Ohjeet ja säännöt
Takaisin
TERVEYS - Maanantaina, 28.05.2018 klo 16:49

Närästystä vai jotain muuta?

Catacide

Catacide
Viestimäärä: 7

NäRäSTYSTä VAI JOTAIN MUUTA? - Maanantaina, 28.05.2018 klo 16:49  
+
0
Hei,

4,5kk pennullani on aina kun meille tullut ilmennyt heti syötyään että jotain nousisi nielemisen jälkeen ylös, lipoo huuliaan ja välillä lattiaakin. Jostain luin että sopisi nästyksen oireisiin, mutta on nyt syönyt kahta erilaista ruokaa (1st choice nappulaa aluksi, vaihdettiin n. kk sitten johonkin pentukarppiin kun epäilynä hiivatulehdus korvien perusteella) mutta ei mitään muutosta. Viikko sitten aloitettiin Nutrolin Iho&Turkki öljyn antaminen kun koira myös kutissut kaikkialta kun meille tuli, epäilynä kuiva iho, mutta kun se myös tassujansakkin nuolee ja järsii eikä punoita yhtään kuten hiivan kanssa kuuluisi, mutta kuulemma närästävä koirakin tuota tekee myös.. Ei ollutkaan ihan helppo sinänsä tämä ensimmäinen pentu :D.

Onko teillä millaisia kokemuksia närästävän koiran kanssa? Kaiken maailman tuotteitakin löytyy käsikauppatavarana, lähdeppä niistä nyt ummikkona jotain ostamaan..

Kuukio

Kuukio
Viestimäärä: 87

VS: NäRäSTYSTä VAI JOTAIN MUUTA? - Maanantaina, 28.05.2018 klo 18:25  
+
0
Närästykseltähän tuo kuulostaa. Mutta älä ainakaan pelkkää mhb karppia syötä, se ei ole täysravintoa ja pennulle voi tulla pahimmillaan vitamiininpuutoksia ja kehityshäiriöitä. Etsisin semmoisen ruuan missä ei ole mitään ruoka-aineita, joita oli entisissä ruuissa. Ja vaikka pennut tarvitsevat rasvaa niin kokeilisin myös vähärasvaista ruokaa sillä joitakin närästää se rasva.
"Eikö ole hauskaa, kun on joku, joka kaipaa ja odottaa joka hetki?" - Tove Jansson

Catacide

Catacide
Viestimäärä: 7

VS: NäRäSTYSTä VAI JOTAIN MUUTA? - Torstaina, 31.05.2018 klo 02:53  
+
0
Karppia söi juuri viimeisen satsin, ja pelkästään tuota antanut (lisänä sekoittanu hapankaalia) kasvattajan ohjeiden mukaan.. heh. Ruoka kyllä maistuu, mutta itseäni vaivaa kun aina syötyään tuota esiintyy hetken aikaa (about 2-5min?) kunnes sitten aletaan touhuamaan muuta ja "vaivat" unhoittuu. Pitänee seurailla vielä ja kysellä ell mielipidettä

 
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä25620
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5769
Viestejä yhteensä543727
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös262800
(Tilastot päivitetty viimeksi 19.05.2019 klo 07:15)