Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Lauantaina, 21.12.2013 klo 09:56

Koirien varusteet 7

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 45

Jaijah

moderaattori
Jaijah
Viestimäärä: 2048

KOIRIEN VARUSTEET 7 - Lauantaina, 21.12.2013 klo 09:56  
+
0
Jatkoa koirien varustepulinalle.

Ohjeistus ketjun tarkoituksesta:
Tämä ei ole mainostuskanava, vaan käyttäjien kokemuksien ja kuvien jakamiseen tarkoitettu ketju. Omia tekeleitä saa toki esitellä, mutta niiden markkinointi ei ole sallittua.
Manu 6/2008
Morris 3/2013

Helmi12

Helmi12
Viestimäärä: 1591

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Lauantaina, 21.12.2013 klo 11:20  
+
0
Meillä ei ole koirille kuin äkkiä laskettuna 8 lelua. Muutama pehmo odottaa kaapissa korjausta. Pitää vissiin lähteä leluostoksille :viheltel:

Melina

moderaattori
Melina
Viestimäärä: 3422

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Lauantaina, 21.12.2013 klo 13:38  
+
0
11 lelua löytyy täältä. Lähinnä (eri asteisesti teurastettuja) pehmoleluja.
Ylläpitäjä

Kaislus

Kaislus
Viestimäärä: 1047

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Lauantaina, 21.12.2013 klo 20:27  
+
0
Mullahan on tuo vanha vaatekaappi pyhitetty koiraroinalle ja -ruusukkeille (rusetit on sinne sisäoviin laitettu, saa katsella jos haluaa mutta noi on niin rumia isoina massoina, että en mä niitä missään seinällä kehtaa pitää). Siellä on yksi 15kg ruokatynnyri täynnä leluja.. :shifty: No joo, on siinä tynnyrissä ruutumerkit ja -nauhatkin. Sen lisäksi kaapissa on tietty talvitakki ja pelastusliivit ja treenikamat, damit ja sen sellaiset. Remmit meillä on naulakossa, paitsi harvemmin käytössä olevat.

Leluista pallo on Paras, ja järvi. Meillä on käytössä enää pesäpalloja, tennispallot tuo "pehmeäsuinen noutaja" jäystää rikki kymmenessä minuutissa :roll:
Tästä pallolelusta olen tykännyt kovasti. Noissa narupalloissa on niin ohuet ne narut, että mulla on kädet aina rikki koiran leikittämisen jälkeen. On varmaan koirallekin kivempi, kun tuo punos joustaa kiskottaessa, ei käy niskoihin niin paljoa :) Tää rekku nimittäin pistää kiskoen ihan kunnolla.


Tää pallo on ihan parhaista parhain. On siis kotikäytössä oleva pallo, ja tota kanniskellaan jatkuvasti. Pöhkö rekku käyttää sitä myös tyynynään <3 2009 ostin ensimmäisen tuollaisen, ja muuton yhteydessä kesällä heitin sen roskiin, kun oli jo niin ällöttävä ja likainen. Aidan pitää Ikea-palloja tosi nätisti, ei ole tappanut vielä yhtäkään, ja se vain rakastaa niitä kovasti.
(Viestiä on muokattu lauantaina, 21.12.2013 klo 20:29)

Aduro

Aduro
Viestimäärä: 3051

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Lauantaina, 21.12.2013 klo 23:56  
+
0
Täältä löytyy: 2 fleecelettiä, 2 pehmolelua vinguilla, Kong Squeezz pallo, rengas ja luu, "vesileluja" (kelluvia) 3 kpl, piikkipallo, sekä Kongit 2 kpl. Eli yhteensä 13 kpl tällä hetkellä. Pehmoleluja tulee uusia sitä mukaa kun vanhat hajoavat, ja kerralla esillä on noin 4 lelua, niistä Kirsikka saa sitten valita (Mango ei leiki kuin vaan harvoin, ja silloinkin Kirsikan kanssa)
Mango-samojedinarttu 7v., Kirsikka-schipperke 4v., ja kissat Huli, Doris ja Piu :)

1.3.2012 Muistoissa Iida-kisu

Emmuska

Emmuska
Viestimäärä: 328

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Sunnuntaina, 22.12.2013 klo 00:39  
+
0
Kaislus Sun pitää laittaa teidän kaapista kuva! :jjei:
RTK2 TK1 BH Fatikon Hera <3
Emma <3
http://ekanoma.blogspot.fi/

Miana

Miana
Viestimäärä: 2905

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Sunnuntaina, 22.12.2013 klo 14:51  
+
0
Mun koirilla on vaan pari lelua, koska lelut ei kestä meillä kauaa. Ei edes köysilelut, kun russeli repii niistä lankoja irti työkseen. Tennispallon elinikä on myös hyvin lyhyt, kun russeli nykee sen. Tosin noi oikean tennispallon kokoiset jää sitten nakuina eloon, mutta russelille itelleen ostetut pienemmät tennispallot kuolee noin 5 minuutissa, koska sen pallonhan voi jyrsiä päreiksi. Tavistennispallo ei mahdu russelin suuhun, joten sitä ei saa palasteltua.

