Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 9

Juliano

Juliano
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 28.03.2014 klo 10:00  
+
0
Hei!

Meillä on kaksi Venäjän Toy Terrieriä (tosin toinen ei täysin puhdasrotuinen), joille tarvitsisimme satunnaisesti hoitopaikkaa viikonlopuiksi. Vanhempi koirista on reilu 5 vuotta ja nuorempi kohta vuoden. Koirat ovat sisäsiistejä ja todella helppohoitoisia ja seurallisia.

Tällä hetkellä koirat ovat tottuneet arkipäivän rytmiin, jolloin heidät käytetään ulkona aamulla n. 15 minuuttia, iltapäivällä töistä tullessa saman verran ja vielä illlalla ennen nukkumaan menoa saman verran. Ilmat ovat lämmenneet jo sen verran, että pidempiäkin jaksoja voi ulkoilla halutessaan helposti.

Lähiaikoina tarvitsisimme hoitoa perjantaina iltapäivästä sunnuntai iltaan 4.-6.4. ja torstaina illasta sunnuntaiille iltaan 24.4. - 27.4. Hoitopaikka voi olla Päijät-Hämeen alueella ja voimme tuoda koirat teille.

Ilmoittele puhelimitse tai maililla jos homma kiinnostaisi! Sovitaan sitten tarkemmin kaikesta.

Terveisin,

Jukka Kinnunen
0408606792
jukka.kinnunen@andritz.com

bonja89

bonja89
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 30.03.2014 klo 16:05  
+
0
HOITOPAIKKA ( HELSINGISTÄ ) TARJOLLA!

( Kirjoitin jo tänne kauan sitten mutta sähköpostiosoitteeni olikin väärä. Te jotka otitte jo aiemmin yhteyttä, ottakaapa yhteyttä. )

Eli olen Jenni, ikää löytyy 25v ja asun Helsingissä koiran kanssa kahdestaan. Opiskelen etäisesti vielä pitkään joten aikaa löytyy ihan paljon. Koirani on 2v leikattu narttu ( sekarotu, keskikokoinen eli noin 20kg ) ja on vilkas, kiltti ja aktiivinen koira. Aluksi koirani saattaa olla arka mutta tutustumisen jälkeen muuttuu tosi rohkeaksi.

Tulee toimeen kaikkien koirien kanssa, tykkää kovasti painia ja leikkiä siksi miel. joko suuri tai keskikokoinen koira. Rodulla tai iällä ei ole väliä kunhan koirasi tulee toimeen koirani kanssa ja ei hauku paljon koska asun kerrostalossa.

Minulla on tilava asunto ja tämä alue on erittäin rauhallinen, lähellä on iso metsä sekä valtava koirapuisto, sinne käyn usein koirani kanssa. Käyn ulkona koirani kanssa yleensä 3-4 kertaa päivässä. Koira voi jäädä meille vaikka vain pari päiväksi, tai viikonlopuksi tai sitten pidemmäksi ajaksi, voidaan aina sopia.

Olen erittäin luotettava, huumorintajuinen ja kiltti ihminen joka välittää eläimistä 100%. Kanssani on helppoa tulla toimeen!

Jos olet vailla hoitopaikkaa koirallesi, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää! :)

HUOM! Poistan ilmoituksen vasta kun asia ei ole enää ajankohtaista.

Jenni / jenhannele@gmail.com

Aurinkoinen

Aurinkoinen
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 30.03.2014 klo 22:53  
+
0
Etsimme hoitopaikkaa.Jyväskylästä tai lähistöltä koirillemme ajalle 13.6. -28.6. Koiramme ovat 3-vuotias, kastroitu irlanninsetteri uros ja pikkuruinen 1,5-vuotias italianvinttikoira narttu. Koirat ovat kilttejä ja lapsiin sekä kissoihin tottuneita. Vaihtoehtoisesti voisimme myös ottaaa meille omakotitaloomme Muurammeen hoitoon kiltin koiran tai kaksi heinäkuun alkupuolella vastapalveluksena.

