Hae viesteistä
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Keskiviikkona, 30.03.2011 klo 18:22

Pääkaupunkiseudun koirakot

Siirry sivulle: 1 ... 42 43 44 ... 51

shayas

shayas
Viestimäärä: 125

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Keskiviikkona, 12.12.2012 klo 11:36  
+
0
Oho, tohon kapinen kettu -juttuun :O Huhhuh. Onneksi ei tule siellä liikuttua.

Eihän toi kelkkapuiston koirapuisto mikään kovin suuri ole, mutta kyllä siellä tilaa on isommillakin koirilla rymytä. :) Mä tykkään itse siitä, että siellä on tilaa mutta se ei ole liian iso. Ja se että isojen ja pienten puoli on erikseen on melko jees. Saa hihkaista jos joku päivä ehtisi iltapäivästä sinne. :) Kuljetaan autolla myös, eli sinällään kohtuullisen matkan päässä olevat muutkin puistot onnistuu (kunhan ei ole kamala pakkanen, toi rotisko kun ei silloin oikein toimi...), ja nekin mieluummin iltapäivällä valoisaan aikaan. :)
C'mon Kiss For You "Ronja", s. 18.2.2012, tanskandoggi

nenssi

nenssi
Viestimäärä: 2161

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Keskiviikkona, 12.12.2012 klo 12:07  
+
0
Ajateltiin Länskään mennä tänään neljän aikaan, saataisiinko me seuraa?
ppu Hukka 6/2011
bou Bentley 4/2011, meillä 7/2013 lähtien

Sanni

Sanni
Viestimäärä: 1032

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Keskiviikkona, 12.12.2012 klo 20:43  
+
0
Banaani ja Jello, eiköhän me sitten koiteta laittaa Vantaa-treffit pystyyn! En nyt yhtään hoksaa, missä Ilola on.. :mietiskel: Lähellä Koivukylääkö? Me asutaan Veromiehessä, lentokentälle tosiaan kivenheitto. Tässä on ihan vieressä kivaa metsää, mutta uudetkin metikot kelpaa kyllä. Missä metsissä käytte vapaana lenkittämässä?
"Jotta säilyttäisi todellisen suhteudentajun omasta tärkeydestään, jokaisella pitäisi olla koira palvomassa häntä ja kissa, joka jättäisi hänet huomiotta."
http://vilmaneiti.blogspot.com/

Tonteria

Tonteria
Viestimäärä: 2481

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Keskiviikkona, 12.12.2012 klo 20:45  
+
0
^Mä voisin tulla kanssa, me asutaan täällä Pähkinärinteessä.

Arttu tosin tulee muiden urosten kanssa irtilenkeille vaan koppa päässä, mutta nartut menevät iahn täysin.
Kodinturva(tuho)joukkona häärää ja mökeltää ssu Giteas Inverno, "Pyry"
Rakas enkelikoirani, ssu Giteas Ginori, "Arttu"

Hullut koiranaiset biksukuntoon
Kuvatuksia

banaani

banaani
Viestimäärä: 2252

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Keskiviikkona, 12.12.2012 klo 22:04  
+
0
Sanni Ilola on pari-kolme kilometria Koivukylästä lentoasemalle päin, tässä Tuusulanväylän kupeessa. Käydään tuossa meiän kadun päässä alkavassa metsässä päivittäin lenkkeilemässä, siinä on myös iso pelto. Sitten jos kävelee n. 800m Ilolan ABC:lle niin siitä vierestä lähtee metsää kilometritolkulla.
papillonmix Veeti 9/10
islanninlammaskoira Eikar 5/12
blogi

NiiNu

NiiNu
Viestimäärä: 1727

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 13.12.2012 klo 11:35  
+
0
Sanni Täältää löytyy kanssa yks Itä-Vantaalainen :heiluti: Me asutaan Simonkylässä, siinä Tikkurilan ja Koivukylän välissä. Ja muistinko nyt ihan oikein, että teille olisi sheltti-pentu jossain vaiheessa tulossa? :)
Shelttityttö Hertta, s. 05/2012

Sanni

Sanni
Viestimäärä: 1032

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 13.12.2012 klo 11:56  
+
0
Kiva, onhan meitä sitten tälläkin suunnalla. Oisko viikonlopulle treffejä?

