Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 4

hopso

hopso
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 29.05.2016 klo 12:55  
+
0
Hei!

Tarjoan hoitopaikkaa koirallesi Helsingin seudulla pientä korvausta vastaan. Olen 27-vuotias naishenkilö, joka asustelee Helsingin keskustan kupeessa pienessä kaksiossa miehensä kanssa. Asuntomme on ehkä pieni, mutta lähistöltä löytyy koirapuisto ja hyvät ulkoilumaastot, joten sisällä ei tarvitse koko aikaa istuskella.

Olemme molemmat eläinrakkaita, mutta minä olen se joka innoissaan lukee koirafoorumeja siinä toivossa, että se lievittäisi koirakuumetta. Tällä hetkellä oma koira ei tule valitettavasti kyseeseen, mutta suunnitelmissa on hankkia samojedi kun siihen on mahdollisuus. Olen tällä hetkellä työtön, mutta toivottavasti pian taas opiskelija, joten aikaa on nyt paljon ja ehkä tulevaisuudessakin ihan riittävästi. Lempirotuni on tottakai samojedi ja muutkin arktiset rodut ovat lähellä sydäntäni, mutta jokainen hännänheiluttaja saa aina hymyn huulilleni.

Meillä on kotona ollut koiria pienen ikäni ja olen hoitanut myös kavereiden koiria ja erästä koiraa myös tämän sivun kautta päivähoitoluonteisesti ja myös viikonloppujen yli. Eli sekä päivähoito että yökyläilykin sopii, jos se sopii koirallesikin. Tietysti lenkitysapuakin voin antaa sellaista tarvitsevalle.

Mikäli olet huolellista ja vastuuntuntoista hoitajaa vailla, ota yhteyttä sähköpostilla shar@luukku.com !

jjennamari

jjennamari
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 29.05.2016 klo 17:29  
+
0
Olen 24-vuotias nainen Helsingistä. Tarjoan lenkitysapua, pienimuotoista koulutusapua- ja aktiviteetteja koirallesi. Minulla on paljon kokemusta erilaisista koirista. Olen omistanut noutajia, ajokoiria, palveluskoiria, sekä seurakoiria. Olen aiemmin hoitanut koiria kotonani, mutta tällähetkellä minulla ei ole mahdollisuutta ottaa koiria Suomen paluun jälkeen pieneen asuntooni, mutta voin tarjota lenkitys, sekä muuta apua kotini ulkopuolella. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse, niin voidaan keskustella lisää.

jjennamari92@gmail.com

Malmilainen

Malmilainen
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 29.05.2016 klo 17:53  
+
0
Etsimme hoitoapua 6-vuotiaalle paimenkoiranartulle itä- tai koillis-Helsingin alueelta tai lähistöltä. Tarvitsemme apua satunnaisesti matkojen ja viikonloppumenojen ajaksi mm. nyt kesän aikana. Sirpa-koira on kiltti ja tottelevainen, mutta ei tule toimeen vieraiden koirien kanssa ja vaatii siksi kokeneen tai ainakin aikuisen ulkoiluttajan. Olisi hienoa jos löytyisi pidempiaikainen tuttavuus helpottamaan arjen pyöritystä. Ota yhteyttä niin tutustutaan ja sovitaan käytännön järjestelyistä. Pia.lansman1@gmail.com

Willy

Willy
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 06.06.2016 klo 17:32  
+
0
Hei!

Etsin hoitopaikkaa Turun alueelta 4-vuotiaalle espanjalaiselle sekarotuiselle pienehkölle koiralle .
Koira on todella kiltti ja leikkisä, eikä pelkää olla vieraassa paikassa. Etsin mieluusti hoitopaikkaa Turun alueelta.

Viestiä voi laittaa yksityisviestillä taikka sähköpostiini ville.tirronen at gmail.com.
(Viestiä on muokattu maanantaina, 06.06.2016 klo 17:33)

zigiitta

zigiitta
Viestimäärä: 11

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 14.06.2016 klo 20:53  
+
0
Hei!

