Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOULUTUS JA KäYTTäYTYMINEN - Sunnuntaina, 11.04.2010 klo 22:00

Sisäsiisteys

Siirry sivulle: 1 ... 7 8 9 ... 38

blanko

blanko
Viestimäärä: 1890

VS: SISäSIISTEYS - Torstaina, 20.01.2011 klo 15:34  
+
0
^ Jos eteinen ja tietokonenurkka on sen yleisimpiä pissapaikkoja, niin kyllähän sä ne jollain saat rajattua! Esim. siirrät sohvan niin, ettei se pääse tietokonenurkkaan, hankit koiraportin eteiseen (meillä koiraporttina toimii lehtikompostorin sellainen "kalterin" palanen, joka laitetaan kiinni ovenkarmeissa oleviin koukkuihin :)
Peti on meillä päivät olkkarissa ja yöt makkarissa. Joka ilta vien pedin makkariin ja siirrän sen ympärille pyykkikorin, lehtikorin ja sellaisen jättipahvilaatikon ja yhdelle seinustalle siirrän sen koiraportin ja sidon sen nauhalla patteriin kiinni. Hieman aikaa ja kekseliäisyyttä vaatii, mutta eipähän pentu pääse yöllä pissimään. :D Tietysti voisin tämän saman rajauksen tehdä, vaikka pentu nukkuisi olkkarissakin. Joten kannattaa koittaa.

Mutta hienoa, jos teillä on mennyt nyt paremmin!
(Viestiä on muokattu torstaina, 20.01.2011 klo 15:35)

ErnstVonKleinspitz

ErnstVonKleinspitz
Viestimäärä: 20

VS: SISäSIISTEYS - Lauantaina, 29.01.2011 klo 17:22  
+
0
Huojentavaa nähdä, etten ole ainoa tämän ongelman kanssa. Luulin että opetus olisi helppo juttu. Vein pentua ulos ensin tunnin välein ja pikku hiljaa harvemmin, ja kehuin aina.
mutta nyt se on pari viikkoa vaille 11kk, eikä pidättämisvaikeuksista ole kyse. Kakat on onneksi aina tehnyt ulos. Pissaliisaa ei voi huoletta viedä kylään, koska merkkaa paikat sielläkin. Kerrostalossa opetus on vähän vaikeampaa. Muuten sen voisi vain sen aikoessa pissata kantaa ovesta ulos ja kehua sitten. Mutta valjaita puettaessa ja rappusia ravatessa se on jo ajat sitten unohtanut virtsanneensakaan.
-Ainoa, mikä on toiminut, on vahtia silmä kovana koiraa (uros) sillä se ei pissi ihmisten nähden.
-Tämä on outoa, koska koskaan en ole saanut tilaisuutta edes torua sitä (paitsi pikkupentuna, jolloin en sitä tehnyt, koska eihän se osannut pidättää. Ehkä olisi pitänyt.)
-Huone, jossa se nukkuu on ainoa johon se ei pissaa, joten yöt se on lukittuna sinne. Eikä virtsankarkailua esinny. Täällä sitä myös pidetään silloin harvoin kun jää yksin kotiin. Muutoin vahdin sitä koko ajan tai pidän jopa hihnassa lähelläni.
-Ennätys on 5 päivää pissaamatta, sitten joku unohti taas keittiönoven auki... se on sen vakiopaikka, mutta muukin kelpaa. Tavoitteeni on 2 viikkoa. Toivon sen siinä ajassa unohtavan tapansa.
-Tänään tahallani pidin poikaa sisällä 7 tuntia, kun tavallisesti vien sen ulos 3-4n tunnin välein. Jos saisin tilaisuuden kieltää sitä... Mutta ei näyttänyt että sille olisi tullut ollenkaan hätä, vaikka söi ja joi.
-Olen siirtänyt ruokakupit eniten vessana käytettyyn kohtaan, mutta koira ei ujostele pissata ruokailupaikkaansa.
-Olen siivonnut erilaisilla pesuaineilla ja ilman, kokeillut sitruunaa ja etikkaa, ei auta.
-Olen estänyt sen pääsyn yleisimmille pissapaikoille, mutta se vain etsii uudet. Vaikka luulen vahtineeni sitä koko päivän, lätäköitä löytyy silloin tällöin. Miksi se ei pissaa ihmisten nähden sisällä? Voiko se vielä oppia?
Tietääkö joku vielä joitakin vinkkejä, tai saisinko edes sympatiaa...

