Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Torstaina, 09.08.2012 klo 15:57

Sisustusta

Siirry sivulle: 1 ... 7 8 9 ... 34

Johannna

Johannna
Viestimäärä: 3878

VS: SISUSTUSTA - Lauantaina, 10.11.2012 klo 18:19  
+
0
nerudalla on kyllä kivan näköistä! :hymy:

Me käytiin miehen kanssa eilen hakemassa Ikeasta tollanen PAX-vaatekaappi, ja sen kanssa tulikin sitten tuskailtua koko viime yö. Ei ollut mikään helpoin koottava, mutta kylläpä siitä tulikin sitten hieno! :hymy:
Otettiin tohon sellaset valotkin jotka tulee tuonne kaapin päälle, mutta ei jaksettu alkaa säätämään niiden kanssa vielä..

Uudet matotkin käytiin hakemassa, mukavan raikkaat ja valoisat kun otettiin tuollaiset luonnonvalkoiset, edelliset kun oli lähes mustat.

Eli tällainen kaappi :


Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn’t.


(Viestiä on muokattu lauantaina, 10.11.2012 klo 18:22)

Vuorisumu

Vuorisumu
Viestimäärä: 1642

VS: SISUSTUSTA - Torstaina, 15.11.2012 klo 14:23  
+
0
Meillä näyttää tältä:

Työ-/vierashuone. Matto on väärä, mutta toimittanut virkaansa toistaiseksi. Taulut on laitettu vanhojen reikien paikalle, joten ei ihan paras asettelu:


Makkari. Ikkunaseinusta on vähän ankea, mutta en oikein tiedä miten sitä parantais. Matka-arkun päälle kuuluis sisustuksellisesti orkidea, mutta ne ei oikein menesty, kun huone on pohjoisen puolella:


Olohuone. Tuo matto on loistava! Ei näy karvat eikä muukaan lika:


Keittiö, tahtoisin uusia vähintään nuo kaappien ovet. Ovat suoraan 90 luvulta. Samalla sitten pöytäkin menisi vaihtoon. Ja verhot puuttuu, edelleen...:


WC:


Ja piha!

Johannna

Johannna
Viestimäärä: 3878

VS: SISUSTUSTA - Torstaina, 15.11.2012 klo 14:28  
+
0
^ Kylläpä teilläpäin on vielä kesäistä! :nauru:
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn’t.


kiivilintu

kiivilintu
Viestimäärä: 2242

VS: SISUSTUSTA - Torstaina, 22.11.2012 klo 19:07  
+
0
Miten teillä näkyy sisustuksessa, että taloudessa on koiria (ja kissaihmisillä toki kissojakin)? Sellainen perinteinen kuppi keittiössä ja hihna eteisessä (ja kissanvessa kylppärin nurkassa) vaiko sitten jotain muuta? Mä oon innostunut tähän isoon asuntoon suunnittelemaan jos vaikka mitä kivoja petejä koirille ja olisi kiva nähdä muiden ratkaisuja (ruokapaikat, nukkumapaikat, hihnojen paikat, mahdolliset aidatut alueet jne.jne).
Pääosassa Jedi ja ne toiset.

Ibux

Ibux
Viestimäärä: 125

VS: SISUSTUSTA - Perjantaina, 23.11.2012 klo 04:13  
+
0
Ihana kattoa kunnolla sisutettuja kämppiä. Voi kun jonain päivänä saisin sellaisen kämpän, minkä pääsisin sisustamaan (ja jonne mahtuis nää meitin tavarat). Kun 45 neliön kämpässä on noin 100 neliön tavarat niin voitte kuvitella, että ei paljon sisuteta :D Vallilan Kelohonka maton aion kyllä ostaa! En vaan ihan vielä viitti, ettei tuo pentu saa pissittyä sitä heti piloille.

mill

mill
Viestimäärä: 1617

VS: SISUSTUSTA - Lauantaina, 24.11.2012 klo 09:18  
+
0
Ihana keittiö Nerudalla, ja koti muutenkin mutta erityismaininta keittiölle! Mä oon haaveillut suht samanlaisesta jo monta vuotta, mutta vielä pitää pari vuotta haaveilla. Sitten kun molemmat on taas töissä, on helpompi säästää keittiöremppaan.

