Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3

Tuppu

Tuppu
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 12.03.2016 klo 17:27  
+
0
Hei!

Etsimme hoitopaikkaa 4 -vuotiaalle koirallemme pääsiäislauantaista sunnuntaihin eli 26.-27.3. Tampereelta. Koira on kiltti n. 7 kg sekarotuinen tyttökoira, joka tykkää lapsista ja tulee toimeen myös toisten koirien kanssa. Haukkuu kotona kerrostalossa ovikelloa ja postia. On aremman sorttinen. Hyvää ja vastuuntuntoista hoitajaa kaivataan pientä korvausta vastaan!

Ota rohkeasti yhteyttä: tuulia.puumalainen@gmail.com
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 13.03.2016 klo 14:39)

Lua

Lua
Viestimäärä: 128

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 17.03.2016 klo 15:51  
+
0
Olisiko täällä koiraihmisten ohella myös marsujen ystäviä? Etsin nimittäin meidän 2,5v poikamarsulle hoitopaikkaa kesä- ja heinäkuun ajaksi. Hoitopaikan pitäisi olla jossain Keravan, Tuusulan tai Järvenpään lähistöllä.

Jos haluat ottaa meidän karvapalleron kesäksi teille niin laita mulle yv:tä joko tänne koirat.comiin tai sitten suoraan: maalaak@hotmail, niin jutellaan asiasta tarkemmin.

t. Marjut
(Viestiä on muokattu torstaina, 17.03.2016 klo 20:30)

AnuSofi

AnuSofi
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 26.03.2016 klo 10:54  
+
0
Hei

Etsitään hoitoapua/hoitopaikkaa ajalle 18.5.-2.6.2016 Pääkaupunkiseudun lähettyviltä (noin 100km). Kyseessä 5-vuotias perheeseen kiintynyt australianpaimenkoira narttu, joka ei ole ollut hoidossa lukuunottamatta sukulaisia. Koira on "kotona" äärimmäisen helppo, mutta ei tule toimeen muiden koirin kanssa, joten viedään "ohi" käskyllä ohi. Omaan perheeseen sitoutumisesta johtuen tulee haukkumaan hoitoon jätettäessä muutaman tunnin:-). Hoitajalla tulee siis olla kokemusta isoista tai haasteellisista koirista, ja aikaa ulkoiluttaa tyttöä yhteensä ainakin pari tuntia päivässä. Saa myös lenkkeillä ja kouluttaa jos intoa riittää. Jos olet ottamassa esim. aussia itsellesi tai kouluttautumassa kouluttajaksi, niin tässä hieno koira hoitoosi, josta löytyy myös haastetta näin halutessa. Jos kiinnostaa laita viestiä itsestäsi sekä haluamasi hinta koko ajalta. Koira asuisi luonasi ja meiltä tulee ruoat.

Anu anuboman@gmail.com

Pirjo_

Pirjo_
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 04.04.2016 klo 08:27  
+
0
Hei!

Olisimme kiinnostuneita vastavuoroisesta koiranhoidosta. Tämä tarkoittaa sitä, että hoitaisimme toinen toistemme koiria vastavuoroisuusperiaatteella sovitun ajan. Rahaa ei vaihdettaisi ja koiran tarvitsemat ruuat tuotaisiin hoitopaikkaan koiran mukana. Koirista olisi myös seuraa toisilleen.

Meillä on 2-vuotias kultainen noutaja uros. Emme halua viedä sitä kenneliin eikä sukulaisista ja tuttavista aina löydy hoitajaa silloin kuin sellaista tarvitsisimme. Toivoisimme vastavuoroisen hoitopaikan olevan Uudenmaan alueella. Itse asumme Järvenpäässä.

Jos tällainen järjestely kiinnostaa niin ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen jjjpasalo@gmail.com tai puhelimitse 040-7624220 (iltaisin klo 17 jälkeen). Voisimme kokeilla miten koiramme tulevat toimeen keskenään.