Pari ikean pikkuelua on kestänyt tosi kauan, koska niillä noi ei oikein pysty leikkimään yhdessä. Russeli (tai molemmat yhdessä) tuhoaa leluja eniten yhteisleikkien päätteeksi. Usein niin, että seropi kyllästyy leikkimiseen ja russeli on täynnä virtaa vielä ja teurastaa kostoksi lelun. pehmot teurastetaan yhdessä. Ensin seropi tekee pehmoon reiän ja vähän täytettä pois, jonka jälkeen russeli tunkee päänsä sinne reikään ja repii loput täytteet.

Pallojen kanssa meillä on se ongelma, että ne, mitkä on sen verrna isoja, ettei tarvi pelätä seropi nielaisevan, on sit niin isoja, ettei russeli saa niitä suuhunsa. Narupalloja noilla on ulkokäytössä. Parhaiksi oon havainnut ne, missä sekä naru, että pallo on puuvillaköyttä. Noi kumipallo-nylonnaru-viritykset on ihan hasardeja sekä käsille että russelille, joka repii siis narupalloa narusta, kun pallo-osa ei mahdu suuhun.

Russelin pomppa saapui. Oli tosin pieni ja jouduin viahtamaan ruksean keltaiseen, kun ei ollut enää kokoja kuin punaisessa ja keltaisessa. Mut toi keltainen kyllä sopii tolla koiralle tosi hyvin. Pomppa taas istuu malliltaan niin hyvin, että varmaan hankin sadetakiksikin Pompan tuolle.
Miimi ja Tilli

Blogi (, jossa ei elämää tälläkään hetkellä)

Helmi12

Helmi12
Viestimäärä: 1591

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Sunnuntaina, 22.12.2013 klo 15:30  
+
0
Helmin pompassa on se ongelma että Helmin haistellessa takaosa nousee ylös kun ei ole jalkalenkkejä.

Miana

Miana
Viestimäärä: 2905

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Sunnuntaina, 22.12.2013 klo 15:40  
+
0
^ Ompele siihen kuminauhasta jalkalenkit. Mulla oli suunnitelmana tehdä noin, mutta luulen, että toi pysyy ihan hyvin muutenkin. Ompelen sit jos näyttää siltä et tarvii.
Miimi ja Tilli

Blogi (, jossa ei elämää tälläkään hetkellä)

eepi78

eepi78
Viestimäärä: 5693

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Sunnuntaina, 22.12.2013 klo 22:58  
+
0
Meillä ei oo enää koirilla kuin yks lelu koska Aapo rikkoo kaiken. Taavilla säilyi ehjänä jopa sen pentuajan leluja kunnes Aapo tuli.. nyt on yks sellainen kestävä nyöristä tehty narupallo mitä Aapo ei oo saanut rikki. Ja lisäksi tennispalloja, niitä se ei hajota jostain syystä. Taavi rakastais pehmoleluja mutta Aapo hajottaa nekin. Niin kestävää lelua en oo vielä löytänyt mikä kestäis ton hampaita, paitsi toi ihme nyöripallo.. pitäis löytää jostain samaa materiaalia olevia jotain naruleluja tms.
Kotona labradorinnoutaja Taavi (27.3.2006) ja Aapo (22.5.2012), marsut Toivo, Vertti, Vilja sekä Illusia sekä kääpiöhamsteri talvikko Myy.

raggetti

raggetti
Viestimäärä: 1725

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Maanantaina, 23.12.2013 klo 09:05  
+
0
Eikös pomppa ole liian pieni jos nousee takaa ylös koiran laskiessa päänsä? :mietiskel: näin mä ainakin olen ymmärtänyt. Hännän pitäisi olla siinä kohtaa mistä kupit alkaa ja kuppien pitäisi laskeutua reisien päälle, jolloin takaosa ei liiku yhtään mihinkään. Mulla on kolme hyvin erimallista koiraa ja kaikille on pomppa ollut se paras takki, istuu missä menossa tahansa. Labbikselle otin ensin liian pienen jolloin se nousi takaa pystyyn, mutta sain vaihdettua isompaan myyjän avustuksella ja nyt istuu ihan nappiin.

