Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 4

susannep

susannep
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 31.08.2015 klo 20:40  
+
0
Tarjotaan lenkitysapua Helsingissä!

Olen 19 vuotias eläinrakas opiskelija, joka on valmis ulkoiluttamaan koiria tarpeen mukaan. Asun Kallion suunnalla ja olen valmis matkustamaan ainakin 4km päähän, mikäli on tarvetta.

Omistan itse 3v griffon uroksen, mutta en voinut ottaa koiraani mukaan opiskelun vuoksi (asuntolaan ei saa tuoda lemmikkejä), joten olisi mukavaa ulkoiluttaa muiden koiria. Oman koiran lisäksi on kotona 5v suomenajokoira ja meillä on ollut myös newfoundlandinkoira, joten jonkinlaista kokemusta myös hiukan isommistakin koirista löytyy. Ulkoiluttaisin kuitenkin mieluusti alkuun hiukan pienempiä koiria, ellei kyseessä ole rauhallinen yksilö, joka ei vedä hihnassa tai räyhää muille koirille (:

Opiskelun vuoksi olen tunneilla joka maanantai, keskiviikko ja perjantai 11:45-14:00 välisenä aikana (toisinaan klo 15:00 asti), mutta muina päivinä pääsisin lähtemään melkein mihin aikaan tahansa.

Laitathan ihmeessä viestiä jos koirasi kaipaa ulkoiluttajaa! :
susanne.peltonen@hotmail.com

Seyferti

Seyferti
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 07.09.2015 klo 21:45  
+
0
Hei ! Tarvitsen kiireellistä hoitoapua tai lenkitysapua koiralleni. Olen itse armeijassa ja koira on äidilläni, mutta hän ei enää jaksa hoitaa koiraa kunnolla kun käy töissä. Lenkitysapuun olisi tarvetta arkisin klo 16 aikaan tai jos voit ottaa koiran hoitoon esim. viikoksi aina välillä, niin olisi siitä suurta apua. Koira asustelee tällä hetkellä maunulassa. Hoitopaikan sijainti olisi mieluusti helsinki tai hämeenlinna, kun käyn armeijaa siellä.
s-posti: an-a3894@hotmail.com
puh. 045 150 2722 (soitot arkisin klo 18 jälkeen)

vems

vems
Viestimäärä: 1901

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 20.09.2015 klo 14:47  
+
0
Koiranhoitoapua kaivataan Tampereella (tai vieruskunnissa) 4.-12.10.

Hoitoapua tuolle ajalle kaipaisi (leikattu) mittelspitz-uros. Tulee toimeen muiden koirien kanssa, tosin toisten vahvaluontoisten urosten kanssa vähän varauksella. Koira on oikein kiltti ja ystävällinen, mutta aika vilkas, joten mikään koirakuiskaaja ei tarvitse hoitajan olla. Haluaisin tavata hoitajan etukäteen ennen hoitoajanjaksoa. Toivoisin hoitajan olevan täysi-ikäinen tai että päävastuu olisi aikuisella. Mikäli et voi koiraa luoksesi ottaa, niin luokseni voi tulla majailemaan tuoksi ajaksi.

Otathan yhteyttä yksityisviestitse tai (mieluummin) sähköpostitse veera.silvennoinen@gmail.com

Jaijah

moderaattori
Jaijah
Viestimäärä: 2045

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 23.09.2015 klo 12:40  
+
0
Muistutuksen sana:
Kun ilmoituksesi ei ole enää ajankohtainen tai olet päivittämässä sitä, ilmoitathan siitä moderaattorille jotta vanhentuneet ilmoitukset osataan poistaa. Ei siis täytetä ketjua turhaan "hoitaja on löytynyt"-ilmoituksilla tai useammalla samansisältöisellä ilmoituksella samalta ilmoittajalta. Tuplailmoitukset poistetaan tuoreimmasta päästä ilman erillistä ilmoitusta.
Manu 6/2008
Morris 3/2013
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 23.09.2015 klo 12:43)

metsäkeiju

metsäkeiju
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 23.09.2015 klo 20:04  
+
0
HOITOAPUA TARJOTAAN TURUN SEUDULLA LIETO/TARVASJOKI

Täällä olisi erittäin eläinrakas hoitaja käytettävissä viikonloppuisin vkot 39-41.
Tämän ajanjakson jälkeen taas epäsäännöllisesti johtuen työvuoroistani.
Pystyn tarjoamaan vain lyhyitä hoitojaksoja koska työni valitettavasti rajoittaa tätä harrastusta mutta aina kannattaa ottaa yhteyttä ja katsotaan miten saisimme aikataulut sopimaan yhteen.

