Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 10

kesäkukka

kesäkukka
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 16.05.2013 klo 20:36  
+
0
HOITOAPUA TARJOTAAN VIRKKALASTA
Hei 14-vuotias tyttö Virkkalasta tarjoaa lenkitys/hoitoapua koirille.Olen eläinrakas ja hoitanut koiria aikaisemminkin. Jos tarvitset lemmikillesi hoitajaa, ota yhteyttä:
mia.leppanen@gmail.com
puh:0440505061
(Viestiä on muokattu torstaina, 16.05.2013 klo 20:37)

Aka

Aka
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 18.05.2013 klo 22:21  
+
0
JYVÄSKYLÄ etsitään koiranhoitajaa 2 vuotiaalle energiselle kettuterrieriurokselle. Hoitojaksot olisi yleensä vuorokaudesta viikkoon aina silloin tällöin. Toivoisin että hoitajalla olisi koirista edes jonkin verran kokemusta ja mielellään täysi-ikäinen pitäisi olla.

Nurkka

Nurkka
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 22.05.2013 klo 13:26  
+
0
Etsin lomahoitajaa Tampereelta 12-vuotiaalle shelttinartulle 9.-16.6. väliselle ajalle. Koira on kiltti ja rauhallinen, mutkaton kaveri. Hoito voi tapahtua joko minun kodissani tai hoitajan kotona, mieluiten kuitenkin paikassa jossa ei asu muita koiria (tämä omani meinaa stressaantua vieraiden koirien liiasta läheisyydestä).
Lisätietoja voi rohkeasti kysellä, en pure! :)
Parhaiten minut tavoittaa sähköpostin kautta osoitteella susanna.ollonqvist@uta.fi
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read." -Groucho Marx

-shelttityttö Seri (2001)

spitz

spitz
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 22.05.2013 klo 15:21  
+
0
Hoito- ja ulkoilutusapua tarjolla Kajaanissa. Olen 22-vuotias vasta valmistunut eläintenhoitaja. Itselläni on kaksi pientä koiraa kotona, joten pienen kiltin koiran voin ottaa kotiin. Kokemusta on pienistä ja suurista, vilkkaista ja ujoista koirista. Suuret laumatkaan ei ole ongelma. Kokemusta koirista on 20 vuotta.
En omista autoa.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä sähköpostiin Tanja.kuosmanen@hotmail.com

jtm

jtm
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 26.05.2013 klo 22:22  
+
0
Oulussa tarjolla koiralle hoitopaikka 33v miehen luona rivitalossa. Oon vähän koirakuumeessa joten olen hoidellut koiria lääkkeenä kuumeeseeni :). Minulla on ollut hoidossa yli 10 eri koiraa, osa useampaan kertaan.

Muutama hoitokoira on ollut sellaisia että ne on ollut aina edellisen hoidokin kavereita, tarvittaessa voin antaa nimimerkin jolta voit kysellä suosituksia. Hoitoaika on ollut yhestä yöstä kuukauteen. Kuukauden hoidossa ollut koira lähti minun luotani paljon fiksumpana kuin mitä tuli hoitoon, joten täällä ei välttis koirat tyhmene.

Jos koira olisi hoidossa arkena niin sen pitäisi jaksaa olla työpäivän ajan yksin. Kesälomat jne toki sitten vähemmällä yksinololla. Hoitoon tarjottavat koirat saisi sisäsiistejä :) Jonkulaiset käytöstavatkin saisi olla, mutta tosiaan pärjään myös jästipään kanssa, kunhan ei ihan mahdoton ole.

En käytä usein tätä palstaa joten ota yhteyttä meiliin, jmattil@suomi24.fi

blanko

blanko
Viestimäärä: 1850

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 27.05.2013 klo 11:07  
+
0
VASTAVUOROISTA koiranhoitoa Tampereella!

Välillä tulee sellaisia menoja kun vaikka työpäivän jälkeen tarvitsisi jättää koirat pariksi tunniksi hoitoon tai viikonloppuna yhden yön yli. Opiskelijana lyhyistä hoitopätkistä ei olisi varaa maksaa paljon, joten korvaukseksi hoitoavusta voisin hoitaa sinun koiraasi/koiriasi lyhyitä pätkiä. Ihanteellisinta olisi löytää hoitopaikka Tammela/Kaleva/keskusta alueelta, jotta koirat voisi nopeastikin jättää hoitoon puolin ja toisin.

