Ohjeet ja säännöt
Takaisin
HARRASTUKSET - Torstaina, 01.07.2010 klo 22:04

Aktivointilelut

Siirry sivulle: 1 2 3 4

zevertti

zevertti
Viestimäärä: 102

VS: AKTIVOINTILELUT - Tiistaina, 30.11.2010 klo 20:24  
+
0
Meillä parsonilla oli käytössä myös Pyramid, mut rakastaa sitä liikaa... Yrittää repiä auki sitä reikää ja kun ei onnaa, haukkuu (ja haukkuu ja haukkuu ja haukkuu...) siihen läpeen, tyyliin haloo namit tulkaa ulos:ttou: Tämä siis vaikka sisällä ei olisi ainoatakaan namia ollutkaan. Ei myöskään halua antaa pois sitä, vaan juoksee iso mötti suussa täysiä pihalla pakoon:heristel:. Eli aivan liian kiihdyttävä lelu tällaiselle kiihkeälle kaverille. Dog Turbossa on tarpeeksi vaikeusastetta, kaikki missä irtoavia palasia jotka nostettava ym. ei käy koska ne yritetään syödä tai vähintään jemmata.
parsonuros Vertti
schipperkenarttu Varpu

Lifo

Lifo
Viestimäärä: 231

VS: AKTIVOINTILELUT - Perjantaina, 24.12.2010 klo 09:28  
+
0
Onko kellään kokemusta tästä? Kiinnostais tilata tuommonen, Mustista ja Mirristä kun ei löytyny. Mietityttää vaan että onko tuo koiralle minkä tasonen? Sanotaan että koira saa miettiä pitkäänkin mutta onko sit jo "liian" vaikea? (Kärsivällisyys ei neidillä oo aina huippua..)
Täytyy kävellä ennenkuin voi juosta - lentämisestä puhumattakaan.

MinttuMetsala

MinttuMetsala
Viestimäärä: 135

VS: AKTIVOINTILELUT - Perjantaina, 24.12.2010 klo 12:37  
+
0
Meillä on mm: Pyramidi (oppi 7 viikkoisena pyörittelemään pitkulaisetkin makupalat ulos), joka on siis liian helppo. Samoin on aktivointipallo, joka ei myöskään ole sitä vaikeusasteluokkaa, jota ehkä toivottaisiin. Sitten on kongeja ym.

Pitäisi keksiä joku tarpeeksi vaativa aktivointilelu, jossa koira saa käyttää aivojaan hieman enempi kuin nuo pyramidit, pallot ym antavat mahdollisuuden. Mustissa & Mirrissä näin jossain kaupungissa sellaisen aktivointilelun, missä oli vedettäviä ja nostettavia laatikoita (sisään sai laitettua herkkuja). Onko kellään vastaavista kokemusta ja onko koira mitenkä nopeasti oppinut käytön? :hymy:
* Saksanpaimenkoira Roni -10
* Persialaiskissa Sissi & maatiaiskissa Mimmu
* Chinchillat; Sørigs Spirulina, Sørigs Helloween**, Sørigs Dream Come True, Sørigs All My Life, Sørigs Highest Star*, Sørigs Forever More, Sørigs Blue Ice Queen, Sørigs Eros*, Santiago´s Amazing Purple, Tellus Booutas, Vendetta*, Blue Hue, Evening Star, Chained To You, Heavenly Blessing* & Harlequin`s Karelia (+ Charmiss Holly, Poisonblack & Noni)

tarun

tarun
Viestimäärä: 900

VS: AKTIVOINTILELUT - Perjantaina, 24.12.2010 klo 15:12  
+
0

Lifo kirjoitti:

Onko kellään kokemusta tästä? Kiinnostais tilata tuommonen, Mustista ja Mirristä kun ei löytyny. Mietityttää vaan että onko tuo koiralle minkä tasonen? Sanotaan että koira saa miettiä pitkäänkin mutta onko sit jo "liian" vaikea? (Kärsivällisyys ei neidillä oo aina huippua..)Meiltä löytyy tuo! Pari kertaa tuo dogi on sen saanut rullattua aukikin, en tiedä sitten onko se edes tarkoituksen mukaista :mietiskel: En nyt tiedä onko se sinällään kovin vaikea, varmaan hankalampi jos laittaa jotain tahmeaa mössöä, kuten maksamakkaraa siihen. Aika lailla samaa kaliiberia kongien, aktivointipallojen ym. kanssa.

