Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 8

NiemAnu

NiemAnu
Viestimäärä: 11

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 07.03.2014 klo 20:45  
+
0
Tarjotaan hoitoapua viikonloppuisin Vantaan Myyrmäessä.

21-vuotias luotettava ja vastuuntuntoinen nainen etsii "viikonloppukoiraa".
Kokemusta koirista ja niiden kouluttamisesta on paljon. Pärjään isojen kuin pienienkin koirien kanssa.

Omaa koiraa ei ole arjen ajanpuutteen takia, mutta viikonloppuisin olisi kiva saada lenkkeily- ja löhöilyseuraa.
Sillointällöin onnistuu lenkitysapu myös arki-iltaisin.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla: anu.nieminen@hotmail.com

Boy

Boy
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 08.03.2014 klo 10:10  
+
0
Etsitään/tarjotaan hoitoapua Pirkkalassa. Hugo on 3-vuotias 21kg leikattu vehnäterrieri uros. Tulee toimeen kaikkien ihmisten ja koirien kanssa, mutta ainoastaan pienten lasten kanssa voi olla liian villi. Luonteeltaan energinen, kiltti, hyvällä tavoin ilkikurinen ja leikkisä.
Etsimmekin pääsääntöisesti hoitopaikkaa väillä viikonloppuisin ja kerran tai kaksi vuodessa lomamatkan ajaksi. Paras tietysti olisi jos hoitajan perheestäkin löytyisi koira, niin voisimme ottaa myös sitä hoitoon ja saisi Hugo leikkikaverin. Otathan yhteyttä yksityisviestillä niin kerron lisää.

Inkuli

Inkuli
Viestimäärä: 17

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 09.03.2014 klo 15:42  
+
0
HOITOAPUA TARJOTAAN VIITASAARI,KEIHÄRINKOSKI! Paikka sijaitsee 115km Jyväskylästä pohjoiseen. Muita paikkoja lähellä ovat: Pihtipudas, Jämsä, Saarijärvi, kinnula. Mikäli olet valmis koiran minulle tuomaan, niin laitathan sähköpostia: inka.paananen@gmail.com TAI inka.paananen@hotmail.com

Olen 14 vuotias tyttö, joka on iästään huolimatta kokenut koiran treenaaja ja lenkittäjä. Mahdollisesti treenailisin koiraa, mikäli omistaja sen sallii. :) Itsellä on 2 cairnterrieriä, joiden kanssa agilityä ja tokoa.
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 09.03.2014 klo 15:47)

BcPoka

BcPoka
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 09.03.2014 klo 16:02  
+
0
HOITOAPUA TARJOTAAN - RAISIO, TURKU, NAANTALI, LÄHIALUEET

Hei! Olen 15-vuotias raisiolainen tyttö. Minulla on 4H:n dogsitterin pätevyys (kurssi kesti 60 tuntia) Olen menossa huhtikuun alussa 4H:n cat- ja petsitterkurssille, jotta voin vielä erikoistua kissoihin ja muihin lemmikkeihin enemmän. Minulla on paljon kokemusta kaikenkokoisista ja -luonteisista koirista sekä sisä- ja ulkokissoista sekä jyrsijöistä. Hoidan mielelläni asiakkaan lemmikeitä asiakkaan luona, mutta voin ottaa kotiini koirasi 1-3 päiväksi arkisin, lomilla pidemmäksikin aikaa. :) Kissoja hoidan vain asiakkaan luona ja terraario/häkkieläimiä hoidan sekä arkena että loma-aikoina pidemmän ajan kotonani. Olen myös avoin muille ehdotuksille/järjestelyille. Minulla on itselläni 3-vuotias bordercollie-uros Poka, joka on todella sosiaalinen. Hoitokoiran ajaksi koirani asuu silti eri kerroksessa turvallisuussyistä. Minuun saa yhteyttä soittamalla 0400 541650 tai sähköpostilla sjobergaino@gmail.com. Voit myös lähettää minulle koirat.comissa yksityisviestiä.

Ystävällisin terveisin, Aino Sjöberg.

koiranhoitaja96

koiranhoitaja96
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 09.03.2014 klo 18:48  
+
0
HOITOPAIKKA TARJOTAAN - RAISIO

Täällä olisi tarjolla opiskelijatytön luona paikka koiralle lomasi ajaksi. Koirakokemusta löytyy niin omista koirista, kuin hoitokoiristakin. Tällä hetkellä minulla ei ole koiria, tai muitakaan eläimiä.

