Hae viesteistä
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Keskiviikkona, 30.03.2011 klo 18:22

Pääkaupunkiseudun koirakot

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 51

Sanni

Sanni
Viestimäärä: 1032

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 31.03.2011 klo 12:36  
+
0
Hups, näköjään oli suht lyhyenä viesti lähtenyt liikkeelle aiemmin, kuvittelin vähän muutakin kirjoittaneeni :D

Mutta siis, Vantaalla Tammistossa asutaan. Olen ollut koirallinen ainoastaan Vantaalla -pohjoisen kotikotia lukuunottamatta - joten paljoa vertailupohjaa ei ole. Ihan kunnon metsään halutessaan joutuu toki vähän ajelemaan, mutta Tammiston suunnalla on onneksi ihan kivoja ulkoilutuspaikkoja, Haltialakin kivenheiton päässä. Ei valittamista :)
"Jotta säilyttäisi todellisen suhteudentajun omasta tärkeydestään, jokaisella pitäisi olla koira palvomassa häntä ja kissa, joka jättäisi hänet huomiotta."
http://vilmaneiti.blogspot.com/

Sanni

Sanni
Viestimäärä: 1032

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 31.03.2011 klo 12:36  
+
0
Tuplat pois, mutta jatketaan tähän samalla > rajasaarimiitti periaatteessa kyllä kiinostaisi, mutta kertooko joku paikan tunteva, että millaista porukkaa siellä yleensä ottaen käy? :)
"Jotta säilyttäisi todellisen suhteudentajun omasta tärkeydestään, jokaisella pitäisi olla koira palvomassa häntä ja kissa, joka jättäisi hänet huomiotta."
http://vilmaneiti.blogspot.com/
(Viestiä on muokattu torstaina, 31.03.2011 klo 12:47)

smiushki

smiushki
Viestimäärä: 820

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 31.03.2011 klo 14:09  
+
0
Vantaa, Kulomäki. o/ Mukavasti metsää, hyvin voi pitää irti. Autolla liikutaan. Meitä myös vois miitti kiinnostaa. Sipoon koirametsäkin ihan kiva paikka. :)

NataliaNala

NataliaNala
Viestimäärä: 283

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 31.03.2011 klo 14:14  
+
0
Täällä espoolainen, tällä hetkellä asun äidin luona, joten on kaksi koiraa, vanhempi herrasmies sekä tämä oma nuori neitoni :). Mullekin sopisi Rajis-miitti, mutta huolettaa vähän kestääkö jäät enää kunnolla, ettei vain tapahdu mitään :/. En ole Rajiksessa käynyt vähään aikaan, viimeksi kesällä, ja silloinkin porukka vaihteli hyvin paljon vaikka samojakin kuonoja tuppasi näkymään miltei joka päivä.
Puhutaan ihmisen "eläimellisestä" julmuudesta. Mutta se on hirvittävän väärin ja loukkaavaa eläimiä kohtaan: eläin ei ikänä pysty olemaan yhtä julma kuin ihminen, yhtä taiturimaisesti, yhtä taiteellisesti julma.
Karamazovin veljekset

lintuja

lintuja
Viestimäärä: 676

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 31.03.2011 klo 14:39  
+
0
Me voitaisiin kanssa tulla Rajikseen, mielellään huhtikuun puolella, kun Tuusulasta kulkeminen on sitten taas mitä on, jos päädyn sinne. Toisessa tapauksessa ei tartte edes miettiä. Plus et tolla pitäisi olla juoksut. Koko ajan jänskään että koska, milloin. Olisivat siis jo.

Kivaa porukkaa Rajasaaressa on ollut, kun me ollaan oltu. Ja siellä pääsee vähän valikoimaankin, kun on enemmän tilaa kuin muualla.
suomenpystykorva-karjalankarhukoira-?: Helmi 05/09.
tanskalais-ruotsalainen pihakoira: Tähti 12/13.