Nuo ikean hyllyköt on siksikin käteviä, kun niihin löytyy noita sopivia laatikoita muualtakin, esim. Anttilan malli ym. Meillä on lastenhuoneessa kaksi valkoista tuollaista, mutta mieluisia laatikoita en ikeasta löytänyt, joten violetit ja turkoosin siniset laatikot tilasin kalusteliikkeestä Rovaniemeltä saakka. Värillä on väliä. ;)

Kiivilintu kirjoitti:

Miten teillä näkyy sisustuksessa, että taloudessa on koiriaEi mitenkään "hienosti" meillä, eteisessä on koukku jossa roikkuu hihna+panta toisissaan kiinni, sekä heijastinliivi ja kurapuku. Keittiön ja olohuoneen rajalalla vesi- ja ruokakuppi ja niiden alla pieni matto. Sohvan vieressä säkkituoli, joka on vain Mistyn käytössä (siinä on liian vähän sisältöä, oli aikeissa ostaa lisää mutta sitten Misty omi sen eikä olla enää raaskittu). Pienenä Mistyllä oli kallis hieno peti, mutta ensin se pissaili sen pilalle ja lopuksi repi innoissaan vanut pois kun siihen oli tullut pienenpieni reikä josta näkyi vanua - ja siitä se sitten lähti. Mistyllä on muovinen lelukori, jossa on muutama sen leluista ja loput aktiivisessa käytössä olevat on sitten milloin missäkin ympäri asuntoa.
Pk collie Misty 08/2007
Punakorvakonna Stevie "Tiivis" synt. 1996.

Blogi

neruda

neruda
Viestimäärä: 2829

VS: SISUSTUSTA - Lauantaina, 24.11.2012 klo 13:55  
+
0
Kiitos! :hymy:

Mulla koira ei näy sisustuksessa sinällään yhtään mitenkään, eikä varmaan tule näkymään kun on valmis. Hihna on perus tylsästi naulakossa tai sitten yhdessä laatikossa missä sen kaikki pannat ja kakkapussit sun muutkin on. Ainoa mikä näkyy on ruokatynnyri mitä en oo saanut mahtumaan mihinkään piiloon (täytyy ostaa nätimpi uusi) ja Kongi ja ruokakupit lattioilla. Tuo ei nuku millään pedillä, eikä yleensä edes matolla vaan viihtyy ihan paljaalla lattialla. Mulla oli sille peti joskus, mutta mitäpä niillä tekee kun ei kerta käytä.

Edit. Ei kun jaa hei, on mulla siis vanhoista ikkunoista tehdyt taulut missä on Mooseksen ruusukkeet. Ne tulee seinälle joskus kun jaksaa asentaa. Lisäksi on pari taulua, mutta ne ei tällä hetkellä tänne oikein sovi. Sitten on ulko-ovessa se puuberni mihin pitäis vielä kirjailla Tervetuloa tai jotain muuta yhtä mielikuvituksellista.
Berninpaimenkoira "Manta" s. 2015
Berninpaimenkoira "Mooses" 30.9.2010-7.1.2016
Berninpaimenkoira "Urho" 28.8.2009-5.1.2011
(Viestiä on muokattu lauantaina, 24.11.2012 klo 13:57)

mill

mill
Viestimäärä: 1617

VS: SISUSTUSTA - Lauantaina, 24.11.2012 klo 17:51  
+
0
Jaa tosiaan, onhan meilläkin keskellä eteisen käytävää muovinen ruokaboksi, se kun ei oikein mahdu mihinkään mutta on joka paikassa tiellä. Niin todella on tuossa eteisessäkin, mutta siihen mies sen varastosta kantoi kun taas siirryttiin osittain nappula-ruokaan, ja siihen se sitten jäi. :shifty:
Ja makkarissa on erään kc:laisen Mistystä tekemä taulu. :)
Pk collie Misty 08/2007
Punakorvakonna Stevie "Tiivis" synt. 1996.

Blogi

boxerowner

boxerowner
Viestimäärä: 1490

VS: SISUSTUSTA - Lauantaina, 24.11.2012 klo 23:58  
+
0
Mä muutan Neruda het ens viikolla sun veskiin, ettäs tiedät! :nauru:
Bokseriuros ~ Rape 3.6.2000 - 29.4.2010
Bokserinarttu ~ Rebekka 15.7.2010 Ready, steady, go!
Bokserinarttu ~ Armi 15.6.2012

neruda

neruda
Viestimäärä: 2829

VS: SISUSTUSTA - Sunnuntaina, 25.11.2012 klo 11:16  
+
0
^Tere tulemast vaan :nauru:
Berninpaimenkoira "Manta" s. 2015
Berninpaimenkoira "Mooses" 30.9.2010-7.1.2016
Berninpaimenkoira "Urho" 28.8.2009-5.1.2011

hypophrenia

hypophrenia
Viestimäärä: 1231

VS: SISUSTUSTA - Sunnuntaina, 25.11.2012 klo 11:32  
+
0

kiivilintu kirjoitti:

Miten teillä näkyy sisustuksessa, että taloudessa on koiria (ja kissaihmisillä toki kissojakin)?


