Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 9

KarlaK

KarlaK
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 29.07.2013 klo 11:38  
+
0
Hei,

etsin ulkoiluttajaa kahdelle koiralleni. Tarve ulkoilutukselle olisi n. 2-3 kertaa viikossa sopimuksen mukaan (välillä ehkä useammin ja jonain viikkoina ei välttämättä tarvetta), vähintään n. 1-2 h kerrallaan. Olen itse vauvan kanssa kotona joten ulkoilutuksen ajankohdalla ei sinänsä ole merkitystä, voitaisiin katsoa molempien aikataulujen mukaan. Koirat ovat mudinarttu 6 v ja mudimix-uros 3 v. Molemmat ovat ystävällisiä mutta innokkaita, narttu pidättyväisempi. Rodun ominaispiirteisiin kuuluu terävyys ja ovat sähäköitä ulkoilutettavia, mutta maalaisjärjellä ja ripauksella luontaista auktoriteettia pärjää :) Ulkoiluttajalla on kuitenkin oltava kokemusta koirista sekä koiranlukutaitoa. Jos etsit elämääsi vilkkaita koirakavereita niin ota yhteyttä ja kerro itsestäsi! Asumme Aurinkolahdessa (Vuosaaressa), Helsingissä.

terveisin Karla K.
karla.kylmakoski@gmail.com

NiemAnu

NiemAnu
Viestimäärä: 11

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 31.07.2013 klo 13:16  
+
0
Ronja Vantaan Myyrmäestä etsii hoitajaa
Kiltti, reipas ja todella aktiivinen 1v sekarotuinen Ronja-koira etsii hoitajaa/ulkoiluttajaa.
Tykkää käydä pitkillä lenkeillä ja koirapuistossa. Jaksaa leikkiä ja touhuta ja rakastaa huomiota ja rapsutuksia!

Ota ihmeessä yhteyttä jos kiinnostuit!
anu.nieminen@hotmail.com

juulia_

juulia_
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 01.08.2013 klo 00:49  
+
0
Moi! Oisko kellään tarvetta koiranhoitajalle Jyväskylän alueella? Ulkoiluttajaa, ruokkijaa, rapsuttelijaa tms. Olen 16-vuotias tyttö ja olen ollut eläinten kanssa tekemisissä koko elämäni ajan. Palkka täysin neuvoteltavissa! Jos kiinnostaa niin laitappa viestiä tulemaan sähköpostiini: juulia.sneck@hotmail.com

shaa

shaa
Viestimäärä: 16

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 01.08.2013 klo 02:18  
+
0
Etsitään vakituista hoitopaikkaa kahdelle vaativalle koiralle pk-seudulta.

6-vuotias cane corsonarttu ja 2-vuotias samanrotuinen poikansa etsivät mielellään vakituista hoitopaikkaa. Eivät saisi olla tekemisissä muiden koirien kanssa. Uros tulee kyllä varmaan juttuun, mutta narttu ei muita koiria siedä. Kissojen kanssa narttu on vaarallinen, joten turvallisuussyistä samassa taloudessa ei voi kissoja olla. Jos talous sisältää pieneläimiä on koirat kyettävä pitämään niiden tiloista erossa riittävän turvallisesti, sillä varsinkin narttu on äärimmäisen epäluotettava kaikenlaisten pienelukoiden suhteen.

Lapsista varsinkaan narttu ei välitä, joten jos hoitopaikassa on lapsia toivomus olisi, että vähintään kouluikäisiä.

Koirat eivät ole koirapuistokoiria eikä niitä saa ulkoiluttaa hihnatta. Koiriin olisi tutustuttava ennen hoitoon jättämistä sillä varsinkin uros on sellainen mammanpoika, että menee hetko ennenkuin suostuu muita kuuntelemaan. Kuitenkin hirvittävän hyväntahtoinen ja mukava elukka, kooltaan vain iso ja voimakas.

