Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOIRARODUT - Sunnuntaina, 11.04.2010 klo 15:27

Amstaffit ja Staffit

Siirry sivulle: 1 2 3 4 5

jarveli

jarveli
Viestimäärä: 7

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Perjantaina, 11.03.2011 klo 00:35  
+
0
Kertokaas tietävät ihmiset, että sopiiko amstaffi perheeseen jossa on kaksi kissaa? Meitä kiinnostaisi hirveästi staffi tai amstaffi (itseä amstaffi, vaimoa taas staffi) mutta askarruttaa kovasti että sietääkö se kissoja samassa talossa? Lukenut paljon tosta koirasosiaalisuudesta että ei välttämättä tule kovin hyvin toimeen.

lllaura

lllaura
Viestimäärä: 11

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Lauantaina, 19.03.2011 klo 21:29  
+
0
Mullakin olis "muutamia" kysymyksiä staffi/amstaffi-ihmisille :D
Mitä ruokaa syötätte koirillenne? Löytyykö koiriltanne jotain allergioita? Miten koiranne kestävät pakkasia, eli milloinka tarvitsevat takin tms. ja/tai tossut?
Olen miettinyt ensimmäiseksi koirakseni joko staffia tai amstaffia, jälkimmäinen kiinnostaa enemmän. Aika "rajultahan" se kuulostaa, että olisin ekaksi koirakseni ottamassa amstaffia, mutta mikään muu rotu ei kolahda samalla tavalla. Ja omakohtaista kokemustakin löytyy, eli tiedän minkälaisia nämä koirat todellisuudessa ovat ;).

jarveli

jarveli
Viestimäärä: 7

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Torstaina, 24.03.2011 klo 19:41  
+
0
Ei täälä hirveen aktiivisesti vissiin porukka käy.. :D

Hamti

Hamti
Viestimäärä: 19

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Perjantaina, 25.03.2011 klo 10:36  
+
0
Kannattaa rekisteröityä am/staffifoorumille, joka toimii hiukan aktiivisemmin ja saa muutenkin lisää tietoa rodusta.

Meillä ei ole kissoja, joten omakohtaisesti en voi sanoa, miten staffit tulee kissojen kanssa toimeen. Muutenkin se on aika yksilökohtaista, että kuinka vahva saalisvietti on. Uskoisin kuitenkin, että kun pentu tottuu pienestä pitäen elämään kissojen kanssa, niin ongelmia ei tule. Ehkä enemmän miettisin sitä, että miten kissat tulee toimeen koiran kanssa, sillä pentu on utelias, leikit voi olla rajuja ja niin pois päin...

LLLAURALLE sen verran, että meillä syötetään Acanaa, ja se on kohtuu suosittu staffien keskuudessa. Staffifoorumilla on ruokintakeskustelu, josta saa paljon lisätietoa ja omakohtaisia kokemuksia eri merkeistä. Itse haluaisin BARFata, mutta resurssit ei nyt riitä, kun ei ole kunnon pakastinta :/

Allergioita staffeilla esiintyy ja kannattaa kiinnittää huomiota siihen pentua etsiessä. Tutki sukuja huolella, niin voit ainakin minimoida riskit.

Pukeminen on yksilökohtaista, mutta koska am/staffeilla ei ole pohjavillaa, niin takkia on pakko vetää jossain vaiheessa niskaan. Jotkut pukevat enemmän, jotkut vähemmän. Meidän koira on viluinen ja ei pidä märästä, joten sitä puetaan aika paljon. Takki tulee niskaan jos on pakkasta, tulee tai sataa kauheasti. Kaapista löytyy eri paksuisia mantteleita, joita sitten vaihdellaan sään mukaan. Jotkut ei pidä pukemisesta, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että mielummin takki päälle, kuin paleleva koira. Lihakset vetää kylmässä helposti jumiin, joten ihan siitäkin syystä pidän koiran lämpimänä.

