Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 10.04.2010 klo 00:05

Hoitoapua etsitään/tarjotaan:

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 9

Ebinrude

Ebinrude
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 22.07.2014 klo 13:40  
+
0
19-vuotias kokenut koiraihminen Helsingistä tarjoaa päivähoitopaikan tai pidempiaikaisen hoitopaikan koiralle pientä korvausta vastaan.

Hoidan koiria kotonani. Vaikka kerrostalokaksioni on pienehkö, koiran koolla ei ole väliä, koska ulkoilemme paljon. Lähistöllä on hienot lenkkeilymaastot, joissa kuljemme koiran kanssa joka päivä. Lähellä on myös koirapuisto, jossa koiran kanssa käydään, mikäli sellainen toiminta sen luonteelle sopii.

Olen käsitellyt kaikenlaisia koiria ongelmatapauksista pikku enkeleihin. Olen myös omistanut monenlaisia koiria, niin isoja kuin pieniäkin. Tällä hetkellä minulla on aktiivinen mutta kiltti ja sosiaalinen chihuahuauros, joka käyttätyy aivan varmasti hyvin hoitokoiran kanssa siihen tutustuttuaan. Chihun lisäksi meillä on myös kesyrottia, jotka siirretään tarvittaessa erilliseen huoneeseen pois hoitokoiraa häiritsemästä.

Hoidan yhtä tai useampaa koiraa samaan aikaan; miten koiran/koirien omistajan kanssa sovimmekaan. Olen tällä hetkellä työtön ja puuhaan kotona opinnäytetyön kanssa, joten voin ottaa esimerkiksi eroahdostustapauksia omistajan työpäivän ajaksi. Otan myös koiria pidempiaikaiseen hoitoon esimerkiksi pois omistajan muuttopuuhien alta tai lomamatkan ajaksi.

Yli vuorokauden hoidettaville myös turkin harjaus sisältyy hintaan. Omat ruuat mukaan!

Ota yhteyttä mailitse ja kerro koirastasi ja tarpeistasi, niin vaihdetaan sitten puhelinnumeroita.
mmykysoppa@gmail.com

Villis

Villis
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 26.07.2014 klo 21:38  
+
0
Tarvitaan ehdottoman luotettavaa koirien hoitajaa
ESPOOSEEN
Kyseessä on kolme koiraa,kaksi suurta ja yksi keskikokoinen.
Koirat ovat melko vaativia ja tarvitsevat osaavan hoitajan,
mieluiten täysi-ikäisen.
Ensimmäinen hoitokerta olisi jo tiistaina 29.7.
Kerro kokemuksestasi koirista ja palkkatoive.
Ota yhteyttä sähköpostilla koska en lue yksityisviestejä.
ringoliini@gmail.com

hypophrenia

hypophrenia
Viestimäärä: 1229

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 27.07.2014 klo 14:03  
+
0
Tarjoan hoitoapua pk-seudulla

Olen -91 syntynyt opiskelija, ja tarjoan hoitoapua koirille, kissoille, pupuille ja jyrsijöille. Voin hoitaa lemmikkejä omistajan kotona tai omassa kodissani. Asun Itä-Helsingissä kerrostaloyksiössä, joten koiran tulisi miellään olla tottunut kerrostaloelämään (lähinnä silloin, jos on kyse pidemmästä hoitoajasta).

Olen rauhallinen ja vastuuntuntoinen. Olen toiminut 4H-dogsitterinä ja kokemusta on myös omasta koirasta. Lisäksi minulla on ollut useita gerbiileitä ja hamstereita.

Yhteydenotot yksityisviestillä.
"Tomorrow - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored."

riippis

riippis
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 28.07.2014 klo 18:57  
+
0
Tarjoan hoitopaikkaa koirille Järvenpäässä

HUOM! Myös kiireellisesti hoitopaikkaa hakevat!

