Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOIRARODUT - Torstaina, 13.05.2010 klo 19:51

Bichon frisèt

Siirry sivulle: 1 ... 3 4 5 ... 7

SDNkorento

SDNkorento
Viestimäärä: 32

VS: BICHON FRISèT - Maanantaina, 26.07.2010 klo 19:24  
+
0
^^ Vähän oudolta tuo Danin juttu kyllä kuulostaa, mutta tosi hieno juttu ettei kuvissa kuitenkaan näkynyt mitään poikkeavaa. Sun pitää tosiaan kokeilla sitä hieromista sitten kun se tulehdus on ohi, jos se vaikka auttaisi. Mulle tuli mieleen nivelrikko, mitenköhän eri tavoin se voi ilmetä? Kaverin nuorella bernillä todettiin lievä nivelrikko koiran alettua ontua, mutta Dani ei siis kuitenkaan ole varsinaisesti ontunut... Mutta ei kai siinä kuitenkaan muuta voi kuin seurailla tilannetta. Ja toivottavasti se ei tuosta pahemmaksi mene, että ageilemaankin syksyllä pääsisitte :)
Paper, snow, A GHOST!

Danielle

Danielle
Viestimäärä: 143

VS: BICHON FRISèT - Maanantaina, 26.07.2010 klo 21:57  
+
0
Ymmärtääkseni tuon nivelrikonkin pitäisi näkyä röntgenkuvassa. Mutta en sitten tiedä, jos muutokset olisivat niin pieniä vielä, että eivät siksi näy.

Terveyspalstalla kävin lueskelemassa mielenkiintoista keskustelua lihasjumeista, ja selvisi että korvatulehdus tai joku muu paikallinen infektio ei vissiin estäisikään hierontaa, eli voisin varovasti kokeilla josko venyttelyistä ym. olisi apua. Aika herkästi toki hakeudun eläinlääkäriin, jos Danin ongelmat jatkuu/pahenee. Dani ei tosiaan mitenkään onnu, ja eläinlääkärin mielestä Dani kuitenkin liikkuu suht. hyvin. Eli seurantalinjalla nyt sitten.
Bichon Frise Dani 3/2007
Havannankoira Tilda 1/2008

tildani.vuodatus.net

Agitem

Agitem
Viestimäärä: 1072

VS: BICHON FRISèT - Torstaina, 05.08.2010 klo 22:48  
+
0
Nostelen tätä hieman ylemmäs :---)

Mitäs mitäs. Käytiin tänään koirapuistoilemassa, tavattiin jopa kolme koirankipaletta siellä. Kahden kanssa ei kemiat oikein natsannut, toinen oli jotenkin hiukan liian sählä ja toinen ylirauhallinen joka ei halunnut leikkiä. Siis ei kummankaan kanssa mitään rähinää tai mitään, mutta se leikki vaan oli jotenkin aika vaivasta. Sitten tuli jackrusselinpentu aitaukseen ja ilo oli irti. Telmivät siinä, välillä pennun leikki kävi hiukan rajuksi ja piti toppuuttaa mutta muuten oikein kivasti. Hyvällä fiiliksellä tultiin takaisin ja duunasin sille kotona jonkinmoista aktivointijuttua.

Pistin pakkaseen muutaman "nakkimehujään" eli vettä ja nakkeja mehujääputelossa ja pakkaseen. Huomenna tulossa ilmeisesti kuuma päivä, sopivat varmaan hyvin pureksittaviksi. Lisäksi pistin kastellun pyyhkeen pakkaseen, tänään jo pari kertaa niin että taittelin jäätyneen pyyhkeen sisään nakinpaloja joita tuo sai etsiä mutta huomenna kelpaa todennäköisesti hyvin ihan vaan viilentämässä. Lisäksi pistin raakaa jauhelihaa luun sisään (siitä tuli ihmeellisen maistuva yllättäen) ja huuhdellun kurkkupastilliaskin sisään myös, se repi sen auki minuutissa ja nassutti lihan lisäksi vähän paperiakin suihinsa :---D

