Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOIRARODUT - Lauantaina, 10.04.2010 klo 22:08

Belgianpaimenkoirat

Siirry sivulle: 1 ... 6 7 8 ... 36

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Maanantaina, 20.12.2010 klo 23:05  
+
0
Ohhoh, täytyy kyllä sanoa että tuuria käynyt kun päätit olla ottamatta siitä ed. pentueesta. Minullehan Redi tuli.. hmm kahden viikon harkinta ajalla :D Tai noh koiraa olin miettinyt jo vuosia, siitä asti kun edellinen tervuere narttu, kaunis ku mikä, katosi kotipihalta tuhkana tuuleen enkä tänäkään päivänä tiedä mitä rakkaalle Amilleni tapahtui :suru: Siitäkin on jo 11 vuotta aikaa. Sinä kesänä Oulun alueelta hävisi päälle 100 koiraa eli varastettu se on. Ken tietää..

Mutta siis sattumalta törmäsin Kennel Dordillan sivuihin ja sieltä silmiin bongasi Blue Boy niminen karvapallo häntämutkansa kera :nauru: ja se oli sitte menoa :love:

Oulusta ajettiin päivän reissu Joensuuhun ja kotia kun lähdettiin, sylissä pörröisenä pienenä kasana nukkuin 8vkonen Redi poju :love:

Ja tämä on myös minulle se elämäni koira, onhan meillä ollut vastoin käymisiä yms mutta tuo poika on opettanu mulle niin paljon omilla vinkeillään, että seuraavan tervun kanssa tiedän mitä tehdä, miten tehdä ja mitä jättää tekemättä :peukku:
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi

dronttiedward

dronttiedward
Viestimäärä: 5224

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Maanantaina, 20.12.2010 klo 23:35  
+
0
^ Hyi kamala tuo katoaminen :eek:

Meitä kyllä koeteltiin oikein kunnolla koiranhankinnassa :roll: Taisinkin jo muutama sivu taaksepäin selittää, että ensimmäisellä pennunhaku-reissulla kasvattaja soitti ihan hädissään puolessa välissä matkaa, että perheen aikuinen belgi oli ihan yllättäen ja varoittamatta hypännyt pentuaitaukseen ja purrut sieltä kuuden pennun joukosta just sitä meidän pentua silmään. :ttou:

Käytiin sillon kuitenkin kattomassa pentua, ja oli se niin rassukka sohvalla ihan tokkurassa maatessaan kauluri päässä. Päätettiin yhdessä kasvattajan kanssa, että jätetään Furi vielä viikoksi sinne. Voitte varmaan arvata, että kotimatka ei ollut mikään hilpein mahdollinen ja itkin silmät turvoksiin koko matkan, kun harmitti niin älyttömästi: ekaks oon odottanut sen 10 vuotta koiraa ja viime hetkellä sattuu vielä tämmönen. Voi hyvänen aika.

No, ekasta reissusta viikon päästä saatiin kauluripäinen pentu kotiin, eikä jäänyt viimeiseksi kaulurikerraksi... eikä viimeiseksi silmäntikkaamiseksikaan :-D
the only way to true happiness is to live in the moment and not be worried about the future

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Tiistaina, 21.12.2010 klo 18:54  
+
0
Onpa ollu kamalaa kun koira noin vaan katoaa!
Mun tää uros on Rantavahti I-pentueesta. Vanhin narttu on Fox Smile E-pentueesta ja nuorimmainen narttu on Tarkatan J-pentueesta. Kaikki siis eri kennelistä.

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 22.12.2010 klo 16:49  
+
0
Sain tänään ennakko joululahjan ja vielä parhaan sellaisen :peukku:
Nimittäin Redin lonkka- ja kyynärkuvien lausunnot!
Lonkat B/B
Kyynäret 0/0

eli minulla on täysin terve koira jalkojen osalta :kumarrus: Pään sisällöstä en mee sitte takuuseen :nauru:
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 22.12.2010 klo 17:29  
+
0
Voi miten hienoa Iceberg! Se on kyllä todellakin paras joululahja.

