Rekisteröityminen

Uuden käyttäjän rekisteröityminen (huomaa: myös kennel-käyttäjäksi rekisteröityminen edellyttää ensin peruskäyttäjäksi rekisteröitymistä).

Klikkaa sivun oikeassa reunassa olevaa Rekisteröidy-sanaa.

Rekisteröityminen on ilmaista ja se ei velvoita sinua mihinkään. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat oman nimimerkin ja pystyt osallistumaan sillä mm. keskusteluihin. Pystyt myös lisäämään kuvia, videoita ja linkkejä sekä tekemään oman blogisi. Rekisteröityneenä käyttäjänä nautit Koirat.comin palveluista täysillä! Tietojasi ei luovuteta eteenpäin joten voit rekisteröityä turvallisin mielin! Täytettyäsi lomakkeen, saat sähköpostiisi salasanan.

Omat tiedot

Täytä nimi- ja yhteystetosi. Keksi itsellesi myös nimimerkki. Nimimerkki näkyy mm. keskusteluissasi. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Muista myös hyväksyä ehdot. Klikkaa lopuksi Rekisteröidy-painiketta.

Salasana

Klikkaa Jatka eteenpäin -painiketta, jolloin palaudut Koirat.com-etusivulle.

Hae salasanasi tulleesta sähköpostista ja palaa Koirat.comin etusivulle.