Ohjeet ja säännöt
Takaisin
AIKUISTEN PALSTA - Keskiviikkona, 23.12.2015 klo 20:35

Tapaus eläinhoitola, karannut ja junan alle jäänyt sekarotuinen koira

Siirry sivulle: 1 2

Quunsillan

Quunsillan
Viestimäärä: 5

TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Keskiviikkona, 23.12.2015 klo 20:35  
+
0
Alkuperäinen viesti poistettu. Melina.
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 23.12.2015 klo 22:25)

magik

magik
Viestimäärä: 3965

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Keskiviikkona, 23.12.2015 klo 21:57  
+
0
Järkyttävä tapaus!! =( . Kuin kehtaakin väittää ettei sekarotuiset ole minkäänarvoisia!!Pistää vihaksi!! Osanotot koiranne menetyksestä!
*2x serobi-uros ja narttu. Synt. 09/2012
*Kääpiövillakoira mix narttu. Synt. 05/2018
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 23.12.2015 klo 22:36)

Mankku

Mankku
Viestimäärä: 1307

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Keskiviikkona, 23.12.2015 klo 22:36  
+
0
Ai kauhea! Hirveä menetys, varmasti siinä tilassa saattaakin asiat kärjistyä ja herkästi tulla väärinymmärryksiä puoleen jos toiseenkin. :suru:
- chodsky pes uros, etsijäkoirakokelas s. 6/2013
- schapendoes uros, s. 6/2017

Melina

moderaattori
Melina
Viestimäärä: 3422

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Keskiviikkona, 23.12.2015 klo 22:41  
+
0
Alkuperäisenä viestinä oli netissä kiertänyt viesti, jossa hoitolaan koiransa viennyt henkilö kokee hoitolanpitäjän mahdollistaneen koiran karkamisen (ja täten myös kuoleman) sekä suhtautuneen sekarotuisiin vähättelevästi.

Poistin nyt viestin, koska sitä ei olisi saanut mitenkään sensuroitua nätisti asialliseksi. Vaikka kuinka joku kokisi tulleensa kaltoinkohdelluksi, ei oikea tapa hoitaa reklamaatiota ole laittaa julkiseksi koko sydämen kyllyydestä suollettua vihaviestiä, joka nykymaailmassa johtaa välittömään nettiraivoon ja tappouhkauksiin. Olen hämmästynyt siitä, miten tässäkin tapauksessa asiaan täysin mitenkään liittymättömät henkilöt ovat yhtäkkiä barrikaadeilla vaatimassa päitä vadille kuulematta edes toisen osapuolen näkemystä.

En ole ollut paikalla, en tiedä mitä todellisuudessa siinä tilanteessa on tapahtunut, mutta jos kokee saaneensa huonoa palvelua joltain yritykseltä ja haluaa levittää tietoa siitä netissä, tulisi sen viestin olla hieman asiallisempi. Tänne linkitetty viesti oli kaukana asiallisesta ja tästä syystä poistin sen nyt kokonaan.
Ylläpitäjä

Niii

Niii
Viestimäärä: 4297

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Torstaina, 24.12.2015 klo 10:20  
+
0
Kannattaa lukea myös se hoitolan pitäjän versio tapahtuneesta. Ei ehkä mennyt ihan niinkuin väitetään.
Rottweiler -08
Isovillakoira-13
Maatiaiskissat -07 -08

naukunen

naukunen
Viestimäärä: 5081

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Torstaina, 24.12.2015 klo 10:52  
+
0
^ Mistä se löytyy?
Rise to reset the world.

magik

magik
Viestimäärä: 3965

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Torstaina, 24.12.2015 klo 11:16  
+
0
^^Luultavasti se voi olla vaan seli seli oman selustansa turvaamista!!! Mut mistäs sen näin ulkopuolinen tietää varmaksi!!Joillain Muillakin huonoja kokemuksia kyseisestä paikasta!!
*2x serobi-uros ja narttu. Synt. 09/2012
*Kääpiövillakoira mix narttu. Synt. 05/2018

Mankku

Mankku
Viestimäärä: 1307

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Torstaina, 24.12.2015 klo 13:50  
+
0
No noita huonoja kokemuksia voi tulla, vaikka olis kuinka hyvä paikka. Ihmiset ovat erilaisia ja kokevat asiat erilaisiksi.
Mulla on äärettömän huono kokemus yhdestä paikasta, minne kuitenkin viedään löytöeläimiä ja itse asioin tämän koirahoitolan kanssa pelkästään puhelimitse. Mulla ei tee pätkääkään mieli viedä sinne omaani ja onneksi sain lämpimät suositukset yhteen toiseen koirahoitolaan, mikä oli omasta mielestäni aivan loistava paikka, erittäin hyvällä palvelulla ja mielelläni vien koirat sinne uudelleen hoitoon.