Ainoana ehtona hoidolle on, ettei koirasi ole eroahdisteinen ja sopii kerrostaloon. Käyn arkipäivisin koulua, joten koira joutuisi olemaan yksin 3-6 tuntia, riippuen päivästä.

Hoito on siis täysin ilmainen, mutta toki tiukkaa opiskelijabudjettia saa avustaa, jos haluaa.

Paikka on Turun lähistöllä, Raisiossa.

Aluksi yhteys sähköpostiin idaa324@gmail.com
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 09.03.2014 klo 18:49)

carat

carat
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 11.03.2014 klo 08:58  
+
0
HOITOAPUA/SIJAISKOTIA ETSITÄÄN VUODEKSI!

Espoossa asuva 8-vuotias hellyyttävä, ihmisrakas havannankoirauros etsii rakastavaa sijaiskotia vuodeksi kesäkuun 2014 alusta lähtien. Omistaja on lähdössä ulkomaankomennukselle maahan, johon koiraa ei voi ottaa mukaan ilman stressaavaa matkustamista ja karanteenia. Tutut hoitajat eivät pysty sitoutumaan vuoden hoitoon, joten uusi vuoden pituinen hoitopaikka olisi haussa.

Kaikenlainen temppuilu, leikkiminen ja lenkkeily on hänen mieleen. Haluaa osallistua kaikkiin kotihommiin ja kulkea mukana menoissa, siivouksesta suihkuun. Erityisesti autossa viihtyy ja on tottunut matkustaja vähän yli parinkin tunnin matkoilla. Bussissakin pärjää rauhallisen omistajan kanssa. Ei juurikaan hauku ja on tottunut kerrostaloelämän kasvatti. Ei sovellu lapsiperheisiin tai jos kodissa on muita koiria. Välillä osaa näyttää myös haasteellisen puolensa ja kynsien leikkuu ei onnistu ilman taistelua. Jos olet jo kokenut koirien kanssa touhottaja ja haluat reilun annoksen ihanuutta, haastetta ja iloa elämääsi niin ota yhteyttä. Myös Satakunnan tai Varsinais-Suomen alueelta löytyvä sijaiskoti sopii.

Ensimmäiset yhteydenotot mielellään sähköpostilla
Kaisa
carat84@gmail.com

Anniiz

Anniiz
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 20.03.2014 klo 19:24  
+
0
Moikka! Etsin kesälle luotettavaa hoitajaa kohta 2vuotiaalle kääpiömäyräkoiralleni. Suunnitelmissani on ainakin kaksi viikon kestävää lomamatkaa, jotka sijoittuvat heinä-elokuulle. Toivoisin sinun asuvan pääkaupunkiseudulla. Koirani Pepe tulee toimeen muidenkin koirien kanssa, mutta kaipaa paljon huomiota. Yhteydenotot ja korvaustoivomukset sähköpostiini: Anniiz_1@hotmail.com

Suffelii

Suffelii
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 24.03.2014 klo 00:45  
+
0
LENKKEILY-/ JA HOITOAPUA TARJOLLA KOUVOLASSA :)!

Heippa! Olen 19-vuotias opiskelija tyttö Kouvolasta. Olen luotettava, vastuuntuntoinen, ystävällinen ja ennenkaikkea eläinrakas. Olisi mukavaa saada joku/jotkut koirulit lenkkikaveriksi kun omaa koiraa ei nyt ole mahdollista hankkia. Voin myös hoitaa koiria muutenkin, mutta kotiini en pysty ottamaan tällä hetkellä hoitoon lemmikkejä.
Kesäloman ajaksi (aikaisemminkin on mahdollista) olisikin kiva saada koiramaista seuraa ettei aika kävisi pitkäksi ;). Silloin pystyn myös aamulla ja päivälläkin paremmin esim. lenkittämään kun ei ole koulua. Jotain pientä palkkaahan näin opiskelijana olisi ihan mukava saada, mutta enemmän koirakokemusta ja vaikka juuri sitä lenkkiseuraa haluaisin saada :)!