Yhteydenotot: kmottelin@gmail.com

Nasti97

Nasti97
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 03.04.2014 klo 19:14  
+
0
TARJOTAAN viikonloppuisin lyhyempää ja kesäaikana pitkäaikaistakin hoitopaikkaa koirialle/koirille(1-2). Täällä toinen koira(narttu,porokoira) joten koiraystävällinen koira otetaan hoitoon oman pienikokoisuuteni takia jos on kovin iso koira niin hihnakäyttäytyminen olisi kiva. :) Itse olen 17-vuotias lukiolaistyttö. Asun Tampereella kerrostalokaksiossa alimmassa kerroksessa. Todella hyvät ulkoilumahdollisuudet ja vietänkin paljon aikaa ulkona koirani kanssa joten saisi liikuntaa ja aktiviteettejä hyvin! :) Pientä palkkaa vastaan voin hoitaa koiria vaikka läpi kesän! Omistaja maksaa koiran ruuat + antaa ruokinta- ja hoito-ohjeet! Olen vastuuntuntoinen ja luotettava!:) Ota yhteyttä s-postilla: oona.aalto97@gmail.com
(Viestiä on muokattu torstaina, 03.04.2014 klo 19:17)

Jesper

Jesper
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 03.04.2014 klo 19:23  
+
0
TILAPÄISTÄ HOITOPAIKKAA VAILLA Vantaa/Helsinki/Kerava 7-vuotias saksanpaimenkoirauros työpäivän (n.klo 7.00-15.30) väliseksi ajaksi nyt keväällä huhtikuun loppu-toukokuu. Kyse siis muutamasta päivästä, taloyhtiöömme tulee julkisivuremontti ja tietyt toimenpiteet, kuten parvekkeiden poistot ym tuottaa sen verran kovaa ääntä, että koiran olisi kurja sitä kuunnella! Koira rakastaa ihmisiä, kulkee hihnassa hyvin, ei vaadi suuria viihdykkeitä päivän aikana ja pystymme hoitamaan pidemmät lenkit aamulla ja töiden jälkeen. Toisten urosten kanssa ei yleensä tule toimeen eikä komentelevien narttujen... Asumme siis Vantaalla mutta mahdollisuus tuoda koira esim. Keravalle tai Pohjois-Helsingin alueelle aamuisin. Tottakai tarjoamme pientä korvausta hoitoavusta. Otathan yhteyttä yksityisviestillä.

siltsukka

siltsukka
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 07.04.2014 klo 09:04  
+
0
Eli olen huumorintajuinen, vastuuntuntoinen, luotettava ja 100% eläinrakas, 17vuotias tyttönen maalta, orimattilasta.

Meillä on iso n. 1 hehtaarin tontti jossa voi vapaasti temmeltää. Tällä hetkellä ei siis ole itsellä mahdolllisuutta koiraa ottaa joten aikaa riittää hoitokoirille vaikka kuinka. Etenkin kun on kesä tulossa ja luultavasti tänäkin vuonna jää kesätyöt saamatta olisi kiva jos olisi edes karvaturrista seuraa. Tästä "työstä" ei ole tarkoitus rikastua mutta palkan maksusta voimme jutella sitten jokaisen kanssa henk.koht. Tällä hetkellä omistan kaksi kissaa ja Ponin. Hoitokoiria on ollut ennenkin ja kaikki, niin koira kuin omistajakin ovat olleet tähän asti hyvin tyytyväisiä. . Olen pienestä pitäen ollut eläinten kanssa, lähinnä hevosten ja koirien. Rakastan eläintä kuin eläintä, oli se sitten norsu tai rotta. Mielestäni on tarkeintä että koiralla on hyvä olla ja omista voi lähteä hyvillä mielin lomalle tms. Toivottavaa olisi ettei koirasi syö kissojamme :D Kissat saadaan tarvittaessa "eristettyä" koirista mutta tähän asti joka koira on ymmärtänyt olla työntämättä nokkaansa joka paikkaan.

