Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 9

ViiviEspoosta

ViiviEspoosta
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 13.01.2014 klo 17:51  
+
0
Olen 13-vuotias kultainennoutaja Viivi Lounais-Espoosta. Olen ikäisekseni pirteä, hyvätapainen ja ihmisrakas. Etsin itselleni kummitätiä tai -setää, joka haluaisi ottaa minut välillä luoksensa lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa. Nautin ihmisten seurasta ja rauhallisista lenkeistä. Olen tottunut vieraisiinkin hoitajiin ja epäsäännöllisiin lenkkeihin. Karvaa minusta lähtee, joten harjausta tarvitaan ja pitkiä portaita on välillä vaikea mennä. Muuten olen erittäin helppo ja sopeutuvainen kaveri.
Emäntääni saa yhteyttä: eija.tuliluoto@gmail.com

suprajohde

suprajohde
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 19.01.2014 klo 13:48  
+
0
Haussa: pidempiaikainen vakihoitaja TampereeltaEtsin tällä hetkellä koiralleni Kyöstille hieman pidempiaikaista vakihoitajaa, joka voisi katsoa koiran perään lomien/pidempien työpäivien aikana. Itse asun Tampereen keskustassa Hämeenpuistossa, joten olisi kätevä jos myös hoitaja asuisi suht lähellä :)

Kyösti on 1,5v parsonrusselinterrieri, hyvin ihmisrakas ja iloinen koira. Toisaalta se on myös terriereiden tapaan hyvin itsepäinen ja energinen. Muiden koirien kanssa ei ole ollut ongelmia, vaan kaikkien kanssa olisi kiinnostava päästä leikkimään.

Seuraavan kerran tarvitsisin hoitajaa 24.1-25.1.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin yksityiskohdista :)

- Tiina Autio
tiina.autio@tut.fi

Villis

Villis
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 21.01.2014 klo 16:27  
+
0
Tarjotaan hoito ja lenkitysapua ESPOOSSA

HEI!
Olen 35-vuotias nainen,erittäin luotettava ja tunnollinen.
Voisin ulkoiluttaa tai hoitaa koiraasi korvausta vastaan.
Itselläni on kaksi koiraa,3,5 vuotias leikattu uroskoira sekä 8 kk ikäinen narttu.
Kokemusta löytyy villakoirasta vartioivaan paimenkoiraan.
Kotiini voin ottaa vain narttukoiria hoitoon koska oma uroskoirani
ei tule muiden uroskoirien kanssa aina toimeen.
Aivan kotini lähellä on hyvät ulkoilumaastot sekä koirapuisto.
Olen tällä hetkellä työtön joten aikaa riittää koirille
eivätkä joudu olemaan yksin kotona kuin esim
pakolliset kauppareissut.
Omien koirieni kanssa on harrastettu mm tokoa ja agilityä.
Jos siis tarvitset koirallesi yksilöllistä hoitoa niin ota yhteyttä.
Parhaiten minut saa kiinni sähköpostilla,joka on:
ringoliini@gmail.com

epelia

epelia
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 22.01.2014 klo 10:08  
+
0
HOITOAPUA/LENKITTÄJÄÄ ETSITÄÄN JÄRVENPÄÄ

Etsin hoitopaikkaa 8kk pinseripojalleni Domille. Koira tarvitsisi pitkien yksinoloaikojen takia hoitopaikan ma-pe n. klo 7-16.30 tai vaihtoehtoisesti (jopa mielummin näin) jonkun ihmisen joka voisi vaikkapa 11.30-13 välillä käydä Domin kanssa noin tunnin lenkin ja halutessaan touhuta/leikkiä vähän.

Asumme tällä hetkellä vielä aivan Jpään keskustassa kerrostalossa, mutta viimeistään maaliskuussa toivottavasti olemme muuttaneet Pellonkulmaan rivitaloon.

Domi on luonteeltaan vilkas, tarkkaavainen ja kiltti pentu. Rakastaa ihmisiä ja tulee toimeen muiden koirien kanssa. Domi on välillä liiankin rohkea ja jääräpää. Kaikinpuolin halittava ja ihana mamin vauva. (:D)
Osaa peruskäskyt, mutta luokse tulo ja hihnakävely ovat vielä harjoituksen alla.