Epica

Epica
Viestimäärä: 10

VS: SISäSIISTEYS - Sunnuntaina, 30.01.2011 klo 10:11  
+
0
Kyllä ymmärrän sisällepissailun oikein hyvin :/ minulla vajaa 1,5 vuoden ikäinen ambulli/dobberi mix uros (leikattu) ja vielä on todellisia ongelmia sisälle kusemisen kanssa. Lähinnä se on mielenosoitusta. Kun jää yksin, poikkeuksetta joka ikinen kerta on kuset lattialla VAIKKA oltaisi ennen lähtöäni käyty tunnin lenkillä. Mikä olisi avuksi??? Pojulle jää tekemistä kun jää yksin ja aina annan ruoan juuri kun lähden että keskittyy syömiseen eikä lähtemiseeni. Alkaa toden teolla *ituttaa ainainen lattioiden siivoaminen ja eikä se vielä, mutta parhaimmassa tapauksessa kuset on pitkin seiniä tai sohvan nurkkaa. Olen katsonut noita koiraohjelmia, mutta vastaavia tapauksia ei vielä ole tullut. Alan olemaan neuvoton. Koiraa en häkkiin aio laittaa, koska en koe sitä tarpeelliseksi. Ja nyt en tarkoita että en suosi häkkejä vaan mielestäni tässä tapauksessa ei ole tarpeellinen :) olisiko jollain muulla vastaavia kokemuksia ja mahdollisesti keinoja miten tällainen käyttäytyminen on saatu kuriin??

maddy

moderaattori
maddy
Viestimäärä: 3541

VS: SISäSIISTEYS - Sunnuntaina, 30.01.2011 klo 11:50  
+
0
Siirrettyjä viestejä:

j_ii kirjoitti:

Ongelmana on, että leikattu uroskoiramme, 1.5v Bichon Frisê pissaa aina poissaollessamme olohuoneen matolle pienet pissat. Koira on oppinut sisäsiistiksi jo n. puolen vuoden iässä eikä pissaa kotona ollessamme. Koiran reviiri on rajoitettu poissaollessamme yläkertaan, jossa sillä on sänky ja leluja.

Koira ei hauku, eikä tuhoa mitään kun olemme pois, mutta ainainen matolle pissaaminen ei ole mukavaa. Koira viedään päivittäin 3x ulos ja tämän lisäksi pääsee takapihan lumihankiin möyriämään aina välillä.

Milläköhän vinkeillä pissaamista voisi koittaa kytkeä pois ?

Agitem kirjoitti:

Pissan hajun poistaminen siihen tarkoitetulla aineella voi auttaa, haju nimittäin houkuttelee koiraa kuseksimaan tuttuun paikkaan yhä uudelleen. Mikäli ongelmakohta on vain tämä yksi matto, voisi koittaa rajata koiran tilaa niin, ettei se pääse matolle? Tässä tapauksessa on tosin mahdollista, että koira valitsee uuden paikan, mutta kannattaahan sitä kokeilla.

Jos edellä mainitut eivät auta, yksi keino on heittää nartun juoksuhousut jalkaan poissaoloajoiksi. Nopeasti luulisi huomaavan ettei niihin ole kiva pissata, ja kun tapa tällä tavalla loppuisi, voisi niitä sitten pikkuhiljaa koettaa poistaa jalasta. Ilmeisesti kyse kun ei kuitenkaan ole pidätyskyvystä vaan ns. protestipissoista.

Oma vinkkini olisi ensihätään poistaa olohuoneen matto lattialta. Jokapäiväinen matolle pissaaminen vain vahvistaa koiran toimintamallia pissata matolle. Voi olla, että käytös sammuu (=loppuu) itsestään, jos pissapaikka poistetaan kuukaudeksi-kahdeksi. Sen lisäksi matto olisi hyvä puhdistaa huolella tällä välin. Etikka mm. auttaa poistamaan hajuja ja kaupoista löytyy myös varta vasten pissanhajun poistamista varten kehiteltyjä aineita.