Jos juuri sinun koirasi on vailla hoitopaikkaa otahan yhteyttä s-postiini niin jutellaan lisää: silja.rantanen@gmail.com (luen hyvin harvoin yv viestit täällä)

Yst.kesä terkuin Silja Rantanen

cosmos_helsinki

cosmos_helsinki
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 10.04.2014 klo 15:59  
+
0
Hei, etsin koiran ulkoiluttajaa, Helsingissa Lansi-Pasilassa. Erttain iloinen 2,5 vuotias sekarotuinen tyttkoirani kaipaa luotettavaa ja elainrakasta lenkki seuraa arki iltapaivisin korvausta vastaan. Ota yhteytta!! Terveisin Emma (penttinen@gmail.com)

kigga

kigga
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 16.04.2014 klo 07:09  
+
0
Moikka! Olen 17v nuori nainen ja etsin suht hyvätapaista koiraa lenkkiseuraksi Nokialta Kankaantaan alueelta. Kokemusta koirista löytyy niin omasta koirasta, kuin löytökoirista, joiden kanssa olen pyörinyt rekku rescuen kautta. Nyt minulla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta omaan koiraan, joten toivon että joku lenkitysapua kaipaava ottaisi minuun yhteyttä! :)

Olen luotettava ja vastuuntuntoinen. :)

laurrraaa

laurrraaa
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 19.04.2014 klo 20:19  
+
0
Tarjotaan hoitoapua kesäksi!
Kesällä 15-vuotta täyttävä tyttö tarjoaa hoitoapua kesäksi! Asun Kangasalla (Tampereen lähellä). Aiempaa kokemusta koiranhoidosta löytyy. Meillä on myös iso piha, jossa mahtuisin koiran kanssa leikkimään. Koiranne saisi hyvää seuraa, hoitoa ja ulkoilua. Otan mielelläni vastaan pienikokoisia koiria. yhteudenotot: laura.t.valimaa@gmail.com
(Viestiä on muokattu lauantaina, 19.04.2014 klo 20:52)

Lahela88

Lahela88
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 21.04.2014 klo 11:09  
+
0
TARJOTAAN LENKITYS- JA HOITOAPUA TUUSULASSA (Lahela)

Olen 25-vuotias koulutettu eläintenhoitaja, valmistuin vuonna 09 ja kokemusta on karttunut jo ennen sitä dogsitterinä (asuin parista päivästä viikkoon hoidokkien kanssa sekä tein erikseen lenkityshommia). Kokemusta löytyy siis kaikenkokoisista, -näköisistä ja oloisista koirista ja muista eläimistä, myös haastavammat tapaukset ovat tervetulleita.
Nyt Tuusulaan muuton ja alan vaihdon takia kova ikävä koirakavereita ja tarjoankin apuani yhdessä sopimaamme korvausta vastaan.

Kysy lisää, kerran enemmän kuin mielelläni itsestäni ja kokemuksistani!

Pitkiä (tai lyhyitä :)) lenkkejä uuden koirakaverin kanssa odotellen,
Sanna

P.S Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse yhteiset@outlook.com
(Viestiä on muokattu maanantaina, 21.04.2014 klo 11:11)

cupru

cupru
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 24.04.2014 klo 10:03  
+
0
Tarjotaan hoitopaikkaa Helsingin Kampissa.

Olen 28-vuotias nainen ja otan mielelläni koirahoidokin luokseni tuomaan iloa arkeeni :) Olen erittäin eläinrakas sekä luotettava hoitaja ja minulla on paljon kokemusta koirien hoidosta. Olen hoitanut koiria muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Olen hoitanut esimerkiksi kahta bichonia, muutamia sekorotuisia, mäyräkoiraa ja skotlanninterrieriä.

Tarjoan pienelle koiralle hoitopaikkaa kotonani Helsingin Kampissa. Huom! Asun kerrostalossa pienessä kaksiossa ja käyn kokopäivätöissä arkisin, joten koirahoidokin tulee ehdottomasti osata olla työpäivän ajan yksin sekä olla muutenkin kerrostalokelpoinen, eikä haukkuherkkä.

Korvauksesta sovitaan aina ennen hoitojakson alkua.