Meillä tota vanhinta ei oo kuvattu,mutta olettaisin,että silläkin olis paikat priimaa. On se niin pitkän ja vauhdikkaan kisauran kokenut mitään oirehtimatta.
Ja nuo muut oon kuvauttanut ja niillä on A-lonkat ja kyynärät 0 kummallakin.

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 22.12.2010 klo 20:39  
+
0
Nyt mulla on tarkoituksena alkaa lihottaan tuota koiraa reippaasti ja alkaa tekee sille treenejä ja hiekkamonttu kiipeilyjä että saisin sille sitä lihasta ympärille ihan reippaasti. Redi on tosi hyvin syöny nyt viimeset 9pvää, syöny paremmin mitä viimesen vuoden aikana. syö nyt kaks ateriaa päivässä ja ruoka häviää kupista, MYÖS nappulat, alta viidessä minuutissa. Kuppi oikein hohtaa puhtauttaan :kumarrus: nyt vissiin löytyi ruuat jotka maistuu. tästä on hyvä jatkaa :peukku:
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 22.12.2010 klo 21:51  
+
0
Että kunnon bodybuildingiä! Tulee Redistä semmonen muskeliäijä oikein.:peukku:

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 22.12.2010 klo 22:18  
+
0
belgilö;

mielummin muskeli äijä ku entä nyt, jätkä tommonen rimppakinttu lyhyt turkkinen rimpula jota luullaan nartuksi xD
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Perjantaina, 24.12.2010 klo 19:52  
+
0
Hyvää joulua kaikille belgien omistajille muunnoksesta riippumatta :enkeli:

Joulukuva
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi
(Viestiä on muokattu perjantaina, 24.12.2010 klo 19:53)

marrja

marrja
Viestimäärä: 81

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Maanantaina, 27.12.2010 klo 21:02  
+
0
Rippu täyttää huomenna 10 viikkoa ja siitä on tullu hirviä peto. Se on nyt parin päivän aikana ruennu käyttää hirveesti hampaita ihmisiin vaikka ennemmin se käytti yllättävän vähän. Aluksi yritin olla välittämättä ja tarjota sille vaan lelua, mutta aina se rupesi hyökkäilemään taas jalkoihin jne. Sitten yritin sitä, että pikkasen napsautin kuonolle, sanoin "ei" ja lähdin pois, mutta siitähän se tyttö innostu ja niin se alkoi haukkumaan/örisemään ja jatkoi lahkeen metsästystä. Mun kipukynnys on niin säälittävä, että en kestä ees pienen pennun hampaita, joten en voi vaan olla välittämättä :D Pakko siis reagoida jotenkin. Ja siskollani on 3- ja 1-vuotiaat pojat, ja koska ne liikkuu älyttömästi ja pentu innostuu siitä niin pakko ois keksiä joku keino millä tota sais häivytettyä niin, että tuloksiakin rupeis näkymään..

SpiralCulture

SpiralCulture
Viestimäärä: 199

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Maanantaina, 27.12.2010 klo 22:12  
+
0
^ Aina jos se puree, niin kiljaise/vinkaise oikein kimeästi tai vie koira arestiin. Itsekkin kun leikin nykyisen koiran kanssa, niin jos käy kipeää niin täälläpäin vinkaisu tehoaa. Ja jos menee ihan pöljäksi eikä kuuntele, niin koira pääsee jäähylle 2-5 minuutiksi.
Isännän ja koiran käytöskoulusta tuon vinkaisun olen napannut, ja yllättävän hyvin on tehonnut :o Ihan yllätyin kun kokeilin ekaa kertaa :D

Mutta jos ei tepsi, niin en kyllä tiiä sitten mitä pitäis tehdä. Ei oo oikein koskaan ollut nilkkoihin kiinnikäyvää pentua talossa :D Ja pennuilla ON terävät hampaat. Käy kipeämpää kuin aikuisen.