Tarvitsisin 6kk ikäiselle saksanpaimenkoiranartulle hoitajaa kotiin espooseen lauantaina 18.6.Pentu on vilkas ja tempperamenttinen.Kokemusta ja luotettavuutta tarvitaan.Ei tarvitse muuta,kun käydä kerran lenkillä ja muuten olla seurana ja leikkiä sen kanssa on leikkisä. Ota yhteyttä sähköpostiini.hansu_n@hotmail.com

Konste

Konste
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 27.07.2016 klo 09:09  
+
0
Hei,

Meidän pikkunen Rolle tarvitsisi hoitoa ajaksi 17.8.-1.9. eli kahdeksi viikoksi Turun alueelta.

Rolle on 4,5 -vuotias kastroitu 8 kiloinen uroskoira. Bolonkamix rodultaan. Terrierimäisyyttä löytyy, mutta on hyväsydämminen.
Rolle on touhukas, innokas ja syö niin paljon kun ruokaa antaa. Kaipaa hellyyttä ja huomiota ja onkin välillä vähän mustasukkainen toisista ihmisistä jos liikaa halailee.
Saatta syödä/kuljettaa muualle yksinollessa lattialle jääneitä sukkia tms pieniä vaatteita, koristetyynyjä sohvalta tai kenkiä. Harvoin niitä tosiaan syö, enemmänkin kuljettaa toiseen paikkaan ja häpeää heti kotiin tullessa tekoaan ja menee pitkin seiniä. Koskaan ei ole järsinyt huonekaluja, johtoja, elektronisia välineitä tms.
Hänen kanssaan on lenkkeilty kolme kertaa päivässä yhteensä noin 1,5-2h per päivä. Ruokailu kaksi kertaa päivässä. Rolle on tottunut olemaan työpäivän ajan yksikseen, joskus ja varsinkin maanantaisin saattaa jäädä haukkumaan lähtöä muutamaksi minuutiksi. Vahtii välillä myös rappukäytävän ääniä jos joku jää siellä steppaamaan asunnon oven eteen.
Tykkää toisisita koirista ja kissoista ja kaikesta mikä liikkuu. On välillä vaan vähän liiankin innokas tekemään tuttavuuttaa, mutta kun esim kissa kerran läppäsee niin Rolle jättää omaan rauhaan.

Tosiaan Rollelle hoitopaikkaa kahdeksi viikoksi elokuun lopulta Turun seudulta, hän on oikein mukava ja helppo hoidettava, mutta on tosiaan terrier luonteeltaan, että testailee välillä rajojaan.

Jos pystyt hoitamaan häntä niin laitappa viestiä
sklami@netti.fi

Lemmikkiapua

Lemmikkiapua
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 02.08.2016 klo 13:01  
+
0
Helsingissä tarjolla kotihoitoa lemmikille
Hei! Omakotitalossa tarjolla hoitopaikka esim. lomanne ajaksi. Olen perheenäiti, akat.koul., sporttinen:) Perheessä aikuistuvat lapset ja kiltti pikkukoiranarttu. Vuosikymmenten kokemus koirista, kissoista, jyrsijöistä. Lemmikille mahdollisuus järjestää oma iso ja valoisa huone, pihapiiri aidattu, lenkkimaastot vieressä.
Ystävällisesti tervetuloa!
lemmikkiapua@gmail.com

FrozenCorpse

FrozenCorpse
Viestimäärä: 60

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 04.08.2016 klo 21:06  
+
0
Hoito- ja lenkitysapua kissoille ja koirille

Hoito-ja lenkitysapua nimellistä korvausta vastaan kissoille ja koirille.
Hoitoon en voi luokseni eläimiä ottaa, sillä meillä on omia lemmikkejä.
Kissa, koira -ja jyrsijäkokemusta löytyy niin omien kuin hoito- ja löytöeläintenkin osalta. Myös ongelmakäyttäytymiset ovat osin tuttuja.
Olen kumminkin valmis tulemaan sopimuksen mukaan nimellistä korvausta vastaan hoitamaan ja ulkoiluttamaan teidän lemmikkejänne.
Lisätietoja sähköpostilla: stkuosmanen@gmail.com.
Sari
Kerava

lauraee

lauraee
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 16.08.2016 klo 01:18  
+
0
Koiranhoitoapua etsitään Tampereella

