Ohjeet ja säännöt
Takaisin
HARRASTUKSET - Torstaina, 01.07.2010 klo 22:04

Aktivointilelut

Siirry sivulle: 1 ... 2 3 4

saije

saije
Viestimäärä: 4425

VS: AKTIVOINTILELUT - Perjantaina, 07.01.2011 klo 22:00  
+
0
Tämä nyt hieman sivuuttaa varsinaisen asian, mutta onko kellään havaintoa mistä netistä saa tilattua sellaisen vekottimen, joka tiputtaa aktivointi lelun esim. hyllykön päältä ajastimen avulla?
Olen nähnyt jossain verkkokaupassa sellaisen, mutta en kuollaksenikaan muista enää että missä.

Se on hyödyllinen, mikäli koira joutuu olemaan pitkään yksin niin vekotin tiputtaa sitten määritetyllä ajalla lelun lattialle koiran saatavaksi. Mie vain tahtoisen sellaisen, mutt mie en löydä! :)
Valkoinen ruotsinhirvikoira "Nimue" Syntynyt 26/3/11 ♀
Valkoinenpaimenkoira "Nila" Syntynyt 14/12/12 ♀
Valkoinenpaimenkoira "Loru" Syntynyt 13/9/15 ♀
Karjalankarhukoira "Lyyra" Syntynyt 15/6/17 ♀

Agitem

Agitem
Viestimäärä: 1072

VS: AKTIVOINTILELUT - Lauantaina, 08.01.2011 klo 13:42  
+
0
Tuosta Busy Buddy Twist'n Treatista, onko se pakkasenkestävä? Meinaan tilata ja olis tärkeetä että olis, mielestäni sivulla ei mainittu mitään. Ja mitä ootte itse omastanne maksaneet, olisko toi 4,90+postikulut 4,90 ihan kohtuuhinta? Kiitos.
no you don't know what it's like
welcome to my life

tarun

tarun
Viestimäärä: 900

VS: AKTIVOINTILELUT - Lauantaina, 08.01.2011 klo 20:23  
+
0
^ En osaa pakkasenkestävyydestä sanoa, mutta ihan tavallista kovaa "kumia" tuo on, ja monet noista Busy Buddyn leluista on samaa materiaalia. Miksei kestäisi, en tiedä :mietiskel:... Itse taisin muistaakseni maksaa 3,90 euroa, tai ainakin sillä hinnalla se oli Musti ja Mirrissä ihan tässä tänään.

Eli en sanoisi tuota kohtuuhinnaksi (tuotteen hinta + postikulut), jos sattuu kyseinen liike löytymään lähistöltä, mutta muutoin laittaisin itse samassa tilanteessa kaikkea muutakin tilaukseen, jos postikulut siis jokatapauksessa on tuon verran.

Tänään tarttui mukaan "samaa sarjaa" tämmönen orava :wink:... Vähän puuhapallomainen, mutta namit tippuvat enemmän randomisti, ja tietty tuota pitää heitellä jonkin verran.
Carlos, sekarotuinen, s. 14.9.2010

Agitem

Agitem
Viestimäärä: 1072

VS: AKTIVOINTILELUT - Lauantaina, 08.01.2011 klo 22:12  
+
0
Meiltä lähin musti&mirri sijaitsee Mikkolassa ja jo edestakasajomatkoista tulee bensakulut ainakin 7€ (eikä 6km päässä sijaitsevat eläinkaupat myy noita) eli aattelin säästää iskän vaivoilta ja tilasin netistä :) samaan pakettiin pistin pussin racinelin kanaherkkuja, muuta en tällä hetkellä tolle tarvitse mutta joo, näin oli varmaan järkevin

iskä oli myös sitä mieltä että varmaan kestää pakkasen tai ainakin pitäis kestää kun esmes autonrengaskin kestää ja tuote-esittelyn mukaan on täyskumia.

