Ohjeet ja säännöt
Takaisin
RUOKINTA - Perjantaina, 09.04.2010 klo 21:12

Jahti & Vahti

Siirry sivulle: 1 ... 9 10 11 ... 29

Jagster

Jagster
Viestimäärä: 1534

VS: JAHTI & VAHTI - Keskiviikkona, 09.03.2011 klo 20:04  
+
0
Ei osaa. Muuta kuin että sitä lienee alle se maaginen neljä prossaa, koska jos tuo ylitettäisiin, niin sitä varmaan myytäisiin sikaruokana ;)

Lähettäkää joku mailia ja kysykää.
--
koiratiedon ja -taidon rautalankahässäkkä
http://www.katiska.info
***
Katiskan eJulkaisut
http://www.katiska.info/ejulkaisut

Destroyer

Destroyer
Viestimäärä: 2016

VS: JAHTI & VAHTI - Torstaina, 10.03.2011 klo 12:07  
+
0
Meidän 8kk ikäinen belgi on vähän nirso syömään. Tällä hetkellä syö 1st Choisen penturuokaa ja olen vähän suunnitellut ruoan vaihtoa. Sitä mietin että kannattaisikohan kokeilla Jahti&Vahti energiaa? Ei tarvitsisi antaa sitten niin suurta määrää nappuloita.
Pitkätukkaiset Belgianpaimenkoirat Veikka, Yatsi ja Riia - Blogi

dronttiedward

dronttiedward
Viestimäärä: 5224

VS: JAHTI & VAHTI - Lauantaina, 19.03.2011 klo 12:43  
+
0
^ Kokeile! Furi on kans ehkä maailman nirsoin koira ja Jahti & Vahti on ainoo ruoka, jota se suostuu syömään ilman lisukkeitakin. Tai ainakin suostui, ennen kun rupesin nakkelemaan joka päivä kuppiin jotain muutaki ku nappulaa... :roll:
the only way to true happiness is to live in the moment and not be worried about the future

Aduro

Aduro
Viestimäärä: 3051

VS: JAHTI & VAHTI - Sunnuntaina, 20.03.2011 klo 03:24  
+
0
Kokeile ihmeessä! Ei se mistään pois ole :) HauHau toimii meillä tosi hyvin, ja kun testattiin BritCarea niin se ei maistunu niin hyvin, vaikka siitä oliskin saanu enemmän energiaa. Aina kannattaa testata
Mango-samojedinarttu 7v., Kirsikka-schipperke 4v., ja kissat Huli, Doris ja Piu :)

1.3.2012 Muistoissa Iida-kisu

EA90

EA90
Viestimäärä: 16

VS: JAHTI & VAHTI - Torstaina, 24.03.2011 klo 08:40  
+
0
Meillä koira syönyt noin viikon J&V kanariisiä ja koiran uloste on muuttunut aivan vihertäväksi, onko muilla käynyt näin?
Ja jotenkin näyttäisi ettei koira sulata kys. ruokaa kunnolla kun uloste on hieman löysähköä ja sellaista "tikkumaista" (niinkuin hevosen uloste, ehkä paras vertaus tähän).

EA90

EA90
Viestimäärä: 16

VS: JAHTI & VAHTI - Torstaina, 24.03.2011 klo 08:46  
+
0

EA90 kirjoitti:

Meillä koira syönyt noin viikon J&V kanariisiä ja koiran uloste on muuttunut aivan vihertäväksi, onko muilla käynyt näin?
Ja jotenkin näyttäisi ettei koira sulata kys. ruokaa kunnolla kun uloste on hieman löysähköä ja sellaista "tikkumaista" (niinkuin hevosen uloste, ehkä paras vertaus tähän).Tyhmänä näin jälkikäteen katson tarkemmin tuoteselosusta ja ko. ruokahan sisältää riisiä toiseksi vähiten raaka-aineista. Maissijauhoa ja maissiahan tuossa on kanan jälkeen eniten ja eikös se maissi ole huonosti sulavaa vai oonko väärässä?

erikam

erikam
Viestimäärä: 58

VS: JAHTI & VAHTI - Perjantaina, 25.03.2011 klo 18:04  
+
0
Ostin tänään tota j&v pentua, pedigree juniorin tilalle <--ostin lähinnä siitä syystä kun oli alotellut nappuloiden syönnin ko ruualla ennen meille kotiutumista.