Virkeä vanhusikäinen saksanseisojanarttu etsiskelee silloin tällöin
(todennäköisesti tarve noin 1-4x /kk) ensisijaisesti koiran kotiin tulevaa hoitajaa, joka voisi käydä moikkaamassa ja käyttämässä lenkillä jos omistajalla on pitkä päivä.
Koira on erittäin kiltti ja lempeä. Virtaa tosiaan löytyy vielä ja rouva nauttii esimerkiksi koirapuistoilusta ja leikkimisestä todella kovasti. Peruskäskyt on hallussa. Saattaa vetää hihnassa etenkin innostuessaan, joten aiempaa koirakokemusta hoitajalla olisi hyvä olla. On hyvin motivoitavissa palkalla (herkut ja lelut).

Etsinnässä on ehdottomasti luotettava ja maalaisjärjellä varustettu ihminen, mielellään yli 16-vuotias. :) Hoitamisesta maksan toki pientä palkkaa.
Asumme hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Tampereella.

Myös hoitopaikka"tarjouksia" otetaan vastaan etenkin lapsiperheistä omistajan pidempiä matkoja silmällä pitäen. Koira on erittäin lapsirakas ja osaa olla pientenkin lasten kanssa, mutta omassa lähipiirissä ei lapsia vielä ole, joten olisi kiva jos olisi paikka jossa se pääsisi lapsiakin silloin tällöin morjenstamaan :)

Viestiä voi laitella sähköpostiin:

elsi.jalo@live.fi
(Viestiä on muokattu tiistaina, 16.08.2016 klo 01:24)

RiittajaLuca

RiittajaLuca
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 28.08.2016 klo 11:42  
+
0
Hei!

Etsimme pääkaupunkiseudulta luotettavaa hoitopaikkaa 3-vuotiaalle kiltille partacollieurokselle (kastroitu). Hoidon tarve satunnaista pisimmillään 1-2 viikkoa. Luca on tottunut lapsiin mutta hieman aristelee uusia ihmisiä. Luca tarvitsee aikuisen ulkoiluttajan (ei vedä, mutta saattaa joskus ryntäillä esim.koirien perään).

Olen itse päivisin kotona ja meillä olisi siten mahdollisuus myös vastavuoroiseen koiranhoitoon. Voisimme siis ottaa koiraanne hoitoon (satunnaisesti max 1-2 viikkoa) vastavuoroisuusperiaatteella (pääkaupunkiseudulla) eli antaisimme oman koiramme sitten teille tarvittaessa hoitoon. Meillä on lapsia, joten koiran tulee olla tottunut lapsiin.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää: riitta.happonen@gmail.com
Riitta ja partacollie Luca

rosannanuppu

rosannanuppu
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 30.08.2016 klo 22:07  
+
0
Olen 14-vuotias tyttö Pirkkalasta. Tarjoan lenkitystä sekä muutakin koiran hoitoa Pirkanmaan alueelle. Olen urheilullinen, joten jaksan pitempiäkin lenkkejä koiran kanssa. Kokemusta on niin pienemmistä shelteistä, kun isoista, vetävistä metsästyskoirista. Nuoresta iästä huolimatta pärjään vaativampienkin koirien kanssa, sillä olen pienestä asti touhunnut eri koirien parissa. Laitan aina koiran tarpeet edelle.
Itse olen omistanut kaksi koiraa ja kouluttanut toisen niistä itse. Olen myös kouluttanut mm. naapurin jämtlannin pystykorvan, joten jos tarvitset koulutuksessa apua olen kiinnostunut auttamaan. Harrastan myös näyttelyitä ja agilitya koirani kanssa joten voin avustaa niissäkin hommissa. Olen monesti hoitanut viikonkin ajan naapurin metsästyskoiria. Mm. ruokkinut, lenkittänyt yms itse kun naapurit olleet lomalla, joten jos tarvitset pidempi aikaista hoitoa ja asut suht lähellä niin sekin varmasti onnistuu.