Minulta löytyy kohta 3-vuotias leikattu kääpiövillakoira (uros) ja 1,5-vuotias italianvinttikoira (narttu).

Laita sähköpostia osoitteeseen v.emilia(at)hotmail.com niin tutustutaan ja katsotaan, miten koiramme tulevat toimeen keskenään!

jutta00

jutta00
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 27.05.2013 klo 17:02  
+
0
Olen 13-vuotias.Tarjoan apua lenkkeilytykseen ja myös muutaman päivän hoitojaksoihin.Asun hollolassa.

zigiitta

zigiitta
Viestimäärä: 15

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 27.05.2013 klo 22:11  
+
0
Tarjoan luotettavaa hoitopaikkaa koirallesi oman koirani seurana korvausta vastaan. Koirani on tottelevainen 6v narttu ja itselläni on omia saksanpaimenkoiria ollut yli 20 vuotta.

Asumme kerrostalossa,mutta täällä on hyvät ulkoilumaastot.

Sähköpostilla voi kysellä lisää. hansu_n@hotmail.com
(Viestiä on muokattu maanantaina, 27.05.2013 klo 22:31)

eepi78

eepi78
Viestimäärä: 5509

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 27.05.2013 klo 22:17  
+
0
Helsingissä ulkoilutusapua kaivataan!

Aapo-labbis 1v kaipais ulkoiluttajaa lähinnä keskellä päivää katkaisemaan työpäivän yksinolon. Teen vuorotyötä ja aamuvuoroja en tee joka päivä, ehkä puolet viikosta normaalisti, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Iltavuoropäivinä en apua tarvitse kuin ihan satunnaisesti.

Aapo tuhoaa asuntoa päivisin joten avun tarve ois lähinnä käyttää koira ulkona jotta saa purkaa energiaa edes vähän. Työpäivä on sille selvästi liian pitkä aika olla yksin. Taloudessa myös 7v labbis, mutta sitä ei tarvitse ulkoiluttaa, sille riittää rapsutukset.

Ulkoiluttajalta kaipaan jonkinlaista kokemusta isoista koirista vaikka Aapo onkin suht helppo hihnassa. Lisäksi valppautta koska se syö edelleen kaikkea maasta mikä irti lähtee. Kumpikin koira toivottaa viieraatkin tervetulleiksi, ovat kilttejä ja ihmisrakkaita, mutta rajuja tervehtiessään eli hyppivät vieraan päälle.
Ukoiluttajalle tietysti maksan korvausta sopimuksen mukaan, en pysty suuria summia maksamaan, mutta jotain taskurahaa kuitenkin.

Ota yhteyttä eepi78@hotmail.com niin jutellaan lisää.
Kotona labradorinnoutaja Taavi (27.3.2006) ja Aapo (22.5.2012), marsut Toivo, Vertti, Vilja sekä Illusia.

juulia_

juulia_
Viestimäärä: 3

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 29.05.2013 klo 16:17  
+
0
Tarjoan hoitoapua koirille Jyväskylässä.
Olen 16-vuotias tyttö Jyväskylästä ja ollut tekemisissä koirien ja pienempien jyrsijöiden kanssa. Meillä on tällä hetkellä kotona 2 koiraa joten hoitopaikkaa en voi tarjota eläimille esimerkiksi loma-ajaksi, mutta pystyn tekemään kotikäyntejä.
Voin käyttää koiria lenkeillä ja ruokkia/pitää seuraa riippuen siitä mitä sovitaan.

Olen käytössä 3.6.2013 alkaen.

Jos tarvitset koiranhoitoapua ja asut Jyväskylässä niin laitappa viestiä sähköpostiin
juulia.sneck@hotmail.com

MNi

MNi
Viestimäärä: 7

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 29.05.2013 klo 19:57  
+
0
Hoitaja / ulkoiluttaja / seuran pitäjä, tarjolla JYVÄSKYLÄSSÄ.