Ja näiden houkuttelevien varoittelujen jälkeen, sitten hyvät puolet :D

Molemmat ovat hyvin ihmisrakkaita, ystävällisiä, sisätiloissa huomaamattomia koiria. Narttu on lenkilläkin äärihelppo, ei kisko eikä rähjää. Mutta pidettävä erossa muista koirista. Uros on nuori ja sählä, luonteeltaan ihan kakara vielä, joten vaatii jämäkkää ja johdonmukaista otetta. Hirmuisen mukavia elukoita ja niiden kanssa saa tehdä ja touhottaa, kunhan sovituista säännöistä pidetään kiinni. Jaksavat lenkkeillä loputtomiin, mutta eivät hypi seinille lepopäivinäkään, ovat peruskoulutettuja, eivät tuhoa eivätkä mökää (ääniä saattavat muffata hieman jos kokevat tarvetta vahtimiseen).

Koirat ovat vahtiviettisiä.

Hoitajan on kyettävä noudattamaan annettuja ohjeita ja oltava ehdottomasti aikuinen.

Itse asun Itä-Vantaalla eikä minulla ole autoa, joten suotavaa olisi, että hoitopaikkaan pääsisi julkisilla suht helposti tai hoitopaikalla olisi käytössä auto, maksan toki bensakulut.

Mikäli kiinnostuit laita yksityisviestiä.
Cane corsouros Mauri.
Muistoissa Cane corsonarttu Lolita ja amerikanbulldogginarttu Helga.

Ninnilu

Ninnilu
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 03.08.2013 klo 08:31  
+
0
Tarjotaan hoitoapua Uudenmaan alueella Tuusula/Hyvinkää/Kerava/Järvenpää .
Omasta taloudesta löytyy kolme isohkoa sekarotuista koiraa, joten vuosien kokemus koirien kanssa elämisestä löytyy, sekä aikuista otetta määrätietoiseen toimintaan omistajan ohjeistuksen mukaisesti.

Olen seuraavan vuoden kotiäitinä ja kotihoidontuen varassa. Pieni lisätienesti ei olisi pahitteeksi, ja mukava tapana ansaita vähän olisi puuhailla mukavien koiruleiden parissa. Mieheni on yrittäjä joten aikataulut lapsenhoidon suhteen on sovittavissa helposti. Jaksan ulkoiilla ja puuhata koirien kanssa, sekä hoitokeikalla voin olla paikalla käytännössä kokoajan koiran/koirien kaverina.

Pidemmät jaksot eivät onnistu, mutta 1-3 yön keikat kylläkin. Sekä viikonloppuna että arkena. Minulla on auto käytössäni. Korvausta "työstä" voidaan pohtia sitten yhdessä kun hoitojakson pituus ja hoitopaikan sijainti ovat tiedossa. Hoito on kotona täysin koiran ehdoilla tapahtuvaa ja kaikki huomio on koirassa.
Asumme Tuusulan Jokelassa.

Ota yhteyttä: Ninni
nlumme@hotmail.com

Mahdollisista korvauksista sovitaan aina yksityisesti.
Vanis
(Viestiä on muokattu lauantaina, 31.08.2013 klo 18:17)

Finland12

Finland12
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 11.08.2013 klo 11:09  
+
0
Hoitoapua tarvitaan enemmän tai vähemmän säännöllisesti Lahteen!

Hei! Olemme juuri muuttaneet Lahteen Urheilupuiston ja Vesijärven kupeeseen kahden cockerspanielin kera jotka tarvitsisivat seuraa ja ulkoilutusta 3-4 krt/kk esim. elokuvissa- ja jääkiekko-otteluissa käynnin aikana. Tily ja Stella ovat helppohoitoisia seurankipeitä narttukoiria (3,5 ja 5,5 v) joille riittää lenkk.leikkii ja läsnäolo.
Otathan yhteyttä pikaisesti jos olet kiinnostunut!

Terveisin:
Pasi Mustonen
Puh. 043-211 3429
pasi.mustonen@pelicans.fi
Terveisin:
Pasi Mustonen
Puh. 043-2113429
sähköposti: pasi.mustonen@oulunkarpat.fi
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 11.08.2013 klo 11:11)

sophy

sophy
Viestimäärä: 11

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 12.08.2013 klo 20:32  
+
0
Tarjoamme koiranhoitoa kokemuksella Jyväskylässä

Jos tarvitset hoitajaa koiralle/koirillesi esimerkiksi loman ajaksi Jyväskylässä, niin me olemme hyvä vaihtoehto. Minulla on eläintenhoitajan koulutus ja parhaillaan opiskelen klinikkaeläinhoitajaksi ja poikaystävälläni on puolustusvoimien koiranohjaajakoulutus varusmiesajalta. Meillä on kokemusta omista koirista (karkeakarvainen saksanseisoja ja kultainennoutaja) ja monista hoitokoirista (saksanpaimenkoira, borderterrieri, coton de tuléar, englanninspringerspanieli, berninpaimenkoira, chihuahua ynnä muita). Olemme hoitaneet Jyväskylän seudulla koiria vajaat neljä vuotta.

