Pvm:

19.09.2019

Paikkakunta:

Oulu

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

koirakoulujunto

Tapahtuma lisätty:

06.09.2019Agilitytreenejä kertamaksulla, Koirakoulu Junto

Koirakoulu Junto järjestää jälleen agilitytreenejä kertamaksulla!


HOP ON Agilitytreeni

- Tulevat päivät: Ma 9.9. / Ma 23.9. (viimeiset tälle vuodelle!)
- Aika: Klo 17.30-18.30
- Paikka: KAS halli, Kuivasjärvi
- Hinta: 10€, sis. alv 24%
- Max 6 koiraa
- Ilmoittaudu: www.koirakoulujunto.fi/axoni/

HOP ON -tunnit pyörivät loppukesän ajan joka toinen maanantai. HOP ON -tunnit tarjoavat vapaamuotoisen agilityn treenausmahdollisuuden kaiken tasoisille koirakoille ensikertalaisista kisaaviin. Iso treenikenttä mahdollistaa useamman koiran yhtäaikaisen treenauksen: toisessa päässä kenttää on mahdollisuus treenata yksittäisiä esteitä (joka tunnilla perusesteet, joku kontakti, joku erikoishyppy), toisessa päässä on pienimuotoinen möllirata jo hieman pidempään harrastaneille. Jokaisella tunnilla on mukana agilityn kouluttaja kiertelemässä ja ohjeistamassa, mutta jokainen saa suunnitella itse oman treeninsä sisällön. Kouluttaja siirtelee esteet ja rakentaa radan valmiiksi, tule siis itse vain treenaamaan!

TUNNEILLE TÄYTYY ILMOITTAUTUA, JOTTA TUNTI EI RUUHKAUDU JA JOKAINEN MAHTUU TREENAAMAAN! Ilmoittaudu mukaan kun sulle soppii, jokaiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen, lomake auki niin kauan kuin paikkoja on. Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä myös treenitoiveesi!


Agility estetekniikka: Keinu ja kepit

- Päivä: Torstai 19.9.
- Aika: Klo 18-18.50
- Paikka: DOGANTTI areena, Liminka
- Hinta: 15€, sis. alv 24%
- Max 4 koiraa
- Ilmoittaudu: www.koirakoulujunto.fi/axoni/

Agilityradan kauhut, keikkaava keinulauta ja kovaa ajatustyötä vaativat pujottelukepit pääsevät nyt syyniin! Tunnin aikana teemme harjoituksia esteillä jokaisen koirakon oman tason mukaan, sopii ensikertalaisista kisaaviin! Lähdetään tutustumaan esteeseen, hiomaan tekniikkaa eteenpäin tai haastamaan suorituksia. Kisaavien kanssa keinulle haemme mahdollisimman itsenäistä, vauhdikasta ja varmaa suoritusta, kepeille voidaan treenailla mm. itsenäisyyttä, lähestymiskulmia, häiriöitä. Laita oma tasosi/toiveesi ilmoittautumislomakkeelle!


Agility estetekniikka: Pussi ja rengas

- Päivä: Torstai 19.9.
- Aika: Klo 19-19.50
- Paikka: DOGANTTI areena, Liminka
- Hinta: 15€, sis. alv 24%
- Max 4 koiraa
- Ilmoittaudu: www.koirakoulujunto.fi/axoni/

Hypyn ja putkiesteen vaikeammat muodot, rengas ja umpitunneli pääsevät nyt syyniin! Tunnin aikana teemme harjoituksia esteillä jokaisen koirakon oman tason mukaan, sopii ensikertalaisista kisaaviin! Lähdetään tutustumaan esteeseen, hiomaan tekniikkaa eteenpäin tai haastamaan suorituksia. Kisaavien kanssa haemme mahdollisimman itsenäistä, vauhdikasta ja varmaa suoritusta mm. lähestymiskulmien ja estesarjojen kautta. Laita oma tasosi/toiveesi ilmoittautumislomakkeelle!
Ilmoittaudu tunneille mukaan kotisivujen lomakkeen kautta: http://www.koirakoulujunto.fi/axoni/
Lisätietoja Koirakoulu Juntosta, sekä treeneistä:

Kotisivut: www.koirakoulujunto.fi

Facebook: Koirakoulu Junto

Sähköposti: sara@koirakoulujunto.fiHuomasithan myös muut yhden kerran äxöni-treenit, sekä kurssit?

http://www.koirakoulujunto.fi/kurssit/

http://www.koirakoulujunto.fi/axoni/