Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Sunnuntaina, 11.04.2010 klo 23:49

Matkailupulinaa

Siirry sivulle: 1 ... 9 10 11 ... 39

magik

magik
Viestimäärä: 3965

VS: MATKAILUPULINAA - Lauantaina, 05.02.2011 klo 16:49  
+
0
Ulkomailla olen ollut vain Turkissa,Virossa ,Riikassa ja Ruotsissa. En tykkää mistään turistirysistä,jonnekkin paikkaan missä on kaunis luonto ja vähän turisteja olisi kiva mennä joskus!! mutta en tiedä mikä paikka se sitten voisi olla!! ja se lentokoneessa istuminen ym härdelli ei ole yhtään kivaa sekä pakkaaminenkin on rasittavaa!
Kaikkein kivoin reissu oli minusta noin vuosi sitten Kuusamossa!
*2x serobi-uros ja narttu. Synt. 09/2012
*Kääpiövillakoira mix narttu. Synt. 05/2018

Noz

Noz
Viestimäärä: 276

VS: MATKAILUPULINAA - Lauantaina, 05.02.2011 klo 18:10  
+
0
Me ollaan lähdössä ensi viikolla Thaimaahan hiukan yli pariksi viikoksi. Onko muut Thaimaassa käyneet teettäneet jakkupukuja tai miesten pukuja matkalla? Onko niissä hinta ja laatu ihan kohdallaan? Suosituksia varmaan kannattanee pyytää jostain räätälistä, taitaa sielläkin aika paljon olla vaihtelua.
Me ollaan menossa Hua Hiniin ja ajateltiin mennä yöksi/pariksi myös Bangkokiin. Vielä ei ole edes tullut selailtua matkaoppaita, että mitä kaikkia must-see kohteita kummassakin on. Bangkokissa varmasti ainakin riittää nähtävää.

Melina

moderaattori
Melina
Viestimäärä: 3422

VS: MATKAILUPULINAA - Lauantaina, 05.02.2011 klo 19:32  
+
0
^ Minkätyyppistä nähtävää kaipaat Bangkokista? Jos ostoksia, niin itse suosittelen MBK:ta (Mahboongkran, skytrainilla pääsee) ja sitten Lumphinin yömarkkinoita (maanalainen tuo lähelle). Viikonlopun Chatuchalk-markkinat oli mulle ihan liikaa, ne on aivan järjettömän kokoiset ja tuli krääsä-ähky :D Chatuchalkilla liikkui vuosi sitten myös rabiesepidemia, siellä oli kuollu muutama myytävä koiranpentu ja yks kauppias rabiekseen pari viikkoa ennen kuin itse siellä kävin.
Ylläpitäjä

Sasha

Sasha
Viestimäärä: 773

VS: MATKAILUPULINAA - Lauantaina, 05.02.2011 klo 20:11  
+
0
^^ Mun isä on teettäny montakin pukua ja pikkutakkia Thaimaassa ja ahkerassa käytössä ovat.
Dobermanninarttu Nemi (1.5.2010)
Kotikolli Väinö (18.11.1997)

Noz

Noz
Viestimäärä: 276

VS: MATKAILUPULINAA - Lauantaina, 05.02.2011 klo 21:59  
+
0
^^ Me ei kuitenkaan olla Bangkokissa kauhean kauaa, että ihan kovin hirveästi ei ehditä. Varmasti myös shoppailua, mutta toki haluaisin nähdä muutakin. Mun on ihan pakko myöntää, etten edes ole sen vertaa perehtynyt, mikä on Bangkokissa se thö juttu, mikä on pakko nähdä (juntti-turisti :nauru: ). Ei kiinnosta ihan hirveästi museot, mutta suurkaupungin sykettä ja kulttuuriakin olisi kiva nähdä.

^ Ehkä sitä sitten uskaltaa jakkupuvun teettää itselleen ja mies pari pukua :hymy:

ellikeksi

ellikeksi
Viestimäärä: 3147

VS: MATKAILUPULINAA - Sunnuntaina, 06.02.2011 klo 11:16  
+
0
Itse en ole paljoa matkustellut. Olen jotenkin asennevammainen matkustelustakin (no kappas) :D En ole oikein koskaan innostunut tai ajatellut käyväni esim. Thaimaassa tai "siellä suunnalla" muuallakaan. Muutenkaan kuumat trooppiset ei tunnu omalta. Ja inhoan ötököitä, jotka on varmasti sellasta hehtoluokkaa, et tulis paskahalvaus. Viime kesänä sanoinkin, että punkit taitavat olla eksoottisemmissa maissa juuri aliens munista lentävien tapaisia, jotka imee ihmisiltä aivot mukanansa.

