Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 9

Parrat

Parrat
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 12.06.2014 klo 07:57  
+
0
Hoitoapua etsitään Kuopiosta (70820)!

Kaksi kilttiä, keskikokoista koiraa etsivät kotiin tulevaa hoitajaa omistajien lomareissujen ajaksi. Tarvetta on myös satunnaiselle lenkitykselle haastavasta elämäntilanteesta johtuen. Kummallakin koiralla pieniä erityisyyksiä, joten hoitajan tulisi olla ehdottoman huolellinen ja luotettava!

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi :) jenni87 @ hotmail. Com (poista välit)

Blue

Blue
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 14.06.2014 klo 21:22  
+
0
Tervehdys!

Perheeseemme kuuluu kaksi parsonurosta, jotka alkavat olla jo melkoisia ikämiehiä (9v, 12v), mutta rodunomaisesti virtaa vielä riittää. Etsimme pojille luotettavaa, vakituista hoitopaikkaa pääasissa Helsingin alueelta, mutta ongelma ei ole kuljettaa niitä myös hieman kauemmaksi varsinkin jos luvassa on paljon juoksutilaa omalla pihalla ;)

Useimmiten hoitoapua kaivataan lomamatkojen ajoiksi, jotka ovat viikosta muutamaan viikkoon pitkiä hoitojaksoja sekä yksittäisiä pidennettyjä viikonloppuja. Olisi mukava löytää "vakituinen" hoitopaikka koirillemme, jonne voisimme hyvillä mielin jättää ne hoitoon lomiemme ajaksi.

Pojilla on ollut monia eri hoitajia ja ne tottuvat helposti uusiin ihmisiin ja tilanteisiin sekä vieraisiin koiriin. Kaikki hoitajat eivät ole olleet täysi-ikäisiä ja ovat silti pärjänneet oikein hyvin. Edellytämme että hoitaja/hoitajat ovat vastuuntuntoisia ja omaavat kokemusta koirista.

Pojat ovat vilkkaita ja sosiaalisia veijareita, joiden kanssa aika ei varmasti käy pitkäksi. Ne jaksavat ulkoilla pitkiä lenkkejä, mutta energiaa saa purettua hyvin myös erilaisilla nouto- ja vetoleikeillä tai koirapuistoissa leikkien. Niistä löytyy onneksi myös se off-nappulakin ja sisällä usein aika kuluu vaakatasossa nukkuen sitä tunnettua koiranunta.

Jos kiinnostuit, laitathan sähköpostia osoitteeseen sini.ratas@gmail.com.

msaukko

msaukko
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 17.06.2014 klo 19:25  
+
0
Hakusessa hoitaja 3-vuotiaalle beaglelle Nokia / Tampere suunnalta 24.-31.6.2014!

Tarvitsisimme hoitopaikan Poju-koirallemme pikaisesti. Lähdemme reissuun aikaisin aamulla 25.6 ja palaamme takaisin myöhään illalla 29.6. Hoitopaikka siis periaatteessa tarvittaisiin 24.-31.6.2014 välille. Maksamme hoidosta erikseen sovittavissa olevan korvauksen!

Poju on 3-vuotias beagle, tottunut lapsiin ja tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen. Poju on seurallinen, tottunut makoilemaan sohvalla rapsuteltavana. Kotona Poju on tottunut olemaan työpäivän ajan kodinhoitohuoneessa. Saattaa tuhota yksin ollessaan esim. lasten leluja jos sellaisia löytää. Poju on ollut aikaisemmin pari kertaa hoidossa, tuolloin ei ole mitään ongelmia ollut. Saattaa tosin merkata heti alussa jos hoitopaikassa on muita koiria.
Poju on tottunut käymään lenkillä 3 kertaa päivässä, lenkillä ollessa saattaa kiskoa kovasti, joten taluttajan pitäisi olla koiriin tottunut. Paras vaihtoehto olisi aidattu piha, jossa Poju saisi olla vapaana (kotonakaan tätä ei ole). Jäniskoirana lähtee herkäsi kaikkien hajujen perään, joten vapaana Pojua ei voi pitää yhtään.