Asialliset yhteydenotot sähköpostiin:
krismonttu@gmail.com

taavvvi

taavvvi
Viestimäärä: 18

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 27.04.2014 klo 21:38  
+
0
HAETAAN HOITOAPUA HELSINGISTÄ

Etsin 5-vuotiaalle suomenlapinkoirauroksellemme hoitajaa viikonlopulle 30.5-1.5 sekä mahdollisesti myös muutamaksi viikoksi kesällä. Hoitajaksi käy kuka tahansa koirakokemusta omaava täysi-ikäinen pääkaupunkiseudulta. Koiramme on perusluonteeltaan kiltti ja tottelevainen, mutta välillä rähisee remmissä (vähenemään päin) ja saattaa säikkyä lapsia tai vanhoja ihmisiä. Tarvitsemmekin siksi hoitajan, joka ymmärtää koirien käyttäytymistä ja osaa ennakoida näitä tilanteita.

Hoitoajasta maksamme tietysti sopivan korvauksen.

Yhteydenotot: nearepo@outlook.com
Kukaan ei pidä juttujasi yhtä nerokkaina kuin koirasi

Suomenlapinkoira Taavi (s. 3.5.2009)
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 27.04.2014 klo 21:42)

Marylin_

Marylin_
Viestimäärä: 15

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 28.04.2014 klo 10:42  
+
0
HOITOPAIKKA/ LENKITYSAPUA PORISSA!

Tarvitsetko esim. lomamatkan ajaksi hoitajaa koirallesi?
Tai ihan vaan lenkitys apua silloin tällöin?
Olen kesäkuussa 19-vuotta täyttävä nuori nainen ja asun Porissa
omakotitalossa yhdessä poikaystäväni kanssa.
Meillä on kääpiökani jolla on oma huone jonne koiralla ei tarvitse olla pääsyä.
Olen käynyt muutama vuosi sitten dogsitter kurssin ja minulla on ollut jonkin verran hoitokoiria.
Korvaus hoidosta/lenkitysavusta ei tarvitse olla mikään päätä huimaava summa. :)
Myös pieneläimet ja kissat ovat tervetulleita.

sähköposti janitajokinen@gmail.com
http://bolognesepate.blogspot.fi/

RDFC

RDFC
Viestimäärä: 41

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 04.05.2014 klo 12:23  
+
0
lenkitysapua kaivataan Helsingissä

Etsin koirakokemusta omaavaa ja pitkäpinnaista kaveria touhuamaan, lenkkeilemään ja hengailemaan kolmen koiran laumani kanssa :) Kaikenkirjavaan joukkoon mahtuu 1,5v Amerikanbulldoggi uros, 6v rottweilerin ja ajokoiran sekamelska poju sekä 8v amerikanstaffordshirenterrieri rouva. Lisäksi meillä pyörii päivisin myös neljäs karvaturri, 7v saksanpaimenkoiran ja bordercollien sekoitus, joka on myös oma mutta asustelee illat naapurissa :) Koirat on mahdottoman ihmisrakkaita ja kilttejä. Toivon kokemusta isoista koirista, koska kaikki ovat hyvinkin uskollisia rotujensa ominaisuuksille, lähinnä siis energisiä ja kovapäisiä. (Ambulli etsii myös koirakavereita!)
Etsiskelen siis lenkittäjää ja touhuajaa, jota kiinnostaisi touhuta sekä yksin koirien kanssa, että yhdessä mun ja koko lauman kanssa. Näiden kanssa saa olla ja mennä niin paljon kun jaksaa! Itse olen 21v nainen ja tällä hetkellä äippälomilla, olen siis myös päivisin kotosalla. Sinulta en vaadi oikeastaan muuta kuin energiaa, rohkeutta toimia vaativien koirien kanssa sekä keinon päästä Helsingin Suutarilaan. Koirat lisäisi siihen vielä pusuja, haleja ja rapsutuksia :) jos kiinnostaa niin laita säpoa theherowilleatyou@hotmail.com tai soita Sanna/0405881495 ;)
uusia tuttavuuksia odotellen, Optimus, Junior, Mira ja Mimmi sekä mamma :)

foxfire83

foxfire83
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 06.05.2014 klo 17:23  
+
0
Tarjoan

Koirille
- lenkkeilytystä, virikkeitä
- hoitajaa esim. illaksi, muutamaksi tunniksi, yöksi
- lomahoitoa (koiran omassa kodissa)
- mahdollisuus tutustua omistajan halutessa valvotusti omiin lemmikkeihini

Kissoille (ja muille lemmikeille):
- hoitajaa esim. lomien ajaksi

Lenkkeilytysapua on tarjolla Keravalla ja Keravan läheisyydessä.
Lemmikkien hoitoapua Vantaalla, Keravalla ja Helsingissä.

