PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
Ebban pennut 02062019
Ebban mussukat
Ebban pennut202062019
Ebbat 3 päivää vanhoina
Syntymäpäivä:
02.06.2019

Vapaana:
0 urosta ja 1 narttu

Ebballe on syntynyt toivottu lupaava petit pentue 02.06.2019. Ebba on vauhdikas, iloinen, näyttelyissä menestynyt Ruotsintuonti FI MVA Ebouriffe Bobbie Burns, Suomen Bassetkerhon Päänäyttelyn 2016 rotunsa paras petitti sekä BIS-4 tuomarina maailmankuulu petitkasvattaja Per C Knudsen, Tanskasta, periytyy huippuajavista näyttelyissä menestyneistä vanhemmista. Ebba on kaksoisastutettu upealla Saksantuonnilla Kurtilla, CIE&FI&EE MVA&HeV-10&FIVV-14&FIVV-15 Curd Graf Von Schwerinillä, joka on hienoa saksalaista menestynyttä pitkäikäistä sukua sekä myös astutettu Wallulla, Suomen ja Singaporen Muotovalio Nightdream Mario De Monacolla,huippusukuisella komealla petitti uroksella!
Englannissa tehtyjen POAG testien mukaisesti pennut eivät tule sairastumaan avokulma glaukoomaan. Pentueen vanhemmat täysin perusterveitä, karkeakarvaisia, rohkeita, iloisia, hyväntyyppisiä menestyneitä rotunsa edustajia.
Odotettaviussa hyväntyyppisiä petit pentuja perheenjäseneksi, lenkkikaveriksi ja kaikkiin harrastuksiin, myös isännälle jäniksen ajoon sekä mahdollisen tulevan lakimuutoksen jälkeen peuran ja kauriin ajamiseen! Pennut ovat luovutuksessa 7 viikon ikäisinä 21.07.2019 alkaen eläinlääkärin terveeksi tarkastamina, mikrosirutettuina, polveutumismääritys DNA-testattuina, rekisteröityinä, useaan kertaan lääkittyinä matoja vastaan, totutettuina kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn, joten uuden perheen on helppo jatkaa tästä eteenpäin, kun pentu on jo luovutusiässä nk ”hanskassa” Mukaansa pennut saavat kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!
Jos olet kiinnostunut rodusta ja tästä mielenkiintoisesta yhdistelmästä tai haluat muuten vaan kysyä jotain, niin ilomielin vastaan asiallisiin kysymyksiin. Ostomielessä kyselijöiltä toivon, että voi hieman kertoa itsestään/perheestään jo ensimmäisellä kerralla.
Vapaana ja varattavissi tricolouri narttupentu sopivaan eläinrakkaaseen perheeseen!
Pennun hinta on 1300e
puh 041-4726728 sähköposti sirkkasundstrom@gmail.com
Linkki pentujen kuva-albumiin https://photos.app.goo.gl/WnD4As7rgx5FtaXN9
Syntyneet

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

Curd Graf Von Schwerin/Nightdream Mario Del Monaco VDH CH Charles Vom Esculap/MULTI CH Mirepoix´s Sid Vicious
CIE&FI&EE MVA&EEV-12&BALTV-12&HeV-12&FIVV-14&HEVV-14 Nightdream Isidore Ducasse
Ebouriffe Bobbie Burns SE&NO CH&SE J CH Rainstone Habile SE CH&SEJCH Väntans Ögonlock
SE MVA Rainstone Petite Winna
CIE&SE&NO&FI CH Rainstone Astre SE JCH Stenhyttans Egil
Rainstone Petite Tartine