Hae viesteistä
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Keskiviikkona, 30.03.2011 klo 18:22

Pääkaupunkiseudun koirakot

Siirry sivulle: 1 2 3 4 ... 51

Aduro

Aduro
Viestimäärä: 3051

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 01:00  
+
0

sillycow kirjoitti:

[quote=lintuja]Sillycow, millainen on iso puisto? Tapulikaupungissa on pari ei mitenkään mahdottoman isoa, mutta sellaista, että kyllä niissä rauhassa mahtuu väistämään, jos ei kiinnosta leikkiä. Tai riippuu tietenkin toisista koirista, luulen, että jos on intopinkeä kaveri, ei väistäminen vaan ole mahdollista. Me voidaan lähteä teidän kanssa puistoon, jos tulette tänne lähistölle. Toinen meidän lähipuistoista on sellainen, että siinä on kaksi ihan kohtuullisen kokoista puolta, joista toinen yleensä tyhjillään. Helmi leikkii, mutta osaa yleensä myös antaa toisen olla rauhassa, jos vaikuttaa siltä, että tarvitsee.Pistetään mietintään. Mun sos.pelko on suurin estäjä. Sitte tulee jotenki velvollisuus jutella ja mie möläyttelen mitä sattuu jne. Siks pelottaa. :neutral: Saattaahan ne muutkin siellä puistossa jutella vaikkei mitään reffejä olis edes sopinut. Kiitos nyt kuitenkin silti :heiluti:[/quote]

Mä kans lähen mieluusti ihan vaan puistoilemaan (ja voi, mä möläyttelen kans mitä sattuu, mutta se johtuu siitä että mulla tuppaa ajatus menee rullalle, johtuen varmaan nukahtamislääkkeistä, jälkeenpäin kyllä hävettää aina :S) Me käydään tossa Puotilan kartanon koirapuistossa, mutta ois tarkoitus katsastaa lähiaikoina Myllypuron, Kontulan, Mellunmäen ja Ystävyyden puistot. Mellunmäen Naulakallion puisto kiinnostaa, se on tosi iso ainakin kuvasta päätellen. Sit Malminkartanon lähellä on iiiiiiso puisto (Kartanonhaan koirapuisto) ja Tuomarilankylässä on VALTAVA koirapuisto (kartasta päätellen), Pitkäkosken koirapuisto nimeltään :)
Mango-samojedinarttu 7v., Kirsikka-schipperke 4v., ja kissat Huli, Doris ja Piu :)

1.3.2012 Muistoissa Iida-kisu

eepi78

eepi78
Viestimäärä: 5693

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 09:33  
+
0
^Myllypuron tossa pikkupuistossa ei oo ainakaan mitään katsastettavaa.. Mä asun ihan vieressä ja siinähän on pienten ja isojen puolet erikseen ja silloin tällöin piipahdetaan lenkin varrella jos ei muita ole. Musta aika ankee puisto, mutta kyllähän koirat tieysti tykkää. Täällä on vissiin jossain joku isompikin puisto, mutta en oo itse vielä ainakaan löytänyt, tai en tiedä onko sit jo enemmän Itäkeskusta.
Kotona labradorinnoutaja Taavi (27.3.2006) ja Aapo (22.5.2012), marsut Toivo, Vertti, Vilja sekä Illusia sekä kääpiöhamsteri talvikko Myy.

pnkd

pnkd
Viestimäärä: 1295

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 10:29  
+
0
^^ Naulakallionkin puisto on jaettu kahteen osaan, vaikka useimmiten kaiken kokoiset koirat ovatkin yhdessä jommalla kummalla puolella. Isompien puolen portin välistä livahtaa pieni koira helposti läpi, joten isompien puolella oleskelu on aina vähän jännittävää. Puisto on kyllä muuten ihan mukava, mutta jotenkin Mökölle ei ole tuntunut löytyvän sieltä leikkiseuraa ainakaan näistä siellä useimmiten pyörivistä koirakoista..
Petit Brabancon "Mökö"