Illalla käytiin lenkkeilemässä, koiratuttuja näkyi paljon ja pääsi tutustumaan lähemmin moneen sekä nähtiin eräs rotutoveri jonka kanssa kuljettiin samaa matkaa. Huomenna kattoo mitä tehdään, varmaankin pistän vaijerin pitkästä aikaa pihaan ja nautitaan auringosta.
no you don't know what it's like
welcome to my life

hauvva

hauvva
Viestimäärä: 11

VS: BICHON FRISèT - Tiistaina, 17.08.2010 klo 20:26  
+
0
moi taas :)) niin yhdessä vaiheessa puhuin täällä että haluaisin tämän rotuisen koiran jne. niin nyt me ensi talvella luultavasti saadaan tämmöinen pumpuli veitikka;D olen paljon erilaisia koira kirjoja lukenut:bichon frise kirjoja,koulutus kirjoja,kirjoja eri sairauksista jne. mutta haluaisin nyt kysyä,että:minkä ikäisenä bichon frise pääsee agilityyn ja tokoon?:D oltaisiin nimittäin kovastikkin kiinnostuneita noista..näyttelyissäkin on tarkoitus käyttää.mitä ruokaa te annatte bichoneillenne?siis minkä merkkistä?ja kuinka paljon? ((: ps.kiitti,jos ees joku vastais 8D -hauvva
hauvva

Agitem

Agitem
Viestimäärä: 1072

VS: BICHON FRISèT - Keskiviikkona, 18.08.2010 klo 21:56  
+
0
hauvva, yleisesti pienemmille koiraroduille sopiva aika aloittaa agility on kun koira on ruumiillisesti tarpeeksi kehittynyt, eli noin yhden vuoden tienoilla. Sitä ennen lajiin voi turvallisesti tutustua harjoittelemalla ohjausta ja hyppyesteitä ilman rimoja pienissä määrin. Opetat koiran ottamaan kontaktia, pysymään turvallisesti irti ja tulemaan luo käskystä, hakeutumaan vierelle, myös sinusta irtoamista on hyvä treenata. Tärkeintä on opettaa koira lukemaan ohjausta. Kun perusjutut kuten vapaanapysyminen, irtoaminen ja vierelletulo on kunnossa, pääsette sen ajan koittaessa nopeammin vauhtiin kun aloittelette kunnolla.

Sinun kannattaa tutustua agilitysta kertoviin kirjoihin ja videoihin esimerkiksi kirjastossa, mutta ennen pennun "kypsymistä" kannattaa harjoitellessa pitää mielessä, ettei missään nimessä saa rasittaa pentua liikaa. Ensimmäiset kenttääntutustumiskerrat kannattaa viettää vain leikkien, mutta alusta asti kannattaa tehdä selväksi että leikkiä saa vain luvasta: opeta koiralle sana, kuten "leikitään" (lausu aina juuri ennen kuin otat lelun esiin) niin koira jatkossakin tietää, milloin on sopiva aika leikkiä. Näin toivottavasti vältytään siltä että koira yrittää kokoajan pelleillä treeneissä: rata on vakavasti otettava paikka, mutta hauska sellainen. Jos koira yrittää leikkiä vaikka lupaa ei ole annettu, älä noteeraa. Pelleilystä "jäähylle" --> suoritus loppuu siihen, jos ei esimerkiksi tule luokse tai säntäilee, aitaan kiinni ja seuraava koirakko kehiin.

Meillä nappulana toimii HH Champion ja mukaan vaihtelevasti jauhelihaa, riisiä, piimää, viiliä, kanaa, broileria, lihapullia, kaupan märkäruokia, mitä löytyykään. Nappulaa se n. 30/35g ja lisäksi näitä edellämainittuja tai vihannesta sen verta että menee kivasti sekaisin.