Manuman

Manuman
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 20.04.2016 klo 19:08  
+
0
Hei,

etsin pitkäaikaista koiran ulkoiluttajaa 10kk uros keskikoiselle villakoiralleni Espoossa (Lintuvaaraassa) kerran pari viikkoon. Manu on todella kiltti ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Nuori uros kun on, niin toivoisin koiranulkoiluttajalta mahdollisesti aiempaa kokemusta nuorista koirista.

yhteydenotot ensin sähköpostilla. teromaa.mikaela(at)gmail.com

Thimba

Thimba
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 28.04.2016 klo 09:47  
+
0
Hei!

Etsimme hoitajaa Pirkanmaan alueelta, Tampereelta, Härmälästä :)

Koiramme Tessu on nyt 12 viikkoa vanha joten toivomme, että hoitaja pääsisi kotiimme katsomaan Tessua :) (Koska tessu vielä pissailee sisälle vähän väliä.)

Toivon kyllä hoitajalta hieman koiraosaamista, koska kyseessä on kuitenkin pentu, ettei opeta sille ihan vääriä tapoja.

Tarvitsisimme hoitajaa 14.5 ensimmäisen kerran. Eli lauantai iltapäivästä sunnuntai iltapäivään :)

Voimme maksaa hoidosta pienen korvauksen :)

Tässä vielä kuvasta pienestä koirastamme https://www.dropbox.com/sc/z4g6h60xoyceqxb/AADCtYXXmgvwgiQ56bHPPkada

Minuun voi olla yhteydessä: timo.rama at gmail.com

MarjaM

MarjaM
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 12.05.2016 klo 17:38  
+
0
Hoitoapua etsitään kahdelle koiralle, Espoo

7v basenjiuros Patu (kastroitu) ja 5v tollerimixnarttu Jade etsivät Espoosta tai max 100 km etäisyydeltä hoitajaa/hoitopaikkaa ajalle 6.-14.7.2016. Viikonloppuhoidolle tarvetta myös mahdollisesti harvakseltaan muulloinkin. Luotettava ja kohtuuhintainen vakihoitaja olisi ihanteellinen löytö.

Asumme Espoon Leppävaarassa ja koiria voi hoitaa joko täällä tai hoitajan luona. Hoitopaikassa ei saisi mielellään olla muita eläimiä, sillä Patulla varsinkin on suht vahva metsästysvietti eivätkä toiset koirat varsinaisesti ole näiden suosikkeja. Jade tulee kyllä lähestulkoon kaikkien kanssa juttuun, mutta Patu uhoaa etenkin uroksille. Lasten kanssa ovat olleet jonkin verran tekemisissä ja ei ongelmaa varsinkaan vähän isompien muksujen kanssa. Koirat ovat tottuneet olemaan keskenään kotona työpäivän ajan, mutta Jade saattaa haukahdella esim rapusta kuuluville äänille ja Patukin olla ainakin aluksi vähän rauhaton oudossa paikassa. Olisi siis hyvä jos hoitaja olisi hoitopaikassa joko kotona enimmän osan ajasta, tai sitten hoito tapahtuisi meillä kotona, jossa koirat on tottuneet olemaan yksin kiltisti.

Sisällä molemmat koirat ovat rauhallisia ja leppoisia sohvanvaltaajia, mutta ulkona vetävät jonkin verran ja saattavat rähjätä muille koirille, molemmilla myös saalistusviettiä. Näiden kanssa pärjää kyllä ulkona kunhan on tarpeeksi jämäkkä, mutta jonkin verran voimaa ja valppautta ulkoiluttajalta kyllä vaaditaan. Jaden paino noin 20 kg, Patu noin 16 kg - ei siis lasten käsiin ulkona.

