Takaisin

Palveluhakemistoon liittyminen

Koirat.comin palveluhakemisto on toimiva ja edullinen tapa näkyä laajalle kohderyhmälle Internetissä.

Palveluhakemistoon liittyminen on yksinkertaista ja käytössä on nopeasti esittelysivu johon voi lisätä myös logon. Käytössä on myös lomake jolla tuleva tai nykyinen asiakas saa nopeasti yhteyttä palveluusi.

Palveluhakemiston sisältöä hallinnoidaan kätevästi ja helposti suoraan kirjautumalla omilla tunnuksilla Koirat.comiin. Yksinkertaiset työkalut ja monet käyttöä helpottavat toiminteet, esim. kuvien automaattinen pienennys auttavat tietojen lisäyksessä ja muokkauksessa.

Koirat.comin palveluhakemisto on maksullinen palvelu. Kaikki sen toiminteet ovat käytettävissä edulliseen vuosihintaan 74.40 eur. Hinta sisältää arvonlisäveron. Käyttöä ei ole sidottu kalenterivuoteen vaan palvelu on käytössä aina vuoden maksupäivästä. Käyttöajan päätyttyä ilmoitus poistuu näkyvistä mutta sitä ei kuitenkaan poisteta. Ilmoituksen saa uudelleen näkyviin kun maksaa vuosimaksun.

Palveluhakemisto sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Esittelysivu jossa paikka logolle tai kuvalle
  • Helppo suoralinkki, tyyliin www.koirat.com/palveluhakemisto/nimi
  • Listaus valitsemassasi palveluryhmässä
  • Yhteydenottolomake jonka kautta lähetetyt tiedustelut tulevat suoraan sähköpostiisi.
  • Yhteystietosi selkeästi esillä, sisältäen karttalinkin valitsemaasi osoitteeseen
  • Kävijätilastot
  • Helpot ja yksinkertaiset hallintatyökalut

Toimi näin:

Palveluhakemistoon liittymistä varten sinun tulee ensin rekisteröityä Koirat.comin käyttäjäksi. Se on maksutonta ja tapahtuu täällä. Kun olet rekisteröitynyt tai mikäli olet rekisteröitynyt jo aiemmin, kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ja siirry eteenpäin allaolevasta painikkeesta.

Siirry eteenpäin