Ohjeet ja säännöt
Takaisin
JUNNUPALSTA - Tiistaina, 27.07.2010 klo 20:47

Junnulan hätäaputietotoimisto: Kysy mitä vaan mistä vaan!

Siirry sivulle: 1 ... 29 30 31

kostajapingviini

kostajapingviini
Viestimäärä: 173

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Tiistaina, 17.12.2013 klo 23:15  
+
0
Nyt oonki sitte ärsyyntyny kunnolla tähän xcoveriin ja netinkäyttöön muutenkin. Joten ehkä luovun tästä puhelimesta. Tilalle haluaisin sellaisen perus näppäinkännykän/sellaisen ihme simpukkakännykän/liu'utettavan kännykän. Ilman nettiä, kameralla kuitenkin. Osaisitteko linkkailla jotain sivuja joista vois noita puhelimia kattella/suosutella puhelimia? :) Nokia tai samsung, ei kauheest väliä.

Inazumah

Inazumah
Viestimäärä: 10

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Sunnuntaina, 09.02.2014 klo 01:58  
+
0
Esim. Gigantin sivuilla on muistaakseni jotain simppelimpiäkin puhelimia ja toki myös eri operaattorien kaupoissa (DNA Kauppa, Elisa Shopit, Sonera) on yleensä ainakin jokunen malli esillä.
Welsh Corgi Cardigan "Remi" s. 27.10.2013
Chinchillat Tepa ja Raksu s. 6.1.2002

Radar

Radar
Viestimäärä: 61

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Maanantaina, 31.03.2014 klo 15:32  
+
0
Mul ois nyt kaks tämmöstä ongelmaa:
1. Mun kaks parasta kaveria on riidoissa, hyvä että pystyvät olemaan samassa huoneessa ilman että eivät pure toisiltaan päitä irti. Ennen siis ovat olleet kavereita,yms. On kiusallista olla, kun kummatkin olettavat, että oon niiden puolella, vaikka musta saisivat selvittää sotkunsa ite. Kuinka ihmeessä nuo voisivat ymmärtää?:eitietoo:

2. Koko meidän luokka on mua ja mun kamuja vastaan. Huulirasvahyypiöt (Tytöt imppaavat huulirasvaa. Oi,siis TUOKSUTA) ja pari meidän luokan ääliötä poikaa ovat ottaneet asiakseen tehdä meidän olosta mahdollisimman tukalan, ja muu luokka on kuin meitä ei olisikaan. Ei me olla niille mitään tehty, lähinnä oltu vaan olemassa. Kuinka tästä selvitään?:mietiskel::eitietoo:
You know how the story goes

kostajapingviini

kostajapingviini
Viestimäärä: 173

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Maanantaina, 31.03.2014 klo 16:43  
+
0
Radar:

1. Tiedän ton tunteen... Sano heille suoraan ettet ole tässä riidassa kummankaan puolella, ja että sua on aivan turhaa sotkea siihen. Ja jos he yrittävät vetää sua mukaan siihen, sano ettei sua kiinnosta tms, ja pyydä heitä selvittämään riidat keskenään. Voi olla ettei sun kaverit kerrasta usko että et tahdo selvittää tätä riitaa, mä oon aika lujastikin joutunut ilmoittamaan että selvittäkää riitanne kahdestaan. Sitten pitää vain sanoa ettet halua puuttua siihen.

2. Mulla on vähän samanlainen tilanne ollut.. Rinnakkaisluokan tytöt ottivat asiakseen kiusata meitä syksyllä liikuntatunneilla, sekä vähän ulkopuolellakin. Ja kaks meidän luokan poikaa ystävysty muutaman tämän luokan tytön kanssa. Niitä on vielä enemmän ko meitä... Mutta me selvittiin siitä niin, että erään kauhean liikkatunnin jälkeen paineltiin suoraan opettajan puheille. Opettaja (joka oli myös meidän luokan ope ja liikunnan ope) kävi rehtorin puheilla puhutteli meitä & rinnakkaisluokan tyttöjä tunnin (se kiusaaminen ei siis ollu mitään pientä vaan huoraks ja läskiks haukkumista, pään hakkaamista seinään jne) ja keräs meiltä ideoita kiusaamisen lopettamiseksi ja sanoi, että jos ei lopu niin ne, jotka sitä kiusaamista tekevät siirretään johonkin toiseen luokkaan. No enää eivät kiusaa eikä me heitä. Tai en tiedä jos puhuvat p*skaa selän takana... Meni tarinoinniksi, mutta jos teidän koulussa on yhtäkään järkevää opettajaa niin menkää puhumaan hänelle, vaikka ei olisi sun luokanvalvoja niin kyllä heitä kiinnostaa, ja välittävät varmasti tiedon omalle opettajallesi. Jos taas ei ole, niin kerro vaikka vanhemmillesi, he varmasti ottavat yhteyttä opettajaasi, tai voitte mennä suoraan luokanvalvojan puheille.