Poju syö raakaruokaa, ruoat tuomme mukaan. Ruokia pitäisi pystyä säilyttämään pakastimessa.

Ota pikaisesti yhteyttä mikäli olet kiinnostunut ja pystyisit ottamaan Pojun hoitoon!
Terveisin Mari Saukko p. 050-3067977 tai mari.saukko@ovi.com

Pumpulitassu

Pumpulitassu
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 18.06.2014 klo 14:11  
+
0
Tarjolla hoitoapua JOENSUUSSA

Olen parikymppinen eläinrakas nuori nainen ja tarjoan lemmikkien hoito- ja ulkoilutusapua Joensuussa. Voin hoitaa niin jyrsijöitä, kaneja, hevosia, kissoja kuin koiriakin ja mahdollisesti muitakin helppoja eläimiä. Eniten kokemusta löytyy minulta koirista, hevosista ja hamstereista. :) Omaan kotiini en voi ottaa eläimiä hoitoon, mutta voin tulla lemmikkiä hoitamaan omistajan kotiin. Myös päiväsaikaan hoito onnistuu, etenkin kesäaikaan mutta todennäköisesti myös muulloinkin aika hyvin!
Ilmoitus ei vanhene. Jos kaipailet hoitoapua Joensuussa, minuun voi ottaa yhteyttä s-postilla: tikru_93(a)suomi24.fi [Vaihda (a) @-merkkiin.]

rebe27

rebe27
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 18.06.2014 klo 15:36  
+
0
Etsitään luotettavaa hoitopaikkaa 1,5-vuotiaalle bretoniurokselle 27-30.6. HAAPAJÄRVI-NIVALA-YLIVIESKA-OULAINEN-KALAJOKI-PYHÄJOKI akselilta tai läheltä! KIIRE!
0405431891

Seyferti

Seyferti
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 19.06.2014 klo 08:50  
+
0
Hei !
Etsin 3-vuotiaalle leikatulle uroskoiralleni hoitokotia vuoden ajaksi heinäkuusta 2015 lähtien, kun menen suorittamaan varusmiespalvelusta.
Hoitokotia etsin mieluiten helsingin alueelta, mutta mahdollisesti jos hyvä koti löytyy, niin myös helsingin lähipiiri sopii. Itse asun siis Helsingissä.
Devon on siis sekarotuinen, painaa sellaiset 30 (tai vähän yli) kiloa, isä oli belgianpaimenkoira(malinos) ja emä sekarotuinen kelpie. Eli kyseessä on hyvin aktiivinen paljon liikuntaa tarvitseva koira.
Devon tottelee oikein hienosti, mutta joskus sen keskittyminen saattaa herpaantua aika paljon, jolloin komentojen totteleminen on aika heikkoa.
Devon vetää hihnassa vielä jonkun verran, ei minulla niin kauheasti, mutta muiden taluttamana kyllä, joten sitä asiaa pitää vielä Devonin kanssa käydä läpi.
Myöskin kahden ihmisen tai koiran kanssa lenkillä käyminen on Devonille jotenkin kauhean hankalaa, jolloin se vetää hyvin paljon, vaikka olen itse taluttajana.

Devonilla on muutama ongelma, joita en ole koulutuksella saanut pois, eli:
Suurin ongelma on koiran remmirähjäys, mutta vaikka Devon rähjääkin hihnassa osaa se kuitenkin vapaana tai koirapuistossa tulla toimeen toisten koirien kanssa. Toisena on usein tuntemattomille ihmisille haukkuminen. Esim. jos kylään tulee vieraita, Devon haukkuu heille hyvin paljon, mutta yleensä tottuu vieraisiin kun saa heiltä herkkuja ja ymmärtää, että kyseiset ihmiset eivät tee mitään pahaa ja ovat tervetulleita. Ulkona hihnassa Devon saattaa alkaa haukkua ihmiselle jos tulee liian lähelle tai yrittää kommunikoida ulkoiluttajan kanssa.
Perheenjäseniä ja tuttavia ihmisiä kohtaan Devon on kuin enkeli ja ihana sylihauva, joka rakastaa huomiota ja rapsutuksia.