Mutta mutta, hauska miten innoissaan Pimpula pyöri ja hyöri kun nuo nappulat liotin tuoksu paljon paremmalle kuin pedigree.
Aika hintavahan tuo oli tuolla agrissa 30,40 € no okei 10kg säkki niin eihän sille hintaa nyt kauheasti sitten tullut...

Nyt odotan ja katson miten pimun masu kestää uuden ruuan, ja paraneeko, pysyykö korvat terveinä.
Aviomies, 3 lasta-98,-99,-03
Kultainennoutaja herra Ukko-05
Pitkäkarvanen maatiaiskisuherra Piksu-09
Sekarotuinen koiratyttö Pimu-11
lv ruuna Jamu-96

smiushki

smiushki
Viestimäärä: 820

VS: JAHTI & VAHTI - Sunnuntaina, 27.03.2011 klo 17:04  
+
0
Meillä on ruvennu koira sontimaan ihan kauheita määriä :D Syöty junioria pikkunaskista saakka. Tämän säkin jälkeen (pohjan näkyy jo, jee!) vaihdetaan tuohon kanariisiin. Myös energiaa on säkki valmiina. Selvästi tökkii koiralla tuo junnuruoka kun on saanu makupalana tuota kanariisiä pari kertaa ja tietää säkin olevan auki. Toivotaan, että tasottuu tuo ulosteenmäärä ruoan vaihdon myötä.

ParastaEnnen

ParastaEnnen
Viestimäärä: 29

VS: JAHTI & VAHTI - Maanantaina, 28.03.2011 klo 14:52  
+
0
Meidän leo söi kasvattajan ohjeen mukasesti J&V kana-riisiä aikasemmin. Korviin tuli ihan järkyttävät määrät hiivaa (tapeltiin melki puoli vuotta, et saatiin korvat kuntoon), turkki ei näyttäny kummoselta ja oli "tahmanen", paskaa tuli ihan hirveesti, haisi järkyttävälle! Eli meille ei sopinut tuo ruoka ollenkaan :P

TwoBeans

TwoBeans
Viestimäärä: 1258

VS: JAHTI & VAHTI - Maanantaina, 28.03.2011 klo 19:11  
+
0
Näin jälkikäteen ajateltuna paskan määrä meilläkin oli aika valtava Jahti&Vahti ruualla (5-7x päivässä, useimmiten isoja kasoja, välillä kiinteää, välillä löysempää). Luna söi säkin pentunapua ja puol säkkiä Energiaa. En huomannut noiden välillä muuten mitään eroa, hyvin maistui ainakin. Sitä ennen meni säkki FirstChoisen Large Puppyä, kyllä senkin kanssa kakkaa tuli. Sillon vaan ajatteli että kai sitä pienellä pennulla tuleekin monta kertaa päivässä. Iho-turkki tai korvaongelmia ei ollut. Maha reistaili vuodenvaihteen ympärillä aika paljon, en sitten tiedä mitä oli loppujen lopuksi. Nyt Luna on syönyt muutaman viikon Golden Eaglea ja pari-kolme kertaa päivässä tulee normaalin kokoinen tai pienehkö kiinteä tuotos. Korviansa tuo kaivelee välillä, mutta vaikka kuinka syynäisi, ei siellä mitään kyllä näy. Ei punota, ei kuumota, ei vaikkua juurikaan, ei haise. Lampullakin katoin, siistiltä näyttää. Joten tuskin tuossa mitään dramaattisempaa on.
- beauceron uros Laku 2/2013
- valkoinen paimenkoira Luna 6/2010
- shetlanninlammaskoira Eetu 2/1993 - 1/2007

Sherlock

Sherlock
Viestimäärä: 1331

VS: JAHTI & VAHTI - Maanantaina, 28.03.2011 klo 23:18  
+
0
Meil Nital ollu käytössä J&V Kana-Riisi 2 viikkoa ja sontii aivain kauheita läjiä 5-7 kertaa päivässä. Sontakasat on sellasia hajoavia/mureneviä, muutama kasa saattaa olla normaalia kiinteää.