Jos kiinnostuit niin ota vain ensin sähköpostilla yhteyttä niin sovitaan ja katsotaan josko minusta olisi sinulle/koirillesi jotain apua.
Sofia
s-posti: so_pp_a@hotmail.com
(Viestiä on muokattu maanantaina, 24.03.2014 klo 10:50)

nevelyn

nevelyn
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 26.03.2014 klo 14:01  
+
0
Hei!

Haen Helsingistä noin kesäkuun puolesta välistä alkaen hoitoapua koiralleni pitkien työpäivien ajaksi. Koira on vähän alle kaksivuotias ja pienikokoinen (n.25 kg) saksanpaimenkoiranarttu. Koira on pääasiassa helppo ja todella ihmisrakas. Kerron koirasta, itsestäni ja tilanteestani lisää mieluiten yksityisviestillä!

Juliano

Juliano
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 28.03.2014 klo 10:00  
+
0
Hei!

Meillä on kaksi Venäjän Toy Terrieriä (tosin toinen ei täysin puhdasrotuinen), joille tarvitsisimme satunnaisesti hoitopaikkaa viikonlopuiksi. Vanhempi koirista on reilu 5 vuotta ja nuorempi kohta vuoden. Koirat ovat sisäsiistejä ja todella helppohoitoisia ja seurallisia.

Tällä hetkellä koirat ovat tottuneet arkipäivän rytmiin, jolloin heidät käytetään ulkona aamulla n. 15 minuuttia, iltapäivällä töistä tullessa saman verran ja vielä illlalla ennen nukkumaan menoa saman verran. Ilmat ovat lämmenneet jo sen verran, että pidempiäkin jaksoja voi ulkoilla halutessaan helposti.

Lähiaikoina tarvitsisimme hoitoa perjantaina iltapäivästä sunnuntai iltaan 4.-6.4. ja torstaina illasta sunnuntaiille iltaan 24.4. - 27.4. Hoitopaikka voi olla Päijät-Hämeen alueella ja voimme tuoda koirat teille.

Ilmoittele puhelimitse tai maililla jos homma kiinnostaisi! Sovitaan sitten tarkemmin kaikesta.

Terveisin,

Jukka Kinnunen
0408606792
jukka.kinnunen@andritz.com

bonja89

bonja89
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 30.03.2014 klo 16:05  
+
0
HOITOPAIKKA ( HELSINGISTÄ ) TARJOLLA!

( Kirjoitin jo tänne kauan sitten mutta sähköpostiosoitteeni olikin väärä. Te jotka otitte jo aiemmin yhteyttä, ottakaapa yhteyttä. )

Eli olen Jenni, ikää löytyy 25v ja asun Helsingissä koiran kanssa kahdestaan. Opiskelen etäisesti vielä pitkään joten aikaa löytyy ihan paljon. Koirani on 2v leikattu narttu ( sekarotu, keskikokoinen eli noin 20kg ) ja on vilkas, kiltti ja aktiivinen koira. Aluksi koirani saattaa olla arka mutta tutustumisen jälkeen muuttuu tosi rohkeaksi.

Tulee toimeen kaikkien koirien kanssa, tykkää kovasti painia ja leikkiä siksi miel. joko suuri tai keskikokoinen koira. Rodulla tai iällä ei ole väliä kunhan koirasi tulee toimeen koirani kanssa ja ei hauku paljon koska asun kerrostalossa.

Minulla on tilava asunto ja tämä alue on erittäin rauhallinen, lähellä on iso metsä sekä valtava koirapuisto, sinne käyn usein koirani kanssa. Käyn ulkona koirani kanssa yleensä 3-4 kertaa päivässä. Koira voi jäädä meille vaikka vain pari päiväksi, tai viikonlopuksi tai sitten pidemmäksi ajaksi, voidaan aina sopia.

Olen erittäin luotettava, huumorintajuinen ja kiltti ihminen joka välittää eläimistä 100%. Kanssani on helppoa tulla toimeen!

Jos olet vailla hoitopaikkaa koirallesi, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää! :)

HUOM! Poistan ilmoituksen vasta kun asia ei ole enää ajankohtaista.

Jenni / jenhannele@gmail.com

Aurinkoinen

Aurinkoinen
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 30.03.2014 klo 22:53  
+
0
Etsimme hoitopaikkaa.Jyväskylästä tai lähistöltä koirillemme ajalle 13.6. -28.6. Koiramme ovat 3-vuotias, kastroitu irlanninsetteri uros ja pikkuruinen 1,5-vuotias italianvinttikoira narttu. Koirat ovat kilttejä ja lapsiin sekä kissoihin tottuneita. Vaihtoehtoisesti voisimme myös ottaaa meille omakotitaloomme Muurammeen hoitoon kiltin koiran tai kaksi heinäkuun alkupuolella vastapalveluksena.

