Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 8

Sipuli95

Sipuli95
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 17.09.2014 klo 18:24  
+
0
Hei kaikki !
Olen 17-vuotta täyttävä nuori tampereen teiskosta. Olen todella eläinrakas ja viihdyn erityisesti koirien parissa. Perheessäni on aina ollut koiria, ja myös tällä hetkellä kolme koiraa pyörii talossa. Asun vanhempieni kanssa ja vanhempi siskoni joka on muuttanut jo pois, teki myös ilmoituksen tänne minun iässäni ja siksi suositteli tätä minulle.

Olisin kiinnostunut hoitamaan koiraa/koiriasi jos sinulle tulee joku työmatka/loma/meno tms. Olen valmis tulemaan mihin vaan tampereen seudun alueelle koiria hoitamaan mihin kellonaikaan vain, ja kuinka kauan tarvitsee. Sekä koirat voi tuoda myös kotiini hoitoon, meillä on aina joku kotona. Joten täältä jonkinverran kokenutta hoitoapua mihin aikaan vaan pientä korvausta vastaan! :) Yhteyttä voi ottaa puhelimitse (0458829157), tai yksityisviestillä
Senja Kupila
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 17.09.2014 klo 19:37)

Jaijah

moderaattori
Jaijah
Viestimäärä: 2028

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 17.09.2014 klo 19:21  
+
0
Muistutuksen sana:
Kun ilmoituksesi ei ole enää ajankohtainen tai olet päivittänyt sitä, ilmoitathan siitä moderaattorille jotta vanhentuneet ilmoitukset osataan poistaa. Ei siis täytetä ketjua turhaan "hoitaja on löytynyt"-ilmoituksilla tai useammalla samansisältöisellä ilmoituksella samalta ilmoittajalta. Tuplailmoitukset poistetaan tuoreimmasta päästä ilman erillistä ilmoitusta.
Manu 6/2008
Morris 3/2013

Hanne81

Hanne81
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 18.09.2014 klo 23:41  
+
0
Westie-poika Kempeleestä etsii hoitopaikkaa lähialueelta. Hoitoapuun olisi tarvetta lähinnä lomamatkojen ajaksi, eli satunnaisia viikonloppuja tai viikkoja. Vili on touhukas 1,5 - vuotias länsiylämaanterrieri, kiltti mutta terrierimäiset piirteet löytyy. Etsin koirista kokemusta omaavaa täysi-ikäistä hoitajaa. Vaihtosysteemi kävisi myös eli voisin vastavuoroisesti hoitaa koiraasi tarpeen tullen :)

Yhteydenotot sähköpostiin hanneleku@gmail.com

Amimi

Amimi
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 19.09.2014 klo 10:01  
+
0
Hoitoapua tarjolla Tampereella.

Otan luokseni hoitoon yksiöön soveltuvia, aikuisia hyvin käyttäytyviä koiria, miksi ei kissatkin kävisi, pientä korvausta vastaan. Tarjoan myös lenkitysapua Tampereen Tammelantorin lähistön koirille.

Olen 26-vuotias jatkuvaa koirakuumetta poteva opiskelija, mutta elämäntilanne ei ole vielä sopiva oman koiran hankkimiseen. Hoitokoiria on ollut, ja kotonani on aina ollut koiria joten kokemusta löytyy. (Jos rodut kiinnostavat niin kotona on ollut mm. briad, belgialainen ja villakoira. Isoja koiria on vaikea ajatella pieneen yksiöön, mutta luonteestahan se on enemmän kiinni joten niitäkin voin toki hoitoon ottaa.)

Olen arkipäivisin opintojen parissa, joten hoitokoiran tulee olla sellainen että se kestää yksinään kerrostalossa. Oletan myös, että ennen kun koira tuodaan hoitoon, käy omistaja kerran näyttäytymässä koiran kanssa :)

Yksityisviestiä ei kannata laittaa, en muista käydä täällä niin usein. Parhaiten minut tavoittaa laittamalla sähköpostia osoitteeseen lee_na@jippii.fi

(Ps. Joulu on usein kysyttyä aikaa hoitopaikkojen suhteen: En ole silloin itse Tampereella joten silloin en hoitokoiraa voi ottaa.)

suzc

suzc
Viestimäärä: 5

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 20.09.2014 klo 21:09  
+
0
Haussa vakihoitaja Vantaalle!