Heippa! Olen 24-vuotias nainen, jolla on 2-vuotias leikkaamaton uroskoira. Asun tilavassa kerrostalokaksiossa (62 neliötä) loistavien lenkkimaastojen lähettyvillä (pieniä ja pidempiä metsäreittejä, koirapuisto ja -kahvila, ranta, peltoa, hiekkapohjainen lenkkipolku) ja näppärän lähellä juna-asemaa. Olen totaalisen hurahtanut näihin nelijalkaisiin kavereihin, joita nimitämme koiriksi ja tarjoan hoitopaikkaa pientä korvausta vastaan motivaattorinani oppia käsittelemään erityyppisiä koiria. Koska en tällä hetkellä pysty ottamaan omaksi toistakin koiraa, aion kartuttaa tietotaitoa koirista ottamalla niitä hoitoon. Vaikka itseopiskelen ja luen paljon monipuolista tietoa liittyen koiriin, en ehkä pärjää kaikkein vaikeimpien koirien kanssa vaikka haluaisinkin pystyä sanomaan toista. Halu oppia on kuitenkin suuri, joten voin ottaa lyhyeksi aikaa hoitoon myös hieman vaativamman kaverin, jos arvioimme yhdessä koiran omistajan kanssa, että pärjään sen kanssa edes jotenkin ;)

Oma koirani on energinen häslääjä, joka tulee yleensä kaikkien koirien kanssa toimeen. Koirani päivään mahtuu paljon yhdessäoloa kanssani, sillä olen poissa työelämästä ja sen vuoksi paljon kotona. Lenkkeilemme 1,5-3 tuntia päivässä, opettelemme uusia asioita ja järjestän koiralleni paljon aktiviteetteja muutenkin. Tämä kaikki onnistuu myös hoitokoiran kanssa. Koska koirani on noin 30 kiloinen, en valitettavasti voi aivan pienimpiä koiria ottaa hoitoon turvallisuussyistä. Myöskin narttujen suhteen toivoisin, että hoitokoira olisi sterkattu, jotta vahinkoa ei pääsisi tapahtumaan..

Pyrin koiran ohjaajana selkeyteen ja reiluuteen kykyjeni mukaan. Kannatan positiivista vahvistamista ja pyrinkin iloiseen asenteeseen koiran kanssa. Mielestäni koira tottelee parhaiten, jos se kokee saavuttavansa sillä jotain mukavaa. Kuitenkaan en anna koiran silti tehdä mitä tahansa, koska koira tarvitsee rajat. Kerro, miten teillä kotona toimitaan arjessa niin pidän hoitokoiralle mahdollisimman paljon samat säännöt itsekin.

Toivoisin, että hoitokoiralla olisi omat ruuat mukana. Tarkemmat hoito-ohjeet voidaan sopia sähköpostitse. Korvauksesta pääsemme taatusti sopuun, sillä pyytämäni summat eivät ole hurjia. Olisi hyvä, jos hoitokoira tuotaisiin luokseni, jolloin omistajalla on myös mahdollisuus nähdä hoitopaikka ja koirat saavat tutustua toisiinsa yhteisellä lenkillä, jolloin nähdään tulevatko ne toimeen keskenään. Tarvittaessa pystyn kyllä eristämään koirat eri huoneisiin (kuten teen silloin harvoin, kun en ole kotona, turvallisuuskysymys), mutta parempihan olisi, ettei näin tarvitsisi tehdä.

Jos olet vailla hoitopaikkaa koirallesi, laita sähköpostia niin jutellaan lisää!

back.katariina@gmail.com

melimeli

melimeli
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 29.07.2014 klo 13:33  
+
0
Hoitopaikka tarjolla Helsingissä!

Olen 23-vuotias eläinrakas opiskelijatyttö Helsingistä, ja olisin valmis ottamaan hoitokoiria luokseni.

Asun tilavassa kerrostaloasunnossa mukavien lenkkimaastojen lähellä. Kokemusta koiranhoitajana löytyy ja minulla on myös oma koira. Olen luotettava, huolellinen ja osaava koiranhoitaja, voin ottaa koirasi hoitoon päiväksi tai pidemmäksikin aikaa.

