Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOIRARODUT - Lauantaina, 10.04.2010 klo 10:51

Vinttikoirat

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 19

Anpunen

Anpunen
Viestimäärä: 235

VINTTIKOIRAT - Lauantaina, 10.04.2010 klo 10:51  
+
0
Löytyykö koirat.comista muita vinttikoiraihmisiä?
Mun ensimmäinen vinttari tuli meille aikuisena, vuosi sitten keväällä ja oon ihan myyty. Sopii hyvin labradorinkin kaveriksi ja omaa yhtä hyvän huumorintajun vaikka onkin vanha akka :wink:

Eli siis espanjanvinttikoira Wissi vuosimallia -04, suunnilleen.
Ensi kesänä ajateltiin mennä harjottelemaan radalle kun viime syksynä käytiin yhet kisat kattomassa, koira oli mukana ja sinne se oli radalle menossa ku katottiin lähtöjä. Mahtais olla koira mellevänä ku sais vähän juosta vieheen perässä.
Espanjanvinttikoira vm.-04
Labradori vm.-08
Kääpiöpinseri vm.-10
sekä hihnan päässä Anpunen
Pientä blogitusta

nannekins

nannekins
Viestimäärä: 84

VS: VINTTIKOIRAT - Maanantaina, 12.04.2010 klo 15:35  
+
0
Multa löytyypi italiaanotyttönen Utu, ikää noin 8kk. :heiluti:

kari_k

kari_k
Viestimäärä: 1

VS: VINTTIKOIRAT - Maanantaina, 12.04.2010 klo 17:02  
+
0
Greyhoundeja täällä. Itselläni kolme omaa koiraa, loput paremman puoliskon.
Koko lauma on esitelty kotisivuillla.

Fawn uros Pepe.


Lähiöiden kingi Ziggy.


... ja pieni päästäinen nimeltä Tiuku.

Jagster

Jagster
Viestimäärä: 1534

VS: VINTTIKOIRAT - Tiistaina, 20.04.2010 klo 10:55  
+
0
Anpunen, kerään mieluummin pieni porukka ja osallistukaa vaikka EGU:n järjestämään RotuRaceen. 6v koira alkaa kuitenkin olla jo aika iäkäs tuoda radalle. Loukkaantumisriski alkaa olla turhan korkea. Se haluaa itse radalle, koska viehe käynnistää sen ajovietin, mutta ei se sinne samalla tavalla haluahalua kuten me ihmiset. Se kykenee elämään mahtavaa elämää, vaikka ei koskaan kävisikään maastoissa tai ratakilpailuissa. Nuo ovat melkoisen rasittavia fyysisesti ja koiran pitäisi olla kunnolla treenattu.

Kennel Nordicin sivuilla voit käydä ihmettelemässä miten treenatut greyhoundit kulkevat.

Ja jos vinttarien "tekniikka" alkaa enemmän kiinnostamaan, niin vaikka sinulle espanjalainen onkin, niin enkkujen jutut sopivat käytännössä suoraan. Silloin suuntana on Katiska.
--
koiratiedon ja -taidon rautalankahässäkkä
http://www.katiska.info
***
Katiskan eJulkaisut
http://www.katiska.info/ejulkaisut

Anpunen

Anpunen
Viestimäärä: 235

VS: VINTTIKOIRAT - Tiistaina, 20.04.2010 klo 14:35  
+
0
En ole ehtinyt millään tavalla tutustua tuohon ratajuoksujen tai muiden kilpailujen maailmaan mutta hyvä että joku asiasta minulle vähän selvittää.

Ajattelin tätä rataa omaksi huviksi, kun on kuulemma niitä päiviä milloin mikä tahansa koira voi käydä radalla kokeilemassa paria euroa vastaan. Wissihän juoksee kyllä puistoissa ja metsässä ja pysyy sillä tavalla hyvässä kunnossa.

*muoks* niin tönkköä tekstiä. Siis ei ole tarkoitus Wissiä lähteä mitenkään treenaamaan, kisaamaan, vaan osallistua juurikin näihin harjoituksiin, vai miksi niitä sanotaan (kaikki voi osallistua).

Täytyy myöntää että itseäni kiinnostaa nämä ratakilpailut. Ehkä meillä on joskus vielä joku toinen vinttari, ihan pennusta asti. :)

Niin harmi kun edelliset viestit ei tässä näy. En muista mitä muuta piti sanua.