Laumaamme kuuluu kolme koiraa. Kaksi koirista on sekarotuisia n. 25 kiloisia (12v steriloitu narttu ja 6v leikattu uros) ja kolmas on 3-vuotias whippeturos. Varsinkin nuoremmat koirat osaavat olla varsin vallattomia ja kokeilevat mielellään rajoja uusien ihmisten kanssa. Ovat kyllä peruskoulutettuja ja harrastan rallytokoa ja agilitya nuorempien kanssa.. Vanhin koirista on aika leppoinen tapaus, eikä lenkillä hötkyile muista koirista tai oikeastaan mistään. Jämäkällä otteella näiden kanssa pärjää helposti.

Tarvetta epäsäännöllisesti, viikonlopun kestäviä keikkoja sekä olemme matkusteelleet 2-3 kertaa vuodessa 1-2 viikkoa kerrallaan, jolloin tietenkin tarvetta hoitajalle. Toivon, että hoitaja voisi asua meillä Vantaan Leppäkorvessa (n. 2km Korson juna-asemalta) hoitokeikkojen ajan. Edellinen hoitajamme osallistui myös koirien kanssa harrastamisene,joten jos kiinnostusta löytyy niin pääsee kyllä kokeilemaan eri lajejakin.

Jos tuntuu, että haluaisit tulla tutustumaan laumaamme, laita sähköpostia; susanne.haanpaa@gmail.com.
seropi Sissi '02
seropi Veeti '08
whippet Encautom's Eros With Love "Lenni" '11

BLOGI

PiaKanerva

PiaKanerva
Viestimäärä: 3

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 21.09.2014 klo 17:48  
+
0
Tarjotaan hoito/lenkitys apua Orimattilassa ja Päijät-hämeen alueella!

Tarvitsetko koirallesi satunnaista tai säännöllistä hoitajaa lomamatkan tai pitkien työpäivien ajaksi?
Olen 17vuotias luotettava tyttö Orimattilasta. Kokemusta koirista on niin isoista kuin pienistä, mutta myös vaativammistakin koirista hoitokoirien, sekä omien koirien kautta. Olen rauhallinen tilanteessa kuin tilanteessa, omistan pitkät hermot ja myös runsaasti huumorintajua.

Säännöllistä lenkitys/hoitoapua pystyn tarjoamaan Orimattilan alueelle, mutta pidempi aikaiset hoitojaksot esim. lomamatkan ajaksi onnistuvat kyllä pidemmälläkin.

Jos kiinnostuit, otahan yhteyttä, niin jutellaan lisää!
pia.kanerva@hotmail.com

Marylin_

Marylin_
Viestimäärä: 14

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 22.09.2014 klo 18:46  
+
0
Koiranhoitoapua tarjolla Porissa!

Olen 19v lähihoitaja opiskelija ja asun omakotitalossa yhdessä 22v poikaystäväni kanssa.
Asumme lähinnä talon yläkerrassa, mutta alakertakin voi olla käytössä tarvittaessa. Alakerrassa omassa huoneessaan asustaan kääpiöluppa kani, koiralle ei sinne tarvitse olla pääsyä.
Piha ei ole aidattu joten ei ole vapaanapito mahdollisuutta.
Itsellämme on 1v kastroitu Pate koira, bichon bolognese rodultaan.
Pentumainen vielä, mutta osaa kyllä olla hyvin rauhallisestikin, toki alkuinnostusta löytyy muttei ole jatkuvasti toista häiritsemässä kuitenkaan. Patella ei ole kokemusta kovin monista koirista, anopin 12v sheltin kanssa tulee hienosti toimeen vaikka vähän leikkikaveria välillä kaipailisi kun sheltti oikein jaksa enää nuoremman touhuihin mennä mukaan.
En tiedä miten suhtautuu isoihin koiriin, mutta pienet ja keskikokoiset ainakin menee ongelmitta.
Toki aina on hyvä käydä tutustumassa ennen hoitoon tulemista. :)