No mutta, käytiin me viimeksi Skotlannissa avokin siskon häissä ja perhettä tapaamassa. Tosin pelkäsin sielläkin, että joku heti lentokoneesta ulos hypätessä mut puukottaa kentälle ;) Kuullut hieman liikaa avokin ja hänen ystävänsä puheita, millaista se elo huonommillaan juuri Glasgowssa on... Mut niin, juuri Glasgowssa ja Edinburghissa tuli vietettyä jonkun verran aikaa ja avokin kotikylässä Cardrossissa ja sitä ympäröivissä kylissä.

Kolme-neljä vuotta sitten olin 18 päivää Los Angeles-San Francisco-Las Vegas reissussa amerikkalaisen ystäväni luona. Olihan tuo reissu kyllä kokemisen arvoinen. Harkitsin mä puolitosissani muuttavani San Franciscoonkin, kun siellä oli "mulle nimetty" Ellis streetkin :D
Ja jälleen, kaikki tuntuu haluavan New Yorkiin, mut mulla ei ole sinne mitään erityista hinkua... kuullut vaan et siellä haisee pissa joka paikassa ;) hehe. Ei vais, olishan tuo kokemuksena hieno, mut en mä siihen rahojani erityisesti säästäisi.

Espanjassa käytiin avokin kanssa muutama vuosi sitten, Gijonissa ja Santanderissa. Tykästyin niihin, sillä ei ollut liian kuuma ja ei paljoa turisteja. Kävin paikallisessa lääkärissäkin, jossa ei puhuttu kamalasti englantia... eleillä mentiin ja molemminpuolin huvittuneisuutta oli ilmassa.

Nyt innostais enemmän käydä Eurooppaa läpi... Katsoo nyt miten tuon koiran kanssa pääsis. Junalla vois kai Davenkin ottaa mukaan :D. Ensikesänä/syksynä olis tarkoitus käydä ehkä Suomessa Daven kanssa :D ooo-lallaa! Niin ja avokki haluaa mennä Norjaan kiipeilemään, me missattiin kiipeily Nissedalissa viime vuonna kokonaan, kun oli melko vetinen kesä + kiipeilykavereilla oli paljon muuta menoa...

Sorry tää romaani!

vems

vems
Viestimäärä: 1901

VS: MATKAILUPULINAA - Sunnuntaina, 06.02.2011 klo 13:43  
+
0
Olisko kenelläkään vinkkejä, mitä kannattaisi tehdä Barcelonassa? Parhaat nähtävyydet + halvimmat shoppailupaikat? Entä ruokailupaikat? Joitain muita nettikeskusteluja oon seurannut, mutta ajattelin kysyä vielä täältäkin.

Jopo

Jopo
Viestimäärä: 9

VS: MATKAILUPULINAA - Sunnuntaina, 06.02.2011 klo 18:45  
+
0
^ Hyvä lomavalinta :) Olen käynyt Barcelonassa kaksi kertaa, heinäkuussa 2006 ja syyskuun alussa viime vuonna. Kävimme Tibidabon huvipuistossa, joka sijaitsi vuoren päällä, ei yhtä paljon laitteita kuin lintsillä mutta mahtavat näköalat ja vuoristoradat tuntuivat hurjilta kun näki kaupungin alapuolella :D Kyseiseen paikkaan pääsee bussilla kätevästi, aukioloajat riippuvat vuodenajasta. Lisäksi vierailimme eläintarhassa (www.zoobarcelona.com), Euroopan suurimmassa akvaariossa(www.aquariumbcn.com) ja tietenkin Sagrada Familia piti nähdä, huipulla oli hieno näköala. Kävimme myös Casinolla, avokki pelasi siellä hieman ja itse tyydyin katselemaan ja istumaan baarin puolella. Rannalla oli myös mukavaa uida ja ottaa aurinkoa välillä. Myös erilaisia museoita löytyy, mutta siihen puoleen en ehtinyt tutustumaan.

