Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOIRARODUT - Sunnuntaina, 03.10.2010 klo 22:16

Griffonit

Siirry sivulle: 1 ... 9 10 11 ... 14

Esme

Esme
Viestimäärä: 182

VS: GRIFFONIT - Tiistaina, 10.09.2013 klo 16:21  
+
0
Griffon , voihan saakelin saakeli :suru: Ehdin sulle tänään säpon näppäillä ennenkuin täällä kävin. En voi sanoa mitään enempää kuin että jaksele, halauksia halauksia halauksia... Nyt ärsyttää koko mun säpo viesti. Höh.
Schipperke 21.02.2002-
Novascotiannoutaja 29.12.2011-

griffon

moderaattori
griffon
Viestimäärä: 5795

VS: GRIFFONIT - Tiistaina, 10.09.2013 klo 19:10  
+
0
^No älä nyt tommosesta ärsyynny ja surkuttele :) Oli ihana saada sinulta sähköpostia, mihin vastasinkin jo. Laku oli sen verran sairas, ettei sillä ollut enää hyvä olo. Nyt se seurailee meitä pilvenreunalta "mustapartaisena koiraenkelinä" ja pitää sieltä käsin noita nuorempia ojennuksessa :)

Isosti haleja takaisin!
Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
Kuvia omista koirista
Muistoissa Laku 2002-2013

Babymonkey

Babymonkey
Viestimäärä: 3

VS: GRIFFONIT - Torstaina, 12.09.2013 klo 16:54  
+
0
Näinhän tässä sitten kävi... mulla on nyt kaksi griffonia :D
Uusi tulokas on nimeltään Honey, reipas 4kk brabbari tyttö :
Mutrusuu


Honey&Baby


Tasotukseks pitää lisää viel Babyn kesäkuva;)

griffon

moderaattori
griffon
Viestimäärä: 5795

VS: GRIFFONIT - Torstaina, 12.09.2013 klo 20:58  
+
0
^Hih, mikä otus :nauru:
Mutta voi jestas miten söötti tuo brabbarityttö :love: Kaverukset näyttää tulevan hyvin toimeen.
Niinhän siinä yleensä käy, että kun ensin otat yhden griffonin, pian niitä on kaksi. Tai kolme :cool:
Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
Kuvia omista koirista
Muistoissa Laku 2002-2013

mitsu

mitsu
Viestimäärä: 25

VS: GRIFFONIT - Torstaina, 26.09.2013 klo 16:30  
+
0
Voi että kun en oo aikoihin käynyt täällä ja heti ensimmäisenä tuli noita suru-uutisia Laku-herrasta, vaikka onhan tuosta viestistä jo näemmä aikaa. Voi itku, kun juuri eilen kuulin yhden toisenkin griffonherran taivaaseen siirtymisestä. Mutta niin se vaan on, että ei nuo otukset ikuisesti voi elää vaikka niin ehkä haluttaisiinkin :( Rankkaahan se tietysti on, kun se koira on kuitenkin ihan kuin mikä tahansa muu perheenjäsen.

Meidän Luumusta on kasvanut jo iso poika ja kohtahan se onkin jo 1,3v. Kamalasti haluaisin sille kaverin mutta en kyllä ole edes yrittänyt (uskaltanut) kysellä että olisiko jollain tulossa pentuja. Koska kyllähän kaikki tietää että kuinka siinä sitten käy..:nauru:
https://www.facebook.com/ewokluumu
ewoklife @ instagram

blaa

blaa
Viestimäärä: 1

VS: GRIFFONIT - Tiistaina, 15.10.2013 klo 17:51  
+
0
Huhuu,onko keskustelu vielä käynnissä?
No,kokeillaan!

Neljä vuotta sitten tuli tilaisuus hommata koira ja pitkään pallottelimmekin petit brabanconin ja toisen pienikokoisen rodun välillä. Ei tullut brabanconia silloin, mutta nyt olemme jonkinaikaa pohtineet mahdollisuutta että taloudessa hääräisi yhden karvakorvan sijasta kaksi. Ja tälläkertaa ykkösrotuvaihtoehtona brabancon (oikeastaan muita vaihtoehtoja ei edes ole :roll: ).

Ainoa asia mikä rodussa mietityttää on terveys. Pieniä rotuja vaivaavista ongelmista olen lueskellut jo aiemmin ensimmäisen koiran vuoksi, mutta griffonista haaveillessa vastaan ovat tulleet mm. mahdolliset hengitysvaikeudet lyhyen kuonon vuoksi sekä viimeisimpänä syringomyelia. Tämän kaltaisista asioista kaipailisin vielä lisätietoja.