Rhyme

Rhyme
Viestimäärä: 39

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Keskiviikkona, 30.03.2011 klo 16:45  
+
0
jarveli// Meiltä löytyy kotikotoa kissa ja omien kokemusten mukaan suurin osa amstaffeista tulee rajojen asettamisen jälkeen ihan ongelmitta toimeen. Vanhempi narttuni tulee toimeen sisätiloissa kissojen kanssa ja ulkonakin jos on tuttu, vieraan kissan tullessa ulkona vastaan on ajatukset hieman toiset. Kuitenkaan en usko että kissa on ongelma varsinkaan jos pennusta asti tottuu.

lllaura// Meillä syötetään tällä hetkellä brit-carea, olosuhteiden pakosta jouduin vaihtamaan nappulalle ja on tullut syötettyä jahti&vahtia, roburia, profinea yms. mutta jahti&vahti ja brit-care sopi parhaiten mun tytöille. Normaalisti ovat barffilla(olleet viimeiset n.3vuotta) ja varmastis siirrän takaisin kun reissailu loppuu.
Mun koirilla ei ole todettuja allergioita, mutta vanhempi narttuni pukkaa hiivaa korvista heti jos on vilja ruoka. Hiivan takia nimenomaan siirryimmekin barffiin aikoinaan.
Meillä on tuolla vahemmalla kilpirauhasen vajaatoiminta, josta johtuen karva on melko ohutta eikä lääkitykselläkään ole paksuuntunut yhtään joten on melko kylmän arka ja takkia pistetään päälle melkeinpä heti jos on alle nollan, aurinkoisilla ja tuulettomilla säillä joustaen. Nuorempi taasen omaa melko paksun karvan amstaffiksi ja takkia lykätään päälle yleensä -5<, kuitenkin taasen aurinkoisilla säillä tai tuulettomilla saattaa olla ettei takkia tarvitse.
Tuo ensimmäinen koira juttu on ikuinen kiistelyn aihe, minun mielestäni mikään koira ei ole varsinaisesti sopiva ensimmäiseksi koiraksi kaikille, vaan se riippuu niin paljon ihmisestä, muualta kerätystä tiedosta, kokemuksesta jne. Itselläni amstaffi oli ensimmäinen koira, mutta mulla oli myös tukijoukot takana(äiti kasvattaa) jolloin ei ollut pelkoa ettenkö voisi ottaa. Ensin punnitsee omat lähtökohtansa ja jos edelleen haluaa amstaffin/staffin niin kasvattajan valinta on seuraava tärkeä etappi, jos valitsee kasvattajan(ja kasvattaja hyväksyy sinut) jonka kanssa asiat natsaa niin on helpomi pyytää apua ja neuvoa tarpeen niin vaatiessa.
Amstaffi, Golden Ferya Arizona Queen "Ruutu" s. 25.04.2010

smoothrose

smoothrose
Viestimäärä: 3

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Torstaina, 02.06.2011 klo 17:41  
+
0
Olen jo pitkään haaveillut omasta koirasta ja nyt olen ajatellut haaveen toteuttaa. Miehen kanssa päädyttiin ensin amstaffiin, mutta sitten kuitenkin käännyttiin enemmän staffin puoleen.

Olisiko täällä ketään staffin omistajaa Keski-Suomesta? Tuntuu, että täällä päin ei staffeja taida olla. Olisi kiva tutustua edes yhteen staffiin ja sen jälkeen koettaa päästä kasvattajakäynnille.

On ollut mukava lukea staffeista kokemuksia. Aina vaan se omalta tuntuu, vaikka monessa paikassa käsketään hankkia joku aivan muun rotuinen koira.
Suomenlapinkoira narttu Jäkäläkummun Riimi "Iita"

heikkiprkl

heikkiprkl
Viestimäärä: 20

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Tiistaina, 14.06.2011 klo 14:26  
+
0
Amstaffeja ollut vuodesta 2002. Ensimmäinen omakoira amstaffi. Pittiä ja staffia katselin sitä ennen mutta kun kävin näyttelyssä amstaffeja katsomassa ja kotioloissa niin ei ollut kahta puhetta mikä tulee enkä ole katunut. Paitsi sillon tällön ku on kämppä sisustettu jota onneksi nykyään tapahtuu hyvin harvoin enää.

