Ohjeet ja säännöt
Takaisin
RUOKINTA - Maanantaina, 10.05.2010 klo 12:59

Miten ruokitte koiraanne?

Siirry sivulle: 1 2 3 ... 17

SpiralCulture

SpiralCulture
Viestimäärä: 199

MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Maanantaina, 10.05.2010 klo 12:59  
+
0
Tämä ei vain tuntunut vain sopivan mihinkään muualle, niin ajattelin aloittaa uuden aiheen.

Niin, mitä koiranne syövät?
Minä syötin edesmenneelle koiralleni vain marketeista saatavia koirannappuloita, Pirkkaa, Chappia, Pedigreetä ja Sertiä. Ihan halpiksia sille en tahtonut syöttää, kuten Luppaa ja Euroshopperin tai Extran koirannappuloita. Minusta on edelleenkin ihan tuhottoman kallista maksaa eläinkaupan nappularuoasta 15-20kg useampia kymmeniä euroja. Nehän pyörivät siellä 40-60e huitevilla ainakin Royal Caninin ja Pro Planin ruoissa, jos tiedän oikein? Mutta sehän on tietenkin vain asennekysymys mitä koiralleen haluaa syöttää :)
Itse pitäydyn tosiaan markettinappuloissa. Edellinen koirani, Jupe, tosiaan söi niitä koko pienen ikänsä ennen kuin jouduin lopettamaan sen 2008 syksyllä, pienessä 5½ vuoden iässä.
Nappuloiden kaverina Jupella oli yleensä kotiruokaa, maksalaatikkoa tai koiranmakkaraa. Joskus niitä hillittömiä yli kilon painavia purkkiruokia mitä ainakin Luppa ja Chappi tekevät. Välillä nappulat oli liotettu veteen tai piimään, jälkimmäiseen yleensä silloin jos maha oli Jupella vähän löysemmällä mitä normaalisti.
Minusta koira on parhaimmillaan, silloin kun se saa koiranruokaa ja kotiruokaa tasapuolisesti. Ja ei mene ruoantähteetkään hukkaan, kun on nelijalkainen karvainen komposti tuhoamassa ruoanjämät parempiin suihin :D

On kyllä huonojakin kokemuksia, yleensä kun Jupe nimittäin söi Pirkan koiranmakkaraa, ja äitini kerran osti ja syötti sille normaalin ruoan seassa puoli pakettia Best-Inin koiranmakkaraa. Voi koiraparkaa, se ripuloi puolet viikosta sen koiranmakkaran jälkeen ja siltä paloi hännänalus, jota sainkin sitten viikon ajan huuhdella useita kertoja päivässä suolaliuoksella. Oli yhtä tuskaa ravata sen kanssa koko ajan pihalla, kun koira vinkuttaa perse maassa kiinni ja inisee kun ruikulia vaan pukkaa takapäästä ulos :suru: Ja sitten ne suolaliuoshuuhtelut kaupan päällisiksi...

Niin, ja uutta karvaista kaveria pukkaa. Asiaa ei vielä ole 100% lyöty lukkoon, mutta tässä kuussa minulle pitäisi tulla karvainen paketti venäjän puolelta. Sellainen 50cm säkäkorkeudella varustettu mustavalkoinen rakkauspakkaus puolipystyillä korvilla :love:Tälle seuraavalle kaverille olen suunnitellut syöttäväni Chappia, vähän halvempaa kuin Pedigree tai Serti. 20kg koirannappuloita saa hintaan 24e. Noiden nappuloiden kaveriksi olen suunnitellut ostavani koirille tarkoitettua jauhelihaa eläinkaupoista, lisukkeeksi aina silloin tällöin ruokaa piristämään :)

DobberGirl

DobberGirl
Viestimäärä: 89

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Maanantaina, 10.05.2010 klo 14:24  
+
0
Meillä syödään Boosteria,se on metsästyskoirille tarkoitettua,mutta liikutaan niin paljon että herkkämahaiselle otukselleni tuo opn riittänyt sekä nälän,karvan ja lihasten hoitoon.. Jos isäntä kokkaa,saa koira mausteettoman version keitoksista ja joskus erityispäivinä jotain purkkiruokaa. Tavallista koiranelämää..
Menossa mukana seropi pätkis..
Suom.ajokoira x Sakemanni Homppu

