoteltavissa on myös koiran hoito luonani.

Asun Haiharassa, joten koiran hoito voisi tapahtua mieluiten tässä Kaukajärven alueella, tai lähistöllä!

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla olisi nelijalkainen ystävä vailla hoitajaa aina silloin tällöin, tai jopa säännöllisesti. :)

puh. 050 544 3373

T. Liliel
(Viestiä on muokattu maanantaina, 24.04.2017 klo 11:46)

Tarkku

Tarkku
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 26.04.2017 klo 21:04  
+
0
TARVITAAN hoitoapua Espoossa

Hei, tämä tulee vähän lyhyellä varoitusajalla, mutta tarvitsisimme koiran ulkoiluttajan 27.4. - 29.4. iltapäiville.
Joudun lähtemään isän pesänselvitystä tekemään Keski-Suomeen (ja auto täynnä: lasten rattaat ym eli koira ei mahdu mukaan) ja miehellä on huono selkä, joten hän ei pysty pitkää lenkitystä tekemään.
Asumme Espoon Järvenperässä.
Otathan yhteyttä mikäli asut lähellä ja sinulle nuo päivät sopisivat. Kiitos paljon.
t. Tarja, 040-1434197

JohannaM

JohannaM
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 24.05.2017 klo 13:17  
+
0
ETSITÄÄN HOITOAPUA KUOPIOSSA

Olen hiljaittain muuttanut koirani kanssa Kuopioon Helsingistä, jonne jäivät myös koiran tutut hoitopaikat. Joudun jonkin verran matkustelemaan töiden takia, ja etsin siis hoitajaa, joka voisi tästä silmäterästäni työreissujen aikana huolehtia. Seuraavan kerran hoitopaikalle on tarvetta 25.-29.6. Hoitaja voisi olla meillä kotona (Kuopion keskustassa) tai voin tuoda Fannin hoitajan kotiin Kuopioon tai sen lähialueille.

Fanni on pieni (7 kg) sekarotuinen koira, jossa on portugalinpodengoa ja jotain terrieriä. Se on Espanjasta yksivuotiaana adoptoitu rescue-koira, jonka ensimmäinen vuosi on ollut ilmeisen karu. Vaikka se onkin vuosien varrella reipastunut, on se valitettavasti edelleen melko arka, ja suhtautuu pienellä varauksella useimpiin vieraisiin koiriin ja uusiin ihmisiin. Lapsia pelkää jostain syystä erityisesti, eli lapsiperhe ei hoitopaikaksi valitettavasti sovellu. Fanni on vähän sohvaperuna, jonka lempipuuhaa on kainalossa rapsutettavana köllöttely ja herkkujen syönti. Temppuja se tekee mielellään, kunhan saa jotain syötävää palkaksi, ja agilityssäkin ollaan silloin tällöin käyty. Fanni on liikuttava, sydämiä sulattava persoona, joka suhtautuu suurella kiintymyksellä ja lämmöllä niihin ihmisiin, jotka on piireihinsä hyväksynyt. Terrierimäisyys ilmenee vahtiviettinä, eli ilmoittaa kuuluvasti kun ovikello soi, joko kotona tai naapurissa. Muuten on varsin hiljainen ja harmiton kaveri.

Jos sinulla olisi mahdollisuus tarjota hoitoapua, olethan yhteydessä!

Johanna
johanna.malmelin(a)gmail.com
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 24.05.2017 klo 13:19)

MaNe

MaNe
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 24.05.2017 klo 22:06  
+
0
Tarjoan tyttökoirille viikonloppuisin hoitopaikkaa kotonani Helsingin Patolassa. Kaverina hyväkäytöksinen 5v terrieri uros.

Menevät lenkit taattu vaihtelevassa maastossa. Mahdollista rajata tilaa kotona, jotta rauhoittuminen onnistuu omaa tilaa kaipaavalle.

Koirat kokoajan valvovan silmän alla!! Myös isommat koirat ok. Osaan lukea koirakieltä hyvin. Omia koiria yli 10v. Ongelmakäytös esim lenkillä ei pelästytä. Kannatan positiivista vahvistamista ja harrastanut paljon esim: PK tottis, MEJÄ, rallytoko, agility ym.

Läpi kesän viikonloput ja myös juhannus vapaana. TERVETULOA
Laitellaan viestiä >> marjoneva at gmail . com .
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 24.05.2017 klo 22:10)

Joskunenn

Joskunenn
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 26.05.2017 klo 00:26  
+
0
Etsin hoitajaa tulevalle koiralleni Jyväskylään. Todnäk pentu, etenkin viikonloppuina 1 päivän tai 1 vrk ajaksi, ulkoilutusapua arkisin. Voin myös itse hoitaa vastavuoroisesti hoitajan koiraa. laita viestiä 0407529861.

