Ohjeet ja säännöt
Takaisin
RUOKINTA - Torstaina, 28.10.2010 klo 20:38

Hau Hau -koiranruoat

Siirry sivulle: 1 ... 9 10 11

Wallen

Wallen
Viestimäärä: 9188

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Sunnuntaina, 20.04.2014 klo 17:33  
+
0
me ollaan nyt syötetty lukalle 1½ pussia hauhau:n lammas-riisiä ja on kyllä ollut ainakin lukalle tosi hyvä! rasvaa on vähäsen (10%, kun taas vaikka kana-riisissä olikohan 24%?), eli maha tykkää ja toivottavasti oksentelu ei enää ala uudelleen. nappulat maistuu kuivilteen ja ollaankin annettu pelkilteen tosissaan, että hampaatkin sais vähän työtä. ja turkki on pysynyt kiiltävänä, maha kunnossa (eli ei mitään kamalaa kakkamäärää suolla) ja silmät ei rähmi juuri lainkaan :)

syötetään nyt 2dl/pvä, iltaisin. ja eipä tuo ole kastoroinnista huolimatta ainakaan päässyt lihomaan, mikä on kyllä hyvä :)

huippua, että tuolle löytyi ihan tulevaisuuttakin ajatellen kiva opiskelijabudjettiin mahtuva ruoka ja täytyy pitää peukut pystyssä, että jatkossakin tuo maittaisi, eikä mahavaivoja tulisi.
mittelspitz unique bachelor "luka" // 1.12.2012

Sherlock

Sherlock
Viestimäärä: 1331

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Tiistaina, 22.04.2014 klo 15:23  
+
0
^ Ei kana-riisissä sentään 24% ole :nauru:

Suurten koirian k-r:ssä on 11%, pienten koirien 17% ja tuossa kaiken kokoisille tarkoitetussa on 13%. Meillä on syötetty kana-riisiä Minnille nyt jonkun aikaa ja eipä ole mitään ongelmia ton kanssa ollu. Rasvaa siinä on vaan sen 13%, joten joudun pakosti lisäämään ruuan sekaan isomman lorauksen öljyä.
Sekarotuinen - "Minni" (-06)
Welsh corgi pembroke - "Nita" (-10)

Windy

Windy
Viestimäärä: 153

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Lauantaina, 03.05.2014 klo 23:11  
+
0
Dinski// olet jo varmaan ehtinyt jo mainitsemaasi ruokaa testailla, mutta vastailen nyt, kun kokemusta ko. ruoista löytyy.
Eli Cloudylla tuo ruoka aiheutti närästystä. Söi kyllä mielellään eikä tuo sapuska tullut suoraan läpi, mutta huonosti sulava peruna oli tuon vatsalle liikaa. Pääasiassahan Cloudy syö raakaa, mutta välillä annan "välipalaksi" jotain nappulaa, jos sattuisi vaikka kelpaamaan. Söi noita molempia perunapohjaisia (kana sekä lohi) hyvin, mutta näräsys helpotti heti, kun jätettiin nuo pois. Joillekin voi nuo perunapohjaiset sopiakin, mutta meillä näin.
http://treenikaverit.blogspot.fi/

Shetlanninlammaskoira Windy 3/2010
Eurasier Cloudy 2/2011
Bordercollie Dacu 3/2006

dinski

dinski
Viestimäärä: 1209

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Sunnuntaina, 04.05.2014 klo 12:46  
+
0
^ En ole itseasiassa päässyt testaamaan, meille kun tulee pentu vasta muutaman viikon päästä ja sillekin toisen merkkistä penturuokaa + raakaa nyt alkuun. Uteliaisuudesta vain kyselin jos joltain kokemuksia löytyy. :hymy:
Se tuppaa joillain tuo peruna olemaan nimenomaan se mikä ei sovikaan, kun taas toisille käy nappulassa paremmin peruna kun maissi tai riisi. :eitietoo: Yksilökohtaisia juttujahan nää on, mutta kiva aina kuulla kokemuksia ja saada keskustelua aikaan!
Welsh corgi pembroke "Leppo", s. 3.4.2014
Leppoisaa -blogi