Edullisia ravintoloita(joissa paikalliset käyvät) löytyy esim. Ramblasin sivukaduilta. Itse Ramblasin varrella on hieman hintavampia turistien suosimia ruokapaikkoja. Metrolla on kätevää matkustaa paikasta toiseen ja metrokortti kannattaa ostaa jo lentokentältä.
tiibetinspanieli 6/2003
bordercollie 1/2015

Sateenkaarisillalla
australiankelpie 11/2010-6/2014
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 06.02.2011 klo 18:46)

Alerte

Alerte
Viestimäärä: 3393

VS: MATKAILUPULINAA - Sunnuntaina, 06.02.2011 klo 18:54  
+
0
^ Biitsille, biitsille.. :) Olin viimeksi puolitoista vuotta sitten viikon Barcelonassa, ja siellä on tullut käytyä parikin kertaa. Barcelona on ihana, espanjalaisittain yllättävän boheemi kaupunki. Barcelonassa liikkuu tosi kätevästi metrolla. Pääkatua pitkin löytää monelle kukkarolle sopivaa ostettavaa (varsinkin vaatteita) ja Ramblalla kannattaa käydä katselemassa katutaiteilijoita ja kojumyyjiä. Etenkin iltaisin ravintolasta tullessa katutaitelijat saattavat vielä panna parastaan !

Mä tykkään itse eläimistä, joten kävin siinä Aquariumissa (en muista enää oikeaa nimeä) ja kaupungin eläintarhassa. Ensiksi mainittu oli viihdyttävä ja tasokas, erityisesti oli jännittävää kulkea sellaista käytävää joka meni haialtaan pohjalla. Eläintarha oli, no, peruseläintarha, aika kallis, mutta oli ihan hauska nähdä eksoottisia eläimiä.

Suosittelen lämpimästi Tibidabon kukkulalla vierailua, näkymät ovat aivan mielettömät. Viime reissulla paikalla sijaitseva huvipuisto oli kiinni, sitä ei tullut kokeiltua, mutta muuten vaan reippaan kävelyn ja maisemien vuoksi vierailun arvoinen.

Barri Goticin korttelissa kannattaa myös vierailla jos on kiinnostunut vähän historian havinasta, vanhat rakennukset ovat kauniita ja alueella eksyin live jazz klubille, mikä vastaa ainakin eniten omia illanviettomieltymyksiäni. :)

Kaupungin tunnusmerkki Sagrada Familia kannattaa käydä vilkaisemassa, en ole varma pääseekö paikkaan sisään, omalla reissulla kävin muuten vain katsomassa, miltä näyttää. Jos Gaudin työt muuten miellyttävät, on Parc Gaudi loistava ja kaunis.

Kaikenkaikkiaan Barcelona on ihan mieletön kaupunki, kaikkea löytyy. :) Eräällä kerralla vierailin myös yökerhossa, joka on vanha teatteri (en muista harmikseni paikan nimeä), ja porukka tanssi surutta teatterin lavalla. Paikalliset ainakin osaavat bilettää..

Kannattaa syödä runsaasti gazpachoa, mustekalaa, paellaa sekä juoda sangriaa. :)
uudelleenbrittiläistynyt mudisti/corgisti

Suden Sade

ellikeksi

ellikeksi
Viestimäärä: 3147

VS: MATKAILUPULINAA - Sunnuntaina, 06.02.2011 klo 19:02  
+
0
Luet Carlos Ruiz Zafonin Tuulen Varjo nimisen kirjan ennen matkaa ja käyt kierroksen kirjan tapahtumapaikoissa :D Olispa hauska joskus päästä itse tuo kiertämään!

vems

vems
Viestimäärä: 1901

VS: MATKAILUPULINAA - Sunnuntaina, 06.02.2011 klo 19:27  
+
0
Ah, kiitti Jopo, Notte ja Ellikeksi kattavista vinkeistä! Täytyypä laittaa nuo korvan taakse teidän vinkit. Mä olen niin innoissani lähdössä reissuun!