SaMaJa

SaMaJa
Viestimäärä: 1231

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 31.03.2011 klo 17:14  
+
0
Täällä yksi koirakko Helsingin Laajasalosta. Kovin olen tykännyt seudusta, kun tässä lähtee melkeinpä joka suuntaan metsikköaluetta pururatoineen ja polkuineen ja saa lenkillä ihailla huviloita ja kartanoita. Koirapuistoja alueella taitaa olla 3, joista ainakin yksi oli niin lumen vallassa, että minä ja koirat oltaisiin voitu kävellä vain aidan yli.. Vielä en ole uskaltanut Armasta pitää vapaana, kun en ole niin syvälle metsikköön vielä lähtenyt ettei olisi vaaraa törmätä toiseen koirakkoon (joita täällä vilisee).
Ainoa miinus tällä asuinalueella (kaupungin kämppiä) on se, että varmaan 99% koiranomistajista jättää jätökset keräämättä ja asukkaat myös käyttävät koiria tarpeilla piha-alueella. Hyi hitto. Kyllä on taas mestaa käveleskellä keväisessä säässä ja tuijottaa maahan, ettei vahingossakaan astu vettyneeseen sontaläjään.

Meille kelpais koirakavereiksi narttukoirat tältä alueelta. Uroksia ei voi Armin kanssa enää treffata (paitsi ihan tuttuja), kun kakara alkaa heti käärimään hihoja ja uhittelemaan kuin öisellä nakkikioskijonolla konsanaan.
Rhodesiankoira Armas 10/2009

entinen *S*

mimmi

mimmi
Viestimäärä: 256

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 31.03.2011 klo 17:45  
+
0
täällä koirakko helsingin töölöstä :heiluti:

Koirien kanssa olen viihtynyt hyvin täällä, vaikkakin metsiä jne. saa kyllä aika kaukaa hakea :DD olen kotoisin näistä helsingin ympäryskunnista, "maalta", ja tänne maalle palaamme aina viikonloppuisin, millon koiratkin saavat hieman enemmän vapaana ulkoilutusta..

Mekin ollaan kyllä valmiita lähtemään rajasaareen tai mihin vain treffeille :)
jenkki Malla
kleinspitz Muru
(ja vierailevana tähtenä jenkki Juli)

Kaislus

Kaislus
Viestimäärä: 1047

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 31.03.2011 klo 18:36  
+
0
Me asutaan Apinan ja neitikoiran kanssa Espoon Kilossa. Olen asunut myös Matinkylässä ja Lähderannassa, ja espoolainen olen ollut sentään vain kahden vuoden ajan. 5 muuttoa takana siltä ajalta, alkaisi jo riittää! Tässä ajattelin asustella niin kauan kunnes valmistun, eli vielä vuoden jos toisenkin.. Ulkoilumaastot on 10+ verrattuna Matinkylään, Lähderannasta taas olisi päässyt tosi kätsästi sinne Pohjois-Espoon metsiin jos vaan olisi tajunnut/viitsinyt.

Rajasaari voisi kiinnostaa, mä vaan välttelen kaikkia koirapuistoja missä on vieraita koiria jo senkin takia että koskaan ei voi olla varma.. Tekee myös kovasti hallaa tuon idiootin irtipitämiselle, että saa juosta miten tykkää toisten koirien luokse. Huomaa meinaan tosi äkkiä sen, milloin on lähiaikoina oltu puistossa jossa on paljon muita koiria - tyyppi viis veisaa mun huuteluille jos tulee toinen koira vastaan.. :eitietoo:

natusan

natusan
Viestimäärä: 85

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 31.03.2011 klo 19:05  
+
0
Täällä yksi espoolainen. Kolmisen vuotta syksyllä tulee täyteen pk-seutulaisena, alun perin olen Itä-Uudeltamaalta kotoisin (oikeastaan ihan alkujaan Päijät-Hämeestä, mutta se ei ole oleellista :nauru:).

