PENTUE - Kennel Redword

Punainen irlanninsetteri

Takaisin
Redword Star-pennut

Syntymäpäivä:
18.01.2019

Vapaana:
0 urosta ja 3 narttua

HUOM! Kotisivujen pentupäiväkirjassa paljon kuvia ja videoita pennuista! www.kolumbus.fi/maarit.takala/aininpennut2.htm

Meillä on punaisen irlanninsetterin pentuja luonteeltaan tasapainoisista, terveystutkituista ja temperamentiltaan rotutyypillisistä vanhemmista. Pennuille etsitään rakastavia, vastuuntuntoisia ja ulkoilusta pitäviä koteja. Luovutus 15.3. alkaen.

Pentueen isä on ehta kotikoira, jolle on nyt syntynyt ensimmäinen pentue. Se ei ole kehiä juuri kierrellyt vaikka omaakin omaan silmääni tosin vähän pulskan mutta tasapainoisen ja sopivalla tavalla “vanhanaikaisen” rakenteen. Se muistuttaa suuresti isoisäänsä ja se oli yksi syy miksi sen valitsin sulhaseksi Ainille. Myös sen sukutaulu miellyttää minua ja sopii mielestäni Ainille hyvin. Etenkin sen emälinjassa on useamman sukupolven takaa saakka paljon koiria, jotka olen henkilökohtaiesti tuntenut ja tiedän millaisia koiria ne ovat aikanaan olleet. Myös Stara itse vietti meillä muutaman päivän ja tuli loistavasti toimeen perheen omien urosten ja tietysti myös narttujen kanssa.

Aini on sijoitusnarttuni joka kierrellyt satunnaisesti kehissä ja on jo valioitunut Valko-Venäjältä. Myös Suomen sertit sillä on kasassa. Se on elänyt erittäin terveenä ja vaikka se onkin perimältään PRA rcd4-silmäsairauden kantaja se itse eikä tässä yhdistelmässä sen pennutkaan voi koskaan sairastua ko sairauteen. Kun terve ja kantaja yhdistetään, voi tuloksena siis syntyä vain statukseltaan terveitä tai kantajia muttei sairaita. Aini on kaikissa tilanteissa hyvin sopeutuvainen, iloinen ja sosiaalinen koira. Se rakastaa ulkoilua ja leikkimistä toisten koirien kanssa. Pentue on Ainin ensimmäinen.

Yhdistelmän sukusiitosprosentti on viiden sukupolven mukaan 1,18. Tässä yhdistelmässä sukutauluun saan taas vanhoja linjoja takaisin parin ulkosiitossukupolven jälkeen. Tavoitteenani on saavuttaa se tyyppi jota osin molempien vanhempien sukutaulussa on ollut kaksi-kolme sukupolvea sitten. Toivon Staran tuovan yhdistelmään myös vahvuutta, hyvää etuosaa sekä jatkavan tasapainoisen luonteen eteenpäin viemistä linjoissani. Ja ennen kaikkea toivon yhdistelmältä jatkoa emän ja isän erinomaiselle terveydelle.

Pennut luovutetaan asianmukaisesti rekisteröityinä, madotettuina, tunnistusmerkittyinä sekä eläinlääkärin tarkastamina. Mukaansa ne saavat kirjalliset hoito- ja kasvatusohjeet, ison säkin sitä ruokaa jota ovat täällä tottuneet syömään sekä penturepun tarvikkeineen. Reppu sisältää mm. makuualustan ja Punaiset ja punavalkoiset irlanninsetterit ry:n pentupakkauksen.

Tiedustelut tervetulleita
Syntyneet

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Redword
Maarit Takala
Sarkatie 4
41310 Leppävesi
Puhelin:
050 590 2633 ilt
Sähköposti:
redword@luukku.com
Kotisivut:
www.kolumbus.fi/maarit.takala Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

FANSETT TEDDY BEAR APPLEGROVE TAKE A LOOK AT ME NOW GROVE CREEK'S XTREME QUICK BLOW
FAIRHEAVEN BROWN EYED GIRL
FANSETT KEEP IT UP FRINAN LOYAL FRIEND
FANSETT CARNIVAL QUEEN
BY CH REDWORD ANGELEYES COPPER’S THE MAGIC FLUTE COPPER'S MAGISKA UNDER
LYNWOOD KISS 'N' TELL COPPERS
REDWORD JODIE FOSTER GWAIHIR'S CHREIGTON
REDWORD SADIE KING