PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
Axel
Axel
Lilli
Lilli
Syntymäpäivä:
26.08.2022

Vapaana:
0 urosta ja 1 narttu

"Lilli" huippusukuinen ihana Nightdream Evangeline Lilly on saanut ihanat pennut 26.08.2022, isänä pennuilla on upea reipas ja näyttelyissä menestynyt ”Axel” Alprazolam Pangea Kansainvälinen & Puolan ja Suomen Muotovalio & Puolan Juniori Muotovalio vieraileva tähti Puolasta!

Lillillä on jo kaksi serttiä ja Bassetkerhon Päänäyttelyn 2021 paras narttu-4 sijoitus !Axelilla Suomessa kaksi näyttelyä ja tuloksena Muotovalionarvo sekä 2 Rotunsa paras voittoa!

Lilli ja Axel ovat perusterveitä, hyväluonteisia, reippaita karkeakarvaisia hienoja rotunsa edustajia, POAG testien mukaisesti pennut eivät tule sairastumaan silmänpainetautiin avokulmaglaukoomaan!

Pennut syntyvät ja kasvavat sisällä talossa tottuen kaikkeen normaaliin elämiseen liittyvään ääneen, toisiin koiriin, totutetaan ihmisen käsittelyyn. Näin pennut leimautuvat niin ihmiseen kuin omiin lajitovereihinsakin.
Pennut luovutetaan uusiin koteihinsa 7 viikon ikäisinä mikrosirutettuina, eläinlääkärin terveeksi tarkastamina, rekisteröityinä, useaan kertaan eri matolääkkeillä lääkitty, totutettuna kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn! Mukaansa pennut saavat kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!

Vapaana 1 narttupentu sopivaan perheeseen!

Linkki pentujen kuva-albumiin https://nightdream.kuvat.fi/kuvat/AXEL-LILLI%20PUPPIES/

Jos olet kiinnostunut rodusta ja etsit perheeseesi ihanaa, mukavaa perhekoiraa, lenkkikaveria tai koiraa kaikkiin harrastuksiin, sekä peuran ja jäniksen ajoon, niin voit kysellä lisätietoja. Ilomielin vastaan asiallisiin kysymyksiin. Ostomielessä kyselijöiltä toivon, että voi hieman kertoa itsestään/perheestään jo ensimmäisellä kerralla!

sirkkasundstrom@gmail.com puh 041-4726728
Syntyneet

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

Alprazolam Pangea Fox Nightmare Justin Timberlake Maudaxi Jimmy Choo
Twinan Causing A Stir
You´re My Fodnote You´re My Favorite
Rosaline Pangea
Nightdream Evangeline Lilly Nightdream Tito Puente Ebouriffe Jack Wills
CIE&Multi CH Nightdream Gabriella Ferri
FI MVA Nightdream Evita Peron CIE&AM&CAN&FI&EE CH Mirepoix+s La Fraie Affaire
Multi CH Nightdream Isidore Ducasse