Palvelun käyttö

Kun palvelu on maksettu ja aktivoitu, sitä voidaan käyttää kirjaantumalla koirat.comin etusivulta palveluun sisälle. Tämän jälkeen tulee mennä omalle kennelsivulle "omien tietojen" kautta. "Omat tiedot" -valikossa on nyt alimmaisena oman kennelin nimi jota voi klikata.

Palvelumuodot

Kun olet klikannut oman kennelisi nimeä, pääset palveluvalikkoon Valitse ensin haluamasi palvelu ja klikkaa sen jälkeen muokkauspainikettta oikealla.

Esittely

Esittelyyn voi lisätä yleistä tietoutta kasvatustoiminnasta. Voit muokata tekstiä yksinkertailla painikkeilla (1). Paina lopuksi sivun alalaidassa olevaa Muokkaa-painiketta.

Esimerkki1: Maalaa hiirellä sana, jonka haluat lihavoida ja klikkaa B-ikonia.
Esimerkki 2: Maalaa hiirellä sana, jonka haluat linkiksi jollekin sivulle ja klikkaa ketju-ikonia. Kirjoita avautuvaan ikkunaan sivun osoite.

Uutiset

Uutiset on tarkoitettu kaikille uutisille koskien kenneltoimintaa. Valitse palveluvalikosta Uutiset ja klikkaa oikealla olevaa painiketta Lisää uutinen. Uutisia voi olla useita.

Uutisessa tulee olla otsikko. Paina lopuksi sivun alaosassa olevaa Lisää-painiketta.

Pentueen lisääminen

Valitse palveluvalikosta Pentueet ja klikkaa oikealla olevaa painiketta Lisää pentue. Sivulle aukeaa lomake, joosa voit ilmoittaa yksityiskohtaiset tiedot pentueesta.

Pentueilmoituksia voi olla kerrallaan kolme. Järjestelmä tunnistaa kasvatetut rodut, jotka ilmoitettu rekisteröitymisvaiheessa. Pentuilmoitukseen voi lisätä omista kuvista kaksi kuvaa.

Paina lopuksi sivun alalaidassa olevaa Lisää-painiketta.

Kuvien lisääminen Kenneli-galleriaan

TÄRKEÄÄ: Kuvat tulee lisätä ensin yleiseen kuvakirjastoon (katso aikaisempi ohje).

Valitse palveluvalikosta Kuvat ja klikkaa oikealla olevaa painiketta Kuvien hallinta.

Voit valita yleiseen kuvakirjastoon lisäämistäsi kuvista haluamasi kuvat rastittamalla. Paina lopuksi Päivitä liitokset -painiketta.

Tämän jälkeen kuvat näkyvät kaikille kennelsivujen kuvat -osiossa sekä niitä voidaan käyttää kennelsivujen pääkuvassa tai pentuilmoituksessa.

Videoiden lisääminen Kennel-galleriaan

TÄRKEÄÄ: Videottulee lisätä ensin yleiseen videokirjastoon (katso aikaisempi ohje).

Valitse palveluvalikosta Videot ja klikkaa oikealla olevaa painiketta Videoiden hallinta.

Voit valita yleiseen kuvakirjastoon lisäämistäsi videoista haluamasi videot rastittamalla. Paina lopuksi Päivitä liitokset -painiketta.

Tämän jälkeen videot näkyvät kaikille kennelsivujen videot -osiossa.

Tulokset

Valitse palveluvalikosta Tulokset ja klikkaa oikealla olevaa painiketta Lisää tulos.

Tulokset voivat olla kennelin kasvattamien koirien kisatuloskia näyttelyistä yms. Tuloksissa pakollisia kenttiä ovat nimi, tapahtuma, tulos ja pvm. Lisätietoja on vapaaehtoinen. Paina lopuksi Lisää-painiketta.

Yhteystiedot

Valitse palveluvalikosta Yhteystiedot ja klikkaa oikealla olevaa painiketta Muokkaa yhteystietoja.

Yhteystiedot näkyvät kaikille käyttäjille. Niihin on liitetty myös Googlen kartta. Kuvatiedosto-kohdasta (1)voidaan valita kennelin etusivulla näkyvä kuva eli ns. pääkuva.

Käyttäjät voivat lajitella kennelit kasvattajan nimen, rodun tai sijainnin mukaan. Sijaintina käytetään yhteystiedoissa mainittua (Sijainti-kohdassa olevaa) paikkakuntaa (2). Paina lopuksi Muokkaa-nappia.

Tilastot

Tilastot saa esille kohdasta Omat tiedot klikkaamalla sanaa Tilastot.

Tilasto kertoo, kuinka monta kertaa sivuillasi on käyty ja kuinka monta yhteydenottoa on ollut.