Jos tuntuu että sinulla olisi tarjota meille jonkinnäköistä apua, niin ota minuun yhteyttä spostilla niin sovitaan tarkemmin korvausta ja muita. :)

T: Emma
emma.mankonen@hotmail.com

jenskuB

jenskuB
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 22.01.2014 klo 19:34  
+
0
Espoossa olisi kaksi iloista ja lempeää koiraa vailla lempparihoitajaa :) (Yhdessä tai erikseen)


Meillä on siis kaksi koiraa ja hoitaja olisi hakusessa aina säännöllisin väliajoin. Olisi mukavaa löytää yksi ja sama hoitaja, johon koira/koirat voisivat kiintyä ja aina mennä mielellään hoitoon tarvittaessa. Hoidontarvetta olisi pääsääntöisesti viikonloppuisin päiväksi kerrallaan, tai välillä koko viikonlopun ajaksi. Toki korvausta vastaan :)

Meidän rakkaat karvaturrit ovat molemmat vasta elämäntaipaleensa alussa. Pikkutyttömme on vuodenikäinen kettuterrieri, jolla on luonnetta ja topakkuutta. Mutta pääasiallisesti tyttö on todella lempeä ja hellyydenkipeä. Koiraa on helppo hoidokki pienen koon vuoksi (n.6kg) ja kasvattaja on kouluttanut tytön helposti käsiteltäväksi.

"Pikkupoikamme" Vili on n.9 kuukauden ikäinen tanskandoggimix. Puhtia löytyy pojasta vaikka kokonaiselle kylälle jaettavaksi.. On siis loistava seurakoira tilanteeseen kuin tilanteeseen, eikä hetkessä väsähdä. Säkää on pojalla jo lähemmäs 90 senttiä ja painoa viimeksi mitattuna yli 50 kg, joten iso sekarotuinen on kyseessä. Iän vuoksi käytös on kuitenkin aika-ajoin pentumaista, joten käsittely on välillä haastavaa. Mutta kiltti poika on ja tottelee pääsääntöisesti käskyjä ja komentoja. Vili on luonteeltaan todella lempeä, kiltti ja ystävällinen. Lapsista tykkää aivan mahdottomasti ja innostuukin välillä vähän liikaa leikkimään ja haaverit ovat olleet lähellä. Koira ei itse vielä hahmota isoa kokoaan, joten lasten kanssa leikkiessä pitää itse olla valppaana.

Nyt näillä näkymin etsisimme koirille erikseen tai yhdessä (mahdollisuuksien mukaan) hoitopaikkaa viikolle 8 pe-su ajalle. Olisi mahtavaa ja huojentavaa löytää mukava, pitkäpinnainen ja vastuuntuntoinen hoitaja näille pusukoneille, jotta ei tarvitsisi koiria hoitoloihin vieraiden käsiin jättää :)

Jos joku kiinnostui, niin lisätietoja saa ottamalla yhteyttä :) Kerron mielelläni lisää ja tapaaminenkin onnistuu!

Jenni

jenskuB (@) luukku.com
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 22.01.2014 klo 19:38)

oonaleena

oonaleena
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 23.01.2014 klo 22:38  
+
0
Tarjotaan hoitoapua Helsingissä!

Hei! Olen 23-vuotias nainen, alunperin Oulusta ja asustelen Harjussa eli Kallion liepeillä. Kokemusta löytyy koirista koko elämäni ajalta, oma corgini lähti vehreämmille nurmille 2011. Perheessä ollut myös suursnautseri. Ystävien ja tuttujen koiria on myös tullut hoidettua jo vuosia! Voin ottaa koiria kotiini (28 neliötä) tai sitten tulla teidän kotiinne koiria hoitamaan, kaikki käy! :-) Käyn töissä iltaisin noin 16 h viikossa eli vapaa-aikaa on runsaasti. Kysy ihimeessä lissää!

Oona

oonaleenaperttunen@gmail.com

etcetc

etcetc
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 24.01.2014 klo 00:11  
+
0
Lenkitysapua tarjotaan!