Onnea uudesta perheenjäsenestä!
no you don't know what it's like
welcome to my life

hauvva

hauvva
Viestimäärä: 11

VS: BICHON FRISèT - Sunnuntaina, 22.08.2010 klo 09:38  
+
0
kiitti paljon asiantuntevista vastauksista!:D varmasti jatkossakin kirjoittelen tänne ja ilmoittelen sitten kun talvella se koira on tullut! -hauvva
hauvva

Agitem

Agitem
Viestimäärä: 1072

VS: BICHON FRISèT - Maanantaina, 30.08.2010 klo 20:30  
+
0
Tytöltä poistatettiin tänään iltapäivällä hammaskivet eläinlekurilla, raukka oli ensimmäistä kertaa rauhoitettavana ja herättyään vielä hieman töttöröö. Kotona kokoajan semmoinen "mitä ihmettä, mitä tapahtuu?" ilme ja vähän tönköt liikkeet ja huikea väsymys. Annettiin kevyesti tuttua märkäruokaa tuossa, eläinlääkäri suositteli tarjoamaan koska ei ollut syönyt koko päivänä mitään, mutta varautumaan siihen että saattaa olla huonovointinen. Kuitenkaan ei ole ainakaan tässä puolen tunnin sisään tullut ulos, eli tuskin on tullakseenkaan. Tarjotaan vähän ajan päästä uudestaan samanlainen annos, tyttö vaikuttaa nälkäiseltä.

En ole vielä käynyt vilkaisemassa suuhun koska koira on aika epävarma ja väsynyt, en halua stressata. Heti huomenna aamulla sitten vilkaisen ja oletan näkeväni valkoisuuttaan hohtavat hampaat :-) tyttöä ei saa edes lenkittää tänään, pihapissatukset ja siinä se. Onneksi typy ei olekaan kovin taipuvainen ahdistumaan jos liikunnantaso romahtaa hetkeksi.

Kynnet myös leikattiin ja anaalit tyhjennettiin :peukku:
no you don't know what it's like
welcome to my life

lurulude

lurulude
Viestimäärä: 1

VS: BICHON FRISèT - Maanantaina, 20.09.2010 klo 21:28  
+
0
Moi kaikki!

Olemme kiinnostuneet hankkimaan bichon frisen (tai ehkä havannankoiran, eikös sekin ole vähän allergisoivaa sorttia). Ongelma on vain se, että ensin pitäisi katsoa olenko allerginen kyseisille hauvoille. Tyttäreni olisi kovin innoissaan ottamassa koiraa, mutta ensin pitäisi tutkia ja sitten vasta hutkia. :hymy:

Mietimmekin siis sellaista, että olisiko Tampereen suunnalla ketään bichonin omistajaa joka voisi antaa koiraansa meille hoitoon esim viikoksi. Varsinkin jos olisi menossa jonnekin reissuun niin täällä olisi hoitopaikka tarjolla!

Asumme siis Tampereella Messukylässä omakotitalossa. Perheessä on minä ja kaksi lasta 10v tyttö ja 6v poika.

Ottakaa yhteyttä jos on kiinnostusta!:aurinko:
jenni
(Viestiä on muokattu maanantaina, 20.09.2010 klo 21:29)

Agitem

Agitem
Viestimäärä: 1072

VS: BICHON FRISèT - Lauantaina, 09.10.2010 klo 21:56  
+
0
^ allergia on usein myös yksilökohtaista sekä koiran että ihmisen osalta. Vaikka saman rodun toinen edustaja ei sinua allergisoisi, toinen saattaa. Toki ajattelemasi järjestely on parempi kuin ei mitään, mutta mikäli podet allergiaa, suosittelisin miettimään vielä kerran. Tiedän myös tapauksia joissa oireet koiraan ovat puhjenneet vasta myöhemmin.

