Pvm:

05.04.2020

Aika:

12.15-13.00

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, 15580 Ruuhijärvi

Maksut:

60e/6 kertaa tai 20e/kerta

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

23.03.2020Aikuisen koiran käytöskoulu/Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä

Erityistä opetusta, kertausta hyviin käytöstapoihin tai tottelevaisuusharjoitusta tarvitsevan aikuisen koiran pienryhmä turvallisesti ulkona maaseudulla aidatulla pihalla. Koulussa opetellaan myös perinteisestä, vain valmiiksi sovitusta tottelevaisuusliikesarjasta poiketen koiran hallintaa erilaisissa eteen tulevissa tilanteissa käytännön elämässä koirien tarpeen mukaan . Eli koiran oikeaa hallintaa.
Kun koira pysyy rauhallisesti ja varmasti paikoillaan, tulee välittömästi luokse ja pysähtyy heti, kaikenlainen muukin opettaminen ja oppiminen on helppoa.
Koulutus perustuu onnistumisen iloon ja omistajan vapaaehtoiseen seuraamiseen. Opetuksessa käytetään vain palkitsemista ja siinä hyödynnetään koiran luonnollista tapaa oppia kehonkieltä ja energiaa käyttäen. Kaikki koirat ja ohjaajat saavat yksityisopetusta tarvitsemiinsa asioihin.
Aloittaa voi milloin vaan ja käydä silloin kun pääsee. Mukaan rokotustodistus, vesi ja kuppi sekä makupaloja. Maksu tullessa käteisellä (ei pankkikorttia) tai etukäteen pankkitilille. Ennakkoilmoittautuminen, jottei alle 10 osallistujan raja ylity. Tervetuloa mukaan koirasi kanssa!
Kts. lisää facebook.com/elainpalvelu.satusuomensyrja tai www.elainpalvelusatu.suntuubi.com.