Olen 20-vuotias eläintenhoitajaksi kouluttautunut nainen Jyväskylästä, joka opiskelee tällä hetkellä lähihoitajaksi. Minulta löytyy monipuolista työkokemusta pieneläimistä tuotantoeläimiin :) Mahdollistan lemmikkisi hoidon parhaimmassa ja rakkaimmassa paikassa, eli omassa kotonaan. Vaihtoehtoisesti joissain tapauksissa eläimen hoito on mahdollista myös minun luonani, mikäli lemmikkisi tulee omieni kanssa toimeen. Mielelläni kuitenkin hoidan lemmikin omassa kotonaan tilanpuutteen vuoksi.

Oli lemmikkisi sitten jyrsijä, matelija tai vaikkapa koira; pystyn tarjoamaan varmasti hyvän hoidon lemmikin yksilölliset tarpeet huomioon ottaen (erityistarpeet esim. lääkitys). Kokemusta löytyy myös erilaisista toimenpiteistä, kuten kynsien leikkuusta, anaalirauhasten tyhjennyksestä, korvien putsauksesta..

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Terveisin Mira / mira.niittylahti(miukumauku)gmail.com
"Kun tulet kotiin, älä hermostu revityistä matoista ja risaisesta sohvasta etkä vihaisesta lapusta postiluukussa, otanhan sinut riemulla vastaan ja olen siitä kertonut päivän mittaan jokaiselle naapurillemme.."http://tassujen.blogspot.fi/

raitapaita

raitapaita
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 30.05.2013 klo 18:12  
+
0
Etsin hoitajaa kotiin (tai hoitopaikkaa) kahdelle keskikokoiselle koiralleni. Tarvetta satunnaisen harvakseltaan lähinnä viikonloppuisin, mutta toki lenkittäjä tai lenkkiseura kelpaa useamminkin.

Koirat on kilttejä ja helppoja aikuisia koiria. Hoidon tarve on kuitenkin usein pari päivää putkeen eli tarvitsen ihmisen, joka voi yöpyä luonani tai vaihtoehtoisesti majoittaa koirat omassa kodissaan.

Koirien koti sijaitsee Kirkkonummella. Mahdollisuuksien mukaan kuljetus tänne ja pois kyllä järjestyy järkevältä etäisyydeltä.

Laita viestiä sähköpostiini ja kerro hiukan itsestäsi. Ensimmäinen hoitojakso olisi tarjolla jo viikon kuluttua :)

urheilukoirahieroja(at)luukku.com

korpix

korpix
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 01.06.2013 klo 10:25  
+
0
Alustavasti kyselen, että löytyykö ketään koiraihmistä jolla olisi korvausta vastaan halua ottaa ensi syksynä hoitoon 3-4 kuukaudeksi 3-vuotias kultainen noutaja uros. Koira on valioyksilö, vaikka vielä vähän nouruus ajoittain vaivaa. Muuten rodulleen tyypillisesti kiltti ja uskollinen ystävä. Ei esim. särje kotona mitään.

Kyseisen henkilön tulisi olla tottunut koiraihminen, sillä painoa Roopella on 36 kiloa, joten nuori lapsi ei sitä välttämättä kykene hallitsemaan esim. liukkailla säillä.

Muutkin koiran hoitoon jättämiseen liittyvät vinkit tervetulleita. Aluksi oli tarkoitus ottaa kultsu mukaan Thaimaahan, mutta luettuani sikäläisistä oloista koiran kannalta olemme päätyneet siihen, että parempi olisi löytää Suomesta koirista pitävä ja niiden käsittelemiseen tottunut hoitaja.

Asumme Helsingissä, mutta mahdollinen hoitaja voi tietenkin asua myös muualla Suomessa.

Remy

Remy
Viestimäärä: 131

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 02.06.2013 klo 10:19  
+
0
Tarjotaan lenkkeilytys-, harrastus- ja hoitoapua Tampereella

Tarvitsetko satunnaista tai säännöllisempää apua koirasi lenkkeilytyksessä tai hoidossa Tampereen alueella kesän aikana? Olen pian 18-vuotias lukion abi, jolla on paljon kokemusta eri kokoisista- ja rotuisista koirista. Perheessäni on aina ollut koiria, itselläni on tällä hetkellä kleinspitz narttu. Olen kiinnostunut tutustumaan uusiin koiriin ja ihmisiin, liikun julkisten kulkuvälineiden varassa. Päivittäinen lenkkeilytys- tai muu hoito onnistuu helpoiten Keskusta-Tammela-Kaleva-Kissanmaa lähistöllä, mutta satunnaisesti voin käydä kauempanakin. Pienen tai keskikokoisen koiran voin ottaa myös pidempiaikaiseen hoitoon/tulla kotiin hoitamaan jos kemiat oman koirani kanssa kohtaavat.