Luonteissa on ollut eroa ( 5 amstaffin papereissa ollut minun nimi) ja nyt tuntuu olevan hyvin lähellä ihanne amstaffia luonteen ja ulkomuodon puolesta mikä kotona asuu.
Better to reign in Hell than serve in Heaven

MortemCaput

jarveli

jarveli
Viestimäärä: 7

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Tiistaina, 28.06.2011 klo 12:26  
+
0
Onko oulun tai seinäjoen aluella hyvämaineisia staffin tai amstaffin kasvattajia? Olisi mukava päästä käymään ja katsomaan pentuja ja ihan täysikasvuisiakin koiria ja ennenkaikkea päästä keskustelemaan asiantuntevien omistajien ja kasvattajien kanssa.

Staffi

Staffi
Viestimäärä: 1

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Maanantaina, 01.08.2011 klo 17:57  
+
0

Fay kirjoitti:

Herätellääs hieman tänne keskustelua.

Eli staffi alkoi kiinnostamaan kovasti rotuna. Kertokaas hieman omia kokemuksianne kyseisestä koirasta.

Erityisesti kiinnostaisi kuinka koiranne tulevat toisten koirien kanssa toimeen? Ja onko staffia vaikea kouluttaa sosiaaliseksi? Kuinka pysyy lähellä kun on irti? Entä harrastuspuoli? Millaisina harrastuskoirina pidätte staffeja?

Olen nyt useita luonnekuvauksia lukenut mutta ne ovat kaikki turhauttavankin samantyylisiä. Koska rotu aidosti rupesi kiinnostamaan, etsin sitä "jotain" joka joko hylkäisi rodun tai sitten saisi minut päättämään että "tämä se on". Nyt staffi heiluu tuossa välimaastossa, sillä siinä on monia aivan ihastuttavia piirteitä mutta esimerkiksi tuo muihin koiriin suhtautuminen arveluttaa ja koska etsin harrastuskoiraa, haluan tietää myös siitä puolesta tarpeeksi.




no meillä on 3 vuotias staffi, ja se on erittäin sosiaalinen ilman mitään erikoisempaa koulutusta. se oppi hyvin kaikki normaalit käskyt eli istu, paikka maahan ja seuraa. Jos se on irti niin tulee aika hyvin luokse, varsinkin jos on joku leikkikalu kädessä:wink:.
Kannattaa ihmeessä ottaa staffi jos siitä tykkää ja on kiinnostunut:aurinko:. Staffit on kyllä kovia vetämään, kun ollaan lenkeillä.

Hamti

Hamti
Viestimäärä: 19

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Maanantaina, 08.08.2011 klo 17:09  
+
0

Staffi kirjoitti:


no meillä on 3 vuotias staffi, ja se on erittäin sosiaalinen ilman mitään erikoisempaa koulutusta. se oppi hyvin kaikki normaalit käskyt eli istu, paikka maahan ja seuraa. Jos se on irti niin tulee aika hyvin luokse, varsinkin jos on joku leikkikalu kädessä:wink:.
Kannattaa ihmeessä ottaa staffi jos siitä tykkää ja on kiinnostunut:aurinko:.

Staffit on kyllä kovia vetämään, kun ollaan lenkeillä.



Eiköhän tuo staffien vetäminen ole ihan koulutuskysymys, niin kuin muidenkin koirien kohdalla ;)
Meillä ei koira vedä hihnassa, mutta toki ollaan nähty se vaiva, että ollaan opetettu se kulkemaan oikein.