Mutta toivon kaikkea hyvää ja toivottavasti hauva teille sopii :enkeli:
no you don't know what it's like
welcome to my life
(Viestiä on muokattu lauantaina, 09.10.2010 klo 21:56)

carolyn

carolyn
Viestimäärä: 5

VS: BICHON FRISèT - Tiistaina, 12.10.2010 klo 00:21  
+
0
Terve kaikille!

Kertokaapa mitä kaikkia hauskoja tai omituisia juttuja on teidän bichoninne tehnyt? Tai jos on yllättänyt teidät jollakin taidolla?

Meillä on 7v Bichon narttu ja uusi pentu tulossa muutaman viikon päästä.
Koiramme näkee unia joka yö,ja yleensä haukkuu ja potkii kovin unissaan.Ilmeisesti vauhdikkaita unia=).
Mutta kerran päiväunien jälkeen ryntäsi suoraan ovelle vinkumaan innoissaan. Yleensä käyttäytyy niin vain kuin joku on tulossa. Kukaan ei kuitenkaan ollut soittanut ovikelloa,eikä hän käyttäydy niin halutessaan uloskaan.Ajattelin kuitenkin käyttää ulkona ja kun avasin oven niin alkoi kauhea yli-innokas rynniminen ulos (yleensä käyttäytyy niin vain kuin ollaan uudessa paikassa ja on innoissaan et päästään johonkin jännään paikkaan).
Ei siis normaalia mennään pissalle käytöstä. Ajattelin et katsotaan minne sitä mennään ja suunta oli suoraan meidän autopaikallemme kerrostalon pihalla. Auto oli poissa kun mieheni oli töissä,mutta siihen jäätiin ihmettelemään.Mihinkään ei suostunut hievahtamaan,ei sisälle eikä pissalle. Jouduin kantaa sisälle,mutta sisällä sama kuvio toistui. Eli edelleen vaati päästä ulos ja rynnättiin parkkipaikalle ihmettelee. Oli niin outoa käytöstä että oli pakko soittaa miehelleni,että onko hänellä kaikki hyvin. Ainoa selitys mitä keksin käytökselle,että koiramme olisi nähnyt jotain unta jonka herätessään uskoi todeksi.Mitä unta sitten näkikään,niin se jäi arvoitukseksi=)

Yksi kerta hän yllätti minut erinomaisella hajuaistillaan.Oltiin tulossa normaalilta lenkiltä takaisin,kunnes tultiin meidän kerrokseen käytävään.Hän alkoi haistelemaan ilmaa ja niin alkoi iloinen vinkuminen ja rynnistys sisälle.Oli meinaan haistanut käytävässä äitini tuoksun joka oli hetkeä sitten kävellyt meille sisään.Vaikka olen huomannut aikaisemminkin hyvän hajuaistin(varsinkin ruuan suhteen=),niin tämä yllätti minutkin.


Näitähän vois kertoilla lisääkin,mutta aloitetaan näillä.
Kertokaa mitä teillä on tapahtunut ja sattunut?

Danielle

Danielle
Viestimäärä: 143

VS: BICHON FRISèT - Torstaina, 14.10.2010 klo 02:49  
+
0
Pitkästä aikaa taas kirjoittelen.

Danin kanssa sattunut ainakin sellaista, että viime uutena vuotena valvottiin kaverin kanssa aamuun ja juteltiin kaikkea. Sitten ihan yllättäen Dani pissasi keskelle olohuonetta, mikä oli outoa, koska se on 100% sisäsiisti. Päätettiin silloin kaverin kanssa, että nyt viedään koirat ulos ja mennään nukkumaan. Päästiin sitten ulos, ihan vain huomataksemme että seinänaapurin parveke oli tulessa. Kutsuttiin sitten tietysti palokunta ja herätettiin ne naapurit, jotka olivat nukkumassa.