Meiltä löytyy myös samaa sarjaa "amerikkalainen jalkapallo", jossa keskellä reikä, josta voi laittaa läpi koirankeksin. Se on ollut ihan hauska, nyt ei vain käytössä kun tuo ei saa enää muuta kuin omaa nappulaa syödä. Hieman hankaloittaa kaikenlaista aktivointia, koulutusta ja muuta, kun ei voi millään überherkuilla motivoida... Vaikkakin tuo on onneksi niin ruualle perso, et omat nappulat kelpaa "ruoka-ajan" ulkopuolellakin :hymy:

Meiltä löytyy myös pyramidi, joka aiheuttaa aika paljon meteliä. Carlos yrittää haukkua namit ulos, ja tosiaan tuo kolisee myös parketilla mukavasti... Pari puuhapalloakin on, pieni "kuminen" ja iso kovamuovinen... Joka saa myöskin haukut. Aika pitkälti lemmikkikaupasta on kaikki mahdolliset aktivointilelut tarttunut mukaan, mutta noita isompia ja kalliimpia "pelejä" en ole raaskinut ostaa, koska kun juju on keksitty, on varsinainen aktivointitarkoitus vissiin menetetty :roll:

Muoks: Vielä tosiaan lisäisin, että itse ainakin löysin Mustista ja Mirristä nuo molemmat Busy buddy -lelut, mutta valikoimahan tosiaan vaihtelee... Taisi ainakin toinen noista löytyä alelaarista :kieli:
Carlos, sekarotuinen, s. 14.9.2010
(Viestiä on muokattu perjantaina, 24.12.2010 klo 15:16)

SeSSSi

SeSSSi
Viestimäärä: 94

VS: AKTIVOINTILELUT - Lauantaina, 25.12.2010 klo 17:51  
+
0
Meillä saatiin joululahjaksi tämmönen Kicker-älypeli mut ei tää koira ymmärrä tuota yhtään.. Yrittää vaan kielellään lipoa herkut noista väliköistä tai herkkujen putoamispaikasta.. En tajunnut yhtään katsoa että tuliko paketin mukana mitään vinkkejä että miten koiralle voisi tuota opettaa.. Tuntuu että koira vaan turhautuu kun ei tajua yhtään :| Mitenköhän tuon vois saada tuota tajuamaan?

keimu

keimu
Viestimäärä: 4291

VS: AKTIVOINTILELUT - Maanantaina, 27.12.2010 klo 13:00  
+
0

Lifo kirjoitti:

Onko kellään kokemusta tästä? Kiinnostais tilata tuommonen, Mustista ja Mirristä kun ei löytyny. Mietityttää vaan että onko tuo koiralle minkä tasonen? Sanotaan että koira saa miettiä pitkäänkin mutta onko sit jo "liian" vaikea? (Kärsivällisyys ei neidillä oo aina huippua..)Meillä on ja ei todellakaan ole vaikea. Meillä ainakin koirat saa sen helposti ja nopeasti väännettyä kokonaan aukikin.

sillycow

sillycow
Viestimäärä: 1428

VS: AKTIVOINTILELUT - Maanantaina, 27.12.2010 klo 17:38  
+
0
Olisko kellään antaa vinkkejä mitä laittaisin kongiin koiralle jonka maha ei kestä maksalaatikkoa tai raakaa lihaa? :mietiskel: Ot:nä selvennystä, että annoin kotoisa tuoreaterian eikä ripuloinut sitä ulos ja sehän sisältää lihaa ja elimiä+kasviksia ja luin netistä, että ne kypsennetään eli kypsä liha vois sopia mahalle? Paistettua jauhelihaa? Kongiin saatavia herkkuja? Kotoisa tuoreateria tungettuna sinne+pakastus? Kongi tulossa postissa tällä viikolla, varmaan huomenna tai keskiviikkona saapuu ja ostin jauhelihaa kokeeksi ja aion paistaa sen ja katsoa miten maha kestää.

TwoBeans

TwoBeans
Viestimäärä: 1258

VS: AKTIVOINTILELUT - Maanantaina, 27.12.2010 klo 18:45  
+
0
^ Paistettu jauheliha, porkkanalaatikko, möhjätty peruna, sulatejuusto, koiranmakkara, tölkkiruoka, raejuusto, joku kiinteähkö puuro... Esimerkiksi? Ja pakastaa kannattaa kyllä, riittää iloa pidemmäksi aikaa. Kongiin nyt voi tunkea mitä vaan sapuskaa mitä koira muutenkin voi syödä ja tykkää, mitään kauhean vetistä tavaraa ei ehkä kannata käyttää jollei halua sotkua...
- beauceron uros Laku 2/2013
- valkoinen paimenkoira Luna 6/2010
- shetlanninlammaskoira Eetu 2/1993 - 1/2007