Radar

Radar
Viestimäärä: 61

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Torstaina, 01.05.2014 klo 12:49  
+
0
Mistä löytyisivät nuotit Charmainen kappaleeseen Love reality??? :mietiskel::mietiskel:Niitä ei tunnu olevan missään:eitietoo::eek:. Jos joku tietää, niin kertokaa ihmeessä! Nuo meinaan pitäisi löytyä aika nopeasti...

//muoks.// Siis mielellään ilmaset...
You know how the story goes
(Viestiä on muokattu torstaina, 01.05.2014 klo 12:50)

Radar

Radar
Viestimäärä: 61

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Tiistaina, 16.09.2014 klo 10:49  
+
0
Helppou! Kaverin tunnukset ei toimi, vaikka on varmasti on oikee käyttäjänimi ja salasana... Onko muilla tämmöstä? Salasanaa ei voi vaihtaa, sillä sp-osoite on kadonnut muistista. Ideoita mitä tehdä?:mietiskel:
You know how the story goes

Stu

moderaattori
Stu
Viestimäärä: 2198

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Maanantaina, 22.09.2014 klo 19:13  
+
0
Kappas, miten on mennyt tämmönen kysymys ihan ohi, anteeksi! Kaverisi kannattaa ottaa yhteyttä ylläpitoon (asiakaspalvelu@koirat.com) ja laittaa siihen viestiin ne tiedot, milä on rekisteröitynyt niin pitäis lähtee homma selviämään :)
"Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will."

- Mahatma Gandhi


Wandering & Wondering Down Under

Radar

Radar
Viestimäärä: 61

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Lauantaina, 03.01.2015 klo 11:19  
+
0
Lisää probleemia vaan pukkaa:ttou::nauru:
Onko ideoita kuinka ansaita rahaa? Tarvisin hieman päälle tonnin. Kokeista en saa rahaa, saan kuukaudessa n. 20€. Voishan sitä siitä säästää, mutta kun se on niin pirun hidasta. Onneks ei kuitenkaan mikään tulipalokiire ole :hymy: Mietin et josko menis dogsitter-kurssille, mutta sinne pitää olla neljätoista, ja mulla on viä puoli vuotta siis odotettavana... Mut ideoita?
(kaameen pitkä stoori tuli:cool:)
You know how the story goes

kyselijä

kyselijä
Viestimäärä: 11

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Torstaina, 19.02.2015 klo 07:15  
+
0
Onko mitenkään mahdollista saada koiraa 12 vuotiaana jos vanhemmat ei halua koiraa? onko mitään kikkoja millä ne sais suostumaan? Apua kaivataan!
Tanskalais-ruotsalainen pihakoira uros "Kapu" s.14.3.2016

Tartzu

Tartzu
Viestimäärä: 14

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Tiistaina, 24.02.2015 klo 14:21  
+
0
Kyselijä // Näytä koiran kuvia, äiti meillä lämpenee siten ja toteaa usammankin kerran "on ne kieltämättä aika sulosia."

Ja toinen on että perustele ja keskustelenasiasta. Älä huuda vaan ihan rauhassa esim. ja pyydä perustelut esim. "Ei meille tuu yhtään eläimiä enää."