In memorian Seropi Eetu. 96 -09
Dobermann Taikaviitan Qikka Qikattaja 28.6.011

Fay

Fay
Viestimäärä: 1275

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Maanantaina, 10.05.2010 klo 22:08  
+
0
Melko normaali ruokavalio meillä. Nappulana tällä hetkellä Britin adult-ruoka, jota saa päivittäin yhteensä yhden mittakupillisen kahteen osaan jaettuna ja kostutettuna. Tilkka öljyä pistetään sekaan parin päivän välein.

Joka päivä saa lisäherkkua kun talon isäntä antaa omista syömisistään aina pienen palasen koiralle (esim. leivästä 1x1 cm palan). Ja kaneilta on ihana varastaa esim. porkkanaa, salaattia, banaania tai kurkkua!

Joskus ruokavaliota piristetään jollain vaihtelulla, kuten esimerkiksi tänään jauheliha/raejuusto/maitorahka/valkosipuliseoksella tai erilaisilla puuroilla. Mökillä koiralle oma makkara kuten kunnon kotisesselle kuuluukin. :hymy:

Hätäruokana (voi-ei-nappulat-loppu-kaapissa-ei-mitään-korvaavaa) käytämme Pedigreen koiranmakkaraa. Sitä saa lähi-Nesteeltä yölläkin hätätilanteessa ja sopii koiralle (ts. maha ei mene sekaisin).

Herkkuina nakinpalasia ja lihapullia. Erityisen mukava niitä on etsiä piilotettuina pitkin olohuonetta. Tämä kerran kuussa tai harvemmin.

***

Voisihan tuo ruokavalio terveellisempikin olla mutta parempaan suuntaan koko ajan menossa. Kovasti kiinnostaisi barffaus tai muu vastaava ruokinta, mutta toistaiseksi vielä liian vähän tietoa aiheesta.
Raha ei tuo onnea, mutta sillä voi ostaa vaahtokarkkeja ja se on vähän sama asia..

Karhukoira-labradorimix Pörri 09/02
Villakoira-sheltti-cockerspanielimix Bella 10/11

Kuvia otuksista ja vähän muustakin
Blogi
(Viestiä on muokattu maanantaina, 10.05.2010 klo 22:09)

Rimppa

Rimppa
Viestimäärä: 16

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Maanantaina, 10.05.2010 klo 22:18  
+
0
Mulla koira syö aamulla papanoita ( bk:n classic for 20kg säkki ) ja illalla yrjölän puuroa+kasvissosetta+ raakaa lihaa...nautaa, possua,heppaa, poroa,lammastta,sisäsäelimiä,lohta ja öljyt sun muut hömpöpötykset...merilevä,valkosipuli....

Kettuprinssi

Kettuprinssi
Viestimäärä: 2473

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Tiistaina, 11.05.2010 klo 07:13  
+
0
Sekaruokinta käytössä, koira syö nykyään kerran päivässä, eli joka toinen päivä HauHau Championin kana-riisinappuloita 200 g kananmunalla tai piimällä ja joka toinen päivä taas porsaan läskipaloja, maksaa/sydäntä/munuaisia/kieltä ja naudan jauhelihaa tai muuta raakatuotetta, johon saattaa lisukkeeksi tulla porkkanaraastetta ja lohiöljyä. Sitten toisinaan HauHau Championin tölkkiruokia tai makkaroita.
Seropi 2/2000-12/2016
Manteru 3/2012
Manteru 3/2014
Mantern 2/2017

Heartshaped

Jagster

Jagster
Viestimäärä: 1534

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Tiistaina, 11.05.2010 klo 11:33  
+
0
Ennenkin linkittänyt, mutta kun ei jaksa näitä kerta toisensa jälkeen näpytellä ;)
Eli mahdollisimman helpolla sekaruokinnalla. Lihaa, lihan kaltaista, kuivamuonaa ja ihmisten tähteet. Hivenen erilaisia lisäravinteita.