Onko suosituksia hyvin istuvista juoksupöksyistä pienelle nartulle? En muista onko tästä ollut puhetta jo? Ostin Hurtan uudet pökät missä on se pehmuste sisäänrakennettu, ja onhan nuo paremmat kun edelliset "halpis" pöksyt. Eivät kuitenkaan istu ihan niin kuin haluaisin, tulevat kauhean taakse ja näyttävät siltä että voisivat luiskahtaa pois päältä. Eivät kuitenkaan voisi olla yhtään isommat, kun kiristysremmi on jo ihan kireimmillään ja pussittavat hieman takaa. Meh, kohta tilaan nämäkin mittatilauksena...

Leluista... Oon karsinut tosi paljon leluja enkä osta juurikaan täytettyjä leluja, kun niistä revitään täytteet heti. Kongit on kaikille, täyskumipalloja joitakin. Sitten on aivan paras vinkuva patukka ja pari fleece-lettiä. Yhteensä ehkä 10 kpl leluja. Ulkona tarhassa on hevosten leikkipallo joka on kanssa suuressa suosiossa. Joululahjaksi saavat kolme erilaista kumipalloa ja kolme täytettyä lelua, jotka varmaan heti heitetään roskiin... Meillä seropi rakastaa repimisleikkejä ja siksi parhaat lelut sille on narupallot ja patukat, labbis tykkää lussuttaa pehmeitä leluja ja kanniskella niitä, ja cockeri on ihan hulluna palloihin. Kaikilla on omat mieltymyksensä :nauru: harmi vaan että labbis jää hieman paitsioon kun sen lelut revitään ja tuhotaan heti...
How to handle stress like a dog:

If you can't eat it
Or play with it

Then pee on it
And walk away

keimu

keimu
Viestimäärä: 4291

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Maanantaina, 23.12.2013 klo 09:19  
+
0
Juurikin Pomppaa pari viikkoa sitten asiakkaalle myin, kyseessä joku pikkuruinen koira. Ehkäpä kääpiöpinseri, en nyt muista. Joka tapauksessa koko vaihtoehdot olivat 31 ja 34 cm. Tuo pienempi koko oli mitaltaan parempi, mutta muuten oli liian pieni koiralle (jättäen mm. kyljet paljaaksi) kun taas tuo 34cm oli sitten pituudeltaan himpun reilu. Ihan yhtälailla nousivat koiran laskiessaan päätä molemmat takaosat kuitenkin (tätä pohdittiin asiakkaan kanssa pitkään) eli en usko, että se kertoo oikeasta koosta mitään. Sinällään voi ehkä kertoa siitä, että Pomppa ei ole mitoitukseltaan juuri kyseiselle yksilölle paras mahdollinen, mutta jos valmisvaatteen tahtoo niin harvallahan niitä ideaalikokoisia koiria on. Omille koirilleni Pompat eivät istu yhtään.

Kaislus

Kaislus
Viestimäärä: 1047

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Maanantaina, 23.12.2013 klo 09:26  
+
0
Mä tuollaista Pomppaa viime talvena harkitsin, mutta päädyin tekemään takin itse kun tuli puolet halvemmaksi. Vaikka ihan hirveä duunihan siinä oli, ensi kerralla menen markettiin ja ostan jonkun 12 euron loimen tuolle.. On ne Pompat niin hävyttömän kalliita, en mä osta edes itselleni sen hintaisia vaatteita! Ja kun koiraa tarvitsee pukea vain treeneissä odottelun ajaksi ja joissakin harvinaisissa ääriolosuhteissa, joita ei tänä talvena taideta nähdä, niin ihan sama se on mikä rytky sillä on niskassa.

