Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Tiistaina, 25.05.2010 klo 23:40

Järkyttävimmät iskuyritykset

Siirry sivulle: 1 2 3 4 ... 7

Neiti_79

Neiti_79
Viestimäärä: 96

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Keskiviikkona, 26.05.2010 klo 20:09  
+
0
Hyi saakeli, kaikkee sitä on itse kullekin osunut kohdalle. Yök.
Tässä pari omaa:

N. 22v: Olin tilannut kotiin porkkanoita ja perunoita jostain... niitä tuli sitten tuomaan joku about 60v hikinen, nihkeä ukko joka oven avattuani ei meinannut pysyä nahoissaan... Maksoin ostokset (jotka se nosti mulle eteiseen) ja odotin että se lähtis niin eipä se sitten niinvain lähtenytkään.
Tarras mua käteen kiinni ja tilitti että kun kotona ei oikein hommat enään onnistu..."sinä kun olet tuollainen nuori ja nätti" ja mitä lie kaikkea, niin "saataiskohan me joku sopimus tehtyä, voisin tuoda sulle kaikkea muutakin ihan niin paljon kuin haluat jos voisin samalla piipahtaa tuola sun makuuhuoneessa sun kanssas." Juu no ei kiitos. Ja mun koira muuten puree sua jos mä suutun (ei hajuakaan olisko oikeesti purru mut pakko sanoa noin), voitko lähteä. En tilannu enään pottuja...

About 16v: Treen keskustorilla bussia odottamassa.
"Hei tyttö... tiedätkö missä on Teisko?" Juu, suunnilleen. Kuinka niin, en taida osata ainakaan neuvoa sua sinne.
"Ei sun tarvikaan. Pääset mun kyydissä. Jos siis haluat lähteä mun mukaan viettään mukavan vkonlopun." Kaivaa samalla tonnin setelin mun nähtäväks. "Saat tän jos lähdet mukaan ja toisen, kun heitän sut kotiin vkonlopun jälkeen." Niin, no siis ihan varmasti. En mä taida.
Ikää tällä "herrasmiehellä" (joka oli siisti ja hyvän näköinen) oli noin 35-40.

Noin 25v: Koirien kanssa iltalenkillä... Yks jätkä joka oli ala-asteella mua alemmalla luokalla, tuli vastaan ja alko jotain höpöttään. Oli pienessä maistissa, muttei pahasti. Tyyppi oli kohtuusöpö mutten sen kummemmin tuntenut tapausta kun ei oltu moniin vuosiin nähty. Ykskaks: "Hei tiedätkö, sä et oo koskaan ollu mikään ruma tyttö." Nappaa mua niskasta kiinni ja yrittää pussata. Toinen mun koirista murahtaa ja mä oon ihan että mitä kettua sä ny yrität. "No kun mä haluisin sua ihan hirveesti." No kauheen kiva, mutta mä koitan olla täs just lenkillä, toisekseen mä seurustelen ja sä voisit ehkä harkita lähetymistä selvinpäin ja hitusen eri tyylillä. Heippa...

Sit laskematon määrä baariajoilta näitä "hei beibi, haluaisin panna sua", "makeet TISSIT", "tanssi mulle" jne-heittoja.

Mä oon ollu vaan niin hiton nössö... nyt kun joku tulis heittään tollasia niin tietäs heittäneensä, kerpele. En meinaan todellakaan kuuntele enään tommosia. Ja tosiaan jos joku muu kuin oma ukko tarraa p*rseeseen kiinni, mä kyllä läimäsen samantein. Ja ihan just sillä esineellä mikä mulla mahdollisesti sattuu oleen kädessä sillä hetkellä. Toi "mä niin tykkään sun poskesta" oli hyvä!! :kieli:
Oletko sitä onnellisempi, mitä pienemmistä asioista olet onnellinen ?