Mutta minusta on kyllä anteeksiantamaton vahinko, jos koira pääsee karkaamaan hoitolasta. Kyllä sen verran pitää pitää huoli ja varmistaa, että kaikki paikat on lemmikille turvalliset.
- chodsky pes uros, etsijäkoirakokelas s. 6/2013
- schapendoes uros, s. 6/2017
(Viestiä on muokattu torstaina, 24.12.2015 klo 13:51)

magik

magik
Viestimäärä: 3965

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Torstaina, 24.12.2015 klo 18:17  
+
0
Mut sekarotuiset on yhtä ihania kun puhdasrotuisetkin !!!:ylpea: Vaikka puhdasrotuiset on rahallisesti arvokkaimpia niin silti yhtä "arvokkaita" on sekarotuisetkin eikä yhtään huonompia!!NIIIH.
*2x serobi-uros ja narttu. Synt. 09/2012
*Kääpiövillakoira mix narttu. Synt. 05/2018

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Torstaina, 24.12.2015 klo 22:19  
+
0
Tässä katkelma hoitolan pitäjän fb-seinältä. Juttu on siellä pitkä ja seikkaperäisesti kerrottu.

Tämä mies sanoi että x-rotuinen koira odotti pentuja (jep, sillä oli juuri silloin juoksut) ja vaatii suuria korvauksia koirasta. Silloin sanoin, suuttunut kun jo siinävaiheessa olin, ettei sekarotuisella piskillä ole mitään arvoa. Kaduin saman tien sanomaani, mutta tilanne oli kärjistynyt siihen pisteeseen että päästin sammakoita suustani. Tarkoitin tietenkin rahallista arvoa, en tunnearvoa enkä koiran arvokkuutta. Mielestäni kaikki koirat ovat arvokkaita ja jokainen koira ansaitsee hyvän elämän, riippumatta rodusta tai x-rotuisuudesta. Onhan itsellänikin ollut monirotuinen koira; ihan yhtä rakas kuin muutkin koirani. Mutta monirotuisella koiralla ei ole sellaista rahallista arvoa kuin puhdasrotuisella rekisteröidyllä koiralla. Sitä siis tarkoitin. Ne jotka minut tuntevat, tietävät että rakastan kaikkia koiria karvoihin katsomatta

Janetteee

Janetteee
Viestimäärä: 51

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Perjantaina, 25.12.2015 klo 08:31  
+
0
On kyllä ihan järkyttävä tapaus. :( Mutta samaa mietin itse kuin tossa aiemmin sanottiin, kukaan meistä ei ole ollut paikalla ja on nähnyt vaan pätkän videosta, eli kukaan ei tiedä mitä siellä oikeasti on tapahtunut. Mun mielestä outoa, että kuollutta koiraa mennään hakemaan kännykkäkameralla kuvaten.
Shibauros, 8/14
Shibanarttu (sijoituksessa), 1/12

Johannna

Johannna
Viestimäärä: 3878

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Perjantaina, 25.12.2015 klo 13:23  
+
0
Heittäiskö joku yv:llä linkin tuon pitäjän fb-sivuille?
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn’t.


Niii

Niii
Viestimäärä: 4297

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Perjantaina, 25.12.2015 klo 14:57  
+
0
^Laitoin yv.

Toki toi kommentti sekarotuisesta piskistä oli todella törkeä kun toinen on just menettänyt koiransa ja koiran karkaaminen hoitolasta oli täysin pitäjän syytä, mutta noi tappouhkaukset ja muutkin vihaviestit menee jo aivan liian pitkälle.

Ite katoin ton videon ja sen jälkeen alkoi itelläkin kiehumaan ja teki mieli jakaa videota joka paikkaan, mutta tosiaan näillä on aina kaksi puolta ja toisella tais mennä pikkusen yli. Eikä tää toinenkaan tainnut asioita hoitaa niinkuin ois pitänyt.
Rottweiler -08
Isovillakoira-13
Maatiaiskissat -07 -08

Johannna

Johannna
Viestimäärä: 3878

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Perjantaina, 25.12.2015 klo 18:51  
+
0
^ Kiitti linkistä.

Asioilla on aina kaksi puolta, mutta itselle ei kyllä välittynyt siitä videosta (katsoin sen ennenkuin luin hoitolan omistajan kommentit tapahtuneesta) minkään "koiraavihaavan hirviön" kuvaa, vaan ne kuolleen koiran omistajat olivat lähinnä ne, jotka kuulostivat todella asiattomilta. Vaikka joo, ymmärtäähän sen, että ne tunteet kuohuu, kun oma koira on kuollut hoitolan virheen takia. Mielestäni aikuiset ihmiset ei kuitenkaan hoida asioita tuolla tavalla - huutamalla, kiroilemalla ja käyttäytymällä kuin mitkäkin kakarat.