Ota yhteyttä marja.manninen@gmail.com jos sinulla on tarjota näille hoitoapua korvausta vastaan. :)
(Viestiä on muokattu torstaina, 12.05.2016 klo 17:58)

pinn

pinn
Viestimäärä: 1008

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 23.05.2016 klo 21:03  
+
0
Muoks: Hoitaja löytyikin jo!
Australianpaimenkoira Loki (23.6.2012)
Whippet Lilo (6.8.2013)

Loki-blogi
(Viestiä on muokattu maanantaina, 23.05.2016 klo 21:22)

JussiL

JussiL
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 27.05.2016 klo 08:56  
+
0
Moi!
Etsin hoitajaa koiralle. Löytyiskö tätä kautta? Ilmoitus myös fb:n puolella teksti kopioitu sieltä :)
Tahvo etsii hoitopaikkaa 2-3vk ajaksi, alkaen 22.6, ja mahdollisesti vielä myöhemmin kesällä lyhyempiä aikoja.
Tahvo on 1,5v vanha 30kg painava sekarotuinen (sakemanni, rotikka, husky) kiltti, seurallinen, kaikkien kaveri. Virtaa riittää ja tulee toimeen siis kaikkien kanssa, koirien kun ihmistenkin. Muista eläimistä ei kokemusta. Vahtiviettiä on vähän muttei lainkaan agressiivisuutta. Lenkillä kulkee nätisti ja muutenkin ongelmaton. Mutta tarpeeks mielenkiintosia ärsykkeitä niin korvat meinaa unohtua, sekä en tiedä miten vieraassa paikassa yksin oleminen onnistuu.
Hoitopaikan tulisi olla omakotitalo/maalla, tai riittävästi saatava muuten ulkoilua. Todella energinen ja leikkisä tapaus! Tarvii tekemistä.. Oltava aiempaa kokemusta koirista.
Asutaan Kouvolassa mutta sopiva hoitopaikka voi olla myös muualta :)
Korvausta maksan tottakai, sovitaan joku sopiva summa.
Siinä tärkeimpiä, kysy lisää ja tosiaan myös kouvolan ulkopuolelta, kunhan hyvä paikka löytyy! :)

Yhteyttä sähköpostiin jussi.leino@wippies.fi tai puh.041-5438733

hopso

hopso
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 29.05.2016 klo 12:55  
+
0
Hei!

Tarjoan hoitopaikkaa koirallesi Helsingin seudulla pientä korvausta vastaan. Olen 27-vuotias naishenkilö, joka asustelee Helsingin keskustan kupeessa pienessä kaksiossa miehensä kanssa. Asuntomme on ehkä pieni, mutta lähistöltä löytyy koirapuisto ja hyvät ulkoilumaastot, joten sisällä ei tarvitse koko aikaa istuskella.

Olemme molemmat eläinrakkaita, mutta minä olen se joka innoissaan lukee koirafoorumeja siinä toivossa, että se lievittäisi koirakuumetta. Tällä hetkellä oma koira ei tule valitettavasti kyseeseen, mutta suunnitelmissa on hankkia samojedi kun siihen on mahdollisuus. Olen tällä hetkellä työtön, mutta toivottavasti pian taas opiskelija, joten aikaa on nyt paljon ja ehkä tulevaisuudessakin ihan riittävästi. Lempirotuni on tottakai samojedi ja muutkin arktiset rodut ovat lähellä sydäntäni, mutta jokainen hännänheiluttaja saa aina hymyn huulilleni.

Meillä on kotona ollut koiria pienen ikäni ja olen hoitanut myös kavereiden koiria ja erästä koiraa myös tämän sivun kautta päivähoitoluonteisesti ja myös viikonloppujen yli. Eli sekä päivähoito että yökyläilykin sopii, jos se sopii koirallesikin. Tietysti lenkitysapuakin voin antaa sellaista tarvitsevalle.