laitinen93

laitinen93
Viestimäärä: 24

VS: SISäSIISTEYS - Maanantaina, 31.01.2011 klo 11:48  
+
0
Voiko olla totta että otin kaksi vuotiaan koiran noin viikko sitten ja eilen illalla/viime yönnä neiti päätti tehä kahet isot kuset ja paskat sisälle. Sen pitäisi olla sisäsiisti. Se on vaihtanut aika usein kotia. Voiko se olla mahdollista että se merkkaa sisälle että ''tää on nyt mun koti''. Käytän sitä kolmekertaa päivässä lenkillä ja aina tekee tarpeensa. Kotona on kaksi cavalieria eikä ne ole tehny piiiitkää aikaa sisälle. mikä voisi olla mahdollisena syynä? Kun se tuli meille se oli kamala nirso ja nytten ottaa kavereista mallia (kun cavalierit syö mitä vain). Jos sillä olisi vaan hätä...aamusin ne vain saa ruuan, ja päivän mittaa voi jotain pikku herkkuja saada.
3 koiraa
4 marsua
''Kaikki yhtä ihania'' <3

Cressie

Cressie
Viestimäärä: 319

VS: SISäSIISTEYS - Maanantaina, 31.01.2011 klo 14:03  
+
0
^Voisiko olla kyseessä, että koira ei ole vielä täysin tottunut elämään teillä? Josko sillä olisi ollut ikävä yö ja reagoinut pissaamalla ja kakkaamalla? Oliko tämä pissi/kakki siis vain yhden yön ongelma?
Bordercollie Troilus 28.11.2010
Beauceron Jago 6.6.2014
blogi

ErnstVonKleinspitz

ErnstVonKleinspitz
Viestimäärä: 20

VS: SISäSIISTEYS - Maanantaina, 31.01.2011 klo 15:20  
+
0
Täytynee siis vain kaikin keinoin estää tätä käyttäytymistä että se unohtuisi. Jatkuva vahtaaminen vain rajoittaa sekä koiran että ihmisen elämää...

laitinen93

laitinen93
Viestimäärä: 24

VS: SISäSIISTEYS - Maanantaina, 31.01.2011 klo 15:38  
+
0

Cressie kirjoitti:

^Voisiko olla kyseessä, että koira ei ole vielä täysin tottunut elämään teillä? Josko sillä olisi ollut ikävä yö ja reagoinut pissaamalla ja kakkaamalla? Oliko tämä pissi/kakki siis vain yhden yön ongelma?Mitä tarkoitat ikävällä yöllä? siis ei ole ennen tehnyt meille sisälle kun viime yönä. ja lenkillä on ollut kunnolla ja tarpeet tehny. Siskolla se oli kaksi viikkoa kun se otti sen ''koe käyttöön'' et jos se olisi ottanut se, mutta ei halunnukkaa nii sit se tuli mulle, ja sinne se pissi kaksi kertaa. ja edellisen omistajan uuteen kämppään 1-2 kertaa ;o
3 koiraa
4 marsua
''Kaikki yhtä ihania'' <3

laitinen93

laitinen93
Viestimäärä: 24

VS: SISäSIISTEYS - Maanantaina, 31.01.2011 klo 15:42  
+
0

ErnstVonKleinspitz kirjoitti:

Täytynee siis vain kaikin keinoin estää tätä käyttäytymistä että se unohtuisi. Jatkuva vahtaaminen vain rajoittaa sekä koiran että ihmisen elämää...En mä haluu juosta sen perässä koko aikaa, ei mulla olis muuta tekemistä sit. Pitää vaa toivoo täs paripäivää että se loppuu, ja että se olisi vaan sitä ''tää on mun koti nyt'' - juttuu. se voi kyl varmaa protestoida tolla ku tarpeet tekee sisälle ku on vaihtanu kahen vuoden aikana syntymä kodin jälkeen jo 4 kertaa.
3 koiraa
4 marsua
''Kaikki yhtä ihania'' <3

serotine

serotine
Viestimäärä: 3

VS: SISäSIISTEYS - Maanantaina, 31.01.2011 klo 20:55  
+
0
Erävoitto!
Takana siis 2 päivää huomiottomuutta, meille muuttanut 8kk pentu jolla itsensä korostamisongelmaa sekä 6-vuotias joka myös hakee huomiota. Pentu on seurannut edellistä omistajaansa sekä mua ihan joka paikkaana ja äsken sain käydä sekä parvekkeella että jääkaapilla niin, että ainoastaan katse seurasi, ei noussut pää eikä koira. Ehkä tää vielä tästä.