sillycow

sillycow
Viestimäärä: 1428

VS: AKTIVOINTILELUT - Maanantaina, 27.12.2010 klo 19:03  
+
0
Kiitos! :D Tossa tuli jo monta mitä en ollut edes ajatellut mm.sulatejuusto! Eli kaupan kautta kuhan haetaan kongi postista. Tänään kun pienempi jätti kongin hetkeks vahtimatta niin isompi oli sen kimpussa, eli kiinnosti ja haistoi, että siellä herkkua olis eli tulee isommalle kongi ihan tarpeeseen. Porkkanalaatikkoa olis kyllä 400g paketti pakkasessa, täytyy ottaa se sulamaan. Ja ekan kerran kun annoin pienemmälle kongin, enkä pakastanut niin oli alta 20 minuutin tyhjennetty se ja sen jälkeen olen pakastanut niin siitä riittää iloa yli tunniksi. Eli kuten sanoit, pakastus kannattaa vaikka olinkin vähän skeptinen lopettaako se kongin parissa työskentelyn kun ei saa jäistä maksalaatikkoa sieltä, mutta eipä tuo lopettanut :)

MissFields

MissFields
Viestimäärä: 729

VS: AKTIVOINTILELUT - Tiistaina, 04.01.2011 klo 14:11  
+
0
Törmäsin tähän videoon , kun selailin youtubea.Tuosta saisi aktivointilelun, jos piilottaa nameja sisään ja vaikka pakastaa. :wink:

Meillä on Nina Ottossonin Pyramidi sekä Tug-a-Jug pullo , eikä se tajua niitä kumpaakaan. Olen yrittänyt vähän opastaa, mut ei. Se nuuhkii ja sitten jättää ne siihen kun on liian vaikeita... :mietiskel:
Berninpaimenkoira "Mischa" s. 8.3.2010

*Hali-berni*
*JUN-EH*
(Viestiä on muokattu tiistaina, 04.01.2011 klo 14:15)

Nella3

Nella3
Viestimäärä: 290

VS: AKTIVOINTILELUT - Keskiviikkona, 05.01.2011 klo 12:27  
+
0
Kysyisin vaan et paljo teijän kongi on maksanu? Meinaan tos mejän läheisessä kaupassa ois kongi hintaan: 3.90e mut jos jossain on halvemmalla voisko joku kertoo?? =)

Suzuna

Suzuna
Viestimäärä: 1068

VS: AKTIVOINTILELUT - Keskiviikkona, 05.01.2011 klo 12:56  
+
0

Lifo kirjoitti:

Onko kellään kokemusta tästä? Kiinnostais tilata tuommonen, Mustista ja Mirristä kun ei löytyny. Mietityttää vaan että onko tuo koiralle minkä tasonen? Sanotaan että koira saa miettiä pitkäänkin mutta onko sit jo "liian" vaikea? (Kärsivällisyys ei neidillä oo aina huippua..)Vastaus tulee kyllä varsin myöhään, mutta siis meillä on tuo kyseinen ufo, sekä iso että pieni. Vaikea ei varsinaisesti ole, mutta sopivalla sisällyksellä (ei liian pientä nappulaa yms ettei tule liian helposti ulos) on kyllä sen verran viihdyttävä että siitä saa hupia kuitenkin pidemmäksi aikaa. Sisääshän voi laittaa jotain kiinteää, ja kierittää sopivan pieneksi reiän tai jotain tahnaa ja jättää kielenmentävän rakosen.

Meillä on siis ainakin tykätty ja ollut hyvä :peukku:

Meillä nuita on kyllä mustissa ja mirrissä.
Shetlanninlammaskoira Siru -08
Saksanpaimenkoira Eve -10
Bordercollie -12

Tutuli

Tutuli
Viestimäärä: 3982

VS: AKTIVOINTILELUT - Keskiviikkona, 05.01.2011 klo 12:59  
+
0
Nella3 Oliko kyseessä varmasti ihan aito Kongi? Kuulostaa aika halvalta, ellei oo sit alennuksessa. Meillä makso M-koon Kongi muistaakseni jotain kympin verran.

MissFields Miten toi Tug-a-Jug-pullo toimii?
Shetlanninlammaskoira Alissa 23.11.2008
Muistoissa tiibetinspanieli Mona 1992-2006
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 05.01.2011 klo 13:01)

Suzuna

Suzuna
Viestimäärä: 1068

VS: AKTIVOINTILELUT - Keskiviikkona, 05.01.2011 klo 13:33  
+
0
^Meillä on tuo pullo myös :nauru: Se on jäänyt namit täytenä lattialle. Oli siis meille liian vaikea että mielenkiinto lopahti. Namit tulevat ulos pullon suusta narun välisestä raosta.

muoks. hyvä soomi, kirotus virheet korjattu.
Shetlanninlammaskoira Siru -08
Saksanpaimenkoira Eve -10
Bordercollie -12
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 05.01.2011 klo 13:34)

Nella3

Nella3
Viestimäärä: 290

VS: AKTIVOINTILELUT - Keskiviikkona, 05.01.2011 klo 14:18  
+
0

Tutuli kirjoitti:

Nella3 Oliko kyseessä varmasti ihan aito Kongi? Kuulostaa aika halvalta, ellei oo sit alennuksessa. Meillä makso M-koon Kongi muistaakseni jotain kympin verran.