Hei! Olen 15v tyttö Nastolasta ja tarjoudun pientä korvausta vastaan ulkoiluttamaan koiria samalta alueelta tarpeen tullen. Hoitoapua koirille voin antaa jos kyseessä on parin tunnin keikka, asunhan vielä vanhempien nurkissa eikä useamman päivän hoitaminen onnistuisi.
Jos teet paljon töitä tai et muuten ehdi lenkittämään koiraasi/koiriasi usein, kannattaa laittaa yksityisviestiä. Lenkin pituudesta saat päättää itse. Korvaukseksi riittää 2-5e mielen mukaan, kertokaa myös jos joku tuttavanne on kiinnostunut! Pitäisi saada rahaa jo ennen kesätöitäkin :)

Mendi

Mendi
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 27.01.2014 klo 14:34  
+
0
Tarvisimme säännöllistä & pidempiaikaista hoitoapua pääkaupunkiseudulla 5-vuotiaalle keskikokoiselle uroskoiralle!

Energinen 5-vuotias suomenlapinkoira etsii tositarkoituksella pidempiaikaista hoitopaikkaa /säännöllistä hoitoapua. Tämä ihmisrakas nallukka tarvisi väliaikaista hoitopaikkaa välillä viikonloppuisin tai mielellään pidemmäksikin aikaa. Meille syntyi vauva muutama kuukausi sitten ja täten lisä(rapsutus)kädet ovat tarpeen! Koiruus osaa peruskäskyt, rakastaa ihmisiä, mutta ei tule toimeen kaikkien koirien kanssa. Rakastaa toko-leikkejä, naminpiilotusta, vetoleikkejä, palloleikkejä, pitkiä lenkkejä, lumessa telmimistä, rapsutuksia, köllöttelyä ja pusuttelua. Olisiko sinulla/teillä tarjota hoitoapua tälle herralle esim. viikonlopuiksi silloin tällöin tai jopa pidemmäksikin aikaa nyt talven/kevään/kesän aikana?

Laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan! Yhteydenotot yksityisviestillä :)

Sonetta

Sonetta
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 28.01.2014 klo 00:57  
+
0
Hoitoapua tarjotaan Helsingissä

Hei !
Olen Sibelius-akatemiassa opiskeleva naisen alku lauttasaaresta. Koirien kanssa on tultu puuhasteltua pienestä pitäen, vaikka en ole koskaan itse omistanut koiraa ( setäni oli briardien kasvattaja). Hoidossa minulla on ollut bichon friseestä, briardeihin ja pystykorviin kotonani muutamasta päivästä useampaan viikkoon. Olen lemmikkien kanssa hyvin jämpti, mutta rakkaudella tietenkin eläimiin suhtaudun :)
Minulla on 46m asunto johon isompikin järkäle mahtuisi. Talossa ei ole hissiä ja tietenkin ylin kerros eli lonkkavammaisille ja rappupelkoisille haastava. Viikonloput minulla ovat usein vapaita jolloin reissun ajaksi voisin hyvinkin ottaa karvaisen hoitoon. Ajankohdasta riippuen myös pidemmät ajat ovat mahdollisia
Ammatikseni olen ryhmäliikuntaohjaaja kuntosaleilla ja lenkkeily kuuluu myös harrastuksiin joten energiaa kyllä pääsisi muutkin kuin minä purkamaan :)

Jos hoitajaa tarvitaan, ottakaa yhteyttä :)

sonetta.harjanne@hotmail.com
SH

vems

vems
Viestimäärä: 1883

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 28.01.2014 klo 14:07  
+
0
Hoitoapua kaivataan ajalle 17.-22.4. Mahdollisesti myös 16. ja 23. pv? Hoidettavina kleinspitz- ja mittelspitz-urokset ja snautserinarttu. Koirat menevät siis todennäköisesti ainakin kahteen eri paikkaan hoitoon. Paikkakuntatoiveet Tampere ja Jyväskylä + näiden lähialueet.

Spitzit ovat todella helppoja ja kilttejä koiria. Molemmat ovat kastroituja ja tulevat pääasiassa kaikkien kanssa toimeen. Uroksen kanssa en kuitenkaan mieluusti laita näitä koiria samaan talouteen hoitoon, sillä en voi taata että ne varmasti tulisi vieraan uroksen kanssa toimeen. Ovat tottuneet kerrostaloelämään, mutta en lupaa, että osaavat olla vieraassa paikassa täysin haukkumatta rapun äänille. Ne lopettavat kyllä haukun kiellosta, mutta varmaksi en tosiaan mene lupaamaan että ovat täysin hiljaisia.

