Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOIRARODUT - Tiistaina, 19.05.2015 klo 10:47

Shetlanninlammaskoirat - osa 9

Siirry sivulle: 1 ... 7 8 9

chelle

chelle
Viestimäärä: 555

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Tiistaina, 07.03.2017 klo 10:50  
+
0
Tutuli: Wäinö voi olosuhteisiin nähden ihan hyvin. Välillä yskittää enempi, useammin kuitenkin vähemmän. Sen verran elämää rajoitetaan, ettei ihan tahallaan innosteta ettei rupea yskittää, mutten usko että Wäinöä haittaa, koska se yleensä muutenkin lähtee pian omille teilleen kun muita koiria leikitetään. Uusissa kuvissa ei olla käyty, koska oireet ei oo pahentuneet. Mutta siis käy pitkiä lenkkejä edelleen, lähes kymmentä kilometriä, ja jossei yskisi niin ei ikinä uskoisi että ikää on 11 vuotta. Mutta tavallanhan se on laina-ajalla, jos se keuhkomuutos osoittautuu pahanlaatuiseksi niin eihän tässä montaa vaihtoehtoa ole.

Mutta onpa teillä vähän lunta! Oon kade.

Meillekin mahdollisesti odotetaan pentua kevään aikana, muttei shelttiä.
(Viestiä on muokattu tiistaina, 07.03.2017 klo 10:55)

Meemi

Meemi
Viestimäärä: 6

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Tiistaina, 14.03.2017 klo 08:35  
+
0
Vastakohta, ihania pikkuisia! Joko on kodit kaikille? Meillekin on syntymässä pennut minä päivänä hyvänsä. Eilen illalla jo luulin lämpöjen olevan laskussa, mutta ei ne sitten laskeneetkaan tarpeeksi, jännää.

Oikein mukavaa kevättä kaikille shelttiperheille☺️
Blogi osoitteessa: sheltit.vuodatus.net

vastakohta

vastakohta
Viestimäärä: 383

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Tiistaina, 14.03.2017 klo 20:36  
+
0
Meemi, joo näillä lapsilla on ollut mahdolliset kodit tiedossa jo melkein ennen syntymää. :nauru: Toki mikään ei ollut varmaa ennen pentutarkkia, mutta eilen varmistui vihdoin kuka muuttaa minnekin. Kotiin jää pentueen hulluin narttu, joten vilinää ja vilskettä on tiedossa vielä pitkään! Lisäksi sijoitusnartun astutukset onnistui oikein mainiosti, joten seuraava pentue on täällä muutaman kuukauden päästä.
slk uros Hupsis 281109 ♥
shelam narttu Myrn 120712 ♥
shelam narttu Gisli 151215 ♥

Blogi

Tirku

Tirku
Viestimäärä: 231

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Perjantaina, 07.04.2017 klo 14:26  
+
0
Tervehdys meiltä pitkästä aikaa! :hymy: Mitä kuuluu shelttien kevääseen? Itse ainakin olen vain piristynyt niin valtavasti pitenevistä päivistä, että Jedikin saa osansa onnea ja ollaan käyty paljon useammin metsässä ja pidemmillä lenkeillä. Talven pimeydessä ei vaan viitsi...

En kyllä kestä kaikkia söpöjä pentuja joita näkyy kaikkialla! :nauru: Ihan liian ihania yhdistelmiä ja suunnitelmia ollut ja tulossa. Täytyy vain niellä tappioni ja myöntää, ettei pentu sovi tähän elämäntilanteeseen mitenkään päin, kun Jedinkin kohtalo on vielä hyvin epäselvä, mikäli tänä syksynä tai vuoden päästä lähden opiskelemaan. Voihan söpöt pennut!
sheltit Jedi ja Loki

chelle

chelle
Viestimäärä: 555

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Keskiviikkona, 12.04.2017 klo 20:57  
+
0
Nuutin kastraatiosta tuli täyteen neljä vuotta, ja karvasta on tullut aika kamala. Tai siis sitä on ihan järkyttävästi, kun se on ennen ollut niin ihanan niukkaturkkinen. Voisi varmaan ostaa ohennussakset ja niillä napsia puolet tuosta tukasta pois. Aika herkästi näyttää nimittäin pohjavilla takkuuntuvan tuon karvakasan alle.

Tuoreita kuvia pojista (ja Kertusta) tuli otettua.