Lenkkeilymaastot on kohtuulliset ja koirapuistokin löytyy viereisestä kaupunginosasta ja tulee siellä joskus käytyäkin. Pääasiassa kuitenkin lenkkeillään lähimaastossa. Liikutaan joskus julkisilla, mutta pääasiassa autolla - ainakin pidemmät matkat. Koiran hankkimisen myötä on päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin, mikä on iso plussa :peukku:

JenCa

JenCa
Viestimäärä: 79

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 31.03.2011 klo 19:16  
+
0
Täältä löytyy syntyperäinen helsinkiläinen, tällä hetkellä asutaan Tapanilassa. Taloyhtiössä on paljon muitakin koiria, ja meidän Nipsu kyllä yksi hiljaisimmista, joten ei ole tullut pahaa sanomista. Ja uskomatonta mutta totta; tässä kerrostalossa ei taida asua yhtäkään nipottavaa mummoa joka kyttää tekemisiä ovisilmästä ja ikkunaverhojen välistä!

Parin - kolmen vuoden päästä olis tarkoitus vaihtaa rivaripätkään luultavasti, mutta pk-seudulla kyllä silti pysytään, tai ainakin tässä hyvin lähellä. Sopivassa suhteessa kaupungin hulinaa ja kuitenkin kivoja rauhallisempia lenkkeilyalueita lähellä. Autolla pääosin kuljetaan, junalla ja bussilla silloin tällöin. Helppo on liikkua noin pienen koiran kanssa, kun voi tarvittaessa napata vaikka kainaloon tiukan paikan tullen. :cool:
cirneco dell'etna Colombian Friend's Magic Diamond, Nipsu 2/07
whippet Rokinet's Blackcurrant, Kujo 2/11
whippet Rokinet's Handsome Surprise, Onni 4/13

sillycow

sillycow
Viestimäärä: 1428

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 31.03.2011 klo 20:51  
+
0
Osaisko joku suositella jotain rauhallista koirapuistoa joka olis sen kokoinen ettei koirat heti tulis iholle? Kun meidän collie on todella arka ja asuin Helsingissä osa-aikaisesti parin tutun luona ja käytiin Pasilassa koirapuistossa niin Miskalla se aika meni vinkumiseen ja ei se oikein uskaltanut leikkimään. Ainoastaan jos tutun koira oli siellä meidän kanssa ja ei ollut muita niin se vähän leikki. Olis kiva Miskallekin nähdä muitakin koiria kuin meidän toista koiraa, mulla ei ole ketään tuttuja joita tavata enkä viitsi laittaa leikki kaveri -ketjuun ilmoitusta kun voi mennä jopa yli 5 kertaa ennenkuin Miska uskaltais ryhtyä leikkimään. Tai riippuu ihan toisesta koirasta. Mutten viitsi turhaa juoksuttaa ketään meidän kanssa puistoon. Joku pääkaupunkiseudun puisto, ei sijainnilla niin hirveästi väliä, auto liikkuu kyllä.

Kettuprinssi

Kettuprinssi
Viestimäärä: 2473

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 01.04.2011 klo 01:54  
+
0
Ja lintuja piti tietenkin mainita tutuista. Oletteko päässeet harrastaa lisää agilitya sitten viime kesän?

Minä itse kotoisin itä-Helsingistä, Mellunmäen suunnalta. :heiluti: Täältä löytyy hyvin vaihtelevaa maisemaa, mutta runsaasti metsiä, peltoja ja puistoja lähietäisyydessä 3 kpl, joista tulee käytettyä Mellunmäen puistoa ja Rajakylän/Vaaralan isoa koirapuistoa. On tuossa Länsimäen ja Kontulan ja Jakomäenkin puistot tullut kaluttua. Myllynpuron metsässä ja Westerkullanin kartanon alueet, Mustavuori, Viikki, Slåtmossen, Vaaralan metiköt, kaikki tuossa kävely/pienen bussimatkan päässä. Koiria täällä on ihan kamalasti ja melkosesti koiramyönteistä porukkaakin. Joitakin vähän omituistakin hiipparia koirineen, naapurissa asui ennen kahden dobermannin omistaja, joista en nähnyt miten tämä kävi kusettaa koiransa 10 metrin matkan tossa pihapuistossa ja että narttu oli koko ajan kantavana/sillä oli pennut. Muuttivat pois. Nyt täällä asuu lähellä nuori mies sellaisen hyvin rumasti typätyn dobermannin kanssa (näyttää kuin kulkisi tavarat housussa :shifty: Ja omistaja tuntuu olevan hyvin halukas näpäyttämään persuksille koiraansa hihnanpäällä. Ei vain voi olla katsomatta rumasti omistajaa joka kerta kun näen.)
Seropi 2/2000-12/2016
Manteru 3/2012
Manteru 3/2014
Mantern 2/2017