Tinuski

Tinuski
Viestimäärä: 82

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 10:47  
+
0
Täällä yksi helsinkiläinen:heiluti: Reilu vuosi nyt koitettu koiran kanssa sopeutua tänne. Tai no, koirahan nyt on aina sopeutunut minne vaan, mutta kyllä tää itelle on tuntunu vaikeimmalta kaupungilta...Nyt tänä talvena on jo löydetty aika monta hyvää lenkkelypaikkaa, missä pystyy pitämään koiraa suht turvallisesti vapaana. Meidän vapaana juoksentelua kun rajottaa aika paljon paukkuarkuus. Kesällä taas pitää keksiä uusia juttuja, kun veden lähellä myöskään ei o toivoakaan vapaana juoksemisesta, ellei itse halua juosta perässä uimaan:nauru:

Voiko täällä olla jo katupölyä? Nyt pari päivää koiran silmät on rähminyt siihen malliin, enkä oikein keksi muuta selitystä...näihin aikoihin ne kai on joskus ennenkin rähminy. Järki vaan sanoo, että tuolla on niin kosteeta, ettei se vielä voi ärsyttää.

eepi78

eepi78
Viestimäärä: 5693

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 12:27  
+
0
^On katupölyä ja myös jo lepän siitepölyt kuulemma kiitää meille asti jostain. Nimimerkillä itse allerginen..
Kotona labradorinnoutaja Taavi (27.3.2006) ja Aapo (22.5.2012), marsut Toivo, Vertti, Vilja sekä Illusia sekä kääpiöhamsteri talvikko Myy.

Tinuski

Tinuski
Viestimäärä: 82

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 13:40  
+
0
No nyt paremmin tutkittuani löysinkin sieltä karvan:/ Eikä mikään ihmekkään ku meiän kämppä on yks iso karvakasa kun neidillä on juoksut kohta alkamassa...Toivottavasti saatiin huuhdottua pois.

Kettuprinssi

Kettuprinssi
Viestimäärä: 2473

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 15:21  
+
0

pnkd kirjoitti:

^^ Naulakallionkin puisto on jaettu kahteen osaan, vaikka useimmiten kaiken kokoiset koirat ovatkin yhdessä jommalla kummalla puolella. Isompien puolen portin välistä livahtaa pieni koira helposti läpi, joten isompien puolella oleskelu on aina vähän jännittävää. Puisto on kyllä muuten ihan mukava, mutta jotenkin Mökölle ei ole tuntunut löytyvän sieltä leikkiseuraa ainakaan näistä siellä useimmiten pyörivistä koirakoista..Me ollaan jätetty menemästä sinne puistoon, kun aidat ovat lumen takia sellaiset 40-50 cm korkeat ja koira hyppii miten tahtoo niiden yli. Pelkään sen koko ajan hyppäävän puistoista kävely/autotielle, joten olemme suosiolle vain lähteneet Rajakylän puistoon. :shifty: Siellä ei samanlaista ongelmaa ole.

Milloinkas se pnkd pääsisi puistoilemaan meidän kanssa? :hymy: Vaikka Aku nyt aika tylsää leikkiseuraa onkin, mutta jos löytyisi vaikka useampi itä-helsinkiläinen vaikka juuri tonne Rajakylän puistoon seuraksi. Se on niin iso, että sinne mahtuu vähän kaikki koirat.
Seropi 2/2000-12/2016
Manteru 3/2012
Manteru 3/2014
Mantern 2/2017

Heartshaped
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 03.04.2011 klo 18:34)

Sanni

Sanni
Viestimäärä: 1032

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 15:41  
+
0

Kettuprinssi kirjoitti:

mutta jos löytyisi vaikka useampi itä-helsinkiläinen vaikka juuri tonne Rajapuistoon seuraksi. Se on niin iso, että sinne mahtuu vähän kaikki koirat.Me voitais myös tulla mukaan katselemaan menoa, jos aika saadaan sopivaksi. Kun ei pk-seutua sinällään kamalasti tunne, niin ei tule koirankaan kanssa lähdettyä minnekään haahuilemaan itsekseen.
"Jotta säilyttäisi todellisen suhteudentajun omasta tärkeydestään, jokaisella pitäisi olla koira palvomassa häntä ja kissa, joka jättäisi hänet huomiotta."
http://vilmaneiti.blogspot.com/

