Pvm:

10.11.2019

Aika:

12.15-13.00

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, 15580 Ruuhijärvi

Maksut:

10 kertaa yht. 60e

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

06.11.2019Aikuisen koiran hallintakurssi/Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä

Erityistä opetusta tai vain kertausta hyviin käytöstapoihin tarvitsevan aikuisen koiran koulutusryhmä. Koulussa opetellaan kurssimuotoisesti perinteisestä, vain valmiiksi sovitusta tottelevaisuusliikesarjasta poiketen koiran hallintaa erilaisissa eteen tulevissa tilanteissa käytännön elämässä. Eli koiran todellista hallintaa.
Kun koira pysyy rauhallisesti ja varmasti paikoillaan, pysähtyy heti ja tulee välittömästi luokse, kaikenlainen muukin opettaminen ja oppiminen on helppoa. Jokainen koira ja ohjaaja saavat omaa yksityisopetusta tarvitsemiinsa asioihin. Koulussa opetellaan saamaan ihmisen johtajuus takaisin mikäli se on kadonnut.
Oppiminen perustuu onnistumisen iloon ja siinä käytetään vain palkitsemista koirien omaa oppimistapaa hyödyntäen energiaa ja kehonkieltä käyttäen.
Tervetuloa mukaan kivaan pienryhmään turvallisesti aidatulla pihalla maaseudulla jo yhdeksättä vuotta.
Mukaan makupaloja, vesi ja kuppi sekä rokotustodistus. Maksu käteisellä aloitettaessa. Koulutusta saa jatkaa aina silloin kun pääsee. Pakkasraja -10 astetta.
Ilmoittaudu mukaan koirasi kanssa! Kts lisää www.elainpalvelusatu.suntuubi.com tai facebook.com/elainpalvelu.satusuomensyrja