Meillä näkyy osittain aika rumasti eli käytännöllisesti :D Hihna-/pantaröykkiö roikkuu eteisen naulakossa ja ruokakuppi on keittiön tasolla. Koiralla on "ruokailunurkkaus" keittiössä ja sen häkki on keittiönpöydän alla. Loput kamat (ruoat ja aktivointilelut) on keittiön laatikoissa piilossa, ja lelut on olkkarissa yhessä puisessa laatikossa.
Ja tietty lisänä ne irtokarvapallerot mitä pyörii lattioilla ja ton hurtan sotkema vuodetuoli..
"Tomorrow - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored."

Innova

Innova
Viestimäärä: 428

VS: SISUSTUSTA - Maanantaina, 26.11.2012 klo 23:34  
+
0
Koiran karvoja on joka paikassa, ruoka- ja juomakupit on keittiön lattialla ja koiran oma patja sängyn jalkopäässä, mutta muuten en ole ottanut koiraa huomioon sisustuksessa. Niin, ja keittiössä on muutamat lapsilukot kun se perhana oppi avaamaan kaappeja ja ruokasäkki on vessassa koska se on ainoa paikka asunnossa missä sitä on turvallista säilyttää. Hihna roikkuu eteisen naulakossa. Joskus tulevaisuudessa kun on rahaa, haluan ottaa koiran paremmin huomioon erityisesti tekstiilien materiaalivalinnoissa, nyt opiskelijana on tullut ostettua lähinnä se halvin omaa makua miellyttävä ja aikamoisia karvamagneettejahan erityisesti päiväpeitto ja matto on.

Onko jotain hyviksi todettuja päiväpeittomateriaaleja? Karvaa hylkivä olisi täydellinen ja varmasti ihan mahdoton, mutta jotain mistä karvat saisi edes suhteellisen fiksusti imuroitua pois? On tosi inhottavaa kun kaikki karva siirtyy päiväpeitosta heti vaatteisiin jos erehtyy siihen makaamaan ja sitä karvaa ei siitä meinaa edes imurilla saada irti. Vieraatkaan ei halua, enkä halua pyytääkään, siihen istua joten pakko sitten kaikkien olla petivaatteiden päällä mikä ei myöskään ole kivaa. Asun siis yksiössä ja sängyltä on paras katsoa elokuvia jne. kun ei ole sohvaa ollenkaan. Maton karvaisuudesta en erityisemmin jaksa välittää koska siinä harvoin tulee makoiltua vaikka sekin kyllä karvat imee itseensä.

Tämän ketjun kylpyhuonekuvat ahdistaa koska ovat kaikki niin mielettömän hienoja ja oma on ihan kamala. Vuokra-asunto joten mitään suuria muutoksia en voi enkä halua tehdä, mutta tekisi mieli mennä hakkaamaan edellistä asukasta jollain lujaa päähän koska wtf?! Seinät ovat ihan siististi osittain kaakeloitu valkoisella, mutta lattialla on ihan jäätävä punertava-beige laatoitus jolle en voi tehdä mitään. Väri on niin omituinen että en ole löytänyt siihen mitään sopivaa suihkuverhoa että saisi edes sävymaailman yhtenäiseksi ja toisaalta se on niin hallitseva, että en ole keksinyt millä väreillä sitä pystyisin häivyttämään. Lisäksi pönttö on ilmeisesti vaihdettu jossain välissä ja nyt siinä etualalla on punaista vesieristemassaa tms. sellaisena kerroksena jota ei ole mitenkään peitetty tai tasoitettu. Lisäksi muutenkin todella pieneen kylpyhuoneeseen on ängetty kylpyamme, mikä saa sen näyttävään vielä ahtaammalta ja kun koko komeuden kruunaa pesukone niin voila.

eepi78

eepi78
Viestimäärä: 5693

VS: SISUSTUSTA - Maanantaina, 26.11.2012 klo 23:45  
+
0
Mellä koirat näkyy heti eteisessä kun hihnat roikkuu naulassa tai on eteisen tason päällä. Makkarissa on koirien lelukori mutta useimmiten lelut on pitkin kämppää lattioilla. Keittiössä on kupit olkkarissa ja makkarissa myös vesikupit. Eli koirat näkyy melko vahvasti. Keittiössä myös kaksi ruokatynnyriä. Karvaa on myös joka paikassa vaikka miten imurois, sohvalla on lakana koirien suojana yms. Eli meille jos tulee vaikka koirat ei ois paikallakaan niin ei voi erehtyä siitä että mitä lemmikkejä täällä asuu. Lisäksi marsujen jättihäkit on makkarissa joten nekään ei jää huomaamatta.
Kotona labradorinnoutaja Taavi (27.3.2006) ja Aapo (22.5.2012), marsut Toivo, Vertti, Vilja sekä Illusia sekä kääpiöhamsteri talvikko Myy.

