PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
Bruno Turku
Bruno
"Penni"  Nightdream Cameron Diaz
Penni
Syntymäpäivä:
22.08.2018

Pennille on syntymässä toivottu petit pentue n 22.08.2018 Penni on tosi mukava vauhdikas huippusukuinen FI MVA&HeJV-11 Nightdream Cameron Diaz (CIE&AM&FI&EE&LV MVA&EEV-11 Mirepoix´s Sid Vicious-CIE&FI&EE MVA&EEV-12&BALTV-12&HeV-12&He VV-14 Nightdream Isidore Ducasse), isänä pennuilla on meidän ikioma kullanmuru, ”mammanpoika” voitokas ”Bruno” Nightdream Bruno Banani, FI&EE MVA&EEV-18, jonka isä on yksi kaikkien aikojen Suomen menestyksekkäimpiä petittiuroksia Amerikkalainen Mirepoix´s La Fraie Affaire ”Tate” CIE&AM&CAN&FI&EE MVA&EEV-12&BALT V-12 , näyttelyissä menestyneistä erittäin hyvätyyppisistä vanhemmista ja hyvistä linjoista ja äitinsä Saksantuonti ”Hetti” Hetti Gräfin Von Schwerin FI MVA&PMV-17&HeVV-17&PMVV-17&FIVV-17, hienoa saksalaista menestynyttä pitkäikäistä sukua!!!
Englannissa tehtyjen POAG testien mukaisesti pennut eivät tule sairastumaan avokulma glaukoomaan. Molemmat täysin perusterveitä, karkeakarvaisia, rohkeita, iloisia, hyväntyyppisiä menestyneitä rotunsa edustajia.
Odotettaviussa hyväntyyppisiä petit pentuja perheenjäseneksi, näyttelykoiriksi, lenkkikaveriksi ja kaikkiin muihinkin harrastuksiin, myös isännälle jäniksen ajoon. Pennut ovat luovutuksessa 7 viikon ikäisinä eläinlääkärin terveeksi tarkastamina, mikrosirutettuina, rekisteröityinä, useaan kertaan lääkittyinä matoja vastaan, totutettuina kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn, joten uuden perheen on helppo jatkaa tästä eteenpäin, kun pentu on jo luovutusiässä nk ”hanskassa” Mukaansa pennut saavat kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!
Jos olet kiinnostunut rodusta ja tästä mielenkiintoisesta yhdistelmästä tai haluat muuten vaan kysyä jotain, niin ilomielin vastaan asiallisiin kysymyksiin. Ostomielessä kyselijöiltä toivon, että voi hieman kertoa itsestään/perheestään jo ensimmäisellä kerralla.
Pentujen hinta on 1300e!
puh 041-4726728 sähköposti sirkkasundstrom@gmail.com
Astutettu

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

FI&EE MVA&EEV-18 Nightdream Bruno Banani A&EEV-12&BALTV-12 Mirepoix´s La Fraie Affaire
FI MVA&PMV-17&He&PM&FI VV-17 Hetti Gräfin Von Schwerin
FI MVA&HeJV-11 Nightdream Cameron Diaz CIE&AM&FI&EE/LV MVA EEV-11 Mirepoix´s Sid Vicious
CIE&FI&EE MVA&HeV-12&Hevv-14&FIVV-14&BALTV-12 Nightdream Isidore Ducasse