Tiuhtis

Tiuhtis
Viestimäärä: 1109

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 15:48  
+
0
Me asustellaan Kalliossa nyt kolmatta vuotta. Tykkään! Paljon koirapuistoja kävelyetäisyydellä, Rajasaarikin on lähellä. Täällä päin on ihan hirveesti koiria, mutta koskaan ei oo tullu mitään oikeesti ikävää tilannetta puistossa tai lenkillä. Arvostan myös sitä, että täällä jengi osaa pääasiassa erinomaisesti kerätä koiriensa kakat. Olis tosi kurjaa, jos puistot, joissa itekki tykkään kesäsin istuskella ja otta aurinkoa, ois täynnä scheissea. Julkisilla liikutaan, eikä niissäkään oo koskaan mitään valittamista tullu. Täällä on tosi hyvä menininki :peukku:

Kettuprinssi

Kettuprinssi
Viestimäärä: 2473

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 18:37  
+
0
Minulla ei ole vielä vakinaista työvuoroa/koulua, joten minä pääsen vähän tuulesta temmatusti aina pidemmälle lenkille/puistoilemaan. Milloin Sannille sopisi tulla messiin?

Muillekin, jos nyt vaikka tonne Rajakylän puistoon pääsisi ensiviikolla. Bussi 62 kulkee Tikkurilasta ja Mellunmäestä tuohon viereen, autotilaa lähettyvillä aika kivasti. Me mennään itse kävellen, kun 2-3 kilsaa on vain matkaa.
Seropi 2/2000-12/2016
Manteru 3/2012
Manteru 3/2014
Mantern 2/2017

Heartshaped

eepi78

eepi78
Viestimäärä: 5693

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 19:02  
+
0
Me ei päästä Rajasaareen vaikka haluaisinkin. Mun koira kun ei tule vieraiden urosten kanssa juttuun niin en viitti ottaa riskiä kun se baanaa siellä mun näkymättömissä enkä tiedä mitä se tekee kun en itse näe. Kesällä se ois ihana paikka, mutta tosiaan ei tämän koiran kanssa sinne enää voi mennä, aikoinaan käytiin paljonkin kun tuo vielä tuli juttuun kaikkien kanssa.
Kotona labradorinnoutaja Taavi (27.3.2006) ja Aapo (22.5.2012), marsut Toivo, Vertti, Vilja sekä Illusia sekä kääpiöhamsteri talvikko Myy.

lintuja

lintuja
Viestimäärä: 676

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 19:17  
+
0
sillycow, sehän olisi vähän sellasta sosiaalistamista teille molemmille sitten. :) Mutta ihan miten haluat, laita viestiä, jos joskus tässä tulee sellainen olo, että huvittaa lähteä. En ole kovin herkkänahkainen, puhelias kyllä, mutta joskus osaan myös olla hiljaa, jos muita ei huvita jutella.

Mikähän sen Rajakylän puiston osoite on? Mekin voitaisiin ehkä lähteä joku päivä, jos Tikkurilasta kerran pääsee kätevästi bussilla. Laiskottaa luistella noilla liukkailla teillä.
suomenpystykorva-karjalankarhukoira-?: Helmi 05/09.
tanskalais-ruotsalainen pihakoira: Tähti 12/13.

Sanni

Sanni
Viestimäärä: 1032

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 19:20  
+
0

Kettuprinssi kirjoitti:

Milloin Sannille sopisi tulla messiin? Muillekin, jos nyt vaikka tonne Rajakylän puistoon pääsisi ensi viikolla.Päivätyötä teen, joten viikonloput ja (vaihtelevasti) arki-illat käy. Ensi viikolle odotellaan Sannin kasvattajalta trimmi-illalle vahvistusta, joten kunhan se on sovittu, niin sitten uskaltaisin lyödä päivää lukkoon. Mutta jos muu porukka sopii ajan, niin me tullaan sitten sekaan, jos päästään. Oliko tuonne jotain tarkempaa osoitetta? (Voi olla, että se jossakin jo oli, mutta ohi meni.)
"Jotta säilyttäisi todellisen suhteudentajun omasta tärkeydestään, jokaisella pitäisi olla koira palvomassa häntä ja kissa, joka jättäisi hänet huomiotta."
http://vilmaneiti.blogspot.com/

lintuja

lintuja
Viestimäärä: 676

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 19:25  
+
0
Mekin tullaan, jos aika sattuu sopimaan, on taas niin hämärät aikataulut, ettei kyllä kauheasti pysty sanomaan.
suomenpystykorva-karjalankarhukoira-?: Helmi 05/09.
tanskalais-ruotsalainen pihakoira: Tähti 12/13.