Kokemusta myös esim. koiran erityisruokavaliosta ja kilpisrauhaslääkityskin oli eräällä vanhemmalla koiralla joka meillä oli hoidossa. Mihinkään ongelmatapaus koiriin minun taitoni eivät riitä ja isokokoisten koirien on hyvä osata kulkea hihnassa nätisti tai muuten minä roikun koiran perässä hyvinkin äkkiä.
Maksu voisi olla suurinpiirtein 10e per päivä, jos kaipaa vain lenkitysapua niin sovitaan hinta erikseen ja varmasti päästään siitä sovintoon, ei ole tarkoitus tällä mitenkään rikastua, on vaan mukava jos saisi Patelle kavereita. :)

Ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää!

janitajokinen@gmail.com
http://bolognesepate.blogspot.fi/
(Viestiä on muokattu maanantaina, 22.09.2014 klo 18:47)

ingrid

ingrid
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 27.09.2014 klo 16:22  
+
0
Hoitopaikka tarjolla Tampereella! :heiluti:

Parikymppinen runsaasti koiranhoitokokemusta omaava nuori nainen tarjoaa hoitopaikkaa koiralle (ja miksei muillekin eläimille) Tampereella. Olen valmis tarjoamaan hoitopaikan myös pidemmäksi aikaa tai ottamaan koiran jonkinlaiseen yhteis/osamistajuus/sijaiskotiratkaisuun luokseni.
Olen aikoinani käynyt myös 4H:n dogsitter-kurssin.

Hoitopaikka sijaitsee hyvien lenkkeilymaastojen varrella rauhallisella asuinalueella kerrostalokaksiossa. Minulla ei ole muita lemmikkejä. Minulla on myös tarvittaessa mahdollisuus kuljettaa koiraa autollani (eli esim. hakea se hoitoon luokseni). Olen myös kiinnostunut ja valmis harrastamaan koiran kanssa.
Palkkioasiat sovittavissa tilannekohtaisesti.

Otathan rohkeasti yhteyttä!

elaisa-@outlook.com
(Viestiä on muokattu lauantaina, 27.09.2014 klo 16:23)

milar

milar
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 30.09.2014 klo 01:20  
+
0
Hei, olen Länsi-Helsingissä asuva nuori nainen. Minulla olisi joustavasti, korvausta vastaan, mahdollista auttaa koirien hoidossa. Itsellänikin tällä hetkellä koiria, joten omaan kotiini en pysty muita koiria ottamaan. Jos sinulla tarvetta luotettavalle ja eläinrakkaalle hoitajalle, niin otathan yhteyttä! milar@luukku.com

Annariinaa

Annariinaa
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 30.09.2014 klo 16:54  
+
0
Hei!
Tarjoan hoitoapua pientä korvausta vastaan Rovaniemellä. Olen 18 vuotias ja opiskelen liikunnanohjaajaksi. Omistan itse koiran, jonka kanssa olen käynyt tottelevaisuuskoulua, tapakasvatusta ja agilityä. Osaan myös kouluttaa koiralle perustottelevaisuutta, jos tarve vaatii. Olen ollut koirien kanssa tekemisissä koko ikäni. Lisätietoja saat kysymällä. Ota yhteyttä sähköpostiini, jos kiinnostuit.

Sähköpostiosoite: anna-riina3@hotmail.com

tanjvirt

tanjvirt
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 07.10.2014 klo 15:20  
+
0
Tarjotaan apua koiranhoitoon Helsingin alueella. 21-vuotias naisenalku Kalliosta tarjoaa auttavaa kättään tarpeeseen mihin hyvänsä, lenkittämisestä esimerkiksi loma-ajan hoitopaikkaan, ilman "korvausvaatimuksia".

Olen vuorotyössä käyvä ja koko elämäni koirien kanssa viettänyt, perheessäni on muun muassa kasvatettu saksanpaimenkoiria. Yksin muutettuani seuraa minulle on pitänyt kissa, mutta koirakuumeen iskettyä olisi hyvä virkistää muistoja osa-aikaisen haukkukaverin kanssa. Olen luotettava ja tunnollinen, tarvittaessa jämpti ja pelkäämätön seuralainen koirallesi.

Ota yhteyttä sähköpostitse, niin sovitetaan aikataulumme yhteen!
tanjavirta@hotmail.fi
(Viestiä on muokattu tiistaina, 07.10.2014 klo 15:22)

voihyvanenaika

voihyvanenaika
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 07.10.2014 klo 15:23  
+
0
Tarjotaan hoitoapua Nokialla!