Swi

Swi
Viestimäärä: 1932

VS: SISUSTUSTA - Tiistaina, 04.12.2012 klo 17:26  
+
0
Mä olen tässä muutaman vuoden aikana innostunut "sisustamaan" ja tästä:
on päädytty tähän:


Tv-taso on sama, sitä on vaan vähän lyhennetty, maalattu ja lisätty tuo kirjahyllynpalanen :)

Tietokonepöytä on romua täynnä mutta mihinkä noita edes voisi piilottaa? Tulostin on pahin mutta sitä kuitenkin tarvitsee usein niin ei viitsi mihinkään kaappiinkaan laittaa :D

Kylppäri oli ennen säilytystilaltaan olematon ja suosikkihuvi oli kasata pyykkikoneen päälle uskomaton määrä tavaraa jotka sitten kilisi ja kolisi koneen lingotessa :roll:
Nyt se on vähän täyden näköinen mutta saapahan romut järjestykseen.
Tassunjälkiä sydämessä
Laku 2013
Tytti 26.03.1999-20.04.2011

Lapidary

Lapidary
Viestimäärä: 72

VS: SISUSTUSTA - Tiistaina, 04.12.2012 klo 21:57  
+
0


Ah ja voi kun pitikin iskeä kamala kaipuu vanhaan huoneeseen. Riksussa asuessa oli mukava vähän revitellä sisustuksen kanssa. Airsoft-ase ostettiin ihan orastavassa harrastusmielessä, mutta totesin lopulta että se on paljon nätimpi seinällä. Nykyisessä asunnossa se on keittiössä ja valitettavasti vasta kiinnityksen jälkeen tajusin, että sehän näkyy suoraan ulos, joten poliisivisiittiä odotellessa. :nauru: Korut ja rätti ovat menneen talven lumia, pitäisi kai vähän kuvailla tätä nykyistä asuntoa heti kun noita pahvilaatikoita ja muita rojuja saa siivottua.

Mutta jes, sain jotain upeeta tähän yksiöön pari päivää sitten. Äiti tuli käymään ja auttoi kiinnittämään metson siivet eteiseen, eteisen valokin sattuu juuri sopivasti osoittamaan niihin. :cool:

Looks like a girl but she's a flame, so bright she can burn your eyes.

jannie

jannie
Viestimäärä: 4637

VS: SISUSTUSTA - Tiistaina, 04.12.2012 klo 22:08  
+
0
Hei.
Tammimosaiikkiparketti - hot or not? Vieläkö sitä katotaan kieroon, vai onko 80- & 90-lukujen taitteesta jo tarpeeks pitkä aika, että olis jo taas ihan hyvännäkönen?

Meil alkaa käymään ajankohtaseks tän kämpän ostaminen, ja laskeskelen paljon tarvittais rempparahaa lainaan mukaan. Laminaatin lyöminen parketin päälle tulis ilmeisesti halvemmaksi kuin mosaiikkiparketin hiominen & lakkaaminen, mutta kun MÄ henkilökohtaisesti ihan tykkään tästä. Mut toisaalta taas, kun ei tätä oo tarkotus pitää mitenkään hamaan tappiin saakka, niin onko järkeä pistää rahaa parketin kunnostamiseen jos seuraava asukas lyö halvimman laminaatin päälle...
Tai jos sen vaan maalais Betoluxilla päälle. Heh. Olispa trendikäs.
O.o there's no s**t like oh s**t
Perhospojat Hugo & Elmo http://blog.perhosvaikutus.net/
kollektiivilaihduttajat http://crazydogladies.blogspot.fi/

ooa

ooa
Viestimäärä: 780

VS: SISUSTUSTA - Tiistaina, 04.12.2012 klo 22:20  
+
0
Hienot siivet Lapidary!

jannie, mää miettisin pari kertaa sitä laminaattia. Mä en muuta tässä nykyisessä kodissa vihaa kuin yläkerran kamalaa ja elotonta laminaattia, vaikka se kuinka näppärä ja fiksu veto oliskin ollut. Ja koirallisessa taloudessa "helppo" ja naarmuton. Se on kylmä ja aivan kamalan kuuloinen, sipsutus mikä siitä lähtee on hirrrveä. yäk. Kylmä lattia muutenkin "vetävässä" vanhassa talossa on myös hirmeää, ja heti kun yläkerran remppa on ajankohtainen lähtee lattia ihan ensimmäisenä, vaikka se onkin varmaan edellisten asukkaiden jäljiltä uusinta mitä tänne on laitettu.