Sherlock

Sherlock
Viestimäärä: 1331

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Maanantaina, 05.05.2014 klo 19:09  
+
0
Meillähän Nita syö perunapohjaista ruokaa (Profine). Oon koittanu kaikenmaailman muita, missä on riisiä, mut kaikki vetää pakin sekasin ja turkki menee huonoon kuntoon. RC oli meillä pentuaikana, sitä veteli yhden säkin ja sen jälkeen vaihdettiin aikuisnappulaan. Muutaman ison säkin söli ja päätin vaihtaa merkkiä (koska huonolaatuista ja alkoi oireilla vähän). Meillä kokeiltiin HHC lammas-riisiä ja kana-riisiä, Jahti&Vahti kana-riisiä ja energiaa, Bosch...Joseran kokeilupakkaus veti ihan ripaskalle jo muutamasta nappulasta, Happy Dog sai aikaan huonoa turkkia ja korvien töhnimistä sekä pahanhajuisia pieruja ja monen monta sontakasaa päivässä.

Profine on ollut meillä ainut, joka on tähän astisista nappuloista sopinut. Ensin oli käytössä lohi-peruna, mutta nyt ollaan menty kana-peruna energialla. Nita on muutenkin niin pirun herkkävatsainen, et sille ei voi antaa mm. mitään märkäruokia tai ehkä korkeintaan ruokalusikallisen koska muuten menee pakki sekasin. Koirien raakalihoista tuolle sopii Natures:menu naudanliha, muut veti ruikulille. Maukas lihat ei jostain syystä pidemmän päälle käyny ton mahalle :eitietoo:

Mut Minni vetelee tällä hetkellä HHC kana-riisiä, joskin sille pitää lorauttaa isompi annos öljyä sekaan koska muuten se on pelkkää luuta ja nahkaa. Ei se tälläkään hetkellä missään parhaimmassa kunnossa ole, suht laiheliini se on ja aika lihasköyhä. Tollekkaan ku ei voi pahemmin mitään ylimääräisiä antaa kun menee pakki sekasin. Jos ei toi tän kesän aikana rupea lihomaan, ni se on tehtävä ruokavaihdot J&V energiaan...
Sekarotuinen - "Minni" (-06)
Welsh corgi pembroke - "Nita" (-10)

dinski

dinski
Viestimäärä: 1209

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Perjantaina, 09.05.2014 klo 14:49  
+
0
^ Kiva kun laitoit kokemuksia!

Tuo HHC:n kana-peruna näyttäiskin olevan hyvin samanlainen ruoka spekseiltään kun Profinen Adult-versio siitä kana-perunasta (Profinen oma näyttäs vaan olevan muutaman euron edullisempi :peukku: ), energiaversio jota käytätte onkin sitten tuhdimpaa. :hymy:
Harmi juttu että Nita on herkkämahainen, voin kuvitella että hankaloittaa eloa hieman. Mutta onneksi sentään käy edes joku merkki, kaikilla kun ei ole tilaa/resursseja syöttää pelkkää raakaa (ei meillä ainakaan tässä asunnossa ole).

Ja joo tuossa kana-riisissä on melko vähän rasvaa munkin mielestä, tarvii itekkin ruveta miettimään että minkähänlaista öljyä sitä pennulle hankkisi. Pennut siis syö kasvattajalla J&V:n nappulaa ja barffituotteita 50/50-malliin, sillä aiotaan jatkaa ainakin jonkin aikaa.

Tää Hau-Hau vaan olisi niin kätevä pohjamuona kun saa hankittua melkein joka paikasta ja hoitopaikassakin (=anoppila) osaisivat sitä ostaa sitten sinne varastoon. :hymy: Ehkä myö sitten kun pentu kasvaa vähän niin pistetään testiin!
Welsh corgi pembroke "Leppo", s. 3.4.2014
Leppoisaa -blogi

Sherlock

Sherlock
Viestimäärä: 1331

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Tiistaina, 13.05.2014 klo 12:32  
+
0
Joo toi Profinen kana-peruna energia on aika tuhtia, siinä on muistaakseni 22% rasvaa. Ne nappulat on vaan muuten tosi pieniä :nauru: Nita vetelee tota sen 2 desiä päivässä ja pysyy ihan hyvässä kunnossa.