snadra

snadra
Viestimäärä: 68

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Keskiviikkona, 26.05.2010 klo 20:17  
+
0
Istuin kerran stadissa mikonkadun penkillä odottamassa kavereita rilloon, kun paikalle pöllähti 4 noin 40-vee miestä ihan siisteissä puvuissa. Yksi puhui mulle jotain italiaa, johon toiset vain tokasivat, että älä tosta välitä se on vähän tollanen. Sitten ne kysy, että lähtisinkö seuraksi kaivolle. Mä kieltäydyin kohteliaasti, ja sanoivat tarjoovansa juomat. Kieltäydyin uudestaan sillä perusteella, että rilloon oli tulossa kaveri, joka oli mulle parit oluet auki, ni saisin sieltäki ilmaseksi. Paras kommentti tuli seuraavaksi: "No ei me uskottukaan et lähtisit. Pitää vissiin ettii joku ratakiskomman näkönen. Hyvää illajatkoa!" Jäin repeilemään sinne penkille.
Venäjäntoy Oliver s. 19.1.2010

boxerowner

boxerowner
Viestimäärä: 1490

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Keskiviikkona, 26.05.2010 klo 20:42  
+
0
Ai niin, mä olinkin jo aivan unohtanut meidän yhden asunnon/taloyhtiön talkkarin/isännöitsijän. Asuttiin siinä niin että mun ikähaarukka siellä asuessa oli 13-19 ja melkein joka saamarin kerta kun tuo limainen, ruma, vanha ja likainen äijä tuli lukemaan vesimittarin tms. niin se ehdotteli jotain. Ei mitään suoranaista, mutta kuitenkin niin että tyhmempikin tajus mitä on meneillään. Ja se ilme sen silmissä oli niin lipevä, että meinaan oksentaa kun ajattelenkin sitä.

Kaikkein parhaiten mieleen jäi kerta, kun meidän ränneihin asennettiin lämmitinjohdot ja katkaisija laitettiin melko korkealle meidän eteiseen. Mies siinä sitten tokaisi irstas ilme kasvoillaan ja hyvä ettei kieltään lipoen, että hän voi tulla mua kyllä aina nostamaan jos en itse yletä sinne katkaisijaan. Vastasin vaan, että kyllä mun poikaystävä mut nostaa, jos joku. Olis vaan pitäny vetää turpaan siinä paikassa...
Bokseriuros ~ Rape 3.6.2000 - 29.4.2010
Bokserinarttu ~ Rebekka 15.7.2010 Ready, steady, go!
Bokserinarttu ~ Armi 15.6.2012

mansikkahiiri

mansikkahiiri
Viestimäärä: 3

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Keskiviikkona, 26.05.2010 klo 20:56  
+
0
Täällä yksi uusi palstalainen osallistuu myös! :)

Pahimmat iskuyritykset:

- Taisin olla 15-16 kesäinen kun eräänä vilkkaana viikonloppuiltana istuskelin puistossa kaverini kanssa, puisto oli täynnä ihmisiä. Kaveri siitä sitten poistui hetkeksi, kävi jossain (en muista missä)ja tällä välillä 60ikävuoden paikkeilla oleva humalainen mies ilmestyy suoraan eteeni, nappaa ranteesta kiinni ja yrittää raahata mukanaan, koittaa siinä sitten samalla tunkea rahaa paidan sisään. Itse paniikissa koitan miehen otteesta päästä irti onnistumatta siinä. Onneksi tämän kaveri saapui paikalle ja auttoi minut pulasta. Seuraavana päivänä kädessä oli pahan näköiset mustelmat tuosta tiukasta otteesta! Ei ehkä välttämättä ISKUyritys, mutta kuitenkin! :D

- Baarissa kahden kaverin kanssa "Koitatsä aivopestä miehet noil sun tisseilläs?" päällä oli ei-niin-avonainen pitkähihanen paita! :mietiskel:

- Lukuisat takapuoleen tarttumiset ja puristelut, "Mennääks tonne vessaa panee?" "Miten ois pikaset tos kulman takaan?" jokaiseen melkein vastauksena paheksuva katse ja poistuminen paikalta!

