Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3

YappyDays

YappyDays
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 19.09.2016 klo 21:02  
+
0
Koirakaveria vailla Helsingissä!

Sopivan koirakamun löytyessä täällä olisi mahdollisesti tarjolla luotettava hoitopaikka nuoren naisimmeisen luona, joka on työskennellyt neljässä eri koirahoitolassa vuosien varrella ja omistanut oman labbiksen. Nyt vaikeassa elämänvaiheessani tarjoaisin hyvää hoivaa ja liikuntaa rauhalliselle koirakaverille, joka on kaikille ystävällinen, kulkee mutkattomasti kiskomatta hihnassa eikä hauku/räyhää turhaan. Sydäntä lähellä labbikset taikka muut noutajat, sekä pystykorvat, tai muuten vaan valloittavat koirayksilöt - tarjota saa :) iso koko ei ole este, jos koira on lunkki ja helposti käsiteltävissä. Mielellään ei kuitenkaan nk.vaativia rotuja. Opiskelijana kernaasti ottaisin hoidosta pientä sopimuksenvaraista tippiä, sillä koiranhoito vaikuttaa myös omaan ajankäyttööni. Ota yhteyttä jos teiltä löytyy karvaturri vailla lempeää, luotettavaa hoivaa, ja joka voisi ilostuttaa myös tällaisen nuoren ihmisen yksinäistä elämää :)

eläinystävä1

eläinystävä1
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 02.10.2016 klo 17:47  
+
0
16 vuotias tyttö Jyväskylästä tarjoaa hoitoapua koiralle/koirille.
Omia ei ole koskaan ollut, mutta naapurin koiraa tuli hoidettua 3 vuotta ja muutenkin paljon sukulaisilla ja muilla hoitanut koiria.
Osaan kommunikoida eri eläinten kanssa, mutta koirien kanssa oleminen on luontevinta. Keskikokoisista pieni kokoisiin on eniten tullut hoidettua, mutta varmasti isommankin koiran kanssa hommat sujuisi. :)
Olen positiivinen, liikunnallinen ja sopeutuva ihminen. Opiskelen Sosiaali- ja terveysalalla tällä hetkellä.
Kiitän jo etukäteen, jos joku tarjoutuu tarjoamaan työtä.

Sähköp. katri.friman@gmail.com
Puh. 0445110607

Tv. Katri Friman

Lumitassu90

Lumitassu90
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 12.10.2016 klo 13:31  
+
0
ETSITÄÄN KOIRALLE HOITOPAIKKAA AJAKSI 25.12.16 - 3.1.17! (Helsinki/Vantaa/Espoo)

Haussa luotettava, koirista kokemusta omaava hoitaja 10-vuotiaalle leikatulle keeshond urokselle Topille korvausta vastaan. Topi on älykäs ja suloinen mutta myös omapäinen koiravanhus, joka vaatii johdonmukaisen ja koiria ymmärtävän hoitajan. Topilla on lievä paukku arkuus, mutta uusivuosi sujuu kyllä rauhallisessa seurassa. Koiran mukana tulisi omat ruuat ja ruokakipot, peti, namit jne. Nivelrikon takia ei mielellään paljon portaita hoitopaikassa. Ei ole tottunut pieniin lapsiin eikä tule toisten urosten kanssa toimeen. Ihmisrakas ja rapsutuksia rakastava.

Otathan pian yhteyttä jos sinulla olisi mahdollisuus hoitaa koiraamme!
anne.tapanainen@kolumbus.fi

heidiheidi

heidiheidi
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 14.10.2016 klo 21:00  
+
0
Tarvitsetko koirallesi hoitopaikkaa?

