PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
Mila Kunis
Mila Kunis pää
Syntymäpäivä:
23.08.2018

Vapaana:
0 urosta ja 1 narttu

Vapaana ja varattavissa luovutusikäinen 9 viikon ikäinen ihastuttava petit tyttönen Mila Kunis, joka on syntynyt 23.08.2018, näyttelyissä palkituista huippuvanhemmista! Äiti Penni on tosi mukava, hieno, vauhdikas huippusukuinen FI MVA&HeJV-11 Nightdream Cameron Diaz (CIE&AM&FI&EE&LV MVA&EEV-11 Mirepoix´s Sid Vicious-CIE&FI&EE MVA&EEV-12&BALTV-12&HeV-12&He VV-14 Nightdream Isidore Ducasse), isänä pennuilla on meidän ikioma kullanmuru, ”mammanpoika” voitokas ”Bruno” Nightdream Bruno Banani, FI&EE MVA&EEV-18, jonka isä on yksi kaikkien aikojen Suomen menestyksekkäimpiä petittiuroksia Amerikkalainen Mirepoix´s La Fraie Affaire ”Tate” CIE&AM&CAN&FI&EE MVA&EEV-12&BALT V-12 , näyttelyissä menestyneistä erittäin hyvätyyppisistä vanhemmista ja hyvistä linjoista ja äitinsä Saksantuonti ”Hetti” Hetti Gräfin Von Schwerin FI MVA&PMV-17&HeVV-17&PMVV-17&FIVV-17, hienoa saksalaista menestynyttä pitkäikäistä sukua!!!

Englannissa tehtyjen POAG testien mukaisesti pennut eivät tule sairastumaan avokulma glaukoomaan. Molemmat täysin perusterveitä, karkeakarvaisia, rohkeita, iloisia, hyväntyyppisiä menestyneitä rotunsa edustajia.
Vapaana tummamanttelinen ihastuttava reipas narttupentu perheenjäseneksi, näyttelykoiraksi, lenkkikaveriksi ja kaikkiin muihinkin harrastuksiin, myös isännälle jäniksen ajoon. Pentu on eläinlääkärin terveeksi tarkastama, mikrosirutettu, rekisteröity, useaan kertaan lääkittyinä matoja vastaan, totutettuina kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn, joten uuden perheen on helppo jatkaa tästä eteenpäin, kun pentu on jo luovutusiässä nk ”hanskassa” Mukaansa pentu saa kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!

Jos olet kiinnostunut rodusta ja tästä mielenkiintoisesta yhdistelmästä tai haluat muuten vaan kysyä jotain, niin ilomielin vastaan asiallisiin kysymyksiin. Ostomielessä kyselijöiltä toivon, että voi hieman kertoa itsestään/perheestään jo ensimmäisellä kerralla.
Pennun hinta on 1300e!
puh 041-4726728 sähköposti sirkkasundstrom@gmail.com
Syntyneet

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

FI&EE MVA&EEV-18 Nightdream Bruno Banani A&EEV-12&BALTV-12 Mirepoix´s La Fraie Affaire AM MVA Lacey´s Rocking Robin
AM MVA Mirepoix´s Un Dans Unemillion
FI MVA&PMV-17&He&PM&FI VV-17 Hetti Gräfin Von Schwerin Pilou Des Echos Buzet
MV 06 Eine Wie Keine Vom Esculap
FI MVA&HeJV-11 Nightdream Cameron Diaz CIE&AM&FI&EE/LV MVA EEV-11 Mirepoix´s Sid Vicious AM MVA Mirepoix´s Cartoon Comedy
AM MVA Mirepoix´s La Petit Ingenue
CIE&FI&EE MVA&HeV-12&Hevv-14&FIVV-14&BALTV-12 Nightdream Isidore Ducasse CIE&FI&EE MVA&HeV-10&FIVV-15&16 Curd Graf Von Schwerin
MULTI CH Nightdream Rhyme De Moines