Haluaisin Devonin hoitoon kotiin, jossa olisi toinen koira, samaa kokoa kuin Devon, mutta myöskin yksinelävä käy, kunhan sinulla on paljon aikaa viettää koiran kanssa. Lapsien kanssa Devon ei ole ollut kunnolla tekemisissä, ja muutenkin sen käyttäytyminen heitä kohtaan on aika kyseenalaista, joten lapsiperheeseen en Devonia voi laittaa hoitoon. Itse olen lenkkeilyttänyt Devonia 4 kertaa päivässä, yhteensä sellaiset 2 h. Käyn myös juoksemassa Devonin kanssa 4 kertaa viikossa. Eli aika aktiivista hoitokotia etsin koiralleni.

Maksan itse Devonin ruoat sekä kaikki muut kulut, jotka koirasta aiheutuu esim. lääkintäkulut, jos tulee tarve.

Eli jos olet kiinnostunut tarjoamaan hoitopaikan, ota toki yhteyttää, niin aletaan suunnittelemaan asiaa tarkemmin.

Yhteystietoni
puh. 0451502722
sähköposti: an-a3894@hotmail.com
Anna Pulkkinen
Minuun saa parhaiten yhteyttä joka päivä ennen kello kuutta.

Lara123

Lara123
Viestimäärä: 10

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 20.06.2014 klo 19:01  
+
0
Hoitokotia etsii labbisnarttupentu ETELÄ-POHJANMAA/POHJANMAA alueelta.

Pentu vasta 9vkn ikäinen ja hoitoapua emme tarvitse tällä hetkellä mutta esim.5 vkn päästä olisi tarvetta. Koirahoitolaan emme haluaisi näin pientä viedä joten katsotaan josko täältä löytyisi vaihtoehto :) Hoitoajat vaihtelevat mutta silloin tällöin n.1-3 yötä olisi tarve.

Onnistuisi myös niin että sinä otat meidän koiran joskus hoitton ja me taas joskus sinun koirasi :) Perheeseen kuuluu mies,minä ja reilu vuoden ikäinen tytär joten jotenkin koiran pitäisi olla tottunut myös lapsiin.

Ja tietysti maksamme avustasi :)

Yhteydenotot virsu79@netti.fi

Maria

Buuffi

Buuffi
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 25.06.2014 klo 16:10  
+
0
Tarjotaan koiran ja kissojen hoitoapua Helsingissä ja vantaalla

23-vuotias etsii hoitokoiraa lenkkeilykaveriksi ja muutenkin koirakuumeeseen. Olen suomessa elokuun alkuun asti, joten kesä-heinäkuun voin hoitaa koiraasi, ehkä vähän myös elokuun alkupuolellakin. Pientä palkkaa toivoisin, mutta siitä voidaan sopia. Koiria olen hoitanut n. 12 vuotiaasta asti, ja meillä on ollut berninpaimenkoiria koko ikäni. Voit tuoda koirasi luokseni Kulosaareen lomasi ajaksi, tai sitten voin tulla luoksesi.

