Pvm:

24.05.2020

Aika:

12.15-13.00

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Karjasillantie 12, (Nastola) Lahti

Maksut:

60e/yht. 6 käyntikertaa

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

26.04.2020Aikuisen koiran hallintakurssi/Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä

Erityistä opetusta tai vanhan kertausta aikuiselle koiralle mukavassa pienryhmässä turvallisesti aidatulla pihalla maaseudulla. Mukaan voi tulla mistä kerrasta vaan ja käydä omaan tahtiin silloin kun pääsee. Eli ei tarvitse käydä peräkkäisinä kertoina.
Perinteisestä, vain ennalta sovitusta tottelevaisuusliikesarjasta poiketen harjoitellaan myös koiran oikeaa hallintaa monella eri tavalla koirien tarpeen mukaan. Kun koira pysyy rauhallisesti, hiljaa ja varmasti aloillaan, pysähtyy heti, tulee välittömästi luokse ja seuraa ohjaajaansa vapaaehtoisesti ja iloisesti, kaikenlainen muukin opettaminen ja oppiminen on helppoa.
Jokainen koira ja ohjaaja saavat omaa yksityistä opetusta. Onnistumisen iloa on tärkeää ja opetuksessa käytetään vain palkitsemista. Oppiminen perustuu koiran luonnolliseen oppimistapaan, missä hyödynnetään energiaa ja kehonkieltä.
Ota mukaan makupaloja, vesi ja kuppi ja rokotustodistus . Maksu tullessa käteisellä (ei pankkikorttia) Etukäteen ilmoittautuminen. Terveruloa mukaan!
Kts. lisää www.elainpalvelusatu.suntuubi.com