Heartshaped

lintuja

lintuja
Viestimäärä: 676

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 01.04.2011 klo 08:57  
+
0
Kettuprinssi, kyllä me pari kurssia ollaan käyty. :)

Sillycow, millainen on iso puisto? Tapulikaupungissa on pari ei mitenkään mahdottoman isoa, mutta sellaista, että kyllä niissä rauhassa mahtuu väistämään, jos ei kiinnosta leikkiä. Tai riippuu tietenkin toisista koirista, luulen, että jos on intopinkeä kaveri, ei väistäminen vaan ole mahdollista. Me voidaan lähteä teidän kanssa puistoon, jos tulette tänne lähistölle. Toinen meidän lähipuistoista on sellainen, että siinä on kaksi ihan kohtuullisen kokoista puolta, joista toinen yleensä tyhjillään. Helmi leikkii, mutta osaa yleensä myös antaa toisen olla rauhassa, jos vaikuttaa siltä, että tarvitsee.
suomenpystykorva-karjalankarhukoira-?: Helmi 05/09.
tanskalais-ruotsalainen pihakoira: Tähti 12/13.

pnkd

pnkd
Viestimäärä: 1295

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 01.04.2011 klo 20:34  
+
0
Täälläkin yksi Helsinkiläinen. :heiluti: Tällä hetkellä asustan Itä-Helsingissä, mutta syksymmällä olisi tarkoitus muuttaa lähemmäs omaa koulua, vaikka nykyinen asunto onkin aivan mahtava: ylimmän kerroksen asunto lasitetulla parvekkeella, koiria palvovat naapurit ja hyvät ulkoilumaastotkin ovat ihan lähellä. Länsimäen koirapuistossa tuli kesäisin käytyä useamman kerran viikossa, mutta nyt talvella siellä vierailut ovat jääneet vähäisemmiksi, mutta ilmojen lämmittyä retket sinnekin varmaan taas alkavat innostaa.
Petit Brabancon "Mökö"

Shane

Shane
Viestimäärä: 946

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Lauantaina, 02.04.2011 klo 00:20  
+
0
^Missäkä päin Itä-Helsinkiä asutte? Pakko kysyä, kun kerran olin näkevinäni Mökön, kun autolla ohi ajettiin. :nauru:
Menossa mukana saku Riki, corgi Natu sekä huskyvauva Nova!

Sanni

Sanni
Viestimäärä: 1032

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Lauantaina, 02.04.2011 klo 11:27  
+
0

Kaislus kirjoitti:

Rajasaari voisi kiinnostaa, mä vaan välttelen kaikkia koirapuistoja missä on vieraita koiria jo senkin takia että koskaan ei voi olla varma..Niäinpä juuri. Kiinnostaisi tehdä jotain miittejä, mutta Rajasaaren koirapaljous mietityttää, kun sekaan voi hyvinkin osua ties minkälaista koiraa omistajineen, eikä ikinä voi olla varma. Tuo meidän pöllykkä kun on melko pehmoinen tapaus, ei viitsi riskeerata. Koiratapaamisia otettaisiin ilolla vastaan, mutta ei ehkä kuitenkaan olla lähdössä Rajasaareen pelmuamaan. Muita paikkoja voisi kyllä miettiä, missä ei välttämättä sitä koirapaljoutta ihan samassa määrin ole. Kivikko, Haltiala?