Ja perustele myös itse vastauksesi jos olet yksin kotona usein ja pelkäät olla yksin niin voit sanoa "oon niin paljon yksin kotona nii ois tekemistä ja ois turvallisempi olla." Ja jos esim. Äiti tykkää käydä lenkillä isän kanssa eikä isä pääse välillä lenkille niin voi sanoa esim. "Jos haluat, siitä voisi tulla sun lenkkikaverikin, kun isä ei usein pääse sun kanssa."

Tässä on jotain neuvoja, mutta muista jos vanhemmat ei millään lupaa niin valitettavati sinun täytyy vain odottaa kunnes asut omassa kämpässä.

Strikku

Strikku
Viestimäärä: 1820

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Torstaina, 26.02.2015 klo 00:46  
+
0
Hyvä neuvo on myös osoittaa, että siitä koirasta pystyisi huolehtimaan. Lenkittää tuttavien ja naapureiden koiria ja voit myös kysyä vanhemmiltasi, voisiko kotiinne ottaa hoidokin esimerkiksi viikonlopuksi.

Tuttavaperheessäni toteutettiin homma niin, että vanhemmat lupasivat, että mikäli talutushihnaa käytetään kuukauden ajan lenkillä kolmesti päivässä, kaksi kertaa vähintään vartin lenkki ja kerran 45 min, koira hankitaan. Oli sää mikä tahansa ja vaikka kavereita olisi ollut kylässäkin. Ei tälle perheelle sitten ainakaan vielä koiraa tullut, koska lapset jaksoivat hommaa vain vähän reilu viikon.
suomenlapinkoirat Rolle ja Bea

When only the best is enough good.

Tartzu

Tartzu
Viestimäärä: 14

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Sunnuntaina, 08.03.2015 klo 15:56  
+
0
Jos joku tietää kuka myy Suomenlapinkoiraa aikusta tai pentua niin tiiätte mitä tehä;)

kyselijä

kyselijä
Viestimäärä: 11

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Maanantaina, 09.03.2015 klo 15:44  
+
0
Kiitos paljon avusta :) Nyt sitten toteuttamaan noita ehdotuksia ;) Jos saan koiran, niin ilmoittelen. Tai jos saan uuden ongelman, niin silloinkin tulette kuulemaan minusta XD
Tanskalais-ruotsalainen pihakoira uros "Kapu" s.14.3.2016

Strikku

Strikku
Viestimäärä: 1820

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Tiistaina, 10.03.2015 klo 19:27  
+
0

Tartzu kirjoitti:

Jos joku tietää kuka myy Suomenlapinkoiraa aikusta tai pentua niin tiiätte mitä tehä;)Lappalaiskoirat ry:n pentuvälityksestä kannattaa katsella :) Kuin myös Paimensukuisten pentuelistalta, sieltäkin löytyy hyviä pentueita. Myös esimerkiksi Apulasta tms sivustoilta voi löytyä, tosin silloin pitää olla tarkkana siitä, keneltä ostaa ja mitä. Facebookin lapinkoiraryhmissä (ainakin Suomenlapinkoirat ja Lapinkoirat) on ainakin aika-ajoin ilmoituksia kotia etsivistä aikuisista ja pennuista :)
suomenlapinkoirat Rolle ja Bea

When only the best is enough good.

Shelttijuniori

Shelttijuniori
Viestimäärä: 7

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Lauantaina, 05.09.2015 klo 20:28  
+
0
Apuva!
Voiko JH koiraa vaihtaa paikan päällä?
Vastatkaa pliis nopeasti koska näyttelyt on huomenna!

Zafir

Zafir
Viestimäärä: 9

VS: JUNNULAN HäTäAPUTIETOTOIMISTO: KYSY MITä V... - Maanantaina, 21.09.2015 klo 09:00  
+
0
Liityin kennelliiton nuorisojäseneksi, ja koiramme lehden pitäisi myös alkaa tulla, mutta tietääkö kukaan kuinka monta kertaa vuodessa se ilmestyy? :)
Tiibetinspanieli Nenemo Little Joe "Toni" s. 2006

  Siirry sivulle: 1 ... 29 30 31
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26153
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5811
Viestejä yhteensä543786
Uudet käyttäjät tänään2
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään1
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263741
(Tilastot päivitetty viimeksi 30.09.2020 klo 22:15)