Minulla on kokemusta myös eri koiraharrastuslajeista, kuten agilitystä ja tokosta, joten jos kaipaat koirallesi sairauden tms. vuoksi ohjaajaa harrastuksiin, ota reippaasti yhteyttä! Kotilenkkimaastoni sijaitsevat metsässä ja hyvien uintimaastojen läheisyydessä. Kesän ajan olen käytettävissä koko päivän.

Reetta
rkangaslampi@gmail.com

Myös yksityisviestillä tai blogista www.kleinspitztaika.blogspot.com saa kiinni.
kleins-n Taika 05/08
mittel-n Lumo 12/13
www.kleinspitztaika.blogspot.com

Tuitski

Tuitski
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 02.06.2013 klo 12:50  
+
0
ETSIN KOIRALLE HOITOPAIKKAA!!!
Etsin täysi-ikäistä henkilöä joka voisi aika-ajoin hoitaa koiraani.Hoitajalta toivon kokemusta ongelmakoirista,mielellään lapseton ja ei mielellään toisia koiria.Koirani on kohta 4v. kodinvaihtaja jota on kohdeltu kaltoin elämänsä alkutaipaleella ja tästä johtuen koirani ei välttämättä siedä ihan kaikkia ihmisiä.Ei myöskään tule välttämättä kaikkien koirien kanssa toimeen.Hoitopaikan toivoisin olevan Hämeenlinnassa tai Janakkalassa.

Pomelo

Pomelo
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 03.06.2013 klo 19:07  
+
0
(kirjoitan tämän viestin uudestaan, koska taisin ensin vahingossa luoda kokonaan uuden aiheen omalla otsikolla..? anteeksi :))

Heippa! Tarvitsetko koiralle hoitajaa reissun ajaksi tai lenkittäjää työpäivinä Lohjalla? Olisin innokas! ;) Olen 4H:n dogsitter-kurssin käynyt (puolen vuoden kurssilla opiskellaan mm. koirien hoitoa/ruokintaa/koulutusta/ensiapua). Ikää minulla on 18 vuotta ja kokemusta löytyy monenlaisista koirista. Ajokorttia en valitettavasti omista, joten päivittäin lenkitettävän koiran pitäisi asua melko lähellä. Liikun julkisilla ja polkupyörällä :D

Voin ottaa koiran (koirat) meille kotiin hoitoon tai tarvittaessa tulla hoitokoiran kotiin. Itselläni on reilun vuoden ikäinen uros. Hoitokoiran pitäisikin tulla toisten koirien kanssa toimeen eikä sillä saisi olla juoksuja. Oma koirani on keskikokoinen (lagotto romagnolo), todella ystävällinen, kiltti ja melko rauhallinen ikäisekseen. Se tykkää leikkiä ja temmeltää, mutta osaa myös jättää väsähtäneet koiravanhukset rauhaan. Voimme tavata etukäteen (sitten näemme, miten koirat tulevat toimeen)! Piha on aidattu ja käyn pitkillä lenkeillä koirien kanssa päivittäin. Oma koirani tykkää kovasti myös uimisesta ja käymme rannalla aika usein.

Olen Espanjassa 14-30.6., mutta lopukesästä ottaisin oikein mielelläni hoitokoiria ja myös muilla lomilla, viikonloppuisin jne. Kesän jälkeen menen viimeiseksi vuodeksi lukioon, joten silloin aikaa ei ole kauheasti, mutta kysyä saa aina. Olen luotettava enkä missään nimessä esim. päästä koiraa vapaaksi ulkona, jos siihen ei ole annettu erikseen lupaa.

