PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
RONJAT  menopäällä
Menoks
Nam nam
Nam Nam
Syntymäpäivä:
29.12.2022

Vapaana:
1 uros ja 1 narttu

Vapaana ja varattavissa lupaavat petit pennut! "Ronja " huippusukuinen ihastuttava sirkusprinsessa Nightdream Nicole Schwerzinger on saanut pentueen 29.12.2022, isänä reipas ja hauska, komea ”Axel” vieraileva tähti Puolasta, Alprazolam Pangea!

”Ronja” on super girl, valloittava persoona sukutaulu täynnä ihania menestyneitä terveitä karkeakarvaisia petittejä, Ronjan isä ”Hessu” polveutuu isälinjasta Ruotsalaisista menestyneistä ajavista koirista, jotka ovat myös näyttelyissä korkeasti palkittuja hienoja vanhoja petitlinjoja, joten Ronjan pentujen suvussa löytyy myös erinomaisesti toimivia metsästyskoiria!

”Axel” On Kansainvälinen Muotovalio, Puolan Muotovalio&Juniori Muotovalio sekä myös Suomen Muotovalio, Axelilla on 6 Cacibbia Euroopasta ja periytyy mielenkiintoisista menestyneistä petiteistä ja tuo uutta verta ”sillisalaatti sukutaulullaan” minun 32 vuotta vanhaan petit kasvatustyöhöni!

Ronja ja Axel ovat perusterveitä, hyväluonteisia, reippaita karkeakarvaisia hienoja rotunsa edustajia, POAG testien mukaisesti pennut eivät tule sairastumaan silmänpainetautiin avokulmaglaukoomaan!

Pennut syntyvät ja kasvavat sisällä talossa tottuen kaikkeen normaaliin elämiseen liittyvään ääneen, toisiin koiriin, totutetaan ihmisen käsittelyyn. Näin pennut leimautuvat niin ihmiseen kuin omiin lajitovereihinsakin.
Pennut luovutetaan uusiin koteihinsa 7 viikon ikäisinä, mikrosirutettuina, eläinlääkärin terveeksi tarkastamina, rekisteröityinä, useaan kertaan eri matolääkkeillä lääkittyinä, totutettuna kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn! Mukaansa pennut saavat kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!

Olen saanut hopeisen ansiomerkin menestyneestä kasvatustyöstäni Suomen Bassetkerho ry: ltä vuonna 2018 ja kasvattanut Suomen Voitokkaimman Näyttelykoiran 2014 pbgv Nightdream Ricky Martinin, joka teki historiaa Suomen Kennelliiton Vuoden Voitokkain kilpailussa!

Odotettavissa ihania fiksuja todella karkeakarvaisia pentuja monenlaiseen toimintaan!
Jos olet kiinnostunut rodusta ja etsit perheeseesi ihanaa, mukavaa perhekoiraa, lenkkikaveria tai koiraa kaikkiin harrastuksiin, sekä peuran ja jäniksen ajoon, niin voit kysellä lisätietoja!

Varattavissa kolmiväriset uros sekä narttupentu sopiviin perheisiin!

Linkki pentujen kuva-albumiin! https://nightdream.kuvat.fi/i/qAmZuaQ82FzKHBGkV7YTMWyxEwng9sUb

Kotisivut ovat muutoksen alla joten tämänhetkiset tiedot löytyvät väliaikaisesti

https://nightdreamblog.wordpress.com/

sirkkasundstrom@gmail.com puh 041-3104221
Syntyneet

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-3104221
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
https://nightdreamblog.wordpress.com/ Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

INT&FI&PL CH&PL JUN CH Alprazolam Pangea PL CH&PL JCH Fox Nightmare Justin Timberlake UA CH Maudaxi Jimmy Choo
RU CH Twinan Causing A Stir
PL JCH You Are My Monbijou Pangea INT CH Fodnote You Are My Favorite
INT CH&PL CH Rosaline Pangea
FI CH Nightdream Nicole Schwerzinger Nightdream Tito Puente Ebouriffe Jack Wills
MULTI CH Nightdream Gabriella Ferri
FI CH Nightdream Paris Jackson MULTI CH Nightdream Bruno Banani
MULTI CH Nightdream Gabriella Ferri