NiiNu, shelttipentu on tulossa nimenomaan 'jossain vaiheessa' :nauru: Tässä on kovasti nyt haku päällä ja toiveita ensi keväälle tai kesälle. Jos hyvin käy, päästään pian shelttilenkkeilemään teidän kanssa :wink:
"Jotta säilyttäisi todellisen suhteudentajun omasta tärkeydestään, jokaisella pitäisi olla koira palvomassa häntä ja kissa, joka jättäisi hänet huomiotta."
http://vilmaneiti.blogspot.com/

Jello

Jello
Viestimäärä: 600

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 13.12.2012 klo 12:11  
+
0
Eh, mää voin myöntää, että en tunne Vantaata oikein yhtään, kun aiemmin ollaan asuttu vaan Helsingin puolella [Kannelmäessä, Kalliossa ja Hakaniemessä], mutta eiköhän se nopeasti tule tutuksi. :enkeli:

Mää voisin Milon kanssa liittyä ensi viikolla mahdollisesti treffeille! Milo on vaan vähän vaihtelevasti toisten koirien kanssa toimeen tuleva, remmissä ei ainakaan ole ongelmia. Nartut on yleensä ihan jees, varsinkin kun tutustuu kunnolla niihin.

Me tosiaankin lauantaina muutetaan, niin toivottavasti saadaan netti pian toimintaan sitten.
Englanninspringerspanielit Milo 5/2008 & Pihla 5/2015 ♥

Muistoissa keskikokoinen villakoira Tatu 1993-2007 ♥

banaani

banaani
Viestimäärä: 2252

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Torstaina, 13.12.2012 klo 14:34  
+
0
Me palataan tammikuussa Vantaalle niin ollaan silloin sitten mukana! :hymy:
papillonmix Veeti 9/10
islanninlammaskoira Eikar 5/12
blogi

Farek

Farek
Viestimäärä: 71

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 14.12.2012 klo 03:49  
+
0
Täytyy kyllä sanoa, että Pukinmäessä asuessa luulin ettei parempaa paikkaa koiran kanssa asuessa voisi olla, mutta nytten kun muutti Suurmetsään on ajatusmaailma muuttunut aivan täysin. Todella loistava alue ollu Nemon kanssa tarpoa ja on myös huomannut koirasta, että poikakin nauttii täällä olosta aivan yhtä paljon :hymy:
Muistoissa malinois-berni mix "Nemo"

Piksi

Piksi
Viestimäärä: 685

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 14.12.2012 klo 09:21  
+
0
Mekin asustellaan Awan kanssa Vantaalla, Kulomäessä tarkemmin. Aiemmin tullut asuttua Ylästöstä Martsariin ja hetki Veromiehessäkin, joten hyvin tutuksi tullut koko kaupunki. :hymy:

Umber

Umber
Viestimäärä: 572

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 14.12.2012 klo 09:46  
+
0
Me asustetaan Siltamäessä, n. 500m Vantaan rajasta :) Siltä varalta, että täältäkin päin lähistöltä löyty joku, niin hihkaiskaa!
Newfoundlandinkoira 2011
Amerikanakita 2014

jannie

jannie
Viestimäärä: 4637

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 14.12.2012 klo 10:02  
+
0
JOS meille nyt napsahtaa Helsinkiin-/pääkaupunkiseudullemuuttonakki, niin mistä kannattaa lähteä katselemaan vuokra-asuntoa? Pieni kaksio on riittävä, hyvät ulkoilumaastot & julkiset liikenneyhteydet tärkeitä...

Avokkihan valmistuu nyt keväällä ja sen alan (it-) töitä olis paljon paremmin pääkaupunkiseudulla, ja mun koulutuksella nyt töitä saa mistä tahansa. Mua ei henkilökohtaisesti vois pk-seutu kiinnostaa yhtään vähempää, mutta toisaalta, never say never jne ja annan mielelläni varsinkin Helsingille mahdollisuuden osoittautua ennakkoluulojani mukavammaksi kaupungiksi. Ja kieltämättä kun on kert mahdollinen mahdollisuus lähteä kattelemaan maailmaa siltä kantilta, niin miksei?
O.o there's no s**t like oh s**t
Perhospojat Hugo & Elmo http://blog.perhosvaikutus.net/
kollektiivilaihduttajat http://crazydogladies.blogspot.fi/

Kaneli

Kaneli
Viestimäärä: 635

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 14.12.2012 klo 10:53  
+
0
jannie
Itä-Helsinki on paras paikka. Täällä on ulkoilumahdollisuudet, liikenneyhteydet, meri lähettyvillä, ihan kaikki.
Itä-Helsingin top-3:n ominaisuuksiin kuuluu mielestäni myös se, että täällä voi liikkua minkä näköisenä tahansa, missä vaatteissa tahansa ja sulautuu joukkoon hyvin. Kaikki kukat saavat kukkia kuitenkin, myös "hienommat" :peukku:.
Eli Mellunmäki, Vuosaari, Herttoniemi, Kontula, Puotila, Puotinharju, Itäkeskus; jos esimerkiksi noilta alueilta löytyy kämppä, niin onnittelut!
Tervetuloa vaan Helsinkiin, etenkin iloiseen itä-Helsinkiin :aurinko:!