TwoBeans

TwoBeans
Viestimäärä: 1258

VS: SISäSIISTEYS - Tiistaina, 01.02.2011 klo 16:04  
+
0
Taidan laittaa tähän ketjuun kysymyksen, vaikka varsinaisesti sisäsiisteydestä ei olekaan kyse siinä mielessä, että asioita tulisi sisälle. Olisko ideoita opettaa koiraa pyytämään pihalle esim haukahtamalla ovella? Nykyään Luna kun pyytää ulos, se raapaisee ovea, ja tietysti siitä jää jälkiä. Jäähän tämä ulospyytäminen sitten vähemmälle, kun ikää tulee ja oppii tekemään asiansa säännöllisillä ulkoilutuskerroilla. Nyt vaan kun kerran omaktotitalossa asutaan, ei olla pentuna jokaista pissahätää varten lähdetty varta vasten "lenkille", vaan päästetty omaan pihaan. Vieläkin varsinaisia remmin kanssa tehtäviä lenkkejä tulee päivässä vaan 2, muuten vessa-asiat hoituu edelleen pihaan, eli noin kolme-neljä kertaa päivässä. Ja näin varmaan jatkossakin, vaikka olisihan siinä kai ideaa käydä pieni korttelikierros samalla, tulis haisteltavaa siinä sivussa.
- beauceron uros Laku 2/2013
- valkoinen paimenkoira Luna 6/2010
- shetlanninlammaskoira Eetu 2/1993 - 1/2007

jonzku

jonzku
Viestimäärä: 206

VS: SISäSIISTEYS - Torstaina, 10.02.2011 klo 19:31  
+
0
Moikka!

En nyt lukenut koko keskustelua, mutta meillä on nyt 13vk poikapentu, joka on sisäsiisti päivästä riippuen, kyllähän niitä pissoja tulee sisälle vahingossa, mutta ongelmana siis on sohvalle pissaaminen.

Pentu voi siis mennä pissaamaan sohvalle, yleensä silloin, kun olen keittiössä syömässä, enkä pentua näe.
Mitäköhän tällaiselle ongelmalle olisi tehtävissä?

Tigru

moderaattori
Tigru
Viestimäärä: 2736

VS: SISäSIISTEYS - Sunnuntaina, 13.02.2011 klo 18:23  
+
0

Nella3 kirjoitti:

Minun siskollani on Shetlanninlammaskoira joka pissaa yöllä sisälle. Vaikka siskoni olisi vienyt sitä pissulle ennen nukkumaan menoa,se on kumminkin yöllä päästänyt tarpeensa sisälle.
Koira on nyt vähän yli 1-vuoden ja ennen yhtä vuotta ei tälläistä ongelmaa ole ollut. Mistä tuo voisi johtua?

Taigalta (poetry in motion): bedlingtoninterriereitä.

maddy

moderaattori
maddy
Viestimäärä: 3541

VS: SISäSIISTEYS - Sunnuntaina, 13.02.2011 klo 21:28  
+
0
Nella3 Äkillisesti alkaneet ongelmat sisäsiisteyden kanssa saattavat olla oire esimerkiksi virtsatietulehduksesta (tai jostain muusta ongelmasta, joka saa koiran juomaan paljon vettä ja siksi pissaamaan sisälle). Joka tapauksessa suosittelisin ensimmäiseksi toimenpiteeksi lääkärikäyntiä.

maddy

moderaattori
maddy
Viestimäärä: 3541

VS: SISäSIISTEYS - Sunnuntaina, 13.02.2011 klo 21:31  
+
0

TwoBeans kirjoitti:

Taidan laittaa tähän ketjuun kysymyksen, vaikka varsinaisesti sisäsiisteydestä ei olekaan kyse siinä mielessä, että asioita tulisi sisälle. Olisko ideoita opettaa koiraa pyytämään pihalle esim haukahtamalla ovella? Nykyään Luna kun pyytää ulos, se raapaisee ovea, ja tietysti siitä jää jälkiä.