Kai tuossa ajassa luulis jo näkyvän jos ruoka sopii, vaan ei loppua sontimiselle ja laadulle näy.
Seuraavaks kokeilussa HauHau Lammas-Riisi, jos se vaikka sopis. Kun ei tuo RC ruokakaan sopinu :/
Sekarotuinen - "Minni" (-06)
Welsh corgi pembroke - "Nita" (-10)

tir

tir
Viestimäärä: 245

VS: JAHTI & VAHTI - Tiistaina, 29.03.2011 klo 18:29  
+
0

TwoBeans kirjoitti:

Korviansa tuo kaivelee välillä, mutta vaikka kuinka syynäisi, ei siellä mitään kyllä näy. Ei punota, ei kuumota, ei vaikkua juurikaan, ei haise. Lampullakin katoin, siistiltä näyttää. Joten tuskin tuossa mitään dramaattisempaa on.


koiran korvakäytävä on L:n muotoinen, joten sinne ei kovin hyvin kyllä kotikonstein näe. mikäli kaivelee paljonkin, ravistelee tms niin kannattaa putsata kunnolla aineella, eli korva puhdistusainetta täyteen jne. tai varmuuden vuoksi näyttää ell joka saa katsottua kunnolla sinne korvan sisälle.
/ ot

EA90

EA90
Viestimäärä: 16

VS: JAHTI & VAHTI - Keskiviikkona, 30.03.2011 klo 16:37  
+
0

Sherlock kirjoitti:

Meil Nital ollu käytössä J&V Kana-Riisi 2 viikkoa ja sontii aivain kauheita läjiä 5-7 kertaa päivässä. Sontakasat on sellasia hajoavia/mureneviä, muutama kasa saattaa olla normaalia kiinteää.

Kai tuossa ajassa luulis jo näkyvän jos ruoka sopii, vaan ei loppua sontimiselle ja laadulle näy.
Seuraavaks kokeilussa HauHau Lammas-Riisi, jos se vaikka sopis. Kun ei tuo RC ruokakaan sopinu :/Kerroin tuolla ennemmin, että meillä on ollut aluksi saman laista ongelmaa J&V kanariisin kanssa, että uloste oli hajoavaa ja välillä vähän löysää. Sitä ei toki tullut yhtään useammin, kun normaalisikkaan eli noin 2krt päivässä, mutta uloste oli ihan vihreää.

Kuitenkin jatkoin syöttämistä ja huomenna tulee kaksi viikkoa täyteen ja uloste ollut pari päivää aivan normaalia, kiinteää ja ruskeaa. Toivottavasti nuo ekan viikon ongelmat nyt pysyvät poissa, sillä vihdoin löytyi ruoka mitä tuo koira suostuu syömään. On erittäin nirso ja yleensä yksi ruokamerkki saattaa kelvata vain muutaman päivän ja sitten tulee totaali stoppi.

Sherlock

Sherlock
Viestimäärä: 1331

VS: JAHTI & VAHTI - Keskiviikkona, 30.03.2011 klo 18:04  
+
0
^ Mä päätin antaa vielä viikon armoaikaa ja jos ei siinä ajassa tuo ulosteen määrä ja laatu ala paranemaan, ni sit on pakko vaihtaa. Viikon päästä ruokaa on siis syötetty kolmisen viikkoa.

Oikeastaan tänään kakkakasoja on ollut enää vaan 3, tosin veikkaan että illemmalla vielä yks kasa tulee, eli päivän kakkasaldoksi jää 4. Hieman vähenemään päin eikä kasat tänään ole olleet niin kovin isoja ja haisevia.

Katsotaan...katsotaan :)
Sekarotuinen - "Minni" (-06)
Welsh corgi pembroke - "Nita" (-10)

EA90

EA90
Viestimäärä: 16

VS: JAHTI & VAHTI - Torstaina, 31.03.2011 klo 12:57  
+
0
^Meillä alkoi eilen koiralla antibioottikuuri ja tänään koira sontinut aamupäivän aikana jo kaksi isoa läjää. Toivottavasti johtuu vain tuosta lääkkeestä eikä ruuasta.