Demo

Demo
Viestimäärä: 5

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Maanantaina, 12.12.2011 klo 21:16  
+
0
Heipä hei, täällä tämmöinen uros amstaffipitti-sekoitus nimeltä demo :)
Paljon on staffimaisia piirteitä ja roduthan juureutuvat samoista koirista..

Katsaus SATHY RY:n sivuilta:
Vuonna 1936 amerikanpitbullterrieriä ryhdyttiin rekisteröimään American Kennel Clubissa uudella nimellä staffordshirenterrieri. Tämä nimi muutettiin 1970-luvulla amerikanstaffordshirenterrieriksi erotukseksi starffordshirenbullterrieristä, jota Englannin TKC alkoi rekisteröimään 1950-luvulla.


Annenii

Annenii
Viestimäärä: 4

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Keskiviikkona, 08.02.2012 klo 17:44  
+
0
Moikka!
Täältä on varmaan hyvä kysellä, staffeista kiinnostuneena, omistajien kokemuksista ja koiraelämästä.
Vielä ei ihan ajankohtaista tuo koiran hankinta ole, mutta kunhan asumistilanne ym saadaan vakaaksi niin toiveissa oma staffi ja ahkera opiskelu onkin jo alkanut.. :)
Tälläiset siis askarruttaa: Onko staffillasi ollut eroahdistusta? Niin seuran- ja huomionkipeänä koirana varmaan aika altis sille..? Sitten, olisi kiva kuulla millaista elämä staffin kanssa on kerrostalossa ollut, kun ei ole omaa pihaa missä purkaa energiaa ja haistella ja kaivella, ja onko totta etteivät paljoa hauku, (seinänaapureita en tahtoisi kiusata). Kaikkein tärkeimpänä kuitenkin: TERVEYS. Olen tietoinen rodussa esiintyvistä sairauksista, mutta olisi kiva kuulla ihan staffin omistajilta, että millaista on arki ollut, onko kokoajan jotain vikana, miten näkyy arjessa ja kuinka paljon teillä suunnilleen rahaa menee staffin terveyskuluihin?
Ennen kuin koiraa aletaan hankkimaan niin aiomme toki ottaa yhteyttä myös yhdistykseen/kasvattajiin ja tutustua rotuun ihan livenä, sillä vaikka ollaan jo aivan hurahdettu niin rodun kanssa en ole koskaan ollut tekemisissä. Siitä tulikin mieleeni, suosittelisitko jotain tiettyä kasvattajaa tai sulkisitko kokonaan pois?
Kiitos kamalasti jos joku kiinnostuu vastaamaan tiedonjanoiselle! :)

Noona

Noona
Viestimäärä: 224

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Torstaina, 09.02.2012 klo 20:21  
+
0
Moikkis!
Ajattelin kysäistä täällä, kun en parempaakaan paikkaa keksinyt avuksi! :) Elikkä mun pitäis keksiä rodulle sopivia virikkeitä "taistelukoirille" ja kohteena on staffi. Eli ihan vaan kartoitan tässä, että minkälaisia virikkeitä te koirillenne järjestätte ja minkä näkisitte sopivan staffille? Onko jotain juttuja mitä kannattaisi välttää?

keimu

keimu
Viestimäärä: 4291

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Perjantaina, 10.02.2012 klo 21:59  
+
0
Annenii, eroahdistusta varmasti esiintyy ihan normaalissa määrin, mutta ei mielestäni missään nimessä mitenkään erityisen paljoa. Itse en esimerkiksi tiedä yhtään staffia, joka kärsisi ihan oikeasti eroahdistuksesta. Toki nuorena staffeilla on tapana askarella yksinollessaan, mutta tämä menee varmasti enemmän energisyyden piikkiin eikä niinkään ole oire siitä, että yksinolo ahdistaa. Staffi vaan keksii sitä tekemistä, jos ei sitä tarpeeksi saa. Oma, kohta 4-vuotias, urokseni ei ole kuitenkaan koskaan tehnyt mitään tuhoja kotona.