Olen 30-vuotias eläinrakas nainen. Itselläni on kultainennoutaja, kääpiövillakoira sekä kaksi maatiaskissaa. Minulla on ollut elämässäni myös muita koiria, ja jo lapsuuden kodissani meillä oli aina koira talossa. Minulla on kokemusta myös erittäin energisistä, suurista koirista! Mutta toisaalta oma pieni villakoirani on lujatahtoinen mutta erittäin helposti ja herkästi tottelevainen. Niimpä ymmärrän, että koiratkin ovat yksilöitä, erilaisia keskenään, jopa saman rodun sisällä, ja vaativat ihmiseltä luonteeseensa sopivaa käytöstä. Aina kuitenkin täytyy olla selkeät ja johdonmukaiset rajat. Koirien kanssa tarvitsee myös huumorintajua - haleja ja rapsutuksia unohtamatta :)

Hoidan lemmikkejäsi ohjeidesi mukaisesti, ja kunnioitan toiveitasi.

Ystävällisin terkuin, Katri (0409620270), foxfire83@netti.fi
(Viestiä on muokattu tiistaina, 06.05.2014 klo 17:29)

Noorr

Noorr
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 06.05.2014 klo 22:25  
+
0
Hei!

Etsin Helsingin alueelta koiranulkoiluttajaa 3-vuotiaalle Penni-koiralleni. Penni on sekoitus Brasilian- ja Jackrusselinterrieriä ja toivoisinkin löytäväni täältä kokeneen koiranulkoiluttajan muun muassa Pennin metsästysvietin ja ajoittain erittäin nopeiden reaktioiden vuoksi (esimerkiksi polkupyörien perään juokseminen on Pennin lempiharrastuksia näin kesäisin..). Olen töissä arkisin noin kahdeksasta neljään ja olisikin ihanteellista, jos löytäisin jonkun lenkittämään koiraani työpäiväni aikana. Tarvetta ulkoiluttajalle on sopimuksen mukaan ja majailemme koirani kanssa Oulunkylän alueella.

Yhteydenotot joko yksityisviestinä tai sähköpostiini noora . salo2 (ät)gmail.com

griffon

griffon
Viestimäärä: 5433

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 07.05.2014 klo 10:42  
+
0
Siirretty


NappiIines67 kirjoitti:

Hei, Minulla on 2 westiestä ja kyselen et oisko Espoon alueella missään kuka haluaisi alkaa ulkoiluttaa koiriani 4 kertaa tai 3 kertaa ulkona kun nyt tällä hetkellä en pysty itse ulkoiluttaa niitä ja nyt minun 2 westietä ovat hoidossa toisessa paikassa kokonaan mutta olisi kiva saada tytöt kotia seurakseni tänne kotia mutta ulos en voi viedä koska minulta on leikattu 17.4 oikee ranne ja siinä menee nyt hieman pitkään ennen kuin ranteeni on taas normaali että pääsen itse taas viemään tytöt ulos, mutta nyt minulla on puolikipsi ranteessa ja on hieman avuton olo kun ei voi nyt tehdä mitään ja koiriani en voi kanss pitää nyt kotona ulkoilun takia, mutta jos saisin jonkun ulkoiluttajan vakituisesti niin siinä samalla voisin itsekkin kävellä mukana ulkona. Ilmoita jos löytyy henkilö joka olisi halukas ulkoiluttaa 3-4 kertaa ulkona 2 westietä.