Kokemusta minulla on erityisesti koirista koska niitä on lähes aina itselläni ollut mutta viimeisen erityisen rakkaan poismeno oli niin raskas paikka että toistaiseksi vielä ei uudelle ole sijaa elämässäni. Koirien tuomaa fiksua ja filmaattista seuraa silti aina kaipaa joten hoidan mielelläni muiden karvatassuja.

Asun omakotitalossa Liedoksi yhdistyneen Tarvasjoen keskustan tuntumassa mutta pieni taajama tarjoaa rauhallisen asuinympäristön.
Kokemusta on myös sairastelevan koiran luonnonmukaisesta ruokinnasta ja hoidosta, joten jos koirasi sattuisi tarvitsemaan sellaista niin itselleni se ei tuota ongelmaa!

Jos siis tarvitset koirallesi vastuuntuntoisen ja luotettavan hoitajan, laita viestiä osoitteeseen:
amiraaliperhonen@gmail.com ja jutellaan lisää :-)

Huom!
Älä laita yksityisviestiä koska en tule niitä säännöllisesti lukemaan..

YappyDays

YappyDays
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 27.09.2015 klo 21:20  
+
0
Asiantuntevaa koiranhoitoapua tarjolla silloin tällöin!

Tarvitsetko koirallesi päivähoitajaa/yöhoitajaa/lenkittäjää? Pystyn tekemään töitä lähiympäristössäni Vuosaaressa tai metroradan varrella, tai sitten koiran voi tuoda autolla luokseni hoitoon.

Olen erittäin koirakokenut, omalla yritysnimelläni toimiva nuori nainen, joka on vuosien aikana työskennellyt neljässä eri koirahoitolassa/päivähoidossa niin suomessa kuin ruotsissakin. Työskentelen tälläkin hetkellä koirapäiväkodissa.

Toimintatapani koirien kanssa perustuu pehmeisiin metodeihin, ja päättäväiseen johtajuuteen. Kohtelen koiraasi kuin omaani, ja laitan erittäin paljon painoarvoa turvallisuuteen ja koiran henkiseen hyvinvointiin. Teen koiran kanssa toivomiasi aktiviteetteja, ja käymme pitkällä/pitkillä lenkeillä.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, ja kerro minkälaista apua tarvitset! :)

yappydays.koirapalvelut@gmail.com

jassuu

jassuu
Viestimäärä: 10

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 28.09.2015 klo 23:29  
+
0
Hoitoapua/Hoitopaikkaa TARJOTAAN !
PÄÄKAUPUNKISEUTU

Tarvitsetko koirallesi luotettavaa ja energistä koiranhoitajaa? Vai tarvitsetko lemmikillesi Hoitopaikkaa? Hyvä! Sillä olen etsimäsi henkilö :)
Asun Vantaa tammistossa, jonne pystyn koiria ottamaan. Lähellä erinomaiset ulkoilumaastot sekä koirapuisto. pystyn myös tulla hoitamaan koiraasi teille :)
Olen 17- vuotias ja opiskelen päivisin. Koulupäivät eivät ole kovin pitkiä, joten aikaa riittää!
Olen käynyt 4H:n dogssitter- kurssin sekä hoitanut kaverini,tuttavien ja naapurin koiraa. Olen käsitellyt myös erikokoisia koiria, eli isotkaan koirat eivät ole haaste!

Asun yksin eikä asunnossa ole muita eläimiä. Olisi tosi kiva saada joku karvakaveri sinne seuraksi . Koira saisi mahdollisimman paljon liikuntaa (vähintään 2-3h/päivä) ja huomiota. Hoidoista en pyydä kovin isoa korvausta, koska en tee tätä rahan vuoksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Minut tavoittaa parhaiten tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Puh. 045 867 6772
E-mail : Jasmin.tolvanen@hotmail.com

SuZiC

SuZiC
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 30.09.2015 klo 08:25  
+
0
ETSITÄÄN KOIRAN- JA KISSANHOITAJAA LOVIISAAN 12-15.11.2015