- "Anteeks, mun oli pakko tulla tähän, mut sä oot vaan niin kaunis että mä en saa silmiäni irti susta, jos mä oisin taiteellinen ni tekisin susta taulun. Mä en ikinä haluu menettää tätä kuvaa mielestäni" tyypillä sormus vasemmassa nimettömässä, huomautukseni tästä sai aikaan vastauksen: "Niin, totta, mut se on enemmänki sellanen mutka matkassa, ei mikään este!":heristel:

- Sedulan baarissa lähes koko illan tanssilattialla viihtynyt mies tuli pyytämään tanssilattialle seurakseen, kieltäydyin kohteliaasti. Ei suostunut poistumaan ilman että lähden mukaan. Alkaa juttelemaan niitä näitä. Käyttäydyn hieman välinpitämättömästi toivoen että mies poistuisi tajutessaan ettei saa vastakaikua. Kaverini siinä sitten hetken kuluttua kyseli miehen ikää. "45"(tms) "mut aika nuorekkaan näkönen, eikös?" tähän vastasin hieman törkeään sävyyn "nii, eli sä oot samaa ikäluokkaa mun isän kanssa ja tuut silti iskemään", ei tainu viestini mennä perille, "voi vitsi ku sä oot niin söpö" ja posken paijaamista. Kaverini vierestä: "Nyt riitti!" hetken vielä mies tuijotteli ennen kuin poistui :ttou:

- Itseäni nuorempi poika/mies baarissa, kattelee kaukaa minua ja kaveriani ennen kuin lähestyy. Käy istumaan aivan viereeni sanomatta sanaakaan, alkaa siinä sitten leikkimään jotain pöydällä olevan kynttilän kanssa onnistuen tiputtamaan sen lattialle ja samalla pudoten itse penkiltä. Järjestyksenvalvojat saapuvat paikalle, nostavat humalaisen miehen takaisin istumaan ja koittavat kuulustella humalatilasta. Ovat sitä mieltä että pojan pitäisi nyt lähteä kotiin nukkumaan. Tyyppi väittää vastaa, kääntyy minuun päin, tarraa sisäreidestä kiinni ja sanoo ensimmäiset sanansa minulle koko tapahtuman aikana "Noni, lähetää nukkumaan!" "Juu, ei kiitos, heihei, hyvää yötä!" nyökkään järkkäreille hyväksyvästi ja vievät pojan pois baarista :D

Kyllähän noita riittää, enemmän huonoja yrityksiä kuin hyviä! :D

Ispu

Ispu
Viestimäärä: 576

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Keskiviikkona, 26.05.2010 klo 21:22  
+
0
Joo näitä on, mut idioottimaisin ehkä ikinä.
" Kuules, sul on tosi hyvät keuhkot."
Sit "noi sun vaatteet näyttäis hyvältä mun lattialla."
" Sie oot varmaan jotain eksoottista rotua." Miul oli sillon todella tummat hiukset, ruskeat silmät ja just tullu etelästä.
Blogi
Blip
Muistoissa Kamu&Miki.

neruda

neruda
Viestimäärä: 2829

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Keskiviikkona, 26.05.2010 klo 23:00  
+
0
Haluatko lähteä mun kanssa käärmenäyttelyyn?
Moi, mä oon saatananpalvoja. (Maailman paras aloitusrepla mun mielestä..)
Saanko mä heittää kiveni sun kaivoon?