Ennen kastraatiota Nuutti näytti tältä:

Tutuli

Tutuli
Viestimäärä: 3982

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Maanantaina, 05.06.2017 klo 17:34  
+
0
^Harmi, kun sun kuvat ei enää näy. :neutral: Onnea sulle muuten uudesta pennusta! :hymy:

Mitä kuuluu shelttiläisten kevääseen? Meiän alkukesä on taas vaihteeksi menny toipilaan kanssa. Alissa oli taas kipeän olonen, joten mentiin lääkärille. Oltiin jo etukäteen aikaa varatessa sovittu, et uusitaan kaksi vuotta sitten tehty PRP-hoito. Se sitten tehtiin taas siihen kipeeseen lonkkaan ja samalla otettiin selkäkuvat ja uudet lonkkakuvat, kun Alissa aristeli myös selkää. Lonkka ei musta näyttäny sen pahemmalta ku kaks vuotta sitten, lääkäri ei voinu verrata uutta ja vanhaa kuvaa, kun niillä ei ollu enää tallessa vanhoja kuvia. Selkäkuvasta paljastu pahentunu spondyloosi. Kaksi vuotta sit otetussa lonkkakuvassa nikamissa näky spondyloosimuutoksia kahdessa nikamavälissä, nyt muutoksia on jo viidessä nikamavälissä. :suru: Nyt sitten kuntoutetaan jalkaa hiljalleen, pitäis varata aikoja vesiallasterapiaan. Selkään koitetaan akupunktiota, jos se ei auta, niin sitten joudutaan alottamaan kipulääkitys. :(

Tiiän, että spondyloosi on tosi yleinen vanhenevilla koirilla, mutta silti tuntuu vähän epäreilulta, että Alissa on saanu riesoikseen tämänkin vaivan. :suru: Kun sen selkä menee jo ihan pelkästään kipeän lonkan takia helposti jumiin. Noh, ei auta itku markkinoilla, nyt jo Alissa on ollu paljon ilosempi, kun PRP-hoidosta on kaksi viikkoa ja viime viikolla käytiin fyssarilla avaamassa jumit. :hymy: Seuraavalla fyssarikerralla sit testataan akupunktiota.

Pikku potilas. Leikattiin tällanen kesäturkki. :nauru:


Lanneranka ja spondyloosipiikit :(

Shetlanninlammaskoira Alissa 23.11.2008
Muistoissa tiibetinspanieli Mona 1992-2006
(Viestiä on muokattu maanantaina, 05.06.2017 klo 17:36)

vastakohta

vastakohta
Viestimäärä: 383

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Keskiviikkona, 26.07.2017 klo 09:36  
+
0
Kurjaa kun Alissa on niin kipeä. :( Onko sen vointi muuttunut nyt yhtään paremmaksi? Facen puolelta näinkin sen lastenvaunukuvan, kätevä tapa kuskata toipilasta. :nauru:

Meidän kesä on sujunut pitkälti lomaillessa. Kesäkuu meni pienten pentuhirviöiden kanssa, kylläpä voi VAIN kaksi pentuakin aiheuttaa paljon kaaosta. Siihen vielä päälle nämä kuusi aikuista, niin huh.

Tällä hetkellä talouden kaikki neljä aikuista narttua on juoksussa, joten täällä on aikamoinen meininki. :nauru: Gisli kävi virallisen mitan alla heinäkuun alussa Agirodun yhteydessä ja mini siitä saatiin! Vähän meinasi kyllä jännittää, kun kolmesta mitanneesta tuomarista yksi sai siitä medin ja pikkukoiraa ällötti koko mittaushomma ihan hirveästi. Onneksi planeetat oli kohdallaan ja pikkukoira on pikkukoira, joten saadaan jatkaa aksaa ihan tosissaan nyt. :hymy:
slk uros Hupsis 281109 ♥
shelam narttu Myrn 120712 ♥
shelam narttu Gisli 151215 ♥

Blogi

Tirku

Tirku
Viestimäärä: 231

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Torstaina, 27.07.2017 klo 12:18  
+
0
Alissalle parempaa vointia!

Vähän huvittaa, kun vasta pari kuukautta sitten harmittelin tänne etten pentua voi ottaa, mutta mikäs se meille pari päivää sitten ilmestyikään...

Tosin, aivan kuten Jedikin niin tulokas Loki on ihan vanhempieni koira eli ei ihan ikioma. Reipas pentunen on ollut ja niin hauskaa katsella noiden kahden leikkejä. :hymy:
sheltit Jedi ja Loki

shelttihullu96

shelttihullu96
Viestimäärä: 4

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Torstaina, 21.12.2017 klo 13:26  
+
0
Elikkäs mulla ois pari kyssäriä koskien shetlanninlammaskoiria :) Oon haaveillut sheltistä jo 2 vuotta mutta koska shelteillä on kysyntää enemmän kuin tarjontaa en sellaista vielä omista. Mahdollisesti kuitenkin huhtikuun alusta asunnossani saattaa vipeltää suloinen sheltti uros.
1. Mitä shampoota kannattaa käyttää entä hoitoaine?
2. Kokemuksia uros shelteistä?
3. Kuinka yleisiä ovat shelttien silmäsairaudet yms..esm.ylimääräisten ripsien esiintyvyys?
4. Onko shelteissä kysyntää enemmän nartuille kuin uroksille? (niinkuin useimmissa roduissa)
Kiitoksia kaikille vastanneille :)!

Saarameow

Saarameow
Viestimäärä: 1296

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Torstaina, 18.01.2018 klo 13:47  
+
0
Huihai ihmiset pitkästä aikaa :heiluti:

Tutulille tsempit Alissan kanssa, ikävää kuultavaa. Meillä kans Areksella todettiin spondyloosi ja LTV1. Nyt kun luusilta ei oo vielä muodostunut niin on kyllä tosi kipeä jos vähänkään rasitetaan :suru: Ei kovin mukavaa ole.