Olemme pariskunta pääkaupunkiseudulta. Meillä on mahdollisuus ottaa luoksemme koira hoitoon (1 pv - viikko). Haluamme tarjota hoitopaikan, sillä olemme kovin eläinrakkaita ja ottaisimme mielellämme omankin koiran - opiskelijan elämäntilanne ei vain salli sitä vielä. Hoitokoira sopisi meille paremmin kuin hyvin. Emme pyri tienaamaan hoitokoiralla, joten hinnasta ei tarvitse olla huolissaan. :)

Koiralle tarjoamme luotettavan, välittävän ja reippaan hoitokodin hyvin lenkkeilymaastojen läheltä. Meillä on runsaasti koirakokemusta ja elämä koiran kanssa on tuttua. Asumme tilavassa kerrostaloasunnossa, jossa hoitokoiran tulisi räksyttämättä pärjätä. Meillä on joustavat aikataulut, eikä koiran tarvitse olla muutamaa tuntia kauempaa yksin. :)

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä heiidin@hotmail.com. Kerro lisää itsestäsi, koirastasi ja hoitotarpeestanne. Meillekin saa esittää kysymyksiä ja tietysti olette koiran kanssa tervetulleita meille käymään.

truetiger

truetiger
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 21.10.2016 klo 02:32  
+
0
KAKSI SHELTTIÄ VAILLA VAKITUISTA HOITAJAA!

Toiveena siis löytää Hämeenlinnasta (+ lähialueilta) vakituinen hoitopaikka aina muutamaksi päiväksi kerrallaan. Mahdolliselta hoitajalta edellytän täysi-ikäisyyttä, luotettavuutta ja mielellään aiempaa kokemusta koirista, myös hiukan aremmista yksilöistä.

Hoitopaikkaa vailla on 3-vuotias uros ja 1-vuotias narttu, kummatkin siis shetlanninlammaskoiria. Molemmat ovat luonnollisesti sisäsiistejä, eivät ahdistu tai tuhoa paikkoja yksinollessaan (ulottuville jätetyt roskapussit, ruoka etc. saavat kyllä näidenkin itsehillinnän pettämään...). Taipumusta vahtimiseen, saattavat haukahtaa kerran pari esim. rappukäytävän äänille ja ovikellon soidessa konsertti kestää tulijan sisäänpääsyyn saakka.
Uros on luonteeltaan hieman pidättyväinen, valitettavasti sillä on ollut muutama huono kokemus vieraista ihmisistä joten paras ja nopein tapa päästä jäbän kuoren läpi on a) ruoka tai b) koiran ignooraaminen, se tulee kyllä tutustumaan kun on todennut uuden tyypin vaarattomaksi. Peruskäskyt hallussa, nartulla hieman huonommin (koska ikä ja tällä hetkellä kova tarve kokeilla, mitä tapahtuu jos en tottelekaan!).

Hoitajan kokemusta peräänkuulutin, koska kummatkin ovat todella pehmeitä luonteeltaan, mutta tarvitsevat kuitenkin selkeät säännöt ja johdonmukaisen ihmisen jotta homma pysyy kasassa. Pakotteista ja tylyttävästä kohtelusta nämä menevät vain lukkoon, kumpainenkin tarvitsee toisinaan rohkaisua ja ihmisen, joka on lempeän periksiantamaton ja jolta löytyy myös huumorintajua. Kaipaavat yllättävän paljon liikuntaa ja muita virikkeitä - koirapuisto on ehdoton no no no. Uros rähjää vieraille koirille, saattaa tehdä sitä myös miehille ja nartulla taipumusta liittyä kuoroon ihan muuten vaan. Machoilusta huolimatta kumpikaan ei ole mitään rähinä-ääliöitä, mutta en anna hoitoon talouteen, jossa on toisia uroskoiria entuudestaan. Pikkuvioista huolimatta näiden kanssa on kiva puuhastella ja lenkkeillä, kunhan viimeksi mainittu tapahtuu jossakin muualla kuin koiranulkoiluttajien ruuhkauttamilla lenkkipoluilla. Molemmat rakastavat huomiota ja läheisyyttä, sekä ihmisen kanssa tekemistä ylipäätään (ja rakkaus myös ruokaa kohtaan takaa motivoituneen pikkueläimen, jonka kanssa voi puuhastella vaikka mitä).