Yhteydenotot: kmottelin@gmail.com

Nasti97

Nasti97
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 03.04.2014 klo 19:14  
+
0
TARJOTAAN viikonloppuisin lyhyempää ja kesäaikana pitkäaikaistakin hoitopaikkaa koirialle/koirille(1-2). Täällä toinen koira(narttu,porokoira) joten koiraystävällinen koira otetaan hoitoon oman pienikokoisuuteni takia jos on kovin iso koira niin hihnakäyttäytyminen olisi kiva. :) Itse olen 17-vuotias lukiolaistyttö. Asun Tampereella kerrostalokaksiossa alimmassa kerroksessa. Todella hyvät ulkoilumahdollisuudet ja vietänkin paljon aikaa ulkona koirani kanssa joten saisi liikuntaa ja aktiviteettejä hyvin! :) Pientä palkkaa vastaan voin hoitaa koiria vaikka läpi kesän! Omistaja maksaa koiran ruuat + antaa ruokinta- ja hoito-ohjeet! Olen vastuuntuntoinen ja luotettava!:) Ota yhteyttä s-postilla: oona.aalto97@gmail.com
(Viestiä on muokattu torstaina, 03.04.2014 klo 19:17)

Jesper

Jesper
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 03.04.2014 klo 19:23  
+
0
TILAPÄISTÄ HOITOPAIKKAA VAILLA Vantaa/Helsinki/Kerava 7-vuotias saksanpaimenkoirauros työpäivän (n.klo 7.00-15.30) väliseksi ajaksi nyt keväällä huhtikuun loppu-toukokuu. Kyse siis muutamasta päivästä, taloyhtiöömme tulee julkisivuremontti ja tietyt toimenpiteet, kuten parvekkeiden poistot ym tuottaa sen verran kovaa ääntä, että koiran olisi kurja sitä kuunnella! Koira rakastaa ihmisiä, kulkee hihnassa hyvin, ei vaadi suuria viihdykkeitä päivän aikana ja pystymme hoitamaan pidemmät lenkit aamulla ja töiden jälkeen. Toisten urosten kanssa ei yleensä tule toimeen eikä komentelevien narttujen... Asumme siis Vantaalla mutta mahdollisuus tuoda koira esim. Keravalle tai Pohjois-Helsingin alueelle aamuisin. Tottakai tarjoamme pientä korvausta hoitoavusta. Otathan yhteyttä yksityisviestillä.

siltsukka

siltsukka
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 07.04.2014 klo 09:04  
+
0
Eli olen huumorintajuinen, vastuuntuntoinen, luotettava ja 100% eläinrakas, 17vuotias tyttönen maalta, orimattilasta.

Meillä on iso n. 1 hehtaarin tontti jossa voi vapaasti temmeltää. Tällä hetkellä ei siis ole itsellä mahdolllisuutta koiraa ottaa joten aikaa riittää hoitokoirille vaikka kuinka. Etenkin kun on kesä tulossa ja luultavasti tänäkin vuonna jää kesätyöt saamatta olisi kiva jos olisi edes karvaturrista seuraa. Tästä "työstä" ei ole tarkoitus rikastua mutta palkan maksusta voimme jutella sitten jokaisen kanssa henk.koht. Tällä hetkellä omistan kaksi kissaa ja Ponin. Hoitokoiria on ollut ennenkin ja kaikki, niin koira kuin omistajakin ovat olleet tähän asti hyvin tyytyväisiä. . Olen pienestä pitäen ollut eläinten kanssa, lähinnä hevosten ja koirien. Rakastan eläintä kuin eläintä, oli se sitten norsu tai rotta. Mielestäni on tarkeintä että koiralla on hyvä olla ja omista voi lähteä hyvillä mielin lomalle tms. Toivottavaa olisi ettei koirasi syö kissojamme :D Kissat saadaan tarvittaessa "eristettyä" koirista mutta tähän asti joka koira on ymmärtänyt olla työntämättä nokkaansa joka paikkaan.

