Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOULUTUS JA KäYTTäYTYMINEN - Tiistaina, 29.10.2019 klo 20:33

Antti Hanhivaaran katoaminen/Koiran paniikki

HiKu

HiKu
Viestimäärä: 1

ANTTI HANHIVAARAN KATOAMINEN/KOIRAN PANIIKKI - Tiistaina, 29.10.2019 klo 20:33  
+
0
Hanhivaaran katoamistapaukseen liittyen kiinnostaisi kuulla tapauksesta lukeneiden koiraihmisten ajatuksia Antin koiran käyttäytymisestä kun se oli viety takaisin sisälle Antin asuntoon. Alla Suomi24-palstalta lainaus, jossa tulee hyvin tiivistettynä esiin tämä kiinnostava seikka: miksi Antin koira meni paniikkiin kun se oli viety takaisin sisälle? Antti oli ilmeisesti luotettavasti ja todistettavasti nähty kotonaan viimeisen kerran talonmiehen toimesta. Asunnossa oli käsityksen mukaan biletetty, mekkaloitu ja riidelty kovaäänisesti tuona iltana, jonka johdosta talonmies oli siellä käynyt koputtelemassa ikkunaan. Koiran reaktio on varmasti rehellinen ja jostainhan se kertoo. Miksi koira panikoi? Oliko se viimeksi sisällä ollessaan todistanut kenties jotain traumaattista Anttiin liittyen?

"Myllykangas on sukunimi. Nainen, joka kävi Antin asunnolla katoamisen jälkeen? Ehkä Antin koira oli Tinjan hoivissa ne päivät, koiraihmisiä kun on?

" Kuka kävi asunnolla?
Avaimet ovat kuitenkin olleet mahdollisesti jonkun käytössä.
– Sama naapuri, joka kertoi metelistä, kertoi että joku nainen oli katoamisen jälkeen saapunut pihaan polkupyörällä ja mennyt sisään omilla avaimillaan. Koska kyseessä oli talonmies, hän osasi sanoa, että Antilla ei ollut enempää avaimia. Nainen meni siis sisään Antin avaimilla, emmekä tiedä mitä hän kävi asunnossa tekemässä.
Tästäkään havainnosta naapuria ei ole Tuiskalan mukaan kuultu. Myös Antin rakkaan koiran olinpaikka herättää kysymyksiä.
– Antin asuntoon mentiin torstaina, eli monta päivää katoamisen jälkeen. Äkisti koira oli vain ilmestynyt pihalle, hyvinvoivana. Kun se oli viety Antin asuntoon, se oli mennyt aivan paniikkiin.
– Joku on pitänyt koirasta huolta nuo päivät, sillä sitä ei ennen torstaita havaittu missään kuljeksimassa. Tämänkään ihmisen henkilöllisyys ei ole meille selvinnyt. -IL-"
(Viestiä on muokattu tiistaina, 29.10.2019 klo 20:34)

 
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26255
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5821
Viestejä yhteensä543806
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263954
(Tilastot päivitetty viimeksi 28.02.2021 klo 09:15)