Kari_k: Mutta teidän koirat on upeita. Ja täytyy kyllä kehaista sivujakin. Tyylikkäät sivut tyylikkäine koirineen. Greyt on kyllä aika mun lemppareita ulkonäön puolesta venäjänvinttikoirien lisäksi, mutta en sitten tiedä onko meillä resursseja kumpaankaan :)

Ja pikku italiaanot<3 Käytetäänkö italiaanoja radoilla ihan yleisesti? (onko tyhmä kysymys..)

Jos on laittaa kuvia koiristanne niin katsoisin enemmän kuin mielelläni.
Täytyy käydä ainakin nuo kotisivut katsomassa.

Nyt kun on kevät niin Wissillä on kovasti kevättä rinnassa. Se on leikattu vuosi sitten elisillä on ollut juoksut varmaan aina keväisin. Se kovasti merkkailee ulkona ja on kovin vireä. Kyllähän sekin tietty vaikuttaa ettei ole enää niin kylmä ja takin on saanut jo ainakin osittain heittää kaappiin.
Espanjanvinttikoira vm.-04
Labradori vm.-08
Kääpiöpinseri vm.-10
sekä hihnan päässä Anpunen
Pientä blogitusta
(Viestiä on muokattu tiistaina, 20.04.2010 klo 14:40)

nannekins

nannekins
Viestimäärä: 84

VS: VINTTIKOIRAT - Keskiviikkona, 21.04.2010 klo 10:46  
+
0
Kyllä italiaanojen kanssa kisataan radoillakin, vuosittain juoksee varmaan joku 15-20 koiraa, näin mutuna. Ja luulenpa että määrät pikkuisen nousevat kun uusissa italiaanojen omistajissa on niin paljon rataharrastuksestakin kiinnostuneita, ja nuoria potentiaalisia koiria tuntuis olevan paljon kasvamassa. Tosin italiaanothan juoksevat radalla kahdessa sarjassa, normikokoiset ja ylikorkeat, sen takia täysiä lähtöjä nähdään hyvin harvoin

Maastoissa taas kisaa varmaan tuplamäärä koiria kuin radalla.

Minullakin olisi tarkoituksena käydä tänä kesänä harkoissa katsomassa mitä mieltä likka on vieheestä, ja lähdetäänkö yrittämään rataharrastustakin.

Cene

Cene
Viestimäärä: 3

VS: VINTTIKOIRAT - Lauantaina, 08.05.2010 klo 12:00  
+
0
täältäkin löytyy pikkupikku vinttarityttö, whippet Vinka, joka saatetaan tuntea myös Besties Nokon Nuukana.

Meillä juoksuharrastus jäi pois ennen kuin kunnolla alkoikaan. Syynä Vinkan huono hermorakenne. Agility ollaan kuitenkin aloittamassa, kunhan tytön juoksut loppuvat. Myös ekat viralliset näyttelyt heinäkuussa, Porin kv:ssä.

Vinka on tosiaan vajaa 2 vuotias ja järjettömän kovapäinen ja toisia koiria kohtaan dominoiva. Ylikiihtyy helposti, vaikka miten sen kanssa juoksisi pitkin metsiä ja soramonttuja..
Minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa.

SaMaJa

SaMaJa
Viestimäärä: 1231

VS: VINTTIKOIRAT - Lauantaina, 08.05.2010 klo 13:00  
+
0
Vinttikoiraa ei ole vielä, mutta kovasti moisesta haaveillaan. Kahden koiran kööri riittää toistaiseksi, mutta kolmas koira tulee olemaan joko toinen rhodesialainen tai sitten greyhound. Azawakhit ja sloughit ovat hurmanneet ulkonäöllään, mutta luonteensa puolesta ainakaan ensimmäinen ei taida istua laumaan. Vaikuttaa ainakin haastavalta rodulta.
Kokonsa puolesta saa olla iso, mutta esimerkiksi venakko on poissuljettu turkkinsa vuoksi (ei enää koskaan kampaamisrumbaa). Näyttelyihinkään ei ole himoa, vaan pääasia että koira nauttii juoksuharrastuksesta kuten omistaja. Tarkoituksena on opiskelujen jälkeen eli noin 5 vuoden päästä muuttaa syrjemmälle asumaan ja silloin olisi hyvä aika hankkia kolmas koira.

