Ohjeet ja säännöt
Takaisin
TERVEYS - Perjantaina, 16.10.2020 klo 11:08

Tiineysultran luotettavuus.

mpetteri

mpetteri
Viestimäärä: 4

TIINEYSULTRAN LUOTETTAVUUS. - Perjantaina, 16.10.2020 klo 11:08  
+
0
Koiramme on astutettu tarkoituksella viime juoksuun. Kävimme 28vrk kuluttua viimeisestä astutuksesta ultrassa. Ultra näytti tyhjää. Eläinlääkäri oli hyvin vakuuttunut, että ei ole tiine mitenkään päin. Vähän pitkin hampain tarjosi ilmaista uusinta ultraa noin viikon päähän edellisestä. Netissä ja muilta kasvattajilta kuultuna kuitenkin ultra tiineyden tuossa vaiheessa ei ole varma tulos, edes vaikkei pentuja näkyisi. Nyt harmittaa että maksettiin ultrasta jonka tulokseen ei voi edes luottaa. Tuli myös harmitus tyhjästä nartusta, ja silti joudumme arvailemaan tiineyttä. Kertokaas muutkin kokemuksia tiineysultrista, ja kuinka sitten lopulta kävikään. Tuliko pentuja vai ei?
Olen kuullut tarinoita tyhjäksi ultratuista nartuista jotka lopulta synnyttivät 1-12 pentua. Sitten toisaalta eläinlääkärimme sanoin: "jos heti tutkimuksen alussa ei pentuja näy ultrassa, narttu on yleensä aina tyhjä."

No tämä narttu voi olla tyhjä tai tiine, miksipä ei odotellessa jaettaisi tarinoita vastaavista tilanteista. Ei ne tarinat tietenkään meille kerro nartun tiineyttä, mutta onpahan mielenkiintoista luettavaa.

Narttu on ollu läheisyydenkipeä ja ruokahalu tällä hetkellä olematon (nyt menossa viikko 4-5 astutuksesta) uskon että olimme vähän etuajassa astuttamassa, joten tiineys on voinut alkaa myöhemmin. Maitorauhaset kasvaneet. On kuitenkin palautunut omaksi itsekseen pikkuhiljaa, alkuun oli vähän väsyneempi. Valeraskaus täyttää kaikki samat oireet, se on tiedossa.

 
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26219
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5817
Viestejä yhteensä543797
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263891
(Tilastot päivitetty viimeksi 25.01.2021 klo 16:45)