Kaverille kerran tuli yks mies jutteleen kun sillä oli semmonen kimaltava paita päällä. Mies aloittaa keskustelun sillä, että ootko joku harakka kun tommosta kiiltävää keräilet. Sitten se ehkä tajus mitä oli just tullu sanoneeksi ja meni kamalan vaikeaksi :hymy:
Berninpaimenkoira "Manta" s. 2015
Berninpaimenkoira "Mooses" 30.9.2010-7.1.2016
Berninpaimenkoira "Urho" 28.8.2009-5.1.2011

Sarvikas

Sarvikas
Viestimäärä: 1579

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Keskiviikkona, 26.05.2010 klo 23:10  
+
0
Miten teille noita iskuyrityksiä ja kourimisia satelee noin? :D Itse olen joutunut yhden iskuyrityksen kohteeksi ja fyysistä ahdistelua en ole kokenut.
Erikoisin baarikohtaaminen oli varmaankin tämä, en tiedä, oliko iskemistä vai mitä kun koko kohtaus oli niin hämärä.
Istuin kaverini kanssa baarissa, kolmas kaveri (miespuolinen) oli mennyt tiskille hakemaan juomia. Minulla oli kaulassani iso kalevalakorun Ukonvasara sinä iltana. Pöytäämme lähestyy iso, nahkatakkinen, kalju korsto, joka sanoi jotain. En saanut selvää, joten pyysin toistamaan. "Thooorin vasara roikkuu!" Sanoin varmaan, että niin tekee tai jotain vastaavaa. "Thooorin vasara roikkuu!" Mies toisti tuon varmaan neljä kertaa vielä ja kysyi, odotammeko jotakuta. Vastasimme myöntävästi ja hän lähti pois.

Siinä varsinaisessa iskuyrityksessä joku noin 45-vuotias kaljamahainen mies tuli sanomaan, että näytän mielenkiintoiselta ja pyysi numeroani. Vastasin kieltävästi ja sanoin olevani varattu, tämä suhtautui ihan rauhallisesti ja vaihdoimme pari lausetta. Toivotin hyvää illanjatkoa ja hän sanoi vielä lähtiessään: "mustat sormetkin..." (kynsilakkaa :D)

Jostain tosi mystisestä syystä kaljut lähestyvät minua keskimäärin useammin kuin "muuhiuksiset", tai ainakiin siltä tuntuu. Henkilökohtaisesti pidän ajeltua kaljua epäesteettisimpänä hiusmallina ja pidän taas mahdollisimman pitkästä överitukasta :D. Olen keksinyt todella tieteellisen syyn tälle kaljumagneettiudelle - itselläni on paksut ja tuuheat hiukset joten ehkä he ajattelevat hiuksevan keskustelukumppanin kompensoivan omaa hiuksettomuuttaan. Ihan asiallisessa mielessä kyllä ovat tulleet juttelemaan.
come on night, take me home

Baia

Baia
Viestimäärä: 102

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Keskiviikkona, 26.05.2010 klo 23:17  
+
0
Ei juma, parhaimpia ketjuja ever :D

Mulle nyt ei pahemmin ole kertynyt mitään kerrottavaa, mua kun ei ole kovin moni yrittänyt iskeä... :P No en mä missään käykään ikinä.

No kerran baarissa yksi reilu kolmekymppinen ukko yritti kyllä pyydellä mua yökylään. Olin muistaakseni 19v. Kerroin ihan kohteliaasti, että olen varattu enkä ole lähdössä. Mies yritti vielä uudestaan ja kertoi, että hänelle on saman päivän aamuna syntynyt tyttövauva! Jotta tätä tapahtumaa pitäisi nyt siis päästä juhlimaan, että enkö tosiaan sittenkin lähtisi!
Kyllä jotenkin tuntui tosi ikävältä tommonen :( Ja jos koko vauveli oli keksitty iskuyritys, ihmettelen suuresti mikäli se keneenkään toimii!
Bywater Cauyga 11.2.2010 ♥
http://baianpiilo.blogspot.com/

mansikkahiiri

mansikkahiiri
Viestimäärä: 3

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Keskiviikkona, 26.05.2010 klo 23:56  
+
0
Täältä tulloo lissää! :poppari:

Viimekesänä töissä ollessani, keski-ikäinen asiakas astui sisään, katsahti suuntaani ja tokaisi "oho mikä pimu" seuraavat viisi minuuttia tyyppi seisoikin tiskin takana tuijotellen minua ja ehdotellen kaikkea hyvin rivoa. "V*ttu mikä perse, tota ku pääsis painaa", sekava ja humaltunut mieshenkilö. Voin sanoa että EN LÄMMENNYT TÄLLE YRITYKSELLE!:ttou:

Joskus 19 kesäisinä oltiin kaverin kanssa ulkopaikkakunnalla baarissa, mustiinpukeutunut mieshenkilö tuli sitten pöytään, katsahti molempia meistä ja alkoi iskemään kaveriani, minulle tokasi, "Emmä sua viitti, oot liian ilmeisel taval kaunis." Tiedä sitten mitä tällä tarkoitti :hymy:

"Moi, käynks mä usein tääl?"
"Sori mä tuijotan, mut hukuin sun silmiin"
"Minkäs ikäsii likat on?" "Tällä hetkellä 23" "Ihanko tosi? Sä näytät ihan 16 vuotiaalt, nyt mun on kyl pakko saada suudella sua!"
"Hi girl, you want a private french teacher?"
Puolituttu: "Ootko imarreltu jos sanon että piti tos tylsän pornoleffan ohella vähä katella sun kuvias...":roll:

Nanaki

Nanaki
Viestimäärä: 469

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Torstaina, 27.05.2010 klo 00:01  
+
0
"You're a perfect girl" sanoo vanhempi ulkomaalainen mies joska jälkeen yrittää väkisin KANTAA minut tanssilattialle ja lopuksi vielä tarjosi hienoa ja kallista kelloaankin minulle jotta lähtisin hänen matkaan. Hrr, sai pitää kellonsa.
Some things will never ever change, like you and your ugly face.

Neiti_79

Neiti_79
Viestimäärä: 96

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Torstaina, 27.05.2010 klo 00:14  
+
0

mansikkahiiri kirjoitti:

- Taisin olla 15-16 kesäinen kun eräänä vilkkaana viikonloppuiltana istuskelin puistossa kaverini kanssa, puisto oli täynnä ihmisiä. Kaveri siitä sitten poistui hetkeksi, kävi jossain (en muista missä)ja tällä välillä 60ikävuoden paikkeilla oleva humalainen mies ilmestyy suoraan eteeni, nappaa ranteesta kiinni ja yrittää raahata mukanaan, koittaa siinä sitten samalla tunkea rahaa paidan sisään. Itse paniikissa koitan miehen otteesta päästä irti onnistumatta siinä. Onneksi tämän kaveri saapui paikalle ja auttoi minut pulasta. Seuraavana päivänä kädessä oli pahan näköiset mustelmat tuosta tiukasta otteesta! Ei ehkä välttämättä ISKUyritys, mutta kuitenkin! :D


No joo, ei mun mielestä todellakaan mikään iskuyritys, vaan jotain ihan muuta. Yngh.
Oletko sitä onnellisempi, mitä pienemmistä asioista olet onnellinen ?

KadaverinAlterEgo

KadaverinAlterEgo
Viestimäärä: 3720

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Torstaina, 27.05.2010 klo 07:35  
+
0
Joskus muuten tuli joku ihan komea nuorimies tanssilattialla kysymään voisinko tanssia hänen kanssaan. Koska tyyppi vaikutti ihan varteenotettavalta, myönnyin. Tyyppi kahmaisi minut tiukasti syliinsä niin, että käsivarteni olivat lukossa ja jalat sätkivät ilmassa tyhjää. Vaikka yritin pyristellä vastaan, tyyppi kantoi mut jonnekin tanssilattian perimmäiseen nurkkaan, jossa alkoi käydä vähän liian läheiseksi. Kyllä meikälikka luikahti karkuun heti kun tyypin käsi nousi tarpeeksi korkealle niin että kainalon alta mahtui kipittämään karkuun...
When we arrive in the middle of nowhere
Don't act like you know, I been here so many times
I never seen you before
But now that I have, I don't wanna see you no more