Snautseri on hoidon aikana 11kk, ja ei ole mahdotonta, että koiran ensimmäiset juoksut ajoittuu hoidon ajalle. Siispä tätäkään koiraa en uskaltaisi laittaa välttämättä uroksen kanssa samaan talouteen - ellei juoksut ala ihan näillä näppäimillä ja kerkeä loppua ennen hoitoa. Tämä koira on hyvin iloinen ja reipas tapaus, myöskin hyvin kiltti. Koska kyseessä on kuitenkin nuori koira, joka on aikamoinen sähköjänis toisinaan, on hyvä varautua myös kohelointiin ja ei niin sivistyneeseen käytökseen :nauru:

Kysele toki lisää: veera.silvennoinen@gmail.com
(Viestiä on muokattu tiistaina, 28.01.2014 klo 14:08)

jutta00

jutta00
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 29.01.2014 klo 02:40  
+
0
Lenkitysapua tarjotaan!

Hei! Olen 13v tyttö Hollolasta ja tarjoudun pientä korvausta vastaan ulkoiluttamaan koiria samalta alueelta tarpeen tullen. Hoitoapua koirille voin antaa jos kyseessä on parin tunnin keikka, asunhan vielä vanhempien nurkissa eikä useamman päivän hoitaminen onnistuisi.
Jos teet paljon töitä tai et muuten ehdi lenkittämään koiraasi/koiriasi usein, kannattaa laittaa yksityisviestiä. Lenkin pituudesta saat päättää itse. Korvaukseksi riittää 2-5e mielen mukaan, kertokaa myös jos joku tuttavanne on kiinnostunut! :)

tirppana7

tirppana7
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Keskiviikkona, 29.01.2014 klo 17:28  
+
0
Hei!
Tarvitsisin silloin tällöin koirien ulkoiluttajaa iltapäivällä.
Työpäivät venyvät välillä myöhään iltaan asti, joten koirilla on pitkä päivä
yksin.
Minulla on kaksi koiraa, toinen vanha iso ja toinen nuorempi pienehkö.Koirat ovat kyllä kilttejä ja hyvätapaisia, mutta voivat välillä riehaantua,
joten ulkoiluttajalla täytyy olla kokemusta ja voimaa hallita, jos
tulee yllättävä tilanne.

Tarve olisi todellakin vain silloin tällöin, ehkä muutamia kertoja kuukaudessa,
mutta jos hyvin sujuu, olisi mahdollista käydä useamminkin.

Asun Nurmeksessa porokylässä.

Hinnasta sovitaan.


Yhteyden otot: halijoki(at)oyk.fi
tai soitot ILTAISIN:040-5471084

Anxeta

Anxeta
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 11.02.2014 klo 00:00  
+
0
Hoitopaikka etsitään 1v2kk(silloin) leikkatulle sekarotuiselle uros koiralle pohjois-Pohjanmaalle tai nelostie varten 2-9.5.2014. Oskari on iloinen, tosi tosi aktiivinen, keskikokoinen karvapallo. Ollaan käyty pentukurssilla mutta vaati vielä töitä. Hihnakävely ja toisten koirien ohitus on vaikea kui Oskari halua vain haistella ja leikkia kaikkien kanssa. Toisten koirien kanssa tullee hyvin toime ja on tottunut olema päivät yksin pihalla ketinkissa. Metsässä tykkä olla irti. Hoitaja pitää olla rauhallinen,aktiivinen ja jämäkkä . Mieluiten omakotitalo ja aidattu piha.


Angelina

_miia_

_miia_
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 16.02.2014 klo 20:12  
+
0
Hei!
Tarjoaisin lenkitys/ulkoilutusapua hyväkäytöksisille koirille Helsingin Vuosaaressa. Olen liikunnallinen, reipas ja luotettava 26-vuotias nainen, ja minulla on kokemusta useista erirotuisista ja ikäisistä hoitokoirista, tällä hetkellä en omista lemmikkejä. Olen useimmiten viikonloppuisin ja iltaisin töissä, ja arki-aamupäivät ovat vapaat, joten olisi todella kiva saada lenkkiseuraa :) Minulla ei ole kauheasti kokemusta suuremmista tai todella vahvoista koirista, joten pitäydyn pienten tai keskikokoisten koirien lenkityksessä. Jos koirasi kaipaa päiväsaikaan ulkoilutusta, ota yhteyttä! :)
miia.vuosaari @gmail.com (poista välilyönti!)