Omistaja on 23-vuotias naisihminen, joka kaipaa aina silloin tällöin omaa rauhaa. Koirat on mun elämän keskipiste ja se asia, jonka ympärille kaikki muu elämä rakentuu ja välillä olisi kiva saada sellaista kokonaan omaa aikaa. En osaa ennustaa tulevaa, mutta ajattelin kaipaavani kaksikolle hoitopaikkaa 1-3 kertaa kuussa, noin 2-6 päiväksi kerrallaan ja ihan fiiliksen mukaan. Pystyt siis ottamaan koirat luoksesi ja tarvittaessa hakemaan/tuomaan ne (ovat tottuneet kulkemaan bussilla ja junassa koska itselläni ei ole autoa). Kummatkin tulevat esim. kissojen ja kanien kanssa toimeen, nuoremman kanssa kannattaa kuitenkin olla valppaana! Koirista aiheutuvat kulut maksan tietysti minä, hoitaja saa mukaansa ohjeet ruokinnan yms. tärkeiden seikkojen suhteen ja tietenkin kaiken muun tarpeellisen aina ruuasta leluihin.

Tässä pestissä et pääse rikastumaan (ainakaan rahallisesti), mutta palkkion suhteen on jopa suotavaa esittää oma toivomuksensa! :) Eli ilmaiseksi ja pelkän pyhän hengen voimalla hommaa ei tarvitse hoitaa. Mikäli siis kiinnostuit ja olet etsimässä itsellesi koiraystävää, niin ota yhteyttä! Kerro jotakin itsestäsi ja vastaathan vapaamuotoisesti viestissäsi ainakin seuraaviin kysymyksiin:

1. Kuinka paljon sinulla on aiempaa kokemusta koirista?
2. Millaisia koiria olet hoitanut / omistanut? Onko sinulla tällä hetkellä lemmikkejä (jos on, niin mitä?)
3. Salliiko elämäntilanteesi sinun oikeasti sitoutua hoitopaikkajärjestelyyn? Eniten itseäni arveluttaa juuri tämä asia, sillä haluan koirien tuntevan olonsa turvalliseksi myös sinun luonasi. Niillä kestää aikansa, ennen kuin ne avaavat sydämensä uudelle ihmiselle enkä missään nimessä halua viedä niitä aina muutaman kerran jälkeen uuteen hoitopaikkaan ja aloittaa taas kaikkea alusta...
4. Miltä tyypillinen päiväsi näyttää? Kiinnostaa lähinnä yksinolojen, liikunnan ja muiden virikkeiden kannalta. Työpäivän mittainen yksinolo on tietysti ok, mutta onko sinulla paljon sellaisia menoja/harrastuksia joihin koirat eivät pääse mukaan?

Jos sinua jäi askarruttamaan jokin tai jos olen unohtanut mainita jotakin olennaista, niin kysy rohkeasti! Kerron koirista mielelläni enemmän ja lähetän pyydettäessä kuviakin. Eli mikäli ylihuolehtivan, ensi kertaa vauvoillensa hoitopaikkaa etsivän koiraihmisen ylipitkä ilmoitus ei karkottanut, parhaiten tavoitat ~ yksityisviestillä TAI lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen marianna.jokipalo1@gmail.com :) ~

Yrtti

Yrtti
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 27.10.2016 klo 08:06  
+
0
Apua, nyt on kiire Helsingissä!

Moikka, täällä huutelee Ella koira. Äitini ja isäni ovat 1.-7.11.16 matkoilla ja minulla ei ole vielä rakastavaa hoitajaa, koska vakiohoitajani perui viimehetkellä.
Olen n.10kg ja 11kk vanha ja minut on adoptoitu Kreikasta. En haluaisi liikaa kehua itseäni, mutta olen aivan ihana tapaus. Olen energinen, iloinen, rakastava, lempeä ja hellyydenkipeä tyyppi. Rakastan lenkkejä ja koirapuistoja. Toisinaan rakastan lenkkejä ja kaikkia hajuja ja asioita niin paljon että minä olen se joka ulkoiluttaa ihmistä. Tarvitsisin tuolle viikolle paikan mihin tulla ja jossa minusta huolehdittaisiin. Asun Helsingin keskustassa ja minne vain uudellemaalle voin tulla. Tuon kaikki aarteeni (ruuat, kipot, sängyt, lelut...) mukanani. Niin ja sinulle maksetaan tietysti korvausta :)
Jos kiinnostaa niin lisätietoja kaisa.yrtti@helsinki.fi

