Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 4

sirelle

sirelle
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 28.10.2016 klo 15:47  
+
0
ETSITÄÄN HOITOPAIKKAA -Kaakkois-Suomi/ Jyväskylä alueelta.

Toiveissa olisi löytää joku luotettava hoitopaikka satunnaisten matkojen ajaksi. Paras olisi, jos voisimme vuorotellen hoitaa toistemme koiria eikä rahan tarvitsisi liikkua. Hoitoa tarvitsisi siis 1-2vk/ vuosi nuori villakoira uros. Koira on sen verran vilkas häslä etten usko kissojen kanssa tulevan toimeen (=osaavan varoa ja jättää rauhaan). Toisen koiran olisi syytä olla mielellään myös pienikokoinen ja nöyrä luonteeltaan (tai narttu). Omani on vähän kukkulankuningas -tyyppiä ja samanlaisen uroksen kanssa syntyy rähinä. Kuitenkin nöyrempien tapauksien kanssa tulee hyvin juttuun eikä tosiaan ole ollut ketään kohtaan aggresiivinen. Ihmisiä kohtaan tämä on kunnon sylimussukka ja aina viereen änkemässä. Harrastan koiran kanssa tokoa ja agilityä.

Jos kiinnostaisi tällainen järjestely, niin laita minulle sähköpostia ja kerro itsestäsi, millaista koirakokemusta sinulla on yms. Sähköposti on sirru@live.fi

YappyDays

YappyDays
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 02.11.2016 klo 00:11  
+
0
Hei!


Voin yhä tarjota silloin tällöin kotihoitopaikkaa rauhalliselle, helpolle (ei vedä, eikä ole räyhääjä) ja hellyydenkipeälle koiralle esim. matkustuksen tai muun tarpeen ajaksi :) asun siistissä kaksiossa kerrostalossa Itä-Helsingissä, koirakokemusta on erittäin paljon, ja minulla on jopa oma toiminimi aikaisemmista työpaikoistani koirapäiväkodeissa/eläinhoitoloissa. Olen rauhallinen, luotettava ja eläinrakas yliopisto-opiskelija. Korvausta toivoisin hoidosta, sillä tämä aiheuttaa itselleni ajankäytön muutoksia, ja opiskelijana toki pieni lisätulo on aina tervetullutta. Laskutuksen voi hoitaa myös toiminimeni kautta virallista reittiä. Tarjoan siis asiantuntevaa ja vastuuntuntoista hotellitason hoitoa rakkaalle koirallesi, eikä kotonani ole muita eläimiä tai ihmisiä, joten ilmapiiri on takuuvarmasti rauhallinen. Labbikset ja muut rauhalliset noutajanlöllykät tai muuten vain hellät jättiläiset ja pystykorvat sydäntä lähellä :)

Laitathan sähköpostia osoitteeseen: jelevon@hotmail.com

Hoitajakoiralle

Hoitajakoiralle
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 05.11.2016 klo 11:49  
+
0
KOIRAHOITAJAA ETSITÄÄN PIRKANMAALTA!
Haen hoitajaa/hoitopaikkaa koirilleni yhden viikon ajalle joulukuussa. Toiveissa löytää ensisijaisesti yksi paikka/hoitaja kolmelle koiralleni (2 kääpiörotua ja yksi keskikokoinen) tai toissijaisesti eri paikkoja/hoitajia. Koirat ovat leikattuja narttuja ja kilttejä sekä kovin ihmisrakkaita. Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä ja kerron lisää: teija.pihlajaniemi@saunalahti.fi tai 040 849 2414.
(Viestiä on muokattu lauantaina, 05.11.2016 klo 11:57)

Amppa

Amppa
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 22.11.2016 klo 15:23  
+
0
Hei!
Olisi tarve koiran hoitopaikalle joulun pyhien ajaksi Jyväskylän alueelta. En valitettavasti voi ottaa koiraani mukaan perheeni luokse, koska yhdellä perheenjäsenistäni on astma.

Hoitopaikkaa siis tarvitsisi 2-vuotias leikkaamaton uros collie, Oiva. Oiva on luonteeltaan aina iloinen ja hellyydenkipeä. Energiaakin löytyy, mutta osaa myös ottaa rauhallisesti. Oiva rakastaa kaikkia, jotka vain vastaan tulevat. Oiva osaa peruskäskyt ja vapaana ollessaan ei lähde karkuun.