Hintaa en pyydä paljon! :) Tärkeintä olisi saada vielä lisää kokemusta eri koirien parissa. Tietenkin kun 14-vuotias olen niin haluan pientä taskurahaa koirien hoidosta. :D
Olen luotettava koirien hoitaja joten jos tarvitset apua niin ota rohkeasti yhteyttä!

PS. Olen myös hevosista kiinnostunut ja ratsastellut n. 7 vuotta pääasiassa itsenäisesti ja myös tunneilla. Varsinkin vauhdikkaista hevosista kokemusta. Meiltä löytyy myös kissa joten kissoistakin kokemusta. Ja juuri nukkui kanimme pois joten olen myös kokenut kanienkin hoitaja. Joten jos tarvitset muille eläimillesi luotettavaa hoitajaa niin ota rohkeasti yhteyttä!

Sähköposti: rosanna.hakkinen@gmail.com
Puhelinnumero: 0503594944

ladylabrador

ladylabrador
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 01.09.2016 klo 15:05  
+
0
Kaksivuotias labbisuros Nokian keskustasta etsii ulkoiluttajaa satunaisesti, esim. koulupäivän päätteeksi, jos ulkoiluttaja on vielä koululainen.

Akuutti tarve olisi matkani ajaksi 11.-17.9.2016, mielellään aamu- ja iltalenkki.

Urho on hyvin kiltti poika, mutta tuon ikäisessä on vielä kohtuu paljon energiaa!

Laita vietsiä tai soita 040 167 5280 / Leena.

Chaneldog

Chaneldog
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 11.09.2016 klo 12:47  
+
0
Hoitajaa etsitään Hämeenlinna-Hyvinkää välillä

Etsitään 6-vuotiaalle cockerspaniel tyttökoiralle hoitajaa Hämeenlinna-Hyvinkää välillä. Hoitoa tarvitsisi silloin tällöin muutamaksi yöksi aina kerrallaan. Chanel on supersuloinen, kiltti, ihmisrakas ja leikkisä. Tulee hyvin toimeen lasten kanssa ja on helppo koira. Hieman pelkää varsinkin isompia koiria, koska ei ole tottunut niihin. Chanelin kanssa pärjää hyvin nuorikin hoitaja:) Super seurallinen ja aina kaipaa rapsutusta. Tarvitsisimme hoitoa nyt syyslomalla 19-23.10 väliseksi ajaksi ja sen jälkeen kun tulee tarvetta.

sanna_miettinen@hotmail.com tai puh 040 7187572
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 09.10.2016 klo 19:29)

YappyDays

YappyDays
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 19.09.2016 klo 21:02  
+
0
Koirakaveria vailla Helsingissä!

Sopivan koirakamun löytyessä täällä olisi mahdollisesti tarjolla luotettava hoitopaikka nuoren naisimmeisen luona, joka on työskennellyt neljässä eri koirahoitolassa vuosien varrella ja omistanut oman labbiksen. Nyt vaikeassa elämänvaiheessani tarjoaisin hyvää hoivaa ja liikuntaa rauhalliselle koirakaverille, joka on kaikille ystävällinen, kulkee mutkattomasti kiskomatta hihnassa eikä hauku/räyhää turhaan. Sydäntä lähellä labbikset taikka muut noutajat, sekä pystykorvat, tai muuten vaan valloittavat koirayksilöt - tarjota saa :) iso koko ei ole este, jos koira on lunkki ja helposti käsiteltävissä. Mielellään ei kuitenkaan nk.vaativia rotuja. Opiskelijana kernaasti ottaisin hoidosta pientä sopimuksenvaraista tippiä, sillä koiranhoito vaikuttaa myös omaan ajankäyttööni. Ota yhteyttä jos teiltä löytyy karvaturri vailla lempeää, luotettavaa hoivaa, ja joka voisi ilostuttaa myös tällaisen nuoren ihmisen yksinäistä elämää :)

eläinystävä1

eläinystävä1
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 02.10.2016 klo 17:47  
+
0
16 vuotias tyttö Jyväskylästä tarjoaa hoitoapua koiralle/koirille.
Omia ei ole koskaan ollut, mutta naapurin koiraa tuli hoidettua 3 vuotta ja muutenkin paljon sukulaisilla ja muilla hoitanut koiria.
Osaan kommunikoida eri eläinten kanssa, mutta koirien kanssa oleminen on luontevinta. Keskikokoisista pieni kokoisiin on eniten tullut hoidettua, mutta varmasti isommankin koiran kanssa hommat sujuisi. :)
Olen positiivinen, liikunnallinen ja sopeutuva ihminen. Opiskelen Sosiaali- ja terveysalalla tällä hetkellä.
Kiitän jo etukäteen, jos joku tarjoutuu tarjoamaan työtä.