sirelle

sirelle
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 28.10.2016 klo 15:47  
+
0
ETSITÄÄN HOITOPAIKKAA -Kaakkois-Suomi/ Jyväskylä alueelta.

Toiveissa olisi löytää joku luotettava hoitopaikka satunnaisten matkojen ajaksi. Paras olisi, jos voisimme vuorotellen hoitaa toistemme koiria eikä rahan tarvitsisi liikkua. Hoitoa tarvitsisi siis 1-2vk/ vuosi nuori villakoira uros. Koira on sen verran vilkas häslä etten usko kissojen kanssa tulevan toimeen (=osaavan varoa ja jättää rauhaan). Toisen koiran olisi syytä olla mielellään myös pienikokoinen ja nöyrä luonteeltaan (tai narttu). Omani on vähän kukkulankuningas -tyyppiä ja samanlaisen uroksen kanssa syntyy rähinä. Kuitenkin nöyrempien tapauksien kanssa tulee hyvin juttuun eikä tosiaan ole ollut ketään kohtaan aggresiivinen. Ihmisiä kohtaan tämä on kunnon sylimussukka ja aina viereen änkemässä. Harrastan koiran kanssa tokoa ja agilityä.

Jos kiinnostaisi tällainen järjestely, niin laita minulle sähköpostia ja kerro itsestäsi, millaista koirakokemusta sinulla on yms. Sähköposti on sirru@live.fi

YappyDays

YappyDays
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 02.11.2016 klo 00:11  
+
0
Hei!


Voin yhä tarjota silloin tällöin kotihoitopaikkaa rauhalliselle, helpolle (ei vedä, eikä ole räyhääjä) ja hellyydenkipeälle koiralle esim. matkustuksen tai muun tarpeen ajaksi :) asun siistissä kaksiossa kerrostalossa Itä-Helsingissä, koirakokemusta on erittäin paljon, ja minulla on jopa oma toiminimi aikaisemmista työpaikoistani koirapäiväkodeissa/eläinhoitoloissa. Olen rauhallinen, luotettava ja eläinrakas yliopisto-opiskelija. Korvausta toivoisin hoidosta, sillä tämä aiheuttaa itselleni ajankäytön muutoksia, ja opiskelijana toki pieni lisätulo on aina tervetullutta. Laskutuksen voi hoitaa myös toiminimeni kautta virallista reittiä. Tarjoan siis asiantuntevaa ja vastuuntuntoista hotellitason hoitoa rakkaalle koirallesi, eikä kotonani ole muita eläimiä tai ihmisiä, joten ilmapiiri on takuuvarmasti rauhallinen. Labbikset ja muut rauhalliset noutajanlöllykät tai muuten vain hellät jättiläiset ja pystykorvat sydäntä lähellä :)

Laitathan sähköpostia osoitteeseen: jelevon@hotmail.com

Hoitajakoiralle

Hoitajakoiralle
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 05.11.2016 klo 11:49  
+
0
KOIRAHOITAJAA ETSITÄÄN PIRKANMAALTA!
Haen hoitajaa/hoitopaikkaa koirilleni yhden viikon ajalle joulukuussa. Toiveissa löytää ensisijaisesti yksi paikka/hoitaja kolmelle koiralleni (2 kääpiörotua ja yksi keskikokoinen) tai toissijaisesti eri paikkoja/hoitajia. Koirat ovat leikattuja narttuja ja kilttejä sekä kovin ihmisrakkaita. Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä ja kerron lisää: teija.pihlajaniemi@saunalahti.fi tai 040 849 2414.
(Viestiä on muokattu lauantaina, 05.11.2016 klo 11:57)

Amppa

Amppa
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 22.11.2016 klo 15:23  
+
0
Hei!
Olisi tarve koiran hoitopaikalle joulun pyhien ajaksi Jyväskylän alueelta. En valitettavasti voi ottaa koiraani mukaan perheeni luokse, koska yhdellä perheenjäsenistäni on astma.