Oivan innokkuus näkyy ulkona siten, että ihmisen pitää olla jämäkkä, kun kuljetaan hihnassa. Oiva sopeutuu muuten hyvin vieraisiin paikkoihin, mutta yksinolo vieraassa paikassa saattaa tuottaa ongelmia. Tämä saattaa siis ilmetä itkemisenä.

Otathan pian yhteyttä, jos sinun olisi mahdollista hoitaa koiraani!

anniiina.sihvonen@hotmail.com
050 4348328
(Viestiä on muokattu tiistaina, 22.11.2016 klo 15:24)

Catie2014

Catie2014
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 02.12.2016 klo 17:49  
+
0
ETSIN VAKITUISTA LENKITYSAPUA ISOLLE KOIRALLE Tampereelta.

Etsin vajaa 3-vuotiaalle valkoisellepaimenkoiralleni hoitajaa joka kävisi 2-3 kertaa viikossa lenkittämässä iltapäivällä klo 14-16 aikana. Korvausta vastaan tietenkin.

Koira on aktiivinen, energinen ja hieman haastava joten kokemusta koirista ja varsinkin isoista roduista pitäisi olla.

TarjaKe

TarjaKe
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 03.12.2016 klo 14:02  
+
0
Hoitoapua kahdelle koiralle tarvitaan Kuopiossa
Hei, minulla on kotona Noona ja Taika tytöt. Noona on coton de tulear ja ikää hänellä on jo reilut 13 vuotta ja Taika on terhakka kuusivuotias yorkshiren terrieri. Olen lähdössä lomalle ja tarvitsisin koirille hoitajan. Mielellään niin, että koirat saisivat olla kotona. Eivät ole koskaan olleet missään hoitoloissa ja eikä olla pitkiä aikoja oltu erossa muutenkaan.
Molemmat tytöt on tosi ystävällisiä ja sopeutuvaisia. Taika on vähän omapäisempi, mutta Noona on erittäin mukautuvainen ja pirteä vanhus.

Kysymys on reilusta viikosta 28.12.16 - 6.1.17. Saisit vaikka asua talossani tuon ajan tai toimitaan kuten sovitaan. Asun Kuopiossa Rahusenkankaalla.

Jos kiinostaa, ota yhteyttä tarjake100@gmail.com tai puh. 040 1991023

eltsulagotto

eltsulagotto
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 06.12.2016 klo 14:11  
+
0
Olen 14-Vuotias tyttö Helsingistä! Haen koiranhoito töitä(lenkkeilytystä,ruokintaa ja iltatyötä tai päivätyötä) koulun ohessa, sillä tarvitsen pientä rahaa. Kokemusta löytyy omasta koirasta (chihuahua). Olen luotettava ja innokas. Ja rakastan koiria.Koiran koolla/luoteella ei ole väliä. Yhteydenotot sähköpostitse renzola38@gmail.com (puhelin nro saa sähköpostilla) jos kiinnostuit ota yhteyttä!
(Viestiä on muokattu tiistaina, 06.12.2016 klo 14:13)

skorpiotar

skorpiotar
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 02.01.2017 klo 13:54  
+
0
Olemme aikuinen pariskunta ja tarjoamme eläintenhoitoapua Orimattilassa ja lähialueilla. Käymme päivisin Lahdessa töissä, joten töiden jälkeen voimme hyvin tulla lenkkeilyttämään tai seurustelemaan eläimesi kanssa sielläkin suunnalla. Tai vaihtoehtoisesti voimme noutaa (pienellä kulukorvauksella) / meille voi tuoda illaksi tai viikonlopuksi eläimen hoitoon luoksemme. Asumme maalla omakotitalossa, joten ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät ja avaammekin mieluusti kaikille eläimille ovemme.

Meillä ei tällä hetkellä ole omia lemmikkieläimiä, mutta meillä on ollut itsellämme lukuisia eri eläimiä (koiria, kissoja, kaneja, lampaita, hevosia, frettejä jne.) ja monia eri eläimiä olemme hoitaneet sekä kotonamme että lemmikkien omistajien luona.