http://www.jakkelehtonen.fi/katiska/ravitsemus/voittajia-pikaruualla/
--
koiratiedon ja -taidon rautalankahässäkkä
http://www.katiska.info
***
Katiskan eJulkaisut
http://www.katiska.info/ejulkaisut

Tanjuli

Tanjuli
Viestimäärä: 36

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Tiistaina, 11.05.2010 klo 13:07  
+
0
Itse pyrin pitämään mahdollisemman laadukkaana ton kaverin ruuan, joutuu niin kovalle rasitukselle kun liikutaan metsässä ja treenataan todella paljon

Meillä nappulana Golden Eagle, ja olen tähän ruokaa enemmän kuin tyytyväinen. Tämän lisäksi se saa jauhellinaa, naudanmahaa, kasviksia, lohta (ruotoinenn kaikkineen), yrjälänpuuroa, rustoluita, kanankauloja, raejuutsoa, piimää, lohiöljyä. Eli mahdollisemman monipuolisesti jakauma on noin 3-4 päivänä viikossa nappulaa ja 3-4 päivänä raakaruokaa.

Tämän lisäksi treeninameja ja naudan herkkuluita saa aina välillä.

Terrieri_Söhveli

Terrieri_Söhveli
Viestimäärä: 17

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Tiistaina, 11.05.2010 klo 13:34  
+
0
Meillä jatkettaneen pennun kotiutuessa kasvattajan aloittamalla Golden Eagle Holistic Puppy Formulalla.

Jatkossakin tarkoitus mennä pääosin laadukkaalla nappulalla, lisäksi tarjoillaan tietysti lihaa eri muodoissa (hyvä, että olit tarkkana Jagster -alla) ja aika ajoin esim. NEU:ta tai vastaavaa sekametelisoppaa. Seurataan koiran kuntoa ja vointia, ja muokkaillaan sitten tarvittaessa.
(Viestiä on muokattu tiistaina, 11.05.2010 klo 18:59)

Jagster

Jagster
Viestimäärä: 1534

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Tiistaina, 11.05.2010 klo 17:24  
+
0
Kuivamuonaa ei kannata jatkaa NEU:lla, vähän yhtä "hölmöä" kuin jatkaa kuivamuonaa yrjölällä. Kannattaisi nostaa lihan osuutta, ei kasvismaailmaa, IMO.
--
koiratiedon ja -taidon rautalankahässäkkä
http://www.katiska.info
***
Katiskan eJulkaisut
http://www.katiska.info/ejulkaisut

Vähy

Vähy
Viestimäärä: 3

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Tiistaina, 11.05.2010 klo 17:56  
+
0
Sekaravintoa pupelletaan täälläkin, vaikka pohjautuukin pääasiassa nappuloille. Napuja syödään vaihdellen merkkejä täysin sen mukaan mitä minun sillä hetkellä teke mieli ostaa.

Tällä hetkellä on Purina One lammas-riisi pussukka kun oli hajonnut pussi tarjouksessa, edellinen oli Friskiesiä jne. Halvinpia ruokia en tosin osta, esim. X-tra, Pirkka, Chappi tai Luppa. No pirkkaa saisi vielä pienessä pussissa mutta ei ole tullut ostettua, ja siis kartan isoja säkkejä kun ei mun pieni piski saisi niitä ikinä syötyä. Kuukauden päivät menee jo parin kilon pussin tuhoamiseen, kauemminkin jos maistuvat "pahalle", ts. ei niin hyvälle mitä koira toivois. Essi on syönyt paljon eri merkkien ruokia ihan RC:stä Pedigreehen.

Nappuloiden lisäksi paistelen joskus uunissa puuroa johon laitan mitä kaapista löytyy, erilaisia viljoja lähinnä ja sitten koirien jauhelihaa köntän ja voita. Jos unohdan voin niin lorautan sitten annoksen joukkoon vähän lohiöljyä.