Jaijah

moderaattori
Jaijah
Viestimäärä: 2020

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 25.06.2014 klo 21:13  
+
0
Muistutuksen sana:
Kun ilmoituksesi ei ole enää ajankohtainen tai olet päivittänyt sitä, ilmoitathan siitä moderaattorille jotta vanhentuneet ilmoitukset osataan poistaa. Ei siis täytetä ketjua turhaan "hoitaja on löytynyt"-ilmoituksilla tai useammalla samansisältöisellä ilmoituksella samalta ilmoittajalta. Tuplailmoitukset poistetaan tuoreimmasta päästä ilman erillistä ilmoitusta.
Manu 6/2008
Morris 3/2013

Flea

Flea
Viestimäärä: 17

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 26.06.2014 klo 13:16  
+
0
Etsitään seropinartulle hoitajaa Helsingin lähistöltä

Heippa,
etsin hoitajaa Luoteis-Helsingissä asuvalle seropinarttu Sofille (s. 01/2009). Sofi on tullut meille Viipurista vuonna 2009, ja on kooltaan noin polvenkorkuinen. Se on aika rauhallinen ja tottelevainen herkkis, ja luonteeltaan enempi pidättyväinen kuin suoraan syliin ryntäävä. Vauhdikas puolikin kyllä löytyy! Sofi on fiksu ja arjessa helppo koira, tottunut kerrostaloelämään, mutta vahtii jonkin verran. Muiden koirien kanssa se on etenkin aluksi epävarma, urokset ovat varmempia kavereita kuin nartut.

Ensisijaisesti etsin Sofille hoitopaikkaa, jossa ei ole alle 12-vuotiaita lapsia tai muita eläimiä, mutta tätä voidaan katsoa tapauskohtaisesti. Kyse on hyvin satunnaisesta hoidon tarpeesta viikonloppu-/lomamenojen ajaksi, seuraavan kerran viikolla 29.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! :) Vastaukset sähköpostiini tiitsuli@gmail.com.
Viipurin rescue Sofi (01/2009)

Karvakamuni Sofi-blogi!

maisu86

maisu86
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 28.06.2014 klo 15:46  
+
0
Etsinnässä hoitopaikka JOENSUU

Tarvitsisin mahdollisimman säännöllistä hoitoapua kahdelle mäyräkoiralleni. Toinen 4 vuotias sileäkarvainen narttu ja toinen 5 vuotias karkkari kääpiöuros. Molemmat leikattuja.
Tilanne on se, että olen töissä aina 24h kerrallaan, jonka jälkeen 3 vapaapäivää. Eli työvuoroja jolloin hoitopaikkaa tarvitsisin on 1-2 viikossa. En haluaisi aina viedä koiria hoitolaan, vaikka tokin sekin on ollut ihan hyvä ratkaisu. Mutta ihanteellisin olisi omakotitalo, jossa olisi esimerkiksi aidattu piha ja voisit ottaa koirat aina vuorokaudeksi hoitoosi. Mielellään ei talouteen jossa lapsia, toiset koirat varauksella. Ovat hyvin ihmisrakkaita ja kummosia lenkkejäkään ei tarvitisi olla. Toiveena vain että joku olisi mahdollisimman paljon kotona ja jaksaisi vähän seurustella koirien kanssa. Palkkiosta voitaisiin varmasti sopia yhessä sujuvasti. Kissoihin eivät ole tottuneet. Voisi olla ihanteellinen esimerkiski eläinrakkaalle eläkeläiselle, jolle lisäansiot olisivat tervetulleet ja tykkäisi seurustella kilttien pienien koirien kanssa säännöllisin väliajoin. Jos tiedät, että itselläsi tai jollain tutullasi olisi tälläiseen mahdollisuus, niin otathan yhteyttä :) Asumme utrassa, joten hoitopaikan olisi hyvä sijaita jossain joensuun lähettyvillä kuitenkin.

karot

karot
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 29.06.2014 klo 21:01  
+
0
TAMPEREELTA hoitajaa!