Mosaiikkiparketti, mikäli se on pienistä paloista tehty ei varmaan toimi betoluxillakaan kovin hyvin(?) Parketin pinta pitää jokatapauksessa hioa rikki, jotta betolux siinä pysyisi pidempään. Nyt huomataan kotona talven tullen, että meidän lattia elää (ihan kuin se ois ollut ylläri :D) ja rakoja on muodostunut parketin saumoihin ja tasainen maalipinta on "halkeillut" saumoista. Pahalta se ei näytä, koska se tuo vaan meille enemmän lankkulattia-fiilistä. Mosaiikkiparketilla raot ei ehkä niin kivoilta näyttäisi ? Korkkilattia vois olla ihan kiva vaihtoehto, tosin sen hinnasta en tiedä, mutta ymmärtääkseni se on halvempaa kuin uusi parketti. Entäs metritavarana lautalattian rakentaminen?
Shibatrio <3

jannie

jannie
Viestimäärä: 4637

VS: SISUSTUSTA - Tiistaina, 04.12.2012 klo 22:26  
+
0
^Korkki olisi ihanaa, mutta tosiaan hemmetin kallista :neutral: Lautalattia sitten taas, miksei miksei, mutta ehkä näkisin sen ennemmin jossain muualla kuin 1991 valmistuneessa kerrostalokaksiossa :nauru: Mutta joo, laminaatti olis tosiaan sellainen hätäratkaisu. Töissä raksapuolen pojat oli vaan kauhuissaan ku kerroin et ajattelin kunnostaa mosaiikkiparketin, että ootko hullu, lyö laminaatti päälle... Ja kun noita hiottavia neliöitä ei kumminkaan ole kovin paljoa päälle 30, niin ei se nyt niiin suuri investointi olis. Jos vaikka koittais pistää jotain vaaleaa lakkaa/petsiä päälle, että ois modernimpi.
O.o there's no s**t like oh s**t
Perhospojat Hugo & Elmo http://blog.perhosvaikutus.net/
kollektiivilaihduttajat http://crazydogladies.blogspot.fi/

innna

innna
Viestimäärä: 4768

VS: SISUSTUSTA - Tiistaina, 04.12.2012 klo 22:36  
+
0
Minäkään en haluais lyödä laminaattia päälle. Meillä on mosaiikkiparketti (näkyy esim. tässä kuvassa) eikä ois kyllä mielessäkään käynyt mikään tyhmä laminaatti. :( Makkariin on ollut vähän harkinnassa, koska siellä on muovimatto tällä hetkellä, mutta todennäköisesti säästetään, että saadaan parketti tai joku muu kivempi vaihtoehto sinne.
Pessi ja Ilo ja Aura <3
"The only real radicalism in our time will come as it always has — from people who insist on thinking for themselves and who reject party-mindedness." - Christopher Hitchens

jannie

jannie
Viestimäärä: 4637

VS: SISUSTUSTA - Tiistaina, 04.12.2012 klo 22:45  
+
0
^Teidän parketti näyttäis olevan valovuosia paremmassa kunnossa kuin meidän, täällä on paikoittain aika pahoja kulumia & tummumia ja sävy on kaiken kaikkiaan sellanen kirjavasti kellastunut.. Eh. Ja meillä on ja makkari muovimatolla, sinne laitetaan sitten sitä samaa mitä ikinä tälle loppukämpälle päädytään sitten tekemäänkään.
O.o there's no s**t like oh s**t
Perhospojat Hugo & Elmo http://blog.perhosvaikutus.net/
kollektiivilaihduttajat http://crazydogladies.blogspot.fi/

  Siirry sivulle: 1 ... 7 8 9 ... 34
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä25939
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5796
Viestejä yhteensä543787
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään1
Viestejä kirjoitettu tänään1
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263477
(Tilastot päivitetty viimeksi 28.02.2020 klo 21:15)