Mirre

Mirre
Viestimäärä: 5

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 27.05.2017 klo 08:47  
+
0
TARJOTAAN LENKKEILYTYSAPUA ESPOOSSA!

Olen kesällä 15 -vuotta täyttävä tyttö. Olen aina halunnut koiran, mutta perheenjäseneni eivät ole yhtä innoissaan hankkimassa koiraa, joten tarjoaisin enemmän kuin mielellään lenkkeilytysapua. Toki voin myös harrastaa koirasi kanssa esim. tokoa tai agilityä. Opetan koirille mielellään myös peruskäskyjä, jos koirasi ei niitä vielä osaa.

Minulla on kokemusta monenlaisista ja kokoisista koirista; olen ulkoiluttanut pieniä, keskikokoisia, ja isoja koiria, energisiä, laiskoja, itsepäisiä, nuoria ja vanhoja koiria. Olen ollut esittämässä yksissä mätsäreissä, ja harjoitellut itsenäisesti tokoa ja agilityä erilaisten koirien kanssa.

Nyt kesällä minulla olisi aikaa viettää koirasi kanssa paljon aikaa; voisimme tehdä pitkiä metsälenkkejä, harjoitella tokon alkeita tai koittaa agilityä. Myös peruskäskyjä ehtisin opetella. Vaihtoehtoisesti voin myös tehdä lyhyempiä ja rauhallisempia lenkkejä ilman ylimääräistä aktiviteettiä, mikäli niin haluat. Voin jatkaa koiranulkoilutusta kesän jälkeen, kun koulut alkavat. Tällöin voisin ulkoiluttaa/puuhata koirasi kanssa päivisin - kouluni jälkeen, tai iltaisin. Tovoisin, että koirasi asustaisi Espoon lähettyvillä, tai itse Espoossa. Muuten ei niin väliä, millaisesta koirasta kyse. En kuitenkaan voi ulkoiluttaa isoa koiraa, joka vetäisi paljon, tai rähjäisi muille ihmisille tai koirille turvallisuussyistä. Kiltit isot koirat kuitenkin käy.


Otathan rohkeasti yhteyttä, jos kuulostan sopivalta ihmiseltä piristämään koirasi arkea, ja helpottamaan sinun elämääsi; miranda.loman1@gmail.com.

Vendukka

Vendukka
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 29.05.2017 klo 19:01  
+
0
LENKKEILYTYS-/HOITOAPUA KESÄKSI VANTAALLA

Heipsun! Olen 17-vuotias lukiolainen tyttö ja etsin kesäksi uusia lenkitettäviä karvakorvia. Olen aina ollut eläinrakas ja minulla on ollut oma cavalier jo 7 vuotta. Vuosien varrella on tullut myös tuttavien ja naapureiden koirat tutuiksi, joten kokemusta lenkittämisestä ja hoidosta minulla on. Ylä-asteella olin TET-harjoittelussa ulkoiluttamassa koiria koirapäiväkodissa, ja se oli loistava mahdollisuus saada lisää kokemusta erilaisista koirista.

Myös useamman koiran lenkitys samaan aikaan onnistuu. Pyrin täyttämään niin koiran kuin omistajankin toiveet lenkkien laadusta ja pituudesta. Voin myös puuhata koiran kanssa muita aktiviteetteja kuten agilityä tai temppukoulutusta. Voin ulkoiluttaa koiraasi useampana päivänä, tai vain silloin kun tarve vaatii.

Itse olen tunnollinen ja ahkera, ajattelen aina koiran parasta enkä hermostu pienestä. Tarpeen tullen tarjoan myös muuta hoitoapua. Pääsääntöisesti etsin koiraa/koiria Vantaalta ja lähialueilta. Jos kiinnostuit, laita puhelimella tai sähköpostilla viestiä tulemaan, niin voin vaikka tulla joku päivä käymään :)
vendi.pelkonen@erametsot.net
0451208885
(Viestiä on muokattu maanantaina, 29.05.2017 klo 19:04)