Jatta1

Jatta1
Viestimäärä: 11

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Tiistaina, 28.12.2010 klo 17:45  
+
0
Ainakin belgilö taisi kysyä multa jotain siitä armeijasta. Tässä on linkki englanninkieliseen videoon joka kertoo etenkin tyttöjen mahiksista siellä koira yksikössä :)

http://www.youtube.com/watch?v=hIg_YaRRut8

Ja joku muu kysyi että mistä olen kotoisin, niin Israelistahan minä :)

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Tiistaina, 28.12.2010 klo 20:34  
+
0
Oli mielenkiintoinen linkki vaikka en ihan kaikkea ymmärtänytkään. Siellä ainakin saisi kokemusta koirista ja niiden koulutuksesta. Näky olevan maleja paljon.

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 29.12.2010 klo 18:15  
+
0
Meidän sairasloma jatkuu edelleen kauluri päässä :suru:
Haava oli eilen tosi hyvä ja tosi hyvin parantunu, ei ollut turvotusta yms ja leikkauksesta 16pvää. Otin siis kaulurin kokonaan pois.. -.- Eiköhän herra hyvä ollut sitten yön aikana nirhannut ja nuollut haavan läpi kotaisin, haava alue punainen ja osittais auennut, ja turvotus palannut takasin.. ei muutako soitto elääkäriin, uus antibioottikuuri, kauluri takasi päähän, desifiointia ja tulehdusta estävää salvaa.. nyt saa sitte kytätä ja pelätä että tulehtuuko.. kettu..:pyssyt:
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 29.12.2010 klo 20:03  
+
0
Iceberg:
Voi kuinka kurjaa kun tuli takapakkia toipumiseen! Semmosia ne tahtoo olla nuitten haavojen kanssa,että pitää päästä niitä nypläämään.
Meillä oli muistaakseni niin,että kun haava oli parantunu jo niin hyvin,että uskalsi ottaa kaulurin pois niin laitoin sen kuitenkin vielä yöksi ja päivälläkin silloin kun en ollut herraa vahtimassa. Hihnalenkillä otin sen pois jo melko aikaisessa vaiheessa,mutta laitoin sen sisälle tultaessa aina takaisin.Eläinlääkäri sanoi,että uroskoiralle voi olla vaikea pissata kauluri päässä kun ei pääse kunnolla haistelemaan sopivia pissapaikkoja.
Arvelutti kyllä ensin ottaa kauluria pois kun en ollu ihan varma saanko sitä enää takaisin sille.Mutta hyvinhän se onnistui.
Toivotaan pikaista paranemista sinne.

marrja: taitaa olla pentu melkoinen riiviö:nauru:! Meillä ei kukaan koirista oo ollu kovin kova puremaan ihmisuhreja. Niillä on ollu pentuaikana vanhemmat koirat leikkikaverina niin ovat saanu riehua keskenään ja oppia säätelemään puruvoimiaan. Kyllä siperia opettaa jos puree liian kovaa!
Mutta ton nuorimmaisen kanssa kyllä sattu haavereita useinkin kun leikittiin yhdessä patukalla tms. Monesti oli omat näpit vahingossa välissä ja veret tirsku.

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Lauantaina, 01.01.2011 klo 10:24  
+
0
Mitenkäs belgiväen vuosi vaihtui? Täällä vaihtui suht rauhallisesti kun maaseudulla asutaan.
Nää ei onneks muutenkaan reagoi paukkuihin. Uros jopa haluaa mennä ulos katselemaan.Ensimmäisiä paukkuja se ei edes kuullut kun sillä on hieman heikko kuulo,mutta sitten se hoksasi,että ulkona tapahtuu jotain jännää.

Toivotamme kaikille belgeille omistajineen oikein menestyksellistä ja vauhdikasta vuotta 2011!