Olemme molemmat kovin eläinrakkaita ja hoidamme asiat sovitusti sekä luotettavasti.
Jos tarvitset lemmikillesi hoitoapua, ota yhteyttä niin jutellaan lisää ja räätälöidään hinta sekä avuntarve juuri teille sopivaksi.

Sähköpostiosoite: skorpiotar ät gmail.com

Saraja

Saraja
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 08.01.2017 klo 17:23  
+
0
Pienelle koiralle etsitään ulkoiluttajaa muutaman kerran viikossa tai päivähoito paikkaa pientä korvausta vastaan. Paikkakunta Riihimäki. Yst.vast. strajala84@gmail.com tai 0442774187

susale

susale
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 08.01.2017 klo 18:10  
+
0

susale kirjoitti:

Heips kaikki eläintenhoitajaa kaipaavat! :) Täällä innokas Espoossa (Matinkylässä) asusteleva opiskelija tarjoaisi mielellään hoitoapua! Olen 25-vuotias ja asun kerrostalossa, johon ei voi ottaa lemmikkejä, joten kaipaisin kovasti eläinseuraa :) Luonteeltani olen ystävällinen, sosiaalinen ja iloinen sekä tietenkin todella eläinrakas, välttelen lihansyöntiäkin tästä syystä.

Koiranhoidosta minulla on yli 16 vuoden kokemus ja kissojakin meillä on ollut ennen siskoni allergiaa. Oma rakas 16,5v. coton de tulearini lähti marraskuussa koirien taivaaseen, mutta siskoltani onneksi löytyy 2 koiraa (suomenlapinkoira ja saksanpaimekoira), joita tykkään hoitaa ja kouluttaa :) Erityisen lähellä sydäntäni ovat rescue-koirat, sellaisen aion itsekin tulevaisuudessa hankkia. Rakastan myös pieniä nisäkkäitä kuten hamstereita ja chinchilloja, mutta niistä minulla ei ole juuri kokemusta, oppisin kyllä mielelläni.

Tulisin oikein mielelläni hoitamaan ja lenkittämään lemmikkejäsi, tykkään käydä myös juoksulenkeillä. Omistan auton, eli liikkuminen on helppoa ja lemmikkien kuljetus onnistuu myös! Minut löytää facebookista nimellä Susa Lehto ja sähköpostiosoitteeni on susa.xs@gmail.com, olisi kiva päästä tutustumaan! :)Ei näköjään pysty enää muokkaamaan viestiä, mutta 16.1. alkaen asun taas Porvoossa, ja kaipailen hoidokkeja sieltä :) Lomilla voin kuitenkin tulla hoitamaan Espooseen tai Hämeenlinnaankin!

pinn

pinn
Viestimäärä: 1008

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 08.01.2017 klo 21:24  
+
0
Hoitoapua kaivataan pääkaupunkiseudulla 3.-7.2.2017!

Olen lomamatkalla 3.-7. helmikuuta (perjantaista tiistaihin), ja kaksi koiraani kaipaisi hoitajaa siksi ajaksi. Voin maksaa hoidosta pientä korvausta. Koirat saavat mukaan kaikki ruuat ja tarvikkeet. Voivat mennä joko samaan paikkaan tai eri paikkoihin hoitoon. Kotiinikin saa toki tulla koiria hoitamaan tuoksi ajaksi, jos se on helpompi ratkaisu.

Loki on 4,5-vuotias leikattu australianpaimenkoirauros. Loki on rotunsa mukaisesti energinen ja vauhdikas, mutta todella kiltti, tottelevainen ja ihmisiä rakastava hölmö otus. Se on tottunut olemaan hoidossa ja osaa olla hiljaa yksin vieraassakin paikassa. Lenkillä käyttäytyy nätisti, mutta ulkoiluttajalla tulee silti olla koirakokemusta, koska epävarman ulkoiluttajan kanssa Loki saattaa hieman stressata ohitettavia koiria. Loki tulee toimeen narttujen ja leikattujen urosten kanssa. Kissoihin ja pieniin lapsiin se ei ole tottunut.