sannni

sannni
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Torstaina, 01.06.2017 klo 16:04  
+
0
Hei!
Olen 17-vuotias, eläinrakas ja urheilullinen lukiolaistyttö. Tarjoan koiran lenkitys-, leikitys-, koulutus- ja hoitoapua Vantaalla, pääsääntöisesti Ruskeasannan, Tikkurilan, Koivukylän, Päiväkummun ja Hakunilan lähistöillä. Jos pohdit, että asutko liian kaukana (tai mitään muutakaan) ota ihmeessä yhteyttä ja kysy! :)
Kokemusta koiran hoidosta löytyy kuuden vuoden ajalta oman pikkukoiran puolesta. Olen myös lenkittänyt kavereiden koiria, eli kokemusta on useammasta rodusta, sekä useamman koiran ulkoiluttamisesta samaan aikaan. Pienten ja keskikokoisten koirien kanssa pärjään hyvin, vaikka kyseessä olisikin vähän innokkaampi karvakuono. Näitä voi myös olla useampi. Isojenkin koirien lenkitys onnistuu, jos nämä eivät vedä paljoa.
Kuten jo mainitsin, olen urheilullinen (harrastan pikajuoksua). Pitkätkään lenkit (>1h) eivät ole ongelma ja voin myös käydä koiran kanssa hölkkälenkillä. Olen myös harrastanut partiota melkein 10 vuotta, joten olen tottunut varautumaan sään mukaan, eli koirasi lenkit eivät lyhene sateenkaan vuoksi.
Hinnat neuvoteltavissa.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:
sanni.sks@gmail.com
045 1214545
(Viestiä on muokattu torstaina, 01.06.2017 klo 16:32)

chilipippuri

chilipippuri
Viestimäärä: 58

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 19.06.2017 klo 17:43  
+
0
Etsitään hoitopaikkaa MIKKELIstä perjantaina 21.7.2017.

2v rotikkauros etsii muutamaksi (3? 4?) tunniksi oleskelupaikkaa perjantaina 21.7. MIKKELIstä aamupäivällä. Ollaan ajamassa sukuloimaan ja käydään matkalla asuntomessuilla, eikä koiraa viitsi autoon jättää jos on esim. todella kuuma.
Paras paikka olisi ulkotarha, mutta muutkin huomioidaan. Jos "normikotiin" niin ei lapsia eikä muita eläimiä samassa tilassa. Jämäkälle ihmiselle helppo ja kiva koira, mutta jos ei kunnioita niin saattaa ärsyttävästi esim. hyppiä päin. Siksi ei ihan osaamattomiin käsiin. Koulutettu kuitenkin positiivisen vahvistamisen kautta, joten en missään nimessä hyväksy fyysistä kurittamista tms.

Maksan korvauksen! Ei tarvitse lenkittää. Sähköpostia voi pistää j.aittokoski ÄTMERKKI luukku.com.
F, bordercollieuros, s. 02/05-2016
R, rottweileruros, s. 05/15

SannaLahti

SannaLahti
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 25.07.2017 klo 13:24  
+
0
Tampereen seutu (tai Lahti): Haussa hoitopaikka kahdelle koiralle. Hoitopaikan tarve jo tällä viikolla to-su, ja myöhemminkin satunnaisesti. Haussa mieluiten paikka omakotitalosta /maalta; nuoremmalla vielä hiomista hihnakäytöksessä muita koiria kohdatessa, ja yksinolokäytöskin vielä vaihtelevaa (yleensä kuitenkin jo hyvä). Jos löytyy kokemusta/useampi hoitaja, voi kai asua kaupungissakin. Pojat ovat Paavo 10v 25kg ja Remu 7kk 30kg, erittäin ystävällisiä ja ihmisrakkaita kavereita. Tulevat hyvin toimeen lasten ja hevosten ym kanssa, kissoja ajavat sujuvasti takaa.
Sopiva korvaus.

Yhteydenotot mieluiten sannaelahti@gmail.com tai 0400588563.
(Viestiä on muokattu tiistaina, 25.07.2017 klo 13:31)

tessamikaela

tessamikaela
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 28.07.2017 klo 11:57  
+
0
Tarjotaan kiltille koiralle hoitoapua koirakuumetta helpottamaan
kesälomani ajan alkaen tänään 28.7.
Korvausta hoitoavusta en tarvitse, ainoastaan omistajan kustantamat ruoat tms.
Lapsuudenkodissa asusteli basenji, jonka hoidosta kokemusta.

