PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
Pipsan Daniel
Daniel 5 viikkoa
Pipsatleikkii
Syntymäpäivä:
07.01.2020

Vapaana:
3 urosta ja 0 narttua

"Pipsa " huippusukuinen ihana Nightdream Paris Jackson on saanut pennut 07.01.2020, isänä reipas ja hauska, komea ”Hessu” Nightdream Tito Puente ja vapaana ja varattavissa sopiviin eläinrakkaisiin koteihin kolme lupaavaa reipasta karkeakarvaista urospentua!

"Pipsa" on super-girl, aloitti näyttelyt 10 kk ikäisenä voittamalla junioriluokan ja paras narttu 3 Suomen Bassetkerhon Päänäyttelyssä 2019, sen jälkeen 5 serttiä, roppia ja Ryp-4 arvostetuilta tuomareilta! Luonnonlahjakkuus, aivan ihana avoin hauska reipas karkeakarvainen huippukoira!

Hessun isä Ruotsin tuonti uros Ebbot, Ebouriffe Jack Wills (SE UCH&N UCH&JCH Rainstone Habile-MULTI CH Rainstone Astre) Ebbotin sukutaulu täynnä menestyneitä ajavia koiria, jotka ovat myös näyttelyissä korkeasti palkittuja hienoja vanhoja Ruotsalaisia petittejä, joten Pipsan pentujen suvussa löytyy myös erinomaisesti toimivia metsästyskoiria!

Pipsa ja Hessu ovat perusterveitä, hyväluonteisia, reippaita karkeakarvaisia hienoja rotunsa edustajia, POAG testien mukaisesti pennut eivät tule sairastumaan silmänpainetautiin avokulmaglaukoomaan!

Pennut syntyvät ja kasvavat sisällä talossa tottuen kaikkeen normaaliin elämiseen liittyvään ääneen, toisiin koiriin, totutetaan ihmisen käsittelyyn. Näin pennut leimautuvat niin ihmiseen kuin omiin lajitovereihinsakin.
Pennut luovutetaan uusiin koteihinsa 7 viikon ikäisinä alkaen 25.02.2020, mikrosirutettuina, eläinlääkärin terveeksi tarkastamina, rekisteröityinä, useaan kertaan eri matolääkkeillä lääkitty, totutettuna kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn! Mukaansa pennut saavat kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!

Jos olet kiinnostunut rodusta ja etsit perheeseesi ihanaa, mukavaa perhekoiraa, lenkkikaveria tai koiraa kaikkiin harrastuksiin, sekä peuran ja jäniksen ajoon, niin voit kysellä lisätietoja!

Pennun hinta on 1300e! Pennut ovat luovutuksessa 25.02.2020 alkaen!

Linkki pentujen kuva-albumiin
https://photos.app.goo.gl/5R8tT3XAS6hwqhyb8

sirkkasundstrom@gmail.com puh 041-4726728
Syntyneet

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

Nightdream Tito Puente Ebouriffe Jack Wills
CIE&FI&SI&HR CH&HeJW-12&FIJW-12&HeW-14&FIW-14&SplitW-17 Nightdream Gabriella Ferri
Nightdream Paris Jackson FI&EE CH&FIW-18&FIW-19 Nightdream Bruno Banani
CI&FI&SI&HR CH&HeJW-12&FIJW-12&HeW-14&FIW-14&SplitW-17 Nightdream Gabriella Ferri