Tarjotaan kotihoitoa koirille omakotitalossa, jossa on tilaa temmeltää pihassa, metsälenkkimaastot lähellä ja paljon aikaa touhuta koiran kanssa. Olen 25-vuotias ja koulutukseltani eläintenhoitaja. Tämänhetkisiin opiskeluihini sisältyy paljon etäopiskelupäiviä, eli paljon tylsää vapaa-aikaa kotona. Jonkinlaista puuhaa näihin päiviin pitäisi siis saada. Oma koira ei valitettavasti ole meille tällä hetkellä mahdollinen, joten olisi aivan mahtavaa saada koirakavereita silloin tällöin hoidokeiksi. Ota yhteyttä voihyvanenaika@gmail.com niin keskustellaan tarkemmin koirastasi, hoitokorvauksista ja aikatauluista :)

Meillä on perheessä kaksi lasta ja kaksi kissaa, mutta koska kotimme on kaksikerroksinen, ei koiran ja kissojen tarvitse olla jatkuvasti tekemisissä kissojen kanssa. Lapsiin koiran tulisi kuitenkin olla tottunut. Meillä on ollut koira ja olemme pitäneet koirahoidokkeja ennenkin, joten lapset ovat tottuneita koiriin.

tassuuu

tassuuu
Viestimäärä: 3

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 13.10.2014 klo 19:40  
+
0
Haetaan HOITOPAIKKAA kahdelle siperianhusky urokselle 21.12.2014-07.01.2015. Pirkanmaan-Helsinki väliltä.

Lähdemme reiluksi 2vkoksi ulkomaanreissuun ja siksi aikaa tarvitsemme luotettavan hoitopaikan rakkaille pojillemme. Vanhempi on 5vuotias ja nuorempi joulun tienoilla vasta 1,5v. Maksamme korvauksen, tuomme ruoat/muut tarvittavat mukanamme. Kuljetamme koirat luoksesi. Haluamme tavata mahdolliset hoitajaehdokkaat hyvissä ajoin ennakkoon. Koirat ovat tottuneet asumaan sisätiloissa. Aiempi kokemus huskeista katsotaan eduksi, ei välttämätöntä. Ei mieluiten perheeseen jossa pieniä lapsia. Tulee toimeen kissojen kanssa. Tarkemmat lisätiedot yksityisesti.

lipponen.m@luukku.com

0400457323

Mirdee

Mirdee
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 19.10.2014 klo 15:21  
+
0
Hei!
Etsimme lenkittäjää/hoitajaa Lahdesta kahdelle koirallemme. Olen itse jokatoisen viikon töissä Tampereella, jolloin mieheni on yksin koiriemme kanssa ja saattaisi tarvita silloin tällöin lenkitysapua.
Saatamme myös tarvita esim jonkun viikonlopun/päivän ajaksi hoitajaa jos lähdemme käymään jossakin, tai jos miehelläni on jotain menoja viikonloppuna jonka olen Tampereella.
Meiltä löytyy 4,5 vuotias sekarotuinen uros jossa on labbista, kultastanoutajaa, nöffiä ja pystykorvaa, kotona todella kiltti ja rauhallinen mutta lenkillä saattaa yllättäen joskus vestästä todella kovaakin jos näkee esim oravan/jäniksen. Toinen koiramme on 8kk vanha narttupentu, myöskin sekarotuinen. Todella energinen tapaus mutta osaa kyllä kulkea ja tottelee.
Yleensä ollaan ulkoilutettu koiria erikseen jos ollaan yksin lenkillä, ihan sen takia että jos tuo vanhempi päättääkin lähteä metsästämään oravia tms niin ei vain käy mitään. Toivoisimme myös hoitajan vievän koirat erikseen.
Otathan yhteyttä sähköpostilla mirakaitala@gmail.com niin jutellaan lisää! :peukku:

Hanna_h

Hanna_h
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 22.10.2014 klo 12:51  
+
0
Hoitopaikka etsinnässä Helsinki - Lahti väliltä.

Olen lähdössä talvella kuukaudeksi reissuun, ja 11 -vuotias bokseri/saksanpaimenkoirasekoitus Emma on hoitopaikkaa vailla.
Tarkka ajankohta hoitotarpeelle on siis 12.12.14 - 18.1.15.