Sitä on sitten jälkikäteen tullut miettineeksi, että pissasiko Dani siksi, että haistoi jotain. Kyse ei ole liian pitkästä ulkoilutusvälistä, eikä koirat saaneet normaalia enempää ruokaakaan tms. Ikuiseksi arvoitukseksi jää tämä juttu.

Olen tämän jutun kertonut jollain muullakin foorumilla muistaakseni, kun asia on tosiaan itseäni ihmetyttänyt hiukan.
Bichon Frise Dani 3/2007
Havannankoira Tilda 1/2008

tildani.vuodatus.net
(Viestiä on muokattu torstaina, 14.10.2010 klo 03:01)

Agitem

Agitem
Viestimäärä: 1072

VS: BICHON FRISèT - Lauantaina, 16.10.2010 klo 14:15  
+
0
Eilen illalla tapahtunutta, ei niinkään erityisen hauska mutta tavallaan käväisi hetken mielessä että onkohan tässä perheessä arvojärjestys vähän pielessä :viheltel:

Koira oli taas hypännyt mun sänkyyn ja kun menin illalla nukkumaan, se nuoli takapuoltaan siinä mun just pestyjen lakanoiden päällä. Nuoleskeli oikein äänekkäästi ja päästeli ärsyttäviä kurkkuääniä, ja koska olen tosi herkkä reagoimaan illalla kaikkeen ääneen, aattelin et nyt hitto menet siitä omaan petiis nukkumaan. Nostin koiran lattialle ja käskin mennä omaan petiin tutumaan. Katteli mua hetken ihmeissään, sitten sen ilme kirkastui ja koki jonkinlaisen valaistumisen hetken, hyppäs takaisin mun sänkyyn ja asettui mukavasti nuoleskelemaan prsettään mun vastapestylle tyynylle :ttou: ei siinä mitään, pistin koiran alas ja nukuin loppuyön tämä tieto takaraivossa mukavasti paukuttaen.

No mutta, kyllä koira paikkansa tietää, se vaan nyt saa olla sängyssä :) piti opettaa se sieltä pois mutta ei olla vielä päästy yksimielisyyteen asiasta, mielestäni se olis koiran niveltenkin kannalta tärkeää koska esim. oma sänkyni on aika korkea ja alasmeno varmaan raastaa jalkoja, mutta enpä tiedä sitten ... se on vaan niin ihana siellä ettei nuo muut oikein luopuis.
no you don't know what it's like
welcome to my life

Mintu

Mintu
Viestimäärä: 34

VS: BICHON FRISèT - Perjantaina, 14.01.2011 klo 18:28  
+
0
Heips! Täällä ilmottautuu uusi bichonin omistaja... Pikkuinen on ollut meillä tosin jo useamman kuukauden mutta kuitenkin.

Meidän tyttö on kyllä todella vauhikas tapaus ja sillä on ihan outoja tapoja... esim. aina ennen kuin juo, pitää tassu kastaa ensin vesikupissa. Tiedä sitten kokeileeko se veden pintaa vai lämpötilaa mutta outoa. :mietiskel: Pikkuinen myös innostuu aina hirveästi jos saa vaikka dentastixin niin sitähän ei voi vaan syödä, vaan sitä pitää ensin heitellä ilmaan ja sen jälkeen leikkiä ja kieriä sen päällä...:nauru:
Bichon frise 07/2010

Huguette

Huguette
Viestimäärä: 4

VS: BICHON FRISèT - Tiistaina, 18.01.2011 klo 17:26  
+
0
"Nakkimehujää"!! Loistava idea! :D Aku rakastaa nakkeja, joten se varmasti sekoaa tuollaisista "jätskeistä". Toivottavasti tulee hellekesä, että pääsen kokeilemaan niitä. :)

Aku on jo päälle kolme vuotta mutta leikkii edelleen joskus vesikupillaan. Jos herra kokee, hänellä on tylsää, hän työntää koko kuononsa vesikippoon ja "puhaltelee" sinne ilmakuplia. Myös tassuja on välillä kiva pestä vesikupissa. Ihmeellistä käyttäytymistä kyllä!