Hei kaikki! Hakusessa olisi siis ehdottoman luotettava, huolellinen ja eläinrakas hoitaja, joka tulisi asumaan omakotitaloomme Loviisan alakaupunkiin, kun me olemme muutaman päivän poissa. Hoivaa ja seuraa täällä kaipailee 8-kuukautinen bostoninterrieriuros sekä kolme sisäkissaa.
Kissojen hoito on varsin helppoa; ruokinta, laatikon siivous ja seurustelu (kaksi noista kissoista on äärimmäisen seurankipeitä). Koira tarvitsee luonnollisesti ruokinnan ja seuran lisäksi reilusti ulkoilua (on tosi aktiivinen ja sporttinen poju). Tuo nuori koira on sen verran vielä vallaton, etten anna sitä kokemattomiin käsiin, enkä myöskään kovin nuorelle henkilölle/lapselle. Vihainen se ei missään tapauksessa ole, vaan enemmänkin sellainen sähläävä jästipää (vähän kai lellittykin). Koira ei ole tottunut juurikaan olemaan yksin, vain muutaman tunnin kerrallaan silloin tällöin (sillä ei kuinkaan ole ilmennyt eroahdistusta).
Jos tuntuu, että sinua tämä kiinnostaisi, niin ota yhteyttä, ja kysellään/kerrotaan lisää puolin ja toisin.
Terkuin,
Susanna
susanna@bestialburst.com

skorpiotar

skorpiotar
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 04.10.2015 klo 21:01  
+
0
Kolmekymppinen yksinelävä neitokainen tarjoaa lemmikkien hoitoapua Etelä-Suomessa.

Olen kesällä muuttanut Orimattilaan, mutta käyn töissä edelleen pääkaupunkiseudulla. Joten arkipäivisin työmatkani kestää noin klo 7.30-17.30, enkä näin ollen voi ottaa itselleni esimerkiksi koiraa, kun se ei pärjäisi yksikseen sisällä noin pitkää aikaa. Mutta mieluusti auttaisin muita lemmikkien hoidossa esim. iltaisin tai viikonloppuisin.

Olen alun perin maaseudulta lähtöisin, joten kokemusta minulla on isommistakin eläimistä (hevoset, lampaat jne.) mutta myös pienemmät eläimet ovat tuttuja (puput, fretit jne) ja koiria minulla on ollut läpi elämäni; niin omia kuin hoitokoiriakin. Olen hoitanut koiria ihan pienistä chichuista isoihin berhandilaisiin, metsästyskoirista seurakoiriin. Oma viimeisin koirani oli sekarotuinen ja siitä jouduin luopumaan keväällä, kahdeksan yhteisen vuoden jälkeen.

Liikun omalla autolla ja tarvittaessa voin noutaa koiran luokseni, erikseen korvauksesta sovittaessa, mutta kaiken kaikkiaan katsotaan palkka/ pieni korvaus hoidoista yms. tapauskohtaisesti :)
Laitathan viestiä, niin katsotaan millainen sopimus saadaan tehtyä =) skorpiotar ät gmail.com

(yht. otot vain mailitse, ei yksityisviestejä täällä kiitos!)

Lahela88

Lahela88
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 05.10.2015 klo 15:42  
+
0
Heippa,
Täällä kirjoittelee kokenut ja koulutettu 27-vuotias eläintenhoitaja. Valmistuin vuonna 2007 ja "urani" aloitin jo 16-vuotiaana 4H-dogsitterinä. Suosittelijoita löytyy tarvittaessa. Asun itse Tuusulassa, mutta minulla on oma auto käytössä. Vakituisen koirakaverini muuttaessa toiselle paikkakunnalle on lenkkikaverin paikka taas hakusessa. :)
Tulen mielelläni asumaan koiralle tuttuun ympäristöön hoidon ajaksi, olen todennut sen palvelevan asiakkaitani kaikista parhaiten. :)
Haastavammatkin tapaukset tervetulleita! Ota yhteyttä niin sovitaan treffit!

yhteiset@outlook.com

p.S Teen 3-vuorotyötä eli olen käytettävissä myös muina aikoina kun klo 16 jälkeen ;)
(Viestiä on muokattu maanantaina, 05.10.2015 klo 15:48)

Saraatzu

Saraatzu
Viestimäärä: 3

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 05.10.2015 klo 17:27  
+
0
Hei!

Löytyiskö täältä Torniolaisia innokkaita koiranhoitajia?