t. Miia

Papsu

Papsu
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 17.02.2014 klo 18:16  
+
0
Hoitoapua etsitään Tampereelle heinäkuussa

Olemme lähdössä heinäkuussa ulkomaanmatkalle, ja etsimme ehdottoman luotettavaa hoitajaa kahdelle kissallemme ja kahdelle koirallemme. Hoitaja asuisi hoidon ajan meillä. Tarkempi ajankohta sovitaan hoitajan kanssa, matka varataan vasta hoitajan löydyttyä. Hoitoaika on 7-10 päivää (riippuen lentoaikatauluista).

Kissat ovat hyvin ihmisrakkaita, varmasti saat sohvalla syliisi telkan katsomisseuraa. :) Koirat ovat muuten kilttejä, paitsi toinen on remmirähjä (pelkää toisia koiria). Koirat nukkuvat mielellään kainalossa, joten meillä saat huomiota vuorokauden ympäri.

Koirat ovat kärsineet eroahdistuksesta, joka on omistajien kanssa hallinnassa, mutta varmuuden vuoksi etsimme hoitajaa, joka voisi olla koirien kanssa lukuunottamatta paria kauppareissua.

Asumme rivitalossa, jossa on pieni aidattu takapiha. Asunnossa on sauna, TV, tietokoneita, kaikki vapaasti hoitajan käytettävissä.

Tarkoitus olisi, että hoitaja kävisi vähintään kerran ennen heinäkuuta tutustumassa eläimiimme omistajien läsnäollessa.

Ota yhteyttä mailitse ja kerro vapaasti itsestäsi (ikä, eläintausta yms.)

saturnine1404@hotmail.com

LaCa

LaCa
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 17.02.2014 klo 18:37  
+
0
Heippa kaikille!

Olisin tarvinnut koirallemme hoitaja meidän reissun ajaksi. Koiramme on viikin löytöeläin talosta haettu Super energinen labbis, sisällä kiltti ja rauhallinen mutta ulkona aika kova vetämään ja ei siedä toisia koiria ollenkaan. Joten ei toisia koiria hoitopaikassa.
Jos joku kaipaa sylikoiraa nyt pitkäksi viikonlopuksi niin täällä olisi tarjolla. Laittakaa viestiä tulemaan! Voin tarvittaessa kertoa enemmän. Hoidon tarve Vantaalla, voimme tuoda lähialueille.
Hoidon tarve olisi 22.2-25.2.
Terveisin Laura&Caro

Sanni

Sanni
Viestimäärä: 1033

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 17.02.2014 klo 19:34  
+
0
Hoitoapua etsitään pk-seudun tuntumasta!

Amerikancockerspanieli-Sanni (5/2010) ja sheltti-Paavo (2/2013) kaipaavat hoitajaa satunnaisesti viikonloppuisin ja iltaisin. Asutaan Vantaan Veromiehessä, mutta ollaan tarvittaessa viety koirat hoitajan luo, joten ihan vieressä ei ole välttämätöntä asua. Laumaan kuuluu myös kaksi kissaa, joiden hoito toki kuuluisi pakettiin jos koiria hoitaa meidän kotona.

Molemmat koirat ovat kilttejä ja perustottelevaisia, helppoja hoidettavia. Sannin ajoittainen remmirähjäys on kuitenkin hyvä mainita, joskin se on nykyään jo hyvin hallussa - ohittaa 95% ilman ongelmia. Viimeiset viisi prosenttiakin on helppoja ohituksia, kun hihnan päässä on 9 kiloinen koira ja ulkoiluttaja tietää miten toimia.

Vastavuoroinen hoito on myös mahdollinen, kunhan hoidettava koira tulee koko meidän köörin kanssa toimeen.