Päivisin olen kotona, joten jos koirallasi on taipumusta eroahdistukseen tai vaikeuksia sopeutua vieraaseen paikkaan, sen ei tarvitse jäädä yksin. Lisäksi täällä olisi koirakaverina energinen 3-vuotias cockeriurokseni, joka on leikattu ja viihtyy hyvin toisten koirien seurassa. Lenkkeilemme ja touhuamme muutenkin paljon, joten tylsää parhaalla ystävälläsi ei varmasti tulisi olemaan. :)

Ota yhteyttä sähköpostitse, kerron mielelläni lisää.

melimeli@hotmail.fi

PiaKanerva

PiaKanerva
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 02.08.2014 klo 21:58  
+
0
Tarjotaan hoito/lenkitys apua Orimattilassa ja Päijät-hämeen alueella!

Tarvitsetko koirallesi satunnaista tai säännöllistä hoitajaa lomamatkan tai pitkien työpäivien ajaksi?
Olen 17vuotias luotettava tyttö Orimattilasta. Kokemusta koirista on niin isoista kuin pienistä, mutta myös vaativemmistakin koirista hoitokoirien, sekä omien koirien kautta. Olen rauhallinen tilanteessa kuin tilanteessa, omistan pitkät hermot ja myös runsaasti huumorintajua.

Säännöllistä lenkitys/hoitoapua pystyn tarjoamaan Orimattilan alueelle, mutta pidempi aikaiset hoitojaksot esim. lomamatkan ajaksi onnistuvat kyllä pidemmälläkin.

Jos kiinnostuit, otahan yhteyttä, niin jutellaan lisää!
pia.kanerva@hotmail.com

aunejamopsi

aunejamopsi
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 03.08.2014 klo 02:06  
+
0
Hoitoapua Tampereella!

Tarjotaan hoitopaikkaa ja mahdollisesti lenkitys apua Tampereella koirille, jyrsijöille, linnuille, matelijoille ja kaikenlaisille eläimille kissoja lukuun ottamatta. Myöskään suuria koiria en meille kotiin voi ottaa.

Olen 14-vuotias erittäin eläinrakas ja luotettava tyttö. Kokemusta on koirista, kaneista, marsuista ja gerbiileistä sekä kissoista. Minulla on myös ollut useita hoitokoiria. Meillä itsellä on erittäin kiltti leikattu narttumopsi, joka tulee toimeen kaikkien kanssa, ja kissa (pysyy hoitokoiran ollessa meillä kellarissa ja ulkona, eli ei koiran silmissä) ja kaksi gerbiiliä. Olen myös ulkoiluttanut muiden ihmisten koiria yli kaksi vuotta.

Hyvien lenkkeilymaastojen äärellä ja koirapuiston lähellä. Meillä lemmikki saa paljon huomiota ja asianmukaista hoitoa.:)

Voi kysyä myös pidemmistä hoitoajoista

Yhteyttä voi ottaa sähköpostiini aunekareinen@gmail.com

Koirienhoitaja

Koirienhoitaja
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Torstaina, 07.08.2014 klo 22:53  
+
0
Olen kohta 18 vuotta täyttävä lukiolais tyttö helsingistä ja koiria olen hoitanut noin kolme vuotta. Kokemusta löytyy niin pienistä kuin suuristakin roduista. Minulla on vuosien varrella yksittäisten hoito keikkojen ohella ollut vakituisia hoitokoiria ja pystyn tarjoamaan hoitopaikkaa pidemmiksikin aikaa. Jos siis olet koiran hoitajaa vailla ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää!

S-posti: juntunenjanina@hotmail.com

pinn

pinn
Viestimäärä: 1006

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 08.08.2014 klo 14:00  
+
0
Hoitajaa etsii Helsingissä asuva vuoden vanha whippetnarttu, ajalle 22.-24.8. Lilo on todella kiltti ja tottelevainen, kävelee nätisti hihnassa ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Se ei kuitenkaan välttämättä osaa jäädä hiljaa yksin vieraassa paikassa, joten olisi varmaan parasta, että sillä olisi kokoajan joku seurana.