Tiainen

Tiainen
Viestimäärä: 976

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 14.12.2012 klo 10:56  
+
0
^^ Mie voin lohduttaa, että jos on avoimin mielin ja löytää kodin itselleen mieleiseltä alueelta, pk-seudulla on paljon annettavaa. :hymy: Mie en täältä enää pois haluaisi, vaikka tänne pakon edessä muuttaessa miäli oli aika matalalla.

Miun henkilökohtaisia suosikkeja on lännessä Munkkiniemi. Rauhallinen alue, jossa saa elellä rauhassa meren vieressä, aivan erinomaisten lenkkimaastojen (Seurasaari, Laajalahden ranta-alueet :love:) ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Spora ja bussit kulkee, peruspalvelut pääkadulla. Asuin tässä naapurissa ensimmäiset pari vuotta, ja kovasti haikailen takaisin.

Toinen lempparialue Helsingissä on akselilla Käpylä-Toukola-Kumpula, joista etenkin Käpylässä on noita pieniä vuokrakaksioita aina välillä tyrkyllä. Näistä pääsee myös sujuvasti julkisilla mihin suuntaan tahansa. Kaikissa hyvät lenkkimaastot, mutta sitä paremmat mitä lähemmäs vanhankaupunginlahtea ja Viikin luonnonsuojelualuetta osuu. Piparkakkutalojen kaupunginosia, aivan huikean ihania ja idyllisiä.

Viikin luonnonsuojelualueesta pääsee sitten näppärästi seuraavaan mukavaan seutuun, eli Viikkiin. :wink: Mie opiskelen Viikissä, ja täällä tätä peltoa ja metsää riittää (mikä on sinänsä ihan hauskaa - ulkopaikkakuntalaiset kun niin usein kitisevät Helsingin betoniviidakoista ja luonnon puuttumisesta, mutta tosiasiassa ennen kunnan laajenemista Hgin keskipiste sijaitsi täsmälleen tuossa yliopiston navetassa...). Tuosta isosta kampuksesta johtuen täällä asuu luonnollisestikin paljon opiskelijoita, mutta todella rauhallista seutua kuitenkin.

Jos arvostaa urbaanimpaa ympäristöä, niin sitten myös Taka-Töölö voisi käydä kysymykseen erinomaisesti. Hyvien lenkkimaastojen ääressä ollaan sielläkin; Töölönlahti vieressä, ja lenkkipolkuja pitkin pääsee kyllä liikkumaan Meilahden puskien kautta Seurasaareen. Iso koirapuistosaari, Rajasaari, on myös Taka-Töölössä. Erittäin viihtyisää ja myös rauhallista ollakseen kaupunkialuetta, etenkin jos löytää kodin lähempää merta kuin Mannerheimintietä. Julkiset yhteydet erinomaiset, keskustaan Manskun varrelta muutama hassu minuutti.

Jos mennään taas vähän puskempaan mutta silti lähelle keskustaa, niin metroreitin varrella on Kulosaari. Edelleenkin erinomaiset julkiset yhteydet ja lenkkimaastot, Mustikkamaa esimerkiksi ihan vieressä. Rauhallista seutua: huvilakaupunginosa, jossa on myös kerrostaloalue.

Nämä luettelemani ovat vähän sellaista ns. parempaa seutua, mutta kun on ajoissa liikkeellä eikä ole pakko ottaa ensimmäistä asuntoa joka on tyrkyllä, alle tonnilla löytyy pieni kaksio. Halvemmalla pääsee asumaan hyvien lenkkimaastojen ja julkisten läheisyydessä esimerkiksi useissa kaupunginosissa Keskuspuiston ympärillä, ja Viikin vieressä (Pihlajamäki, Pihlajisto). Ja toki Itä-Helsingissä, mutta ei ole henkilökohtaista suosikkiseutua - jotkut tykkää, jotkut ei.

Loppuun vielä sellainen maininta, että kaikki noista ylemmistä ei ole sellaisia, että ovelta alkaisi maastot joissa koiria voisi pitää irti - vaikka erinomaiset lenkkimaastot sinänsä kaikista löytyykin. Jos irtipitolenkkimaastoja tarvitsee, pitää laittaa ajatukset uusiksi. :nauru:

Muoks Yksi väksy lisää, ja onneksi olit saanut jo yhden idän kannattajan, ettei jäänyt ihan huomiotta! :nauru: Kannattaa ottaa eri alueista tosiaan mahdollisimman paljon selvää ja mahdollisuuksien mukaan käydä Helsingissä kaupunkikierroksella, mielipiteet eri alueista kun voivat olla hyvinkin voimakkaasti eriäviä, mie kun en esimerkiksi itään muuttais! Eikä kaikki länteen. :nauru:
(Viestiä on muokattu perjantaina, 14.12.2012 klo 10:58)