Kissu_

Kissu_
Viestimäärä: 15

VS: JAHTI & VAHTI - Lauantaina, 02.04.2011 klo 23:25  
+
0
Meillä myös syödään J&V:tä. Brit Care oli kyllä sopivaa ruokaa, mutta vaihtelu virkistää. Räps on myös todella nirso, penturuokana RC, jota syötettiin vähän pidempääkin kyllä (muistaakseni söi vielä ollessaan 1,5v), kunnes tajuttiin ruoan olevan täyttä markettimössö - tasoa. Eukanubaan siirryttiin, maha sekaisin, paino heitteli, jne. Brit Caressa ei ollut mitään vikaa, mikä vaikuttaisi koiran kuntoon, mutta nirso koira kun on, ei enää vähänajan päästä mennyt kurkusta alas.
Nyt meillä on J&V Energiaa, ensimmäisen säkin viimesiä vedellään. Todella edullista ruokaa laatuun nähden. Toinen säkki ostetaan ainakin. Koiralle kelpaa nuo nappulat myös treeninameiks. Tuskin vaihdetaan ihan heti tuota merkkiä. Energia saattaa kyllä vaihtua Extra Energiaan, mutta ei muita muutoksia :D
http://cairssu.blogspot.com/

smiushki

smiushki
Viestimäärä: 820

VS: JAHTI & VAHTI - Maanantaina, 04.04.2011 klo 21:50  
+
0
Oon nyt useammassa paikassa jutellut ja vissiin on ihan yleistä, että 1-4 viikkoa menee tuohon 'tasottumiseen'. Monilla ollut valtavat läjät monta kertaa päivässä, mutta sitten on tilanne mennytki ihan normaaliksi. Varmaan moni vaihtaa pois tavallaan liian aikasin, minusta ihan järkeen käypää kyllä tuo siirtymähomma, ei varmaan omakaan suoli toimis normaalisti jos ruppeis syömään ihan jotain muuta mitä normaalisti tottunut syömään. :roll:

Jagster

Jagster
Viestimäärä: 1534

VS: JAHTI & VAHTI - Maanantaina, 04.04.2011 klo 23:07  
+
0
Minusta siinä ei ole mitään järkeenkäypää.
--
koiratiedon ja -taidon rautalankahässäkkä
http://www.katiska.info
***
Katiskan eJulkaisut
http://www.katiska.info/ejulkaisut

syrri

syrri
Viestimäärä: 32

VS: JAHTI & VAHTI - Tiistaina, 05.04.2011 klo 08:55  
+
0
Ootteko muut syöttäneet j&v:n kanssa lisäksi mitään vitamiineja?
Ollaan siirtymässä jahti & vahtiin; pennulle junioria, 3 vuotiaalle extra energiaa ja seniorille kana-riisiä. Ja juuri seniorin kohdalla ajattelin noita vitamiineja, kun selkeästi aiemman ruuan kanssa niitä tarvitsi. (Ennen seniorilla oli versele lagan nappuja.)
9v seropi Caro
3v lk saksanseisoja/tanskandogi Kioto
1v (s. 03.08.2010) beagle Preston

gonna

gonna
Viestimäärä: 506

VS: JAHTI & VAHTI - Tiistaina, 05.04.2011 klo 18:19  
+
0

syrri kirjoitti:

Ootteko muut syöttäneet j&v:n kanssa lisäksi mitään vitamiineja?
Ollaan siirtymässä jahti & vahtiin; pennulle junioria, 3 vuotiaalle extra energiaa ja seniorille kana-riisiä. Ja juuri seniorin kohdalla ajattelin noita vitamiineja, kun selkeästi aiemman ruuan kanssa niitä tarvitsi. (Ennen seniorilla oli versele lagan nappuja.)Tuota samaa ole miettinyt minäkin noista vitamiineista. Ollaan vaihtamassa myös joko jati vahtiin tai hau hau ruokaan (tai jokin muu kohtuuhintainen "kunnon" nappula) nyt on friskis adultia. On tähän asti sopinut hyvin (vaik`ei olekkaan kunnon nappulaa, olen kuullut) nyt ongelmia kynsien, ihon ja jokin verran turkin kanssa. Siirtymisen ajaksi lisänä ko. ruoan kanssa lohiöljyä ja biotin plus ravintolisää. Tuleeko liikaa hivenaineita ym. muita jos käyttää esim. jahti vahdin kanssa.
muoks. Ruoka vaihtuu tulle labbikselle.
Opas Gonna 22.6.2002-2.6.2015 labradori
"Mummon" Helmi "Orvokki" 1.11.2010 Englanninbulldoggi (tyttärellä)
(Viestiä on muokattu tiistaina, 05.04.2011 klo 18:20)

  Siirry sivulle: 1 ... 9 10 11 ... 29
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26175
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5813
Viestejä yhteensä543789
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263769
(Tilastot päivitetty viimeksi 30.10.2020 klo 14:00)