Lilolla on myöskin polvi leikattu pari viikkoa sitten, ja tuon hoitojakson aikana on jalan kuntoutus vielä kesken. Lenkit on siis pidettävä lyhyinä (n. puoli tuntia) ja aina remmissä. Toki muuten voi ulkona hengailla jne., mutta liian pitkiä kävelyjä olisi vältettävä, samoin riehumista ja huonekaluille hyppimistä, toisten koirien kanssa leikkimistä jne. Voin tästä sitten vielä erillisiä ohjeita antaa, mutta ihan maalaisjärjellä kyllä varmasti pärjää!

Jos haluat auttaa, niin laita yksäriä tai sähköpostia osoitteeseen anna.salonpaa@helsinki.fi.
Australianpaimenkoira Loki (23.6.2012)
Whippet Lilo (6.8.2013)

Loki-blogi

Seyferti

Seyferti
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Perjantaina, 15.08.2014 klo 19:47  
+
0
Hei !

Etsin koiralleni vuodeksi hoitopaikkaa heinäkuun 2015 alusta, kun lähden suorittamaan varusmiespalvelustani. Mieluiten jostain helsingin läheltä, tai sitten hämeenlinnasta, jossa itse suoritan palvelustani, mutta, jos olet halukas tarjoamaan hoitopaikkaa jostain kauempaakin, voi sekin onnistua. Kyseessä on 3-vuotias leikattu uros, painoa sellaiset 30 kiloa.

an-a3894@hotmail.com
0451502722

Csia

Csia
Viestimäärä: 74

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 17.08.2014 klo 15:27  
+
0
HELSINGISSÄ syksyn mittaan kaipaisin välillä lenkittäjää kiltille 9-kiloiselle sekarotunartulle. Hoito tapahtuu kotonani ja lenkitys tässä kulmilla. Asumme Länsi-Helsingissä Mannerheimintien läheisyydessä, joten esim. bussiyhteydet ovat loistavat.

Tarvetta lenkittäjälle on arki-iltoina, nyt alkuun välillä maanantaisin n. 2-3h ajan. Luotettava ja joustava, liikunnallinen vakkarihoitaja olisi meille paras vaihtoehto.

Koira on hyväluontoinen ja kulkee lenkillä kivasti, mutta ohi menevien pyörien kanssa täytyy olla tarkkana. Kerron tästä enempi sitten, mutta ei vaadi kuin vähän erityistarkkaavaisuutta.

Yhteydenotot vaikkapa nääs sähköpostilla joohanna-@hotmail.com tai yksityisviestillä.
Hupi (x n 04/11 HUN)
Böbe (x n 04/09 HUN)
RIP Romy (06/11-03/14)

JattaH

JattaH
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 17.08.2014 klo 21:33  
+
0
Koiran lenkittämisapua tarjolla

Olen 24 -vuotias opiskelija Kuopion keskustasta Valkeisen läheltä ja halukas ulkoiluttamaan koiraa omien kiireiden ja aikataulujen niin salliessa 1-2 krt/vkossa. Olen sydämeäni myöten koiraihminen ja koirakuumetta lievittääkseni koiran lenkittäminen tai hoitaminen olisi ihana mahdollisuus helliä koiraa ja ulkoilla pikkukaverin kanssa! Tällä hetkellä en itse voi koiraa ottaa, sillä teen vaihdellen pitkiä koulupäiviä, vapaa-ehtoistöitä sekä harrastan paljon kaikenlaista. Kokemusta koirien hoidosta ja ulkoilutuksesta on, vanhemmillani on ollut koiria reilun 7 vuoden ajan. En omista autoa, joten mielellään koira saisi tulla kodista, joka on 1- 1.5 km säteellä Valkeisen lammesta. Lenkittämistä tekisin sen tuoman hyvän mielen ja ilon vuoksi eli en peri lenkkihetkistä maksua.

Saa soitella numeron 0449754737!