Hoidamme koiria kotona ja tarjoamme kodinomaisen ja yksilöllisen hoidon jollainen ei aina ole mahdollista häkkihoitoloissa. Koiran ongelmakäytös, esim. remmirähinä tai eroahdistus ei ole este hoitoon tulemiselle. Hoidamme koiria sopivasta korvauksesta. Meistä on mukavaa ja mielenkiintoista hoitaa koiria ja hoidon kautta tutustua eri rotuisiin koiriin.

Ota yhteyttä sähköpostiin holppa_88@hotmail.com niin kerromme mielellämme lisää.

Nathalie22

Nathalie22
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 13.08.2013 klo 19:54  
+
0
Etsin päivähoitajaa Keravalta

Etsin päivähoitajaa isolle, mutta kiltille rauhalliselle vanhemmalle koiralle, joka kärsii eroahdistusta.
Koira tarvitsee jatkuvaa ihmisseuraa eli käy hyvin eläkeläinen, joka on kotona päivällä, kotiäiti, sairauslomalla oleva henkilö...
Koira on 8v. pyreneittenkoira narttu eli kiltti jääkarhu ^_^ Ei tarvitse ruokkia eikä lenkkeilyä. Ei saa olla portaita (huonot lonkat) eikä muita koiria. Piha on plussa. Olen töissä Keravalla opettajana. Hoito koulupäivillä.
toyakun @ yahoo.fr

Ilmoitusta muokattu, mahdollisista korvauksista sovitaan aina yksityisesti.
Jaijah
(Viestiä on muokattu tiistaina, 13.08.2013 klo 20:22)

maiju1

maiju1
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 14.08.2013 klo 15:55  
+
0
HOITOPAIKKA TARJOLLA RIIHIMÄELLÄ!

Asun Riihimäen keskustan vieressä 4-vuotiaan kiltin kultaisennoutajan kanssa. Helmi tykkää kaikenkarvaisista ja kokoisista koirista. Käyn osa-aikatöissä ABC:lla, joten minulla riittää aikaa peuhata koirien kanssa. Töissä ollessani serkkuni voi katsoa koirien perään jos siihen on tarvetta. Voit tuoda koirasi muutamaksi tunniksi tai tarpeen mukaan vuorokausiksikin hoitoon meille, pientä korvausta vastaan.

Soita ja kysy lisää:
Maiju 0402504724

fanipala

fanipala
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 22.08.2013 klo 13:12  
+
0
Haetaan hoitoapua lomien ajaksi mukavalle mopsi tytölle. Mopsi osaa olla päivät yksin, ei hauku ja on sisäsiisti. Tykkää ihmisistä ja pärjää muidenkin eläinten kanssa. Meillä on tulossa muutama 1-3 viikon reissu ja tarvitsisin siksi aikaa hoitajaa. Paikkakunnalla ei niin väliä, koska Helsingistä lähdetään ja ajetaan tuonne Jyväskylä-Lahti reittiä, joten matkan varrelle voidaan koira jättää hyvän hoitopaikan löytyessä. Savossa asutaan, joten sille suunnalllekin sopii. Eli jos voisit ottaa tällaisen pikkukaverin kotiisi, niin laita sähköpostia ja kerro itsestäsi ja millaista korvausta toivoisit.

Ota yhteyttä:
fanipala@koti.luukku.com

KhaosLegions

KhaosLegions
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 23.08.2013 klo 23:17  
+
0
Nyt olisi tarjolla koirien ulkoilutus -ja hoitoapua! :)

Olemme kaksi 18 v. tyttöä ja haluaisimme päästä ulkoiluttamaan ja hoitamaan koiria! Kokemusta löytyy: Olemme ulkoiluttaneet esim. Westieta (toinen meistä jopa omistaa sellaisen), Toyvillakoiraa, Kiinanharjakoiraa, Mäyräkoiria, Cavalier kingcharlesinspanielia, Espanjanvesikoiraa... Olemme myös yhdessä hoitaneet yhtä keskikokoista koiraa, jonka rotua emme muista.