Emma on luonteeltaan leikkisä, iloinen ja energinen touhottaja. Ei uskoisi että kyseessä jo vanhempi koira, se on sellainen ikuinen pentu joka tykkää tuoda palloa leikittäväksi vaikka joka päivä. Ei eroahdistusta, ei pelkotiloja, ei lääkityksiä. Nykyään Emma valitsee koirakaverit valitsee hyvin kapea-alaisesti, joten mieluusti paikkaan jossa ei ole toisia koiria. Lasten kanssa ei ole ollut paljoa tekemisissä.

Emmalla on vartioimisviettiä ja omaa tahtoa, joten hän tarvitsee sellaisen ihmisen hoivaan, joka tietää koirista ja niiden käyttäytymisestä. Silloin hän on oikein ihastuttava koira. :-)

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen: hannaelina3@gmail.com

magik

magik
Viestimäärä: 3690

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 26.10.2014 klo 17:23  
+
0
Etsin kahdelle sekarotuiselle koiralle hoitajaa ajalle 12-13.12 tai 12-14.12. Kummatkin 2-vuotiaita kilttejä,sosiaalisia jne. Leikattu uros on 14kiloinen ja narttu n.8,5kiloinen. Toivoisin hoitajalta että olis kokemusta koirista edes jonkin verran! Voi käydä hoitamassa munkin luona tai sitten voin tuua johonkin. Voin laittaa eri hoitopaikkoihinkin. Asumme Kaarinan Keskustassa!

purtsi21@suomi24.fi
2x serobi-uros ja narttu. synt. 17.9.2012
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 26.10.2014 klo 21:01)

idmakir

idmakir
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 01.11.2014 klo 22:33  
+
0
Haetaa hoitoapua loman ajaksi pk- sedulla

Olemme lähdössä tammikuussa ulkomaille 5-20.1.2015. Tarvitsisimme hoitajaa kahdelle sekarotuiselle uros koirallemme. Vanhempi koiramme Rudi on kuusi vuotias ja noin 14kg terrieri. Nuorempi koiramme Rommi on on kaksi vuotias keskikokoisen villakoiran ja bichon frisen sekoitus. Kooltaan hän on noin 5kg. Rudi on todella energinen ja tykkää leikkiä. Rommi jaksaa myös vaikka kuinka pitkillä lenkeillä, mutta rakastaa myös syliä ja rapsutuksia. Asumme rivitalossa, mutta koirat ovat olleet kerrostalossa useasti hoidossa. Meillä on lapsia ja koirat ovat todella kilttejä, mutta vähän villejä, joten pienet lapset voivat pelästyä.

Etsimme koirille luotettavaa hoitajaa ja olisikin kiva nähdä ennen pitkää hoitoa. Koirat voisivat tulla jo aikaisemmin vaikka yhdeksi yöksi harjoittelemaan, jotta nähtäisiin miten kaikki toimii.

Jos sinulla olisi mahdollinen hoitopaikka tarjolla pk- seudulla tai sen ympäristössä, niin ota yhteyttä ja jutellaan lisää: kirsi.idman(at)gmail.com

Robyn

Robyn
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 03.11.2014 klo 15:30  
+
0
Hei!
Tarvitsemme pitkäaikaista hoitoa valkoiselle paimenkoirallemme ensi keväänä helmikuun alusta alkaen ulkomailla opiskelun vuoksi. Robin on nyt 1v5kk ikäinen narttu, 28kg. Robin on todella iloinen, pehmeä ja energinen nuori paimenkoira, joka olisi todella innokas oppimaan uutta. Etsimme aktiivista "sijaisomistajaa", joka olisi valmis puuhailemaan ja mahdollisesti harrastamaan koiran kanssa. Olisi myös erinomaista jos sinulla olisi myös ennestään (paimen)koirista monipuolista kokemusta. Nuoren iän vuoksi Robin tarvitsee vielä runsaasti koulutusta ja määrätietoista ohjaajaa, joka osaisi rohkaista vähän epävarmaa koiraa.
Robin on tullut toimeen kaikkien koirien kanssa, joten omat koiruutesi eivät varmastikkaan ole ongelma. Robin myös steriloidaan joulukuun alussa, eli sopii hyvin myös urosten seuraksi. Korvaamme kaikki koiran ylläpidosta koituvat kustannukset sekä maksamme sopimuksen mukaan mahdollisesti pientä palkkiota hoidosta; emme kuitenkaan toivo kenenkään ottavan koiraa palkkion vuoksi. Olisi mukava vähän tutustua ennen hoitojaksoa, esimerkiksi Uudenmaan sekä Etelä-Pohjanmaan seutu toimisi hyvin.