Sähköp. katri.friman@gmail.com
Puh. 0445110607

Tv. Katri Friman

Lumitassu90

Lumitassu90
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 12.10.2016 klo 13:31  
+
0
ETSITÄÄN KOIRALLE HOITOPAIKKAA AJAKSI 25.12.16 - 3.1.17! (Helsinki/Vantaa/Espoo)

Haussa luotettava, koirista kokemusta omaava hoitaja 10-vuotiaalle leikatulle keeshond urokselle Topille korvausta vastaan. Topi on älykäs ja suloinen mutta myös omapäinen koiravanhus, joka vaatii johdonmukaisen ja koiria ymmärtävän hoitajan. Topilla on lievä paukku arkuus, mutta uusivuosi sujuu kyllä rauhallisessa seurassa. Koiran mukana tulisi omat ruuat ja ruokakipot, peti, namit jne. Nivelrikon takia ei mielellään paljon portaita hoitopaikassa. Ei ole tottunut pieniin lapsiin eikä tule toisten urosten kanssa toimeen. Ihmisrakas ja rapsutuksia rakastava.

Otathan pian yhteyttä jos sinulla olisi mahdollisuus hoitaa koiraamme!
anne.tapanainen@kolumbus.fi

heidiheidi

heidiheidi
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 14.10.2016 klo 21:00  
+
0
Tarvitsetko koirallesi hoitopaikkaa?

Olemme pariskunta pääkaupunkiseudulta. Meillä on mahdollisuus ottaa luoksemme koira hoitoon (1 pv - viikko). Haluamme tarjota hoitopaikan, sillä olemme kovin eläinrakkaita ja ottaisimme mielellämme omankin koiran - opiskelijan elämäntilanne ei vain salli sitä vielä. Hoitokoira sopisi meille paremmin kuin hyvin. Emme pyri tienaamaan hoitokoiralla, joten hinnasta ei tarvitse olla huolissaan. :)

Koiralle tarjoamme luotettavan, välittävän ja reippaan hoitokodin hyvin lenkkeilymaastojen läheltä. Meillä on runsaasti koirakokemusta ja elämä koiran kanssa on tuttua. Asumme tilavassa kerrostaloasunnossa, jossa hoitokoiran tulisi räksyttämättä pärjätä. Meillä on joustavat aikataulut, eikä koiran tarvitse olla muutamaa tuntia kauempaa yksin. :)

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä heiidin@hotmail.com. Kerro lisää itsestäsi, koirastasi ja hoitotarpeestanne. Meillekin saa esittää kysymyksiä ja tietysti olette koiran kanssa tervetulleita meille käymään.

truetiger

truetiger
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 21.10.2016 klo 02:32  
+
0
KAKSI SHELTTIÄ VAILLA VAKITUISTA HOITAJAA!

Toiveena siis löytää Hämeenlinnasta (+ lähialueilta) vakituinen hoitopaikka aina muutamaksi päiväksi kerrallaan. Mahdolliselta hoitajalta edellytän täysi-ikäisyyttä, luotettavuutta ja mielellään aiempaa kokemusta koirista, myös hiukan aremmista yksilöistä.

