Ohjeet ja säännöt
Takaisin
PENTU TULEE TALOON - Keskiviikkona, 12.10.2016 klo 18:45

Ongelmia pennun ja vanhan koiran kanssa

Auroorasi

Auroorasi
Viestimäärä: 1

ONGELMIA PENNUN JA VANHAN KOIRAN KANSSA - Keskiviikkona, 12.10.2016 klo 18:45  
+
0
Meidän laumaan muutti kuukausi sitten narttupentu ja ennestään kotoa löytyy 9-vuotias narttu ja 1-vuotias uros. Narttu on kodin vaihtaja, mutta aikaisemmin sillä ei ole ikinä ollut koirien tai pentujen kanssa ongelmaa, enemmän uroksella, jolla on vielä tarpeena näyttää olevansa mies. Alussa tilanne näytti hyvältä ja koirat kunnioittivat toisiaan ja leikkivätkin keskenään kunnes eräänä päivänä vanhempi yritti tappaa pennun. Koko kaula oli pureskeltu ja pentu eloton. Onneksi kaveri saatiin kuntoon, mutta sama toistui parin päivän päästä kun vanhempi karkasi aitauksestaan.
Nyt tilanne on siis se, ettei narttuja voi jättää hetkeksikkään valvomatta, sillä narttu käy heti päälle, eikä usko lopettaa ennenkuin menee väliin ja ottaa itselleenkin muutaman pureman. Eläinlääkäri suositteli aikaa ja koirakouluttaja erottamista ja muita koirakontakteja, mutta alkaa pikkuhiljaa jo ideat loppumaan.
Ollaan jo mietitty jommasta kummasta luopumista, silä ei varmana tee pennun psyykkeelle, eikä vanhemmankaan hyvää olla jatkuvassa pelossa/stressissä. Onko muilla ollut vastaavia tilanteita tai vinkkejä miten toimia?

 
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26165
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5813
Viestejä yhteensä543789
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263761
(Tilastot päivitetty viimeksi 21.10.2020 klo 16:00)