PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
JENNINtumma poika
JENNINTUMMAPOIKAPÄÄ
Syntymäpäivä:
27.05.2018

Vapaana:
1 uros ja 0 narttua

Vapaana ja varattavissa ihastuttava lutunen 8 viikkoinen petitpoika, jossa äitinä on ihana huippusukuinen ”Jenni” FI MVA Nightdream Penelope Cruz (CIE&AM&FI&EE&LV MVA&EEV-11 Mirepoix´s Sid Vicious-CIE&FI&EE MV&EEV-12&BALTV-12&HeV-12&He VV-14 Nightdream Isidore Ducasse), isänä pennulla todella mukava ”Muru” Nightdream Ruud Gullit, jonka isä on Ruotsin tuonti ”Ebbot” Ebouriffe Jack Wills, huippuajavista näyttelyissä menestyneistä erittäin hyvätyyppisistä vanhemmista ja hyvistä linjoista ja äitinsä Nightdream Paloma Picasso hienoa suomalais-saksalaista menestynyttä pitkäikäistä sukua!!!

Jenni ja Muru ovat molemmat tarkastettuja silmiltään terveiksi. Englannissa tehtyjen POAG testien mukaisesti pennut eivät tule sairastumaan avokulma glaukoomaan. Molemmat täysin perusterveitä, karkeakarvaisia, rohkeita, iloisia, hyväntyyppisiä rotunsa edustajia.
Jässikkä on tosi reipas, rohkea ,hyväntyyppinen karkeakarvainen ja sopii perheenjäseneksi, lenkkikaveriksi ja kaikkiin harrastuksiin, myös isännälle jäniksen ajoon. Pentu on luovutusikäinen, eläinlääkärin terveeksi tarkastama, mikrosirutettu, rekisteröidään, useaan kertaan lääkitty matoja vastaan, totutettuna kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn, joten uuden perheen on helppo jatkaa tästä eteenpäin, kun pentu on jo luovutusiässä nk ”hanskassa” Mukaansa pentu saa kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!

Jos olet kiinnostunut rodusta ja tästä mahottoman valloittavasta pojasta tai haluat muuten vaan kysyä jotain, niin ilomielin vastaan asiallisiin kysymyksiin. Ostomielessä kyselijöiltä toivon, että voi hieman kertoa itsestään/perheestään jo ensimmäisellä kerralla.
Pennun hinta on 1000e
Puh 041-4726728 sähköposti sirkkasundstrom@gmail.com
Syntyneet

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

Nightdream Ruud Gullit Ebouriffe Jack Wills SE&NO CH&SE JCH Rainstone Habile
CIE&SE&NO&DK&FI CH&SE JCH Rainstone Astre
Nightdream Paloma Picasso FI CH&NORDIC W-2001 Nightdream Ludvig De Vov
FI MVA&PMV-17&HeVV-17&PMVV-17&FIVV-17 Heti Gräfin Von Schwerin
Nightdream Penelope Cruz CIE&AM&FI&EE&LV MVA&EEV-10 Mirepoix´s Sid Vicious AM CH Mirepoix´s Cartoon Comedy
AM CH Mirepoix´s La Petit Ingenue
CIE&FI&EE MVA&BALTV-12&FIV-12 Nightdream Isidore Ducasse MULTI CH Nightdream Rhyme De Moines
CIE&FI&EE MVA&HeV-10&FI VV-16 Curd Graf Von Schwerin