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Maanantaina, 03.01.2011 klo 18:49  
+
0
Tervuherra säikäytti tänään. Olivat nuorimmaisen kanssa ulkona kun kuulin sisälle ulahduksen. Katsoin ikkunasta ja näin ukkelin seisovan kolmella jalalla. Menin ovelle niin se nilkutti jalallaan maahan astumatta naama pitkänä sisälle.Tunnustelin jalkaa,mutta ei aristanut mistään. Laitoin siihen kuitenkin kylmäpussin. Jonkin aikaa vielä nilkutti,mutta sitten jo käveli normaalisti.
Huh! Seurataan tilannetta,taidettiin kuitenkin selvitä säikähdyksellä.Välillä semmosta menoa pihalla ettei ihmekkään jos sattuu haavereita.:heristel::heristel:

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Maanantaina, 03.01.2011 klo 22:03  
+
0
Täällä vuosi vaihtui sen kummempia ihmettelemättä, Redi ei välittänyt pahemmin raketeista ja paukkeesta. Enemmän hermostutti kun tuo tyttäreni itki pauketta :neutral:

Tänään taas kävästiin elänlääkäri asemalla mutka näyttämässä tuota jalkoväliä, haava on ok vaikka herra siihen käsiksi pääsikin viime viikolla mutta nyt koko nivus alue on ihan kuuma ja punoitusta/ihottumaa täynä, ärtynyt siis jostakin, suuresti epäilen että betadinesta.
Saatiin kuitenki uusi ja tuplasti vahvempi antibiootti kuuri, sekä kortisoni pohjainen salva ihon ärtyneisyyden hoitoon. Vermatil salvalla jatketaan haavan hoitoa, se auttaa pehmittämään haava-aluetta ja pitää kutinan poissa. Toivon mukaan tämä oli viimeinen käynti klinikalla tämän asian tiimoilta, alkaa mun pankkitili näyttää sen verran hepposalta näiden kaikkien käyntien ja lääkkeiden jälkeen :mietiskel:

Mutta jotta jotain hyvääkin, käväsimme samalla puntarilla kun klinikalla kävimme. 14.12 puntarihan näytti 19,9kg, nyt lukemat oli 22,7 kg :kumarrus::peukku: eli 3kg tullu lisää painoa kolmessa viikossa :peukku: Tämä alkaa näyttää jo ihan hyvältä ja näkee kyllä koirastaki että on pyöristynyt :jjei: Lonkka luut ei näy enää katsomalla, selkä ranka ei tunnu niin helposti silittämällä ja uuman/lantion kohta on selvästi "paksuuntunut" :kumarrus: En oo ainakaan turhaan tuhlannut rahojani KennelRehun tuotteisiin kerta näin hyvin on lähtenyt paino nousemaan :peukku:
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Tiistaina, 04.01.2011 klo 05:58  
+
0
Hienoa,että painoa on alkanu tulemaan. Nyt vaan sitten tarkkana,että ei nouse liikaa.:peukku:

dronttiedward

dronttiedward
Viestimäärä: 5224

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Tiistaina, 04.01.2011 klo 16:42  
+
0
^^Jeee hyvä! :jjei:

Meidän pitäis kans miettiä taas uutta tilausta Kennelrehulle, viimeks haettiin 5kg jauhelihaa ja 5kg potkaluita. Nyt ajattelin hakea jotain ihan kunnon lihaa ja rustoluita, ja vielä jotain muuta kunhan vaan keksis...

Meillä saatiin taas uutenavuotena tapella kotona, kun meidän isä ei tajua että koiraa ei päästetä ulos illalla ku raketteja ammutaan. :roll: Tänä vuonna se ihme kyllä vaati vaan yhden raivoamisen ja sen jälkeen Furi sit pysykin tiukasti sisällä. Nuorempana sillä ei ollut mitään ongelmia rakettien suhteen, mut nykyään sitä ei tosiaan voi pitää ulkona ollenkaan tai se sekoaa ihan totaalisesti, on ihan paniikissa ja lähtee pakoon, sinkoilee minne sattuu jne.
the only way to true happiness is to live in the moment and not be worried about the future
(Viestiä on muokattu tiistaina, 04.01.2011 klo 16:43)

  Siirry sivulle: 1 ... 6 7 8 ... 36
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26606
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5838
Viestejä yhteensä543835
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös264404
(Tilastot päivitetty viimeksi 04.12.2021 klo 04:00)