Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Sunnuntaina, 25.11.2018 klo 11:02

Myydäänkö koirille jotain saappaantyylisiä? Syksyllä kutina ongelmana.

Springer6

Springer6
Viestimäärä: 1

MYYDääNKö KOIRILLE JOTAIN SAAPPAANTYYLISI... - Sunnuntaina, 25.11.2018 klo 11:02  
+
0
Hei!
Olen jo etsinyt läpi noita aiempia kutina-ketjuja, mutta en nähnyt näistä ratkaisuista puhetta.

Onkohan koirille jotan saappaantyylisiä, jotka estäisivät raapimisen tehokuutta sisällä ollessa? Meidän englanninspringerspanielille tulee syksyllä aina toisen etujalan nivelen kohdalle kutinaa, ja sitten raapii takajalalla kuin vimmattu välillä. Menee verille.

Väliaikaisratkaisuna laitamme sukan takajalkaan, jotta raapiminen ei aiheuta vahinkoa, mutta sen kansssa säätäminen on työlästä teipatessa. Onkohan koirille jotain saappaan tai kengän tyylistä suojaa jonka voisi helposti laittaa jalkaan tätä estämään?

WakanTanka

WakanTanka
Viestimäärä: 2

VS: MYYDääNKö KOIRILLE JOTAIN SAAPPAANTYYLISI... - Torstaina, 07.02.2019 klo 18:17  
+
0
Onhan koirille erilaisia tossuja niin sadesäälle kuin pakkasellekin. Haastavinta on löytää oikeankokoinen tossu joka myös pysyisi jalassa. Yksi keino on piirtää paperille tassun ääriviivat tai laittaa koira astumaan kostutetulla tassulla pahvin päälle ja leikata sitten paperista tällainen "sovitustassu".
Kutina tassussa ainakin vähenee erittäin hyvällä kuivauksella puhtaalla pyyhkeellä aina lenkin jälkeen. Omalle koiralleni on auttanut myös Dorwestin valkosipuli-kreikanherne-tabletit. Käytin aikoinaan myös Relaxantin eläinten hoitavaa pesunestettä, mutta sitä ei enää löydy markkinoilta. Koira siis seisoi kaikki neljä tassuaan vadeissa, joissa oli lämmintä vettä ja Relaxantin pesunestettä. Toiset sanovat, että mäntysuopa ajaa saman asian. Tässä aloitimme yhdestä tassusta yhdessä vadissa, vadin paikkaa vaihtaen eri tassuille. Sitten kahdella vadilla, ja aikaa pidentäen. Tarkkana on oltava, ettei vadit pääse liikkumaan (koira pelästyisi).
Mun koiralla oli se furunkuloosi, pääsi jo aika pahaksi tuolloin. Nykyisin annan märillä kausilla niitä kreikanherneitä ja kuivaan hyvin, ei ole enää kummempia oireita edes pahimmilla syyssadekausilla.

 
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä25452
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5756
Viestejä yhteensä543698
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös262682
(Tilastot päivitetty viimeksi 22.02.2019 klo 23:30)