Olen 26-vuotias sairaanhoitaja. Asun hämevaarassa Vantaalla kolmiossa mieheni kanssa.
verkkopera.tessa@gmail.com / 040-568 1338

T.Tessa Verkkoperä
(Viestiä on muokattu perjantaina, 28.07.2017 klo 11:58)

Kuukio

Kuukio
Viestimäärä: 74

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 13.08.2017 klo 18:01  
+
0
Seniori-ikäinen seefferiuros etsii rauhallista väliaikaiskotia/hoitopaikkaa oulusta omistajan tämänhetkisen huonon tilanteen takia. Itse en siis omistaja ole vaan ilmoitan hänen puolestaan. Kaikin puolin helppo koira, tottelevainen ja kiltti. Ei lapsiperheeseen. Tottunut kissoihin ja tulee toimeen narttujen kanssa. Eli rauhallinen narttukaveri on ok. Mukaan saa kaikki tarvikkeet ja toivon mukaan myös ruokaa, joka tulee esyltä. Mielellään portaattomaan kotiin alkavan nivelrikon takia mutta tästä voin joustaa, sillä ei ole oireillut portaiden kävelyä mitenkään. En tiedä kuinka pitkään koira olisi hoidossa mutta todennäköisesti ainakin yli viikon.
Laitathan yksityisviestiä tätä kautta jos kiinnostuit.
"Eikö ole hauskaa, kun on joku, joka kaipaa ja odottaa joka hetki?" - Tove Jansson

kieran

kieran
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 15.08.2017 klo 17:31  
+
0
Hei!

Kaksi parivuotiasta chihuahuapoikaa vailla hoitopaikkaa pääkaupunkiseudulla ajalle 1.9.-8.9. asustelemme Leppävaarassa.

Pojat ovat varsin helppohoitoisia, kunhan ruokaa on kupissa, rapsutuksia tarjolla, ja muutaman kerran pääsee päivässä lenkille niin kaikki on hyvin :) Ovat tottuneet vieraisiin ihmisiin, myös lapsiin. Joskus isommat koirat saattavat aiheuttaa hieman ihmetystä ja leikkiinkutsu saattaa olla äänekäs, mutta tottelevat kyllä sanaa EI!

Jos pystyt ottamaan pojat hoitoosi tuolle ajalle, niin pistä viestiä marko.karvinen@hotmail.fi, ja kerro hieman itsestäsi, niin jutellaan sitten tarkemmin poikien hoidosta :)

Rouzie

Rouzie
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 25.08.2017 klo 11:05  
+
0
Etsitään koiranhoitajaa 1,5v kääpiövillakoiraurokselle Oulusta. Asutaan Linnanmaalla, ja hienointa olisi, jos hoitopaikka löytyisi lähialueelta. Roope on todella kiltti ja hellyydenkipeä, maalta kotoisin, joten kaupungin vilske vielä vähän ujostuttaa. Kaikista ihanteellisinta olisi, jos löytyisi joku pikkukoirakoti, jonka kanssa voitaisiin hoitaa koiriamme vastavuoroisesti. Toki pystyn myös jonkinlaisen rahallisen korvauksen maksamaan. Ensimmäinen hoitotarve olisi lokakuussa 13.-16. päivä, jos sopiva hoitaja löytyy :)

Yhteydessä voi olla alkuun vaikka s-postilla, osoitteeseen rouzku_93@hotmail.com.
(Viestiä on muokattu perjantaina, 25.08.2017 klo 11:08)

Hennay

Hennay
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITääN/TARJOTAAN: - Torstaina, 14.09.2017 klo 16:11  
+
0
Tarjoan koiran lenkitys apua Lahdessa keskustan alueella tai suhteellisen lähellä keskustaa. En veloita koiran ulkoilutuksesta mitään, vaan etsin itse karvaista lenkkiseuraa reippaille metsälenkeille. Koiria on elämässäni ollut aina lapsesta saakka ja oma vanhukseni lähti paremmille metsästysmaille keväällä-16. Elämäntilanteen vuoksi oman uuden koiran ottaminen ei ole ajankohtaista, mutta kaipaan kuitenkin koiran kanssa lenkkeilyä ja yksinään en osaa oikein lenkille enää lähteä. :D Jos sinulla on tarvetta esim 1-2 krt viikossa ulkoilutusavulle, niin ota rohkeasti yhteyttä. Koiran suhteen ei suurempia vaatimuksia, mutta pitää olla kuitenkin peruskäskyillä hallittavissa, eikä saa olla aggressiivinen vieraita ihmisiä kohtaan. Voi ottaa yhteyttä suoraan sähköpostilla osoitteeseen: hen-na_@hotmail.com

  Siirry sivulle: 1 2 3
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä24949
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5674
Viestejä yhteensä543508
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös261643
(Tilastot päivitetty viimeksi 21.05.2018 klo 05:15)