MissFields Miten toi Tug-a-Jug-pullo toimii?

¨

Se kongi ei ollu alennuksella (koska sielä ei ennen ole ollut myynissä kongeja.).Ja ne oli sellasia keskikokosia kongeja. Ja sit niitä oli tummansinisiä. Oli myös punertavanoranssi. Onko kongi silloin aito jos siinä kongis lukee Kong (Vai oliko se kongi?) Ja onko väliä onko kongi aito vai ei? =D

MissFields

MissFields
Viestimäärä: 729

VS: AKTIVOINTILELUT - Keskiviikkona, 05.01.2011 klo 14:37  
+
0
^ei kai sille koiralle ole väliä, onko se aito vai ei. Se rikkoo vaan patenttioikeuksia tms. jos jotain tuotetta lähtee väärentämään. Joka tapauksessa kuulostaa hirmuhalvalta, ostaisin monta heti tolla hinnalla :) Tietty jos se on joku super mini, sormenpään kokoinen... :shifty:
Meidän pentukongi maksoi jotain 12e ja XL kokoinen (tällä viikolla hankittu) 18,90e. Siinä lukee KONG.

Joo, tug a jug toimii silleen että narusta pitää vetää että saa nameja pullon suusta tipahtelee.. Saman saisi ilmaiseksi kun laittaa limupulloon köyden pätkän ja sitoo molemmat päät mykkyrälle, tosin se toinen pää täytyy sitten väkivalloin sulloa pulloon :mietiskel: mut.. säästät sen kolmekymppiä :wink:

Nyt laitoin vaan tyhjään limupulloon namit ja vähän neiti kattoi että mitä sä haluat mun tekevän ja lähti pois. :nauru: Naksutinhirmuna tuli mieleen, että voisko ton sheippaa käyttää sitä tug a jugia oikein :nauru:
Berninpaimenkoira "Mischa" s. 8.3.2010

*Hali-berni*
*JUN-EH*

Nella3

Nella3
Viestimäärä: 290

VS: AKTIVOINTILELUT - Keskiviikkona, 05.01.2011 klo 16:07  
+
0
^ Se kongi oli M tai XL en oo varma.Täytyy seuraavaksi kattoo ku sinne kauppaan meen. :) Luulen et se oli toi M.

sillycow

sillycow
Viestimäärä: 1428

VS: AKTIVOINTILELUT - Keskiviikkona, 05.01.2011 klo 21:06  
+
0
Eipä tullutkaan kongi vaan toinen tilaus samasta paikasta. Kongia odotettavissa siis tällä viikolla, tänään tuli maili, että on laitettu tänään postiin. Tilasin toisesta paikasta pyramidin joten sitäkin odotellaan :jjei:

ellikeksi

ellikeksi
Viestimäärä: 3147

VS: AKTIVOINTILELUT - Perjantaina, 07.01.2011 klo 09:26  
+
0
Ostin sen pyramidin Davelle, ennenkuin se ees kotiutui... kyllähän se sillä tykkää leikkiä, mut se kapistus on ihan liian kovaa materiaalia! Kämppä melkein pirstaleina aina kun se sen kanssa väkertää :( Se on kyllä muutoin ihan hyvä... toivottavasti ne tekis semmoisen jostain pehmeämmästä! Se ei tosiaan pysy kuin sekunnin jonkun maton päällä... Sit meillä on joku kongin tapainen, mut se on ihan pylleröstä :D...

sillycow

sillycow
Viestimäärä: 1428

VS: AKTIVOINTILELUT - Perjantaina, 07.01.2011 klo 18:32  
+
0
Pistin nakkeja palasiks ja heitin kongiin ja kongin pakastimeen kun jauheliha oli umpijäässä enkä viittiny alkaa mikrottaa ku osittain se sitte paistuu ja osittain jää jäiseks meiän mikrossa. Saa nähä mitä tulee ja saako se sitte niitä nakkeja sieltä :roll:

  Siirry sivulle: 1 2 3 4
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä25965
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5796
Viestejä yhteensä543760
Uudet käyttäjät tänään2
Viestiketjuja aloitettu tänään2
Viestejä kirjoitettu tänään2
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263511
(Tilastot päivitetty viimeksi 29.03.2020 klo 17:45)