Miana

Miana
Viestimäärä: 2905

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Maanantaina, 23.12.2013 klo 15:53  
+
0
Raggetti, Tillillä on Mustista ja Mirristä sellaset tumman turkoosit valmiiks imutäytteen sisältävät jouksuhousut (oisko simple solution). On tosi hyvät, ei valu ja istuu napakasti paikallaan. En vois kuvotella tolle tavallisia juoksuhousuja, kun ne ei varmasti pysyis ton päällä hetkeäkään.
Miimi ja Tilli

Blogi (, jossa ei elämää tälläkään hetkellä)

Emmuska

Emmuska
Viestimäärä: 328

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Tiistaina, 24.12.2013 klo 23:06  
+
0
Murrr. Huomenna luvassa koirakaapilla joulusiivous, pääsevät osa remmeistä ja muista härpäkkeistä myyntiin. :pyssyt: Tulee nimittäin niin kivasti palamaan rahaa kun nyt pentu maksettavissa, sitten rokotukset, pari toko kurssia, (bot loimi, toko tarvikkeet, kevythäkki ja pari motivointi lelua????)
RTK2 TK1 BH Fatikon Hera <3
Emma <3
http://ekanoma.blogspot.fi/
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 25.12.2013 klo 11:01)

Wallen

Wallen
Viestimäärä: 9188

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Tiistaina, 24.12.2013 klo 23:31  
+
0
^ en pahalla kysy, mutta miten raaskit ja jaksat ostaa noin paljon tavaraa koiralle, jota sulla ei velä edes ole :nauru:

meillä on nahkahihna, hurtan valjaat ja nahkainen puolikurra. leluja parin pehmon ja pallon verran.. eh. ja sitten toki kupit ja harjat (niitäkin yksi jokaista) ja naksutin! tosin ei me kyllä juuri treenata ja koirakin on aika karvainen, ettei vaatteita tarvii :D
mittelspitz unique bachelor "luka" // 1.12.2012

Emmuska

Emmuska
Viestimäärä: 328

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Keskiviikkona, 25.12.2013 klo 00:17  
+
0
En varmasti raaskisikaan mutta tulee emmalle sekä tulevalle kakaralle, eli yhteisiksi :lallati:
RTK2 TK1 BH Fatikon Hera <3
Emma <3
http://ekanoma.blogspot.fi/

naukunen

naukunen
Viestimäärä: 5081

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Keskiviikkona, 25.12.2013 klo 12:47  
+
0
Lajittelin joulun alla neljä smartboxillista koiratavaraa joista huomasin käyttäväni säännöllisesti ihan murto-osaa. Iso osahan noista on mätsäripalkintoja kun niissä vanhemman koiran kanssa yhteen väliin paljon pyörittiin, mutta kyllä noita on aika pitkälti tullut ostettua tarpeeseen jota ei koskaan tullut. Itseltä on aika tehokkaasti karsiutunut sellainen kuluttaminen että kaupassa koen tarvitsevani vaikka toiselle koiralle oman, erivärisen treenigripin, koska eihän se nyt missään nimessä mikään tarve ole. Vanhemmalla koiralla on rensseli ja nimikkopanta joka lähtöön ja touhuun, nahkaa treenaan panta kaulassa ehkä kerran kuukauteen... Sen treenitarvikkeet koostuvat nakinpätkästä, naksuttimesta ja tennispallosta ja pantoja sillä on ehkä kolme, hihnoja yksi ja muutaman takin lisäksi sille koiralle hankitut vermeet onkin sitten siinä.
Rise to reset the world.

Helmi12

Helmi12
Viestimäärä: 1591

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Keskiviikkona, 25.12.2013 klo 13:03  
+
0
Ei ole Helmin pomppa liian pieni, pikemminkin vähän reilu. Peittää reidet hyvin ja pituuttakin on sentti liikaa. Elenankin pomppa nousee takaosasta ylös, tosin ei niin helposti kuin Helmin.

syntaksivirhe

syntaksivirhe
Viestimäärä: 1594

VS: KOIRIEN VARUSTEET 7 - Keskiviikkona, 25.12.2013 klo 13:18  
+
0
Haha, mekin tokoillaan suht koht ahkeraan eikä ole pieneen mieleenkään tullu hankkia mitään muuta, kuin kankainen noutopatukka. :nauru: En nyt tiedä oletko tuon vanhemman koiran kanssa kisoihin, mutta jos junnua mietit niin se tuskin on menossa parin kuukauden päästä yhtään minnekään kisoihin, joten tarviiko sitä kaikkea rahaa hassata koiran tarvikkeisiin? Jos nyt on aivan kamala hinku jotain ostaa, niin itse satsaisin kevythäkkiin joka on järkevin hankinta.
Welsh Corgi Pembroke
FI RU EE MVA BALT EE LV LT JMVA "Roxie" (n) 1/14 -sijoituksessa-
(Viestiä on muokattu maanantaina, 23.06.2014 klo 23:26)

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 45
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26192
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5816
Viestejä yhteensä543793
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263792
(Tilastot päivitetty viimeksi 25.11.2020 klo 13:45)