Hoitopaikkaa siis tarvitsisi 2-vuotias leikkaamaton uros collie, Oiva. Oiva on luonteeltaan aina iloinen ja hellyydenkipeä. Energiaakin löytyy, mutta osaa myös ottaa rauhallisesti. Oiva rakastaa kaikkia, jotka vain vastaan tulevat. Oiva osaa peruskäskyt ja vapaana ollessaan ei lähde karkuun.

Oivan innokkuus näkyy ulkona siten, että ihmisen pitää olla jämäkkä, kun kuljetaan hihnassa. Oiva sopeutuu muuten hyvin vieraisiin paikkoihin, mutta yksinolo vieraassa paikassa saattaa tuottaa ongelmia. Tämä saattaa siis ilmetä itkemisenä.

Otathan pian yhteyttä, jos sinun olisi mahdollista hoitaa koiraani!

anniiina.sihvonen@hotmail.com
050 4348328
(Viestiä on muokattu tiistaina, 22.11.2016 klo 15:24)

Catie2014

Catie2014
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 02.12.2016 klo 17:49  
+
0
ETSIN VAKITUISTA LENKITYSAPUA ISOLLE KOIRALLE Tampereelta.

Etsin vajaa 3-vuotiaalle valkoisellepaimenkoiralleni hoitajaa joka kävisi 2-3 kertaa viikossa lenkittämässä iltapäivällä klo 14-16 aikana. Korvausta vastaan tietenkin.

Koira on aktiivinen, energinen ja hieman haastava joten kokemusta koirista ja varsinkin isoista roduista pitäisi olla.

TarjaKe

TarjaKe
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 03.12.2016 klo 14:02  
+
0
Hoitoapua kahdelle koiralle tarvitaan Kuopiossa
Hei, minulla on kotona Noona ja Taika tytöt. Noona on coton de tulear ja ikää hänellä on jo reilut 13 vuotta ja Taika on terhakka kuusivuotias yorkshiren terrieri. Olen lähdössä lomalle ja tarvitsisin koirille hoitajan. Mielellään niin, että koirat saisivat olla kotona. Eivät ole koskaan olleet missään hoitoloissa ja eikä olla pitkiä aikoja oltu erossa muutenkaan.
Molemmat tytöt on tosi ystävällisiä ja sopeutuvaisia. Taika on vähän omapäisempi, mutta Noona on erittäin mukautuvainen ja pirteä vanhus.

Kysymys on reilusta viikosta 28.12.16 - 6.1.17. Saisit vaikka asua talossani tuon ajan tai toimitaan kuten sovitaan. Asun Kuopiossa Rahusenkankaalla.

Jos kiinostaa, ota yhteyttä tarjake100@gmail.com tai puh. 040 1991023

eltsulagotto

eltsulagotto
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 06.12.2016 klo 14:11  
+
0
Olen 14-Vuotias tyttö Helsingistä! Haen koiranhoito töitä(lenkkeilytystä,ruokintaa ja iltatyötä tai päivätyötä) koulun ohessa, sillä tarvitsen pientä rahaa. Kokemusta löytyy omasta koirasta (chihuahua). Olen luotettava ja innokas. Ja rakastan koiria.Koiran koolla/luoteella ei ole väliä. Yhteydenotot sähköpostitse renzola38@gmail.com (puhelin nro saa sähköpostilla) jos kiinnostuit ota yhteyttä!
(Viestiä on muokattu tiistaina, 06.12.2016 klo 14:13)

skorpiotar

skorpiotar
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 02.01.2017 klo 13:54  
+
0
Olemme aikuinen pariskunta ja tarjoamme eläintenhoitoapua Orimattilassa ja lähialueilla. Käymme päivisin Lahdessa töissä, joten töiden jälkeen voimme hyvin tulla lenkkeilyttämään tai seurustelemaan eläimesi kanssa sielläkin suunnalla. Tai vaihtoehtoisesti voimme noutaa (pienellä kulukorvauksella) / meille voi tuoda illaksi tai viikonlopuksi eläimen hoitoon luoksemme. Asumme maalla omakotitalossa, joten ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät ja avaammekin mieluusti kaikille eläimille ovemme.