-Jatta-

hoitajahaussa

hoitajahaussa
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 18.08.2014 klo 08:42  
+
0
Ulkoilutusapua Helsingin Lassilaan arkipäivisin päiväsaikaan

Etsin hoitajaa, joka korvausta vastaan kävisi arkipäivisin klo 10-14 välillä ulkoiluttamassa kahta koiraani Helsingin Lassilassa (Pohjois-Haagan rautatieasema on vieressä). Toisen koiran terveysongelmien takia ulkoilutus ei ole kovin reipastahtista, vaan ennemminkin rauhallista nuuskuttelua. Koirat ovat keskikokoisia (20-30-kiloisia), ystävällisiä mutta säheltäviä ja jossain määrin myös hihnassa vetäviä.

Kerron mielelläni lisää sähköpostitse (yksityisviestejä täällä en välttämättä huomaa): tulitimaliAThotmail.com

Deemus

Deemus
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 18.08.2014 klo 11:11  
+
0
Haussa kotihoitopaikka Tampere+lähialueet

Haen vakituista hoitopaikkaa kahdelle narttukoiralleni. Saksanpaimenkoira 11v ja sekarotuinen 1v. Koirat ovat kilttejä ja suht helppohoitoisia, sopivat myös lapsiperheeseen. Hoitokerta olisi noin 1vko/kk. Ota rohkeasti yhteyttä.

denhellst@suomi24.fi
046 5700306

cläded

cläded
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 18.08.2014 klo 16:17  
+
0
TARJOTAAN LENKKI-JA HOITOAPUA!!
Hei! Olen kohta 20v nuori nainen ja asun Vantaalla!
Voin siis lenkittää ja hoitaa koiraa esimerkiksi vklp ajan tai käydä säännöllisesti lenkittämässä koiraasi.
Omistan neljä espanjanmastiffia,joten kokemusta riittää koirien kanssa.
Olen todella luotettava,eläinrakas ja vastuuntuntoinen.
Jos kiinnostuit ota yhteyttä : claudia.tonteri@hotmail.com
(Viestiä on muokattu maanantaina, 18.08.2014 klo 16:24)

Inej

Inej
Viestimäärä: 5

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Maanantaina, 18.08.2014 klo 21:19  
+
0
Hei, etsin koiralleni luotettavaa hoitajaa Tampereelta 27.8 klo 15-18.30 ja 3.9. klo.15-18.30. Ada on kiltti Espanjanvinttikoita. Hän kaipaisi seuraa kun minulla on pitkiä työpäiviä. Asumme Tampereella Ruotulassa. Yhteydenotot sähköpostiin: setala.ines@luukku.com.

skorpiotar

skorpiotar
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 19.08.2014 klo 13:45  
+
0
Hei,

Olen nimeltäni Pomo ja olen 7 -vuotias, sekarotuinen komistus Etelä-Espoosta. Ja etsiskelen itselleni seuraa/ hoitopaikkaa. Emäntäni tahtoisi välillä lähteä ystäviensä kanssa esimerkiksi viikonlopuksi reissuun, arki-iltoina leffaan tms. enkä kuulemma pääse aina kaikkialle mukaan.

Joten jos sinäkin kaipaat seuraa (ei minua tosin suurempikaan joukko haittaa), niin täältä sitä löytyisi.

Olen hyvin ihmisrakas, innostunut elämän pikkuasioista, pidän myös rauhallisista koti-illoista ja rakastan ruokaa. Olen tottunut muihin koiriin (tosin ikäväkseni kaikille nartuille: olen leikattu uros) sekä olen ollut tekemisissä myös kissojen kanssa. Niiden kanssa meillä on kyllä viha-rakkaus-suhde..

Ulkonäöstäni voisin sanoa sen verran, että olen sakemannin, ajokoiran ja collien sekoitus, mutta lähinnä värimaailmani on kahden ensimmäisen yhdistelmä. Viime vuosien aikana minulle on kertynyt "muutamia" lisäkiloja, koska taidan olla hieman tunnesyöppö (ja vaikka rantakunnon kohotus oli mielessä..) painoni on kohonnut jo 40 kiloon.. (!) Kaipaan siis kaveria, joka on tottunut liikkumaan hieman isommankin uroksen rinnalla.