Kari_k:n koiria ja etenkin Ziggyä olen ihaillut Tuulen koirien foorumissa ja Jagsterin kennelsivut surffattu läpi monen monta kertaa.
Rhodesiankoira Armas 10/2009

entinen *S*

Rokinets

Rokinets
Viestimäärä: 3

VS: VINTTIKOIRAT - Sunnuntaina, 09.05.2010 klo 21:45  
+
0
Meiltä löytyy neljä kymppiryhmäläistä :)

Ensimmäinen whippet meille muutti vuonna 2007 ja nyt olenkin ihan myyty. Ronja eli Täysikuun Rakkaustarina vei mukanaan :)
Toisena tuli kodinvaihtajana (oli vajaa 7v) Netta eli virallisemmin Kiikurin Nekku.
Kolmasta etsiessä ajattelin kennelille kantanarttua eli halusin valita yhdistelmän tarkkaan, niin meille muutti Roberta's Kardemumma "Kira".

Maaliskuussa muutti sitten toinen pitkäaikainen haave eli borzoi. Lara eli Marosnaje Anastasija Ljuba tuli minulle sijoitukseen.

Netta


Kira


Ronja&Lara
Kennel Rokinet's whippetit & borzoi
whn Kiikurin Nekku "Netta"
whn Roberta's Kardemumma "Kira"
whu Roberta's Konnankoukku "Koukku"
whn EE JMVA EEJV-12 Rokinet's Blueberry "Unna"
whu EEV-12 EEJV-12 Rokinet's Sea-Buckthorn "Ado"
whn Rokinet's Lovely Surprise
bon Marosnaje Anastasija Ljuba "Lara"
bon Zatravin Daria "Daria"
xrotu Mörkö
xrotu Roni

Anpunen

Anpunen
Viestimäärä: 235

VS: VINTTIKOIRAT - Tiistaina, 11.05.2010 klo 17:11  
+
0
Mä oon niin kova räpsimään noista koirista kuvia että tässä on muutama tuosta nöpönokasta.
Viimeinen kuva on otettu noin vuosi sitten maaliskuussa kun Wissi oli juuri tullut meille. Muut kuvat on enemmän tai vähemmän uusia ja kaikki tämän vuoden puolelta.
Espanjanvinttikoira vm.-04
Labradori vm.-08
Kääpiöpinseri vm.-10
sekä hihnan päässä Anpunen
Pientä blogitusta

Agitem

Agitem
Viestimäärä: 1072

VS: VINTTIKOIRAT - Keskiviikkona, 12.05.2010 klo 22:28  
+
0
Itse harkitsin joskus vakavasti italianvinttikoiran ottamista ja sitä ennen olin erityisen kiintynyt venäjänvinttikoiriin, mutta idea tyssäsi melko nopeasti osasyynä äidin puuttuva innostus vinttikoiria kohtaan ja näin tarkemmin ajatellen mahdollisesti muut rodut sopivat minulle paremmin. Yleisesti en ole vinttikoiraihmisiä, mutta jokin noissa kahdessa rodussa kiehtoo.

Jollakin tapaa ne ovat kuitenkin liian luikkuja minulle.
no you don't know what it's like
welcome to my life

Erjis

Erjis
Viestimäärä: 145

VS: VINTTIKOIRAT - Lauantaina, 15.05.2010 klo 10:29  
+
0
Silmä tottuu kummasti italiaanon hoikkuuteen, eikä sitä pidä enää ollenkaan hoikkana, kun sellaisen omistaa. Myös sukulaiset ovat tottuneet ulkonäköön, ja he eivät myöskään pidä italiaanoa enää kummallisen näköisenä, vaan päin vastoin kauniina! Varmaankin kun tutustuu koiraan ja pitää sen luonteesta, pitää myös sen ulkonäöstä. Muistan kyllä itsekin ajan, kun pidin italiaanoa kamalan näköisenä luuviuluna! ;)Äitiyden onnea

***************************************************************
Erja ja Iosono cirneco dell'etnat & italianvinttikoirat

Iosono facebookissa ja instragramissa


***************************************************************
(Viestiä on muokattu lauantaina, 15.05.2010 klo 10:29)

korpikettu

korpikettu
Viestimäärä: 55

VS: VINTTIKOIRAT - Lauantaina, 15.05.2010 klo 10:35  
+
0
Vinttikoirat on tosi upeita! Erityisesti venäjänvinttarit kiehtoo, mutta salukit ja afgaanit on näteimpiä:)
Kattelin noita kuvia ja rupesin miettii, miksi koirilla on kuonokopat muutenkin kuin radalla? Eikös radalla oo sen takia, ettei ne pysty syömään sitä viehettä tai puree toisiaan? Onko leikkiessäkin vaara, että ne puree? Anteeksi uteliaisuuteni, mutta tietämätön kun olen, kyselen tällaisia...
Sirkus Finlandiassa on muuten tänä vuonna afgaaninvinttikoiria:) En käyny kattoo esitystä, mutta näin kun ne kokos teltaa ja ne koirat oli sellasessa pikku aitauksessa.
3v lapinkoira Mimmi