Jos juuri sinun koirasi on vailla hoitopaikkaa otahan yhteyttä s-postiini niin jutellaan lisää: silja.rantanen@gmail.com (luen hyvin harvoin yv viestit täällä)

Yst.kesä terkuin Silja Rantanen

cosmos_helsinki

cosmos_helsinki
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 10.04.2014 klo 15:59  
+
0
Hei, etsin koiran ulkoiluttajaa, Helsingissa Lansi-Pasilassa. Erttain iloinen 2,5 vuotias sekarotuinen tyttkoirani kaipaa luotettavaa ja elainrakasta lenkki seuraa arki iltapaivisin korvausta vastaan. Ota yhteytta!! Terveisin Emma (penttinen@gmail.com)

kigga

kigga
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 16.04.2014 klo 07:09  
+
0
Moikka! Olen 17v nuori nainen ja etsin suht hyvätapaista koiraa lenkkiseuraksi Nokialta Kankaantaan alueelta. Kokemusta koirista löytyy niin omasta koirasta, kuin löytökoirista, joiden kanssa olen pyörinyt rekku rescuen kautta. Nyt minulla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta omaan koiraan, joten toivon että joku lenkitysapua kaipaava ottaisi minuun yhteyttä! :)

Olen luotettava ja vastuuntuntoinen. :)

laurrraaa

laurrraaa
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 19.04.2014 klo 20:19  
+
0
Tarjotaan hoitoapua kesäksi!
Kesällä 15-vuotta täyttävä tyttö tarjoaa hoitoapua kesäksi! Asun Kangasalla (Tampereen lähellä). Aiempaa kokemusta koiranhoidosta löytyy. Meillä on myös iso piha, jossa mahtuisin koiran kanssa leikkimään. Koiranne saisi hyvää seuraa, hoitoa ja ulkoilua. Otan mielelläni vastaan pienikokoisia koiria. yhteudenotot: laura.t.valimaa@gmail.com
(Viestiä on muokattu lauantaina, 19.04.2014 klo 20:52)

Lahela88

Lahela88
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 21.04.2014 klo 11:09  
+
0
TARJOTAAN LENKITYS- JA HOITOAPUA TUUSULASSA (Lahela)

Olen 25-vuotias koulutettu eläintenhoitaja, valmistuin vuonna 09 ja kokemusta on karttunut jo ennen sitä dogsitterinä (asuin parista päivästä viikkoon hoidokkien kanssa sekä tein erikseen lenkityshommia). Kokemusta löytyy siis kaikenkokoisista, -näköisistä ja oloisista koirista ja muista eläimistä, myös haastavammat tapaukset ovat tervetulleita.
Nyt Tuusulaan muuton ja alan vaihdon takia kova ikävä koirakavereita ja tarjoankin apuani yhdessä sopimaamme korvausta vastaan.

Kysy lisää, kerran enemmän kuin mielelläni itsestäni ja kokemuksistani!

Pitkiä (tai lyhyitä :)) lenkkejä uuden koirakaverin kanssa odotellen,
Sanna

P.S Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse yhteiset@outlook.com
(Viestiä on muokattu maanantaina, 21.04.2014 klo 11:11)

cupru

cupru
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 24.04.2014 klo 10:03  
+
0
Tarjotaan hoitopaikkaa Helsingin Kampissa.

Olen 28-vuotias nainen ja otan mielelläni koirahoidokin luokseni tuomaan iloa arkeeni :) Olen erittäin eläinrakas sekä luotettava hoitaja ja minulla on paljon kokemusta koirien hoidosta. Olen hoitanut koiria muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Olen hoitanut esimerkiksi kahta bichonia, muutamia sekorotuisia, mäyräkoiraa ja skotlanninterrieriä.

Tarjoan pienelle koiralle hoitopaikkaa kotonani Helsingin Kampissa. Huom! Asun kerrostalossa pienessä kaksiossa ja käyn kokopäivätöissä arkisin, joten koirahoidokin tulee ehdottomasti osata olla työpäivän ajan yksin sekä olla muutenkin kerrostalokelpoinen, eikä haukkuherkkä.

Korvauksesta sovitaan aina ennen hoitojakson alkua.

Asialliset yhteydenotot sähköpostiin:
krismonttu@gmail.com

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 8
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä20494
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä4741
Viestejä yhteensä522489
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään12
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös229464
(Tilastot päivitetty viimeksi 30.01.2015 klo 09:45)