On totta, että staffit ei yleensä paljoa hauku. Mikään hiljainen rotu staffi ei kuitenkaan ole, vaan yleisesti ottaen sitä ääntä lähtee sitten mitä mielikuvituksellimmilla tavoilla. Kannattaa joskus käydä vaikkapa näyttelyissä staffi kehän laidalla kuuntelemassa staffimaista "käkätystä". Kerrostaloasumisen kannalta sitä ääntä ei kyllä normaalisti niin lähde, että se naapureihin vaikuttaisi.

Terveystilanne ei tosiaan staffeilla ole mikään hyvää. Oleellisimpana ongelma rakenneongelmat (kyynärät, polvet, lonkat, selkä) sekä paljon löytyy iho-ongelmaisia ja/tai allergisia/atooppisia koiria. Epilepsiaakin esiintyy jonkun verran.

Kannattaa kirjautua STAFFIFOORUMILLE, joka tällä hetkellä on alhaalla mutta eiköhän se sieltä ensi viikon aikana taas tule käyttöön viimeistään. Joku tekninen juttu meneilään.

Mikäli asut/käyt Lahden seudulla, niin meidän staffiin saa tulla tutustumaan ja varmasti saan paikalle muutaman muunkin staffin kun ajoissa sopii :) Jos asut muualla, niin staffifoorumilla kannattaa huudella oman alueen staffeja, joku varmasti mielellään omansa esittelee.

Noona, mitä varten sä näitä virikkeitä haet? Ihan samanlaisesta virikkeistämisestä staffitkin nauttii mistä muutkin koirat. Eniten staffit yleisesti ottaen varmasti nauttivat kuitenkin enemmän sellaisesta nopeatempoisesta touhuamisesta, missä saa olla vähän fyysinenkin. Meillä tehdään verijälkeä, leikitään leluilla ja aktivointileluilla, piilotellaan juustoa, leikitään "piilosta" metsässä, talvisin vedellään pulkkaa ja kaikenlaista, mitä sitä ikinä nyt keksiikään.

Destroyer

Destroyer
Viestimäärä: 2016

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Lauantaina, 11.02.2012 klo 11:53  
+
0
Sukulainen on suunnittelemassa Staffia ja hänen puolestaan tässä vähän kyselen.

Minkälainen yleisesti terveydentila Staffeilla on? Mua myös kiinnostaa Staffien lonkkanivel-asiat. Onko totta että Staffeilla ns. huonommat lonkat voikin olla paremmat? Huomannut että aika paljon käytetään D- ja C-lonkkaisia koiria "huoletta" jalostukseen (mikä kuulostaa ihan hirveältä omaan rotuun verrattuna) että onko siis totta että esim. D-lonkkaisen lonkat ovat paremmat kuin esim. A-lonkkaisen?

Mua kiinnostais myös hyvämaineisimmat kasvattajat. Olisi kiva jos saisin vaikka yksitysviestein kasvattajasuosituksia perusteluineen.
Pitkätukkaiset Belgianpaimenkoirat Veikka, Yatsi ja Riia - Blogi

keimu

keimu
Viestimäärä: 4291

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Lauantaina, 11.02.2012 klo 13:24  
+
0
D:n lonkka on D:n lonkka, ei siitä mihinkään pääse. Kovasti kuulee perusteluja näiden huonolonkkaisten käytössä siinä, että staffi on niin lihaksikas koira ettei se huono lonkka haittaa. Tosiasia kuitenkin on, että kyllähän se huono lonkka ihan yhtä paljon häiritsee staffia kuin mitä muitakin rotuja. Omasta mielestäni se ei missään nimessä ole ihan OK käyttää D-lonkkaista koiraa ilman perusteltua syytä jalostukseen, mutta tulipa viime vuonna pentue myös E/E-lonkkaisesta koirasta yhdelle pitkä ikäisimmistä kasvattajista :neutral:

Mutta kuten olet itsekin huomannut, niin D- ja C-lonkkaisten käyttö on valitettavasti staffien kohdalla enemmän sääntö kuin poikkeus. Itse en staffia ottaisi esimerkiksi C/C-D/D yhdistelmästä sen enempää kuin mistään muustakaan rodusta. Mutta jos sen pennun oikeasti haluaa kunnollisilla terveystuloksilla niin sitä joutuu sitten ihan oikeasti odottamaan, kun esimerkiksi viimeisen 12kk aikana on tullut 67 pentuetta, joista vaan viidessä on ollut molemmat vanhemmat tervelonkkaiset. Kyynär- ja polvitulokset kun sitten vielä huomioidaan niin luustollisesti terveitä (ja/tai tutkittuja) ei todennäköisesti jää kuin 1-2. En nyt jaksanut jokaista pentuetta katsoa noiden muiden tulosten osalta kun ne ei tuossa suoraan näy. Sitten vielä kun huomioi muut terveysasiat niin lopputulos voi olla sangen masentava...Lisäksi kun vanhempien luonteenseenkin on luonnollisesti syytä kiinnittää huomiota, esimerkiksi (paukku)arkuutta on staffeissa alkanut esiintyä enevissä määrin, mikä ei ole missään nimessä rotutyypillistä tai suotavaa.

Annenii

Annenii
Viestimäärä: 4

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Sunnuntaina, 12.02.2012 klo 12:52  
+
0

keimu kirjoitti:

Annenii, eroahdistusta varmasti esiintyy ihan normaalissa määrin, mutta ei mielestäni missään nimessä mitenkään erityisen paljoa. Itse en esimerkiksi tiedä yhtään staffia, joka kärsisi ihan oikeasti eroahdistuksesta. Toki nuorena staffeilla on tapana askarella yksinollessaan, mutta tämä menee varmasti enemmän energisyyden piikkiin eikä niinkään ole oire siitä, että yksinolo ahdistaa. Staffi vaan keksii sitä tekemistä, jos ei sitä tarpeeksi saa. Oma, kohta 4-vuotias, urokseni ei ole kuitenkaan koskaan tehnyt mitään tuhoja kotona.

On totta, että staffit ei yleensä paljoa hauku. Mikään hiljainen rotu staffi ei kuitenkaan ole, vaan yleisesti ottaen sitä ääntä lähtee sitten mitä mielikuvituksellimmilla tavoilla. Kannattaa joskus käydä vaikkapa näyttelyissä staffi kehän laidalla kuuntelemassa staffimaista "käkätystä". Kerrostaloasumisen kannalta sitä ääntä ei kyllä normaalisti niin lähde, että se naapureihin vaikuttaisi.

Terveystilanne ei tosiaan staffeilla ole mikään hyvää. Oleellisimpana ongelma rakenneongelmat (kyynärät, polvet, lonkat, selkä) sekä paljon löytyy iho-ongelmaisia ja/tai allergisia/atooppisia koiria. Epilepsiaakin esiintyy jonkun verran.

Kannattaa kirjautua STAFFIFOORUMILLE, joka tällä hetkellä on alhaalla mutta eiköhän se sieltä ensi viikon aikana taas tule käyttöön viimeistään. Joku tekninen juttu meneilään.

Mikäli asut/käyt Lahden seudulla, niin meidän staffiin saa tulla tutustumaan ja varmasti saan paikalle muutaman muunkin staffin kun ajoissa sopii :) Jos asut muualla, niin staffifoorumilla kannattaa huudella oman alueen staffeja, joku varmasti mielellään omansa esittelee.