Toinen meistä opiskelee tällä hetkellä eläintenhoitajaksi ja on kiinnostunut erityisesti koirien hoidosta. Toinen on valmistunut kokiksi, mutta on vähintään yhtä eläinrakas. (Pitää erityisesti koirista.)

Ulkoilutusta voimme tarjota erityisesti viikonloppuisin ja useimpina perjantaipäivinä. Arkisin toinen meistä saattaa päästä (riippuen töistä ja muista tärkeistä menoista), mutta toinen asuu opiskelija-asuntolassa.

Jos kaipaatte koirallenne/koirillenne kahta rauhallista, mukavaa, rehellistä, luotettavaa, välittävää ja vastuuntuntoista hoitajaa, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä: bluenightingale@windowslive.com Tarkistan sähköpostini vähintään kerran päivässä, joten vastausta ei tarvitsisi kauhean kauan odottaa. :)

Mmint

Mmint
Viestimäärä: 3

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 24.08.2013 klo 10:25  
+
0
Etsitään hoitopaikkaa pääkaupunkiseudulta 2 vaativalle koiralle

Hakusessa olisi hoitopaikka kahdelle sekarotuiselle koiralle. Tiettyä ajankohtaa ei ole, sillä haluan löytää hyvän ja luotettavan hoitopaikan. Toinen koiristani on tanskandoggi/bullmastiffi mix uros, joka painaa lähemmäs 70kg. Ikää on 1,5v ja on välillä innokas lenkeillä (oravat saa pään ihan sekaisin), joten vaaditaan jämäkkää ja "pelkäämätöntä" hoitajaa. Tällä hetkellä leikkaamaton, joten tykkää isotella saman ikäisille uroksille koirapuistossa (vanhempia uroksia kunnioittaa).
Toinen on 4kk dogo argentino/pitbull mix narttu, joka on siis opettelemassa "talon tavoille". Ei täysin sisäsiisti vielä, silmä kun välttää niin piruuksia ollaan tekemässä. Eli haasteellinen kaksikko kyseessä. Lisätietoja voin antaa sähköpostitse (siellä voimme vaihtaa puhelinnumeroita yms).

minjah_@hotmail.com

Armiliisa

Armiliisa
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 28.08.2013 klo 17:54  
+
0
Hei!

Tarjotaan koirien hoitoapua ja ulkoilutusta arkipäivisin tai alkuillasta edullisesti. Mieluiten Pohjois-Helsingin alueella, mutta muutkin lähialueet käyvät. Esimerkiksi koirien kävelytystä, seurana oloa, koirapuistoon voin viedä jos koirat siitä pitävät :). Myös esim. pesu ja harjaus sekä ruokinta. Olen 29-vuotias kotiäiti, oma koiravanhukseni nukkui pois pari vuotta sitten ja kaipaan koiran kanssa ulkoilua :). Lapsuudenkodissani oli aina koiria ja kokemusta on paljon, pääasiassa vinttikoirista, mutta pidän kaikista koirista. Mielummin pieniä ja keskikokoisia koirarotuja. Salukia pystyn vielä pitämään, mutta isommasta koirasta en uskalla luvata :).

Otathan yhteyttä sähköpostiini armiliisa22@gmail.com / Emilia.

JasminaNora

JasminaNora
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 05.09.2013 klo 17:40  
+
0
Hei!

Olen kohta 29 vuotias nuori nainen Jyväskylän seudulta ja tässä elämäntilanteessa kaverikoiralle olisis tilaa. Kotona kaksi Suomenlapinkoiraa ja yleisesti koirista kokemusta 15 vuoden ajalta. Tykkään tehdä pitkiä lenkkejä, sekä niitä rauhallisempiakin. Osaan harjaukset, lääkitykset, kynsien leikkuut. Myös synnytyksistä kokemusta. Minulla on auto joten kulkeminen onnistuu Keski-Suomen alueella miltei minne vaan. Kotiinikin voin koiran ottaa, kunhan tulee omieni kanssa toimeen. Koirapuistot ovat tuttuja, jos koirasi niistä nauttii. Itselleni tärkeintä on olla lähellä eläintä, lähellä rakkautta. Ihan hellittely/leikkiseurakin onnistuu. Myös pidemmät ajanjaksot. Sen voin luvata että välitän koirastasi niinkuin se olisi oma.