(Eikä dentasticksiäkään voi leikkimättä syödä! Vähän sitä pitää ensin metsästää ja kurittaa :D)

Milka

Milka
Viestimäärä: 8

VS: BICHON FRISèT - Tiistaina, 25.01.2011 klo 17:38  
+
0
Täältäkin löytyy yksi valloittava valkoinen pörröpää ;)
Milka täyttää heinäkuussa kolme, mutta vauhtia löytyy paljonkin. Uiminen ei kuulu vahvuuksiin, ekana kesänä hyppäsi mun perässä järveen laiturilta vähän liian syvälle, niin hivenen säikähti. Sen sijaan veneilystä nauttii kovasti, pelastusliivit ilmestyy eteen, niin naama loistaa ja häntä heiluu vimmatusti! Nakkimehujää kuulosti todellakin hyvälle, koiran kulmasta jos ajattelee :) Nyt se hellekesä, niin päästään testaamaan.

Mintu

Mintu
Viestimäärä: 34

VS: BICHON FRISèT - Keskiviikkona, 26.01.2011 klo 10:36  
+
0
Viihtyykö teidän muiden koirat ulkona näin talvella? Meillä tuo on kyllä aika herkkänahkainen eikä yli kymmenen asteen pakkasella liikkuisi muuten kuin pakolliset pissitykset. Muutenkin kun vähänkin tuulee niin kotiin pitäisi heti olla menossa. Saa nähdä että jos tuostakin lenkkeilijä saadaan kun ilmat vähän lämpenee.
:aurinko:

nyt kun Nukalla on ikää jo noin 7 kuukautta alkaa tyttö olla myös akamoinen jääräpää. Mitään temppuja tai luoksetuloa ei muka ymmärrä jos ei ole herkkuja kädessä... tiedä sitten johtuuko tuo iästä vai sukupuolesta mutta toivotaan että menee ohi jossain vaiheessa. :roll:
Bichon frise 07/2010
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 26.01.2011 klo 10:36)

Milka

Milka
Viestimäärä: 8

VS: BICHON FRISèT - Perjantaina, 28.01.2011 klo 22:50  
+
0
Meillä liikutaan muuten ihan hyvin, mutta tosi kylmillä ei meinaisi vauhtia olla mihinkään, ilman tossuja. Niilläkin kävely vähän hankalaa, mutta kuitenkin reippaampaa, kuin ilman. Ja välillä juostaan sitten ihan hulluna, että vaikeaa on. Välillä on vähän huolestuttanut tämä touhu, mutta kerta sitä liikun-en liiku - ongelmaa muillain on, niin en sitten huolestu täysillä. Ehkä tuo "ongelma" on joku rotuun liittyvä vaje kaiken muun ihanuuden keskellä ;) <3

Agitem

Agitem
Viestimäärä: 1072

VS: BICHON FRISèT - Lauantaina, 29.01.2011 klo 22:36  
+
0
Kyllä oma bichoni on kanssa semmosenluokan pänttipää kun sille päälle sattuu, mulkoilee tosi murhaavasti jos sateella mennään yhtään omaa katua pidemmälle :nauru: eli mikään jokasään puudeli ei tosiaan ole kyseessä. En menis näiden kanssa huolestumaan satunnaisesta haluttomuudesta ulkoilla, oma ainakin löytää syitä kaikenlaiseen tahalliseen perseilyyn ihan mistä tahansa, vaikkapa jos reitti ei ole juuri se haluttu ...