Minnihän söi aikasemmin tota J&V energiaa, mut kun sille toi HHC kana-riisi näyttää nyt jostain kumman syystä sopimaan ni mitäs mä enää takas tohon J&V energiaan vaihdan. Etenkin ku tota HHC ruokaa saa helposti lähikaupoista (S-market ja Prisma). Prismasta tulee ostettua se 6kg säkki, se mahtuu hyvin pyöräntarakalla olevalle korille ni saa hyvin pyörällä roudattua :nauru:
Sekarotuinen - "Minni" (-06)
Welsh corgi pembroke - "Nita" (-10)

Jemilia

Jemilia
Viestimäärä: 28

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Torstaina, 24.07.2014 klo 23:31  
+
0
Myö kans ennen palvottiin hauhaun nimeen. On niin kätevästi saatavilla, väriaineeton ja hinta-laatu suhteeltaan varmaan paras sapuska mitä tarjolla on. Meillä menee niin paljon lihojakin, että turhia hienouksia ei kaivata :D Tuon rasvattomuuden takia vaan jouduttiin hylkäämään kana-riisi. Ei pysyny energiset koirat lihoissaan tai sit määrän piti olla niin suuri et tuli läpipaskomisen kanssa ongelmia. Syötin sit tovin ongelmitta extra energiaa, mut siinä sit tuppas oleen kaiketi rasvaa liikaa laiskemmilla kausilla, joten taas rupes tulee läpi. Nyt on vejelty säkki proboosterin sporttia ihan tyytyväisinä, mutta saa nähä saatasko talveks kehiteltyä joku passeli mixaus tuosta kana-riisin kanssa.

Mupuinen

Mupuinen
Viestimäärä: 27

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Perjantaina, 15.08.2014 klo 19:47  
+
0
Paljonkohan desi minien kana-riisiä painaa? En löydä pussin kyljestä enkä nettisivuilta eikä vaakaakaan satu tähän hätään käsiin.
Spkn "Sussu" s. 06/2010, minulla 07/2011 alkaen, lopetettu 12/2013
Beagle "Poitsu" s. 02/2014
Seropi "Milo" s. 12/2013

Hanma

Hanma
Viestimäärä: 362

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Lauantaina, 16.08.2014 klo 15:59  
+
0
Täältä löytyy tyytyväinen HauHau-nappuloiden käyttäjä!

Ihan piruuttani halusin vielä koittaa tuolle nappuloita, kun tuon ison koiran raakaruokinta tulee niin tajuttoman kalliiksi ja kuitenkin nappulasta löytyy ne kaikki vitskut yms. Ruokinta on silti edelleen raakalihapainotteista. Nyt on pari viikkoa menty tällä HauHau-nappulalla ja broilerin lihalla, ja maha toimii täysin normaalisti ja muutenkin kaikki ok. Korvia vähän seurailen, kun ne on ehkä ihan pikkasen ruvenneet töhnimään, mutta vielä kuitenkin niiiin pienesti, etten ainakaan vielä pois sulje tätä HauHauta. Mutta jos ne oikein rupeaa töhnimään, niin sitten täytynee luopua näistä nappuloista. Epäilisin, että maissi aiheuttaisi tuota korvien töhnimistä.. Ainakin RC:n, Hills:in ja J&V:n ruuat aiheutti Pontukselle korvien töhnimistä ja niissä kaikissa on maissia.. Mutta seurailen tilannetta.
u. Leonberginkoira "Pontus" s. 22.8.2013
n. Mittelspitz-sekoitus "Mallu" s. 6.8.2014

blogi

Jemilia

Jemilia
Viestimäärä: 28

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Sunnuntaina, 24.08.2014 klo 22:25  
+
0
Meillä syötiin pitkään hauhauta ja lihaa suunnilleen puolet ja puolet. Edullista ja kätevää, suosittelen, jos vaan ongelmia ei tuu. Läpipaskomisen takia meillä lopulta vaihtu merkki, mutta samassa suhteessa mennään edelleen toisen koiran kanssa. Lähinnä laiskuuden takia tuota sekaruokintaa, vaikka toinen koira syökin pelkkää raakaa. Ei meillä kyllä järin kalliiks oo raakaruokintakaan tullu. Ostan tosin isoja satseja enkä käytä juuri valmiita mixejä.