Griffoniyhdistyksen kasvattajasivut on koluttu useampaan kertaan läpi, mutta valinnanvaraa on paljon, eli jos jollain on hyviä kokemuksia luotettavasta kasvattajasta jolta asioista voisi kysellä, saa laittaa yksäriä :peukku:

Whiteberry

Whiteberry
Viestimäärä: 4

VS: GRIFFONIT - Maanantaina, 21.10.2013 klo 13:38  
+
0
Olisiko kiinnostuneita griffonien syysmeetinkiin Vantaalla?

Esme

Esme
Viestimäärä: 182

VS: GRIFFONIT - Lauantaina, 14.12.2013 klo 18:48  
+
0
Messari on vaarallinen paikka! Siellä saattaa "vahingossa" istua pitkään katselemassa griffonien kirjoa ja ihastua bruxeihin.... Olin niin varmasti päättänyt että jos/kun joskus griffoni tulee, se on brabbari b&t. Nyt mieskin sanoi että oikeastaan, noi karvanaamat on vielä söpömpiä. Eihän tästä tule mitään. :eek: :hymy: No, katsellaan, katsellaan...
Schipperke 21.02.2002-
Novascotiannoutaja 29.12.2011-

griffon

moderaattori
griffon
Viestimäärä: 5795

VS: GRIFFONIT - Sunnuntaina, 15.12.2013 klo 22:49  
+
0
^Hih :nauru: Voihan siinä käydä niinkin, että ensin otat sen bruxin ja sen jälkeen brabbarin (vaikka kaikki värivariaatiot :viheltel: )
Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
Kuvia omista koirista
Muistoissa Laku 2002-2013

muzzle

muzzle
Viestimäärä: 13

VS: GRIFFONIT - Lauantaina, 11.01.2014 klo 17:09  
+
0
Argh... Täältä kirjoittaa koirakuumeileva opiskelija. Kyllä tuon rodun valinta on niin vaikeaa. Mielessä pyörii villakoiraa, Italianvinttikoiraa ja tietysti petit brabancon.

Tuo rotu vaikuttaa niin täydelliseltä! Griffonit varastivat sydämen heti. Kompakti koko, ihana luonne ja kiva ulkonäkö. Olen ehtinyt virittää suunnitelmia ehkä hiemankin pitkälle - suunnittelen ja brabbarille toista griffonikaveria parin vuoden päähän, vaikka ensimmäinenkään ei ole vielä päätetty :roll:

Pari kysymystä haluaisin esittää teille griffonien onnellisille omistajille:
1. Asun kerrostaloyksiössä. Mitä mieltä olette, sopiiko brabbari näin pieneen tilaan? Olen reipas ulkoilija, joten en tiedä paljonko se sisätilan koko sitten vaikuttaa, kun ulkona kuitenkin peuhataan paljon...
2. Ovatko griffonit haukkuherkkiä?

Etsisin semmoista mukavaa, pientä koiraa, joka taipuu niin seurakoiraksi kun pienimuotoiseksi harrastuskoiraksikin. Mitä mieltä olette?

Ai että. Tämä rodun valinta on aivan hirveää, kun mieli muuttuu kokoajan. Olen kyllä ihan rakastunut tuohon petit brabanconiin, eikä asiaa auta yhtään se, että eksyin katselemaan suloisia kuvia... Aiai.

griffon

moderaattori
griffon
Viestimäärä: 5795

VS: GRIFFONIT - Lauantaina, 11.01.2014 klo 22:23  
+
0

muzzle kirjoitti:

Olen ehtinyt virittää suunnitelmia ehkä hiemankin pitkälle - suunnittelen ja brabbarille toista griffonikaveria parin vuoden päähän, vaikka ensimmäinenkään ei ole vielä päätetty :roll:


Tää on paha :nauru: ja vaikuttaa siltä että brabbari on se sun The Rotu :cool:

Ei kerrostaloyksiö ole este griffonin hankkimiselle. Siellähän se sohvan nurkassa (tai kainalossa) makoilee ja ulkona lenkillä sitten mennään ja puretaan energiaa.
Griffonit ovat vähän haukkuherkkä rotu, mutta ei mitään koko ajan ääntä pitävä. Vähän semmoinen hälyttävä "vahtikoira" mikä kyllä oppii olemaan käskystä hiljaa, kun pennusta lähtien opettaa.