Tänään aloitin opettamaan tyttöä keilaamaan! :nauru: Uhkailin jo vanhemmille että ensi kesänä tämä koira keilaa paremmin kuin te, nyt vaan ahkeraa treeniä ja kesällä keilakisat pystyyn, valmennan koiran kaatamaan joka ikisen keilan! Onneksi on pienellä vielä sellainenkin valtti käytössä, ettei huijaaminen omatuntoa kolkuta; pallon sijaan voi keilat toistaiseksi huidella maantasalle myös kuonolla .... :viheltel:
no you don't know what it's like
welcome to my life

Danielle

Danielle
Viestimäärä: 143

VS: BICHON FRISèT - Torstaina, 03.02.2011 klo 05:11  
+
0
On ihan rotuun kuuluva ominaisuus tuo ajoittainen jästipäisyys. Toiset ovat tietysti tässäkin asiassa "pahempia" kuin toiset. Bichonin omistajan pitääkin olla vielä koiraansakin itsepäisempi, että pärjää jääränsä kanssa:kieli:.

Dani kuuluu ehdottomasti siihen pahempaan jääräpää-osastoon. Ihan tuttua meilläkin tuo, että mennään sinne minne huvittaa, jos ylipäätään huvittaa. Meillä pakkasella kuljetaan melko mielellään, mutta sadekelillä Dani-prinsessa kulkee ihan ylihitaasti jossain kaukana perässäni. Ei raukka tajua, että nopealla kävelyvauhdilla olisi takaisin kotona paljon aiemmin:nauru:. Minä näet ulkoilutan säällä kuin säällä vähintään yhden pitkähkön lenkin.Ihan pahimmilla pakkasilla ja esim. kunnon lumimyräkän sattuessa täytyy toki ulkoilua hivenen kohtuullistaa.
Bichon Frise Dani 3/2007
Havannankoira Tilda 1/2008

tildani.vuodatus.net

AnniHelena

AnniHelena
Viestimäärä: 48

VS: BICHON FRISèT - Sunnuntaina, 06.02.2011 klo 14:30  
+
0
Moikka!
En omista bichon friseä, mutta minulla on ollut tässä jo melko pitkään oikea koirarotu hakusessa ja olen alkanut harkita tätä rotua hyvin vakavasti. Ja nyt olen huomannut, kun olen kasvattajien sivuilta katsellut koiria, että usealla bichonilla on silmien ympärillä punaista/ruskeaa. Onko tämä jotain silmästä tulevaa eritettä vai kertooko silmätulehduksesta vai kenties allergiaa? Onko nämä karvat vaikeana pitää valkoisina ja miten pidätte ne valkoisina? ( Nolottaa kysyä tätä, mutta en ole löytänyt vastausta muualta...:nolo:)
Ja sitten haluaisin tietää, että mihin asioihin mun kannattaisi kiinnittää kasvattajissa huomiota, että löydän juuri sen oikean kasvattajan ja pennun? Olen tutkinut kasvattajien kotisivuja melkoisesti ja käynyt jonkun verran näyttelyissä katsomassa bichoneitten kehää, mutta koska tämä olisi ensimmäinen koirani (niinkuin tekstistä huomaa :nauru:) en osaa ajatella, että mistä tiiän että tämä kasvattaja on juuri se oikea..
Niin ja trimmaatteko bichoninne itse vai käytättekö trimmissä? Onko trimmissä käyttäminen kuinka hinnakasta? entä onko trimmaamisen opettelu vaikeaa?
Harrastatteko bichoneittenne kanssa muuten tokoa tai agilityä? Olen kiinnostunut kummastakin harrasteesta ja agilityä olen harrastanutkin jonkun verran siskoni setterin kanssa...
Kiitos vastauksistanne! :aurinko:
Parsonrussellinterrieri Tico syntynyt 09.05.2011, kotiutuu 21.07.2011
Blogi: http://ticonareena.blogspot.com/

  Siirry sivulle: 1 ... 3 4 5 ... 7
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä25919
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5794
Viestejä yhteensä543785
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään1
Viestejä kirjoitettu tänään1
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263332
(Tilastot päivitetty viimeksi 27.01.2020 klo 23:15)