Osaako koira haukkua käskystä? Ihan ekaksi opettaisin sen ja sen jälkeen voikin alkaa pyytämään koiralta aina haukkumista ennen kuin avaa oven. Uskoisin, että koira vähitellen siitä oppii yhdistämään.

pampulainen

pampulainen
Viestimäärä: 455

VS: SISäSIISTEYS - Maanantaina, 14.02.2011 klo 08:19  
+
0
Two beans, kannattaa keskittyä ennemmin ulkoiluttamaan koiraa riittävästi ettei koiran tarvitse kerjätä ulos. Siitä että koira kerjää perusoikeuksiaan omistajalta, johtaa omistajan ja koiran epävarmuuteen. Seuraa siis muitakin ongelmia. Parempi varmistaa että koira on terve, rytmittää arki sujuvaksi ja riittävästi ulkoilua sekä liikuntaa, siitä se sisäsiisteys alkaa.

Huomioimalla luonnnollisten tarpeiden tekoa ulkona, huomioidaan aivan väärää asiaa. Eli palkkaamalla ulos tekemisestä, vahvistat itse toimintoa läsnäollessasi. Koiran kannattaa myös asioida sisällä. Luonnollisista asioista ei tarvitse kehua, ne ovat itsessään riittävän kannustavia toistamaan itseään. Ihmisen on tärkeämpää ennaltaehkäistä sisälle teko ja pitää huoli että ulos tulee mahdollisimman paljon asioita.

Parhaimmillaan narun päässä syötetään nakkia kun koira katsoo omistajaa korvat höröllään silmiin, ruopii niin että rapa roiskuu, edelleen omistajaa tuijotetaan, ehkä muristaan... Omistaja hymyilee kun pissa tuli, omistaja onnellisena hymyilee ja antaa palkan.

Laumanjohtaja

Laumanjohtaja
Viestimäärä: 6

VS: SISäSIISTEYS - Maanantaina, 14.02.2011 klo 12:27  
+
0
Kaikesta ei tarvitse palkita koiraa. Koira tekee tarpeensa joka tapauksessa, ei miellyttääkseen omistajaa.

Pennun jo pissatessa kannattaa sanoa esim. pissaa. Siiloin koira oppii yhdistämään tapahtuman ja sanan. On käytännöllinen sana opittuna, kun joskus on kiire jonnekin ja koira täytyy ensin pissattaa. Silloin aikuinen koira ymmärtää mitä siltä odotetaan. Toimii.

Tahveli06

Tahveli06
Viestimäärä: 4

VS: SISäSIISTEYS - Tiistaina, 15.02.2011 klo 18:28  
+
0
minulla on nyt 7 kk mäyräkoiran pentu, joka tuli mulle sen ollessa 16 vk. Ei oltu opetettu sisäsiistiksi. Nyt ollaan oltu yli viikko ilman pisupapreita eikä mitään vahinkoja ole tapahtunut. Opetin siis pentua viemällä mahdollisimman paljon ulos ja keittiössä sillä oli aina pisupaperit, joita sitten siirsin ovelle päin ja pienensin paperien aluetta.

Tigru

moderaattori
Tigru
Viestimäärä: 2736

VS: SISäSIISTEYS - Sunnuntaina, 20.02.2011 klo 17:21  
+
0

Hännänheiluttaja kirjoitti:

Meille on tullut n. 10kk ikäinen uusi perheenjäsen, jonka sisäsiistiksi kouluttaminen on jossain vaiheessa jäänyt "vaiheeseen".
Käytämme tiuhaan ulkona, mutta koira ei osaa pyytää ulos ja vahinko (molemmat sortit) voi tulla esim. yöllä tai sitten vaikka jos olemme toisessa huoneessa.

Miten tästä opetetaan pois??? Miten koira opetetaan tahtomaan ulos tarpeille ja miten pidättämään yöstä aamuun asti jolloin pääsee heti herättyä ulos?

Illan viimeinen juttu on aina tarpeilla käynti ja vesikuppi otetaan pois yöksi, mutta näyttää että hän tekee tarpeensa juuri silloin kun hätä on...Elsa kirjoitti:

Kannattaa aloittaa sisäsiisteyden opettaminen samalla asenteella kuin nuoren pennun kohdalla. Erona on vain se, että 10 kuukauden ikäinen pentu kykenisi jo pidättelemään tarpeitaan, mutta ei vain ymmärrä sen tarvetta, koska luulee saavansa tehdä sisälle.