Ja se, että nuori, sekarotuinen ja eroahdistuksesta kärsivä koira on tarkoituksella astutettu, on vielä asia sitten erikseen.

Kyllähän se koira voi karata hoitolassa, vaikka kuinka niistä pidettäisi huolta ja tehtäisi kaikki asian estämiseksi. Onnettomuuksia ja vahinkoja voi sattua, ja aivan varmasti jokainen vastuullinen hoitola ottaa asiasta vastuun ja korvaa sen koiran mikäli niin ikävästi pääsisi käymään, että koira karkureissulla menehtyy/loukkaantuu.

Ottamatta sinänsä nyt kantaa tähän asiaan sen enempää, niin on se vain jännä, miten nykyään kaikki pitää jakaa somessa, ja tietenkin PITÄÄ JA SAA JAKAA!!! Jotkut näistä "vääryyksistä" joita pitäisi asianomaisen mielestä jakaa, ovat joskus ihan naurettavia ja vähäpätöisiä, ja mieleen nouseekin kysymys, että haetaanko tässä vain huomiota, vai mistä on kysymys?

E.typo.
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn’t.


(Viestiä on muokattu perjantaina, 25.12.2015 klo 18:54)

naukunen

naukunen
Viestimäärä: 5081

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Lauantaina, 26.12.2015 klo 10:34  
+
0

Johannna kirjoitti:

Ottamatta sinänsä nyt kantaa tähän asiaan sen enempää, niin on se vain jännä, miten nykyään kaikki pitää jakaa somessa, ja tietenkin PITÄÄ JA SAA JAKAA!!! Jotkut näistä "vääryyksistä" joita pitäisi asianomaisen mielestä jakaa, ovat joskus ihan naurettavia ja vähäpätöisiä, ja mieleen nouseekin kysymys, että haetaanko tässä vain huomiota, vai mistä on kysymys?Sanopa. Ihmisiltä on mennyt tilannetaju ihan täysin, hyvänä esimerkkinä se missä se nainen kuvaa salaa pikkupoikaa joka kiusaa koiraa sen sijaan että puuttuisi asiaan heti. Mutta kun täytyyhän se nyt saattaa koko maailman tietoon minkä hirviön joku on kasvattanut.

Mä en myöskään ymmärrä niitä lapsen kuvalla varustettuja "Tässä on Pirkko-Liisa 8v. Pirkko-Liisa on koulukiusattu, kerran Pirkko-Liisalle kävi näin. JAA JOS VASTUSTAT KOULUKIUSAAMISTA!!!". Tosta ei ole mitään helvetin hyötyä yhtään kellekään paitsi että joku asiaan täysin liittymätön saa tuntea olonsa vähän paremmaksi ja "vastustaa" koulukiusaamista. Ihmisten kuvien ja elämäntarinoiden jakaminen koko somelle on musta niin holtitonta ja lyhytnäköistä että oksettaa.
Rise to reset the world.

Niii

Niii
Viestimäärä: 4297

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Lauantaina, 26.12.2015 klo 10:35  
+
0
Niin-in, hankala sanoa oikein mitään kun ei tiedä miten ne asiat on sitten oikeasti mennyt. Mutta tokihan toi oli hoitolan pitäjän syytä kun koira karkas ja kuoli, pitäähän tilojen olla sellaiset ettei sieltä pääse karkaamaan tai tekemään reikää verkkoon. Asiat on kyllä hoidettu todella huonosti molempien puolelta, mutta toivotaan että pääsevät sopuun.
Rottweiler -08
Isovillakoira-13
Maatiaiskissat -07 -08

liebling

liebling
Viestimäärä: 162

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Lauantaina, 26.12.2015 klo 21:45  
+
0
^ Mitkä on "sellaiset tilat joista koira ei pääse karkaamaan"? Kalterit? Hoitolan omistajan mukaan aitaus oli todellakin pätevä, jonkun viranomaisen tms. hyväksymä, katettu jne. eli erittäin houdini koira sai olla jotta siitä + käytävän ovesta läpi pääsi. Varmaan harvan hoitolan aitaukset ovat 100% sellaisia ettei niistä yksi miljoonasta koirasta läpi pääsisi. Pitäis tosiaan olla kunnon kalterit kattoa ja pohjia myöten koska teoriassa joku koira voisi myös kaivaa vaikka 4m syvyisen kuopan jonka kautta karata. Ovessa 15 munalukkoa. Eroahdistuneen koiran omistajana voin todellakin uskoa että isokokoinen koira tulee aidasta läpi kun omakin pikkufifi jo ties mitä esteitä pistänyt päreiksi. Hoitolan omistaja myös kommentoi etteivät olisi koiraa ulkoaitaukseen laittaneet jos sen eroahdistus olisi ollut tiedossa (jälkikäteen koiran omistajat olivat tämän kertoneet ja sen että koira on jokaisesta hoitopaikasta karannut ennen).