Atlas taas voi oikeastaan tosi hyvin! Komea poika, itsevarma ja rohkea. Jalostukseen sitä kans tuossa kysyttiin, mutta kun en oo saanut aikaiseksi käydä lopuissa terveystarkeissa niin se meni vähän ohi suun.. :nauru: Mutta hänen kohdalla ei oikein kuulu mitään uutta. Terve mies, rakastaa kaikkia ja kaikkea.Vähän myöhään kuva mut...
corgi Una 140610
shelam Atlas 190113
auspai Ares 040314
(Viestiä on muokattu torstaina, 18.01.2018 klo 13:48)

rosannanuppu

rosannanuppu
Viestimäärä: 3

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Torstaina, 07.06.2018 klo 17:58  
+
0
En tiiä lukeeko tätä enää kukaan mutta ihan mielenkiinnosta kyselen: Kuinka paljon/miten liikutte shelttienne kanssa? Kaikki on tietysti yksilöitä mutta joo, kertokaa vähän onko enemmän semmonen sähköjänis vai sohvaperuna. :D
Meidän Hilma 7v menee päivittäin kaksi noin 4 km lenkkiä ja riippuu vähän musta että hölkkäilläänkm vai kävelläänkö. Siihen päälle tietty pissatuslenkit. Mutta aika paljon vaan päästetään pihalle pissalle kun asutaan maalla ja iso piha. ???? Hilma tykkää kans uida ja sitä tehdäänki aika paljon kun meiltä löytyy oma ranta ihan vierestä. Ja talvisin juostaan hangessa. ???? Harrastellaan epäsäännöllisen säännöllisesti ihan kotioloissa jäljestystä. Ja agilityssa käydään ihan mielen virkistykseksi 1-2 krt viikossa. Hilma ei oo luonteeltaan mikään sähköjänis mutta kyllä huomaa että nauttii kun pääsee liikkuun.
Sitten taas tää meidän Aava 4kk on kyllä semmonen sähköjänis. Ikänsä takia ei tietystikkään vielä lenkkeillä lenkkeillä mutta tehdään kyllä paljon pikku käppäilyjä niin mettässä kun sitten vähän vilkkaamalla autotielläkin että tottuu. Ja tietysti leikitään paljon ja käydään vedessä kahlailemassa (vielä ei ole uimaan uskaltanu mennä). Aavan kanssa olis kyllä tarkotus alottaa agility vähän tavotteellisemmassa mielessä ja myös rallytoko kiinnostaa. Mutta katsotaan nyt ainakin jos jotain pentukursseja noihin lajeihin löytyis. ????

rosannanuppu

rosannanuppu
Viestimäärä: 3

VS: SHETLANNINLAMMASKOIRAT - OSA 9 - Torstaina, 07.06.2018 klo 18:00  
+
0

rosannanuppu kirjoitti:

En tiiä lukeeko tätä enää kukaan mutta ihan mielenkiinnosta kyselen: Kuinka paljon/miten liikutte shelttienne kanssa? Kaikki on tietysti yksilöitä mutta joo, kertokaa vähän onko enemmän semmonen sähköjänis vai sohvaperuna. :D
Meidän Hilma 7v menee päivittäin kaksi noin 4 km lenkkiä ja riippuu vähän musta että hölkkäilläänkm vai kävelläänkö. Siihen päälle tietty pissatuslenkit. Mutta aika paljon vaan päästetään pihalle pissalle kun asutaan maalla ja iso piha. ???? Hilma tykkää kans uida ja sitä tehdäänki aika paljon kun meiltä löytyy oma ranta ihan vierestä. Ja talvisin juostaan hangessa. ???? Harrastellaan epäsäännöllisen säännöllisesti ihan kotioloissa jäljestystä. Ja agilityssa käydään ihan mielen virkistykseksi 1-2 krt viikossa. Hilma ei oo luonteeltaan mikään sähköjänis mutta kyllä huomaa että nauttii kun pääsee liikkuun.
Sitten taas tää meidän Aava 4kk on kyllä semmonen sähköjänis. Ikänsä takia ei tietystikkään vielä lenkkeillä lenkkeillä mutta tehdään kyllä paljon pikku käppäilyjä niin mettässä kun sitten vähän vilkkaamalla autotielläkin että tottuu. Ja tietysti leikitään paljon ja käydään vedessä kahlailemassa (vielä ei ole uimaan uskaltanu mennä). Aavan kanssa olis kyllä tarkotus alottaa agility vähän tavotteellisemmassa mielessä ja myös rallytoko kiinnostaa. Mutta katsotaan nyt ainakin jos jotain pentukursseja noihin lajeihin löytyis. ????

Mistäköhä noi kysymysmerkit tonne tulee? ????????????????

  Siirry sivulle: 1 ... 7 8 9
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26139
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5811
Viestejä yhteensä543784
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263728
(Tilastot päivitetty viimeksi 19.09.2020 klo 12:00)