Lilo on 3-vuotias whippetnarttu. Lilo on todella kiltti, rauhallinen ja helppo koira. Käyttäytyy nätisti lenkillä, eikä häslää kotioloissa. Lilo on satunnaisesti hoidossa ollessaan saattanut haukkua tai vinkua yksin jäädessään, mutta ei ole koskaan hajottanut mitään. Voi olla, että se osaa jo olla nätisti, mutta tietysti varminta olisi, jos Lilon ei tarvitsisi olla paljon yksin tai jos hoitopaikka olisi sellainen, ettei satunnainen itkeskely haittaisi. Lilo tulee toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa. Pieniin lapsiin Lilokaan ei ole tottunut.

Ota yhteyttä yksityisviestitse tai sähköpostilla, jos pystyt auttamaan minua hädässä! :D

anna.salonpaa@helsinki.fi
Australianpaimenkoira Loki (23.6.2012)
Whippet Lilo (6.8.2013)

Loki-blogi

Sinkkara

Sinkkara
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 12.01.2017 klo 09:24  
+
0
Moi.

Lapinkoiran näköinen sekoitus etsii hoitajaa jota silloin tällöin tarvittaisiin. Saattaa olla viikonloppujakin jolloin hoito onnistuu meillä kotonakin. 7v narttu tulee toisten koirien kanssa toimee (hihnassa saattaa rähistä) tykkää ihmisistä ja lapsista, meillä konttaus ikäinen mitä ei ole täysin hyväksyny ku vauva saa suurimman huomion. Mutta lapsillekin innoissaa tuo palloa, nauttisi kyllä eniten että saisi joltain kaiken huomion. Kyseessä innokas ja haukkuherkkä koira joka nauttii juoksemisesta. Tarvii vaan rajat jolloin toimii kuin unelma mutta muutamilla tyypeillä on ihan mahoton kun annetaa tehä mitä lystää (vetää hihnassa, haukkuu kaikille) omistajilla ja muutamal muulla kulkee nätisti hihnassa vaikka tulisi hevosia, koiria yms. Vastaa. Pärjää vapaana avoimel paikal ja on aivan mahtava seuralainen. Sillä harrastetaan agilityä ja pelastuskoira puolta että tottelevaisuus kunnossa, osaa vain näyttää huonotkin puolet joten etsinnässä aikuinen kokenut hoitaja tarvittaessa. Asutaan Klaukkalassa. Kerro itsestäsi sinkkara@luukku.com

Cottoni

Cottoni
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 15.01.2017 klo 11:26  
+
0
Uusi jäsen tässä... voi auta, miten tänne laitetaan uusi viesti, se menee väkisin tuohon keskustelun alle eikä tähän hoitoapuun. Vai pitääkö se laittaa vain vastaamalla tuohon ohjeviestiin.

Cottoni

Cottoni
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 15.01.2017 klo 11:27  
+
0
eli siis niinkuin nyt laitoin? :)

annajans

annajans
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 16.01.2017 klo 08:42  
+
0
Etsimme hoitajaa puolivuotiaalle Englannin Bulldogillemme. Asumme Tuusulassa ja toivomme hoitopaikan/hoitajan löytyvän Keski-Uudenmaan tai pääkaupunkiseudun alueelta. Hoito voi olla hoitajan luona tai kodissamme. Hoidon tarvetta olisi silloin tällöin, pääasiassa lomareissujemme ajaksi n. viikon kerrallaan.

Hugo-koiramme on rodulleen tyypillisesti herttainen ja hellyydenkipeä jääräpää, joten johdonmukaisuus on kasvatuksessa erittäin tärkeää. Hugo on erittäin seurallinen ja tykkää osallistua hoitajansa askareisiin ja menoihin. Edellytämme hoitajalta kokemusta koirien hoidosta ja ko.rodun tuntemus olisi plussaa.

Seuraavan kerran mahdollinen hoidontarve olisi viikolla 8.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

040-5166089/Annamari Jansen
annamarijansen@gmail.com

elelhurt

elelhurt
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 16.01.2017 klo 11:14  
+
0
Hoito- ja lenkkiapua tarjotaan Kuopiossa! Olen 25-vuotias nainen, jolla koirakuume on iskenyt, mutta oman koiran hankkiminen elämäntilanteen vuoksi ei ole mahdollista.