Hoitoapua tarvis 8viikkoisen pennun kanssa. Perjantaista sunnuntaihin! Otathan yhtyettä jos asut torniossa ja kiinostusta olis hoitaa :) Hox. mielummin kaupungin alueelta!
♡ Devil 10.10.2015 - >
http://devilthedog.blogspot.fi/

riippis

riippis
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 09.10.2015 klo 12:42  
+
0
TARJOAN HOITOPAIKKAA KOIRILLE JÄRVENPÄÄSSÄ

>>> HUOM! Myös kiireellisesti hoitopaikkaa hakevat! <<<
>>> Myös lenkitysavusta kannattaa kysäistä! <<<

Heippa! Olen 25-vuotias nainen, jolla on 3-vuotias kastroitu uroskoira. Asun tilavassa kerrostalokaksiossa (62 neliötä) loistavien lenkkimaastojen lähettyvillä (pieniä ja pidempiä metsäreittejä, koirapuistoja, ranta, peltoa, hiekkapohjainen lenkkipolku) ja näppärän lähellä juna-asemaa. Olen totaalisen hurahtanut näihin nelijalkaisiin kavereihin, joita nimitämme koiriksi ja tarjoan hoitopaikkaa korvausta vastaan motivaattorinani oppia käsittelemään erityyppisiä koiria. Kokemusta on erilaisista koirista pienestä isoon ja arasta itsepäiseen, myös pelkoaggressiivisuudesta, resurssitietoisuudesta, remmirähjäyksestä, hihnassa vetämisen pois opettamisesta, vastaehdollistamisesta, opitun avuttomuuden tilasta pois rohkaisusta ja eroahdistuksesta. Olen kiinnostunut oppimaan koirista lisää, mutten ota hoitooni koiria, joiden kanssa en luultavasti tulisi pärjäämään ilman vaaratilanteiden syntymistä. Plussaa on, jos koirasi on leikattu.

Oma koirani on energinen häslääjä, joka tulee yleensä kaikkien koirien kanssa toimeen viimeistään yhteisen lenkin jälkeen (joskus harvoin toiset urokset ovat olleet ongelma). Koirani päivään mahtuu paljon yhdessäoloa kanssani, sillä olen poissa työelämästä ja sen vuoksi paljon kotona. Lenkkeilemme useita tunteja päivässä, opettelemme uusia asioita (lähinnä hömppäjuttuja omaksi iloksi) ja järjestän koiralleni paljon aktiviteetteja muutenkin (ruokakätköt maitopurkkeihin yms, nenätyö, aivojumppaa naksutinkoulutuksen ja älypelien kanssa, vaihtelevaa liikuntaa (ylämäki-alamäki-juoksut, flirtpole, canicross, koirafribee, kivien päälle hyppyyttäminen, uiminen jne.). Tämä kaikki onnistuu myös hoitokoiran kanssa.

Pyrin koiran ohjaajana selkeyteen ja reiluuteen kykyjeni mukaan. Kannatan positiivisia koulutusmetodeja ja pyrinkin iloiseen asenteeseen koiran kanssa. Mielestäni koira tottelee parhaiten, jos se kokee saavuttavansa sillä jotain mukavaa (koira lopettaa käytöksen, joka sitä ei hyödytä). Kehun paljon, mutta kiellän, jos on tarvetta ja vaadin koiralta sen, mitä se osaa. Olen mielestäni johdonmukainen, mutta en missään nimessä tiukkapipoinen. Koirat tuovat yllätyksellisyyttä ja huumoria arkeen eikä arki koirien kanssa ole koskaan tylsää. Kerro, miten teillä kotona toimitaan arjessa niin pidän hoitokoiralle mahdollisimman paljon samat säännöt itsekin.
Toivoisin, että hoitokoiralla olisi omat ruuat mukana (myös sekaruokinta, barffi ja raaka onnistuu ohjeiden mukaan!). Tarkemmat hoito-ohjeet voidaan sopia sähköpostitse. Pyydän hoidosta korvauksen, mutta en ota koiria hoitoon rikastuakseni vaan saadakseni lisää kokemusta (hoitopalkkiot menevät koirani tilille, johon säästän hätäkassaa esim. ell-keikkoja varten). Olisi hyvä, jos hoitokoira tuotaisiin luokseni, jolloin omistajalla on myös mahdollisuus nähdä hoitopaikka ja koirat saavat tutustua toisiinsa yhteisellä lenkillä, jolloin nähdään tulevatko ne toimeen keskenään. Hyvin toivottavaa olisi, että pääsisitte koirasi kanssa tulemaan kahville ennen hoitojakson alkamista, jotta voit rauhassa pohtia, onko tarjoamani hoitopaikka sitä, mitä haet ja näemme, tulevatko koirat toimeen. Näin vältytään yllätyksiltä. En ota hoitoon koiria, jotka eivät tule omani kanssa lainkaan toimeen. Tarvittaessa käytössäni on koiraportti, jolla voin rauhoittaa esim. ruokinta-ajat ja eristää koirat toisistaan yksinoloiksi. Olen myös suostuvainen tekemään hoitojaksosta kirjallisen sopimuksen, jos niin toivot.

