Pvm:

11.04.2020

Aika:

10.00

Paikkakunta:

Ylöjärvi

Tarkempi sijainti:

Pinotie 2

Maksut:

60e

Yhteystiedot:

Krista Karhu
Puh: 0449716886

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

koirakoutsi

Tapahtuma lisätty:

11.12.2019Arkajalkojen kurssi -Koirakoutsi

Jotkut koirat suhtautuvat ympäristöönsä hiukan varovaisemmin kuin muut lajitoverinsa. Tämä piirre ei missään nimessä tee koiraa huonommaksi kuin muut! On tärkeää osata lukea koiraansa mahdollisimman hyvin, jotta osaa tarvittaessa tukea koiraa sille vaikeissa tilanteissa. Arkajalkojen ryhmässä hyväksymme kunkin koiran juuri sellaisena kuin se on ja teemme erilaisia harjoituksia niin koiran, kuin mahdollisesti ohjaajankin itsevarmuuden lisäämiseksi - reippaasti, positiivisesti ja kannustaen!

Kurssin aikana kehitämme koiran keskittymiskykyä, oma-aloitteisuutta, itsetuntoa sekä paneudumme tarpeen mukaan siedättämiseen. Ennenkaikkea tuemme koiran oppimista yhdessä ohjaajan kanssa ja ohjaajan kykyä tunnistaa koiran oppimis- ja toimintakykyyn vaikuttavia asioita. Harjoituksissa opettelemme ja vahvistamme perustaitoja sekä temppuja harrastuslajien tueksi.

Kurssiin kuuluu 3 h käytännön harjoituksia. Käytännön harjoitukset tehdään koirat vuorotellen, jotta kaikilla on rauhallinen ja turvallinen ympäristö.

Kouluttajana Anu Nieminen

käytännön harjoitukset la 11.4, 2.5 ja 23.5 klo 10-11, kouluttajana ANU

Ilmoittaudu mukaan nettisivuiltamme: https://www.koirakoutsi.fi/tuotteet.html?id=2/16
tai sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi

Tervetuloa!