Kiitos vastauksesta
no you don't know what it's like
welcome to my life

tarun

tarun
Viestimäärä: 900

VS: AKTIVOINTILELUT - Lauantaina, 08.01.2011 klo 22:23  
+
0
Jep, no ei noita euroja kyllä tule itekään niin millilleen katteltua kun koiralle ostaa kaikkea uutta... Oon mm. vaate- ja ruokaostoksissa ihan mielettömän nuuka, mutta jotenkin kun koiratarvikkeista on kyse niin niihin pääsee uppoamaan aina ihan ohimennen "kivoja" summia :nauru:... Oon ite aina niin innoissani uusista leluista, varmaan enemmän innoissani kun koira :roll:...
Carlos, sekarotuinen, s. 14.9.2010

Agitem

Agitem
Viestimäärä: 1072

VS: AKTIVOINTILELUT - Sunnuntaina, 09.01.2011 klo 09:45  
+
0
Voin ylpeänä myöntää etten elämäni aikana ole ostanut itse itselleni yli 15€ maksavaa paitaa, kymppikin saattaa tiettyjen vaatteiden kohdalla jo kirvellä, mutta satoja euroja olen saanut koiran tamineisiin kulumaan kun aina on olevinas jotain mitä pitäisi: uudet valjaat, leluja, herkkuja, ruokaa, sadepuku, remmi, kevythäkki ... mutta on toi elukka kyllä sen vaivannäön arvoinen vaikka vähän vaativa toisinaan :nauru:

Innolla odotan noiden saapumista, alkuviikosta pitäisi tulla ja kokeiluun saadaan heti kun kerkeää.
no you don't know what it's like
welcome to my life

Nella3

Nella3
Viestimäärä: 290

VS: AKTIVOINTILELUT - Torstaina, 03.02.2011 klo 18:43  
+
0
Nyt vasta muistin kirjoittaa tänne siitä kongista. Siinä ei lukenut "kong". Mutta se oli Hau hau merkkinen lelu ja kun kävin Hau haun nettisivuilla luin sen tuoteselosteen. Siinä sanottiin että se oli Bobo.. Hmm.. Ja siinä sanottiin kyllä sen olevan aktivointilelu ja se tosiaan on kongin näköinen.. Kai se vaan on muokattu nimi,kun ei ole aito kongi. Menkää vain Hau haun nettisivuille ja sieltä tuotteet ja sieltä lelut. Selatkaa sitä alas päin niin pian tulee vastaan kongin näköinen lelu.

MissFields

MissFields
Viestimäärä: 729

VS: AKTIVOINTILELUT - Tiistaina, 08.02.2011 klo 10:37  
+
0
Kuten säännöissä mainitaan, kaikki kaupalliseen hyötyyn liittyvät viestit on kielletty.

Osto- ja myynti -ilmoitukset ovat kiellettyjä keskustelupalstoilla. Tämä koskee mm. pentuilmoituksia, tavaran myyntiä, ruokamainontaa, kauppaketjumainontaa, astutuspyyntöjä jne. Mainonnaksi tulkitaan kaikki viestit, joiden ainoana tavoitteena on kaupallisen hyödyn saavuttaminen.
// viestin muokkasi griffon
Berninpaimenkoira "Mischa" s. 8.3.2010

*Hali-berni*
*JUN-EH*
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 09.02.2011 klo 19:09)

Stella3

Stella3
Viestimäärä: 129

VS: AKTIVOINTILELUT - Perjantaina, 01.04.2011 klo 18:04  
+
0
Hei onko olemassa sellaista aktivointilelua, jossa koira joutuisi tassuillaan painamaan että saa herkun? Meiän kääkkäpoika tykkää hakata läppärin näppistä (kirjottelee sähköposteja yms :D) ja kaukosäätimien painikkeita eli tykkäisi kyllä varmaan painelusta. En ole nähnyt kuin nostoleluja ja niitä missä pitää vetää narusta tai työntää kuonolla.
Kääpiöpinseri Rico 23.11.2010 ->