Yhteys yksityisviestillä tai sähköpostilla ( saana . sarkilahti a gmail . com ).
"Jotta säilyttäisi todellisen suhteudentajun omasta tärkeydestään, jokaisella pitäisi olla koira palvomassa häntä ja kissa, joka jättäisi hänet huomiotta."
http://vilmaneiti.blogspot.com/
(Viestiä on muokattu maanantaina, 17.02.2014 klo 19:35)

maccy

maccy
Viestimäärä: 5

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 23.02.2014 klo 21:53  
+
0
Tarjolla koirien lenkitys- ja hoitoapua Oulun seudulla.
Asun Kempeleessä kahden leikatun uroskoirani kanssa. Koirakokemusta löytyy pidemmältä ajalta erilaisista koirista. Voin ottaa koiria kotiimme hoitoon taikka sitten käydä hoitamassa/lenkittämässä koiraa omassa kodissaan.

Hinnoista ja muista järjestelyistä sovitaan. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse: m4llu_94@hotmail.com
Lyhytkarvainen mäyräkoira Willy
Cockerspanieli Waldo

JenniinaM

JenniinaM
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 24.02.2014 klo 18:52  
+
0
HELSINKI, ETSITÄÄN KOIRALLE PÄIVÄHOITAJAA!!

Olen 27-vuotias opiskelija nainen Helsingistä. Minulla on 1,5-vuotias sekarotuinen, keskikokoinen (noin 18kg) leikattu narttu koira. Koirani kärsii pahasta eroahdistuksesta, josta koulutuksen avulla yritetään päästä eroon. Kuitenkin eroahdistuksesta eroon pääseminen on suhteellisen työlästä ja vie aikaa, joten etsin koiralleni hoitajaa/seuraa noin 2-6h/arkipäivä (ei joka päivä) kun olen koulussa (eli klo 8-16 välillä). Tarvetta hoitajalle olisi maalis- ja huhtikuussa 2014.

Voin tuoda koirani sinun luokse tai sinä voit tulla minun luokse. Koirani tulee toimeen muiden koirien kanssa, ja parasta onkin esim koirakavereiden kanssa leikkiminen, joten jos sinulla on koira niin se ei haittaa. Koirani tarvitsee kuitenkin eniten vain seuraa, eli esimerkiksi lenkillä koiraa ei tarvitse käyttää, jos ei halua. Minä pystyisin puolestani hoitamaan sinun koiraasi kaikkina arki-iltoina (ja myös mahdollisesti viikonloppuisin!) eli jos sinulla on esimerkiksi tilanne, että olet iltatöissä, niin voisin silloin ottaa koirasi puolestani hoitoon ja käyttää lenkillä, koirapuistossa yms.

Jos sinulla olisi kiinnostusta ja mahdollisuutta ruveta "koirani hoitajaksi" ja haluat esimerkiksi itse vastavuoroisesti hoitajaa koirallesi niin ota yhteyttä: jenniina.m@suomi24.fi

herbertta

herbertta
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 24.02.2014 klo 22:25  
+
0
Hoitoapua tarvitaan Haukilahti Espoo arkipäivisin n. klo 12

Hei,

Tarvitsisimme Hertta (Herbertta) nimiselle beaglen pennulle hoitoapua (ruokinta + lyhyt lenkki) puolen päivän aikoihin arkisin Haukilahden Hauenkalliontiellä. Toivoisimme, että sinulla olisi jonkin verran kokemusta koirista.

Hertta on nyt n. 4 kk ikäinen ja painoakin on kertynyt reilut 9 kg. Hertta käy koirakoulussa ja on luonteeltaan sosiaalinen ja ystävällinen. Hertta tykkää myös kaikista muista koirista ja erityisesti lapsista.

Olemme molemmat työssäkäyviä (8-16). Olen käynyt tähän asti ruokatunnilla ulkoiluttamassa ja ruokkimassa Hertan, mutta siinä menee työpäivästä aikaa, vaikka työmatka onkin aika lyhyt, joten apu olisi tarpeen ainakin joinakin päivinä.

T:Lauri & Outi & Hertta (lauri.pajunen(at)gmail.com/puh. 040-1428013 - lauri)
(Viestiä on muokattu tiistaina, 04.03.2014 klo 20:46)

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 9
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä20181
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä4698
Viestejä yhteensä518429
Uudet käyttäjät tänään2
Viestiketjuja aloitettu tänään1
Viestejä kirjoitettu tänään34
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös224153
(Tilastot päivitetty viimeksi 21.11.2014 klo 20:30)