PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
Syntymäpäivä:
13.12.2022

Ebballe on syntymässä toivottu lupaava petit pentue Joulukuun puolessa välissä. Ebba on vauhdikas, iloinen, näyttelyissä menestynyt Ruotsintuonti FI MVA Ebouriffe Bobbie Burns, Suomen Bassetkerhon Päänäyttelyn 2016 rotunsa paras petitti sekä BIS-4 tuomarina maailmankuulu petitkasvattaja Per C Knudsen, Tanskasta, periytyy huippuajavista näyttelyissä menestyneistä vanhemmista. Ebba on astutettu upealla Wallulla, joka on hienoa menestynyttä huippu-ja pitkäikäistä sukua, Suomen ja Singaporen Muotovalio Nightdream Mario Del Monacolla!
Englannissa tehtyjen POAG testien mukaisesti pennut eivät tule sairastumaan avokulma glaukoomaan. Pentueen vanhemmat täysin perusterveitä, karkeakarvaisia, rohkeita, iloisia, hyväntyyppisiä menestyneitä rotunsa edustajia.
Wallulla sekä Ebballa on molemmilla mm Amerikan Muotovalioita jälkeläisissään sekä mm Maailman Voittaja 2021
Odotettaviussa hyväntyyppisiä petit pentuja perheenjäseneksi, lenkkikaveriksi ja kaikkiin harrastuksiin, myös isännälle jäniksen sekä peuran ja kauriin ajamiseen! Pennut ovat luovutuksessa 7 viikon ikäisinä eläinlääkärin terveeksi tarkastamina, mikrosirutettuina, rekisteröityinä, useaan kertaan lääkittyinä matoja vastaan, totutettuina kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn, joten uuden perheen on helppo jatkaa tästä eteenpäin, kun pentu on jo luovutusiässä nk ”hanskassa” Mukaansa pennut saavat kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!
Jos olet kiinnostunut rodusta ja tästä mielenkiintoisesta yhdistelmästä tai haluat muuten vaan kysyä jotain, niin ilomielin vastaan asiallisiin kysymyksiin. Ostomielessä kyselijöiltä toivon, että voi hieman kertoa itsestään/perheestään jo ensimmäisellä kerralla.

puh 041-3104221 sähköposti sirkkasundstrom@gmail.com
Astutettu

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

SG&FI CH Nightdream Mario Del Monaco C.I.E US MVA FI MVA EE MVA LV MVA EEV-11 MIREPOIX'S SID VICIOUS US MVA MIREPOIX'S CARTOON COMEDY
US MVA MIREPOIX'S LA PETIT INGENUE
FI MVA EE MVA EEV-12 BALTV-12 HeW-12 VV-14 HeVW-14 NIGHTDREAM ISIDORE DUCASSE FIN MVA EE MVA HeW-10 VV-14 VV-15 CURD GRAF VON SCHWERIN
FIN MVA EE MVA EE VMVA JV-03 V-04 PMV-05 PMV-09 MVV-11 FRVV-11 MVV-12 EEVV-12 BALTVV-12 HeVW-12 NIGH
FI CH Ebouriffe Bobbie Burns SE MVA SE KVA RAINSTONE HABILE SE MVA SE KVA VÄNTANS ÖGONLOCK
SE MVA RAINSTONE PETITE WINNA
C.I.B. SE MVA DK MVA SE KVA NO MVA SEVV-15 PMVV-15 RAINSTONE ASTRE SE KVA STENSHYTTANS EGIL
RAINSTONE PETITE TARTINE