Elba83

Elba83
Viestimäärä: 662

VS: MATKAILUPULINAA - Tiistaina, 08.02.2011 klo 16:38  
+
0
Olisi meininki lähteä kesällä käymään Islannissa, mieluusti kuulisin vinkkejä sinne 5 päivän reissulle :) Ratsastamassa ainakin aion käydä.

eeelisa

eeelisa
Viestimäärä: 469

VS: MATKAILUPULINAA - Tiistaina, 08.02.2011 klo 19:38  
+
0
En millään jaksanut ettiä, et voiko matkalle ottaa höylän karvojen ajeluun? Siis lentokoneeseen?
Kotisivut:Ino & Sai
Sai 29.4.2009
Ino 22.2.2008
blogi
(Viestiä on muokattu tiistaina, 08.02.2011 klo 19:39)

pnkd

pnkd
Viestimäärä: 1295

VS: MATKAILUPULINAA - Tiistaina, 08.02.2011 klo 19:42  
+
0
^ Ruumaan kyllä, mutta ei käsimatkatavaroihin.
Petit Brabancon "Mökö"

eeelisa

eeelisa
Viestimäärä: 469

VS: MATKAILUPULINAA - Tiistaina, 08.02.2011 klo 19:43  
+
0
^ tanks. :)

vitsit mua jänskää ekaa kertaa koneeseen nii ihan sekaisin miten täytyy toimia. hmm. huoh.
Kotisivut:Ino & Sai
Sai 29.4.2009
Ino 22.2.2008
blogi
(Viestiä on muokattu tiistaina, 08.02.2011 klo 19:49)

Alerte

Alerte
Viestimäärä: 3393

VS: MATKAILUPULINAA - Tiistaina, 08.02.2011 klo 21:02  
+
0
^ Ihana. :nauru: Hauskaa ja antoisaa reissua !

Islannista sen verran, että itse olen käynyt puhtaasti vain ratsastamassa, eli reissuihin ei ole oikein mahtunut yhtään mitään muuta.. Blue Lagoonia, sitä kylpylää tuntuvat ihmiset kovasti kyllä kehuvan. Ja Reykjavikissä on taivaallisia kasvisravintoloita. :love:
uudelleenbrittiläistynyt mudisti/corgisti

Suden Sade

Elba83

Elba83
Viestimäärä: 662

VS: MATKAILUPULINAA - Keskiviikkona, 09.02.2011 klo 11:03  
+
0
^ Ootko käyny ratsiin missään Reykjavikin lähellä? Kattelin, että siellä olis useempiakin paikkoja, Ishestar, Eldhestar ja Laxnes ainakin. Blue Lagoonissa ois tarkotus käydä ja tietty se "Kultainen kolmio" eli Geysirit ja muut :)

Manna

Manna
Viestimäärä: 303

VS: MATKAILUPULINAA - Keskiviikkona, 09.02.2011 klo 11:49  
+
0
Ooh, hitsit, että olisi hienoa päästä Islantiin. Totta kai ratsastaminen kuuluisi ohjelmaan, mutta olenkin miettinyt, että mitä muuta siellä voi tehdä.. Sinne varmaan kannattaa mennä kesällä, vai? :nauru:

jannie

jannie
Viestimäärä: 4637

VS: MATKAILUPULINAA - Keskiviikkona, 09.02.2011 klo 11:51  
+
0
Islannissa voi tehdä tätä kaikkea :aurinko:
O.o there's no s**t like oh s**t
Perhospojat Hugo & Elmo http://blog.perhosvaikutus.net/
kollektiivilaihduttajat http://crazydogladies.blogspot.fi/

Elba83

Elba83
Viestimäärä: 662

VS: MATKAILUPULINAA - Keskiviikkona, 09.02.2011 klo 12:40  
+
0
Mä oon kans haaveillu Jäämaasta jo vuosia, mutta oon aina kuvitellu että sinne on ihan törkeen hintasia matkat. Ja varmaan olikin ennen talouskriisiä. Ei olla vielä matkaa varattu, mutta katottiin, että heinäkuussa 5 yöksi sais vaatimattoman hotellin + lennot n. 430 euroa eli ei kovin paha. Eipä se vieläkään kuulemma halpa maa ole, mutta huomattavasti edullisempi kuitenkin kuin ennen. Ja kun oon ihan innostunu noista issikoista, niin ratsastamaan pitää päästä ehdottomasti :) Ja kesällä kannattaa mennä, silloin keskilämpötila n. 10 astetta, talvella nollassa.

  Siirry sivulle: 1 ... 9 10 11 ... 39
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26606
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5838
Viestejä yhteensä543835
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös264404
(Tilastot päivitetty viimeksi 04.12.2021 klo 04:30)