Ohjeet ja säännöt
Takaisin
RUOKINTA - Perjantaina, 11.05.2012 klo 11:07

Sam's Field

Siirry sivulle: 1 2 3

Tollura

Tollura
Viestimäärä: 3

SAM'S FIELD - Perjantaina, 11.05.2012 klo 11:07  
+
0
Onko täällä joku joka syöttää koiralle Sam's Field ruokaa?
Mitä olette tykännyt?

Sam's Field koiran täysravinto valmistetaan Tsekeissä tehtaassa joka on keskittynyt ennen myös lääkinnällisiin eläinruokiin. Ruoat ovat viljattomia (senior/light ruoassa on riisiä), sillä pääraaka-aineina on liha, kasvikset ja hedelmät. Perunapohjainen superpremiumtason täysravinto. Sam's Field on luonnonmukainen vaihtoehto, joka sopii myös useimmille allergisille koirille. Kaikki laadut sisältävät korkealaatuista lohiöljyä, jolla on suuri merkitys ihon, turkin ja hermoston hyvinvoinnille. Sam's Fieldin ruokasarjojen lihapitoisuus on jopa 50%.

Meillä on nyt syöty tätä 5viikkoa ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä ruokaan! Koira sai massaa päälle niinkuin piti ja ruoka pysyy hyvin sisällä.

Jagster

Jagster
Viestimäärä: 1534

VS: SAM'S FIELD - Perjantaina, 11.05.2012 klo 12:04  
+
0
Mainostekstit ovat ainakin samaa sontaa kuin muillakin.
--
koiratiedon ja -taidon rautalankahässäkkä
http://www.katiska.info
***
Katiskan eJulkaisut
http://www.katiska.info/ejulkaisut

Kokoska

Kokoska
Viestimäärä: 13

VS: SAM'S FIELD - Keskiviikkona, 08.08.2012 klo 23:06  
+
0
Ensimmäinen ja viimeinen pussi kyseistä sapuskaa menossa. Ostin itseasiassa siksi että ruoka johon ajattelin siirtyä oli loppunut ja oli vaan saatava nopeasti sapuskaa koirulille. Kuulosti mainostekstissä ihan mukiin menevältä, vaikka vähän matala lihapitoisuus. Minun mielestä tämä ruoka haiseee vähän pahalle, eikä koirakaan erityisemmin siitä välitä. Koiralla on vähän taipumusta olla valikoiva ruokansa suhteen, ei kelpaa kovin matala lihapitoiset nappulat. Aiemmin sai Opaskoirakoulun suosituksesta Royal Caninia (pakkomarkkinointisyöttöä), ja söi sitä vain pysyäkseen hengissä (tavarahan on pelkkää maissia...). Mutta hups, eksyin aiheesta. Turkki on Sam's Fieldin myötä kyllä tullut vahvemman tuntuiseksi eikä karvaa lähde yhtä paljon kuin aiemmin, eli ei nyt aivan huonoa sanottavaa pelkästään, mutta herra nirsolle ei oikein maistu.
Opaskoira Vilkku, labbis & 1/16 kultsu, 3v.
Vilkkumaista elämää opaskoirana -blogi[/

nnora

nnora
Viestimäärä: 2246

VS: SAM'S FIELD - Perjantaina, 24.05.2013 klo 12:02  
+
0
Nostellaas tätä hieman :).
Meillä on raakapainotteisen ruokinnan tukena nappula, ja tällä kertaa ostin Sam´s Field lohi-perunaa. Meillä on ollut sitä aiemmin pieni pussi ja tuntui oikein sopivalta ruualta.

Silmien rähmintä loppui kokonaan, joka on ollut lapinkoirallamme vaivana muutamalla aiemmalla nappulammerkillä ollessa. Eikä hintakaan ole paha koska on vain liharuuan ohessa.

Onko muilla minkälaisia kokemuksia kyseisestä merkistä ? Esim. kana-riisistä ?
Porokoirasukuinen Moona 08/06
Suomenlapinkoira Vilma 09/11

Iira

Iira
Viestimäärä: 70

VS: SAM'S FIELD - Perjantaina, 24.05.2013 klo 15:58  
+
0
Itse käytän Sam's Fieldin Junior Large (kana-peruna) pennulleni.
Ruuasta ei ole mitään moitittavaa, todella hyvää omasta mielestäni ja sopii tälle koiralle. Maha ei ole sekaisin koskaan, turkki/iho todella hyvässä kunnossa, koira on kasvanut todella hyvin (olematta kuitenkaan liian laiha, taikka sitten liian lihava). Myös jätökset ovat kiinteitä ja inhimillisen kokoisia, eikä koira ole jatkuvasti paskomassa. :D
Joidenkin mielestä ruuassa on "paha" haju, mutta jos koiralle se maistuu ja itsellä ruoka on säilytyksessä suuressa muovisessa ja kannellisessa astiassa, niin mitä se haittaa? Eikä se haju mikään oikeasti paha ole, jos miettii eläinten kuivamuonien hajuja muuten, milloin ne herkulliselta haisisivat?
Mutta joo, koirakohtaista, omalle sopii täydellisesti. :)

