PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
Bruno Banani
Bruno
Pirre Split
Pirre
Syntymäpäivä:
06.06.2018

Vapaana:
0 urosta ja 2 narttua

Pirrelle on syntynyt toivottu lupaava petit pentue 06.06.2018 Pirre on ihana huippusukuinen FI MVA&HR MVA & HeJV-12&FIJV-12&HeV-14&FIV-14&Split Voittaja 2017 Nightdream Gabriella Ferri (CIE&AM&FI&EE&LV MVA&EEV-11 Mirepoix´s Sid Vicious-CIE&FI&EE MVA&EEV-12&BALTV-12&HeV-12&He VV-14 Nightdream Isidore Ducasse), isänä pennuilla on meidän ikioma kullanmuru, ”mammanpoika” voitokas ”Bruno” Nightdream Bruno Banani, FI&EE MVA&EEV-18, jonka isä on yksi kaikkien aikojen Suomen menestyksekkäimpiä petittiuroksia Amerikkalainen Mirepoix´s La Fraie Affaire ”Tate” CIE&AM&CAN&FI&EE MVA&EEV-12&BALT V-12 , näyttelyissä menestyneistä erittäin hyvätyyppisistä vanhemmista ja hyvistä linjoista ja äitinsä Saksantuonti ”Hetti” Hetti Gräfin Von Schwerin FI MVA&PMV-17&HeVV-17&PMVV-17&FIVV-17, hienoa saksalaista menestynyttä pitkäikäistä sukua!!!
Englannissa tehtyjen POAG testien mukaisesti pennut eivät tule sairastumaan avokulma glaukoomaan. Molemmat täysin perusterveitä, karkeakarvaisia, rohkeita, iloisia, hyväntyyppisiä menestyneitä rotunsa edustajia.
Odotettaviussa hyväntyyppisiä petit pentuja perheenjäseneksi, lenkkikaveriksi ja kaikkiin harrastuksiin, myös isännälle jäniksen ajoon. Pennut ovat luovutuksessa 7 viikon ikäisinä eläinlääkärin terveeksi tarkastamina 25.07.2018 alkaen, mikrosirutettuina, rekisteröityinä, useaan kertaan lääkittyinä matoja vastaan, totutettuina kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn, joten uuden perheen on helppo jatkaa tästä eteenpäin, kun pentu on jo luovutusiässä nk ”hanskassa” Mukaansa pennut saavat kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!

Jos olet kiinnostunut rodusta ja tästä mielenkiintoisesta yhdistelmästä tai haluat muuten vaan kysyä jotain, niin ilomielin vastaan asiallisiin kysymyksiin. Ostomielessä kyselijöiltä toivon, että voi hieman kertoa itsestään/perheestään jo ensimmäisellä kerralla.

Vapaana ja varattavissa kaksi narttupentua! Pentujen hinta on 1300e!
puh 041-4726728 sähköposti sirkkasundstrom@gmail.com
Syntyneet

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

Nightdream Bruno Banani CIE&AM&CAN&FI&EE MVA&EEV-12&BALTV-12 Mirepoix? La Fraie Affaire AM MVA Laceys Rockin Robin
AM MVA Mirepoix? Un Dans Unemillion
FI MVA&PMV-17&He&PM&FI VV-17 Hetti Gräfin Von Schwerin Pilou Des Exhos De Buzet
MV-2006 Eine Viw Keine Vom Esculap
Nightdream Gabriella Ferri CIE&AM&FI&EE&LV MVA&EEV-10 Mirepoix´s Sid Vicious AM CH Mirepoix´s Cartoon Comedy
AM CH Mirepoix´s La Petit Ingenue
CIE&FI&EE MVA&BALTV-12&FIV-12 Nightdream Isidore Ducasse MULTI CH Nightdream Rhyme De Moines
CIE&FI&EE MVA&HeV-10&FI VV-16 Curd Graf Von Schwerin