Hoitopaikkaa vailla on 3-vuotias uros ja 1-vuotias narttu, kummatkin siis shetlanninlammaskoiria. Molemmat ovat luonnollisesti sisäsiistejä, eivät ahdistu tai tuhoa paikkoja yksinollessaan (ulottuville jätetyt roskapussit, ruoka etc. saavat kyllä näidenkin itsehillinnän pettämään...). Taipumusta vahtimiseen, saattavat haukahtaa kerran pari esim. rappukäytävän äänille ja ovikellon soidessa konsertti kestää tulijan sisäänpääsyyn saakka.
Uros on luonteeltaan hieman pidättyväinen, valitettavasti sillä on ollut muutama huono kokemus vieraista ihmisistä joten paras ja nopein tapa päästä jäbän kuoren läpi on a) ruoka tai b) koiran ignooraaminen, se tulee kyllä tutustumaan kun on todennut uuden tyypin vaarattomaksi. Peruskäskyt hallussa, nartulla hieman huonommin (koska ikä ja tällä hetkellä kova tarve kokeilla, mitä tapahtuu jos en tottelekaan!).

Hoitajan kokemusta peräänkuulutin, koska kummatkin ovat todella pehmeitä luonteeltaan, mutta tarvitsevat kuitenkin selkeät säännöt ja johdonmukaisen ihmisen jotta homma pysyy kasassa. Pakotteista ja tylyttävästä kohtelusta nämä menevät vain lukkoon, kumpainenkin tarvitsee toisinaan rohkaisua ja ihmisen, joka on lempeän periksiantamaton ja jolta löytyy myös huumorintajua. Kaipaavat yllättävän paljon liikuntaa ja muita virikkeitä - koirapuisto on ehdoton no no no. Uros rähjää vieraille koirille, saattaa tehdä sitä myös miehille ja nartulla taipumusta liittyä kuoroon ihan muuten vaan. Machoilusta huolimatta kumpikaan ei ole mitään rähinä-ääliöitä, mutta en anna hoitoon talouteen, jossa on toisia uroskoiria entuudestaan. Pikkuvioista huolimatta näiden kanssa on kiva puuhastella ja lenkkeillä, kunhan viimeksi mainittu tapahtuu jossakin muualla kuin koiranulkoiluttajien ruuhkauttamilla lenkkipoluilla. Molemmat rakastavat huomiota ja läheisyyttä, sekä ihmisen kanssa tekemistä ylipäätään (ja rakkaus myös ruokaa kohtaan takaa motivoituneen pikkueläimen, jonka kanssa voi puuhastella vaikka mitä).

Omistaja on 23-vuotias naisihminen, joka kaipaa aina silloin tällöin omaa rauhaa. Koirat on mun elämän keskipiste ja se asia, jonka ympärille kaikki muu elämä rakentuu ja välillä olisi kiva saada sellaista kokonaan omaa aikaa. En osaa ennustaa tulevaa, mutta ajattelin kaipaavani kaksikolle hoitopaikkaa 1-3 kertaa kuussa, noin 2-6 päiväksi kerrallaan ja ihan fiiliksen mukaan. Pystyt siis ottamaan koirat luoksesi ja tarvittaessa hakemaan/tuomaan ne (ovat tottuneet kulkemaan bussilla ja junassa koska itselläni ei ole autoa). Kummatkin tulevat esim. kissojen ja kanien kanssa toimeen, nuoremman kanssa kannattaa kuitenkin olla valppaana! Koirista aiheutuvat kulut maksan tietysti minä, hoitaja saa mukaansa ohjeet ruokinnan yms. tärkeiden seikkojen suhteen ja tietenkin kaiken muun tarpeellisen aina ruuasta leluihin.

Tässä pestissä et pääse rikastumaan (ainakaan rahallisesti), mutta palkkion suhteen on jopa suotavaa esittää oma toivomuksensa! :) Eli ilmaiseksi ja pelkän pyhän hengen voimalla hommaa ei tarvitse hoitaa. Mikäli siis kiinnostuit ja olet etsimässä itsellesi koiraystävää, niin ota yhteyttä! Kerro jotakin itsestäsi ja vastaathan vapaamuotoisesti viestissäsi ainakin seuraaviin kysymyksiin:

1. Kuinka paljon sinulla on aiempaa kokemusta koirista?
2. Millaisia koiria olet hoitanut / omistanut? Onko sinulla tällä hetkellä lemmikkejä (jos on, niin mitä?)
3. Salliiko elämäntilanteesi sinun oikeasti sitoutua hoitopaikkajärjestelyyn? Eniten itseäni arveluttaa juuri tämä asia, sillä haluan koirien tuntevan olonsa turvalliseksi myös sinun luonasi. Niillä kestää aikansa, ennen kuin ne avaavat sydämensä uudelle ihmiselle enkä missään nimessä halua viedä niitä aina muutaman kerran jälkeen uuteen hoitopaikkaan ja aloittaa taas kaikkea alusta...
4. Miltä tyypillinen päiväsi näyttää? Kiinnostaa lähinnä yksinolojen, liikunnan ja muiden virikkeiden kannalta. Työpäivän mittainen yksinolo on tietysti ok, mutta onko sinulla paljon sellaisia menoja/harrastuksia joihin koirat eivät pääse mukaan?

Jos sinua jäi askarruttamaan jokin tai jos olen unohtanut mainita jotakin olennaista, niin kysy rohkeasti! Kerron koirista mielelläni enemmän ja lähetän pyydettäessä kuviakin. Eli mikäli ylihuolehtivan, ensi kertaa vauvoillensa hoitopaikkaa etsivän koiraihmisen ylipitkä ilmoitus ei karkottanut, parhaiten tavoitat ~ yksityisviestillä TAI lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen marianna.jokipalo1@gmail.com :) ~

Yrtti

Yrtti
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 27.10.2016 klo 08:06  
+
0
Apua, nyt on kiire Helsingissä!

Moikka, täällä huutelee Ella koira. Äitini ja isäni ovat 1.-7.11.16 matkoilla ja minulla ei ole vielä rakastavaa hoitajaa, koska vakiohoitajani perui viimehetkellä.
Olen n.10kg ja 11kk vanha ja minut on adoptoitu Kreikasta. En haluaisi liikaa kehua itseäni, mutta olen aivan ihana tapaus. Olen energinen, iloinen, rakastava, lempeä ja hellyydenkipeä tyyppi. Rakastan lenkkejä ja koirapuistoja. Toisinaan rakastan lenkkejä ja kaikkia hajuja ja asioita niin paljon että minä olen se joka ulkoiluttaa ihmistä. Tarvitsisin tuolle viikolle paikan mihin tulla ja jossa minusta huolehdittaisiin. Asun Helsingin keskustassa ja minne vain uudellemaalle voin tulla. Tuon kaikki aarteeni (ruuat, kipot, sängyt, lelut...) mukanani. Niin ja sinulle maksetaan tietysti korvausta :)
Jos kiinnostaa niin lisätietoja kaisa.yrtti@helsinki.fi

sirelle

sirelle
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 28.10.2016 klo 15:47  
+
0
ETSITÄÄN HOITOPAIKKAA -Kaakkois-Suomi/ Jyväskylä alueelta.

Toiveissa olisi löytää joku luotettava hoitopaikka satunnaisten matkojen ajaksi. Paras olisi, jos voisimme vuorotellen hoitaa toistemme koiria eikä rahan tarvitsisi liikkua. Hoitoa tarvitsisi siis 1-2vk/ vuosi nuori villakoira uros. Koira on sen verran vilkas häslä etten usko kissojen kanssa tulevan toimeen (=osaavan varoa ja jättää rauhaan). Toisen koiran olisi syytä olla mielellään myös pienikokoinen ja nöyrä luonteeltaan (tai narttu). Omani on vähän kukkulankuningas -tyyppiä ja samanlaisen uroksen kanssa syntyy rähinä. Kuitenkin nöyrempien tapauksien kanssa tulee hyvin juttuun eikä tosiaan ole ollut ketään kohtaan aggresiivinen. Ihmisiä kohtaan tämä on kunnon sylimussukka ja aina viereen änkemässä. Harrastan koiran kanssa tokoa ja agilityä.

Jos kiinnostaisi tällainen järjestely, niin laita minulle sähköpostia ja kerro itsestäsi, millaista koirakokemusta sinulla on yms. Sähköposti on sirru@live.fi

  Siirry sivulle: 1 2 3 4
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä23889
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5484
Viestejä yhteensä542636
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös259091
(Tilastot päivitetty viimeksi 27.03.2017 klo 05:45)