Mikäli olet huolellista ja vastuuntuntoista hoitajaa vailla, ota yhteyttä sähköpostilla shar@luukku.com !

jjennamari

jjennamari
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 29.05.2016 klo 17:29  
+
0
Olen 24-vuotias nainen Helsingistä. Tarjoan lenkitysapua, pienimuotoista koulutusapua- ja aktiviteetteja koirallesi. Minulla on paljon kokemusta erilaisista koirista. Olen omistanut noutajia, ajokoiria, palveluskoiria, sekä seurakoiria. Olen aiemmin hoitanut koiria kotonani, mutta tällähetkellä minulla ei ole mahdollisuutta ottaa koiria Suomen paluun jälkeen pieneen asuntooni, mutta voin tarjota lenkitys, sekä muuta apua kotini ulkopuolella. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse, niin voidaan keskustella lisää.

jjennamari92@gmail.com

Malmilainen

Malmilainen
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 29.05.2016 klo 17:53  
+
0
Etsimme hoitoapua 6-vuotiaalle paimenkoiranartulle itä- tai koillis-Helsingin alueelta tai lähistöltä. Tarvitsemme apua satunnaisesti matkojen ja viikonloppumenojen ajaksi mm. nyt kesän aikana. Sirpa-koira on kiltti ja tottelevainen, mutta ei tule toimeen vieraiden koirien kanssa ja vaatii siksi kokeneen tai ainakin aikuisen ulkoiluttajan. Olisi hienoa jos löytyisi pidempiaikainen tuttavuus helpottamaan arjen pyöritystä. Ota yhteyttä niin tutustutaan ja sovitaan käytännön järjestelyistä. Pia.lansman1@gmail.com

Willy

Willy
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 06.06.2016 klo 17:32  
+
0
Hei!

Etsin hoitopaikkaa Turun alueelta 4-vuotiaalle espanjalaiselle sekarotuiselle pienehkölle koiralle .
Koira on todella kiltti ja leikkisä, eikä pelkää olla vieraassa paikassa. Etsin mieluusti hoitopaikkaa Turun alueelta.

Viestiä voi laittaa yksityisviestillä taikka sähköpostiini ville.tirronen at gmail.com.
(Viestiä on muokattu maanantaina, 06.06.2016 klo 17:33)

zigiitta

zigiitta
Viestimäärä: 11

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 14.06.2016 klo 20:53  
+
0
Hei!

Tarvitsisin 6kk ikäiselle saksanpaimenkoiranartulle hoitajaa kotiin espooseen lauantaina 18.6.Pentu on vilkas ja tempperamenttinen.Kokemusta ja luotettavuutta tarvitaan.Ei tarvitse muuta,kun käydä kerran lenkillä ja muuten olla seurana ja leikkiä sen kanssa on leikkisä. Ota yhteyttä sähköpostiini.hansu_n@hotmail.com

Konste

Konste
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 27.07.2016 klo 09:09  
+
0
Hei,

Meidän pikkunen Rolle tarvitsisi hoitoa ajaksi 17.8.-1.9. eli kahdeksi viikoksi Turun alueelta.

Rolle on 4,5 -vuotias kastroitu 8 kiloinen uroskoira. Bolonkamix rodultaan. Terrierimäisyyttä löytyy, mutta on hyväsydämminen.
Rolle on touhukas, innokas ja syö niin paljon kun ruokaa antaa. Kaipaa hellyyttä ja huomiota ja onkin välillä vähän mustasukkainen toisista ihmisistä jos liikaa halailee.
Saatta syödä/kuljettaa muualle yksinollessa lattialle jääneitä sukkia tms pieniä vaatteita, koristetyynyjä sohvalta tai kenkiä. Harvoin niitä tosiaan syö, enemmänkin kuljettaa toiseen paikkaan ja häpeää heti kotiin tullessa tekoaan ja menee pitkin seiniä. Koskaan ei ole järsinyt huonekaluja, johtoja, elektronisia välineitä tms.
Hänen kanssaan on lenkkeilty kolme kertaa päivässä yhteensä noin 1,5-2h per päivä. Ruokailu kaksi kertaa päivässä. Rolle on tottunut olemaan työpäivän ajan yksikseen, joskus ja varsinkin maanantaisin saattaa jäädä haukkumaan lähtöä muutamaksi minuutiksi. Vahtii välillä myös rappukäytävän ääniä jos joku jää siellä steppaamaan asunnon oven eteen.
Tykkää toisisita koirista ja kissoista ja kaikesta mikä liikkuu. On välillä vaan vähän liiankin innokas tekemään tuttavuuttaa, mutta kun esim kissa kerran läppäsee niin Rolle jättää omaan rauhaan.