Rez

Rez
Viestimäärä: 1140

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 19:37  
+
0
Anteeks, mut mä luin ketjun nimeksi Pääkaupunkiseudun RUSAKOT. Ja jostain syystä se oli ihan hillittömän hauskaa. Nyt nukkumaan. :viheltel:
Kukaan ei ole hyödytön - aina voi olla edes huonona esimerkkinä.

pnkd

pnkd
Viestimäärä: 1295

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 20:31  
+
0

Kettuprinssi kirjoitti:


Milloinkas se pnkd pääsisi puistoilemaan meidän kanssa? :hymy: Vaikka Aku nyt aika tylsää leikkiseuraa onkin, mutta jos löytyisi vaikka useampi itä-helsinkiläinen vaikka juuri tonne Rajakylän puistoon seuraksi. Se on niin iso, että sinne mahtuu vähän kaikki koirat.


Me päästään puistoilemaan vaihtelevasti arki-iltoina ja viikonloppuisin aamupäivällä. Itsellä alkaa koulutus kesätöihin ensi viikolla, joten viikonloput ja muutamat arki-illat kuluvat pitkälti siellä. Mutta jos vaan löydetään sopiva päivä niin tullaan ehdottomasti puistoilemaan!

Missä tuo Rajakylän puisto onkaan ja onko sinne millainen matka kävellä täältä? :mietiskel:
Petit Brabancon "Mökö"

Kettuprinssi

Kettuprinssi
Viestimäärä: 2473

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 22:07  
+
0
En nyt muista mikä se on oikealta nimeltään, Vaaralan vai Rajakylän vai minkä lie koirapuisto, mutta siis se iso ennen Valion tehdasta. :mietiskel: Sinne pääsee suoraan kun kävelee vain eteenpäin Länsimäentietä pitkin kohti Vantaata (peltojenkin kautta pääsee). En tahdo nyt millään löytävän puistoa hel.fi sivuilta tai googlettamallaakaan, mutta etsin osoitteen sille vielä - ellei joku muu kerkeä.
Seropi 2/2000-12/2016
Manteru 3/2012
Manteru 3/2014
Mantern 2/2017

Heartshaped

pnkd

pnkd
Viestimäärä: 1295

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Sunnuntaina, 03.04.2011 klo 22:19  
+
0
^ Onko se se puisto, joka tulee Länsimäentiellä vastaan ennen Länsimäen koirapuistoa?
Petit Brabancon "Mökö"

Kettuprinssi

Kettuprinssi
Viestimäärä: 2473

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Maanantaina, 04.04.2011 klo 02:37  
+
0
Ei, vaan se iso, oli se sitten Länsimäenpuisto vaikka (Rajakylän ja Länsimäen rajalla?). Takana on hiekkakuoppia ja Valion tehdas.
Seropi 2/2000-12/2016
Manteru 3/2012
Manteru 3/2014
Mantern 2/2017

Heartshaped

mimmi

mimmi
Viestimäärä: 256

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Maanantaina, 04.04.2011 klo 06:55  
+
0
Mäkin voisin ilmoittautua mukaan meidän tyttöjen kanssa! meille sopii parhaiten arki-illat (mutta ei keskiviikot), ja viikonloputkin ellei ole muuta menoa.. :)
jenkki Malla
kleinspitz Muru
(ja vierailevana tähtenä jenkki Juli)

  Siirry sivulle: 1 2 3 4 ... 51
Hae viesteistä
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä25966
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5795
Viestejä yhteensä543749
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263518
(Tilastot päivitetty viimeksi 01.04.2020 klo 19:45)