Jos olet vailla hoitopaikkaa koirallesi, laita sähköpostia niin jutellaan lisää!

back.katariina@gmail.com

sitepi

sitepi
Viestimäärä: 379

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 16.10.2015 klo 23:31  
+
0
Moikka kaikille,

Pyysin modea poistamaan hoitotarjousapuamme, koska alkoi tulla ihan "päättömiä juttuja" minulla käynnistetetään huomenna synnytys, olet laittanut ilmoituksen tuonne, voinko tuoda koiran heti.
Hän suuttui, haukkui minut itsekkääksi.

Toinen tapaus oli vastaavanlainen: tarvitaan heti viikoksi koiran hoitoa, hae koira täältä, maksamme matkakustannukset

Nyt minulla täällä kultsu hoidossa, siis en ota palkkaa, vaan omaksi ilokseni hoidan tuota "hömelöä"
Nuori tyttö jokaisen kaveri, eli jos joku haluaa pyytettömästi tuoda koiransa hoitoon niin katsotaan.. Haluan tutustua omistajaan ja koiraan pari kertaa ennen varsinaista hoitojaksoa,
eli olen käytettävissä.
R.I.P. rakas Tepi ja Piki

sanass

sanass
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 19.10.2015 klo 09:24  
+
0
ETSITÄÄN korvausta vastaan lenkkeilyapua 2 - vuotiaalle vilkkaalle ja erittäin miellyttämishaluiselle kääpiösnautserille päivisin n. 1-2krt/vko Helsingin Meilahdessa työtilanteen vuoksi. Kerro itsestäsi sähköpostitse sannasofia.nasseri@gmail.com.

annasofiaa

annasofiaa
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 04.11.2015 klo 23:14  
+
0
Moikka!

Täällä kirjoittelee super sosiaalinen 18-vuotias tyttö Klaukkalasta, Nurmijärveltä. Asun vielä vanhempieni, siskoni ja marsun kanssa paritalossa. Olen lukion vikaa vuotta käyvä nuori, jolla on super aktiivinen elämä ja haluan koko ajan tehdä jotain. Olen luotettava, energinen sekä koiria rakastava tyttö.
Meillä ei ole omaa koiraa, joten päätin noin neljä vuotta sitten aloittaa hoitamaan koiria. Nyt niitä on ollut vaikka kuinka paljon ja kokemusta löytyy eri kokoisista ja eri luonteenpiirteet omaavista koirista. Ja koirakuume tuntuu vain nousevan, vaikka koirien hoitamista on ollut riittämiin asti välillä.
Omistan autokortin ja auton, joten kulkeminen pääkaupunkiseudulla ei ole mikään ongelma. Hoitaminen on mahdollista koiran omassa kotona, mutta mieluiten omassa kodissani. Päivällä on mahdollista tulla lenkittämään koiraa esimerkiksi Vantaan alueelle, koska käyn siellä kouluakin.

Kerron mielelläni itsestäni lisää, joten ota rohkeasti yhteyttä!
Ystävällisin terveisin, Anna-Sofia

sähköposti: anna-sofia.alahuhta@hotmail.com
puhelin: 0408267610

Venla1

Venla1
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 23.11.2015 klo 16:55  
+
0
Tarjotaan koiranulkoilutus ja -hoitoapua TAMPEREELLA!

Olen 24 vuotias nainen, ja koirista on paljon kokemusta, vaikka omaa ei olekaan. Käyn paljon lenkillä, joten samalla voisin ulkoiluttaa koiria. Asun Hatanpäällä, joten tarjoan apua lähinnä lähialueilla (Hatanpää/Rantaperkiö/Härmälä/Koivistonkyä/Keskusta). Pientä korvausta vastaan.