Tosiaan Rollelle hoitopaikkaa kahdeksi viikoksi elokuun lopulta Turun seudulta, hän on oikein mukava ja helppo hoidettava, mutta on tosiaan terrier luonteeltaan, että testailee välillä rajojaan.

Jos pystyt hoitamaan häntä niin laitappa viestiä
sklami@netti.fi

Lemmikkiapua

Lemmikkiapua
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 02.08.2016 klo 13:01  
+
0
Helsingissä tarjolla kotihoitoa lemmikille
Hei! Omakotitalossa tarjolla hoitopaikka esim. lomanne ajaksi. Olen perheenäiti, akat.koul., sporttinen:) Perheessä aikuistuvat lapset ja kiltti pikkukoiranarttu. Vuosikymmenten kokemus koirista, kissoista, jyrsijöistä. Lemmikille mahdollisuus järjestää oma iso ja valoisa huone, pihapiiri aidattu, lenkkimaastot vieressä.
Ystävällisesti tervetuloa!
lemmikkiapua@gmail.com

FrozenCorpse

FrozenCorpse
Viestimäärä: 60

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 04.08.2016 klo 21:06  
+
0
Hoito- ja lenkitysapua kissoille ja koirille

Hoito-ja lenkitysapua nimellistä korvausta vastaan kissoille ja koirille.
Hoitoon en voi luokseni eläimiä ottaa, sillä meillä on omia lemmikkejä.
Kissa, koira -ja jyrsijäkokemusta löytyy niin omien kuin hoito- ja löytöeläintenkin osalta. Myös ongelmakäyttäytymiset ovat osin tuttuja.
Olen kumminkin valmis tulemaan sopimuksen mukaan nimellistä korvausta vastaan hoitamaan ja ulkoiluttamaan teidän lemmikkejänne.
Lisätietoja sähköpostilla: stkuosmanen@gmail.com.
Sari
Kerava

lauraee

lauraee
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 16.08.2016 klo 01:18  
+
0
Koiranhoitoapua etsitään Tampereella

Virkeä vanhusikäinen saksanseisojanarttu etsiskelee silloin tällöin
(todennäköisesti tarve noin 1-4x /kk) ensisijaisesti koiran kotiin tulevaa hoitajaa, joka voisi käydä moikkaamassa ja käyttämässä lenkillä jos omistajalla on pitkä päivä.
Koira on erittäin kiltti ja lempeä. Virtaa tosiaan löytyy vielä ja rouva nauttii esimerkiksi koirapuistoilusta ja leikkimisestä todella kovasti. Peruskäskyt on hallussa. Saattaa vetää hihnassa etenkin innostuessaan, joten aiempaa koirakokemusta hoitajalla olisi hyvä olla. On hyvin motivoitavissa palkalla (herkut ja lelut).

Etsinnässä on ehdottomasti luotettava ja maalaisjärjellä varustettu ihminen, mielellään yli 16-vuotias. :) Hoitamisesta maksan toki pientä palkkaa.
Asumme hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Tampereella.