Terveisin : Christina Relander
Sähköpostiosoite on : christina.relander@gmail.com

Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
griffonpojat Elmo ja Simo
Muistoissa Laku 2002-2013

EijaS

EijaS
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 10.05.2014 klo 08:49  
+
0
Etsitään hoitajaa Nummi-Pusulaan tai Nummi-Pusulasta, Vihdistä, Karkkilasta, Nurmijärveltä ym
Onni, Labradorinnoutaja, 2.5 vuotta hakee satunnaista hoitajaa Nummi-Pusulan Karisjärvellä. Onni ei ole vielä tottunut olemaan yksin kotona, sillä se asui kanssamme maassa, jossa on aina joku apulainen tai vahti työssä kotona. Voisin tuoda Onnin hoitoon tai hoitaja voisi tulla meille kotiin. Hoitopaikka voisi olla missä vain Nummi-Pusulassa, Vihdissä, Karkkilassa tai Helsingin ja Nummi-Pusulan välillä. Tarvetta on tällä hetkellä satunnaisesti, lähinnä silloin kun haluamme molemmat lähteä reissuun esim Helsinkiin. Onni innostuu muista koirista aika tavalla, koska on perheen ainoa koira, joten alku toisen koiran kanssa voi olla aika työläs. Se ei kuitenkaan ole yhtään agressiivinen vaan haluaa heti leikkiä. Onni tarvitsee yhden 1h lenkin tai kaksi 30min lenkkiä päivässä, jos se pääsee muuten pihalle välillä. Onni on koulutettu englanniksi. Kävelee hihnassa aika hyvin.
Ota yhteyttä eija.soini ät iki.fi

pööpikkä

pööpikkä
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 13.05.2014 klo 09:51  
+
0
Etsitään hoitoapua LÄNSI-VANTAALLA.

Meillä asuu erittäin ihmisrakas ja leikkisä 4v. kastroitu lyhytkarvainen kääpiömäyräkoiraherra (7kg).
Etsimme hänelle vakituista hoitopaikkaa, hoidon tarve vaihtelee 1-3 yötä, yleensä viikonloppuisin/arkipyhinä matkojen vuoksi. Koiramme on erittäin ihmisrakas sylikoira ja näin ollen olisi ihana löytää hänelle kodinomainen hoitopaikka, missä saa olla huomion keskipisteenä.
Olemme muuttaneet perheineen Vantaalle, ja näin ollen meillä ei ole koiralle hoitopaikkamahdollisuutta, yleensä pyrimme ottamaan pienen haukkumme matkalle/reissuille mukaan, mutta aina tämä ei valitettavasti ole mahdollista :( Etsimme hoitopaikkaa lähiseudulta.
Vaihtelevasti saatamme tarvita iltapäivisin myös lenkitysapua.

Hoitopaikan pitäisi olla rauhallinen, ei mielellään muita koiria, koska koiramme pelkää riehuvia ja leikkisiä koiria, rauhalliset koirat ovat hänen mieleensä. Toisaalta toiset mäyräkoirat ovat hänelle mieluisia kavereita, samoin jotkut pienet koirat. Isoja koiria hän pelkää, pentuna tapahtuneen sakemannin hyökkäyksen johdosta. Tykkää lenkkeillä etenkin metsässä, etenkin hyvässä säässä. Sateella mielellään jäisi sisälle viltin alle lämpimään, onkin melkoinen saavutus saada huonolla ilmalla meidän herra ulos. Koira on helppo käsiteltävä, kiltti, ei hihnarähjääjä eikä ollenkaan aggressiivinen. Ollut pennusta asti enemmmänkin alistuva kuin dominoiva, herkkä koira.

Otathan yhteyttä sinä täysi-ikänen ihminen, jos sinulla olisi mahdollisuus tarjota aika ajoin koirallemme hoitopaikkaa esim. viikonloppuisin.
heli.kullberg@gmail.com

Romuli

Romuli
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 14.05.2014 klo 12:50  
+
0
TARJOTAAN HOITOPAIKKAA KOIRILLE/LEMMIKEILLE/HELSINKI.

Vuosien kokemusta hoitokoirista sekä myös ongelmakäytöksien kouluttamisesta. Huolehtivaa hoitoa omistajan ohjeiden mukaan ja tarvittaessa myös koulutusapua arjen ongelmiin. Jos etsit koirallesi hoitoapua. Ota yhteyttä sähköpostiin. romuliz (a) netti.fi

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 9
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä20709
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä4797
Viestejä yhteensä524844
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään1
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös231864
(Tilastot päivitetty viimeksi 06.03.2015 klo 05:45)