Ohjeet ja säännöt
Takaisin
RUOKINTA - Torstaina, 29.06.2017 klo 18:11

Frolic pennulle

Chewy

Chewy
Viestimäärä: 1

FROLIC PENNULLE - Torstaina, 29.06.2017 klo 18:11  
+
0
Hei! On nyt pakko purkaa tää levottomuus ja (lievä) huoli jonnekin ja aattelin et se on hyvä jakaa muiden koiraihmisten keskuudessa.
Eli siis. Mulle on tulossa pentu (papillonin + kääpiövillakoiran sekotus) n. 8 päivän päästä ja tässä odotusaikana oon toki käyny läpi ties mitä kaikkia ruokintavaihtoehtoja. Nyt oon päätynyt aika lailla siihen, että ruokin kaverin 50/50 periaatteella eli puolet nappulaa (oon aatellu joko Acanaa tai Canagania) ja puolet sit ainakin aluks raakatäysravintoa.Tätä muuttelisin sit vaa sitä mukaa mikäli kaverille ilmenisi joitain allergioita tms.

No, nyt te mietitte siellä et miten tää liittyy mitenkään tohon Frolicin nappulaan. No siten, että tällä hetkellä kasvattaja antaa pennuille Hau Hau Super Premiumia mutta sitten se sano mulle, että vaihtaa tuohon Froliciin kuhan ne vielä vähän kasvaa. Ja siitäkös se mun hätä ja huoli sitten synty koska en oo kuullu mitään muuta ku huonoa tosta Frolicista enkä ikinä antais sitä mun koiralle vaikka sitä ilmaseks jostain saisin. Täynnä väriaineita, sokeria ja ties mitä kaikkea ja ravintoaineetkin aika lailla pielessä.

Onko mun huoli tosta ruoasta nyt ihan turha vaikka kasvattaja sitä Frolicia antaiskin? Mulla oli ajatuksena, että käyn eläinliikkeestä ostaa joko tuota Canagania tai Acanaa ja vaikka kaveri söiskin Frolicia ni totuttaisin siinä heti viikon mittaan tohon toiseen nappulaan/ruokavalioon.

Voinko mä siis n. viikon verran luottaa tässä siihen et mun kaveri on ookoo tuon Frolicin syömisen jälkeen vai mitä mun kuuluisi tehdä nyt asialle? Melkeen kerkesin huokasta helpotuksesta koska ei tuo Hau Hau Super Premium nyt niin paha oo verrattuna joihinkin kamalimpiin vaihtoehtoihin mutta sitten se mainitsi tosta Frolicista. Apua.

Kuukio

Kuukio
Viestimäärä: 86

VS: FROLIC PENNULLE - Torstaina, 29.06.2017 klo 19:20  
+
0
Kasvuikäisen pennun pitäisi saada päivittäin kasvua tukevaa ravintoa ja viikon verran frolicia saataa aiheuttaa jo jotain, vaikka se tuntuukin lyhyeltä ajalta. Ehdottomasti kysyisin "kasvattajalta" että miksi vaihtaa ihan ok ruuan papanoihin joita käytetään lähinnä koirien herkkuina. Joku syy siihen täytyy olla. Frolicilla ei taida edes olla mitään penturuokaa.
"Eikö ole hauskaa, kun on joku, joka kaipaa ja odottaa joka hetki?" - Tove Jansson

 
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26146
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5811
Viestejä yhteensä543785
Uudet käyttäjät tänään2
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263735
(Tilastot päivitetty viimeksi 25.09.2020 klo 19:00)