Aineistojen lisäykset

Kuvien lisäys

Klikkaa yläpalkissa valintaa Kuvagalleria.

Klikkaa Kuvagalleria-sivulla painiketta Lisää kuva galleriaan.

Valitse tietokoneeltasi kuva (1), Valitse Rotukuvat tai Pentukuvat (2), lisää kuvan nimi (3) ja valitse rotu (4). Nämä tiedot ovat pakollisia. Voit myös halutessasi lisätä kuvauksen.

Lisättyäsi kuvan jatka eteenpäin kaikille näkyvään kuvanäkymään.

Kuvasivulla voivat muut käyttäjät antaa "arvostelutassuja" (1) ja kirjoittaa kommentteja (2). Voit tässä kohtaa muokata kuvan tietoja tai poistaa kuva tietoineen kokonaan (3).

Pääset yllä olevalle kuvasivulle aina klikkaamalla omissa tiedoissa kuvan nimeä. Pentukuvien nimet on väritetty oranssilla.

Videoiden lisäys

Klikkaa yläpalkissa valintaa Videot.

Klikkaa videogalleriasivulla kohtaa Lisää video kirjastoon.

Valitse video tietokoneeltasi ja klikkaa Lisää. Videon koosta riippuen lataaminen saattaa kestää useita minuutteja. Videon enimmäiskoko on 200 megatavua ja kesto korkeintaan viisi minuuttia.

Lisää videon nimi ja tyyppi (pakollisia). Halutessasi voit valita myös rodun ja lisätä kuvauksen.

Videon käsittely sopivaan muotoon kestää jonkin aikaa - normaalisti video julkaistaan 24 tunnin sisällä.

Tapahtuman lisääminen

Klikkaa yläpalkissa valintaa Tapahtumat.

Klikkaamalla tapahtumasivulla ryhmänimikettä näet kaikki kyseisessä ryhmässä ilmoitetut tapahtumat (1). Voit lisätä haluamasi tapahtuman klikkaamalla Lisää tapahtuma kalenteriin -kohtaa, jolloin voit valita ryhmän ja lisätä tapahtuman tiedot.

Merkitse tapahtuman tiedot ja klikkaa Lisää-painiketta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia.

Tapahtumasivulla voit muuttaa tapahtuman tietoja tai poistaa sen. Muut käyttäjät voivat myös kommentoida tapahtumaa.

Linkkien lisääminen

Voit lisätä linkkisivulle haluamiasi linkkejä muille sivuille. Lisätäksesi linkin klikkaa yläpalkissa valintaa Linkit.

Klikkaamalla linkkisivulla ryhmänimikettä näet kaikki kyseisessä ryhmässä ilmoitetut linkit (1). Voit lisätä haluamasi linkin klikkaamalla Lisää linkki hakemistoon -kohtaa, jolloin voit valita ryhmän ja lisätä linkkiosoitteen.

Lisää sivun osoite (1) ja sitä mahdollisimman hyvin kuvaava nimi (2). Valitse myös linkkiryhmä ja halutessasi rotu.

Tarkista linkin toimivuus Testaa-painikkeella. Voit tarpeen vaatiessa korjata linkkiä tai jos se toimii normaalisti niin lisätä se hakemistoon.