Etsitään vakituista hoitajaa pikkukoiralleni. Sisäsiisti, leikattu poikakoira, kiltti mutta varauksellinen alkuun. Ei toisten eläinten kanssa samaan kotiin. Toivoisin löytäväni jonkun vakituisen hoitajan, usein päivän parin tarve, joskus viikonkin. Maksan tottakai korvauksen hoidosta. Yhteydenotot: h.jutut@gmail.com

Minsci

Minsci
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 30.06.2014 klo 10:46  
+
0
Hei!
Etsimme 11kk:den ikäiselle kultaisellenoutajallemme Martille hoitajaa TAMPEREELLA 20-27.7-14 lomamatkamme ajaksi. Martti on kiltti ja fiksu koira, tottunut lapsiin. Pärjää hyvin esim. Työpäivänajan yksikseen. Suurta palkkiota emme pysty hoidosta maksamaan, mutta toivoisimme hoitajan ennemminkin arvostavan yhteistä aikaa ihanan ja fiksun koiran kanssa. Jos kiinnostuit ota yhteyttä minsci@suomi24.fi niin kerron tarkemmin lisää.

Nera7v

Nera7v
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 01.07.2014 klo 11:31  
+
0
Hei!

Etsitään Turusta koiranhoitoapua!

Satunnainen tarve hoitajalle, näin kesällä noin kerran viikossa pitkän työvuoron takia. Hoitajasta riippuen saa hoitoon enemmänkin.

Nera on noin 7-vuotias saksanpaimenkoiraa muistuttava rescue. Tottunut asumaan kerrostalossa, tulee toimeen kissojen/kanien kanssa ja häkkieläimet jättää rauhaan ja useimpien koirien kanssa tulee toimeen. Omanarvonsa tunteva narttu, joka ei toisista koirista niin hirveästi välitä mutta nuoremmat dominoivat nartut laittaa kyllä ojennukseen mikäli nämä eivät itse tajua. Rakastaa metsälenkkejä ja tottunut olemaan vapaana, vaikka myönnettävä on että sataprosenttinen luoksetulo ontuu välillä. Onhan nyt esimerkiksi jäniksen hajut pal kiinnostavampia!! Joskus hengataan koirapuistoissa, mutta ei tuo niissä juuri mitään tee. Lapsia kohtaan ei ongelmia,tosin ei jaksa sellasta hälinää ja hakeutuu rauhaan.
Matkustaa autossa ja bussissa ja missä vaan. Voi viedä mukanaan minne vaan. Remmikäyttäytyminen usein erittäin hienoa, pientä treenausta tarvii aina kun tulee "mummulasta" takaisin kun siellä on vapaa kasvatus ja silleen. Nukkuu paljon eikä koskaan paljaalla lattialla.

Omasta näkökulmasta negatiivista on jatkuva karvanlähtö,mihin yhä etsitään syytä. Ja siinä se sitten oikeastaan onkin. No toinen on kerjääminen. Taustansa vuoksi täysin ymmärrettävää ja kotona oppinut jättämään mun ruokailut rauhaan mutta vieraita kohtaa joskus törkeä. Aikaisemmassa elämässä pahoinpidelty ja vieläkin ajoittain sen näkee koirasta. Vieraampien käsien kohotukset, kepin heittäminen tai huutaminen saattaa pelästyttää Neran.

Etsii kivaa hoitajaa joka rapsuttaa eikä usko mihinkään pakotteisiin.

Tässä lyhyesti jotain mitä tuli mieleen. Ota yhteyttä sähkopostiin, jos olet koiraseuraa vailla!
noorakoskikangas@gmail.com

Marjaanar

Marjaanar
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 02.07.2014 klo 08:20  
+
0
TARVITAAN HOITOAPUA- KUOPIO TAI LÄHIALUEET

Etsin koiralleni/koirilleni hoitajaa vaihtelevasti viikonlopuiksi/lomien ajaksi ja tällä hetkellä tarve olisi pidemmälle hoitoajalle (lähinnä isommalle koiralle ja niinkin pian kuin ensi viikosta lähtien). Mieluista olisi, jos asuisit lähellä Kuopiota, mutta hoidon kokemuksesta ja luotettavuudesta riippuen kuljetus onnistuu myös 100-150 kilometrin säteellä.
Aikaisemman koirakokemuksen katson eduksi.