Emmaalisa

Emmaalisa
Viestimäärä: 3

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 06.09.2013 klo 16:41  
+
0
Hei!

Etsin lenkitysapua kahdelle koiralleni Helsingin Itä-pakilassa n. 1-2 krt viikossa toistaiseksi iltapäivällä / alkuillasta. Asun tuomarinkartonon vieressä eli läheltä löytyy ihanat ulkoilumaastot joilla koiria pystyy pitämään myös vapaana.

Toinen koira on 3 vuotias sekarotuinen (noutaja/spanielisekoitus) ja toinen cockerspanielin pentu. Koirat voi lenkittää erikseen = isomman kanssa pidempi lenkki ja pennun kanssa lyhyempi ja jatkossa lenkittää koiria yhdessä. Sinulla tulisi olla vankka kokemus koirien hoidosta sekä kykyä toimia myös pennun kanssa. Samoin sinun tulisi olla ehdottoman luotettava ja tulla sovittuina päivinä. Otathan yhteyttä yksityisviestillä tai spostilla tolvamai@gmail.com

viivu

viivu
Viestimäärä: 21

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 06.09.2013 klo 18:17  
+
0
Kiltti keskikokoinen 2 vuotias koiruus etsii ystäviä jämsästä!
Ystäväksi kelpaa niin karvaiset kuin karvattomatkin tyypit.
Toiveissa olisi löytää ystävä joka voisi satunnaisesti pitää seuraa omistajan
koulupäivien venähtäessä tai lähteä joskus seuraksi lenkille :)!
Vastaavasti uudelle ystävälle olisi tarjolla paljon pusuja, rakkautta ja iloista seuraa.

Tässä olisi loistava mahdollisuus jollekkin jolla omaan koiraan ei ole mahdollisuutta, mutta haluaisi oppia lisää koiran hoidosta :)! Kerron lisää meistä mielelläni sähköpostilla tai yv llä !
vii-vi-@gmail.com

Ps. Otan myös mielelläni kilttejä koiria hoitoon!
Portugeesi uros Fidon touhuja:

Koirafani28

Koirafani28
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 07.09.2013 klo 12:57  
+
0
Tarjotaan ilmainen koiranhoitopaikka Turussa erityisesti mäyräkoirille! :)

Olen 27-vuotias, työssäkäyvä, luotettava nuori nainen, joka on aiemmin hoitanut omaa koiraa ja harkinnassa on nyt tulevaisuudessa mäyräkoiran hankinta. Jos olet esimerkiksei menossa lomalle tai tarvitset vaikka viikonlopuksi hoitopaikkaa - ota yhteyttä ja tavataan! Asun loistavien ulkoilumahdollisuuksien äärellä ja minulla on myös auto käytettävissä.

Yhteydenotot sähköpostilla:
heidimariaelo@gmail.com

kultsu2013

kultsu2013
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 09.09.2013 klo 11:43  
+
0
Hei!

Tarjoan lenkitys/hoitoapua Turun seudulla.
Olen 19-vuotias juuri valmistunut eläintenhoitaja. Kokemusta koirista löytyy isoista pieniin. Itseltä löytyy tällä hetkellä 5kk ikäinen kultainennoutaja. Koiraa/ koiria en pysty kotiini ottamaan asunnon tilanpuutteen takia. Olen myös työskennellyt eläinhoitolassa. Joten jos tarvitset koiallesi hoitajaa esim. työpäivän ajaksi niin tässä olisi yksi luotettava koiranhoitaja.
Laura Suomijoki 044-3332156
laura.suomijoki@hotmail.com