Meillä ei tällä hetkellä ole omia lemmikkieläimiä, mutta meillä on ollut itsellämme lukuisia eri eläimiä (koiria, kissoja, kaneja, lampaita, hevosia, frettejä jne.) ja monia eri eläimiä olemme hoitaneet sekä kotonamme että lemmikkien omistajien luona.

Olemme molemmat kovin eläinrakkaita ja hoidamme asiat sovitusti sekä luotettavasti.
Jos tarvitset lemmikillesi hoitoapua, ota yhteyttä niin jutellaan lisää ja räätälöidään hinta sekä avuntarve juuri teille sopivaksi.

Sähköpostiosoite: skorpiotar ät gmail.com

Saraja

Saraja
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 08.01.2017 klo 17:23  
+
0
Pienelle koiralle etsitään ulkoiluttajaa muutaman kerran viikossa tai päivähoito paikkaa pientä korvausta vastaan. Paikkakunta Riihimäki. Yst.vast. strajala84@gmail.com tai 0442774187

susale

susale
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 08.01.2017 klo 18:10  
+
0

susale kirjoitti:

Heips kaikki eläintenhoitajaa kaipaavat! :) Täällä innokas Espoossa (Matinkylässä) asusteleva opiskelija tarjoaisi mielellään hoitoapua! Olen 25-vuotias ja asun kerrostalossa, johon ei voi ottaa lemmikkejä, joten kaipaisin kovasti eläinseuraa :) Luonteeltani olen ystävällinen, sosiaalinen ja iloinen sekä tietenkin todella eläinrakas, välttelen lihansyöntiäkin tästä syystä.

Koiranhoidosta minulla on yli 16 vuoden kokemus ja kissojakin meillä on ollut ennen siskoni allergiaa. Oma rakas 16,5v. coton de tulearini lähti marraskuussa koirien taivaaseen, mutta siskoltani onneksi löytyy 2 koiraa (suomenlapinkoira ja saksanpaimekoira), joita tykkään hoitaa ja kouluttaa :) Erityisen lähellä sydäntäni ovat rescue-koirat, sellaisen aion itsekin tulevaisuudessa hankkia. Rakastan myös pieniä nisäkkäitä kuten hamstereita ja chinchilloja, mutta niistä minulla ei ole juuri kokemusta, oppisin kyllä mielelläni.

Tulisin oikein mielelläni hoitamaan ja lenkittämään lemmikkejäsi, tykkään käydä myös juoksulenkeillä. Omistan auton, eli liikkuminen on helppoa ja lemmikkien kuljetus onnistuu myös! Minut löytää facebookista nimellä Susa Lehto ja sähköpostiosoitteeni on susa.xs@gmail.com, olisi kiva päästä tutustumaan! :)Ei näköjään pysty enää muokkaamaan viestiä, mutta 16.1. alkaen asun taas Porvoossa, ja kaipailen hoidokkeja sieltä :) Lomilla voin kuitenkin tulla hoitamaan Espooseen tai Hämeenlinnaankin!

pinn

pinn
Viestimäärä: 1009

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 08.01.2017 klo 21:24  
+
0
Hoitoapua kaivataan pääkaupunkiseudulla 3.-7.2.2017!

Olen lomamatkalla 3.-7. helmikuuta (perjantaista tiistaihin), ja kaksi koiraani kaipaisi hoitajaa siksi ajaksi. Voin maksaa hoidosta pientä korvausta. Koirat saavat mukaan kaikki ruuat ja tarvikkeet. Voivat mennä joko samaan paikkaan tai eri paikkoihin hoitoon. Kotiinikin saa toki tulla koiria hoitamaan tuoksi ajaksi, jos se on helpompi ratkaisu.