Ricon blogi

Hansu

Hansu
Viestimäärä: 4

VS: AKTIVOINTILELUT - Tiistaina, 03.05.2011 klo 10:44  
+
0
Meillä ainakin toiminut hyvin pallo, sellainen luu, jonka sisään voi laittaa nameja ja sit sellainen "tähti", joka sakaroissa on kolot, jonne voi tunkea nameja. Kaikkein hauskin on kyllä etsi -leikki kaikessa yksinkertaisuudessaan. Samalla treenaa kivasti nenän käyttöä. Istutan koiran vaikka eteiseen, mistä se ei nää minua, ja piilottelen nameja ympäri huushollin. Sitten vaan "etsi" ja tohina alkaa.
Sakemannisekoitus Tiara 08/10
(Viestiä on muokattu tiistaina, 03.05.2011 klo 10:49)

Linduli

Linduli
Viestimäärä: 11

VS: AKTIVOINTILELUT - Lauantaina, 04.01.2014 klo 18:38  
+
0
Moi,
Mikä on teidän mielestä haastavin aktivointi lelu, lähinnä sellaisia puisia/muovisia leluja tarkoitan. Toki jos joku muu on vaikeampi saa siitäkin kertoa!:D
Meidän koirakun hoksaa kaikki niin nopeasti niin olisi kiva jos siitä olisi enemmän kuin kertakäyttöinen. Tai haastava sellainen missä eri pelejä/vaikeus tasoja.
Kiitos jo etukäteen :)

Helminettinen

Helminettinen
Viestimäärä: 1

VS: AKTIVOINTILELUT - Tiistaina, 04.03.2014 klo 21:20  
+
0
Hei,

Löysin kivan keinokarvaisen koiran puuhalelun Tori. fi:stä. Hakkaa muovi härpäkkeet ja puiset palapelit. Lelun sisään työnnetään makupaloja, joita koira sitten kuonollaan kaivaa esiin.Vaikeampaa mitä ensiksi luulee. Koirani oppi nopeasti lelun käytön ja oli alkuun tosi väsynyt lelun kanssa puuhattuaan. Lelun voi täyttää tosi vaikeaksi.
Nykyisin vaaditaan heti lelua, kun on oltu pitkään yksin ja katoaa sitten tyhjentämään sitä.
Alkuun nostin tyhjän lelun heti pois, kun se oli tyhjä, mutta nyt koira vain jättää tyhjän lelun.i

Linduli kirjoitti:

Moi,
Mikä on teidän mielestä haastavin aktivointi lelu, lähinnä sellaisia puisia/muovisia leluja tarkoitan. Toki jos joku muu on vaikeampi saa siitäkin kertoa!:D
Meidän koirakun hoksaa kaikki niin nopeasti niin olisi kiva jos siitä olisi enemmän kuin kertakäyttöinen. Tai haastava sellainen missä eri pelejä/vaikeus tasoja.
Kiitos jo etukäteen :)

Scorpion

Scorpion
Viestimäärä: 358

VS: AKTIVOINTILELUT - Torstaina, 27.03.2014 klo 20:23  
+
0
Täällä on ainakin osoittautunut mahdottomaksi Trixie aktivointipeli Kicker, sellainen puinen loota. Ei sitten millään ymmärrä mitä pitää tehdä :ttou: Tosin tuo nyt on vähän uuno muutenkin noissa lautapeleissä..

