Pvm:

16.08.2019

Aika:

18-19.30

Paikkakunta:

Ylöjärvi

Tarkempi sijainti:

Koirakoulu Pro MiuHau

Maksut:

147

Yhteystiedot:

Heli Väätäjä
Puh: 0449882275

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

helivaataja

Tapahtuma lisätty:

16.07.2019ARKATASSUJEN OPTIMISMI -kurssi - Koirakoulu PRO MIUHAU

Jännittääkö koirasi ihmisiä tai muita koiria?

Onko ympäristö, erilaiset tilanteet tai vaikka postilaatikko pelottava?

Tämä kurssi on tarkoitettu arkatassuille omistajineen. Arkatassuille maailma yleisemmin tai joku tietty tai muutama asia on pelottava tai koira on erityisen varovainen niitä kohtaan.

OPIT:
* miten vahvistat koirasi optimismia ja luottamusta itseensä
* millaiset asiat vaikuttavat koiraasi ja sen käyttäytymiseen
* miten tuet koiraasi jännittävissä tilanteissa

HUOM! Alle 12kg painoisille koirille on oma MINI ryhmä!

Tällä kurssilla koulutuksen, aktivoinnin ja virikkeistämisen sekä valinnanmahdollisuuksien ja opetettavien käyttäytymisten avulla luodaan uskoa siihen, että maailma on ihan oikeasti hyvä paikka elää oman ihmisen kanssa!

Kurssilla käytetään virikkeistämistä sekä mm. ympäristön tutkimista vahvistavaa nenätyöskentelyä tukemaan itseluottamuksen ja optimismin kehittymistä. Tavoitteena on parantaa hyvinvointia, valinnanvapatutta ja vähentää koiran huolta sen elämässä. Omistajana opit tunnistamaan koirasi käyttäytymistä ja koirasi viestintää, sekä toimimaan ennakoivasti ja kouluttamaan koirallesi sille sopivia keinoja selvitä tilanteista ilman stressiä ja huolta.

Huomioithan, että jos koirallasi on merkittäviä ja isoja pelkoja, suosittelemme ensin yksityiskonsultaatiota tilanteen kartoittamiseksi ja koulutuksen aloittamiseksi ennen tätä kurssia. Jos olet muutoin epävarma koulutuksen soveltuvuudesta omalle koirallesi, otathan yhteyttä info@promiuhau.fi.

Kurssikertoja on viisi (5) ja niiden pituus on 1.5 tuntia. Kurssilla tarjotaan koirakoille mahdollisuus harjoitteluun rauhallisissa, turvallisissa ja yksilöllisissä olosuhteissa. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja.

Kurssilla käydään läpi käytännön harjoitteiden lomassa kouluttamisen perusteita, arkuuteen vaikuttavia tekijöitä ja miten arkuuteen voidaan koulutuksella ja virikkeistämisellä vaikuttaa. Teoriataustaa käsitellään käytännöllisellä otteella tutkimuksiin pohjaten.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä 24h ennen kurssikertaa (info@promiuhau.fi). Yhden etukäteen ilmoitetun poissaolokerran voit korvata erikseen ilmoitettavana aikana yhden tunnin (1h) mittaisella korvauskerralla.

Ilmoittautuessasi kerro kaavakkeella, mikäli sinulla on joku erityinen toive kurssilla käsiteltäville asioille. Kuvaile myös koiraasi ja millaiset asiat sitä jännittävät, miten usein, millaisissa tilanteissa ja miten koira käyttäytyy näissä tilanteissa.

Ensimmäisellä kurssikerralla jätä koira odottamaan autoon, ja tule ensin itse sisään ja tuo koulutustarvikkeet sisälle. Aloitamme keskustelulla ilman koiraa.