Yhteydenotot ja lisätiedot: Venla / koiranulkoilutus1@gmail.com
(Viestiä on muokattu maanantaina, 23.11.2015 klo 16:57)

Saarakoiranhoitaja

Saarakoiranhoitaja
Viestimäärä: 6

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 05.12.2015 klo 21:22  
+
0
Olen 19-vuotias koiranhoitaja Itä-Helsingistä. Kokemusta minulla on kaikenlaisista koirista, vanhuksista pentuun. Olen kasvanut koiraperheessä, joten vuffet ovat tulleet todella tutuiksi! Itselläni ei kotona ole tällä hetkellä mitään lemmikkejä, joten koirasi saa kaiken huomioni. Olen töissä päiväkodissa arkisin 9-16 välillä.
Kotini lähellä on hyvät koiranulkoilutus mahdollisuudet; koirapuisto, pururata sekä metsäteitä! Otan tällä hetkellä vain pieniä tai keskikokoisia hyväkäytöksiä koiria hoitoon. Myös pidemmät ajanjaksot käyvät!
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

-Saara Lipponen
saaralipponen96@luukku.com

Eallin

Eallin
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 05.12.2015 klo 21:44  
+
0

Eallin kirjoitti:

ETSITÄÄN HELSINKI

Haemme 8kk ikäiselle samojedipennullemme hoitajaa arkipäiviksi.
Piu kärsii pahasta eroahdistuksesta, jonka hoito on vielä sen verran pahasti kesken, että usean tunnin yksinolot eivät onnistu.
Hoidon tarve olisi 11.8. lähtien maanantaista perjantaihin aamusta (suurinpiirtein klo 6-9 lähtien) aina iltapäivään asti (klo 13-17) eli koko koulupäivän ajan.
Hoitoaika vaihtelee sen mukaan millainen lukujärjestys minulle muodostuu koulun alkaessa, mutta varmasti viikkoon tulee lyhyempiä ja pidempiä päiviä.

Hoitajalta vaadimme siis sitoutumista ma-pe välille ja toivottavaa olisi, ettei arkipäiville olisi menoja joihin koiraa ei voisi ottaa mukaan.
Ihanteellisinta olisi löytää henkilö, joka kaipaisi päiviinsä seuraa esimerkiksi eläkeläinen, työtön tai sitten työssäkäyvä, joka voisi ottaa joka päivä koiran mukaan töihin.
Hoitopaikan tulisi sijaita mahdollisimman lähellä Kallion Kurvia.

Lukuunottamatta eroahdistusta Piu on todella helppo nallekarhu. Rauhallinen ja hyvin sosiaalinen, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Osaa liikkua nätisti kaikissa kulkuvälineissä.

Valitettavasti meillä ei ole varaa maksaa sen kummoisempaa palkkaa, joten toivommekin, että löytyisi joku, jolle riittäisi hölmöläisen tuoma seura ja ilo :)

Yhteydenotot sähköpostitse: jasmin.kkm@gmail.comIlmoitus ei ole enää voimassa, mutta jostain syystä en pystynyt itse viestiä poistamaan :)

Ketsu

Ketsu
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 07.12.2015 klo 20:35  
+
0
ETSINNÄSSÄ olisi luotettavaa hoitoapua MIKKELISTÄ. :)
Täällä suunnilla on touhukas, iloinen ja energinen 8kk karvainen tyttönen, vailla hoitopaikkaa toisinaan, emännän opiskelujen vuoksi. Helppo hoitoinen, peruskäskyt hallussa. Erittäin ihmisrakas sohvavaltaaja. Vaatimuksena kumminkin jonkunlaista koirakokemusta. Sähköpostia voi laitella osoitteeseen katja.m.saarinen@gmail.com. :)
(Viestiä on muokattu maanantaina, 07.12.2015 klo 20:37)

Erigaa

Erigaa
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 10.12.2015 klo 13:32  
+
0
HOITOAPUA ETSITÄÄN OULUSTA

Etsinnässä luotettavaa ja kokenutta koiranhoitajaa oulun seudulta. Minulla on kolme pientä kilttiä koiraa, joista yksi on vasta parin kuukauden ikäinen. Ensimmäinen hoitotarve olisi 31.1-1.1.

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä, kerron lisää :)

Erigaa-@hotmail.com

  Siirry sivulle: 1 2 3 4
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä23157
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5315
Viestejä yhteensä540852
Uudet käyttäjät tänään3
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään3
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös254466
(Tilastot päivitetty viimeksi 30.08.2016 klo 21:30)