Mutta uusi suosikki on BusyBuddy kibble nibble Feeder Ball, on siinäkin nimi :nauru: Jouduin kyllä vähän leikkaamaan lärpäkkeitä pois, että palat putoilee helpommin. Mutta sen kanssa kaveri häärii mielellään pitkät ajat. Tollaset pyöriteltävät lelut kestää parhaiten, kun niihin ei tarvitse käyttää hampaita :wink:

Tiimi

Tiimi
Viestimäärä: 64

VS: AKTIVOINTILELUT - Perjantaina, 04.07.2014 klo 18:40  
+
0
Meillä annetaan aamuruoka Busy Buddyn Magic Mushroomista (luoja tota nimeä) ja päivällä jos jää yksin kotiin laitan herkkuja saman merkin "Tug-A-Jug"iin eli narulliseen pulloon. Leluista lähtee järkyttävä meteli joten käy alakerran naapuria sääliksi :D

Mupuinen

Mupuinen
Viestimäärä: 27

VS: AKTIVOINTILELUT - Torstaina, 14.08.2014 klo 18:04  
+
0
Meillä on aktivointileluista tavallinen Kongi ja pallo, joka pudottelee nameja (en muista nimeä). Kumpikaan ei voisi koiria vähempää kiinnostaa. Yritin tarjota jauhelihat Kongista, mutta edes beagle ei erityisemmin kiinnostunut. Ekan kerran jaksoi kymmenisen minuuttia lutsuttaa ja sitten jäi Kongi siihen. Toisella kertaa haistoi ja tuhahti. Pallo taas ei kiinnosta sitäkään vähää, varmaan siksi, että sen sisällä on kuivaa ruokaa. Pitäisi keksiä jotain tooosi herkkua noihin sisään, mutta mitä? Tähän mennessä on Kongiin kokeiltu jauheliha ja maksalaatikko ja palloon nappulat, useampi erilainen kuivanami, kissanruoka ja kuivattu kanafile. Kana oli selvästi voittoisin, sen kanssa jaksettiin jopa kaks minuuttia pyörittää palloa. Loppujen kanssa vain nuuhkaistiin ja pallo jäi keskelle lattiaa. Vai pitäiskö pitää noita nälässä, että alkais paremmin kiinnostaa?
Spkn "Sussu" s. 06/2010, minulla 07/2011 alkaen, lopetettu 12/2013
Beagle "Poitsu" s. 02/2014
Seropi "Milo" s. 12/2013

Tingelstiina

Tingelstiina
Viestimäärä: 510

VS: AKTIVOINTILELUT - Torstaina, 14.08.2014 klo 18:33  
+
0
^Mie oon laittanut välillä osan aamuruoasta kongiin. Luulisi ainakin sellaisen toimivan, paitsi jos ovat kovin ranttuja ruoan suhteen. Ei kait se kongikaan kiinnosta, jos ruoka itsessään ei ole koirasta kiinnostavaa. Oma koirani on perso ruoalle, mutta käytännön syistä on tullut annettua osa aamuruoasta satunnaisesti kongista. Onpa jotain viihdykettä, kun joutuu yksin jäämään ja on sitten sopivasti väsähtänytkin ähertäessään sen kanssa (mie siis jäädytän lihat kongiin).
Vpn 06/13

Mupuinen

Mupuinen
Viestimäärä: 27

VS: AKTIVOINTILELUT - Torstaina, 14.08.2014 klo 19:01  
+
0
Mä olen aina luullut, että beaglet on ahneita, mutta kummasti tuo oma pentu vaan tuntuu tekevän poikkeuksen. Jos ruoka ei ole helposti tarjolla, niin ei kiinnosta. Seropi taas on erittäin nirso. Spesiaalinamia ei ole kummallekaan löytynyt. Juustoa ajattelin vielä kokeilla Kongiin, mutta siinä on aikamoisesti suolaa. Kai se on vaan tyydyttävä kohtaloon ja aktivoitava noita muilla tavoilla.
Spkn "Sussu" s. 06/2010, minulla 07/2011 alkaen, lopetettu 12/2013
Beagle "Poitsu" s. 02/2014
Seropi "Milo" s. 12/2013

  Siirry sivulle: 1 ... 2 3 4
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä25965
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5796
Viestejä yhteensä543760
Uudet käyttäjät tänään2
Viestiketjuja aloitettu tänään2
Viestejä kirjoitettu tänään2
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263511
(Tilastot päivitetty viimeksi 29.03.2020 klo 18:00)