Melina

moderaattori
Melina
Viestimäärä: 3422

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Torstaina, 27.05.2010 klo 08:40  
+
0
Mua ei kyllä sinänsä häiritse nää supisuorat "annakko pillua"-ehdotukset, vaikka ne vähän mauttomia onkin. Tuleepahan ainakin selväksi, mitä on mies hakemassa. Ja tiedän, että myös monet naiset on baarissa käärmeenmetsästyksessä, joten eiköhän noilla suorillakin ehdotuksilla joskus irtoa.

Se sen sijaan ärsyttää, jos ei pääse yhtään kärryille siitä, mitä mies on hakemassa. Kerran yks sankari lämmitteli mua ja kaveria hyvän tovin kyselemällä kaikennäköistä mukavaa, koulusta harrastuksista jne. Sit vasta se uskals tehdä siirtonsa, ja alko vihjailla, miten naisetki tarjoo joskus miehille. 18-19v pojanressukka oli jo juonu kaikki (äidiltä kinuamansa viikko-)rahat ja nyt etsi sitte naista, joka tarjoais hälle lisää. Tuituiiii kiitos ja näkemiin. Ei ostettu, ei edes säälistä. Mut pisteet pojalle kyllä yrityksestä. :nauru:
Ylläpitäjä

SaMaJa

SaMaJa
Viestimäärä: 1231

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Torstaina, 27.05.2010 klo 09:38  
+
0
Voi kauhea mitä sekopäitä teilä on tullut vastaan. :D Itsellä nuo kamalimmat iskujutut on tapahtunut töissä (kaupassa), kun kulmakunnan densot ehdottelee. Eräs pitkätukkaspurgu jaksoi yhdessä vaiheessa aina lirkutella ja kerran se päätti sitten kosia rautalankasormuksella. Aikoi kuulemma tarjota myös kotiviiniä ja viedä silakkamarkkinoille. Koita siinä sitten pitää pokkaa kassalla ja loput jonossa olevista nauraa.
Rhodesiankoira Armas 10/2009

entinen *S*

Nutti

Nutti
Viestimäärä: 1149

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Torstaina, 27.05.2010 klo 09:48  
+
0

Vanis kirjoitti:

^Ensin vastailin ihan kohteliaasti mutta hyvin välinpitämättömästi . Ilmaisin ettei oikein kiinnosta, enkä tykkää siitä että mun salainen numero tongitaan jotain kautta omaan käyttöön. Kun ei mennyt perille, pyysin jättämään mut kokonaan rauhaan enkä enää vastannut mitään. Kun en vastannut, tyyppi ilmaantui mun työpaikalle tarjoamaan kyytiä kotiin jne. Mä en tykkää sanoa pahasti kellekään joka haluaa tehdä tuttavuutta, mutta tuo meni niin häiritseväksi että oli pakko. Harmi vaan että tyyppi oli jotenkin vajaa tai pakkomielteinen ettei mennyt suorakaan puhe perille.
Onneksi ei tajunnut että on vielä yksi sisko, olisi muuten varmaan ruvennut pommittamaan sitäkin.No on kyllä ollu melkonen sekopää. Mä oisin varmaan soittanu jo poliisille.