Tästä tapauksesta liikkuu kaksi niin eri tarinaa netissä, että vaikea samaksi tapaukseksi uskoa. Joo, hoitolan vastuulla on sinne tuodut koirat mutta asiakkailla on toki vastuu kertoa oleelliset tiedot koirasta, mm. se eroahdistus.

Ne jotka valittavat hoitolan surkeasta asiakaspalvelusta ja törkeistä kommenteista sekarotuisesta piskistä: miten itse suhtautuisit jos anteeksipyynnöistä ym. asiallisesta suhtautumisesta huolimatta asiakas on todella asiaton ja uhkaavasti tulee kutsumatta kotiisi videoimaan ja mm. esittää videolla että sinulla on veitsi, jotta saa hyvää matskua? Sisällä peloissaan kaksi lastasi, nuorempi 5v. Kuinka moni pysyy hillityssä asiakaspalvelijan roolissa vai olisiko tässä jo menty asiakkaankin puolelta henkilökohtaisuuksiin?

Summa summarum tässä jutussa tiivistyy mikä mun mielestä somessa on niin oksettavaa: ihmiset jakaa näitä juttuja vailla mitään lähdekritiikkiä. Oli tapahtunut miten tahansa (asiakkaan vai hoitolan pitäjän versio totta?) oisko tänkin jutun voinut jättää vaille kaikkea tätä huomiota jota se on saanut... Hienoa että netissä voi jakaa kokemuksia mutta harmi että se avaa myös väylän "kostaa" tod.näk. inhimillinen vahinko/tapahtuma jonka seurauksena koira on kuollut.
(Viestiä on muokattu lauantaina, 26.12.2015 klo 21:47)

Mankku

Mankku
Viestimäärä: 1307

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Lauantaina, 26.12.2015 klo 21:55  
+
0
Kyllä se on hoitolan pitäjällä vastuu huolehtia, ettei lemmikki karkaa. Kuulostaa tosiaan hurjalta, että koira on päässyt kahden suljetun oven takaa livahtamaan, kenenkään sitä huomaamatta, pakoon.
Tuossa tapauksessa kyllä hoitolan pitäjällä on jonkun sorttinen korvausvastuu. Entä jos tuo olisikin ollut koiran eka kerta karata?
Ja mullakin koira aukoo ovia, mutta ei mulla ole tullut mieleeni siinä vaiheessa mainita siitä, kun olen koiraa vienyt hoitolaan, siinä on ollut sopparien kirjoittamista jne. niin ei vaan ole tajunnut sitä sanoa. Auts, mutta tästä lähtien muistan sen, tämän tapauksen kummitellessa mielessäni.
- chodsky pes uros, etsijäkoirakokelas s. 6/2013
- schapendoes uros, s. 6/2017

magik

magik
Viestimäärä: 3965

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Lauantaina, 26.12.2015 klo 23:39  
+
0
Kuulemma kuolleen koiran omistajat ei ole saanut edes pahoitteluja saatikka korvauksia. HEIDÄN SANOJENSA mMUKAAN(joten ei välttämättä fakta?! Kyl järkevä ja vastuuntuntoinen hoitolanpitäjä pahoittelee asiaa ja antaa korvauksia vaatimattakin ja enemmän kun se joku 200€ mitä kait on kennelliiton suositus sekarotuisesta!!
*2x serobi-uros ja narttu. Synt. 09/2012
*Kääpiövillakoira mix narttu. Synt. 05/2018

Niii

Niii
Viestimäärä: 4297

VS: TAPAUS ELäINHOITOLA, KARANNUT JA JUNAN ALLE ... - Sunnuntaina, 27.12.2015 klo 15:19  
+
0
No kyllä mä oletan että jos vien omat koirani hoitolaan, että ne myös pysyy aitauksissaan. Tottakai vahinkoja voi sattua, mutta niistä pitää myös ottaa vastuu ja hoitaa asiat fiksusti.

Jos uusia koiria tulee hoitoon niin kyllä sitä vähän vois jäädä kattomaan, että miten ne siellä tarhassa pärjää eikä vaan jättää sinne. Eihän sitä tiedä vaikka se ahdistus iskee vaikkei koskaan aiemmin ole näin käynyt. Ja sekin jäi mietityttämään että eikö muka kuullut kun koiran on verkkoja hajoittanut ja "ryskyttänyt" ovea vai miten se sanoi.
Rottweiler -08
Isovillakoira-13
Maatiaiskissat -07 -08

  Siirry sivulle: 1 2
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26020
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5801
Viestejä yhteensä543759
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263612
(Tilastot päivitetty viimeksi 29.05.2020 klo 12:15)