Sitten annan myös jauhelihaa nappuloiden sekaan sellaisenaankin (nappulat on tällöin pakko turvottaa ja mössätä lihan kanssa, muuten jää naput syömättä), sit sydäntä, joskus maksaa, kanaa ja ruoantähteitä. Ajanvietteeksi ja hampaiden puhdistukseen syötän joskus naudan rustoja, mutta jos anna liian usein niin koira kyllästyy niihin.

Koiranmakkaroita ja purkkiruokia (Hauhau ja Pedigree) ostan joskus herkuksi ja niihin on myös hyvä sotkea nappuloita.

juulia

juulia
Viestimäärä: 656

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Tiistaina, 11.05.2010 klo 20:38  
+
0
Meillä syödään pääruokana nappulaa; Annilla Hill's low allergen ja Nellillä Jahti ja Vahti-pentunappula. Siihen sekaan annan kanaa, raeujuustoa, joskus jos vatsat ärtyneet niin kaurapuuroa sekä Nutrolinia. Anni on pärjännyt tällä ruualla loistavasti, Nellin ihoa taas hieman hilselee ja jos Nutrolin ei ala purra, aion kokeilla Royal Caninin penturuokaa herkkävatsaille koirallle. Lisäksi Nelli syö myös vauvojen kauravellejä, sekä purkkiruokia nappulan seassa. Makupaloina koulutuksessa menee kuivattu kana tai broilerinakki. Lisäksi saavat naudannahkaluita.
bichon frise Anni 7/2006
kääpiövillakoira Nelli 1/2010

muruisa

muruisa
Viestimäärä: 76

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Tiistaina, 11.05.2010 klo 23:00  
+
0
Laitetaan nyt tänne uudellekin palstalle vielä, eli sekaruokinnalla mennään meillä myös ja suurinpiirtein tämmöiset samanlaiset annokset saavat:

J&V energiaa tai hauhau kanariisiä +/- 2 dl
jotain raakaa lihavalmistetta 200-300g
yksi annos tähteitä tai harvemmin kaurapuuroa. Tähteiksi kelpuutan kaiken, paitsi homeiset tai liian mausteiset ruuat ja raa´at vihannekset.
gefilus- tai rela-piimää loraus
lohiöljyä n. 1 rkl

Joskus saavat myös marjoja, kananmunan kuoret tai koko kananmunan. Ehkä erikoisin makuyhdistelmä tähän mennessä mämmi ja fetajuustokuutiot (pienet määrät kumpaakin, mitä oli jääkaappiin jäänyt) normiruokaan sekoitettuna, ja hyvin vaan maistui :) Nappuloita en tällä hetkellä liota ollenkaan, kun tuolle nartulle meinaa hammaskiveä kertyä. Niin ja Benny tykkää järsiä ihmisten ompunraadot, eli omenistakaan ei jää kuin kanta jäljelle :)

Luina saavat kaupan kuivaluita tai raakoja rustoluita. "Luoksetulonamina" koirankeksejä ja koulutusnamina muistaakseni jotain best friend kanaliuskoja. Näiden kanssa merkillä ei niin väliä kun pieniä määriä, eikä edes päivittäin, saavat. Nakkien kanssa en jaksa enää "sekoilla" kun kädet alkavat heti haisemaan ja nakitkin yleensä unohtuivat taskuun, tai sitten kotiin, jääkaappiin :kieli:
"Voi neuvoa toista vaan siihen asti mihin on itse matkallaan päässyt"

seropi Muru 12.10.2004
seropi Benny 05/2008
maatiaiskissa Patsy 05/2002

Kinoko

Kinoko
Viestimäärä: 1426

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Tiistaina, 11.05.2010 klo 23:25  
+
0
Meilläkin ollaan sekaruokinnalla. Nappulana toimii Canidaen lammas-riisi, sitä menee n. 2 dl päivässä. Nappuloiden kyytipoikana menee lihaa, ihraa, NEUta, Puhtia, Murremixiä, raejuustoa, piimää, kananmunia, kalaa yms. Ruoantähteitä jos niitä on. Harvemmin on, mutta joskus. Sit ajoittain jotain lisäravinteita, nyt on meneillään biotiinikuuri ja merileväkuuri. Maitohappobakteereja annan silloin tällöin tasapainottamaan suoliston toimintaa, yleensä viikon kuureissa. Öljyä menee myös, lohiöljyä ja auringonkukkaöljyä D- ja E-vitamiinien lähteenä ja rasvalisänä, sitä kun ei ole koskaan liikaa.