Mullekaan ei ole baarissa oikeastaan sattunut mitään tollasia kourimis- ja suora ehdottelujuttuja, enemmän ne on ollu sitä "Onpa sulla kauniit silmät "-osastoa, joista kyllä tietää, mihin se johtaa. Tosin mun ensireaktio on AINA perseeseen kourimiseen litsari poskelle ja täysillä, joten ehkä sitä osataan jo varoa. :nauru:

Töissä näitä sitten riittää, varsinkin siinä neljän aikoihin yöllä, kun miehet tulee baarista tyhjin käsin. Ilmeisesti se viimeinen toivo on se respan täti, jota pitää sitten humalassa sammaltaen ja silmät harottaen kokeilla mukaan. Yleensä kerron näille sankareille, että sori, mulla on töitä, ehkä sunkin ois aika mennä jo nukkumaan ja yleensä tottelevat kun en sen jälkeen enää puhu mitään.
Englanninspringerspanieli "Iitu"s. 21.12.2002
Rottweiler "Tara" s.23.8.2006
(Viestiä on muokattu torstaina, 27.05.2010 klo 10:00)

pippuri

pippuri
Viestimäärä: 33

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Torstaina, 27.05.2010 klo 15:15  
+
0
Tätä nyt ei välttämättä voi tulkita iskuyritykseksi, mutta kumminkin..

Ite oon kans joku pummimagneetti. Kaikki hyvin epämiellyttävän näköiset ja hajuiset ihmiset yleensä yrittävät mulle puhua. Heti tuli mieleen tää mistä nyt ei oo kauheen pitkääkään aikaa.

Kävelin kadulla kotio päin kunnes joku vähän lihavempi irokeesi tukkanen selvästi humalassa oleva mies huutaa mun perääni
"Sulta tippui jotain!"
katsoin taakseni ja jatkoin kävelyä sanomatta mitään.
mies jatkaa "AS*HOLE!"
...jatkan edelleen kävelyä.
"Ei mut oot oikeesti tosi söpön näköinen.."
ööö...kiitos? :mietiskel:

Kalinka

Kalinka
Viestimäärä: 731

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Torstaina, 27.05.2010 klo 16:42  
+
0
Mäkään en kauheasti vapaa aikana ole törmännyt mihinkään epämääräisiin iskuyrityksiin. Arminin keikan tänä vuonna pilasi ääliö vantaalaiset (okei, saattoi siellä olla muitakin..) kopeloimmalla yli ahtaalla tanssilattialla. Ja kerran on ihan suoraan otettu takapuolesta kiinni, jonka seurauksena otin miestä kauluksista kiinni, työnsin seinää vasten ja kysyin mitä hän luulee tekevänsä ja ilmoitin, että antoi olla viimeinen kerta kun tekee kellekkään niin. Oli aika säikähtäneen näköinen ja livahti nopeasti tiehensä kavereidensa nauraessa itsensä kuoliaaksi.

Töissä saa joka ilta kuulla kaikenlaista, mutta siihen alkaa olla aika tottunut, enkä enää muista edes niitä kaameimpia.. On aika paljon sellaisia perusiskuyrityksiä, mitä miehet luulevat keksineensä ihan itse, mutta mitä saa kuulla joka ilta, ja punaisista hiuksista saa kuulla aika usein. Monesti myös tarjotaan kaikenlaista, mm. mersua, teneriffan matkaa, 3000€ yhdestä yöstä, suurin lupaus on tainnut olla 2 vuoden palkka.
Brasilianterrierit lady Lara Croft 13.11.2005 & herra Max Payne 21.08.2011
Laralla on asiaa

Henuli

Henuli
Viestimäärä: 51

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Torstaina, 27.05.2010 klo 19:03  
+
0
Täältä tulee lisää mieleen muistuneita:

Odottelin raitiovaunua eräänä perjantai-iltana, olin aiemmin päivällä värjännyt tukan kirkuvan punaiseksi. Tuhdissa humalassa ollut keski-ikäinen mies tuli kyselemään, että minne matka, ja sitten "onkos toi sun aito hiustenväri". Juu-u :D Ja joskus junassa tuli joku humalassa oleva vanhempi mies istumaan viereeni ja sanoi "karataan Kanarialle".