Koiriani ovat 12 vuotias kääpiösnautseri narttu, joka tulee toimeen kaikkien kaksi- kuin nelijalkaistenkin kanssa. Välillä haukkuu epävarmuuttaan (puolisokea) ja haasteena hoitopaikan löytymiseen on se, että tämä vanhus ei osaa olla yksin. Voi tulla kuitenkin yksinkin hoitoon, jos hoitopaikasta löytyy koira- tai kissakaveri. Iästään huolimatta koira on hyvässä kunnossa ja jaksaa käydä pitkilläkin lenkeillä.

Toinen koirani on 7 vuotias saksanpaimenen ja irlanninsetterin sekoitus narttu. Koira on muuten oikein mukava lenkki- ja kotikoira, mutta tietyt tilanteet aiheuttavat haasteita. Koiraa on ilmeisesti pahoinpidelty pentuna, josta syystä vieläkin löytyy pientä epävarmuutta vanhempia miehiä kohtaan. Lisäksi koiran luonteesta löytyy niin saksanpaimenen vahti- kuin irlanninsetterin metsästysviettiä. Koira "on ottanut osumaa" pentuna koirapuistossa, mistä syystä voi olla remmirähjääjä. Tulee kuitenkin uroskoirien, pentujen ja valikoitujen narttukoirien kanssa toimeen. Lasten kanssa voi olla varauksellinen. Koira on aktiivinen ja vaatii pitkiä lenkkejä ja aktiviteettia -aivan unelmahoidokki siis liikunnalliselle ihmiselle!

Tällä hetkellä asumme Kuopiossa kaupunkialueella, mutta isommalle koiralle hoidon kannalta rauhallisempi ympäristö olisi plussaa (ei siis välttämätöntä). Molemmat koirat ovat terveitä, peruskoulutettuja, sisäsiistejä eivätkä tuhoa paikkoja. Koirat voivat tulla hoitoon joko yhdessä, tai erikseen.

Otathan yhteyttä pixo_@luukku.com tai 041 465 6368
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 02.07.2014 klo 08:21)

EvaMariella

EvaMariella
Viestimäärä: 3

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 09.07.2014 klo 16:05  
+
0
HOITOAPUA TAMPEREELTA!

Hei, Olen 20v opiskelijatyttö Tampereelta ja olisin valmis hoitamaan eläimiäsi.

Tarvitsetko koiran lenkitystä tai sijaiskotia? Tarvitsetko hoitajaa kissalle tai koiralle kun olet lähdössä reissuun? Tai muuten vain apua eläinten kanssa? Ei hätää, minä luotettava,reipas ja liikunnallinen tyttö voi auttaa! Olen valmis ottamaan myös vklp kissat,koirat ja muut eläimet hoitoon tai käymään teidän kotonanne hoitamassa eläimiä.

Asun pienessä omakotitalossa Pappilassa Tampereella.
Olen luotettava ja vastuullinen eläinrakas ihminen ja tarvisin näin opiskelijana lisätienestiä ja tottakai eläinrakkaana eläinseuraa!

Kokemusta kaikenlaisista eläimistä minulla on ihan pienestä saakka. Aina on ollut kaikenlaisia eläimiä kotona. Kokemusta petsitterinä minulla on jo viime kesästä lähtien tähän päivään.

Ota yhteyttä täällä, sähköpostitse tai puhelimitse jos olet apua vailla!
jos jotain jäi epäselväksi vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin.

Eva Mariella
sposti eva.mariellam(at)gmail.com

riaarr

riaarr
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 10.07.2014 klo 22:36  
+
0
Hoitoapua kaivataan KAUHAVAN Oravassa.