Loki on 4,5-vuotias leikattu australianpaimenkoirauros. Loki on rotunsa mukaisesti energinen ja vauhdikas, mutta todella kiltti, tottelevainen ja ihmisiä rakastava hölmö otus. Se on tottunut olemaan hoidossa ja osaa olla hiljaa yksin vieraassakin paikassa. Lenkillä käyttäytyy nätisti, mutta ulkoiluttajalla tulee silti olla koirakokemusta, koska epävarman ulkoiluttajan kanssa Loki saattaa hieman stressata ohitettavia koiria. Loki tulee toimeen narttujen ja leikattujen urosten kanssa. Kissoihin ja pieniin lapsiin se ei ole tottunut.

Lilo on 3-vuotias whippetnarttu. Lilo on todella kiltti, rauhallinen ja helppo koira. Käyttäytyy nätisti lenkillä, eikä häslää kotioloissa. Lilo on satunnaisesti hoidossa ollessaan saattanut haukkua tai vinkua yksin jäädessään, mutta ei ole koskaan hajottanut mitään. Voi olla, että se osaa jo olla nätisti, mutta tietysti varminta olisi, jos Lilon ei tarvitsisi olla paljon yksin tai jos hoitopaikka olisi sellainen, ettei satunnainen itkeskely haittaisi. Lilo tulee toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa. Pieniin lapsiin Lilokaan ei ole tottunut.

Ota yhteyttä yksityisviestitse tai sähköpostilla, jos pystyt auttamaan minua hädässä! :D

anna.salonpaa@helsinki.fi
Australianpaimenkoira Loki (23.6.2012)
Whippet Lilo (6.8.2013)

Loki-blogi

Sinkkara

Sinkkara
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 12.01.2017 klo 09:24  
+
0
Moi.

Lapinkoiran näköinen sekoitus etsii hoitajaa jota silloin tällöin tarvittaisiin. Saattaa olla viikonloppujakin jolloin hoito onnistuu meillä kotonakin. 7v narttu tulee toisten koirien kanssa toimee (hihnassa saattaa rähistä) tykkää ihmisistä ja lapsista, meillä konttaus ikäinen mitä ei ole täysin hyväksyny ku vauva saa suurimman huomion. Mutta lapsillekin innoissaa tuo palloa, nauttisi kyllä eniten että saisi joltain kaiken huomion. Kyseessä innokas ja haukkuherkkä koira joka nauttii juoksemisesta. Tarvii vaan rajat jolloin toimii kuin unelma mutta muutamilla tyypeillä on ihan mahoton kun annetaa tehä mitä lystää (vetää hihnassa, haukkuu kaikille) omistajilla ja muutamal muulla kulkee nätisti hihnassa vaikka tulisi hevosia, koiria yms. Vastaa. Pärjää vapaana avoimel paikal ja on aivan mahtava seuralainen. Sillä harrastetaan agilityä ja pelastuskoira puolta että tottelevaisuus kunnossa, osaa vain näyttää huonotkin puolet joten etsinnässä aikuinen kokenut hoitaja tarvittaessa. Asutaan Klaukkalassa. Kerro itsestäsi sinkkara@luukku.com

Cottoni

Cottoni
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 15.01.2017 klo 11:26  
+
0
Uusi jäsen tässä... voi auta, miten tänne laitetaan uusi viesti, se menee väkisin tuohon keskustelun alle eikä tähän hoitoapuun. Vai pitääkö se laittaa vain vastaamalla tuohon ohjeviestiin.

Cottoni

Cottoni
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 15.01.2017 klo 11:27  
+
0
eli siis niinkuin nyt laitoin? :)

  Siirry sivulle: 1 2 3
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä24015
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5498
Viestejä yhteensä542735
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös259376
(Tilastot päivitetty viimeksi 27.04.2017 klo 00:15)