Koulutusnameina kuivattua mahaa, maksaa, koiransuklaata, jotain koirankeksejä, joskus olen oikein aikaansaava ja teen itse lihapullia koiralle nameiksi tai kuivatan uunissa jotain lihaa. Natural menu oli kova sana, mutta se on toistaiseksi pois ruokalistalta, koska epäilen koiralla yliherkkyyttä broilerille.

Hammashoitoon luita, kaupasta kuivattuja luita, tai raakoja naudan ydinluita. Toisinaan rouhetikkuja, nahkaluita, kasvipuruluita yms, mutta ne eivät ole koiran mielestä kovinkaan hyviä.

kirjoitusvirhe korjattu! :nauru:
Ur kaoset talade en röst som sade: le, och bli glad ty det kan bli värre. Och jag log, och blev glad, och det blev värre!
(Viestiä on muokattu tiistaina, 11.05.2010 klo 23:48)

myrkku

myrkku
Viestimäärä: 2138

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Tiistaina, 11.05.2010 klo 23:38  
+
0

Kinoko kirjoitti:

Matohappobakteereja annan silloin tällöin tasapainottamaan suoliston toimintaa


tiedän että tuo on kirjoitusvirhe, mutta nauratti niin paljon että oli pakko jo sanoa :nauru:

Mutta ettei ihan ot:ksi mene niin:
Syödään ihan nappulaa pääosin, nyt jahti&vahti energiaa, mutta taidan siirtyä takaisin nutro(vai onko se nutra?) nuggetsin performanceen, tuntui silloin olevan kakan "parempaa" kakkaa.
Joskus satunnaisesti ruuan tähteitä, purkkiruokaa mauksi, riisiä, puuroa vaihtelun vuoksi lisukkeeksi.
Tarkoitus olisi siirtyä joskus kun tietotaitoa on niin barfiin, vielä en halua kun ei ole sitä tilaa, ei aikaa, eikä tietoa, eikä taitoa tarpeeksi.

Tällä ruokinnalla voi hyvin, on lihaksikas, on turkki hyvänä. Ja tärkeintä, virkeä ja elämäniloinen.

monna

monna
Viestimäärä: 3958

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Keskiviikkona, 12.05.2010 klo 22:32  
+
0
Meillä myös sekaruokinta.

Aikalailla päivittäin menee niin että puolet tai vähän yli nappulaa ja puolet erilaisia lihoja, kananmunaa, elimiä, piimää, NEU:ta, Hau Hau-koiranmakkaraa, NatureDiet:tiä.. Aamupala koostuu erilaisista raakaluista, rustoista, broiskun/kalkkunan kauloista/siivistä. Nappulana menee isommilla J&V ja Brit. Tällä hetkellä Kusti syö J&V kana-riisiä ja Lexa J&V energiaa. Lisäksi molemmat saa Brit:in activity:ä. Pikkupiskit syö omia mininappuloita, vaikkakin esim. J&V kana-riisi ja Brit nappulakoon puolesta olisikin oikein sopivaa ja tykkäävät. Tällä hetkellä kaapissa pikkukoirilla RC:n Beauty:a, Profinen energy:ä sekä Eukanuban pienten koirien nappulaa. Pikku koirille vaihtelen nappuloita useinkin, tykkäävät vaihtelusta ja vatsat kestää paremmin kuin isojen vaikka vaihtaisi ruuan lennosta. Pureskeltavaksi annan koirille usein myös ihan näitä solmu- kenkä ym. luita, rouhetikkuja ja kaikkia mahdollisia kuivaherkkuja mitä nyt on tarjolla (mm.kurkkutorvi, kanankaula, possunkorvat jne).