(Muoks, kirjoitusvirhettä pois)
"Jotta säilyttäisi todellisen suhteudentajun omasta tärkeydestään, jokaisella pitäisi olla koira palvomassa häntä ja kissa, joka jättäisi hänet huomiotta."
http://vilmaneiti.blogspot.com/
(Viestiä on muokattu lauantaina, 02.04.2011 klo 11:27)

Verde

Verde
Viestimäärä: 240

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Lauantaina, 02.04.2011 klo 15:54  
+
0
Kirjoitan tänne jo nyt vaikka koiraa ei vielä olekkaan. 3 viikon päästä pitäisi syntyä pentue jota on viime kesästä jo odoteltu :jjei: narttu on ultrattu ja pentuja on massussa, joten jos kaikki vaan menee suunnitelmien mukaan niin kesäkuussa meille sitten muuttaa Paimensukuisen lapinkoiran narttupentu sijoitukseen :love: huh miten tätä on odotettu.

Asumme Herttoniemenrannassa ja oon jo valmiiksi miettinyt koiratuttuja ja kaipaisin läheltä toki lisääkin, jotta saadaan pentu kunnolla sosiaalistettua muutenkin kuin ihmisten parissa.
Paimensukuinen lapinkoira n. Utu 04/11
Paimensukuinen lapinkoira u. Kuru 03/13
Sekatyöläinen bordercollie n. Aura 02/16

Arabialainen täysiverinen o. Ezon 06/09

Pienille ei saa olla pahoja. Isoja ei ole olemassakaan.

eepi78

eepi78
Viestimäärä: 5693

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Lauantaina, 02.04.2011 klo 16:31  
+
0
Mä asun Myllypurossa eli jos joku näkee pitkän nais-ihmisen kulkemassa keltaisen uros-labbiksen kanssa (joka ajoittain rähisee ohittaessa) niin mehän siinä ollaan. Me liikutaan aikalailla täältä Itäkeskuksen puolelle metsiä pitkin, Viikkiin päin ja Kontulaan päin. Joskus myös Herttoniemeen on tullu käveltyä. Koirapuistoissa ei oikein voida käydä kun tuo ei tule muiden urosten kanssa toimeen, joten puistoillaan sit yksin tai jonkun nartun kanssa harvakseltaan.
Pitkäkoskella on muistaakseni iso koirapuisto, olikohan aika lähellä pitkäkosken majaa. Eli paloheinästä kun lähtee pitkäkoskelle kävelemään niin siinä matkan varrella.
Kotona labradorinnoutaja Taavi (27.3.2006) ja Aapo (22.5.2012), marsut Toivo, Vertti, Vilja sekä Illusia sekä kääpiöhamsteri talvikko Myy.

pnkd

pnkd
Viestimäärä: 1295

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Lauantaina, 02.04.2011 klo 23:20  
+
0
Shane: Mellunmäessähän me. :hymy:
Petit Brabancon "Mökö"

sillycow

sillycow
Viestimäärä: 1428

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Lauantaina, 02.04.2011 klo 23:25  
+
0

lintuja kirjoitti:

Sillycow, millainen on iso puisto? Tapulikaupungissa on pari ei mitenkään mahdottoman isoa, mutta sellaista, että kyllä niissä rauhassa mahtuu väistämään, jos ei kiinnosta leikkiä. Tai riippuu tietenkin toisista koirista, luulen, että jos on intopinkeä kaveri, ei väistäminen vaan ole mahdollista. Me voidaan lähteä teidän kanssa puistoon, jos tulette tänne lähistölle. Toinen meidän lähipuistoista on sellainen, että siinä on kaksi ihan kohtuullisen kokoista puolta, joista toinen yleensä tyhjillään. Helmi leikkii, mutta osaa yleensä myös antaa toisen olla rauhassa, jos vaikuttaa siltä, että tarvitsee.Pistetään mietintään. Mun sos.pelko on suurin estäjä. Sitte tulee jotenki velvollisuus jutella ja mie möläyttelen mitä sattuu jne. Siks pelottaa. :neutral: Saattaahan ne muutkin siellä puistossa jutella vaikkei mitään reffejä olis edes sopinut. Kiitos nyt kuitenkin silti :heiluti:

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 51
Hae viesteistä
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä25967
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5795
Viestejä yhteensä543749
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263521
(Tilastot päivitetty viimeksi 04.04.2020 klo 03:15)