Myös hoitopaikka"tarjouksia" otetaan vastaan etenkin lapsiperheistä omistajan pidempiä matkoja silmällä pitäen. Koira on erittäin lapsirakas ja osaa olla pientenkin lasten kanssa, mutta omassa lähipiirissä ei lapsia vielä ole, joten olisi kiva jos olisi paikka jossa se pääsisi lapsiakin silloin tällöin morjenstamaan :)

Viestiä voi laitella sähköpostiin:

elsi.jalo@live.fi
(Viestiä on muokattu tiistaina, 16.08.2016 klo 01:24)

RiittajaLuca

RiittajaLuca
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 28.08.2016 klo 11:42  
+
0
Hei!

Etsimme pääkaupunkiseudulta luotettavaa hoitopaikkaa 3-vuotiaalle kiltille partacollieurokselle (kastroitu). Hoidon tarve satunnaista pisimmillään 1-2 viikkoa. Luca on tottunut lapsiin mutta hieman aristelee uusia ihmisiä. Luca tarvitsee aikuisen ulkoiluttajan (ei vedä, mutta saattaa joskus ryntäillä esim.koirien perään).

Olen itse päivisin kotona ja meillä olisi siten mahdollisuus myös vastavuoroiseen koiranhoitoon. Voisimme siis ottaa koiraanne hoitoon (satunnaisesti max 1-2 viikkoa) vastavuoroisuusperiaatteella (pääkaupunkiseudulla) eli antaisimme oman koiramme sitten teille tarvittaessa hoitoon. Meillä on lapsia, joten koiran tulee olla tottunut lapsiin.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää: riitta.happonen@gmail.com
Riitta ja partacollie Luca

rosannanuppu

rosannanuppu
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 30.08.2016 klo 22:07  
+
0
Olen 14-vuotias tyttö Pirkkalasta. Tarjoan lenkitystä sekä muutakin koiran hoitoa Pirkanmaan alueelle. Olen urheilullinen, joten jaksan pitempiäkin lenkkejä koiran kanssa. Kokemusta on niin pienemmistä shelteistä, kun isoista, vetävistä metsästyskoirista. Nuoresta iästä huolimatta pärjään vaativampienkin koirien kanssa, sillä olen pienestä asti touhunnut eri koirien parissa. Laitan aina koiran tarpeet edelle.
Itse olen omistanut kaksi koiraa ja kouluttanut toisen niistä itse. Olen myös kouluttanut mm. naapurin jämtlannin pystykorvan, joten jos tarvitset koulutuksessa apua olen kiinnostunut auttamaan. Harrastan myös näyttelyitä ja agilitya koirani kanssa joten voin avustaa niissäkin hommissa. Olen monesti hoitanut viikonkin ajan naapurin metsästyskoiria. Mm. ruokkinut, lenkittänyt yms itse kun naapurit olleet lomalla, joten jos tarvitset pidempi aikaista hoitoa ja asut suht lähellä niin sekin varmasti onnistuu.

Hintaa en pyydä paljon! :) Tärkeintä olisi saada vielä lisää kokemusta eri koirien parissa. Tietenkin kun 14-vuotias olen niin haluan pientä taskurahaa koirien hoidosta. :D
Olen luotettava koirien hoitaja joten jos tarvitset apua niin ota rohkeasti yhteyttä!

PS. Olen myös hevosista kiinnostunut ja ratsastellut n. 7 vuotta pääasiassa itsenäisesti ja myös tunneilla. Varsinkin vauhdikkaista hevosista kokemusta. Meiltä löytyy myös kissa joten kissoistakin kokemusta. Ja juuri nukkui kanimme pois joten olen myös kokenut kanienkin hoitaja. Joten jos tarvitset muille eläimillesi luotettavaa hoitajaa niin ota rohkeasti yhteyttä!

Sähköposti: rosanna.hakkinen@gmail.com
Puhelinnumero: 0503594944

  Siirry sivulle: 1 2 3
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä23517
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5386
Viestejä yhteensä541777
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään5
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös256940
(Tilastot päivitetty viimeksi 10.12.2016 klo 20:15)