Ai niin, öljyjä myös käytän lähes päivittäin. Niitä menee laidasta laitaan. Useinmiten käytössä lohi,- pellava,- rypsi- sekä auringonkukkaöljy.
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 12.05.2010 klo 22:35)

Agitem

Agitem
Viestimäärä: 1072

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Keskiviikkona, 12.05.2010 klo 23:04  
+
0
Meidän tapaus on niin harvinaisen nirso että huhhuh.

Yleensä pohjana Bedigree - pikkukoiran nappuloita, mitkä sinänsä on hyviä, paitsi että sellaisinaan tuo niitä ei syö (kuten ei mitä tahansa muitakaan nappuloita). Päälle sitten otetaan yleensä riisiä, piimää, viiliä, keitettyjä kasviksia, makkaraa tai jauhelihaa pieninä määrinä ja sekoitetaan niin silloin menee myös nuo kuivanaksut. Joskus laitetaan myös pieni määrä Cesaria, mutta nykyään enää ei edes se kelpaa :'/
no you don't know what it's like
welcome to my life

Sonik

Sonik
Viestimäärä: 4809

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Torstaina, 13.05.2010 klo 07:13  
+
0
Meillä menee penskalle ANF holistic puppya ja raakaa lihaa, jauhelihaa ja suikalepaistia satunnaisesti.
Tuolla linjalla jatketaan myös sitten kun pentu kasvaa. Eli hyvin simppelillä linjalla mennään kasvattajan ohjeiden mukaan.

Minkäs ikäiselle pennulle ja miten paljon voi (minkälaisia?) luita antaa, niin ettei pakki sano heti morjes?
shelamu "Savu" -10
cpku "Sumu" -11
shelamu "Koda" -13
cpku "Hippa" -15

If you see light at the end of the tunnel, It's the light of the oncoming train.

Jagster

Jagster
Viestimäärä: 1534

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Torstaina, 13.05.2010 klo 11:26  
+
0
Riippuu koirasta, mutta pääsääntöisesti heti kun hampaat pystyy. Kunhan ei anna vatsan täydeltä.
--
koiratiedon ja -taidon rautalankahässäkkä
http://www.katiska.info
***
Katiskan eJulkaisut
http://www.katiska.info/ejulkaisut

Rushdie

Rushdie
Viestimäärä: 142

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Perjantaina, 14.05.2010 klo 06:00  
+
0
Meillä ruokitaan varsin vaihtelevasti. Pääosin ruokinnan pohjana on Joseran Hihg Energy -nappula, johon lisään päivittäin reilusti raakaa lihaa, vaihdellen öljyjä, merilevää, kananmunaa, mahaa ja sisäelimiä. Lisäksi saavat runsaasti raakoja luita, rustoja, kurkkutorvia jne. Välillä on kokonaan raakaruokapäiviäkin jolloin saavat esimerkiksi reilun köntin lihaa ja kananmunaa, sekä kunnon luut. Jos lihaa tulee annettua runsaammin, annan sen kanssa myös kananmunankuorijauhetta.
Hälytysryhmäpelastuskoira, BH Voitto (X -04)
Pelastuskoiraoppilas, FI MVA BH AD Veikko (mudi -07)

Power is nothing without control!

Sonik

Sonik
Viestimäärä: 4809

VS: MITEN RUOKITTE KOIRAANNE? - Perjantaina, 14.05.2010 klo 07:41  
+
0

Jagster kirjoitti:

Riippuu koirasta, mutta pääsääntöisesti heti kun hampaat pystyy. Kunhan ei anna vatsan täydeltä.En tiiä liittyykö rotu asiaan mitenkään, mut siis 8viikkoinen shelttipentu on kyseessä. Ja jos mahan täydeltä heti vetäsis, ni taitais tulla ripaska kylään.

Minkäsmoiset luut sit olis parhaita?

Sorry hiukan ehkä OT.
shelamu "Savu" -10
cpku "Sumu" -11
shelamu "Koda" -13
cpku "Hippa" -15

If you see light at the end of the tunnel, It's the light of the oncoming train.

  Siirry sivulle: 1 2 3 ... 17
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26139
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5811
Viestejä yhteensä543784
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263731
(Tilastot päivitetty viimeksi 20.09.2020 klo 13:15)