Jos kuullostan siltä, että uskaltaisit lähetä tutustumaan, niin laitapas emännälleni viestiä: skorpiotar@gmail.com


Kesäterveisin,

Pomo "Poitsu"

Sonetta

Sonetta
Viestimäärä: 1

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Tiistaina, 26.08.2014 klo 13:30  
+
0
Hoitoapua tarjotaan Helsingissä!

Hei !
Olen Sibelius-akatemiassa opiskeleva naisen alku lauttasaaresta. Koirien kanssa on tultu puuhasteltua pienestä pitäen, vaikka en ole koskaan itse omistanut koiraa ( setäni oli briardien kasvattaja). Hoidossa minulla on ollut bichon friseestä, briardeihin ja pystykorviin kotonani muutamasta päivästä useampaan viikkoon ja tämän sivustonkin kautta hoitanut useita yksilöitä. Olen lemmikkien kanssa hyvin jämpti, mutta rakkaudella tietenkin eläimiin suhtaudun :)
Minulla on 46m asunto johon isompikin järkäle mahtuisi. Talossa ei ole hissiä ja tietenkin ylin kerros eli lonkkavammaisille ja rappupelkoisille haastava. Viikonloput minulla ovat usein vapaita jolloin reissun ajaksi voisin hyvinkin ottaa karvaisen hoitoon. Ajankohdasta riippuen myös pidemmät ajat ovat mahdollisia.
Koira saa olla haastavakin yksilö mutta se pitää voida jättää rauhallisin mielin omaan kotiin pelkäämättä suurempia tuhoja tai naapureiden kannalta suurempia sinfonioita.
Ammatikseni olen ryhmäliikuntaohjaaja kuntosaleilla ja lenkkeily kuuluu myös harrastuksiin joten energiaa kyllä pääsisi muutkin kuin minä purkamaan :)

Jos hoitajaa tarvitaan, ottakaa yhteyttä :)

sonetta.harjanne@hotmail.com
SH

sanass

sanass
Viestimäärä: 2

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Lauantaina, 30.08.2014 klo 14:38  
+
0
Hei! Helsingin 00530 alueella kääpiösnautseri, joka kaipaa ulkoilutusta n. 2 krt/vko pidentyneiden työpäivien takia. Koira erittäin ihmisrakas, mielyttämisenhaluinen, mutta nuoresta iästään johtuen hiukan vielä innokas ulkona uusille asioille, joten tietynlaista jämäkkyyttä vaaditaan.

Jos olet kiinnostunut, otathan yhteyttä pikaisesti yksityisviestillä ja kerron mielelläni enemmän.
(Viestiä on muokattu lauantaina, 30.08.2014 klo 14:38)

aspi1

aspi1
Viestimäärä: 4

VS: HOITOAPUA ETSITÄÄN/TARJOTAAN: - Sunnuntaina, 31.08.2014 klo 11:22  
+
0
Tarjotaan hoitoapua PIRKANMAALTA
Olen 17-vuotias tyttö Lempäälän sääksjärveltä (Tampereen rajalla), ja kokemusta koirista ja muistakin eläimistä on paljon. Asun vanhempieni luona omakotitalossa rauhallisella alueella, hyvien lenkkireittien varrella.
Tarjoan siis lenkitys- ja hoitoapua säännöllisesti tai satunnaisesti. Toiveesta riippuen joko koiran kotona tai täällä meillä. Ota yhteyttä niin kerron lisää!

pressablez@gmail.com

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 9
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä21478
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä4946
Viestejä yhteensä532248
Uudet käyttäjät tänään5
Viestiketjuja aloitettu tänään2
Viestejä kirjoitettu tänään14
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös240546
(Tilastot päivitetty viimeksi 29.07.2015 klo 16:15)