Etsisin semmoista mukavaa, pientä koiraa, joka taipuu niin seurakoiraksi kun pienimuotoiseksi harrastuskoiraksikin. Mitä mieltä olette?


Mä ainakin sanoisin, että griffon/brabbari on tuohon sopiva rotu. Pienikokoinen kainalokaveri mikä viihtyy lenkkipolulla eikä ihan hetkessä väsy. Griffonin kanssa voi harrastaa agilityä, koiratanssia, näyttelyitä ja tokoakin tiedän että harrastettu ihan menestyksellisesti, tuloksena koularin TK1.

Tuo vaihe kun ei se oma rotu vielä ole löytynyt on kyllä tuskastuttava. Niitä rotuja vain pyörittelee mielessä, lueskelee yhdestä jos toisesta rodusta ja heti kun tuntuu että nyt se löytyi, keksii jonkun toisen mielenkiintoisen. Mutta, kun kerran on iskenyt silmänsä griffoniin pitänee sanoa että kyllä sulle ennemmin tai myöhemmin vielä griffon tulee.

Meille voi sitten (perinteisesti) tulla tutustumaan rotuun ihan livenä. Jos kiinnostaa, niin yksärillä vain paikkakuntaa tulemaan, katsotaan asutaanko inhimillisen välimatkan päässä :hymy:
Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
Kuvia omista koirista
Muistoissa Laku 2002-2013

mitsu

mitsu
Viestimäärä: 25

VS: GRIFFONIT - Maanantaina, 20.01.2014 klo 15:56  
+
0
^ griffon tuossa jo vastasikin, mutta samoilla linjoilla olen. Hyvin mahtuu kerrostaloyksiöön, griffonit tuppaa kotona olemaan vähän sellaisia sohvaperunoita ja sitten ulkona touhutaan. :)

Meiän Luumusta on kuoriutunut pieni vahtikoira, mutta kuten aiemmin sanottiin, niin enemmänkin sellaista vahtihaukkua kuin jatkuvaa räkytystä. Yksin ollessaan en usko että meidän rihveli pitää minkäänlaista ääntä. Sen pitää aina vaan ilmottaa kun ollaan kotona, että nyt jotain tapahtuu. Ja sekin haukku on enemmänkin semmoista turhautunutta tuhisemista ja ähisemistä kuin suoraa huutoa :nauru:
https://www.facebook.com/ewokluumu
ewoklife @ instagram

griffon

moderaattori
griffon
Viestimäärä: 5795

VS: GRIFFONIT - Keskiviikkona, 19.03.2014 klo 19:42  
+
0
Hieman on hiljaista täällä, joten jospa päivittäisi muutamalla rivillä kuulumisia kera kuvien, tietty.
Paitsi ettei mitään mullistavaa kuulu. Tyttären koira kun viime vuonna tuli meille hoitoon, mies ei enää sitä antanutkaan takaisin :viheltel: joten kolme pikkupiskiä täällä edelleen, vaikka Laku ei enää joukossa olekaan :(

Mökkeiltiin viime viikolla ja vaikka kovin on heikoista jäistä täällä etelässä varoitelleet, mies kävi pilkillä ja jopa minä uskalsin vähän jäälle kävelemään. En tosin kovin kauas rannasta. Koirienkaan en hirveästi antanut jäällä juosta, kun eihän nuo osaa varoa. Sitäpaitsi, muutama pilkkireikä näytti olevan niin isoja että johan nuo olis muljahtaneet siitä pilkkireiästä järveen :eek:

Tässä tää meidän ryhmä rämä (en tajua miten ne tuossa seisoo, kun Elmo näyttää noin kovin pieneltä ja likan koira ihan jätiltä tuossa keskellä :nauru: )
Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
Kuvia omista koirista
Muistoissa Laku 2002-2013

griffon

moderaattori
griffon
Viestimäärä: 5795

VS: GRIFFONIT - Keskiviikkona, 07.01.2015 klo 12:26  
+
0
Voi kauhistus :eek: Viime vuoden maaliskuussa viimeksi tänne kukaan (=mie :nauru: ) kirjoittanut? Missä kaikki griffonit lymyilee? Pitäiskö tätä keskustelua yrittää vähän herättää henkiin?