Pentua on siis vietävä ulos usein. Aina leikkihetken ja ruokailun jälkeen, sekä muutenkin tasaisin väliajoin. Ulkoilutukset voivat kestää vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan, jotta pentu saa vain hätänsä tehtyä. Tällöin täytyy muistaa hurjasti kehua kun tarpeet tehdään oikeaan paikkaan. (Lyhyiden pissatusten lisäksi koira tarvitsee tottakai vielä ne normaalit, pidemmät lenkityksensä)

Kotona, ei tulisi lattialle tulleista hädistä tehdä minkäänlaista numeroa. Ne siivotaan ja that's it. Mikäli pennun saa rysän päältä kiinni, voi sitä nuhdella. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei pentu vielä ymmärrä ulos ja sisään tekemisen eroa. Vain monet toistot tekevät eron selväksi ja tämänkin jälkeen on pennun opittava luottamaan siihen, että pääsee aina ulos hädilleen, mikäli vain jaksaa pidätellä vähän aikaa.

Taigalta (poetry in motion): bedlingtoninterriereitä.

Tigru

moderaattori
Tigru
Viestimäärä: 2736

VS: SISäSIISTEYS - Sunnuntaina, 20.02.2011 klo 17:24  
+
0

annabella kirjoitti:

Hei!

Meillä on 9 kuukautinen beagle narttu. Ongelmana on, että se ei pysty pidättämään pissaa. On oppinut pyytämään ulos jo aikapäiviä sitten, mutta vieläkin (ja tämä siis ei ole uusi ongelma, vaan jatkunut koko ajan) haluaa ulos 1-3 kertaa yössä ja päivisin noin 2-3 tunnin välein! Yksin ei joudu yleensä kotona olemaan, mutta jos on joutunut pidemmän ajan olla yksikseen niin on saattanut pissata lammikon johonkin, ei kuitenkaan aina. Mistä tässä siis voisi olla kyse ja mitä tehdä???Agitem kirjoitti:

Ootteko tutkinut ettei ole tulehdusta tms? Kannattaa myös pistää merkille juoko koira normaalia enemmän ja miettiä sille syytä, runsas juominenhan luonnollisesti täyttää rakkoa tehokkaasti ja erityisen runsas veden lapittaminen voi olla merkki kaikenlaisesta häikästä terveydessä.

Jos kyse ei täydellä varmuudella ole sairaudesta, niin koiran rakkoa voisi koittaa totuttaa pitempään pidätysaikaan pikkuhiljaa. Tyylillä kun koira pyytää ulos, et vie sitä saman tien vaan odottelet pari minuuttia ja viet sen vasta sitten. Vähitellen pidätyskyvyn pitäisi parantua.

Yöpissailuun sen verran että jos koira juo paljon, voisko vesikupin ottaa yöksi pois? Pissattaisitte juuri ennen nukkumaanmenoa ja veisitte veden pois niin koiran pitäisi kestää yön yli. Terve koira pärjää kyllä yön yli ilman vettä jos päivällä juo.annabella kirjoitti:

Ei mielestäni juo paljoa. Ei ainakaan yhtään enempää kuin toinen koiramme, jolla tällaista ongelmaa ei ole. Ollaan jonkun verran veden juontiakin rajoitettukin. Niin että ihan aina ei tarjolla edes ole vettä, mutta tästä ei ole apua ollut. Olenkin miettinyt, että onko aiheen mennä eläinlääkärille tarkistuttamaa ettei ole pissatulehdusta. Vielä en ole vienyt, kun tämä ei ole uutta eikä käyttäytyminen ole muuttunut vaan ollut koko ajan tällaista. Taidanpa sitten kuitenkin varata aikaa eläinlääkäriin. Meillä ei ikinä ole koirien kanssa ollut tällasia ongelmia ja nyt alkaa tuntua, että joku ratkaisu täytyy jo löytyä. Ihan kuin olisi taas pieni vauva kotona, kun saa yölläkin heräillä..

Taigalta (poetry in motion): bedlingtoninterriereitä.

  Siirry sivulle: 1 ... 7 8 9 ... 38
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26254
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5821
Viestejä yhteensä543806
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263952
(Tilastot päivitetty viimeksi 25.02.2021 klo 13:00)