Kerran kaverin kanssa oltiin baarissa, jonka vieressä on iso hotelli. Hienosti pukeutunut ranskalainen bisnesmies tuli pöytäämme istumaan ja aluksi rupatteli niitä näitä. Jonkun ajan päästä kysyi meiltä sitten, että "if I give you money will you two come to my hotel room". Just joo. :neutral: Toisen kerran baarin sulkemisaikaan eräs nuori miekkonen tarttui mua kädestä narikassa ja kysyi "mennäänkö meille kattomaan Kummelia". :D

Kaikista omituisin tapaus sattui joskus teinivuosina kotikaupungissani (olisinkohan ollut 14-15 tjsp.), olin matkalla huoltsikalta puistoon kavereiden luokse, kun joku kolmikymppinen mies lyöttäytyi väkisin seuraan ja halusi kävellä ja jutella kanssani. Siihen aikaan olin vielä todella ennakkoluuloton miehiä kohtaan, joten suostuin kävelemään samaa matkaa. Kuljettiin erään omakotitalo-alueen läpi, jossa mies pysäytti mut ja sanoi käyvänsä tarpeillaan jonkun pihalla. Loikki pensasaidan taakse, oli siellä hetken ja tuli sitten takaisin... housut kintuissa, vehje kädessä :eek: Kyseli, että voisinko mitenkään ottaa häneltä suihin kun hän ei kuulemma saanut seksiä mistään. o_O Pelästyin aikamoisesti, minkä huomatessaan mies rupesi itkemään ja pyysi saada edes katsella mua samalla kun hoitelisi itsensä. Tilanne oli niin friikki, että sanaakaan sanomatta lähdin juoksujalkaa matkoihini ja mies jäi nyyhkien toljottamaan perään. Mitä helev...

Elba83

Elba83
Viestimäärä: 662

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Torstaina, 27.05.2010 klo 19:44  
+
0
Ai niin, tuli mieleen töistä yks tapaus, siis kun aikoinaan olin jäätelökahviossa töissä. Oli erittäin kuuma kesäpäivä ja eräs miespuolinen asiakas kysyi: "Paljonko maksaa, et pääsis tonne jätskialtaaseen makaan?" Vastasin naureskellen: "Ei se nyt kyllä valitettavasti ole mahdollista, vaikka menisin kyllä itsekin mielelläni!", johon asiakas: "No hei, mentäiskö yhdessä?!" Toi oli kyllä musta lähinnä hauskaa, varsinkin kun kyseessä oli joku ihan normaali nuori mies.

monacorgi

monacorgi
Viestimäärä: 137

VS: JäRKYTTäVIMMäT ISKUYRITYKSET - Torstaina, 27.05.2010 klo 22:22  
+
0
"Hieno siivouskone, ois kiva saada tommonen kotiinki! Ja tuommonen siivooja kans!" :roll: (työskentelen siivoojana tällä hetkellä)

"Lähetkö mun matkaan jos voitan?" tiedusteli asiakas (n.40v juopon näköinen mies) joka teki lottoa, työskentelin huoltoasemalla.. Vastasin kieltävästi ja sanoin seurustelevani jonka jälkeen vielä pari kertaa yritti jotain (tyyliin "etkö lähtis vaikka 5 miljoonaa tulis?")

Tuossa nyt jotain.. Onkait noita vaan en muista :D
lk holsku ♂ Rochallor Grizzly Bear "Sampo" (s.-11)
wecope ♀ BH TK1 Promisehill Irish Rose, "Mona" (s.-06)
villakoiramix ♀ Myy (s.-02)

Kotisivut
(Viestiä on muokattu torstaina, 27.05.2010 klo 22:23)

  Siirry sivulle: 1 2 3 4 ... 7
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26606
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5838
Viestejä yhteensä543835
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös264404
(Tilastot päivitetty viimeksi 04.12.2021 klo 04:30)