Mitä kuuluu teille? Tänne ei mitään uutta ja erikoista. Vihdoin olen oppinut jakamaan makupalat kolmeen enkä neljään osaan, kuten vielä silloin kun Laku oli olemassa. Reilu vuosi siinä meni "tajutessa" :(
Kuvaaminenkin on jäänyt jotenkin sen verran paitsioon etenkin koirien osalta, ettei joulukuvan lisäksi ole tullut otettua just mitään. Paitsi yks Simokuva lötyi kun yks päivä testailin jotain kameran asetuksia ja Simppa torkkui nojatuolissa. Silläkin on jo aika paljon harmaata kuonossa, vaikka tulee vasta huhtikuussa 7 v. Apua, seitsemän? Mihin nää vuodet vierii. Tyttären koirakin (mikä oikeesti vasta äsken syntyi, täyttää .. hetkinen.. itseasiassa tänään 4 vuotta. Onnea vaan Lennille :hymy:
Tässä Lenni viime kesänä innoissaan hiekkakuopalla


Torkkusimo
Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
Kuvia omista koirista
Muistoissa Laku 2002-2013

Inqq

Inqq
Viestimäärä: 1733

VS: GRIFFONIT - Torstaina, 08.01.2015 klo 19:54  
+
0
^ Siis MITÄ, Simo täyttää 7 vuotta? :eek: you gotta be kidding me..

griffon

moderaattori
griffon
Viestimäärä: 5795

VS: GRIFFONIT - Torstaina, 08.01.2015 klo 20:26  
+
0
^Älä muuta sano!!
Arvaa vaan miten olin itsekin hämmästynyt. Ja samaa muuten totesi tytärkin kun sen kanssa viestiteltiin, että "tuntuu kuin simppa olis vasta kolme" - mut eihän se voi kun tuo sen oma rääpälekin on jo 4vee :nauru:
Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
Kuvia omista koirista
Muistoissa Laku 2002-2013

Inqq

Inqq
Viestimäärä: 1733

VS: GRIFFONIT - Torstaina, 08.01.2015 klo 21:44  
+
0
Ihan uskomatonta.. Mustaki jotenki tuntuu että siittä oo ku jotain nelisen vuotta kun sä laitoit siittä pentukuvia :nauru: herravarjele..

[ot] Mut niimpä se minunki Lenni täyttää kesäkuussa pyöreet kymmenen.. [/ot]

Trady

Trady
Viestimäärä: 17

VS: GRIFFONIT - Lauantaina, 28.02.2015 klo 18:08  
+
0
Kävinkin jo pennunodottajien ryhmään kertomaan, että tänne on tulossa musta griffonpoika! Puolitoistakuukautta vielä, toivottavasti kaikki menee hyvin. :enkeli: Poika nyt hieman reilu kaksi viikkoa vanha <3
Petit brabancon, Bobby 11.2.2015

Trady

Trady
Viestimäärä: 17

VS: GRIFFONIT - Lauantaina, 28.02.2015 klo 18:09  
+
0
Kävinkin jo pennunodottajien ryhmään kertomaan, että tänne on tulossa musta griffonpoika! Puolitoistakuukautta vielä, toivottavasti kaikki menee hyvin. :enkeli: Poika nyt hieman reilu kaksi viikkoa vanha <3

Muoks. Petit Brabancon siis tarkemmin :aurinko:
Petit brabancon, Bobby 11.2.2015
(Viestiä on muokattu lauantaina, 28.02.2015 klo 18:11)

griffon

moderaattori
griffon
Viestimäärä: 5795

VS: GRIFFONIT - Maanantaina, 02.03.2015 klo 09:06  
+
0
^Jeee - kiva saada tänne uusi rihvelin omistaja :peukku: Ja vielä mustan brabbarin :love: Onnea vaan pennusta. Varmaan tässä vaiheessa tuntuu että odottavan aika on niiin pitkää, mutta aika menee niin nopeasti ettet huomaakaan kun on pentu jo kotona.

Oletko milloin menossa katsomaan? Kasvattajiahan täällä ei hirveesti sallita mainostettavan, joten ihan mielelläni kuulisin yksärillä mistä päin brabbarivauva tulee? :wink:
Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
Kuvia omista koirista
Muistoissa Laku 2002-2013

  Siirry sivulle: 1 ... 9 10 11 ... 14
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26144
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5811
Viestejä yhteensä543785
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263735
(Tilastot päivitetty viimeksi 25.09.2020 klo 09:15)