Kiitos vastauksista, nyt on taas vähän vähemmän arvelluttavaa ja enemmän tietoa! Asun Leppävaarassa, mutta kiitos kutsusta myös. En ole koskaan edes käynyt Lahdessa, joten ehkä täytyy kuitenkin etsiä täältä päin näitä pikkupossuja.. Ja kasvattajia löysin lähiseudulta, missä varmaan kans voi käydä tutustumassa..? Ja näyttelyihin ehdottomasti pitää päästä katsomaan kans :) Mutta mitäs luulette, onko rotuun parempi tutustua ihan staffiperheessä vai kasvattajalla, olen vähän kuullut että jotkut yrittää vaan kaupitella ja vähättelee ongelmia yms.. Kuitenkin tuo kuulostas aika oudolta koska ristiriitaisesti olen saanut käsityksen että kasvattakjat nykyään entistä tarkemmin pitävät huolen millaiseen kotiin koira päätyy ja ovat muutenkin enemmän kiinnostuneita..

Fayme

Fayme
Viestimäärä: 2

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Maanantaina, 13.02.2012 klo 23:58  
+
0
Kannataa suunnata foorumeille kunhan aukeavat! Foorumeilta voi bongata myös leppävaarassa asuvia staffeja :) Ja löytyy täältä myös meidän amstaffi pentu. Reippaasti vaan kyselemään ja tutustumaan rotuun.

heikkiprkl

heikkiprkl
Viestimäärä: 20

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Keskiviikkona, 22.02.2012 klo 10:17  
+
0

jarveli kirjoitti:

Onko oulun tai seinäjoen aluella hyvämaineisia staffin tai amstaffin kasvattajia? Olisi mukava päästä käymään ja katsomaan pentuja ja ihan täysikasvuisiakin koiria ja ennenkaikkea päästä keskustelemaan asiantuntevien omistajien ja kasvattajien kanssa.



Niinku koira piirit yleensäkkin niin myös amstaffipiirit on epäsopuset. Joten kannattaa sitten ottaa varauksella ihmisten mielipiteet kasvattajista mitkä on "hyvämaineisia" ja mitkä ei :)

Ääsjoella ei taida kasvattajia olla mutta on siellä kuitenkin ihan asiantuntevia omistajia. samoten oulussa. Minä varsinkin olen hyvinkin asiantunteva :D :D
Better to reign in Hell than serve in Heaven

MortemCaput

RDFC

RDFC
Viestimäärä: 40

VS: AMSTAFFIT JA STAFFIT - Maanantaina, 27.02.2012 klo 11:50  
+
0

Noona kirjoitti:

Moikkis!
Ajattelin kysäistä täällä, kun en parempaakaan paikkaa keksinyt avuksi! :) Elikkä mun pitäis keksiä rodulle sopivia virikkeitä "taistelukoirille" ja kohteena on staffi. Eli ihan vaan kartoitan tässä, että minkälaisia virikkeitä te koirillenne järjestätte ja minkä näkisitte sopivan staffille? Onko jotain juttuja mitä kannattaisi välttää?



Amstaffini kanssa me tehdään nyt varsinkin talvella paljon taakanvetoa (pulkkaan painoa tai rengas tms), ja tyttö nauttii siitä ihan älyttömästi, eli olettaisin että myös miniversio nauttisi hommasta kunhan alottaa varovasti ja suhteuttaa painon koiran kokoon ja kapasiteettiin :) sit myös, kun tuo tykkää olla termiitti ja tuhota kaikkea, niin meillä on pihalla rengas köydellä roikkumassa puussa ja se tykkää sen kanssa riehua kun ei saa autonrengasta rikki (varmaan ainoa asia jota ei saa säpäleiksi, siis ratakiskon palan lisäksi..) sit ihan perus pitkää lenkkiä ja umpihankitreeniä + metsässä tykkää juoksennella. nyt ei tuu muuta mieleen :D

  Siirry sivulle: 1 2 3 4 5
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä28166
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä6324
Viestejä yhteensä545663
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään1
Viestejä kirjoitettu tänään4
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös265827
(Tilastot päivitetty viimeksi 20.04.2024 klo 12:15)