Kaislus

Kaislus
Viestimäärä: 1047

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 14.12.2012 klo 11:03  
+
0
Mä taas nimenomaan en Itä-Helsinkiä suosittelisi, mun silmissä se on semmoista epämääräistä ja turvatonta aluetta (just vaikka joku Kontula, Itäkeskus ja Myllypuro). Mutta mä olenkin espoolainen, eli käynyt siellä idässä lähinnä koiratreeneissä, joten en tiedä kuinka oikeita mun mielikuvat on :D

Voisin kuvitella, että halvimmat vuokrat löytäisi Vantaalta, mutta jos työpaikka on Helsingissä, saattaa julkisilla kulkeminen olla aikaavievää. Mutta siellähän sitä metsää vasta riittääkin. Espoossa en ole halpoja vuokra-asuntoja nähnyt viime aikoina.

Tiainen

Tiainen
Viestimäärä: 976

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 14.12.2012 klo 11:15  
+
0
Ja sekin toki, että jos vain talouden puolesta on mahdollista maksaa vuokrasta mieluisella alueella, ei vuokrassa välttämättä kannata säästellä vain säästämisen takia mikäli on yhtään samanlainen kuin minä (= asuinpaikka vaikuttaa selkeästi yleiseen viihtyvyyteen ja tyytyväisyyteen ylipäänsä elämässä).

Mie varmaan inhoaisin Helsinkiä ja Helsingissä asumista, mikäli asuisin alueella jolla en viihdy. Tällä hetkellä asun tilanteen pakosta alueella, jossa ei sinänsä ole vikaa mutta jota en täysin koe kodikseni, ja mietin koko ajan poismuuttoa harmitellen tilannetta. Periaatteessa en keksi mitään konkreettista vikaa, mutta en vain ole kotonani. Onhan se toki asenteesta paljon kiinni.

Kaneli

Kaneli
Viestimäärä: 635

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 14.12.2012 klo 11:49  
+
0
Hyviä paikkoja mainittu edellä: Munkkiniemi, Käpylä ja Viikin lähistö!
Ja hyvä pointti, että uudisasukkaan, Helsinkiin muutavan silmin paikat näyttävät erilaisilta verrattuna alkuasukkaan näkemykseen.
Mä vaan niin tykkään itä-Helsingin puolirähjäisestä ilmapiiristä...vaikka joskus on siepannutkin hörhöilymeininki, jota kyllä näkee.
Mutta itä-Helsinkiläiseksi olen syntynyt ja sellaisena toivon mukaan myös kuolen.
Ja itä-Helsingin hienommat, ns paremmat alueet ovat tosiaan Kulosaari, Tammisalo, Laajasalo, miksei Herttoniemenrantakin.

Tonteria

Tonteria
Viestimäärä: 2481

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 14.12.2012 klo 11:54  
+
0
Mä taas paukkaan kehumaan Länsi-Vantaata. Täällä riittää pöpelikköä vaikka muille jakaa, junat kulkevat keskustaan ja suurin osa alueista on suhteellisen rauhallisia. Tietystin asemilla on varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin kaikenlaista viheltäjää, mutta niin on joka puolella muuallakin. Hintataso on maltillinen ja asunnot kohtuukokoisia.
Kodinturva(tuho)joukkona häärää ja mökeltää ssu Giteas Inverno, "Pyry"
Rakas enkelikoirani, ssu Giteas Ginori, "Arttu"

Hullut koiranaiset biksukuntoon
Kuvatuksia

Tiainen

Tiainen
Viestimäärä: 976

VS: PääKAUPUNKISEUDUN KOIRAKOT - Perjantaina, 14.12.2012 klo 11:58  
+
0

Tonteria kirjoitti:

Tietystin asemilla on varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin kaikenlaista viheltäjää, mutta niin on joka puolella muuallakin.Asemilla kyllä joo, mutta minuu ihan nauratti kun muutin Helsinkiin kaiken maailman narkkarispurguraiskaajia peläten - vain todetakseni, että asuinpaikassani asui vain porhoja ja mummoja. :nauru:

Asuin siis Lehtisaaressa, eikä siinä akselilla Munkka-Kuusisaari-Lehtisaari-Kaskisaari näkynyt koskaan yhtään laitapuolen kulkijaa. Tämmöiselle hiirulaiselle oli oikein miellyttävä ja hermoja lepuuttava paikka asua. Voi kun takaisin pääsis.

  Siirry sivulle: 1 ... 42 43 44 ... 51
Hae viesteistä
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26097
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5805
Viestejä yhteensä543770
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263681
(Tilastot päivitetty viimeksi 12.08.2020 klo 05:30)