Olen muuttamassa pian Kauhavalle ja kaipaisin satunnaista hoitajaa welsh corgi cardigan -koiralleni. Koira on innokas, mutta kiltti. Paha tapa sillä on vinkua vieraissa paikoissa hoidossa ollessaan (hoitajien hermot riekaleiksi repien), joten olisikin hyvä, että hoitaja pääsisi kotiimme sitä hoitamaan.

Hoito on suurimmaksi osaksi pissatusta ja seuranpitoa satunnaisten pitkien työpäivieni aikana, mutta mikäli hoitajan kanssa homma sujuu, olisi mahdollisesti tarjolla töitä myös omien reissujeni ajaksi (viime aikoina on reissut jääneet olemattomiksi hoidon järjestämisen takia). Asuin aiemmin Turussa, jossa minulla oli tällainen hyvä hoitaja, mutta nyt etäisyys sinne on vähän liian pitkä :( Hyvä koiranhoitaja onkin siis kultaakin kalliimpi.

Otathan yhteyttä sähköpostiosoitteeseeni r i a a r r (at) g m a i l.com (Poista välit! Tämä siksi, ettei tule roskapostia...)

-Riina

Paavo11

Paavo11
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 11.07.2014 klo 12:02  
+
0
Hoitoapua tarvitaan!

Etsitään luotettavaa hoitajaa pienelle uroskoiralle Paavolle. Paavo on 3-vuotias seurallinen ja herkkä koira. Hoitotarve olisi n.1vrk ( yö mukaanlukien)/ vk Naantali-Turun lähiseutu. Mahdollista myös tuoda koira Lahden seudulle, työt ovat silloin siellä. Paavoa voi myös hoitaa kotonani Naantalissa. Paavo on tottunut lapsiin, mutta en haluaisi että hoitopaikassa olisi pieniä lapsia. Ota yhteyttä, jos kaipaat kivaa koirakaveria ja lisätienestiä! Puh. 045-6739979/Sini

Inej

Inej
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 13.07.2014 klo 15:14  
+
0
Hei. Minulla on 2 vuotias kiltti espanjanvinttikoira joka tarvitsee hoitajaa kun olen töissä 22-26.7. Etsin luotettavaa ja iloista hoitajaa jolla on koirista kokemusta. Työ ajat minulla on 9-17 ja lauantaina 9-16. Ada on hyvin rauhallinen koira ja tykkää ihmisistä. Kulkee nätisti hihnassa, mutta jos näkee jäniksen tai oravan lähtee rakettina perään joten pitää olla tarkkana. Asumme Ruotulassa Tampereella. Minulta voi kysellä lisää joko soittamalla tai viestillä 0400437214. Ines

traffic

traffic
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 15.07.2014 klo 22:22  
+
0
Heippa!
Kaipailisin itselleni lenkkikaveria LAHDESTA joko satunnaisesti tai mieluummin ihan säännöllisestikin. Koirakuume vaivaa mutta vielä ei ole aika ottaa omaa, joten yritän hyödyntää intoni näin. Omaa koiraa minulla ei ole koskaan ollut mutta osaamista löytyy silti ja isompienkin eläinten kanssa on tullut touhuttua. Toivoisin koiran olevan sen verran aktiivinen että lenkit maistuisi vaikka juostenkin. Rodulla ei ole väliä, mutta erityisesti vinttikoirat ovat lähellä sydäntäni. Toivon koiran olevan hyvin käyttäytyvä. Asun Paavolassa joten ihan huippua olisi jos läheltä löytyisi joku kaveri :)
Kerron mielelläni enemmänkin vaikka sähköpostitse. Jos tarvitset apua ulkoilutuksen kanssa niin laita postia osoitteeseen: mimmipuhakka@hotmail.fi
Terveisin, Mimmi 24 v.

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 9
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä21023
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä4870
Viestejä yhteensä527946
Uudet käyttäjät tänään5
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään36
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös235304
(Tilastot päivitetty viimeksi 27.04.2015 klo 19:45)