Sisällysluettelo

Liittyminen

Klikkaa yläpalkissa valintaa Kennelrekisteri.

Klikkaa kennelrekisterisivulla Liity kennelrekisteriin -painiketta.

Kennelnimi

Täytä kenttään kennelnimesi. Kennelrekisteriin voi liittyä kaikki Suomen Kennelliiton rekisteröimät kasvattajat joille on myönnetty kennelnimi. Et voi enää myöhemmin vaihtaa kennelnimeäsi.

Rodut ja yhteystiedot

Valitse kasvattamasi rodut alla olevista valikoista. Sinun pitää valita vähintään yksi rotu. Voit myöhemmin vaihtaa valitsemiasi rotuja.

Täytä yhteystietosi. Mikäli jätät jonkin valinnaisen kentän täyttämättä, ei sitä näytetä kennelrekisterissä. Voit myöhemmin muokata antamiasi tietoja. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.

Sijainti

Täytä sijainti. Sijaintisi voi olla sama kuin postitoimipaikkasi. Mikäli haluat, voit kuitenkin määritellä sijainniksi esim. suuremman kaupungin. Kasvattajat listataan kennelrekisterissä sijainnin mukaan. Sijainti on pakollinen tieto ja voit myöhemmin muokata sitä. Muista, että kaikki tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.

Tutustu käyttöehtoihin ja merkitse ne luetuiksi.

Tietojen tarkistus

Tarkista vielä, että tietosi ovat oikein ja siirry maksutavan valintaan.

Maksaminen

Valittavana on Osuuspankin ja Nordean verkkomaksupainikkeet joiden avulla järjestelmä päivittää maksun reaaliaikaisesti ja palvelua voi käyttää heti. Laskulla maksettaessa on varauduttava 2-5 päivän viiveeseen.

Järjestelmä kertoo kuinka paljon aikaa on nyt ja maksamisen jälkeen. Järjestelmä lisää kennelille aikaa 365 päivää siitä kun maksu on kirjattu järjestelmään.

Tulostettu lasku

Tulostettu lasku näyttää tältä (laskun kuva on pienennetty).

Palvelun vuosimaksun uusiminen

Palvelun vuosimaksun uusiminen tehdään kirjaantuneena osoitteessa http://www.koirat.com/maksut. Järjestelmä kertoo kuinka paljon aikaa on nyt ja maksamisen jälkeen. Järjestelmä lisää kennelille aikaa 365 päivää siitä kun maksu on kirjattu järjestelmään.

Kenneleille lähteen heidän omissa tiedoissa ilmoittamaansa sähköpostiin teksti jossa kerrotaan ilmoitusajan olevan päättymässä (30pv ennen). Samassa postissa on ohje vuosimaksun suorittamisesta.

Mikäli vuosimaksua ei makseta, katoaa ilmoitus näkyvistä. Ilmoitusta ei kuitenkaan poisteta kokonaan vaan se ilmestyy taas näkyviin vuosimaksun suorittamisen jälkeen.