Jos kiinnostuit, lisätietoja sähköpostiosoitteesta irina.alalahti@gmail.com

Sallandeus

Sallandeus
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 04.11.2014 klo 23:18  
+
0
Hei, tarjotaan hoitopaikkaa Kulomäessä koirille!

Olen 21 vuotias eläinrakas nuori ja asun Kulomäessä 30neliön yksiössä ja ottaisin mielelläni koiria hoitoon pientä korvausta vastaan. Työskentelen varastolla joko aamuisin 9-17 tai 12-20 joten koiran tulee pärjätä tuo aika yksinään.
Koiran tulisi soveltua kerrostalo asumiseen ja olla sisäsiisti sekä käytökseltään muutenkin hyvätapainen, en ota hoitoon kalusteita yms tuhoavia tai eroahdistus koiria.

Tuothan lemmikillesi omat ruoat, hihnan yms muut tarvikkeet.
Tarvittaessa voin myös pientä korvausta vastaan leikata lemmikin kynnet, selvittää takkuja, pestä lemmikin tms. jos itseltänne löytyy siihen välineet (minulla niitä ei valitettavasti ole). Minulta ei löydy kuonokoppaa, joten näiden toimenpiteiden pitäisi siis onnistua ilman näykkimisiä tms.

Olen valmistunut eläintenhoitajaksi 2012 erikoistuen lehmiin ja hevosiin. Koulutus sisälsi myös paljon koirienhoitoa, niin teoriassa kuin käytännössäkin, sekä työvuoroja koulun koirakeskuksella. Työvuorot sisälsivät, ruokinnan, lenkitykset 4x päivä sekä trimmausta, pesua ja kynsien leikkuuta. Omaa koiraa ei ole, mutta olen hoitanut tuttavien koiria ja työvuoroissa on tullut käsiteltyä monenlaisia koiria.

Huom. Otan lemmikkejä hoitoon omaan asuntoonki, eli en ole käytettävissä "kotikäynneillä". Sekä joulun ja uudenvuoden aikaan en ole käytettävissä.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää
salla.k.autio@hotmail.com
(Viestiä on muokattu tiistaina, 04.11.2014 klo 23:19)

Kaisastiina

Kaisastiina
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 05.11.2014 klo 10:34  
+
0
Lomakoti haussa Kirkkonummelaiselle koiralle vastavuoroperiaatteella

Etsimme Kirkkonummelta tai lähistöltä koiraperheestä lomahoitopaikkaa tammikuussa 2010 syntyneelle schapendoesurokselle ensisijaisesti vastavuoroperiaatteella. (Lisäksi samalla periaatteella mökkipitäjästä Mäntyharjusta, minne teilläkin mahdollisuus mennä koirien kanssa.)

Hoitajaa etsitään ensisijaisesti lomamatkojen ajaksi. Vastavuoroisesti koirasi pääsee kotiimme (okt, missä aidattu piha)/mukaan mökille. Meillä ollessaan koirat pääsevät myös päiviksi työhön mukaan. Toivoisimme että myös hoitokoira pysyisi mökillä pihapiirissä (ei metsästysviettiä).

Hoito onnistuisi vuorotteluperiaatteella siten, että aina kehtaisi koiraansa hoitoon tarjota. Niin te, kuin mekin. Koirahoitoloita emme käytä.

Rane lenkkeilee sekä leikkii mielellään. Se on hyvin ihmisrakas ja seurallinen, peruskoulutettu ja terve. Rane on taas vuoden päivät kastroitu implantilla. Tämä aiheuttaa paukkuherkkyyttä, joten uusivuosi vietetään paukuttomassa ympäristössä mökillä, keskellä ei mitään.

Testattaisiin ensin, että koirakemiat toimivat. Myös leikattu uros voi olla hyvä kaveri.

Sovitaan yhdessä pelisäännöistä: ”Rakkaalle koiralle kiva kaveri, kun omistajat lomailevat hyvällä omallatunnolla.” Laita vaikka tekstiviestiä Leenalle numeroon 0400-813682

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 8
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä21639
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä4976
Viestejä yhteensä533519
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään1
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös242251
(Tilastot päivitetty viimeksi 03.09.2015 klo 02:30)