Elsa

Elsa
Viestimäärä: 196

VS: VINTTIKOIRAT - Lauantaina, 15.05.2010 klo 13:13  
+
0
Joillakin sellaista koppaa tarvitaan, joillakin ei. Sehän on ihan tyypillistä, että koirat vähän hampaitaan käyttelee leikkiessään (jotkut enemmän kuin toiset), mutta varsinkin kun vauhti on kova ja iho kuin paperia, on kuonokopan käyttö ihan perusteltua.
Valaiskaa vaan lisää jos tähän liittyy joku muukin juttu :)

Pitääpä nyt samaan hengenvetoon ilmoittaa, että todella nättejä koiria teillä :D Vinttikoirat jää kyllä kakkoseks schäferin jälkeen, mutta kakkosena kumminkin. Varsinkin whippetit ja greyhoundit... niissä sitä jotakin vasta on :cool:
spn Aufruhr Darina "Dara"
s.23.1.2010
Kuvagalleria
(Viestiä on muokattu lauantaina, 15.05.2010 klo 13:14)

almalainen

almalainen
Viestimäärä: 14

VS: VINTTIKOIRAT - Maanantaina, 24.05.2010 klo 17:19  
+
0
Meiltä löytyy grey ja seropi, vapaana juoksutuksessa aina molemmilla kopat päässä.
Juostessa kuumenee tunteet seropilla niin saisi rumaa jälkeä aikaan jos saisi napattua kiinni. Grey taas repisi seropilta korvat, ja greyn on ollutkin hyvä tottua koppaan jos meinaa radalla juosta.

magik

magik
Viestimäärä: 3965

VS: VINTTIKOIRAT - Perjantaina, 15.10.2010 klo 16:36  
+
0
Saispa whippetin joskus :) Tykkäisin kyllä sellasesta..
Voiko niitä pitää vapaana esim metsässä vai lähteekö jäniksien ynnä muitten sellasten perään? ja onko whippetit leikkisiä?
*2x serobi-uros ja narttu. Synt. 09/2012
*Kääpiövillakoira mix narttu. Synt. 05/2018

Sarahia

Sarahia
Viestimäärä: 4470

VS: VINTTIKOIRAT - Perjantaina, 15.10.2010 klo 17:44  
+
0
Olipas täällä kauniita kuvia. Vinttarit ei ole missään määrin mun koiria, eikä sellaista ole itselle tulossa, mutta kyllä ne vaan niin kauniita eläimiä on. Mukava katsella kauniita koiria kuvissa ja muualla nähtynä.

magik

magik
Viestimäärä: 3965

VS: VINTTIKOIRAT - Lauantaina, 16.10.2010 klo 19:50  
+
0
joo vinttikoirat on kyllä ihan hienoja.Varsinkin salukin ulkonäöstä pidän! Mitäköhän whippetit maksaa noin suunnilleen?
*2x serobi-uros ja narttu. Synt. 09/2012
*Kääpiövillakoira mix narttu. Synt. 05/2018

Anpunen

Anpunen
Viestimäärä: 235

VS: VINTTIKOIRAT - Sunnuntaina, 17.10.2010 klo 11:30  
+
0
Köllöttävä vinttieläin

Ja köllötys toisesta suunnasta


Uutta kotia tutkimassa
Ylimmissä kuvissa oli koira jo hyvin kotiutunutTässä meidän vinttieläimen kuulumiset uudesta kodista. Tuntuu olevan enemmän tilaa juosta sisällä nyt :roll:
Espanjanvinttikoira vm.-04
Labradori vm.-08
Kääpiöpinseri vm.-10
sekä hihnan päässä Anpunen
Pientä blogitusta

fiammas

fiammas
Viestimäärä: 3

VS: VINTTIKOIRAT - Perjantaina, 19.11.2010 klo 23:32  
+
0
Täällä pieni Valpuri Helsingistä! Olisi kiva, jos pidettäisiin jonkinlainen vinttikoiramiitti. Olisko kiinnostuneita? Valpuri on nyt 6kk ja luultavasti luulee olevansa ranskanbuldoggi.. ;) Eipä olla paljoa vinttikoiria tavanneet ja se on harmi.

(Viestiä on muokattu perjantaina, 19.11.2010 klo 23:39)

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 19
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26174
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5813
Viestejä yhteensä543789
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263769
(Tilastot päivitetty viimeksi 30.10.2020 klo 05:00)