Kazi

Kazi
Viestimäärä: 305

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Torstaina, 16.10.2014 klo 21:10  
+
0
Kössillä on nyt testissä HHC Superpremium kana-peruna. Aiemmin meillä syöty J&V energiaa, mutta nyt on silmät alkaneet vuotaa, joten kokeillaan auttaisiko siihen merkin vaihto. Hintavaahan tuo on J&V:hen verrattuna, mutta hyvänä puolena nyt ainakin se, että sitä saa ihan Prismasta! Ei tarvitsisi aina lähteä Agrimarkettiin... Mutta katsellaan nyt ensin miten tuo sopii ja loppuuko rähmiminen :)
wecope Frodo 10/2014
beagle Kössi 10/2002-12/2015

Johannna

Johannna
Viestimäärä: 3878

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Perjantaina, 17.10.2014 klo 17:44  
+
0
Meidän koirat on vedelly kana-riisiä nyt vuoden päivät, ja hyvin maistuu ja sopii. :hymy:

Saavat nappulan lisäksi natures menun kuutioita, lorauksen öljyä sekä raa'an kananmunan pari kertaa viikossa. Nice and simple! :peukku:
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn’t.


Kuukio

Kuukio
Viestimäärä: 86

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Sunnuntaina, 19.10.2014 klo 19:17  
+
0
Olisi kyllä tosi hyvä ruoka mutta sisältää maissia niin jääpi sitten hyllylle :( Kerran ostin pienen säkin kana-riisiä kokeiluun ja siitä tuli kamalat ilmavaivat!
"Eikö ole hauskaa, kun on joku, joka kaipaa ja odottaa joka hetki?" - Tove Jansson

raggetti

raggetti
Viestimäärä: 1725

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Lauantaina, 01.11.2014 klo 12:26  
+
0
Siis mä oon vähän ihmeissäni. Labbis on syönyt nyt n.2 viikkoa Hauhaun kana- riisiä, ja korvien töhnääminen on loppunut. Tuolla on "aina" ollu sellaiset mömmökorvat, kerran viikossa saa puhdistaa että pysyvät siisteinä. Viime vuosina on vedellyt Golden Eaglea, Acanaa ja Orjenia. Eli järkyttävän kalliita ruokia. Ruokakaupasta tarttui mukaan hauhaun säkki ja herrajee, ei pahaa sanottavaa! Toivottavasti toimii myös jatkossakin :)
How to handle stress like a dog:

If you can't eat it
Or play with it

Then pee on it
And walk away

dinski

dinski
Viestimäärä: 1209

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Keskiviikkona, 05.11.2014 klo 10:07  
+
0
^ Oo, hienoa! :hymy: Mä oon aina niin ilonen jos joku löytää sopivan ruuan edullisesti. :nauru: Itekkin tykkäisin HHC:tä käytellä ja tuolle pennulle sitä syötinkin pari-kolme pikkusäkkiä lihalisukkeilla, mutta harmikseni jätöksiä tuli suuria määriä ja usein. :neutral: Nyt ollaan menty sitten Purenaturalilla ja lihoilla, joka on passannu tosi hyvin toistaiseksi. Olis kuitenkin kiva kokeilla vaikka tota kana-perunaa joskus.
Welsh corgi pembroke "Leppo", s. 3.4.2014
Leppoisaa -blogi

raggetti

raggetti
Viestimäärä: 1725

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Keskiviikkona, 05.11.2014 klo 11:25  
+
0
Meilläkin on jätökset hieman suurentuneet, mutta nuo ovat saaneet tosi paljon luita viime aikoina joten silläkin on oma osuutensa asiaan. Ja tuo saa nyt HHC:tä paljon enemmän, kuin esim. Orjenia jota viimeksi söi. Mun mielestä toi jätösten kokoero ei oo mitenkään erikoinen, kun saa kuitenkin n. 1 desin enemmän ruokaa nyt kuin ennen. Oon tyytyväinen tähän kunhan toimii jatkossakin näin hyvin :) Saa siis lisäksi raakaa lihaa, luita ja öljyä. Voi olla että joutuu talvella lisäämään rasvaa ruokavalioon, tuo 13% on aika vähäinen rasvamäärä.
How to handle stress like a dog:

If you can't eat it
Or play with it

Then pee on it
And walk away

dinski

dinski
Viestimäärä: 1209

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Keskiviikkona, 05.11.2014 klo 14:51  
+
0
^ Joo, vaikuttaa varmasti luutkin asiaan. Meillä on nykyään toi pökäleiden koko ehkä kolmasosan siitä kun HHC:tä sai. :shifty: Mut eipä sitä tiedä jos noi perunavaihtoehdot tai lammas-riisi jostain syystä sit käviskin. Selviää kokeilemalla sitten!
Melko kevyttä ruokaahan kana-riisi tosiaan on, enkä oo siitä extra energystä oikein menny takuuseen että olis hirmu hyvä safka (en oo kaupoissa ikinä edes nähnytkään?). Isoinpana erona ehkä tuo että kana ja kanaperäiset tuotteet ilmoitettu siinä tuoreena eikä jauhona, joten lopullinen lihamäärä voipi olla vähän pienempi miltä vaikuttaa.
Mutta helpostipa sitä rasvaa lisäilee sitten talviaikaan, toivotaan tosiaan että sopii labbikselle jatkossakin! :hymy:
Welsh corgi pembroke "Leppo", s. 3.4.2014
Leppoisaa -blogi

saije

saije
Viestimäärä: 4425

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Perjantaina, 07.11.2014 klo 10:25  
+
0
Meillä on nyt mennyt reilun viikon HHC kana-perunaa ja ihan hyvältä näyttää :hymy:
Aluksi oli vatsa ruikulilla, mutta nyt tulee jo kiinteää tavaraa ja meillä ei ainakaan tule juurikaan enempää ulosteita kuin raa-allakaan.

Tosiaan ollaan raakaruokinnasta palailtu n.50/50 malliin, menee n.4-5dl nappuja päivässä kahdelle otukselle ja lihat siihen kylkeen. Toivotaan että alkaa toimimaan meillä hyvin!
Valkoinen ruotsinhirvikoira "Nimue" Syntynyt 26/3/11 ♀
Valkoinenpaimenkoira "Nila" Syntynyt 14/12/12 ♀
Valkoinenpaimenkoira "Loru" Syntynyt 13/9/15 ♀
Karjalankarhukoira "Lyyra" Syntynyt 15/6/17 ♀

nnora

nnora
Viestimäärä: 2246

VS: HAU HAU -KOIRANRUOAT - Tiistaina, 11.11.2014 klo 10:38  
+
0
Hmm. Pitäisköhän munkin kokeilla tuota HHC kana-riisiä.
Meillä on sama kuin raggetilla eli syötettäessä noita törkykalliita mutta toki laadukkaita ruokia, joutuu nappulamäärän pitämään tosi pienenä. Ovat ilmeisesti sen verran tuhtia tavaraa.
Ja hyvä tietenkin niin, mutta meille ilmeisesti lihoihin yhdistettynä vähän liiankin tuhtia.

Nyt ostin kirpparilta kun muutamalla eurolla sain pussin Purinan jotain markettilaatuista senioriruokaa, kanariisiä. Ja sitähän saa antaa ihan tuplamäärän. Oon ollut niin onnessaan kun jopa meidän herkästi lihova lappari on saanut nyt kunnon annoksen eteensä joka päivä.
Kuitenkaan en ihan niin köyhää ruokaa haluaisi jatkossa syöttää, niin tuo HHC tavallinen kanariisi voisi olla meillekin vaihtoehto.
Lihaa saavat kuitenkin oheen 50/50 systeemillä niin tuossa voisi olla meille passeli nappula kyllä.
Eikä hinta todellakaan päätä huimaa verrattuna noihin edellisiin ruokiin. :mietiskel:
Porokoirasukuinen Moona 08/06
Suomenlapinkoira Vilma 09/11


  Siirry sivulle: 1 ... 9 10 11
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26146
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5811
Viestejä yhteensä543785
Uudet käyttäjät tänään2
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263735
(Tilastot päivitetty viimeksi 25.09.2020 klo 18:45)