Jaijah

moderaattori
Jaijah
Viestimäärä: 1998

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 09.09.2013 klo 11:55  
+
0
Muistutuksen sana:
Kun ilmoituksesi ei ole enää ajankohtainen tai olet päivittänyt sitä, ilmoitathan siitä moderaattorille jotta vanhentuneet ilmoitukset osataan poistaa. Ei siis täytetä ketjua turhaan "hoitaja on löytynyt"-ilmoituksilla tai useammalla samansisältöisellä ilmoituksella samalta ilmoittajalta. Tuplailmoitukset poistetaan tuoreimmasta päästä ilman erillistä ilmoitusta.
Manu 6/2008
Morris 3/2013

NiHaMu

NiHaMu
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 11.09.2013 klo 14:43  
+
0
Turku-Etsitään hoitopaikkaa 2:lle koiralle satunnaisesti!/Tarjoan myös hoitopaikkaa koirille!

-Hoitopaikkaa etsin satunnaisesti 2-4vrk kahdelle(yhdessä&erikseen)rauhalliselle leikatulle nartulle 12v/30cm/8kg ja 8v/57cm/28-30kg Sakemanni-mix vahvaluontoinen alfanarttu joka vaatii koirakokenutta hoitajaa.Eivät ole koirapuisto-koiria vaan vaativat remmilenkkejä ainoastaan.
-Mieluiten lapseton/eläimetön rauhallinen hoitopaikka.Mutta ei haittaa jos on 1-2 muuta kilttiä&rauhallista koiraa ennestään joka tulee toimeen mun omien kanssa.
-Tytöt eivät terveys-syistä kaipaa mitään himolenkkejä/leikkimistä/koulutusta/aktivointia vaan lähinnä rauhallista nuuskuttelua"sunnuntaikävelyä",välillä reippaampaa etenemistä(isompi),hellyyttä,omaa rauhaa/lepoa.Perushoitoa siis.
-Isompi narttu ei kaikkia miehiä hyväksy mutta ei koskaan satuttaisi naisia/lapsia.
-Ensin haluan tutustua ja tavata hoitajan kodissa+tottakai jos on ennestään muita koiria niin kaikki pitää tutustua toisiinsa ainakin muutamia kertoja ja mahd.voidaan sopia ensin päivähoitoa/yön yli hoitoa kokeiluksi niin tiedetään et toimiiko hoito hyvin vaiko ei.
Asumme lähiössä kerrostalossa ja ovat molemmat erittäin hiljaisia ja tottuneita kaikenlaisiin ääniin.Ota yhteyttä jos sulla on mahdollisuus ottaa tytöt hoitoon sillointällöin.
Kerro itsestäsi,kodistasi jne.Myös mahd.vastapalvelu-periaate voi tulla kysymykseen eli sun koira/koirat tulisi meille hoitoon välillä.Ota yhteyttä inboksiin jos kiinnostuit!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tarjoan hoitopaikkaa luonamme,kerrostalo-kaksiossa,kohtuurauhallinen lähiö,koirakokemusta todella paljon laidasta laitaan.Myös lääkitykset hoidetaan tarkasti.Hoitokoiria ollut vuosien varrella useita kuten myös omia.Katson silti tapauskohtaisesti soveltuuko juuri teidän koira tänne meille vaiko ei.Joten ota rohkeasti yht.ja kysele!:) Varsinkin vanhuskoirat ovat mulla lähellä sydäntä.

Olen itse 38v eläkkeellä oleva nainen jolla on aikaa,eläinrakkautta,kokemusta ja meillä on selkeät rutiinit,paljon rauhaa eli lähinnä nukutaan sisällä ja käydään koirien ehdoilla ulkona sitä mukaa mitä ne vaatii.Mutta jos on nuorempia koiria jotka tottuneet leikkimään välillä myös sisällä/ulkona niin sekin on sallittua.Lenkkeilymaastot todella vaihtelevat ja koirapuisto lähellä.
Koirilla oltava rokotukset,madotukset ja perusterveys kunnossa,vähintään tapakasvatus/peruskoulutus hallussa,ehjät&turvalliset pannat/valjaat/hihna,tottuneet olemaan kerrostalossa(hissitalo).Myös juoksunartut tervetulleita.
Ota yht.inboxiin tai belissima75 (ät) gmail.com

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 9
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä19551
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä4538
Viestejä yhteensä507590
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään10
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös211299
(Tilastot päivitetty viimeksi 29.07.2014 klo 05:30)