Omien tietojen hallinta

Omat tiedot -painikkeesta pääset omien tietojen ja tiedostojen hallintaan. Perustietojen muokkaamisen lisäksi voit vaihtaa henkilökohtaisen salasanasi sekä lisätä itsellesi käyttäjäkuvan. Eri toimintoihin pääset vasemman reunan linkeistä otsikon "Käyttäjätiedot" alta.

Näet näillä sivuilla myös kaikki Koirat.comiin lisäämäsi asiat, mm. kuvat ja linkit. Voit hallinnoida kirjoittamiasi blogeja ja lisätä niissä käyttämiäsi kuvia. Eri toimintoihin pääset vasemman reunan linkeistä otsikon Lähettämäsi aineisto alta.

Mikäli olet perustanut blogin tai olet liittynyt kennelrekisteriin tai palveluhakemistoon, näet myös linkit niihin sivun vasemmassa reunassa.

Salasanan vaihto

Kitjoita haluamasi salasana Uusi salasana -kenttään ja varmista se kirjoittamalla uudestaan. Uusi salasana on käytössä, kun seuraavan kerran kirjaudut sisään.

Käyttäjäkuvan lisääminen tai muokkaus

Lisää itsellesi käyttäjäkuva tai muokkaa nykyistä kuvaa. Valitse koneeltasi haluamasi käyttäjäkuva Browse... -painikkeella. Käyttäjäkuvan leveys on 70 pikseliä ja korkeus 94 pikseliä. Mikäli lähettämäsi kuva on suurempi, se pienennetään automaattisesti oikeaan kokoon. Voit esimerkiksi käyttää normaalia digikameran pystykuvaa. Kuvamuodon tulee olla JPG

Käyttäjäkuva näkyy sivulla, kun olet kirjautunut. Käyttäjäkuva näkyy myös keskusteluissa ja blogeissa, Kuvan ei välttämättä tarvitse olla omakuvasi.

Allekirjoitus

Allekirjoituksesi näytetään keskustelupalstalla jokaisen kirjoittamasi viestin ja yksityisviestin jälkeen. Mikäli vaihdat allekirjoitustasi, vaihtuu se myös kaikkiin vanhoihin kirjoituksiisi. Allekirjoitusteksti näytetään aina harmaalla.