-Meeri
meerinaumanen@rocketmail.com
puh. 0400-870 848

tan]a

tan]a
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 03.06.2013 klo 20:31  
+
0
Tarvitsetko koirallesi hoitopaikkaa Jyväskylän alueella

Olen 22-vuotias eläintenhoitajaksi valmistunut nainen Jyväskylän laitamilta. Tarjoan hoitopaikkaa koirille omassa kodissani. Hoitojakso voi olla päivän mittainen (jatkuva/satunnainen), viikonloppu, viikon mittainen tai mitä tahansa sovitaan. Asun omakotitalossa, jossa on iso piha-alue ja lenkille pääsee helposti esim. metsään tai hihnalenkille rauhallisille teille. Itselläni on tällä hetkellä 4 koiraa, jotka kaikki tulevat hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Koirasi ei välttämättä tarvitse tulla toimeen minun koirien kanssa, pystyn järjestämään hoidon niin että koirasi ei pääse minun koirien kanssa tekemisiin.

Minulle voi soittaa tai laittaa s-postia, jos haluat tietää enemmän minusta/hoitomahdollisuuksistani tai kysyä hoitopaikkaa.

Tanja Piira
tanja.piira@elisanet.fi
puh.0504103041

PipaH

PipaH
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 05.06.2013 klo 09:02  
+
0
HOITOAPUA maailman ihanimmalle airispojalle Kellokoskelle tai hoitopaikkaa noin 50 km säteellä Kellokoski- Järvenpää akselilta!

Olemme lähdössä matkalle lauantaina 15.6 ja palaamme myöhään keskiviikkona 19.6. Sattumuksien seurauksena airispoikamme Usko on vailla luotettavaa kotihoitajaa tai hoitopaikkaa järkevällä korvauksella. Usko on kohta kymmenen vuotias airedalenterrieri ja lähes sokea. Hymyilevä ja reipas poika, mutta vähän epävarma uusissa paikoissa, kun näkö mennyt niin heikoksi. Pienistä lapsista Usko ei oikein välitä huonojen kokemusten vuoksi, mutta toisten koirien kanssa kaikki on mennyt aina mutkattomasti. Uskon elämässä kohtuullisen rauhalliset kävelylenkit, ruoka ja rapsutus sekä torkuttelu ovat sitä mieleisintä puuhaa. :aurinko: On tottunut olemaan toimistotyöajan yksin kotona ja muutenkin varsin helppo koirapoika.

Otathan pikaisesti yhteyttä, jos olet kiinnostunut hoitamaan Uskoa.
Terveisin Pia-Maria 040-410 89 57

Pumpulitassu

Pumpulitassu
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 05.06.2013 klo 14:18  
+
0
Hoitoapua tarjolla Joensuussa!
Olen 20 v. eläinrakas nuori nainen ja minulta onnistuu koirien lenkkeilytys, seuranpito ja hoitaminen koiran omassa kodissa. Voin myös hoitaa muita lemmikkejä, kuten kissoja, jyrsijöitä ja kaneja, esim. loma-aikoina. Koirakokemusta minulla on muiden koirien hoitamisesta ja olen toiminut kissan lomahoitajana sekä minulla on ollut hamstereita. Tällä hetkellä voin käydä myös päiväsaikaan hoitamassa tai ulkoiluttamassa, jos siihen on tarvetta.

Jos kaipailet hoitajaa/ulkoiluttajaa lemmik(e)illesi Joensuussa säännöllisesti tai vain tilapäisesti,
ota yhteyttä sähköpostiini: tikru_93[at]suomi24.fi

milla98

milla98
Viestimäärä: 5

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 05.06.2013 klo 15:46  
+
0
koirallenne kesäksi hoitoapua!
Olen 15-vuotias tyttö Orimattilasta (lahden läheltä). Itsellä on jonkin verran koirakokemusta. Meillä on iso piha jossa voisimme koiranne kanssa puuhastella. koiranne tulisi saamaan huomiota, hellyyttä, kotoisaa hoitoa ja ulkoilua. Tietenkin koirasta riippuen. :) otan mielelläni vastaan pienikokoisia koiria. Palkasta sovimme sitten erikseen ja sillä ei ole tarkoitus rikastua. yhteydenotot: milla.pennala@gmail.com
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 05.06.2013 klo 15:48)

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 10
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä18878
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä4402
Viestejä yhteensä496985
Uudet käyttäjät tänään5
Viestiketjuja aloitettu tänään2
Viestejä kirjoitettu tänään62
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös198907
(Tilastot päivitetty viimeksi 18.04.2014 klo 16:15)