Tarjoudun siis lenkittämään tai hoitamaan sinun koiraasi! Vien koirasi kokonsa mukaisille lenkeille ja voin tarjota hänelle katon pään päälle pienen reissusi ajaksi, jos työvuoroni sen sallivat :)

Koiranhoidosta on kokemusta.

Ota yhteyttä sähköpostilla: elmahurt@gmail.com
(Viestiä on muokattu maanantaina, 16.01.2017 klo 11:16)

seropi_koira

seropi_koira
Viestimäärä: 7

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 20.01.2017 klo 20:56  
+
0
Moi! Meillä on harkinnassa toisen koiran ottaminen, ja ajateltiin että voitaisiin ottaa toinen koira ensin "lainaan"/hoitoon joko viikonlopuksi tai hiihtolomalla (viikko 10), niin nähtäisiin vähän että millaista elämä on kahden koiran kanssa :) Koiran täytyy olla uros koska meidän Peppi ei tule toimeen toisten narttujen kanssa. Itse asumme Kempeleessä joten koiran tulisi olla joko täällä tai Oulussa/lähialueilla. Niin ja koiran pitää tietenkin tulla toimeen toisten koirien kanssa :)
Jos siis suostut antamaan meille koirasi "lainaan", laita sähköpostia niin jutellaan lisää :) oonamuller@hotmail.com
"Koira on tämän maailman ainut olento, joka rakastaa sinua enemmän kuin itseään."
-Josh Billings-

Pepin sisaruksia etsin! :) Kultainennoutaja mix, syntynyt 1.10.2010 kärsämäellä

vilho05

vilho05
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 29.01.2017 klo 08:51  
+
0
Hei!

Olemme koirarakas lapsiperhe Tampereelta Pyynikin ulkoilumaastojen välittömästä läheisyydestä. Otamme kivan, kiltin koiran tarvikkeineen ja ruokineen hoitoon viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoihin. Asumme pienkerrostalon toisessa kerroksessa. Meillä ei ole tällä hetkellä omaa koiraa, mutta koiran hoito ja koira perheenjäsenenä on tuttua muutoin. Lapsemme ovat 11- ja 8-vuotiaita. Emme tarvitse korvausta koiran hoidosta.

Ota yhteyttä!

t. Koirafanit Pyynikiltä :)

vilho05

vilho05
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 29.01.2017 klo 16:59  
+
0
Hei!

Olemme koirarakas lapsiperhe Tampereelta Pyynikin ulkoilumaastojen välittömästä läheisyydestä. Otamme kivan, kiltin koiran tarvikkeineen ja ruokineen hoitoon viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoihin. Asumme pienkerrostalon toisessa kerroksessa. Meillä ei ole tällä hetkellä omaa koiraa, mutta koiran hoito ja koira perheenjäsenenä on tuttua muutoin. Lapsemme ovat 11- ja 8-vuotiaita. Emme tarvitse korvausta koiran hoidosta.

Ota yhteyttä!

t. Koirafanit Pyynikiltä :)

Friiduu

Friiduu
Viestimäärä: 10

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 04.02.2017 klo 23:56  
+
0
Hei, OULUSSA olisi nuoripari joka voisi hoitaa koiraasi viikonloppuna miks ei viikollakin mutta tällöin koiran täytyy pärjätä aamupäivällä yksin koska olemme töissä. Asumme pienkerrostalon ekassa kerroksessa joten mieluiten ei haukku herkkää mutta jokainen koira on tervetullut joka pärjää nartun kanssa. Meillä on 9kk husky narttu joka kaipailee leikkikaveria :) Omat ruuat mukaan :) Olipa pieni tai iso koira niin täällä ollaan valmiita hoitamaan sinua❤ Haluamme myös samalla katsoa minkälaista on arki 2 koiran kanssa :) jos kiinnostuit tai tiedät jonkun joka tarvitsee hoitopaikkaa niin viestiä voi laittaa osoitteeseen friida.piippo@hotmail.com :)

  Siirry sivulle: 1 2 3 4
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä24520
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5594
Viestejä yhteensä543267
Uudet käyttäjät tänään2
Viestiketjuja aloitettu tänään1
Viestejä kirjoitettu tänään2
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös260505
(Tilastot päivitetty viimeksi 22.10.2017 klo 22:00)