Editoin tähän vielä: Koira saa kyllä nappularuokavalion lisäksi myös usein erilaisia lihapakasteita ja muuta (kanankauloja, ydinluita, rustoluita, sikanautajauhelihaa yms.).
Profiilin takana naisen alku ensimmäisen koiransa, Edyn kanssa. Edyn elämää pääset vilkaisemaan BLOGISTA. :)
(Viestiä on muokattu perjantaina, 24.05.2013 klo 16:03)

saije

saije
Viestimäärä: 4425

VS: SAM'S FIELD - Sunnuntaina, 26.05.2013 klo 10:57  
+
0
^Tilasin juurikin samaista ruokaa Nilalle, petellä kun oli alennuksessa. Laskeskelin että tuota nykyistä ruokaa riittää vielä pari viikkoa, niin pakko tilailla.

Tuoteseloste vaikutti ainakin hyvältä, verrattuna nykyiseeen ruokaan ja nykyinen ruoka on paljon kalliimpaakin. Kokeillaan siis kuinka tämä toimii, ainakin tuo Nila imuri syö kaiken mitä nokan alle työnnetään. :hymy:
Valkoinen ruotsinhirvikoira "Nimue" Syntynyt 26/3/11 ♀
Valkoinenpaimenkoira "Nila" Syntynyt 14/12/12 ♀
Valkoinenpaimenkoira "Loru" Syntynyt 13/9/15 ♀
Karjalankarhukoira "Lyyra" Syntynyt 15/6/17 ♀

raggetti

raggetti
Viestimäärä: 1725

VS: SAM'S FIELD - Maanantaina, 27.05.2013 klo 20:37  
+
0
Mä ostin nyt lohi-perunaa kokeiluun meille.
Labbis on syönyt n puoli vuotta jahti&vahtia, mutta viime aikoina on ruvennut raapimaan itseään, korvat ovat töhnäiset ja silmät rähmii aina ruokinnan jälkeen. Ajattelin jos kyse olisi rasvahappojen puutteesta, j&v:hen kun ei ole lisätty öljyjä. Luulen myös että korkea maissipitoisuus ei sovi tuolle. Lisään kyllä eri öljyjä ruokaan, mutta tuntuu että ne eivät yksinään riitä. Budjettisyistä on ruokinta ollut hyvin nappulapainoitteista tuolle viimeaikoina, ja luulen että ongelmat ovat siksi tulleet selvemmin esille kun sai ennen puolet ruoasta lihaa ja puolet nappulaa.
Meillä toimi purina pro-planin lohi-ruoka parhaiten, mutta ajattelin kokeilla tätä kun on melkein puolet halvempaa. Kokemusta ei ole kun vasta parin päivän ajalta, hyvin uppoaa (no mikä ei uppoaisi labbikseen) ja mielestäni tuoksuukin hyvälle :) suhteellisen alhainen rasvan määrä hieman mietityttää, mut katsellaa nyt...
How to handle stress like a dog:

If you can't eat it
Or play with it

Then pee on it
And walk away

nnora

nnora
Viestimäärä: 2246

VS: SAM'S FIELD - Maanantaina, 27.05.2013 klo 20:49  
+
0
^Jos viitsit raportoida jatkossa että miten alkoi sopimaan. Meillä noi ainakin tykkää siitä ihan hulluna, ja plussaa on suht. pieni nappulakoko. Jos näin hyvin jatkuu niin luulenpa että ostan tota samaa uudenkin säkin.
Porokoirasukuinen Moona 08/06
Suomenlapinkoira Vilma 09/11

raggetti

raggetti
Viestimäärä: 1725

VS: SAM'S FIELD - Tiistaina, 28.05.2013 klo 10:54  
+
0
Olen alkanut totuttamaan myös cockeria kyseiseen nappulaan, tuo kun ei pystynyt syömään j&v:tä suuren nappulakoon vuoksi niin on saanut raakaruokaa. Tuossa on tosiaan se nappulakoko tosi hyvä ajatellen pikkukoiria, labbikselle tahtoo taas olla liian pienen rajalla. Hyvin maistui myös cockerille, joka osaa olla todella nirso nappuloiden kanssa. Olisi tosi kiva jos löytyisi nappula jota molemmat pystyvät syömään. Eiköhän tämän pussin jälkeen olla viisaampia että sopiiko ruoka meille vai ei :)
How to handle stress like a dog:

If you can't eat it
Or play with it

Then pee on it
And walk away

keimu

keimu
Viestimäärä: 4291

VS: SAM'S FIELD - Tiistaina, 28.05.2013 klo 11:00  
+
0
^Mikä ruoka sulla siellä kotona on? SF:llähän on erikseen mini/medi/large nappulat, joten oikeankokoista pitäisi löytyä molemmille.

raggetti

raggetti
Viestimäärä: 1725

VS: SAM'S FIELD - Tiistaina, 28.05.2013 klo 13:02  
+
0
Meillä on siis tuo salmon&potato, en ainakaan nähnyt siitä eri versioita? Ja yritän niinkin mahdotonta yhtälöä kuin että syöttää sekä cockerille että labbikselle samaa ruokaa, se helpottais aika paljon kun ei aina tarvis esim pakata reissuun eri kuivamuonia ja mieskin osais (ehkä) ruokkia noi oikein...
How to handle stress like a dog:

If you can't eat it
Or play with it

Then pee on it
And walk away

keimu

keimu
Viestimäärä: 4291

VS: SAM'S FIELD - Tiistaina, 28.05.2013 klo 14:32  
+
0
Joo, sori. En muistanut että sieltä löytyy myös se all breed salmon, poweriakaan ei saa kuin yhdessä koossa.

Miana

Miana
Viestimäärä: 2905

VS: SAM'S FIELD - Keskiviikkona, 29.05.2013 klo 21:41  
+
0
Mua kiinnostais kans kuulla, miten nämä ruuat on herkkämahaisille sopineet. Tähän mennessä J&V kana+riisi on ainoa nappula, jota Miimi voi syödä. Tämä taas on hiukan liian kevyttä tavaraa ja joudun pelaamaan lisien kanssa aika paljon.
Miimi ja Tilli

Blogi (, jossa ei elämää tälläkään hetkellä)

raggetti

raggetti
Viestimäärä: 1725

VS: SAM'S FIELD - Tiistaina, 04.06.2013 klo 08:49  
+
0
Nyt meillä on noi nappulansyöjät pupeltaneet salmon & potatoa viikon verran, ja tässä vaiheessa vaan hyvää sanottavaa. Molemmille maistuu hyvin, ja vaikka ensin pelkäsin että tuo olisi liian laihaa cockerille, ei ole ainakaan vielä laihtunut. Cockeri söi siis ennen Golden Eaglen Poweria, joten aikamonen ero on protskun ja rasvan määrässä. Musta tuntuu että tää sulaa vaan paljon paremmin kuin GE. Sulavuudesta puheenollen, molemmilla on pienentyneet jätöskasat, varsinkin labbiksella jolla on varmaan puolittunut jätösten määrä. Ei myöskään haise yhtä pahalle, eikä labbiksella ole enää ilmavaivoja niin kuin J&V:tä syöttäessä. Kaiken kaikkiaan ollaan siis tyytyväisiä so far, tosin tuon toimivuuden näkee vasta pitkällä tähtäimellä.
How to handle stress like a dog:

If you can't eat it
Or play with it

Then pee on it
And walk away

Miana

Miana
Viestimäärä: 2905

VS: SAM'S FIELD - Tiistaina, 04.06.2013 klo 13:11  
+
0
Mua iinnostais toi Sam's Fieldin power, mutta sitä sa vaan niissä jättisäkeissä. Ei huvittas tolle herkkämahalle sellasta hankkia, kun on iso todennäköisyys ettei se sovi. Ehkä mä kokeilen tota Salmon & potatoa, kun sitä sai muistaakseni pienemmissäkin säkeissä.. Paitsi nythän toi on taas ollut pari päivää vesi-lima-ripulilla eli en kokeile mitään uutta pitkään aikaan.
Miimi ja Tilli

Blogi (, jossa ei elämää tälläkään hetkellä)

raggetti

raggetti
Viestimäärä: 1725

VS: SAM'S FIELD - Sunnuntaina, 09.06.2013 klo 10:13  
+
0
Update update. Rupesin miettimään eilen että eihän tuo labbis enää rapsuttele itseään niin hysteerisesti kuin ennen. Korvatkaan eivät töhni tai kutise enää, eli tästä voi päätellä että ruoka sopii erinomaisesti.
Lisäksi punnitsin cockerin eilen, ja tyyppi on lihonut puoli kiloa :eek: voi tietenkin olla että osasyy tähän on helteet, emme ole tehneet muuta kuin uitu ja käyty pikku metsälenkeillä. Mutta kuitenkin, kyse on koirasta joka on koko ikänsä ollut pieni ruipelo. GE poweria syöttäessä tuntu että mikään ei jää tuohon kiinni, ja siksi hieman pelkäsin tuon laihtumista kun vaihdoin tähän. Eli Miana tämän perusteella uskaltaisin ehkä myös kokeilla teille, vaikka muuten syöttäisittekin power-tasoisia ruokia.
Hieman yli puolet säkistä jäljellä, tällä vauhdilla tuo kestää juuri sen kuukauden näille kahdelle.
How to handle stress like a dog:

If you can't eat it
Or play with it

Then pee on it
And walk away

Miana

Miana
Viestimäärä: 2905

VS: SAM'S FIELD - Sunnuntaina, 09.06.2013 klo 21:54  
+
0
^ Me ei todellakaan syötetä powertasoisia ruokia, koska yhtäkään sellaista ei ole löytynyt, mikä tolle mustalle sopisi. Syö J&V kanariisiä, joka on aivan liian kevyttä tolle. Lisäilen reilusti lihaa yms iltaisin ruokaan. Miimi on nyt vasta yli 1,5-vuotiaana alkanut keräämään massaa ja on rotevoitunut paljon. Läskiähän tolla ei siis ole vaan on aika hoikka. Nyt on suht hyvässä kunnossa, mutta usein talvisin varsinkin, hoikistuu jopa liiaksi. Taidanpa hakea tota lohi + perunaa kokeiluun. Kiitos kokemuksista.:kumarrus:
Miimi ja Tilli

Blogi (, jossa ei elämää tälläkään hetkellä)

keimu

keimu
Viestimäärä: 4291

VS: SAM'S FIELD - Maanantaina, 10.06.2013 klo 09:05  
+
0
Näin pienenä OT:nä niin aika jännä, jos Miimille ei sovi J&V:n energiatkaan jos kuitenkin toi JV sopii!

Meillä on myös paljon tyytyväisiä asiakkaita, jotka syöttää Sam's Fieldiä. Ethän sä Miana oo Profinea kokeillut? Siitä voit päätellä aika hyvin jo SF:n soveltuvuuden, ovat lähes sama ruoka ja tulevat samalta tehtaalta, joten ne taatusti valmistetaan samoista aineista pienellä reseptierolla. Profinen aktiiviruokaa taitaa saada 3kg säkeissäkin.

Miana

Miana
Viestimäärä: 2905

VS: SAM'S FIELD - Maanantaina, 10.06.2013 klo 13:55  
+
0
^ J&V energia sopii ja ei sovi.. Riippuu siitä mitä haittoja on valmis sietämään. Maha ei muistaakseni mene mitenkään järkky kuralle, mutta tou eläin piereskelee aivan jäätävästi. Hain nyt tota Sam's fieldiä sen 3 kg kokeiluun. Sitä saa onneksi ihan liikkeestä kohtalaisen matkan päästä meiltä (lähempää kuin J&V'a).
Miimi ja Tilli

Blogi (, jossa ei elämää tälläkään hetkellä)

raggetti

raggetti
Viestimäärä: 1725

VS: SAM'S FIELD - Maanantaina, 10.06.2013 klo 15:43  
+
0
Ot jatkukoon/ jv kanariisi ei taas ole sopinut yhdellekkään meidän koiralle, heitti labbiksen vatsan aivan kuralle eikä rauhoittunut kahden viikon aikana vaikka sai tehobaktia kylkeen. Cockerille aiheutti ilmavaivoja mutta toimi muuten hyvin. Energia vaikutti ensin sopivan mutta nyt pitkällä käytöllä tuli ilmi ihoärsytystä ja korvien töhnäämistä, piereskeleyä... Cockerille oli nappulakoko aivan liian suuri, tai sai syötyä mutta kesti piiitkään kun niitä natusteli. Ja nyt tosiaan kun vaihdoin tähän SF:än niin huomasi miten jätökset pieneni. Mä luulen siis että meillä aiheutti ongelmaa sulavuus + että joku siinä aiheutti ärsytystä ja töhnääntymistä. / ot loppu.

Toivotaan että tästä olisi teille sopiva ruoka Miana! Tiedän kokemuksesta miten v-mäistä on kun koira ei kestä millääm nappulaa, meillähän tuo seropi paskoo allensa jo suurinpiirtein kun näkee nappulan jossain.
How to handle stress like a dog:

If you can't eat it
Or play with it

Then pee on it
And walk away

  Siirry sivulle: 1 2 3
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26175
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5813
Viestejä yhteensä543789
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263769
(Tilastot päivitetty viimeksi 30.10.2020 klo 13:30)